GladiatorJoze 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Včeri sem prebiral neko revijo in našel v njej, da so lahko nekatere nočne more plod prejšnjih življenj. Sploh tiste, ki se konstantno ponavljajo. V tem mi je šlo skozi misli, kako sem kot otrok (star sem bil cirka štiri,pet let) imel ponavljajoče nočne more, kako me v neki areni preganjajo leviin podobne zverine. Zraven je odmevala bučna publika in se naslajajla s kriki ko se mi je lev približeval. Mora je bila res grozljiva. Sanje so bile vedno iste, in vedno sem se zbudil ves presran in potem nisem več želel zaspat nazaj. More so se ponavljale cirka dve leti, potem nikoli več. Tole sem vse skupaj že pozabil ampak mi je včeraj prebrano obudilo spomin. Zdaj pa se odločam za regresijo, ker mi to enostavno ne da miru. A je možno, da sem bil v prejšnjem ali enem od prejšnjih življenj gladiator al pa mogoče sam kak suženj ki so ga razkomadili levi na koncu? Ker kolker se spomnim sanj, po mojem nisem ušel, ker je bil lev zagamano blizu. Bi bilo možno, da je ta nočna mora v resnici moj žalostni ending v rimskih časih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Živjo, regresija ja mogoče, vendar pazi saj lahko po njej dobiš popolnoma napačne rezultate. Če je res verjet jogijem, budističnim lamam, itd. je po smrti doseči ponvno človečko rojstvo praktično nemogoče. Predno se duša ponovno rodi v človeški obliki, naj bi pretklo na miljone življenskih oblik. Dragocen dijamant je življenje človeško, je dejal guru Nanak. V regresiji pa smo skoraj vsi bili kralji, kraljice, gladiatorji.... zato s stem previdno saj je lahko zavajajoče, saj ti regresija lahko pokaže kar hočeš videt ne pa resnice.. Se je že večkrat z natančno anlizo regresije in hipnoze ugotovilo, da kako so malemu otroku prebrali pravljico npr o rdeči kapici, je na njegovo psiho pustilo tako močan šok, saj se prej ni zavedal, da te lahko volk požre, da je v regresiji potem trdil, da je bil v prejšjnem življenju ženska, ki so jo v gozdu napadli volkovi, a jo je rešil junak.... Levi lahko simbolizirajo negativna čustva, publika pa ljudi sile, ljudi, ki vživajo ko te zapeljujejo na pot teme itd.... Po mojem sta molitev in dobra dela odgovor na tvoje vprašanje in ti bodo dala moč iztopiti iz arene, ne pa regresija, ki lahko samo še poslabša stvari, saj prav nič ne pomaga človeku soočiti se svojimi strahovi, saj daje lažno upanje, ali pa nervoza samo prevzame drugo obliko. LP pa lepše sanje v prihodnje in mnogo poguma. Don Karlos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GladiatorJoze 14. december 2008 Avtor Prijavi Deli 14. december 2008 Živjo, regresija ja mogoče, vendar pazi saj lahko po njej dobiš popolnoma napačne rezultate. Če je res verjet jogijem, budističnim lamam, itd. je po smrti doseči ponvno človečko rojstvo praktično nemogoče. Predno se duša ponovno rodi v človeški obliki, naj bi pretklo na miljone življenskih oblik. Dragocen dijamant je življenje človeško, je dejal guru Nanak. V regresiji pa smo skoraj vsi bili kralji, kraljice, gladiatorji.... zato s stem previdno saj je lahko zavajajoče, saj ti regresija lahko pokaže kar hočeš videt ne pa resnice.. Se je že večkrat z natančno anlizo regresije in hipnoze ugotovilo, da kako so malemu otroku prebrali pravljico npr o rdeči kapici, je na njegovo psiho pustilo tako močan šok, saj se prej ni zavedal, da te lahko volk požre, da je v regresiji potem trdil, da je bil v prejšjnem življenju ženska, ki so jo v gozdu napadli volkovi, a jo je rešil junak.... Levi lahko simbolizirajo negativna čustva, publika pa ljudi sile, ljudi, ki vživajo ko te zapeljujejo na pot teme itd.... Po mojem sta molitev in dobra dela odgovor na tvoje vprašanje in ti bodo dala moč iztopiti iz arene, ne pa regresija, ki lahko samo še poslabša stvari, saj prav nič ne pomaga človeku soočiti se svojimi strahovi, saj daje lažno upanje, ali pa nervoza samo prevzame drugo obliko. LP pa lepše sanje v prihodnje in mnogo poguma. Don Karlos hja spoštujem tvoje mnenje čeprav sam mislim, da nočne more, ki sem jih doživljal nimajo nobene veze z negativnimi čustvi in podobno. mel sem res srečno otroštvo, noben mi ni škodil, mama in oče sta me crklala in čist nč mi ni falil....more so se začele nekje ko sem bil star štiri leta...kje sem pobral vzorec da me preganjajo levi in neki vozovi v areni ne vem...filmov tako nisem gledal tam do šestega leta ampak kvečjem risanke...vem da še potem ko sem se zbudil mi je v glavi šumelo od folka ki se je drl na tribunah...blo je res grozno....so se pa ponavljale približno dve leti kar se tiče regresije pa ne vem, ker še nisem bil....bil pa sem na hipno seansah in sicer dvakrat...lahko rečem da sem v teh hipno terapijah podoživljal slike iz otroštva, ki niso bile fikcije inzato verjamem da tudi regresija ni kaka blodnja...sicer pa so že veliko stvari dokazali, ko so šli preverjat trditve ki so jih ljudje povedali pod regresijo iz prejšnjih življenj...tako da mislim da sama regresija ni bulšit, ne vem pa kako je v mojem primeru, v možganih je pač možno vse sorte... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Ojla, saj ne pravim, da si imel grdo otroštvo, lahko se pjavi samo ena slika...mogoče tudi iz sedanjosti in če se nekaj prepričaš (a si gledal derena Browna in njegove trike uma) je to potem resnica. Najbolj pa sem samo hotel opozoriti, da je potrebma previdnost pri tolmačenju in pred mnogimi kvazi pomagači, ki izkoriščajo razne tehnike za nečedne namene. LP Pa nmogo lepih sanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Tiger Temple Thailandhttp://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 A je možno, da sem bil v prejšnjem ali enem od prejšnjih življenj 1. A je možno, da obstaja na svetu oseba, ki ti na to vprašanje lahko odgovori z vso verodostojnostjo ?2. Seveda je s teoretičnega stališča marsikaj možno, tudi to, da se bo Don Karlos čez 11 dni spremenil v marmeladnega pajaca, hihi. Bi bilo možno, da je ta nočna mora v resnici 3. glej 1.,2.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Poznam meni bliznje ljudi, ki so imeli zelo razlocljive in konkretne izkusnje v regresiji. Le te so jim tudi konkretno pomagale v tem zivljenju. Predvsem v osvobajanju oz. odstranjevanju strahov.Sam imam sicer nekaj izkusnjen, a verjetno bralcu nezanimive. Tukaj je eno besedilo, morda ti bo prislo prav: Vprasanje:Kako naj vem ali mi sanje sporocajo nekaj za to zivljenje ali je to kaj iz preteklih zivljenj?Odgovor:Ce so v sanjah spomini, sporocila iz prejsnjih zivljenj, potem to cutite v telesu kot obcutek, bolecino ali kakrsnokoli dogajanje v smislu procesa, ki ga obcutite cisto direktno na telesu, zato ker se obroci zapisov v auri iz prejsnjih zivljenj zacnejo osvetljevati. Ta svetloba se prenasa direktno na telo in telo zacne podozivljati dogajanje, ki ga je dozivljalo neko drugo telo v nekem prejsnjem zivljenju vasega bitja. To je ena stvar. Druga stvar so vase misli, ki tudi takrat podozivljajo tisto prejsnje zivljenje. Prejsnje zivljenje, ki je nedoziveto, ki je brez obcutkov, ki je brez obcutkov telesa, ni vredno neke posebne pozornosti, ker so to le neke maske, ki skrivajo bistvo, ali pa sporocila. Sporocila pa se prepozna kot uvid, ki ga zacutite v zgornjem delu, v glavi, v adzni in zgoraj na temenu glave kot neko posebno mravljincasto svetlobo, kot nekaj etericnega, svezega. To so sporocila, ki vam nekaj odprejo. Medtem ko spomine na prejsnja zivljenja dozivljate bolj s trebuhom, z obcutki kot so: razdrazenost, zivcnost ali slabost. Včeri sem prebiral neko revijo in našel v njej, da so lahko nekatere nočne more plod prejšnjih življenj. Sploh tiste, ki se konstantno ponavljajo. V tem mi je šlo skozi misli, kako sem kot otrok (star sem bil cirka štiri,pet let) imel ponavljajoče nočne more, kako me v neki areni preganjajo leviin podobne zverine. Zraven je odmevala bučna publika in se naslajajla s kriki ko se mi je lev približeval. Mora je bila res grozljiva. Sanje so bile vedno iste, in vedno sem se zbudil ves presran in potem nisem več želel zaspat nazaj. More so se ponavljale cirka dve leti, potem nikoli več. Tole sem vse skupaj že pozabil ampak mi je včeraj prebrano obudilo spomin. Zdaj pa se odločam za regresijo, ker mi to enostavno ne da miru. A je možno, da sem bil v prejšnjem ali enem od prejšnjih življenj gladiator al pa mogoče sam kak suženj ki so ga razkomadili levi na koncu? Ker kolker se spomnim sanj, po mojem nisem ušel, ker je bil lev zagamano blizu. Bi bilo možno, da je ta nočna mora v resnici moj žalostni ending v rimskih časih? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Odsvetujem regresijo.Le zakaj?Res,lahko dobiš že malček popačeno informacijo o preteklosti,pa si si nakopal že nove težave,novo karmo.Jaz ne bi šla v to,verjamem pa da te vleče.Večina gre v to zgolj iz radovednosti,saj drugega ni kot to.VERJAMI VASE!Zaupaj sebi,saj kot si napisal že dobro veš za kaj gre.Po moje ne rabi vedno vse dat v okvir,dat nekam v predal.Zapovni si,da tam ko vlagaš pozornost,energijo,zadeve povečuješ,torej previdno s tem. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Včeri sem prebiral neko revijo in našel v njej, da so lahko nekatere nočne more plod prejšnjih življenj. Sploh tiste, ki se konstantno ponavljajo. V tem mi je šlo skozi misli, kako sem kot otrok (star sem bil cirka štiri,pet let) imel ponavljajoče nočne more, kako me v neki areni preganjajo leviin podobne zverine. Zraven je odmevala bučna publika in se naslajajla s kriki ko se mi je lev približeval. Mora je bila res grozljiva. Sanje so bile vedno iste, in vedno sem se zbudil ves presran in potem nisem več želel zaspat nazaj. More so se ponavljale cirka dve leti, potem nikoli več. Tole sem vse skupaj že pozabil ampak mi je včeraj prebrano obudilo spomin. Zdaj pa se odločam za regresijo, ker mi to enostavno ne da miru. A je možno, da sem bil v prejšnjem ali enem od prejšnjih življenj gladiator al pa mogoče sam kak suženj ki so ga razkomadili levi na koncu? Ker kolker se spomnim sanj, po mojem nisem ušel, ker je bil lev zagamano blizu. Bi bilo možno, da je ta nočna mora v resnici moj žalostni ending v rimskih časih?Čisto možno, da doživljaš spomine iz preteklosti, a mi na forumu ti tega odgovora ne moremo dati. Lahko ti svetujem le, da če greš na regresijo, pojdi na nehipnotično, torej na tako, da si skozi zavesten vsega dogajanja in da sam vidiš vse, kar imaš za videt. Meni je regresija zelo pomagala in po njej sem z lahkoto razrešil določene probleme, ki so me takrat težili. Samo ne zapni se na slike, zvoke, občutke; glej jih, kot da se ne dogajajo tebi, drži distanco, zaupaj in težav ne bi smelo biti. Srečno! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Jaz z regresijo nisem dobila čisto nič napačnega, prej dobro. Sicer sem šla v regresijo iz čisto drugega razloga, kot je izpadlo na koncu, ampak moja podzavest mi je pustila dostop do tja, ker sem v tistem momentu rabila. Če bo to življenje, ki ga iščeš v regresiji, ni garanta. Lahko bo neko drugo življenje... Enostavno v regresiji dobiš tisto, kar takrat najbolj rabiš. Vsaj pri meni je bilo tako. Ampak po kasnejši analizi sem spoznala, da so bili tudi v drugih življenjih, ki sem jih videla, tudi elementi tistega, kar sem iskala in je bil razlog regresije. Tako, da dejanske rešitve in odgovori ne pridejo V regresiji, ampak PO njej. Jaz ti regresijo svetujem, ampak poskusi najprej z nehipnotično, kjer si vsak trenutek "tukaj" in tega se zavedaš, le časa ne. Ta kar leti... in na koncu ti je smešno, ko vidiš, koliko je trajalo. Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Regresija = hec učasih. Me je enkrat ena določla, da sva bla ... "bla bla bla - nakladala", v tem in tem stoletju v Parisu ...Počela ... Predvsem pa, da morva doreč, kar takrat nisva. "Zblojena baba". -) Za šlogarje razne zmetala en kup cekina. Za brezveze. Je bil že prvi "taroker, ..." iz "foha" ... Je pa res, da sem bil par mesecev v Parizu kot smrkavc, mal nad dvajset pr frendih.In je blo cool. Ta madam je pa Paris kr dober poznala tut. Nakladala je pa brez zveze. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Regresija = hec učasih. Me je enkrat ena določla, da sva bla ... "bla bla bla - nakladala", v tem in tem stoletju v Parisu ...Počela ... Predvsem pa, da morva doreč, kar takrat nisva. "Zblojena baba". -) Za šlogarje razne zmetala en kup cekina. Za brezveze. Je bil že prvi "taroker, ..." iz "foha" ... Je pa res, da sem bil par mesecev v Parizu kot smrkavc, mal nad dvajset pr frendih.In je blo cool. Ta madam je pa Paris kr dober poznala tut. Nakladala je pa brez zveze. -) Meni se je tudi pripetilo nekaj podobnega. Ampak moram priznati, da sva precejdobro dorekla, kar "takrat" nisva. K bi le blo še več takih.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GladiatorJoze 15. december 2008 Avtor Prijavi Deli 15. december 2008 No po vsej verjetnosti nisem bil gladiator ampak navadn suženj ker gladiatorji ne bežijo ampak se borijo. Sej se mi je zdel da je blo prelepo. Ker kolkr se spomnem sm jaz furt laufal po amfiteatru, nč kej da bi se boril....čis men podobno...sicer pa lahko da sm bil tud vojni ujetnik....sem pa stoprocenten v to, da so bli za mano levi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 No po vsej verjetnosti nisem bil gladiator ampak navadn suženj ker gladiatorji ne bežijo ampak se borijo. Sej se mi je zdel da je blo prelepo. Ker kolkr se spomnem sm jaz furt laufal po amfiteatru, nč kej da bi se boril....čis men podobno...sicer pa lahko da sm bil tud vojni ujetnik....sem pa stoprocenten v to, da so bli za mano levi...Lahko pa, da si bil kakšna afriška kokoš s katero se je igrallevji mladič, pa so tvoji možgani izkušnjo prevedli v "dostojnejšo" obliko.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Se strinjam s tem, da je potrebno biti previden. Hkrati pa imeti primeren odnos. Dovolj spostljivosti. Konec koncev se odpiramo samemu sebi v veri, da razcistimo s tezavami, ki nas bremenijo od nekoc. Zraven naj bi bil se terapevt, oseba, ki naj mu dovolj zaupamo. "Cas je iluzija. Tako sedanjost ni nic drugega kot preteklost in prihodnost tega trenutka!" - free Odsvetujem regresijo.Le zakaj?Res,lahko dobiš že malček popačeno informacijo o preteklosti,pa si si nakopal že nove težave,novo karmo.Jaz ne bi šla v to,verjamem pa da te vleče.Večina gre v to zgolj iz radovednosti,saj drugega ni kot to.VERJAMI VASE!Zaupaj sebi,saj kot si napisal že dobro veš za kaj gre.Po moje ne rabi vedno vse dat v okvir,dat nekam v predal.Zapovni si,da tam ko vlagaš pozornost,energijo,zadeve povečuješ,torej previdno s tem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GladiatorJoze 15. december 2008 Avtor Prijavi Deli 15. december 2008 Laho pa, da si bil kakšna afriška kokoš s katero se je igrallevji mladič, pa so tvoji možgani izkušnjo prevedli v "dostojnejšo" obliko.... da ne bo kej res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 da ne bo kej res!Kaj pa da bi bilo res? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GladiatorJoze 15. december 2008 Avtor Prijavi Deli 15. december 2008 Kaj pa da bi bilo res? da sm biu piščanc...take šale so za na stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Regresija = hec učasih. Me je enkrat ena določla, da sva bla ... "bla bla bla - nakladala", v tem in tem stoletju v Parisu ...Počela ... Predvsem pa, da morva doreč, kar takrat nisva. "Zblojena baba". -) Za šlogarje razne zmetala en kup cekina. Za brezveze. Je bil že prvi "taroker, ..." iz "foha" ... Je pa res, da sem bil par mesecev v Parizu kot smrkavc, mal nad dvajset pr frendih.In je blo cool. Ta madam je pa Paris kr dober poznala tut. Nakladala je pa brez zveze. -)Zato svetujem, če se že gre, da se gre na nehipnotično, da sam človek vidi, kar ima za videt. Ne pa da nekdo tretji naklada, ja, veš, ti si bil to pa to in počel to in ono... No po vsej verjetnosti nisem bil gladiator ampak navadn suženj ker gladiatorji ne bežijo ampak se borijo. Sej se mi je zdel da je blo prelepo. Ker kolkr se spomnem sm jaz furt laufal po amfiteatru, nč kej da bi se boril....čis men podobno...sicer pa lahko da sm bil tud vojni ujetnik....sem pa stoprocenten v to, da so bli za mano levi...Gladiatorji so bili tudi sužnji. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Smo to kar hočemo biti. V kar se razcvijamo/samorazvijemo.Tiger nadvlada leva. Ko smo že pri ta velkih mačkah. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GladiatorJoze 15. december 2008 Avtor Prijavi Deli 15. december 2008 Smo to kar hočemo biti. V kar se razcvijamo/samorazvijemo.Tiger nadvlada leva. -) NOSOROG PA NOJA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Lev lahko vzljubi človeka. Je lahko prijazen s čutečim srcem. Verjameš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Big Lion Hugs & Kisses His Rescuer! It's Truly Amazing!!!http://www.youtube.com/watch?v=txIO8CkQeQU&fmt=18Tiger Temple Kanchanaburi [za ogled cool druženja, božanja tigrov treba imet javascript v brskalniku vklopljen, enjoy -)].http://tantra41.multiply.com/video/item/60...le_Kanchanaburi.Tigri krotki, tajski Budistični menihi prijazni do njih.Obišči tigre "Budistične", malo jih pobožaj.Mogoče se bo "tvoja travma z levi" razblinila skozi drug pogled na velke muce. -)Stvari zavisijo od tega, kako gledamo na njih. Lahko s humorjem, lahko nevtralno,lahko frustrirano, ... O tem odloča vsak zase v okvirjih svojega pogleda/pogledov, stališč, ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Moja sestra je bila v tem temlju na Tajskem in je božala tigra, tako kot je prikazano na videu.... tud jaz imam željo po tem... Drugač pa Tantra... Gladiator nima frustracij v zvezi z velikimi mačkami, ampak zgolj sanje o njih, ki so po vsej verjetnosti res spomin na eno od preteklih življenj. Je pa fino da se o tem diskutira...sama se tud ukvarjam z regresijami, tako da ni dvoma al to je al ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 da sm biu piščanc...take šale so za na stranZa na katero stran? na levo al na desno od gnoja? Sicer pa ja, strinjam se z Alanom_New-jem. Pri nehipnotični regresijivsaj veš, da si sam videl ali občutil kakrkoli že ne pa da ti nekdo sugerira v katero smer naj bi raziskoval. Sam imam kar pozitivne izkušnje s tem, se mi zdi pa zelo verjetno, da je moj um kakšne podatke "priredil" po svoje, tako dasem pri razlagah zelo previden. Tako ali tako so pomembni rezultati, ne pa razlage.Morda prejšnjih življenj na tak način kot to mi razumemo sploh ni. Saj sami določamotako prihodnost kot preteklost iz točke kjer se ta trenutek nahajamo. Drugač pa Tantra... Gladiator nima frustracij v zvezi z velikimi mačkami, ampak zgolj sanje o njih, ki so po vsej verjetnosti res spomin na eno od preteklih življenj.Če smem pripomniti - morda nima frustracij glede velikih mačk, definitivno jih pa imav povezavi z afriškimi kokošmi. Morda bi veljalo pozornost posvetiti temu bolj kot pa levom. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.