xyz 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Ja, Gladiator Jože, to je pa tako. Pa saj sem ti že na začetku dejal,da na takšno vprašanje ne moreš pričakovati resnega, verodostojnega odgovora.Kaj si pa ti pričakoval ? "Puf.!."... pride guru iz čarobne svetilke in ti razkrije absolutno resnico ? Zatorej nikar ne vekaj ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GladiatorJoze 21. december 2008 Avtor Prijavi Deli 21. december 2008 Ja, Gladiator Jože, to je pa tako. Pa saj sem ti že na začetku dejal,da na takšno vprašanje ne moreš pričakovati resnega, verodostojnega odgovora.Kaj si pa ti pričakoval ? "Puf.!."... pride guru iz čarobne svetilke in ti razkrije absolutno resnico ? Zatorej nikar ne vekaj ! ne ne sej ga tud nisem...me je samo zanimal kako se bo razvnela debata pametnjačkovičev....velemožganev, reinkarniranih bud, ki jih najdeš samo na luninem forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 ne ne sej ga tud nisem...me je samo zanimal kako se bo razvnela debata pametnjačkovičev....velemožganev, reinkarniranih bud, ki jih najdeš samo na luninem forumu no vi'š, saj gre... ampak za to se ti ne bi bilo treba truditi,lahko bi samo prebral prejšnje téme, pa bi ti bilo vse jasno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bbs 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 GladiatorJože ko se odločaš za regresista mora vedeti kaj narediti ko boš občutil travmo iz prejšnjega življenja, ker jo boš z vsemi čutili !!!!!!!!!!! samo tako lahko opraviš s tem ... preveri reference ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Lep pozdrav vsem komentatorejm!Ta tema je za manjši del od nas zelo pomembna, ker odpira nebvladljivo energijo. Sam sem trenutno v daljšem obdobju, ko lahko spim mirno, vendar to ni bilo vedno tako.Moje vizije so bile noro žive in večinoma po povratku strašljive.LPB Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Deluješ manipulativno; govoriš o znanju in skrivnostih o resničnosti brez navajajočih opisov in iztočnic, ki omogočajo izmenjavo mnenja.res pa je, da otroci zdrvijo k pedofilu, če le ta ima liziko v roki sem mal zajeban - ampak, več kot pa pedofil z liziko v roki boš pa mogu ponudit Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 kuvrtatA si mene mislil? A naj ti povem, da sem točno zdaj malo zaspan in da vas nimam za majhne otročke. Rad bi počakal, na kakšen jasen prebilsk, pa se potem oglasim. Čeprav mislim veliko, pa tisto kar bi bilo zdaj pomembno ni dovolj na površju.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Moje vizije so bile noro žive in večinoma po povratku strašljive.LPB Hecno, da si potem sploh to omenjal .... - vizije, noro, strašljive, žive Sej vem , moraš mal počakat . Da ne omenim dejstva, da je tema bila odprta zato, da bi ena oseba izvedela čim več o svoji izkušnji ali primerjala. Edino koristen boš tako, da podaš svoje mnenje, opišeš svoja doživetja Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 No kuvertat naj ti poročam še iz svežih sanj.Ni bilo sicer more, bila pa je akcija kot iz filma. Gledal sem tipa, ki je reševal svojo ženo iz nekega ujetništva. On ima v roki velikokalibrsko puško, za hrbet pa dobi cev paznikov. Seveda mi je takoj jasno, da to ni nek spomin iz prejšnjega življenja, ker sem ga imel in vem da se tudi v sanjah dogaja spremnjeno stanje zavesti. Že kar dolgo, je kar sem v nadaljevanjih prejemal sporočila iz prejšnjih življenj in spomin nanje ni več zelo jasen. Dejstvo je, da spomin nikoli ne ugasne pač se samo potuhne, zato bom še malo počakal s tem.Ena stvar, ki sem jo imel ne tako dolgo nazaj, pa so bile resnično more, ki so na simbolični ravni bodle iz prejšnjih življenj.Ob najmanjši asociaciji sem dobil sanje, da me zalezuje vampir, ali vampirji. kar je bilo najhujše se je pogosto izkazalo, da je vampir moj najbližji. Te sanje so bile uničujoče strašljive. V nekem trenutku sem dobil uvid, da dejansko to prihaja iz enega prejšnjih življenj. Nikomur ne privoščim takega življenja brez miru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.