Skoči na vsebino

Nočne more - prejšnje življenje

GladiatorJoze

Recommended Posts

Ja, Gladiator Jože, to je pa tako. Pa saj sem ti že na začetku dejal,

da na takšno vprašanje ne moreš pričakovati resnega, verodostojnega odgovora.

Kaj si pa ti pričakoval ? "Puf.!."... pride guru iz čarobne svetilke in ti razkrije absolutno resnico ?

Zatorej nikar ne vekaj !

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 83
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, Gladiator Jože, to je pa tako. Pa saj sem ti že na začetku dejal,

da na takšno vprašanje ne moreš pričakovati resnega, verodostojnega odgovora.

Kaj si pa ti pričakoval ? "Puf.!."... pride guru iz čarobne svetilke in ti razkrije absolutno resnico ?

Zatorej nikar ne vekaj !

ne ne sej ga tud nisem...me je samo zanimal kako se bo razvnela debata pametnjačkovičev....velemožganev, reinkarniranih bud, ki jih najdeš samo na luninem forumu

ne ne sej ga tud nisem...me je samo zanimal kako se bo razvnela debata pametnjačkovičev....velemožganev, reinkarniranih bud, ki jih najdeš samo na luninem forumu

no vi'š, saj gre... ampak za to se ti ne bi bilo treba truditi,

lahko bi samo prebral prejšnje téme, pa bi ti bilo vse jasno....

• 4 weeks later...

GladiatorJože

ko se odločaš za regresista

mora vedeti kaj narediti ko boš občutil travmo iz prejšnjega življenja, ker jo boš z vsemi čutili !!!!!!!!!!! samo tako lahko opraviš s tem ...

preveri reference !

• 2 weeks later...

Lep pozdrav vsem komentatorejm!

Ta tema je za manjši del od nas zelo pomembna, ker odpira nebvladljivo energijo. Sam sem trenutno v daljšem obdobju, ko lahko spim mirno, vendar to ni bilo vedno tako.

Moje vizije so bile noro žive in večinoma po povratku strašljive.

LP

B

Deluješ manipulativno; govoriš o znanju in skrivnostih o resničnosti brez navajajočih opisov in iztočnic, ki omogočajo izmenjavo mnenja.

res pa je, da otroci zdrvijo k pedofilu, če le ta ima liziko v roki

sem mal zajeban - ampak, več kot pa pedofil z liziko v roki boš pa mogu ponudit x:)x

Brez podpisa

kuvrtat

A si mene mislil? A naj ti povem, da sem točno zdaj malo zaspan in da vas nimam za majhne otročke. xDDx

Rad bi počakal, na kakšen jasen prebilsk, pa se potem oglasim. Čeprav mislim veliko, pa tisto kar bi bilo zdaj pomembno ni dovolj na površju.

LP

Moje vizije so bile noro žive in večinoma po povratku strašljive.

LP

B

Hecno, da si potem sploh to omenjal .... - vizije, noro, strašljive, žive :o|o:

Sej vem , moraš mal počakat .

Da ne omenim dejstva, da je tema bila odprta zato, da bi ena oseba izvedela čim več o svoji izkušnji ali primerjala. Edino koristen boš tako, da podaš svoje mnenje, opišeš svoja doživetja x:)x

Brez podpisa

No kuvertat naj ti poročam še iz svežih sanj.

Ni bilo sicer more, bila pa je akcija kot iz filma. Gledal sem tipa, ki je reševal svojo ženo iz nekega ujetništva. On ima v roki velikokalibrsko puško, za hrbet pa dobi cev paznikov. Seveda mi je takoj jasno, da to ni nek spomin iz prejšnjega življenja, ker sem ga imel in vem da se tudi v sanjah dogaja spremnjeno stanje zavesti.

Že kar dolgo, je kar sem v nadaljevanjih prejemal sporočila iz prejšnjih življenj in spomin nanje ni več zelo jasen. Dejstvo je, da spomin nikoli ne ugasne pač se samo potuhne, zato bom še malo počakal s tem.

Ena stvar, ki sem jo imel ne tako dolgo nazaj, pa so bile resnično more, ki so na simbolični ravni bodle iz prejšnjih življenj.

Ob najmanjši asociaciji sem dobil sanje, da me zalezuje vampir, ali vampirji. kar je bilo najhujše se je pogosto izkazalo, da je vampir moj najbližji. Te sanje so bile uničujoče strašljive. V nekem trenutku sem dobil uvid, da dejansko to prihaja iz enega prejšnjih življenj. :O:

Nikomur ne privoščim takega življenja brez miru.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...