daisy 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 Živjo!Po dolgem času sem zopet malo tule in ko gledam spremenjen design bloga, ne najdem več preglednega info o mojih kategorijah.Vidim, da je ta možnost dana, imam nekih 8 kategorij..., ampak ko kliknem na prikaz kategorij, mi vedno napiše "vse kategorije" (44)... in ne Pokaže nič drugega, če kliknem tja.Kaj ne štima? lepo prosim za pomoč. Thanxx. Ohhhhhhh........ Ko sem en zapis ponovno uvrstila v isto kategorijo kot je že bil , so se kategorije zbudile in se pojavile.... O.K. zaenkrat. Upam, da ne bodo spet izginile Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 OK, super. ce bo se kej, pa javi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 to se sicer ne tiče blogov, sam mi je brez veze novo temo odpirat.....je pa vprašanje uredništvu...marsa, kaj pomeni USER CP.....?....če recimo pogledaš, kje se nekdo trenutno nahaja in se izpiše using user cp...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 user control panel...uporablja, oz. ureja svojo stran, profil Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 user control panel...uporablja, oz. ureja svojo stran, profiloooooo....hvala dbk......zelo lepo od tebe..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.