Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

x:px :vio:

evo, zdejle spita in sem celo mal pospravla in takšno ( tahuj svinjarijo x:Dx ), tkole se mi zdita fuuuul pridna, sam k pa bedita, pa čudežno spremenim mnenje x:Dx x;)x

Pih ..kako ti rata :fiju: jaz ...moram svojo v rejo oddat, če čem kaj doma razkuževat :inocent:

:vragec:

:eek: ............ :wOOt:

otrok se ne dela z roko....she z desno ne

zlomk....tralala

hmmm...tebi se vidi, da si iz kamene dobe, ko so se otroc delal na star primitiven način...novodobni otroci so narejeni po postopkih novodobne tehnologije, na roke :xmas:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

:eek: ............ :wOOt:

otrok se ne dela z roko....she z desno ne

zlomk....tralala

x:Dx x:Dx

mačkonara še vedno ni :V: (bo dedc šel pol v raziskovalno misijo)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

helo evribadi xDDx

vidim, da dogaja :palec: x:px

Todi, cestiiiitke :vio: xwizardx xsrcx ..kjut cotkana bejbija...

mater, se slaba dva meseca in bo ze nas malcek praznoval dve leti :eek: ...mater, kam cas bezi...

Naty, upam, da se bo mackon vrno ...mogoce pa se zeni xDDx

ja, mi pa imamo doma pestre z najvecjim mulckom, ki se je ze vpisal v srednjo solo, zaj pa lovi za rep Zoisovo stipendijo ...pa srcno upam, da jo bo zgrabil, drugace odejo teleskopi :vragec: , ki stanejo celo premozenje xcivx .... pa se zvedli smo, da imajo tak nizek cenzus za navadne stipendije, da mi, kljub temu, da nas je pet clanov, sploh ne pridemo v postev zanjo :eek: ...kaoo neto 150 evrov na clana...ja, mater, torej mora imeti pet clanska druzina z otroskimi dokladami vred okoli 750 evrov neto dohodka...ja, kak pa naj s tem prezivis :inocent: ...svasta....

drugace se vedno na bolniski :o|o: ... mislim, da se bom v sredo morala spraviti nazaj v bolnico, ker mi noga se vedno nagaja :xx!: ....

vse ostalo pa pod kontrolo x:Dx

bodite soncno

Mojca

matr :o|o:

prejsni teden sem zazgal posodo in se vedno stanovanje smrdi. je bilo vse v dimu.

vceraj hodim zvecer mimo ene trgovine in je iz bloka nad trgovino smrdelo po necem kar se zge.

danes so v nekem drugem bloku mal ostran gasilci in policija. ter dalec naokoli zelo smrdi.

zgleda, da treba pazit na ogenj!! :inocent: :sori:

Anastacia -

Ja, to je pa zakomlicirano. Imaš njivo? Veš kako pa kaj z luno? Pa dobro, sem že hotla nekaj, zakomplicirat? Predvčerajšnjim sem bila deležna neoboroženega ropa. Ja. Človek je upadel v trgovino in izpraznil blagajno. Brez noža, brez pištolepuške.In noben ni hrupa zganjal. Samo prodajalka se je potožila, da bo morala tri ure, vsaj, razlagat policajem, da ni imela nič zraven. In to vse medtem, ko se jaz razburjam, da nimajo šetraja. Ki bi ga lahko sama vzgojila.

Ne morem verjet´, da je to šele 32. stran. Hm, mogoče bi bilo treba vstaviti par skrbno spoliranih fotografij,

da zapolnijo "prostor".

Evo uspešno prišla iz Italije... Obiskal smo Ravenno, Padovo in Ferrero... x:Dx

Bilo je zelo lepo samo vreme je bilo smotano (dež) :o|o:

Drugače smo si pa sami z veseljem čaral sonce x:Ix

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Guest VilaSonca
ja, mi pa imamo doma pestre z najvecjim mulckom, ki se je ze vpisal v srednjo solo, zaj pa lovi za rep Zoisovo stipendijo ...pa srcno upam, da jo bo zgrabil, drugace odejo teleskopi :vragec: , ki stanejo celo premozenje xcivx .... pa se zvedli smo, da imajo tak nizek cenzus za navadne stipendije, da mi, kljub temu, da nas je pet clanov, sploh ne pridemo v postev zanjo :eek: ...kaoo neto 150 evrov na clana...ja, mater, torej mora imeti pet clanska druzina z otroskimi dokladami vred okoli 750 evrov neto dohodka...ja, kak pa naj s tem prezivis :inocent: ...svasta....

Tipka, odkar je v veljavi nek nov zakon, po katerem naj bi štipendijo dobivalo več dijakov in študentov kot prej (govorim o republiški), vsi dobivajo precej manj kot so leta prej.

za primer, leta 2006 si lahko dobil kot dijak še 250 evrov, zdaj dobiš kot študent (ti pa ponavadi glede na oddaljenost doma od kraja študija, kar nanese precej točk, dobivajo višje štipendije kot dijaki) dobiš 190 evrov.

s Zoisovo so tudi zašušmarili, kolikor sem spremljala. čisto so ponoreli s povprečno oceno. xrolleyesx

ej, pa ni 150 neto na člana (pri republiški). za leto 2008/2009 je cenzus bil 340 evrov. glej, nam so šteli od lani še ful enih prihodkov preko študentskega servisa (ja, tudi to štejejo poleg otr. dodatka) in še dve plači, ena sicer ni bila celoletna, a smo trepetali, vseeno pa sva dobila štipendiji oba z bratom. probaj! nekdo ti je dal napačno informacijo. 150 je dosti premalo.

Schweppy ? Verjetno zato, ja... bolj redko, pogosteje pa sem ga užival kot otrok...

zna biti, da se nabira v telesu in potem, ko je mera enkrat polna...

Franko je bil dober dijak. Mama mu je vedno govorila: "Franko, ko boš velik, bo brezdvomno nekaj iz tebe !"

In prav je imela. Komaj je Franko napolnil 17 let, že je bil v njegovi vasi poznan kot bistra glava.

Ne samo to; vsi vrstniki so ga spoštovali, saj je bil zanesljiv, dober v športu in je imel velik smisel za šale.

sčistim kri, cd vito še,,... 10tega imam izpit, bi morala vse predelat do takrat, še malo, še malo.

...

moje kužke pri meni dopoldan pohajajo, se malo zgubljajo, vče3ri sem jim nakupovala igrač in snacksov:) sta zakonski.

hmal bom morala kaj delat, tokrat vajelka v Lipica, :lol: :lol:

jutri je 8 marec. :)

Tipka, odkar je v veljavi nek nov zakon, po katerem naj bi štipendijo dobivalo več dijakov in študentov kot prej (govorim o republiški), vsi dobivajo precej manj kot so leta prej.

za primer, leta 2006 si lahko dobil kot dijak še 250 evrov, zdaj dobiš kot študent (ti pa ponavadi glede na oddaljenost doma od kraja študija, kar nanese precej točk, dobivajo višje štipendije kot dijaki) dobiš 190 evrov.

s Zoisovo so tudi zašušmarili, kolikor sem spremljala. čisto so ponoreli s povprečno oceno. xrolleyesx

ej, pa ni 150 neto na člana (pri republiški). za leto 2008/2009 je cenzus bil 340 evrov. glej, nam so šteli od lani še ful enih prihodkov preko študentskega servisa (ja, tudi to štejejo poleg otr. dodatka) in še dve plači, ena sicer ni bila celoletna, a smo trepetali, vseeno pa sva dobila štipendiji oba z bratom. probaj! nekdo ti je dal napačno informacijo. 150 je dosti premalo.

hej macka xDDx , ja, moram povedat, da ima zaenkrat info baba rekla, baba kazala, ampak so mi povedali, da je 340 bruto :inocent: ...mater saj to je cito kriza :xx!: ...bo pac sel v MS v solo, pa nikamor drugam...

ja, se spomnim, ko sem jaz s 14timi lezla v LJ, da je bila mama samohranilka in nisem dobila stipendije, pa smo se pol pritozili ( na nimam pojma kam ) in sem potem dobila stipendijo...

se bom, ko bomo to rabili, pa c pozanimala...

ja, saj je to z otroci in drzavo, ki vzpodbuja sirjenje Slovencev samo pesek v oci, mi je postalo ze mnogokrat jasno...

bom pa prva, ki se bom maja spravila na Ministrstvo, ki je pristojno za otroske doklade.... ce jih ze dajo, naj nas ne j* na suho, saj nam bodo otroci koneskoncev sluzili penzije :vragec: ... :vragec:

danes z prijatelji pekli fondue, mama bila glavni sef x^x , meni se nekak ni za skakat, ker me se gambela vedno boli :xx!: ...

bilo lustno, samo imam zaj eno stevilko vecje hlace, kak sem se najedla cvetace in buck x:Dx

pa malo rdecega za zdravje smo spili xDDx

zaj pa pocasi pod tus pa v krpe...

ja, pa se malo preberem....fetis x^x ...ne bom mogla spat drugace.... pa se knjigo v anglescini berem, pa ni glih za pred sspanjem za brat :inocent: ampak mi ne da mira x:Dx

uzivajte kljub vsemu

Mojca

Guest VilaSonca
hej macka xDDx , ja, moram povedat, da ima zaenkrat info baba rekla, baba kazala, ampak so mi povedali, da je 340 bruto :inocent: ...mater saj to je cito kriza :xx!: ...bo pac sel v MS v solo, pa nikamor drugam...

ja, se spomnim, ko sem jaz s 14timi lezla v LJ, da je bila mama samohranilka in nisem dobila stipendije, pa smo se pol pritozili ( na nimam pojma kam ) in sem potem dobila stipendijo...

se bom, ko bomo to rabili, pa c pozanimala...

ja, saj je to z otroci in drzavo, ki vzpodbuja sirjenje Slovencev samo pesek v oci, mi je postalo ze mnogokrat jasno...

bom pa prva, ki se bom maja spravila na Ministrstvo, ki je pristojno za otroske doklade.... ce jih ze dajo, naj nas ne j* na suho, saj nam bodo otroci koneskoncev sluzili penzije :vragec: ... :vragec:

očitno so te zavedli. ne more biti bruto. mi smo imeli v letu 2008 povprečen mesečni dohodek na člana 240 evrov in dobila štipendijo oba z bratom. mogoče pač zavajajo ljudi, da bi jih že vnaprej zatrli, da niti ne bi vlagali prošenj.

ma glej, evo, meli smo 11 jurjev dohodkov, nimam pojma al bruto al neto, bogati nismo, zdaj si pa prekalkuliraj (4-je smo) in ne poslušaj smotanih babnic, ki so plačane, da delajo škodo. xrolleyesx ali sem pa jaz tako neumna, da ne štekam teh stvari pa že pošrek vidim cifre na listu. :o|o:

ma daj jim vetra, pezdetom. :vragec:

Joj se dobr da sem sla pogledat (in tolk nazaj)! x:)x

Otrocki novi!! xrosex

Cestitke mamicam! :flowers:

ahoj Stanka, lepo ko se javis, srecno!! :flower:

in enako Todila, pih, pa je slo res v eni uri skoz! :eek: xokx

Nat, shit za mucka, drzim pesti! xcrossfingx

Tipka, sozalje za nogo! :sori:

Free, socustvujem, poznam to, za popizdit, res ves flat smrdi se leta! x;)x x:Dx

heh, mantis moti en nik. x:o)x x:Dx

mene pa kksni kdaj *zanimajo* (kaj pomenijo recimo al pa, kako se jih sploh prebere, al pa, kako na vsem svetu si je lastnik spomnil tok neverjetn nick al pa kej xDDx)

ahoj, 5rca, long time no see! xDDx x;)x

Cestitke tud vsem za vse, kar je se za cestitat. xDDx x;)x

Pa seveda na 8. marec ne gre pozabit! Vse lepo in oh in sploh vsem bejbam! xvrtcx

Vcer bla na Rakitni, zal nisem mela kratkih rokavov, ful me je zhgalo sonce!

Vcer mela budnico ob 6:17, dons pa ob 7:18. x:o)x (:mad2:)

Tko da sm cist matasta, grem mal na zrak.

Vreme je bozansko, dan je cudovit! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vključno s Salome ... x:Dx

morgen.... x:)x

salome she ni zhenska....zadnch ni zbrala dovolj dnarja za novo pizdo.... :xx!:

sej je prou.... a zej bomo pa hrvatarjem she pizde kupval.... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk....tralala

cmok....cmok.....cmok..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:sori: bom vprašala, če bi kdo imel cimro...in dva psa... ma fak.. imam pa.. privarčevala cel limit, nov lap top in preprogo. :sori: x:px ma ne vem... sej jaz se kar spustim, sfuram... a sem celo noč sanjala enga###, pa me je prijelo,da le lahko lajf tudi lep.

Bejbe, vse najlepše za praznik! xrosex

Vau, danes nas je narava počastila s takšnim dih jemajočim sončnim zahodom, da skoraj ni bilo verjeti. xsrcx Čist miceno manj kot kičasto. x:)x Žal mi je bilo samo, da nisem imela pri sebi konkretnega fotkiča s konkretnim objektivom.

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Bejbe, vse najlepše za praznik! xrosex

Vau, danes nas je narava počastila s takšnim dih jemajočim sončnim zahodom, da skoraj ni bilo verjeti. xsrcx Čist miceno manj kot kičasto. x:)x Žal mi je bilo samo, da nisem imela pri sebi konkretnega fotkiča s konkretnim objektivom.

Jest sem se pa nekako pomatrala nekaj ujet v objektiv.

Ni kvaliteta, je pa zato lepota.

Najdete na slike pokrajine in živali.......

Res je bilo čudovito.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

V soboto preveč in preveč temeljito gledala v kozarec. S svakom sva družno spraznila litrco rdečega - nimam niti pojma, kaj sem pila - bilo pitno in meni se je pilo, pa še svakinja je na drobno naseckala domače klobase in sem mrcvarila tisto, praznila flašo in bila blazno dobre volje(celo vrtelo se mi ni tako zelo). gospodič in svakinja sta pa družno pila vodo zraven:)) pol naju domov grede ustavi policija in jaz opet nimam prometne v avtu(gospodič vozil - razumljivo)..ker torej ni bilo prometne v avtu, je dobil pa za pihat..in 0.0..tak kot treba..je godrnjal pol, da bi morali meni dati za pihnit - ampak sopotnikom ne dajejo x:Dx x:Dx Sva jo odnesla z opominom za prometno in pol doma raziskovalna akcija, kje bi tale prometna bila. našla jo včeraj - pri polni koči folka - spravljeno v mapici z zavarovalnimi policami. Zdaj mi je jasno, da sem se pol leta vozila brez ičega...

no..imamo norci še srečo včasih.

Mačkonarja še vedno ni.

Ni pa tudi sestrinega mačkona - tako, da je možno: da sta šla obadva v svate, ali pa sta dobila kakšne priboljške tam..mišje..

čakamo ga. res. vsi.

mi niti ne bomo probali za štipendijo, pa čeglih smo štirje. še celo jaz nisem dobila štipendije, pa sta moja dva bila delavca tam...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, dobro poglej, če ni kje zaklenjen x!x Vse pretakni.

To mi je pa znano.

Cel teden je bil zaprt.

Ni mogel/ znal mjavkat, ker nevem zakaj, posledično se ga ni slišalo....

Bošček je bil, preživel pa je.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...