Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

ampak sm res blesou... ker ne morm pogruntat čigava misel je to bla?

kamnova, al pokojnikova? x:Ix

pa tut brez zajebancije x:o)x

Teb, k si blesv, bom zaupal tudi en dialog, povezan s Poljem.

V obdobju bivše Yugovine gre en tip iz Polja v vojsko in se tam pogovarja z enim starijim vodnikom. Pogovor je tekel približno takole:

Stariji vodnik: Je li, momče. A gde ti inače živiš?

Tip iz Polja: U Polju.

Stariji vodnik: A zimi?

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Teb, k si blesv, bom zaupal tudi en dialog, povezan s Poljem.

V obdobju bivše Yugovine gre en tip iz Polja v vojsko in se tam pogovarja z enim starijim vodnikom. Pogovor je tekel približno takole:

lalala

ne dojemam tko hitr...

še predelujem in raziskujem tist britof u polju, kamne, smrt...

opomba:mujo ne pozna vseh živali iz družine konj x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Se tukaj takole bockate.

Na piknik bi prišli, bi se imeli prav fletno.

Res da sem morala it (prezgodajjjjjjjj ful), ampak smo pa uspešno zalili še otročka ki je prijokal na svet.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Se tukaj takole bockate.

Na piknik bi prišli, bi se imeli prav fletno.

Res da sem morala it (prezgodajjjjjjjj ful), ampak smo pa uspešno zalili še otročka ki je prijokal na svet.

ne bejbi... kle se noben nč ne bocka. to so samo debate na viš...ammm... blesave debate no. nouš zastopla. puzab x:px x:Dx

pa kolkr se jes spomnim... če bi blo res tko fletno, bi bli tam dokler neb usi omagal, pol pa naprej... tko da... ne ti kle senti menti pa fletno pa to x:px x:Dx

Ruby, socustvujem!

Nimam kej pametnega za napisat, itak so ti ze svetoval, jaz pa nisem niti vedla da ni vec kuponckov (jaz jih mam se).

sm mela podobno storijo s petko ki mi jo je nekdo zdemoliral do fundamentov in IZGUBIL ob tem svojo tablico.

Potem se ga ni dal dobit in razne ibunge, podobno kot mas ti, da sem prav tko presodla da je mel model kako vezo pri kapsih.

sam jaz nisem tok gajstna kot ti, pa nisem nc bla uspesna. dobila sem sto jurjev (sto tisoc sit x:o)x) in ciao in bla 5 mesecev brez avta, k si nisem mogla nouga s tem nabavt.

upam da bos ti bl uspesna! xcrossfingx

x:Dx samsung j210? mam istga, glih tko s češnjami x;)x

a dej! tud mas glih cesnje?? hecn! xDDx

ja je samsung, sam ni j210, mislim da je h al lh nekaj, 700 morda.. x:)x

In na enem nagrobniku na pokopališču je pisalo: "Če bi bilo po mojem, ne bi bil tu." Brez zajebancije.

x:Dx

men je pa vsec tale 'nagrobni' vic.

Kaj je pisalo na hipohodnrovem grobu?

HA! Sem vam rekel!

x:Dx

Ja vcer smo se dubl, blo lustn. Ze hotla it dam, k tam sedela sama pa nobenga nikjer. parkrat se mal sprehodila sem pa tja, pa niso od nobene mize divje klical marsa marsa. xDDx

pol pa candle zagledam. x:)x

Fajn da sem prisla. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Jeti

xDDx

ni to ... se narediš francoza in malo bolj glasno vprašaš ... kje je zdaj tista lunatična družba x:o)x ... lahko meni govoriti, ko me ne moreš zgrešiti xcivx

xDDx

ni to ... se narediš francoza in malo bolj glasno vprašaš ... kje je zdaj tista lunatična družba x:o)x ... lahko meni govoriti, ko me ne moreš zgrešiti xcivx

ja tebe se pa res ne da zgresit. xDDx x;)x

ponavad se tud mene ni dal...

morda sm si predstavljala vecjo skupino ljudi, pa ne bla dovolj pozorna.

Pol vmes ko je Candle uletavala, je pa alef se obrnil pa sva se mal gledala, pa je najbrz hkrati obema kapnilo pol. xDDx

Morda pa so si me predstavljal z vijolcasto faco in s fluorescentno zelenimi ocmi. :vragec: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Krasno, prekrasno sončno popoldne, tako spokaojno, mehko, toplo z nežno sapico, ki je tako lepo božala. xflowx

Naš sadovnjak se je začel odevati v prelepo roza cvetje breskev, jabolka še malce zaostajajo, češnje še pa tudi ne cvetijo.

Nabirala regrad, ki pa žal že prerašča užitno dimenzijo.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Soseda klicala policijo, mislila da delam samomor.

ze.sestic.ta.teden.com x:Dx

poj gauš pa res mogu enkrat, da naujo rekl, da maš blesowo sosedo x:Dx

Cvetna nedelja,na avtocesti blo folka za popizdit.Vsi z morja in je taka gužva.Sem bil dvakrat v Lj.Ma je huda razlika v stopinjah med Lj in našim krajem.LJ-23,pri nas-18.

Na primorskem pa pomoje še več.Bo treba razmišlat o novem avto.Sej bomo služil hmal mal bolj.

Kupil knjigo Prekolesarimo Slovenijo,prva GPS-Transvenzala.Mam namen prekolesarit okoli Slovenije.To ni tko hudo,sam ene 700-800km,mislim.

Šotor,keš,kolo.Pa ne sem....enga/eno dost noro morem dobit,ker sma ne grem. x:Dx Pa tko,bolj po makadamih in kolovozih,ker se na maram vozit po cestah.Bolj avanturistično.

Pa na kakšnem kozolcu prespiš itd....(no sej to sm že) :palec:

Darling,stand by me

Cvetna nedelja,na avtocesti blo folka za popizdit.Vsi z morja in je taka gužva.Sem bil dvakrat v Lj.Ma je huda razlika v stopinjah med Lj in našim krajem.LJ-23,pri nas-18.

Na primorskem pa pomoje še več.Bo treba razmišlat o novem avto.Sej bomo služil hmal mal bolj.

Kupil knjigo Prekolesarimo Slovenijo,prva GPS-Transvenzala.Mam namen prekolesarit okoli Slovenije.To ni tko hudo,sam ene 700-800km,mislim.

Šotor,keš,kolo.Pa ne sem....enga/eno dost noro morem dobit,ker sma ne grem. x:Dx Pa tko,bolj po makadamih in kolovozih,ker se na maram vozit po cestah.Bolj avanturistično.

Pa na kakšnem kozolcu prespiš itd....(no sej to sm že) :palec:

rajš si tipa ubod, drgač boš poleg usega sranja še fukat mogu x:Ix

a knjiga je od uroša severja?

hej ho na brzino xDDx

ful dogaja, nic casa za comp itd... prejsnjo nedejo sprejela ful odlocitev... cistim hiso in svoje misli/custva/ideje/odlocitve...skratka, raztur na vseh podrocjih... in ne boste verjeli, vsak dan dozivim kaksno presenecenje...kar nek dnar mi leti iz vseh strani, pa vsi mi nekaj pomagajo, pa kar kristalno sem zacela videti...tudi mozek poroca o istih stvareh....

je bilo pa se 14 dni nazaj cisto drugace...cisto ludi teden...zamudila sejo na obcini, prisla naslednji dan x:Dx ...pa zamudila sestanek hatmaristov, celi dan govorila mulckom in mozu, da grem, pol pa sem se zvecer ob pol desetih spomnila, da sem pozabila na to :eek: ...skratka, govorila se z dvema kolegicama, ki sta naredili isto, ena prisla na sejo tri ure prepozno :inocent: , druga prisla na hatmara sestanek en dan prepozno xcivx ...

nekaj se je definitivno godilo...

ja, pa Ken Page je bil v MS, sem bila na predavanju, me je spet metalo, ko je nekaj enemu fantu delal x:o)x ..

evo, jutri srednji mulcek odhaja v solo v naravi , ta vecji pa ze tri dni hodi na astronomska opazovanja, pa tovori teleskope sem in tja xDDx ...

ja, pa pozabila povedat, da smo bli prejsnji vikend na dvodnevnem seminarju na Pohorju x:px vidla sneg, pa Maribor ponoci xsrcx xDDx fantastis :palec: xcivx ...

tak, zaj sibam se malo k mozeku, ki se je pravkar vrnil iz astronomskega opazovanja ...

mater je mulcek dolgo pokonci, bi moral ze od 21h spat :vragec: ...je verjetno cisto presrecen, ker sem mu pustila tako dolgo biti pokonci x^x ...

evo, na kratko , mejte se bozansko

Mojca

Ustvarjalno krizo mam. Totalno. Sem čakal, da sama mine, pa nič, se ga v ta namen celo nažrl, kar je ponavadi delovalo, tokrat pa ni.

O.K. se je bom pač lotil zavestno. Zdele akcija, z jutrišnjim dnem pa mi bo nenormalno zalaufal ... :vio:

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Jaz tudi maram črni humor. x;)x

nič-sem zgleda včeraj pizdarijo naredila. Spet :eek: - sestra in svak v zdaj že očitno običajnem nedeljskem prepiru(ko on pride s sejma usipan ko zadnje tele tam) in teži in teži sestri do onemoglosti. grem pobrat cunje in kaj češ...slišim pol -ponavadi v takih primerih odšibam v bajto in tv na glas (imamo srečo, da po Halozah se fino vse sliši- tudi naša galama logiš)...ampak tole bilo preveč zame. odnesla cunje v bajto in se odpravila do nje. potrkala; vprašala: ali seksata ali se bijeta?..pa pogledam not. Prisežem -vse živo pričakovala... niti najmanj pa to, kar sem videla: svak v spodnjih gatah, sestra sicer oblečena; skupaj sedita za mizo pijeta kawo in čikata..hkrati pa ji on par cm vstran od face kriči(da kurva, lenuh..in še vse živo domače živali)..

(če bi bilo po moje, bi kofe imel že zdavnaj v glavi, čik pa zarit tam nekje)..ova pa vsa objokana strmela v pod. počutila sem se blesavo - sploh, ko me ovi pol vabi naprej (s tistim klinčevim smehom na faci)...mah..in ker slabo lažem...ali pa sploh raje ne...sem nekaj zamomljala in klela samo sebe, kaj sem sploh rinila do nje.

pravo se je začelo šele po mojem odhodu..(zdaj pa res ne vem, ali se najprej dol data in če ni vredik jo masira v nezavest, ali se sploh dol ne data in jo kljub vsemu masira) in ni mi jasno evo..če ženska ga pred tremi leti zapustila in popustila kao njegovim grožnjam, da jo bo ubil..ali pa da bo ubil sebe...mah ne vem. pol pa ga še streže in mu hodi čistit stanovanje...

in ko sem jo čez dobro uro poklicala, se je on javil na telefon, nje kao, da ni notri, nekje zunaj da je in naj kar njemu povem...pa ja..

škoda.

ker po vseh teh nedeljah(ki se jih sestra boji, ko hudič križa) je živa izmozgana razvalina.

in besna sem nase, ker nisem naredila v osnovi nič - če že ona nič ne naredi - samopodobo ji je izbil na minimum, čista pijavka je..ona pa čisto brez razuma. glupa ko šoln.

....

....

Fotru je bolje x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nataly

Vsaj fotru je bolje.

Sestra se bo pa morala sama odločit.

Če ji grozi da se bo ubil, naj se kar, samo da jo pusti na miru.

Kruto, samo šovinist je do amena.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

rajš si tipa ubod, drgač boš poleg usega sranja še fukat mogu x:Ix

a knjiga je od uroša severja?

Janko ne palim na tipe,a rabš kšnga? x:Dx Mam ančko zaenkrat. x:Dx

Ja Uroš Sever.Lepo narejena.Pa zemljevide dobiš zraven.... :palec:

Darling,stand by me

Pol ko ga oženiš, pol bi pa iz njega Šekspirja delala.

:D

Picasso

:O: Ruby :xx!:

žal ne vem nič pametnega; z odvetniki je pa tko, da so večina med sabo povezanih; ne vem, če ne poznaš kakega res dobrega (tp ne pokvarjenega do obisti), potem bi blo fajnt tko; če pa ne, pa ne rabš tut mojih pametovanj tle :sori:

ja, kuponov ni več, mene je tut k groza kako zdej s tem urejat xrolleyesx

Nat, fulfajn za očeta :palec:

kr se pa sestre tiče; ona rabi podporo/oporo; ne rabi pametovanj "sejsemtirekla", ona sama se mora odločit kaj bi rada oz vsaj kaj ne bi rada. Sama se mora pobrat, žal ji ti pri tem ne moreš čist nič pomagat (ker "noče" tvoje pomoči). Ko bo mera dovolj polna, bo že zmogla sama, do takrat ji lahko samo stojiš ob strani, pa čeprav to pomeni samo rama za jokat pa robec za solze brisat. Povej ji, da jo imaš rada in da ji, v kolikor želi tvojo pomoč, boš le-to nudila po svojih najboljših močeh xsrcx Predvsem se mora sestra fizično ODMAKNIT iz te situacije in ne nazaj hodit h bivšemu po karkoli/kajkoli/kadarkoli. Ona sama si mora zgradit nazaj samozavest. Za to pa je v prvi vrsti nujna fizična distanca, da se lahko psihično distancira.

Nat, si dobra/skrbna/ljubeča sestra in že to, da si takrat vstopila, je dovolj (za takratno situacijo-nič si NE očitaj kaj se vtikuješ!). xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...