Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

ja, pa Ken Page je bil v MS, sem bila na predavanju, me je spet metalo, ko je nekaj enemu fantu delal x:o)x ..

:palec: kul. sm tut jes enkrat gledou. Igor Štrucelj, če se ne motim. po njegowi metodi. Prjatu se je pa njegowi ženi Nancy prepustu. Sej ne wem, če se mu zarad nje zdej trga... ampak trga se pa mu...

zdej mam prpraulen za prebrat nekej, pol pa bom vidu. ene par stwari mi je koj u uč padl, da zna bit dobr.

a maš ti slučajn tiste cd-je? če se ne motim, obstajajo. al pa sm kej zmešou. zna bit... z EFT-jem.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

samo toliko, da se malo javim

jutri imam zagovor diplomskega dela

ob 9.45 držite pesti :sori: :sori:

:palec:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

držim pesti...itak boš razturala x:Xx x:Xx x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Saj bo šlo

Glavo pokonci, možgane na maksimum, nekaj sreče in zmaga je zagotovljena :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Srečno za diplomo!

še švoh teden do odhoda.. mam že skor vse spakirano, da ne bom paničarila v zadnjem trenutku.. še zavarovanje zrihtat pa keš zmenjat pa dokumente skopirat... komaj čakam :) :2src:

aja, mogoče komu prav pride.. v Sanolaborju dobila kul plastično posodico za kremo. (mam kremo za obraz v pakungi losjona za telo, pol litra, in je čist preveč za s sabo vlačit.. pa sem bila brez vseh teh škatlic in šla vprašat, če imajo kaj.. 36 centov :palec: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

bil ok dan. bila s kužki ob 9.00 v gozdu, potem jih doma okopala, in laufala na izpit v lj, peš...pisala, šla domov in kupila ricotto, dve omaki bazilika in z olivami, prečepence in 2 banana jogurta, njama njam

mogoče je kaj na TV, jutri imam uvajanje za valejko. x:o)x ajoj, upam da ne bo ful izmene, ker nisem za klepetat.! niti malo. x8Dx x8Dx

wiiii, danes se mi ne da nič več, jutri grem pa rihtat za avto- verjetno, se crkljat s kužki in šta ja znam šta. sem se zmozoljala in zdredila danes.

:xx!: trebih vlečem za sabo in lase zažgala med kajenjem...

Ustvarjalno krizo mam. Totalno. Sem čakal, da sama mine, pa nič, se ga v ta namen celo nažrl, kar je ponavadi delovalo, tokrat pa ni.

O.K. se je bom pač lotil zavestno. Zdele akcija, z jutrišnjim dnem pa mi bo nenormalno zalaufal ... :vio:

lalala

Ni mi nenormalno zalaufal, je pa precej boljš. Sem se domislil še enih samoorganizacijskih sprememb, da bo še boljš.

je to bad??? x:o)x zarad ustvarjalne krize mislm :8):

Zame ja. Poleti bi rad bil ogromno frej, kar pomeni, da moram nekatere stvari narediti do poletja. Pa ni le to, Je še en bolj zapleten razlog, zakaj bi rad, da se enega dela čim prej znebim, a da ga hkrati naredim čim boljš, pa se mi ne ljubi razlagati. Pa verjemi, da te je razlog tak, da te ne bi zanimal.

Prejle sem po internetu mal plačval račune, pa sem zagonil 1.214 Eur. Fej in fuj. Pa za same takšne stvari je šlo, ki so ble mus. Več kot pol je blo za državo. Se mi zdi, da je včasih ful drago bit državljan.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ni mi nenormalno zalaufal, je pa precej boljš. Sem se domislil še enih samoorganizacijskih sprememb, da bo še boljš.

Zame ja. Poleti bi rad bil ogromno frej, kar pomeni, da moram nekatere stvari narediti do poletja. Pa ni le to, Je še en bolj zapleten razlog, zakaj bi rad, da se enega dela čim prej znebim, a da ga hkrati naredim čim boljš, pa se mi ne ljubi razlagati. Pa verjemi, da te je razlog tak, da te ne bi zanimal.

:detelca: xcrossfingx xgoldfishx xwizardx da ti zalaufa xsrcx

As I already mentioned mene spet astrologija zanima... x:px xDDx In spet je lepa ura za it spat... xrolleyesx Jz res ne vem, kaj je z mano, zakaj mam jz tko rada noč.... :wub: xnckrivx

Sm pa bla danes na kavici s sestrično, je nisem vidla že... uh let... xsrcx xsrcx xsrcx Je še zmeri tok lušna in simpatična kot je bla zmeraj x8Dx x^x :palec: V petek me je pa prijelo, da bi šla v očijeve kraje - sem se usedla v avto in totalno uživala v svoji družbi x:px , sama x^x , pa šla na obisk k stricu in teti, pa še bratranec je lih pršu domov. xDDx :palec: Za nazaj sem šla pa očiju svečko prižgat... xsrcbumx xsrcx Je blo ful spokojno zvečer na pokopališču, sama, v temi... xsrcx ...ma ne vem, če sem bla sama... x:Xx xsrcbumx xsrcx

Rada mam svojo družino. xsrcx ....kot da ne bi bla ribja rakica... x:px x:Dx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

As I already mentioned mene spet astrologija zanima... x:px xDDx

..sej te bo kmal minilo, bos vidla... :inocent:

...aja, a ma kdo mačka/o nekastriranega/nesteriliziranega???? A Vašega/Vašo tudi tolko mece te dni????

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

evo, zdle se bo pa začelo xwizardx

veliko sproščenosti in samozavesti x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

hvala vsem za lepe želje

DIPLOMIRALA SEM xsuperx xsuperx xsuperx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

hvala vsem za lepe želje

DIPLOMIRALA SEM xsuperx xsuperx xsuperx

Tko se dela.

In sedaj si dipl????????

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

:palec: kul. sm tut jes enkrat gledou. Igor Štrucelj, če se ne motim. po njegowi metodi. Prjatu se je pa njegowi ženi Nancy prepustu. Sej ne wem, če se mu zarad nje zdej trga... ampak trga se pa mu...

zdej mam prpraulen za prebrat nekej, pol pa bom vidu. ene par stwari mi je koj u uč padl, da zna bit dobr.

a maš ti slučajn tiste cd-je? če se ne motim, obstajajo. al pa sm kej zmešou. zna bit... z EFT-jem.

hej, nimam cdjev, ne vem, ce jih on ima :inocent: ..vem, da ma ful knjig, ostalo nimam pojma...

ja, 17. pride poleg Kena se Nancy, bo spet zanimivo xDDx ...ja, mene mece s Kenom ali brez njega :8): , tak da ti razlike ne morem povedat...

pa se ena cisto mimogrede pripomba... strasno tezko te je brat, ker pises v narecju :xx!: ...ka, ce bi se ge kakso napijsala tak v prekmurscene, pa bi se te malo poprecke glejdale , pa bilice pa rasuske bi fkuper letejle , pa malo bi se pogucale :O: :inocent: xcivx ... daj no, malo se potrudi, saj ni treba . da je knjizno, samo, da se normalno prebere :palec: x:px

pri nas nic novega, pogresamo mulcka, ki se vraca v petek ...

jutri grem v LJ na sestanek... se ze veselim, da pridemo z puncami skupaj xDDx , pa ceprav sluzbeno x^x ..... pa v Tepanju bom pila zeleni caj, ker kave se vedno ne pijem x:o)x ( se malo , pa bo posta konec, pol pa spet kavaaaaaa x:px )

uzivajte

Mojca

hej, nimam cdjev, ne vem, ce jih on ima :inocent: ..vem, da ma ful knjig, ostalo nimam pojma...

ja, 17. pride poleg Kena se Nancy, bo spet zanimivo xDDx ...ja, mene mece s Kenom ali brez njega :8): , tak da ti razlike ne morem povedat...

pa se ena cisto mimogrede pripomba... strasno tezko te je brat, ker pises v narecju :xx!: ...ka, ce bi se ge kakso napijsala tak v prekmurscene, pa bi se te malo poprecke glejdale , pa bilice pa rasuske bi fkuper letejle , pa malo bi se pogucale :O: :inocent: xcivx ... daj no, malo se potrudi, saj ni treba . da je knjizno, samo, da se normalno prebere :palec: x:px

pri nas nic novega, pogresamo mulcka, ki se vraca v petek ...

jutri grem v LJ na sestanek... se ze veselim, da pridemo z puncami skupaj xDDx , pa ceprav sluzbeno x^x ..... pa v Tepanju bom pila zeleni caj, ker kave se vedno ne pijem x:o)x ( se malo , pa bo posta konec, pol pa spet kavaaaaaa x:px )

uzivajte

Mojca

17. bota oba x:px uuuuuuuuuu to bo neki :D :2src: se že veselim :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Čestitke za diplomo x:)x

Pa ustvarjalnega navdiha vsem, ki ga rabijo.

Pri nas tako tako - se obremenjujem spet s stvarmi, ki...niso vredne, da se obremenjujem, ampak sem čudak in ne maram, da me dolžijo nečesa, kar nisem kriva. Še huje pa mi je, ker sem spet čudak in se mi zdi izpod, da pojasnjujem nekaj, kar ni iz mojega zelnika zrastlo...

in tako sem škrt, da to ni res, me že sram.

Itak se začelo z zvezdnimi rubini - in pol skužila kaj pomeni pohlep...s kakšno težavo sem se ločila pravzaprav od enega x:Dx , nadaljuje pa se celo s heliodorom..porka duš. Očistila ga, pripravila za sestro (še najhuje, da mi sploh ni bil všeč). Ji ga pokažem, nekega navdušenja ni pokazala (verjetno zato, ker sem ji ga samo pokazala)..in ga pospravim na "varno". Včeraj pa zijam v omaro, kateri kristal bi lahko romal z mano na sodišče. Najprej sem pomislila na rubin, ga že valjala po rokah, pa sem nervozna še bolj ratala, kar mravljici so mi šibali po telesu. In roka kar sama od sebe posegla po heliodoru. ga stlačila v žep in cel dan drgnila in božala. Ful dobro sem se počutila. Celo nalajala pol eno tipico - no ne glih nalajala, mi total nesramna se zdela - ji to povedala, da je nevljudna in brezobrazna...pa še celo nič krivo se nisem počutila zaradi tega.

Mogoče bi bilo bolje, kakšen moder kamen vzet. Ali pa zelen. x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Obvestilo:

Nekaj casa me ne bo gor, ker noum mela racunalnika.

Mi ga en majster zdajle pedena, pa bo treba mal bl ornk in bom par dni brez.

Lepo bodte! xrosex

(na gsm bom dosegljiva)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

17. bota oba x:px uuuuuuuuuu to bo neki :D :2src: se že veselim :)

x:px :palec: , pol se vidiva... ti bom sparala plac xDDx

vilice. xDDx

x;)x

evo, danes popedenala sestanek v Ljubljani, pa v MS smo ustanovili drusstvo , ki bo zdruzevalo vse ljudi, ki so kakorkoli povezani z alternativo in duhovnostjo, ce se temu lahko tako rece xDDx , pa na pijacki sem bila z nekaterimi clani, ki sem jih bezno poznala samo iz trgovine , pa sem dobila cisto nov vpogled v te ljudi :palec: xDDx , zelo zanimiv dan , ceprav naporen.Zdaj sem pojedla cemazevo spinacko, pa popila pol litra vode, zdaj me caka knjiga x:px ...mozek in najvecji mulcek sta v kinu, malcek spi, tak da imam malo miruuuuu x:px

mejte se xsrcx

Mojca

..sej te bo kmal minilo, bos vidla... :inocent:

:inocent: A me hecaš? x:px xzobkox

hvala vsem za lepe želje

DIPLOMIRALA SEM

Čestitke!! xsuperx

Jz sm pa toooooooooooook lena.... :rolleyes: xcivx Tak fajn sonček je, pa toplo je... :wOOt: :flower: Pooooomlaaaaaaaaad.... :2src: Včeri sem šla s frendico na kavo na sončka, se totalno zasedela, se mi ni dalo it na faks in pol nisem šla... x:Ix :inocent: :shsh: Se mi je zgodilo prejšnji teden, da sva šli na kavo na isti lokaciji, pa sem pol opazla, da za sosednjo mizo sedi eden mojih profesorjev... x:o)x Včeraj pa na isti lokaciji, sam drug lokal, pa drug profesor :wOOt: :lol: sem rekla, da se prow ne grem več x:Dx x:Dx x:Dx Upam, da si nisem nardila prevelike bruke x:px xg:Dx In pol da je bla mera polna, vidim jz enga tipa ki je šetal, pa ga gledam, pa on vidi mene, pa se začnem spraševat, na koga me že ta spominja, komu je že ta podoben, tip pogleda v tla in gre mimo, ko meni šine.... x:o)x ...en bivši iz gimnazije še... :wOOt: :D Ma je izpadlo, kot da sem ga zignorirala, pa če bi ga prej spoznala, bi ga pozdravla :D

Smo meli pa mali žurčič včeri zvečer v Tivoliju xcivx xDDx Je blo ful ful luštno x^x

Danes sem šla pa z bratcem v Tip Top servis, da so mi gume premontirali :palec: (so naju mojstri zajebavali, kaj, a vi pa vsi Honde?! x:Dx )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Zdej pa je to ze mal prevec ocitno... :)

Ker ne nosim ure.. pogledam na uro na mobitel. In ze 2 tedna se mi dogaja.. da vedno ko pogledam spontano na uro je neka povezava med ciframi..

22:22 11:33 12:12 .. vsaj zadnje dve so vedno enake?! Kaj bi to pomenil?

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Zdej pa je to ze mal prevec ocitno... :)

Ker ne nosim ure.. pogledam na uro na mobitel. In ze 2 tedna se mi dogaja.. da vedno ko pogledam spontano na uro je neka povezava med ciframi..

22:22 11:33 12:12 .. vsaj zadnje dve so vedno enake?! Kaj bi to pomenil?

men se je to tut učas fuuul dogajal. in sm se mal pozanimou...

da skrajšam... ura je polna. čas je za spremembe. če hočeš wrjet prou, če ne, pa tut prou. predwsem pa usak po swoje x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...