Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

...trenutno mi maturanti nabijajo, še sama sebe ne slišim :irs: :listen: skoraj.

Sej je fino, da imajo to... samo VEDNO je to tisti dan, ko mora človek nujno v center, ko ni nikjer za parkirat, ko se ti mudi... x:o)x x:o)x x:o)x

No, naj uživajo!

Pozdravček Zajki x:Xx

In psihiranje se nadaljuje...

Trenutno life sploh ni OK.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Stilsko izzivam, mislim, da sem spet ledvice pokasirala, grem danes na pregled xrolleyesx , ne bi se sla jaz tega kar naprej :xx!: .

Predrznica! Veliko čajčkov piti in ledvičke pocrkljat s tekočino xsrcx

helow x:Xx sem imela mal luninega mrka ... pol pa en kup zadev zamudim ...

Ja mal pa si zamudila...ja saj maturantska scena z litrčkom vina :flowers: pa vsi v rožicah... ah.... a smo res takle počel??? Za zobe pa tudi jaz ne vem sem že mislila, da imamo skoraj vse pa zgleda da še ni konc xzobkox

hoj.

še kakšne zapiske je treba dobiti, drugače sem se pa lepo vpeljala nazaj v učenje in že ta mesec opravim 3-4 izpite/kolokvije, junija še enkrat toliko plus nekaj, malenkost ostane za september.

Za tale načrt se priporočam. Zelo :palec:

Sej je fino, da imajo to... samo VEDNO je to tisti dan, ko mora človek nujno v center, ko ni nikjer za parkirat, ko se ti mudi... x:o)x x:o)x x:o)x

No, naj uživajo!

Ja sej ...vedno je to tisti dan...7.45 so imeli že tonsko vajo je Zajki densala xmusicx in zraven prepevala Ooooooooo ooooooo...no saj rajš vidim, da mi otrok pleše na BFM, kot pa na Wernerja, ki ga v bistvu sploh ne šmirgla. Od sošolke k sta isto stare pa čist :2src: Werner fanica

Zajki bi vas zdele lepo pozdravila xokkx ampak trenutno spi, vročina 38.7c

Pa Marsa, naj se ima megastično x:px nadiber dobr štrumpenhaf verzija.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Vogršček- naše najznamenitejše umetno namakalno jezero se koplje v jutranjem blatu in odseva v barvi nebeškega svoda x:)x njega neobokana struga deluje protipoplavno na okoliška polja, saj se voda vpije v zemljo. kot , da ga ne bi ustvarila človeška roka. od kamnitega jeza do koder seže oko ni bilo videti človeške duše, četudi je znano, da se je tam zgodilo marsikaj usodnega.

starci pripovedujejo o nekem ljubavnem paru, ki je v sili strasti nesrečno padel in odplaval v nedra neskončnosti. še zdaj je slišati njune vzdihljaje. zato ga imenujejo tudi namakalno jezero Vzdihljajšček.

zgodilo se je tudi, da je nekdo malce pregloboko zabredel v premočeno zemljo, da je ven kukala samo glava, dokler se ni ulilo tudi nebo. naposled so ga našli neki gobarski navdušenci.

xsrcx prijetno vabljeni na Vzdihljajšček

v pon. bom poskusila prodati avto. danes smo ga z mamo čistile, oče je zamenjal šipo.

dobila sem škatlo hrane za domov.

bili so zelo žalostni, ker nisem pripeljala kužkov, a ima tia razbolelo tačko pa vroče je.

potlej sem šla v euro spin, kjer sem kupila krilo in majičko ter toaletni papir.

hotela sem kupiti tudi stekleničko z dudo, a je stala 5 eur.

sedaj pričakujem obisk. mislim, da bo prišel okoli sedmih.

lp in sončke

Lep pozdrav vsem, po dolgem casu x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Kako v mehiki natrixred?Še razsaja prašičja gripa?

Ma se nimam kam dat,morem pa bit doma,ker je prišla sestra z 2 leti staro punčko in spite zdej.Sem jima nardil palačinke in zakuril krušno peč.Mal družinsko vzdušje...pa take fore(Požigalec).

Iščem počitniški aranžma v juniju,juliju....someplace,somewhere....on the sun-side.

Darling,stand by me

Guest VilaSonca
učila sem se za ZSD. včeraj za leksikologijo. jutri pa oboje. zdaj bi sedel dober 80's movie. zjutraj grem pa spet tečt v gozd. x:)x

Kako v mehiki natrixred?Še razsaja prašičja gripa?

Hja, baje da se razsaja, sicer so pa informacije precej zmedene in zavajajoce. Izgleda, da je vse skupaj bolj politicna zadeva, kot pa socialna. Sicer smo pa na severu v redu, probleme imajo juznjaki.

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Naaaaatriiiiiiiiiiiiix! :2src: x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

Cosma, xgoldfishx xcrossfingx xwizardx x:Xx za Zajki... xsrcx

Jz pa spet mal zabluzila, pa si nism misnla, da bom... bla na spet ful dobrem predavanju našega profesorja tokrat na Metelkovi ( x!x :eek: :palec: xDDx ) pa pol na pivički s kolegico, sprehod po mestu pa večerja, pa sva šle pol zvečer nazaj pogledat, se dobile še z drugimi s faksa, mal plesali v Menzi, srečala fajn kolegico in kolega, skupaj peli pri eni grupici s kitaro, nadaljevali v Ortu (med drugim tudi ročni fuzbal x:px x:Dx ), neki čez 4 zjutraj sva se pa s kolegico odpravle domov....peš xDDx (v zadnje pol leta mam tolk enih stvari narejenih prvič (v čet. prvič bla na proper študentski žurki in spala v študencu x8Dx ) .... vesela da sem na spisek lahko dodala tudi prvič peš na Fužine x^x ).

....me pa za nekoga mal skrbi... pa upam da je kolkr tolk ok, oz. če ni, da se bo vsaj javu... xcrossfingx :ermm:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Naaaaatriiiiiiiiiiiiix! :2src: x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

Pozdravcek tebi in vsem "starim kerlcem"! x:Dx x:Ix

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Pa kaj je retro merkur ali kaj :vragec: se čudne stvari dogajajo.

Torej - mami tokrat voda ne gre iz telesa ne zlepa, ne zgrda - ponavadi so v bolnici naredili servis, odšibali tole vodo nesrečno ven in ženska bila v dobri izvedbi za naslednjih par mesecev. Zdaj pa ne. Preizkušajo vse živo, pa zgleda, da še pljučnico zraven staknila.

Bomo videli - hudiča, nič me ne mika, da bi se morala plavalnega tečaja na suho učit...

komot se človek s polnimi pljuči vode zaduši...madona veter.

Nečakinja - pa je druga pesem - zeza jo blazno visok pritisk in na nekam (kaj vem, ker v mojih časih ni bilo takšnih ultrazvokov, hvala bogi) - ultrazvoku so ugotovili, da se plodu (ki bo baje punčka), ne širijo dobro žile..ali trebuh ali kaj že.

Mislim, kak to vejo in zakaj to povejo?

Jaz pri ta starejši niti enkrat na ultrazvoku, pa čisto ok, pri ta mlajši pa dvakrat (enkrat zato, ker pod kamion uletela), pa tudi ok vse...

In čisto možno, da bodo danes spodbudili porod.

Včeraj: pisano nedeljsko popoldne.

na travi si pucam avto - da ima še trava korist - pri sestri - ki nad mano doma, pa imajo veselico. Nisem vedela za kaj gre, ker sem si uštimala radio..glih zato. Da ne slišim, kaj dogaja. In evo ...uleti sestra: Nat, kliči policijo...naša birmanka pa kuj po telefon in pokliče policijo...s tresočim glasom razloži, da jih nad nujno nucamo..in evo..zapleti tu.

Mah..kaj bi si kvarila karmo...do desetih zvečer sem preživela cajt na policijski postaji, kot priča...in sem huda, ker sem vmešana v to.

Kakšne želje po normalnem ritmu? Kaj je že to?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:eek: Ne me basat, midva z xsrcx greva pa drug vikend x:o)x z motorjem, mam namen prvič v lajfu vidt še mađarsko x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ne le Prekmurje, v soboto sem skoraj dol padla od navdušenja nad Ormoško-Ljutomerskimi goricami. Biser.

Čudovito. Prekrasno res. (in še vino nad dobro) x;)x

Prekmurje me je začaralo že pred desetletjem in vidiš poleti v malih Moravcih tudi nat s femili x;)x

No, ampak morje ima svoj poseben žar - in občutek brezmejnosti in svobode. Zato rinemo tja.

Zdaj pa žali bog - so nam zabetonirali plaže. Radi reda in masovnega turizma.

kam gresta a v Moravske toplice ali kam drugam?

V Moravske toplice; majo v firmi apartma(je), tak da za vikend bova tam, med tednom pa njegovi sorodniki (od sob.do sob.) Ampak jst se blazno palim na Lendavo x:o)x na celoten pomurski/prekmurski melos, pa mađarske tut še nkol vidla nisem tak da...bom za vikend malo güćala.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Oooo Prekmurje :2src: :2src: :2src: Srečkoti!!!

Takoj bi šla. Ampak nimam ne časa, ne denarja x:o)x x:o)x

Ko smo ravno pri času... mama me je prosila, da naj ji jutri pomagam skuhat pogostijo, ker k njej pridejo ljudje, ki jih že 100 let ni videla. Ultra verni. Ko sem bila otrok, so ji težili, zakaj nisem hodila k verouku in pametovali, kako je to narobe. Pa da bi lepše živela, če bi v cerkev hodila... Zdaj jo pa pokličejo in ona itak ne zna reči ne. Pridejo po maši, cel dan bodo pri njej, počakali, da skuham... Najboljš, da že danes kej naredim.

Fotru je najlažje. Ima pač delo in se umakne. Jaz imam pa tudi (mogoče ta teden še več kot on), ampak to ni pomembno.

Sej vem, da sem zoprna, ampak oni dejansko vsiljujejo in skos samo o tem.

Ja sej no! Pa mi ni nič manjkalo, ker nisem hodila. Še danes sem zelo zadovoljna s svojim lastnim verovanjem (nima veze v kaj) in pogledi na ta svet.

Moja mami je pa itak čist prijazna in težko kej reče. Mi je že rekla, da naj ne komentiram preveč in naj zadržujem svoje poglede na to. x:o)x Tako, da skuham, pojem, skuham kavo in grem naprej delat. To je plan.

Guest VilaSonca
Ne le Prekmurje, v soboto sem skoraj dol padla od navdušenja nad Ormoško-Ljutomerskimi goricami. Biser.

Čudovito. Prekrasno res. (in še vino nad dobro) x;)x

Prekmurje me je začaralo že pred desetletjem in vidiš poleti v malih Moravcih tudi nat s femili x;)x

srečnica jaz. x:)x od 28. 4. nisem bila doma. ta vikend šibam, samo da odpišem dva kolokvija .... muceka božat, uživat na teraso kavico in ptičje petje, v Banovce al mogoče Lendavo se namakat, kolesarit po bližnji okolici, morda do Razkrižja, uživat uživat uživat in se spomnit, kdo sta moja mama in ata. x:Dx aja, tudi brata imam. x:Ix

Nataly, "male Moravce" so prenovili lani, zdaj je vse skupaj večje. če misliš tiste blizu Vitomarcev. jaz sem zelo blizu doma. x:)x ž

tudi sama zaljubljena v Prekmurje in bog ne daj mi za gledat kakšen film Namesto koga roža cveti, ker se zjočem ... 11 let že živim v Ljubljani, pa imam še vedno občutke domotožja in melanholije, ko se peljem v Ljubljano ali domov ...

Šiša, refošk in spomini na prekrasen vikend. xsrcx

And tomorrow back to reality.

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

srečnica jaz. x:)x od 28. 4. nisem bila doma. ta vikend šibam, samo da odpišem dva kolokvija .... muceka božat, uživat na teraso kavico in ptičje petje, v Banovce al mogoče Lendavo se namakat, kolesarit po bližnji okolici, morda do Razkrižja, uživat uživat uživat in se spomnit, kdo sta moja mama in ata. x:Dx aja, tudi brata imam. x:Ix

Nataly, "male Moravce" so prenovili lani, zdaj je vse skupaj večje. če misliš tiste blizu Vitomarcev. jaz sem zelo blizu doma. x:)x ž

tudi sama zaljubljena v Prekmurje in bog ne daj mi za gledat kakšen film Namesto koga roža cveti, ker se zjočem ... 11 let že živim v Ljubljani, pa imam še vedno občutke domotožja in melanholije, ko se peljem v Ljubljano ali domov ...

Točno tote mislim x;)x V prelepih krajih si doma -res :palec: :palec:

Ni čudno, da te daje domotožje.

Guest VilaSonca
Točno tote mislim x;)x V prelepih krajih si doma -res :palec: :palec:

Ni čudno, da te daje domotožje.

otožnost mi je v krvi. x:)x samo sem jo od nekdaj doživljala kot nekaj lepega. hrepenenje. x:)x

pa v Banovce se ti splača it, tam je lepa okolica za kolesarjenje. x:)x

otožnost mi je v krvi. x:)x samo sem jo od nekdaj doživljala kot nekaj lepega. hrepenenje. x:)x

pa v Banovce se ti splača it, tam je lepa okolica za kolesarjenje. x:)x

ne, ne, ne. To je prekmurski melos xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...