Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

otožnost mi je v krvi. x:)x samo sem jo od nekdaj doživljala kot nekaj lepega. hrepenenje. x:)x

pa v Banovce se ti splača it, tam je lepa okolica za kolesarjenje. x:)x

Hja ni druge. Po končanem študiju, lepo nazaj v tvoje lepe kraje. x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Diana, plemenito delo :palec:

Jaz sem pa uspešno preživela "verski dan".

Zmatrana sem bolj, kot po 12 urah dela.

Karma, Mich, karma.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest VilaSonca

fajn dan.

pisala dva kolokvija, kr šlo. povabila sošolko na kosilo. pripravila večerjo za 2.

zvečer pride xsrcx in greva žurat in plesat. :2src: fajn, da pride, čeprav mu je zaradi vročine tečno v Ljubljani. zaradi mene se splača prit. x:Dx

:palec: življenju!

Bilo je otroštvo in sem komaj čakala, da bom mladenka.

Sem bila mladenka, sem komaj čakala, da bom odrasla.

Sem odrasla (po zunanjosti) in na vse pretege bremzam (ročno ino nožno), da se me nebi dotaknila starost.

Pa ne vem, če mi uspeva :o|o: , lasje sivijo, varnostni obročki okrog bokov se nabirajo, prsi postajajo daljše, smejalne gubice so izginile in se pojavljajo neke nove brazde na obrazu, na rokah kot da se pojavljajo starostne pege ... in zmeraj bolj mi diši parfum z vonjem po cipresah :vragec: x8Dx .

Ne vem, kdo je rekel, naj bo življenje tako kratko.

1-2-3 in že je (skoraj) polovica življenja za menoj.

En delček življenja sem preživela tudi na tem forumu. Takrat se mi je zdelo, da ni bil delček, ampak lep del. Bila sem kot kakšna tercialka. O vsakemu sem vedela vse ... Prijetno in hkrati tudi obremenjujoče. Biti na tekočem.

Vsem lep maj! xsrcx

Kako pa ves, da ni ze krepko cez polovico? :eek:

pesimist x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest VilaSonca
fajn je blo včeraj/danes v 4-ki. x:)x x:)x sva oba rabila malo odklopa. zdaj pa spet pridna ... do naslednjega odklopa. x:)x

Šla sem se učit v naravo... no provizoriš naravo x:o)x In ko sem bla nekje na polovici s snovjo, sem dobila en čist običajen klic, nič posebnega, ki pa me je spravu v neko čudno razpoloženje - neko otožno voljo, pa hkrati sem se zavedala, kolk sem lahko srečna, da imam tako življenje, kot ga imam... xyiyax xhypnox In sem ugotovila, da pogrešam sebe. Da me motijo telefoni, da me odvračajo od sebe. Izklopla. Bla sama s sabo (ajde jz pa 1000 ljudi, ki so šli mimo x:Dx ). In sem razmišljala, kolk malo dejansko človek zares zares rabi. Vse ostalo je čist fino met, zlo zlo zlo hvaležna :palec: (pa razvajena! xcivx ), ampak dejansko zares rabiš samo sebe... svoj stik s sabo. In sem šla še naprej hodit, še dlje od doma, dlje od ljudi, ki jih poznam, dlje... da sem sama. Se vsedla na eno klopco pod drevesom, mal umaknjeno (pa po drugi strani še bolj izpostavljeno, sam se nisem pustila motit) pa meditirala... xsrcbumx xrainbowx :flower:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest VilaSonca
:palec: kul od odklopa do naslednjega odklopa. Problem je lahko, če je odklop vsak dan x:o)x x:Dx

sounds good. x:Dx

no ja, glede na to, koliko sem prežurala do zdaj in v "najbolj norih" letih (se učila, delala in nič družila), si lahko še konkretno privoščim skozi celo življenje. x:Dx

pozdravljena sanjalica x:)x :palec:

... ja, tudi jaz dolge puščam... :madpro: :o|o: x;)x

jaz pa temu zakon težnosti pravim.

Samo naj si kar cajt vzame x:px

Haj sanjalica :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

In sem razmišljala, kolk malo dejansko človek zares zares rabi. Vse ostalo je čist fino met, zlo zlo zlo hvaležna :palec: (pa razvajena! xcivx ), ampak dejansko zares rabiš samo sebe... svoj stik s sabo.

xokx :flowerface: xrainbowx xsrcx

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

ahoj x:)x

pijem čaj in malo bluzim po netu. pokonci že od nekaj pred šesto. nisem mogla več spati in šla

za eno uro hodit. prav pasal sprehod takle zgodaj. skoraj nič ljudi, mir, ptičje petje x^x x:)x

čez čez dobro uro šibam v službo. prejšnji teden so mi dali pogodbo za polni delovni čas, do konca avgusta,

tak vesela. naslednji teden grem pa v izvidnico, če se bo kaj našlo zame tudi v naslednjem šolskem letu.

lep dan x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

huh, evo, pa sem ga spet našla, tale dnevnik namreč.

tle lahko napišem kar mi hodi po glavi, ne?

mi bo uspelo naredit strikovc, se sprašujem. V ta stavek je ujeto moje bistvo razmišljanja, dojemanja sanme sebe, moje bisto, preteklost... Zakaj? ker sama lahko vidim, na kateri točki sem v življenju:

strokovc me čaka že 10 let, torej samo veliko govorim in nič ne naredim - slabo.

strokovc bi lahko bil že narejen, je bilo veliko prilik - vsak izgovor je dober oz. vedno prelaggam odgovornost na drugega (noseča sem... imam bebico... veliko dela v službi... blabla) - slabo.

strokovc mi morda omogoča službo za NDČ - jaz pa kao se ne zavedam resnosti položaja, v katerem sem - kar bluzim in si goorim, da bo že. Ja, samo od sebe?! tok posebnega pa sepet nisem kaj, da bi nekdo od zgoraj rekel, oooo, tale cipilonči si pa res zasluži ta strokovc, pa dajmo ji ga zrihtat. slabo, ker ne razumem, da si sama moram najprej pomagat pa pol mi bo morda še kdo, udak mi pa valda ne, ko samojamram. slabo.

seminar mora biti tipi-topi - spet moja slabost, perfekcionizem. A tokrat bom morala mim tega. Ni čas za perfekcionizem, tale seminar bo pač zmazek, a da bi le šel skozi.

Torej, take mam trenutno. Da ene govorim o tem, kako so v službi že obupali nad mano - vsak, k ije naredil S, je častil in potem so bili vsi pogledi usmerjeni vame, češ kdaj boš pa TI naredila... letos me tega noben ne vpraša in se kar malo užaljena. nad sabo, ko folk obupava nad mano. šit.

In doma sem na momente živčna ko pes in tako me moraj moij najdražji prenašat, pa sitega res ne zaslužijo.

Torej je na meni, a ne??

itak je čas za multi spremembe v mojem življenu, na vseh področjih, amak res na vseh.

držte mi pesti, da se končno zganem iz te otopelosti!!!!!!!!!!!!!!!

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

xokx :flowerface: xrainbowx xsrcx

xsrcx

prejšnji teden so mi dali pogodbo za polni delovni čas, do konca avgusta,

tak vesela. naslednji teden grem pa v izvidnico, če se bo kaj našlo zame tudi v naslednjem šolskem letu.

x8Dx :palec: xDDx xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

Torej je na meni, a ne??

itak je čas za multi spremembe v mojem življenu, na vseh področjih, amak res na vseh.

držte mi pesti, da se končno zganem iz te otopelosti!!!!!!!!!!!!!!!

:detelca: xcrossfingx xwizardx

...spet mela nočne pogovore.....kakšna special energija xsrcx (in pol me čist zmede s kakim totalno direktnim vprašanjem... in jz ne vem kaj rečt :OoO: zanimivo, se mi zadnje čase to kr dogaja i guess, da so ljudje tolk direktni in ne ovinkarjo, oz. jih pač zanima) Ne, nimam pojma, kaj bo še iz tega xnckrivx in se nekak skušam takim vprašanjem izognit... vem, da mi je kokr je zlo fajn in da tega ne bi rada rušla, so mi ene stvari mal bolj pomembne kot druge :ermm: ;)

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...