dbk 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 ravnokar zvedla, da grem med nune.. pol pa ko bo tako dalec, hitro eno ali dve zame zmoli, ko sem se zadnjic zgleda enemu zupniku hudo zameril (vsaj po njegovem osornem pogledu sodec) NLB :xx!: :xx!: :xx!: isto NKBM Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 nkbm- 0 eurbanka koper - 8 eur Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 toča Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 Q-rac!!! Bom zgubu živce!!Grem k fotru na vikend,pomagat,vse ok.....delam 3 ure in pol neki delava skupi in reče da nej gledam.Jst sm bil en metr od njega in neki med ploščami drgnil...Pa reče da sem nemogoč,da nočem gledat in pol je bil kreg....mislm men zmeri živce popije.Skoz,skoz mu pomagam ,a on mi očita, da mu ne!!Ko je bil pa on mlad je bil pa v Barceloni,Mont Blancu,Amsterdamu....boh ne dej mu to oment,sam kurac(oprostite izrazu) men ne da nobene svobode.Pri 24-ih......Tko,da najbolš hitr dokončat šolo,pa šiht,šiht,šiht!!!Ko pridem domov se prav sprostim,ker sem sam....sam vseen mi manka družbe. V glavnm... Za 8 EUR....maš 2,3 kebap-e al pa daš vbogajme v cerkev. Da si župnik pol kupi videokasete s trdoerotično vsebino.To je naš župnik,sem ga videl na črpalki kako je ene 3 dvd-je vzel.Jst nisem krščan in ga ne bom zatožu. Kyllah...kaj vzameš za 2 mesca? Ko bom mel jst otroke.....jih ne bom tko živciral...jebeš....sam sm res razpizden.Včasih me ma da bi ga kr udaru...sam ne,nisem nasilen.It's all love.Rad ga mam,čeprav sm dns jezn! Odpravil se bom na morje.Kolo,šotor,gorilec,keš,spalka....in gasa!Sam ne vem še kdaj....ker mi klinci ne pošlejo menjalnika!JEeeee...bela cesta! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 Ok,ne rauzumeš.....bilo je nekaj banalnega....Nej gledam kako malto vržeš med špranjo? Mislm,sej nisem bebec.To sem mu reku in je bil cel hudič.Pa ve,da sem lan in še kdaj celooo poletje zidal in to ne mal....v Ljubljani na stolpnicah,strehe!!V Portorožu pomol....Sej dost stvari še ne vem,ampak tole je blo mal preveč.... Upam,da je blo to bolj razumljivo.....No sej pol sva se še neki zbadala,a sm jst odnehal....ker smo trmasta družina,saj mamo v priimku besedo trma....... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 pol pa ko bo tako dalec, hitro eno ali dve zame zmoli, ko sem se zadnjic zgleda enemu zupniku hudo zameril (vsaj po njegovem osornem pogledu sodec) uf.. če bi jst zate molila, bi bil že v nebesih.. škoda da ne bo tko. kako pa se lahko zameriš župniku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Q-rac!!! Bom zgubu živce!!Grem k fotru na vikend,pomagat,vse ok.....delam 3 ure in pol neki delava skupi in reče da nej gledam.Jst sm bil en metr od njega in neki med ploščami drgnil...Pa reče da sem nemogoč,da nočem gledat in pol je bil kreg....mislm men zmeri živce popije.Skoz,skoz mu pomagam ,a on mi očita, da mu ne!!Ko je bil pa on mlad je bil pa v Barceloni,Mont Blancu,Amsterdamu....boh ne dej mu to oment,sam kurac(oprostite izrazu) men ne da nobene svobode.Pri 24-ih......Tko,da najbolš hitr dokončat šolo,pa šiht,šiht,šiht!!!Ko pridem domov se prav sprostim,ker sem sam....sam vseen mi manka družbe.Verjetno se ne boš strinjal z menoj, ampak v očeh drugih smo taki, kot so oni sami. Tudi pri meni ni (bilo) nič drugače.Nič ne znaš, kaj pa ti veš...........Sam pogledaš iz druge strani, se jim nasmeješ............ naj imajo svoj prav.Delajo naj po svoje, oporekat bog ne daj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Bo skoraj črviček več na svetu. Nečakinja ima popadke (upam, da niso lažni) Mama še vedno slabo. Še začetek vnetja trebušne slinavke si naložila zraven + velik žolčni kamen+ da ne odvaja vode + da ji peša srce. Operacija vsakršna ne pride v poštev.Ne vem kako bo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Držim pesti za mamo in nečakinjo xcrossfingx Dovolj. Grem produktivna bit, da bom imela kej od dneva še. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Hvala. Jaz bi tudi morala si skoraj že zaslužit plačo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 svet je bogatejši za eno punčko dete in mati sta zdrava. Rodila se pred pol ure (kar nekam ginjena in solzckana) se veselim, kot da je moje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 svet je bogatejši za eno punčko dete in mati sta zdrava. Rodila se pred pol ure (kar nekam ginjena in solzckana) se veselim, kot da je moje O tetica (tamala teta????????)Ene prov tiste ta vesele čestitke. Ti se kar zjokcaj, bo odleglo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 nataly čestitke!!! xsrcx Kakšno slikico! Pa ime? *** Meni danes ne bo ratalo. Imam še toliko, da dvomim, da mi bo uspelo v taki meri, da bodo jutri zjutraj vse samo pregledali in oddali. Pa še vse je v angleščini. Sej ni problema, ampak vseeno nisem tako samozavestna.Prvič, da mi ne bo uspelo in glava me peče zaradi tega.Za znort.Pa še vroče je. O#IFJOP#H"#R=)"#!=U)R”!!!!! :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 svet je bogatejši za eno punčko čestitke in za mamo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Pa ne da jih boš pametno porabla? za bencin do Nanosa Ok,ne rauzumeš.....bilo je nekaj banalnega....Nej gledam kako malto vržeš med špranjo? Mislm,sej nisem bebec.To sem mu reku in je bil cel hudič.Pa ve,da sem lan in še kdaj celooo poletje zidal in to ne mal....v Ljubljani na stolpnicah,strehe!!V Portorožu pomol....Sej dost stvari še ne vem,ampak tole je blo mal preveč.... Upam,da je blo to bolj razumljivo.....No sej pol sva se še neki zbadala,a sm jst odnehal....ker smo trmasta družina,saj mamo v priimku besedo trma....... zaradi podobnih stvari sem se tudi jaz odselila, mislim ne bojo me šraufali v nedelujoči organ, sploh pa se ne maram kregat oz. ga fasat v noben organ na noben način. rajš mam da me potota kaki fadel kot, da me majo doma preradi neki tuji živau. tipa kar šut. ka sik jaz guzu ne brišem s njim. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Sej mal sm si tud sam kriv,a ne prenesem živčnega ozračja.Upam da ne bom jst tko nor ko bom star.Vse preveč skrbi neki,pa delat ko fuknjen.A jst pa se ne smem zabavat nič?On pa ja.....stavim,da je v Amsterdamu kadil travo pa šel v rdečo četrt. Jst sm tud kadil,sam ne v Amsterdamu in nism bil pri prodajalki ljubezni. Mal je vroče....:)Sje nimam kej napisat več na forum....Sam da ste tuki gor kr zanimivi ljudje.ZAnimive zgodbe,debate... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Se žderuckam tudi jaz posredno zaradi tega, zanimivo pa je živčnost naležljiva bolezen. Pomagam si s pomirjevali in antidepresivi, občasno je edina rešitev. Se zbudiš z bolečinami v trebuhu, trtici (krči), prepona v nogi boli, pa ne rastem, tabletka in na off. Brezciljnost utruja, cilji ustvarjajo malo, sredno ali veliko napetosti. Ljubezen je od boga dana, če je nimaš manj trpiš, ko jo imaš trpiš, V obeh primerih si lahko nesrečen, če ni po tvojih planih. Izkušnje- zdaj vem, da se ni za zanesti na druge. Kot tudi oni name- in zato sprejemam tuje napake- ker jih imam tudi sama. Včasih sem slepa za svoje, a vedno bolj prenašam razočaranje z osebno trdnostjo (koga biga) in uveljavim prepoved odtekanju srčne energije oz srčnemu zaprtju. Ne samo, da prediham in grem naprej, jaz to prav skenslam. NON ČE- če pa ti tko, bom pa jaz tudi lih tko ali po svoje tko naredila. Bom še bolj za svoju guzu. Ker je tako prov, za skupno rast. Ži vsaka moja beseda mi nakazuje na dozo sebičnosti, nevednosti in slepote. je za preštudirat kva mislim s tem, kar hočem povedat. Hm? Najslabše pa je ko se zbudiš v depri, ali ti sredi dneva "zmanjka" volje. Buahaha... i wanna live, I wanna love, but its a long HARD ROAD OUT of hell. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Nat, čestitke :onfire: predvsem pa mamici in očiju xrosex Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 hej ho, pofock po dolgem casu... nic si nisem vzela casa, da bi vas kaj brala...zvecer domaca opravila, pol pa obvezno se malo branja za duso, pa mozek, pa je ura 00.0, ko sklopim oci ...ja, v tem casu ogrooooomno naredila na sebi , obiskala seminar Kena Pagea in Nancy nester, toplo priporocam .. nas malcek je v petek upihnil dve sveci, ne morem verjet, kak se hitro cas obraca ...zdaj smo profesorji v ponavljanju in brbljanju...pa plenice opuscamo in smo skoz poluckani ta vecji koncuje osnovno solo, pa je pomemben ... ga je pa telovadni ucitelj slucajno poslal na solsko tekmovanje iz teka in stafete in je po zlatih medaljah prisel na drzavno, tak da gre v LJ...pa po raznih astronomskih razstavah in opazovanjih letamo z njim, pa slikarskih tekmovanjih, tak da smo zletani do konca...srednji brzincek se je prijavil k rokoborbi ...14 dni pred koncem sole, nic mi ni vec jasno...si ga sploh ne predstavljam, kak bo...je pa zanimivo opazovat, kak si isce cilje in zanimanja ...ja, komaj cakam, da bodo pocitnice ...z mozekom sva proslavila njegov 40 roj. dan, pa najino 15. obletnico poroke in sva bila eno noc v Vivat hotelu ...malo kopanja, pa casa zase, pa malo masazic itd ...pasalo, kot le kaj ja, pa drugi avto kupujemo, malo mlajsega, pa z manj kilometri, ...jaz bi ostala pri kanguju, svetski avto, kaj vse spravis not, mozek napenja za espacea, no ja, bomo videli, kaj bomo pametnega nasli ....drugace vse po starem ... ja, Naty cestitke za teto bodite v cvetjuMojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Hvala vsem detece sladko da joj. Neža ji bo ime.(smo bili najprej paf...kao..Nežika kje si???) zdaj pa mi je vedno bolj všeč. Ata izbral ime. Naša ta mlajša že lezla poleg sestre v porodnišnico in jo pofotkala. So tako galamili, da jih na koncu postavili pred vrata.. No..kaj sem temu detecu? Mrzla teta? Pra tete? Vroča teta Verjetno smo zato vsi paf tako, ker že dolgo ni bilo dojenčka v familiji - naša ta mlajša ta zadnja...tega že petnajst let. O Tipka si se pofočkala malo - mi pa tu že prave razprave o Prekmurju imeli Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Hm? Najslabše pa je ko se zbudiš v depri, ali ti sredi dneva "zmanjka" volje. Buahaha... i wanna live, I wanna love, but its a long HARD ROAD OUT of hell. xsrcx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Hvala vsem detece sladko da joj. Neža ji bo ime.(smo bili najprej paf...kao..Nežika kje si???) zdaj pa mi je vedno bolj všeč. Ata izbral ime. Naša ta mlajša že lezla poleg sestre v porodnišnico in jo pofotkala. So tako galamili, da jih na koncu postavili pred vrata.. No..kaj sem temu detecu? Mrzla teta? Pra tete? Vroča teta Verjetno smo zato vsi paf tako, ker že dolgo ni bilo dojenčka v familiji - naša ta mlajša ta zadnja...tega že petnajst let. O Tipka si se pofočkala malo - mi pa tu že prave razprave o Prekmurju imeli Neža je res lepo imemoj brat ima hčerko Nežo, je bila ravno 1. leto stara Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 x:Dx A ji jaz? Včeraj nisem vsega končala. Jasno. K sreči je bilo pa vse predstavljeno na 12.00, tako da sem končala. Zdaj sem pa dobila še dvakrat več. No biggie. Pa cel vikned bom. Potem imam pa naslednji teden en dan cel frej. Se bom celo dobila z klapico.Avto dela probleme. Ne on, ampak niso ga dobro zrihtali. Ne morem ga pa zdej še enkrat dat. No, lih napisala sem, kako bom frej in me je klicala stara mama, da naj si vzamem en dan, da jo peljem po opravkih.Tudi prav. Pa še na Killerse ne bom mogla Peace! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Bodhisattva in metro Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Bodhisattva in metro Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.