kyllah 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 dobr k e i ovo meni taprte? ma taptetckp ,,,,, sjuubxau v Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Spet prebedela noč in spala do popoldne... Me je klicala pol Azra, sem šla k njim, pila pravo bosansku kahvicu Se enkrat za spremembo končno zares zapričali, ne sam vljudnostno in tko, se pogovarjali, o tem kako se živi tu in kako v Bosni, kakšni so običaji, navade, mišljenje... kako je z delom tu in delodajalci... sem hotla pol it pa me je povabla, da sem ostala še na večerji In ker se mi ni dalo še it domov, pa ker bi včeraj oči mel rojstni dan, sem se odločla zapeljat dol... pa svečko prižgat, njemu in drugim v grobu, pa bratrancu zraven... Kr stala sem tam. Me je že začenjalo zebst, sam nisem hotla it. In sem kr stala. Kr neki časa tko. Pol so se mi oči zasolzile, sem poiskala robčke v torbici in počepnila, med jokom začela pet, sem mu zapela... pa pol začela jokat in ihtet ko malo dete.... in se mu zahvalila... njemu in ostalim... hvala....! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Katja Super si! Michael Jackson je baje umrl... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 "News just in - Jackson died of heart failure when he saw a Walmart commercial advertising "Little Boys Pants Half-Off". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Kr stala sem tam. Me je že začenjalo zebst, sam nisem hotla it. In sem kr stala. Kr neki časa tko. Pol so se mi oči zasolzile, sem poiskala robčke v torbici in počepnila, med jokom začela pet, sem mu zapela... pa pol začela jokat in ihtet ko malo dete.... in se mu zahvalila... njemu in ostalim... hvala....! Ful ganljivo. Prav videla sem te, čeprav te ne poznam. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Nekomu sem obljubila, da mu bom naredila magistrsko. Rabim dinarčke. In všeč mi je mentalno delo, ko naprezam možgančke do konca. Vsaj za neumnosti ni prostora. Potem bom pa čez en cajt prišla pizdit v črno luknjo. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Katja Super si! Hvala! http://www.picpiggy.com/smile/love/love0073.gif Ful ganljivo. Prav videla sem te, čeprav te ne poznam. Super, da se ti da (delat magistrsko)! Mi bomo pa danes šli na koncert po dolgem času, uiiiiii, kolk časa že nisem bla zunaj!!! (haha, se mi sliši kot da sm v mental institution x:Dx ) Sm pa prej spet klavir mal vadla, po tolkih letih in sem vztrajala se nisem dala negativnim mislim, ko sem se motila pa kitaro sem šla preigravat, matr se mi da Zdele si bom pa kosilo skuhala, pol se pa šla rihtat za zvečer... transformacija :vragec: http://www.mysmiley.net/imgs/smile/happy/happy0120.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 pa ovi ne razumju ni slovenački. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Wibica Nekomu sem obljubila, da mu bom naredila magistrsko. Rabim dinarčke.Mogoč pa ni to najpametneje razglašat, ker novi Kazenski zakonik v 252. členu pravi, da se s kaznijo zapora do dveh let lahko kaznuje kdor kot tržno blago napravi za drugega magistrsko nalogo...... Aja, pa zadnjič sem spregledal: thx in lep pozdrav v hazole Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Mick Lepo da si se spet mal oglasu Đizs, men je slabo ...drugi dan.... miiiijaaaaauuuuuuuu....drugi daaaan.....miiiiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaaauuuuuuuuuuuu...... Je blo pa fajn Se mi je poznalo, da nisem bla že dolg tkole... Prvega banda nisem sčekirala na my space-u včeri, so bli pa zlo dobri Italijanom se je vidlo, da so Italijani, smo se mal hecal med sabo na ta račun smo jim pa pred njihovim nastopom zapel njihovo himno Ta zadnji so mel pa žensko v zasedbi, na kitari, je bla huda Ko sem šla po pivo za klapo, je bil za šankom en tipček, sm bla spogledljiva in po koncertu ko smo stali zunaj, me je našu, not sploh nisem porajtala, da je pevec iz ta prve skupine je rekao da me je primetio Pa je bil fajn, smo se hecal pa tko, sam me ni uspel pregovorit, da bi bla skup... ipak se ja plašim... Dobr sm se jz to s sabo zmenla, zato k nočm met sam enga pa se nočm vezat, nism z nobenim x:o)x Je blo pa fajn, dost pozornosti pa tko, pa ni bil vsiljiv, prov taman Ajoj Wibica, kaj bo s tabo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 http://www.bufobufo.org/index.php?ind=news...idc=2&st=10 :V: Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Po skorajda letu ponovno pokukam med lunatike in prva tema, ki se izpiše, "Kako se ubiti" ... Bom jutri ponovila vajo, upam na kaj bolj pozitivnega ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Mogoč pa ni to najpametneje razglašat, ker novi Kazenski zakonik v 252. členu pravi, da se s kaznijo zapora do dveh let lahko kaznuje kdor kot tržno blago napravi za drugega magistrsko nalogo...... My lips are sealed. Thx za warning. Ne bom delala cele in niti ne za kakšen slovenski faks. Pa v užitek mi bo, ker se dotika področja, ki me zanima. Drgač ne bi. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Pozdrav nazaj se nekaj menimo, da bi se po Lentu špancirali - upam, da Mariborčanini niste letos naročili spet dežja za čas festivala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 jutri delam v... lj.mi je uspelo že obe pupi ven peljat... zdaj še ta starega 12 letnika ponosnegaaaa aaaaaaa boji boji... kaj če ... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 pa ovi ne razumju ni slovenački.ni ja. ma ni ovaj ne razumijem. razumijem ja, šta znači dupe, šupak i prkno. se pardoniram. dobr k e i ovo meni taprte? ma taptetckp ,,,,, sjuubxau vmljaw kljo. malilili to. igramo se. don't care. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 šupak- rit. prkno- drek.... upela tudi rončota odpeljat, ... ne povem da sem tarotala zdajček... slabo, slabo... there must be "it" Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Super, krasen dan Dragi je na morju na nekem tečaju, jaz pa se odločila ostat doma in prevajat v miru.. in sem danes prijateljico povabila na kosilo in sva ugotovili, da se ji da sodelovat, tko da sva od 2h do 11h prevajali in imam dve poglavji kompletno končani Suuuuper!!! ful fajn je imet drugo mnenje skoz zraven.. pa nekoga, ki se spomni vseh tistih besed, ki se jih sam ne.. pa itak imava isti način razmišljanja, tko da genialno! Jutri imam še cel dan čas, pol se pa začne še vse živo ostalo.. do 10ega, ko greva na dopust je še ogromno planov.. bo treba se mal v roke vzet in splanirat in predvsem ob normalnih urah vstajat baraba od mačkona se potepa zunaj, namesto da bi izkoristil, da sva sama in šel spat k meni Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 kwa si stiskaš sse,,, so kot une iz osnovne školoe.... nema jih.... tko da kar nekaj... ti garanteram, da odfuki ima najstnika. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Hrib,dolina.Hrib,dolina.Hrib,dolina.Hrib,dolina.Hrib,dolina.Hrib,dolina.... Zašvicu full,pa take fore. Sem sreču eno kolesarko,oziroma jo dohitel in vozu za njo....pa ji nisem sledil,tepc.Pohvlano sploh,da vidš žensko na kolesu.Pa,da odštejem une penzionistke,ki začnejo pr 50-ih kolesart in si zjebejo kolena,pa misljo kok so oh in ploh. Pridem do doma in se spomn,da sem pozabu ključ pr tastarih.....jovo na novo 9km prekolesart.Pa noge full pekle,pa take fore.Na pol poti me mat kliče da mi je domov ključe prpelala in neki šla iskat,jst čist vesel ane x:Dx Zdej pa sedim za to škatlo in razmišlam kaj bi jedu. Sam enim se pa res fajn godi.Delajo pol dneva in pol 3 mesce dopusta.Sam to dopusta,ki stane.Mah....Na kurac mi gre od sestre fant.Parkrat je mal falil pa bi ga na gobc.Ko je fotr moj praznoval 50 se ga je napil in neki začeu ga ravsat.Pol pa od fotra brata udaru.Penzelček mali.Da bi bil jst tam.....ojej,ne daj bože.Če je kdo tko grob do mojih pa ne zdržim.In pol se je opravičeval,da to sam ko pir pa šnopc meša.Stari ne bluzi...tud,ko si pijan maš lahko mejo do kje greš!!Z njim se sploh nimam kej pogovarjat...zato,ker je sinček edinček in vse ma,posledično pa nič ne zna cenit.K-r-e-t-e-n! V bistvu mi manjka družbe mal....Vsi majo punce,kar se prjatlov tiče.Pa nimajo pol časa.....jeah right.Pismo sem nor na palačinke.Spet si jih grem delat.Škoda,ker v našem kraju ni hallo pizze. But it's all love Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 Pa kva je zdej to? A je forum ratal smetišče, jebenti? Spam kamr pogledaš. Najprej un klukec v treh šizofrenih osebah smeti v nezavest, zdej pa še safeta v sto variantah. :xx!: Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 Ja, glih hotla rečt, da je cela invazija Safete... :xx!: boga Marsa Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 safeta je v bistvu en mulo, ki se dela norca iz folka... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 Mysti, don't worry, to sam zato, ker je že prvič poklical na Safetino telefonsko in se je en mulc oglasu pa mu je blo pol vse jasno ja, ja, že dajem mir delat moram pa... se mi mal bljuzi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.