kyllah 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 nahehe vam povem en prigodek... včerajšnji... se vrača po AC na primorsko in mi zmanjka benzina... ... . odrukam se do odcepa s pomočjo ključa, sklopk in volje... na odsek za malovše izven ac... vprašam dvakrat za pomoč nič. hodim po cesti in ugotovim da je pumpa na ac bližje, grem nazaj, pa po AC... obupavam... hodim... se ustavi italijanski gamblerki par, me pelje do pumpe. jao... natankam v kanto, porabim vso kartico za taksista, noče prist,... prekine... šla kartica... hodim nazaj... po ac... me ustavi policaj v belem avtku... da mi bo napisal položnico če ne grem takoj dol z AC... grem nazaj.... se prevalim čez mrežo in po cesti preko enih polj... zgrabim pa breskev... me skrbi kaj dela pes sam doma.... ful skrbi... na križišču se motovilim in nekaj kao štopam.... in vidim en kombič in črnega psa ki laufa ob njem... vprašam če me pelje ker mi je... lečeleče.... in res... po nekaj zapletih pridem do avta in vse kul. doma sem bila ob 21,30. in zaspala kot top. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 v glavnem potrebujem samo dvoriščna vrata dolžine kakih 6 m.... se že žmenavamo z enimi žabarji, ki majo jana plastenjaka na odzivniku... daj povej...in se nasmej... skupaj revna sva in bogata. lol Why, oh, why... to ne bi šlo niti v inglišu... plis tel mi, and smile, uir pur end rič ---- tugedr buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, energy... oh what you do to me... alpa... tih deževn dan...em daleč stran čez pretekle dni... še en revežza mano hiti.. ki me omamlja... daj povej... sth sth ...sem hotla povidat da je moj pes ful priden. prav briga ga za vse... razen za sprehod in me zajahovat za nogo... danes sem si zmislila finto.... sem tudi jaz njega... lepo po kužkovo. pa je dau mir. potuj Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 evo flesherke nazaj domov. noro je bilo v Ambasadi (after po Disconautici). nori nori sound, basi.ples. za vedno mi bo ostalo v spominu. tisti nori filing, ko se mi je čist odpililo in sem skoraj delala svoje koreografije. presenetila sem sebe pač. vedno sem rada plesala, ampak to je bilo noro ... da mi je šlo po glavi, da bi se včlanila v kakšno skupino in se začela s tem profesionalno ukvarjat. drug vikend ne bo 0 s Pulsom, čeprav bi dobila s karte zastonj in ful bo tehnaž. ne moreva si privoščit, ker je party v soboto, se pravi, v nedeljo se sploh ne spi, v ponedeljek pa oba na job. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 včeraj na travniku nabirala materino dušico in staknila klopa, ki ga seveda opazila malo prej :xx!: s čim bi ga najlažje dobila ven, da bi šel cel ven? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Glih kar hotla sem prit pisat o klopih:)) pa preberem Druidko.Jaz imam že tako izurjen prijem, da ga izpulim mimogrede. Celega.Sem ga predvčerajšnjim imela na prsih - čisto zraven bradavice. Moja mati to nekaj maže z žganjem ali oljem. Saj jaz sem tudi včasih z oljem.Druidka, nič čakat. Kar izpulit. Prej ga boš izpulila lažje bo šel ven.Saj možno je, da si ga kje na laseh nosila pa da je komaj zdaj prilezel na kožo. Gobarimo te dneve - in sem predvčerajšnjim grdo padla. Si poškodovala ramensko mišico očitno, ker ne morem dvigniti levice. (da pojamram malo).sicer pa z gobami zadovoljna. Zgleda, da bodo spet začele rast:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 evo, že brez klopa ga mama izpulila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 Pozdravcek vsem! Ja, glih hotla rečt, da je cela invazija Safete... :xx!: boga Marsa ne govor! ne sam tle, cakal me je kakih... hm, 20 prijav ali vec, od cca 3 clanov, vendar s kakimi 5 nicki.Skratka, blazotno prijav in pritozevanj s strani ful enga folka kao - pol pa bl al manj eni in isti, tisti k bi pravzaprav blo treba njih skenslat al vsaj njihove objave, teme.(Hvala za socustvovanje! )P.S.: Marsa, en krog plavanja bo sigurno za lunatike in lunatke...itak. always. mit krilzen. aja, kje je pa Marsa?evo me! Hvala za pogresanje! Pestro.Na morju (Dugi otok) blo super, izica totalna (sej najbrz napisem kej vec ob kasnejsi priliki, zdej sm prevec na divje).Prsla dam, balkon presran po dolgem in pocez, ampak TOTALNO! - da sploh ne vem kako nej se lotijm ciscenja. Kar zeleno je od drekov. In ne sam po ograji in okol ograje, pac pa clo po mizi, POD MIZO!, po stolih itd. Skratka, vse kar je na balkonu, je zeleno od dreka golobjega. In me ze dva dni zbujajo ob 5h in morm na vsake 10 minut planit in jih preganjat. Prejle opazila da v skatli cist not pod mizo zhdi golob. Najbrz gnezdi (upam da ne!).Poleg tega me je pa dons klical gazda s 'super' novico: s 1. avgustom se morm izselit! In morm najprej mal zadihat.Mam 100 zadev, mailov, OSev, vsega, clo nekaj kart, neverjetno!, a se ne morm zbrat. Mrzlicno iscem po glavi resitve in sem tolk mejhna v primerjavi z vsem kar moram v 14 dneh.Aja in vmes bom mela se oglede. Se pravi bom se motena itd. v teh bogih 14 dneh k jih mam se tle da vse popedenam.Pojma nimam, kaj bo z mano. hecn obcutek. sm vedla da bo nekaj, k sem mela cudne sanje... nisem si pa mislila da bo to.Dons moram torej se mal predihat pa prebavt zadeve, pa prespat, pol pa akcija. ne 100, pac pa milijon na uro. Totalno je nasmeten forum sem opazla, vendar zdaj ne bom mela tok cajta za kaksne generalke. Ono kar je pa sprot se nabral, pa spucam. Upam da ste vsi kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Poleg tega me je pa dons klical gazda s 'super' novico: s 1. avgustom se morm izselit! o jebenti, a to kr iznenada al kva še dobr da si taka korenina zategla in takšna pa všeč mi je kok si sprejela to oz. kok si tle napisala sploh ne dvomim vate, da ti zda nekam pa tud da čez golobe ne bentiš pretirano mi je kul so pač posrali, zdej bo pa za spucat jst bi tud tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 Thanx Tody, za odziv in spodbudo! Mah tole s to korenino... sm glih na morju razlagala, k je bil en tak pogovor, da sm v bistvu sita tega da 'sm' tok taf. K v bistvu sploh nisem. V bistvu sem pusy. Sam pac moram bit strong. Dolgcas. ne da se ti vedno. Vcas je bl komot bit bl soft. eh ja. Zivi bili pa dozivjeli. (sm se zalotla, da zobe stiskam, clo skripljem )((naredila prvi *kobajagi korak* - sla dol 'po skatle', pa jih ni blo kej dost in mam zdej 2 mejhni brezvezni skatlici za 5 knjig recimo. Kao akcija. ))(((sm sla z *drugimi ocmi* ven, pa clo mal skor zalostna postala.... pogresala bom tole svojo reko, tole okolje in vse to. tle sm se mela fajn...))) Hecn... kako se hecn lajf obrne, v tren oka.[ampak sm vedla da bo nekaj!!! ] sej bo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Poleg tega me je pa dons klical gazda s 'super' novico: s 1. avgustom se morm izselit!madonca, to pa najbrž kar šok In morm najprej mal zadihat.... verjamem. Drži se. Srečno! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Sam pac moram bit strong. Dolgcas. ne da se ti vedno. sej v tem je point - ne da se ti vedno, sam takrat ko morš bit, pač si Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 (((sm sla z *drugimi ocmi* ven, pa clo mal skor zalostna postala.... pogresala bom tole svojo reko, tole okolje in vse to. tle sm se mela fajn...))) Naj bo tud novo gnezdece luštno. Vso srečo, da se vse čimprej poštima! Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 marsa tvoja druga objava je bila ob 11:11tak da sam pozitivno razmišlji in bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 Thanx punce! Todika&Klarus - sej druzga mi itak ne preostane (kot da pac sm strong in da pac sm pozitivna).Sej vera in energija je pravzaprav edino, kar mam. se pocutm nadrealisticno. kot da se ne bi men dogajal, js sam opazujem.Odstekan filing.vse telo me boli, se bojim da nom zmogla. nimam vec 20 let. niti 30. se 40 ne. ja, 11:11, tud js opazla tele cifre (na morju ene 3x tocn ob tej uri pogledala - ce ze ni blo 13:13) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 ... se pocutm nadrealisticno. kot da se ne bi men dogajal, js sam opazujem.Odstekan filing.vse telo me boli, se bojim da nom zmogla. nimam vec 20 let. niti 30. se 40 ne. ... ti čist verjamem. Mene bi kap - glede na info o 1.8.Drži se pri celi stvari je dobro to, da ne boš mela študentske konkurence, če bi se ti to zgodilo mesec kasneje.Dreke pa pusti (boš, ko boš, če boš). Maš zdej res FUL nad sabo drgač pa WB Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 thanx Cookie! ja, pridejo trenutki k se hocm zasmilt sama seb (to si sicer bom pustila -sam ne se ta hip-, sam nocem se pogrezat). Morm dojet sploh, vse je tolk na brzake v teh mescih, da vec sploh ne dohajam.Ampak vec kot ocitno sporocilo vesolja je: premiki. Tako da nimam druge kot da zaupam. Thank you thank you res (vsem)!Mi pomen! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Marsa.. maksimalno drzim pesti.. da se tko iztece.. da bo za vse prav. Znanje, da tole sfuras imas.. ker si mene (na)ucila.. Drzim pesti in Vse dobro! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Marsa, sicer ne vem kako imate to zmenjeno, ampak po zakonu imaš tri mesece časa, da se odseliš...Upam, da se bo vse porihtalo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Marsa, verjetno ti prihaja nasproti kaj boljšega! Drži se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Marsa dobrodošla nazaj. Se mi je zdelo, da si bila na morju Škoda za vse ostalo. Saj bo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Nat, upam, da bodo bolečine hitro minile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 ne vem kaj nej naredim!!zdle zaslisim goloba na ograji, ga prepodim, je pa bil to ocitno ta ki je bil - bila - not, k vali... pokukam v skatlo in so JAJCA not!! ojoj! pa ne morem met zdej tega gnezda tle pa se vec golobov , nimam pa srca stran fliknit!ce bi jih stran vrgla, bi jih morala zdej, k je odletela, sam nekak... odlasam.a dej nehy no! pa to ni res!! kaj nej naredim??!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 ... dol sem jih odnesla. oz. ju - 2 sta bla. Se mi smili mama, po mojem ni sans da jih najde (najbrz prej kak macek), ampak boljs se vseen pocutim, kot pa da bi recimo stran vrgla vse skupaj. sm nasla en tak placek v grmovju, pa not zbasala s skatlo vred, k je tko mal skrito, pa se mal dodatnega dracja pa tega sm dala not in cez jajci, da ne tolce tista belina ven, pa se sploh ne vidi.Boga zdej bo pa nazaj prsla pa ju ne nasla kjer je mislila.... sam kaj nej zdej? se selim z mackami in golobi?? enkrat smo se moral v 3 tednih izselt, k je bil tamal star 11 mescev in smo mel 5 mack. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 ...vsaj spekla bi jih lahko, za zajtrk... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 ...vsaj spekla bi jih lahko, za zajtrk... ja sej to sva se ze prejle s frendo smejali, k mi je 'predlagala'. skor isti problem. gnezdo golobov tik nad oknom. sem si rekla, da jih pustim, da odrastejo pol pa zagradim al nekaj v tem stilu, ker bom napeljala štrik nad oknom. moram nekje perilo zračit, in če bodo gor sral... ne bo šlo. čeprav ne vem. zima je še daleč, mogoče se do takrat domislim česa drugega. pa še frendki smo ratal. ful perja v stanovanju mi je pa luštno. pa vejice... joj. gozd pa sto metrov stran. nč. tko so se odločil.ja sam ti jih mas tik nad oknom, jaz pa tik pod mizo. sicer je pa vedno nekdo gnezdil okol kjer smo bli. Na 1. plejsu so bli srsheni in slepci, potem veckrat srseni ali/in ose... itd.ja js tud ratam frendek. sam vcas ni cajta in volje za povrsne in bezhne, tahitre in izkoriscevalske friendshipe (da se ti nekdo navesi s problemi in s celimi familijami ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.