butl 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 Sej vem da ti to nč ne pomaga Marsa, ampak ti želim iz srca, da se dobr izteče tole okol stanovanja. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 Marsa, drži se! da bi se vse dobro izteklo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 Marsa Naredi novo objavo, če te kdo sprejme v hišo. Sem sigurna da se bo našel negdo, saj je samotarjev mnogo in imajo dovolj prostora še za dva (brez golobov)Pa še selit se ti nebi bilo potrebno več. Najemnino pa plačuješ kot kredit in je s časoma tudi tvoja stanovanska pravica. Mogoče se ti tale nick zdi čuden, ampak je izvedljivo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 Dobro jutro! Zdaj vem, kaj je pomenil tisti vesoljni klic, da se nekaj dogaja, da moram nujno sem. Marsa, jeba totalna. Glede golobov pa tako. Vem, da ni prijetno, sam vidiš, kako funkcionira. Tudi ti se moraš izseliti, pa ne moreš nič. V bistvu pa smo malo patetični. Če bi imela recimo leglo podgan, pa ne bi bilo nobenega usmiljenja. Prički so pa tako fajn... Samo stvar percepcije.. Stanovanje? Ni lahko, ti bo moralo vesolje močno pomagat. Stanovanja so draga, pa še neke varščine ponavadi hočejo, če ne poznaš lastnika in nujno iskati privat ponudbo, drugače hoče agencija eno najemnino kot provizijo.Takole na hitro je res jeba. Mislim, da rabiš bolj konkretno pomoč. S tistimi škatlicami si ne boš nič pomagala. Če ti nihče ne more pomagat, bom jaz uredila, da ti dostavim škatle.Tukaj gor je gotovo dovolj ljudi, ki bodo prišli pomagat nosit, pakirat, seliti, tudi kakšen avto dodaten ne bo odveč. Jah, poznam to. Marsa je močna, ona bo že. K vragu. Zakaj pa vedno Marsa??? Močnejši si, bolj te tepe.Itak vem, da boš zmogla. Ker, kaj pa naj drugega? A maš izbiro mogoče??? Nimaš. Torej? Pač vzameš, da tako je in greš...nemirni duh seli še telo... Marsa, želim ti, da ti vesolje pomaga na boljše, če te že postavlja pred tako preizkušnjo. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2009 O Astra!!! Skoda da te je ravno tole privleklo sem, si bila ze nickolikokrat pogresana!Thanx! Ja, sej, me kar nekam prime, ko zacnem razmisljat (o vseh teh varscinah in tem, kar omenjas....).Grozljivo. Sploh ne vem, kje in kako naj se lotim... Sej bo, tko kot vedno... V bistvu se zdi tolk mal casa, da ni druge kot panicno bezljat, ampak jaz pa glih tega nocem - panicno bezljat.Saj ves, kaksna sem: hocm cim manj folk(a) obremenjevat s sabo in itak so se mi ze frende ponudle, pa tud k sreci spet nimam tolk stvari - ceprav je pa tega seveda vedno prevec, se zlasti ko se selis. Mam varianto da spravim robo po kleteh od frendov, pa bom *lazja*...Hocm it postopoma, sam se ne morem met plana, ker me je presenetlo tole vceraj.Sama sreca da sm dobr spala!je frenda vcer rekla da neverjetno da se smejim lohk itd. in kako jemljem pa to, sm rekla, da morda bom pa vso noc budna, clo kej jokala al pa kej.... no, nc tacga. Spala kot dojencek, do natancno 6h, ko me je golob zbudil. ampak potem sem potegnila do 8h in ga/jih ni blo vec. Se je zdej mal umiril Tud dons se pocutm odstekano. Ja, vesolje, Bog.... js se tud tko menim nekak: da pliz, ce ze, da se mal pomoci pa tega. Mami se sploh ne upam povedat. Nocem da jo skrbi. Sploh nisem sla do nje, ker mi bo na faci prebrala oz. ji bom tezko ne povedala. ne maram da se vznemirja zarad mene (sam Bog ve, da se je ze prevec )In itak vem, kaj bo rekla: 'sej ves da lohk zmeraj domov prides'.Ni sans da jo obremenim s sabo, si zasluzi svoj mircek. Prički so pa tako fajn... ja, sej, je tud frenda vcer rekla: pticki, huh? Butl, mckn pa ze (pomaga). Mitra, dobra ideja, sam ne vem, ce se vidm not. Oz. lohk bi se, pa nekako prvic ne verjamem da je to izvedljivo brez kakrsnihkoli dodatnih *obveznosti* (kakrsnekoli pac ze bi bile), drugic pa je za taksenle cudez z neba ipak premal cajta. Da kr se pojav en s prevelko bajto in pravi: super, marsa, glih tebe s tvojo navlako hocmo. V bistvu me sam to ovira: premal casha, premal cajta. no sej to je ze skor vse. Pa tezko bom sla od reke pa vsega, po drugi strani pa se bom zlosala raznega prepevanja, vriskanja in vsega tega , pa se hladilnik me tako strasno nervira, da se ne da povedat... ze nekaj mescev... tok strasno zuji, da me ponoc kr stiska, ko se mi zdi da se po celi bajti slis, podnev pa ne morem nc delat, razmisljat. Hecno je, kako je nastiman um.... kaj je bila recimo... hm, 4. stvar na katero sem pomislila ko sem zvedla: da se sreca, k mi hladilnika nou vec treba poslusat! modelsko. Hocm rect: sm tud jaz ze lohk cesa sita tle, ce cm. Hvala vsem za lepe misli in spodbudo in vse, ful dbest, da nimam kr vsega v svoji glavi sam not. In pomaga, cutm. Sej bo.Se kksn dan/dopoldne *zabusavanja*, mal da se se mi to 'prime', pol pa akcija: telefoni itd. Tecno je, k sem jasn cist brez casha, pa se dolzna sem za morje (ampak cist mal, ni sile)..Tako da ce bi objektivno pogledal, mi pravzaprav ne bi mogl bit slabs. Pocutm pa se nekako ne cist tko.Ker vem, da 2. avgusta pac BOM nekje, a ne... valjda nom kr izpuhtela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 Marsa Vedno se uredi! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2009 hm, sele zdej vidla da so na prejsnji strani se komentarji... Tjazy, thanx! Mah, naucila.... mal sm bla se en drug glas - namest sam teh v tvoji glavi. Kr seb pripis vse *zasluge*.Js bom pa ze... ker pac mora bit tko. Andreja:), thanx, mam 1 mesec odp.rok, ja, vendar nisem bla na broju. pa tud - se nikol se nisem sklicevala na taksno, ker poznam tud folk, k je v obratni vlogi, pa tud njim ni prijetno (da se folk ne skipa ven). ne maram na silo viset nekje, ce me ven mecejo. Sm takoj se vse strinjala. Itak sm bla mal v shoku, nisem mela kej rect. Pujsa, tenkju.... mah z dreki... psiholosko se pripravljam da to spucam - sam ne vem, kako, ker bi blo treba z vodo, najboljse s curkom mocnim, nimam pa te moznosti.. kaksnih cistil nocem dol zlivat [k bi dol pac iz cevi mal teklo] ... tko da me tisto tam caka in vsakic postanem slabe volje.. pa se mal se mi zdi, da mi smrdi not.. pa tud, balkon je uporaben, da se kaksne skatle ven zlozijo ipd. skratka, to bo treba spucat... A tko? Kam sibas? Nc zasledila... Ksenija, thanx, ja, t(k)o bi rada mislila. Nat, hvala ti, sm vidla ko je bil 1 komentar, da si v nekaksnih bolecinah... Drzi se tud ti!Ja, bla na morju. Bla povabljena, pa se do zadnjega nekak nisem mogla odlocit (na jetra mi je slo si sposojat cash). No potem sem si rekla, da mogoce je pa cist kul, ce grem. In v bistvu je bilo, ker mi je dobro delo, po drugi strani je pa res, da bi imela, ce ne bi sla, vec casa in vec € oz. vsaj dolzna ne bi bla.Zdej se pa se za karte ne morem skoncentrirat, bi blo pa nujno. sam to ni obrt oz. jaz drugac jemljem, hocm bit 100% pri stvari. Dbest k sem vcer zacela telovadit - da uletim v svoj stari ritem. Limone, caji, zajtrki... no ko sem vse opravla, pa klic. Dons mi ni sedl zajtrka, sm pa spila deci kefirja pa zen caj, zdej mam pa se zelenga z meto za spit. Pa dons so bli pa tibetanci na broju. Morm bit mocna in vse to. Bogu recem, vse kul, je ze prav kot je, prosim pa se za mal podpore se dalje pr zdravju...me je hotu zob zabolevat (sej me ze nekaj casa, so me zdrmal leti mal al kaj), pa sm ga z nageljnovimi zbicami.K sem sele konc avgusta narocena. Sem gledala za frendo ce ji gre saturn cez luno (ji gre), pol pa sam vidla polozaje (glede na moje), pa sam zaprla efemeride. Ni da ni. Cel schtraufenpacht jasn na nebu. O Cosma, thenx!Ja, itak, se vedno se je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 yo, Marsa, drži se. danes sem na cesti našla neko ptico ujedo, je bila kar velika, samo ne vem, kaj je bilo točno. sem se že skoraj mimo odpeljala, ker je bila takšna čudna gmota, pol šele dojamem, da je večja ptica. pa ustavim in grem do nje in se je vlada prestrašila in se komaj odvlekla par milimetrov sran od mene. sploh se ni mogla na noge postavit. letet tudi ne. videt ni blo, da bi bla poškodovana. je pa kr hitro dihala, mogoče zaradi prestrašenosti al kaj. sem previdno se ji približevala, se pogovarjala z njo, začela sem jo božat, sam čim sem jo prijela, me je hotela čuknit. pa na sredi ceste. parkrat sem se morala umaknit avtom. res sem jo hotela spravit vsaj nekam v travo, dol s ceste. pa sem mela WC papir s sabo in si hotla vse ovit okol roke, da vsaj ne bo bolelo, če me čukne ali popraska. pa je glih v tistem momentu jo en avto zgazil. bad mi je blo, še zdaj mi je. ptica je bla res lepa. črno drekasto rjava (proge), oranžne oči, kljun pač ujedin in velika recimo 25 cm. ta teden sem doma, uživam. pol začnem delat. mam job za pol leta. na dopust greva na morje in nekaj se govori, da bi šla en dan pogledat na Ozora festival. samo, ker ne bi ostalo pri enem dnevu. pa letet iz LJ na Madžarsko in pol še dol na Hrvaško, pol se ne splača sam za en dan hodit in še ves skurjen. mu bom predlagala, da si mal raztegneva te počitniške dni. saj še nisva bla na psy trancu. bova že se zmenila. samo enkrat se živi. pol je itak qrac, job in faks in Ljubljana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 Mogoče pa ideja, da bi šla vsaj začasno domov ni slaba... kaj pa da bi si iksala najemniško stanovanje izven Ljubljane? Ker so cenejši najemi? Samo ideje...Če boš rabila pa pomoč pa veš kje sem... Astra hoj, sem večkrat pomislila nate, pa na Matejo, pa še na koga Tudi jaz sem bila na dopustu... prišla sem še bolj utrujena, vendar močnejša... Samo, da se je končalo vse najboljše pa sem vesela... zahvaljujem se vsem angelom, da ni bilo potrebno drugačnega klicala v Slovenijo (prijateljica od male se je zaklenila v kopalnico in doživeli smo najhujši možni scenarij z zdrvniško intervencijo, vlomom, pa še s čim) nato smo v 60 letih doživeli prvo točo na Pagu... groznooo... v bistvu sedaj rabim dopust... danes izvem, da se namesto nas za delo v tujini v našem imenu pogovarja kr nekdo haha... nato izvem, da moram za odvetniško zadevo na Hrvaškem plašat spet 2.200 kun... kul ane.. v glavnem dogaja se mi na polno (pa še km se tečejo vse bolj počas smrk)tko mal sem pojamrala, ampak se ne dam, vse bom rešila, majke mi da bom, sam da so dečvice žive... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2009 Thanx Mystica! men se je isto vceraj zgodil. nalozila 1500/h, pol pa ne vem, kaj se je zgodil. v glavnem, ni blo posta. No sej nc hudga. Uh Ksenija, ('intervencije itd.'). No glavn da se je vse dobr iztekl. ne razumem, kako se lohk 'kr nekdo dogovarja' - mislis v stilu speljat teb/vam posel? zoprn... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 ne pojasnuje kdaj smo na dopustu (čeprav smo imeli mi plan, da gremo dekleta sama če bi dobili email za posel v tujini)...glede intervencij pa ja.. samo da je dekle ok in živo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2009 ja, hvalabogu da je vse ok, to je ornk odgovornost!!aja. v bistvu je v vasem imenu se menil. stekam. ja, zoprno. (aja od prejle, da bi sla k mat... ma ne morm, ne sam zarad nje, tud zarad sebe. pa premal placa je. flat sicer ni spet tok majhen, sam je ena vecja soba in ena zlo majhna, tak kabinetek v bistvu. Ona ma cist drug ritem, jaz pa tud in to se ne bi dobr koncal. svakoga gosta za 3 dana dosta. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2009 Prijavi Deli 14. julij 2009 vem, ampak možnost je (jst si tud ne predstavljam, da bi se vrnila mimogrede) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2009 ja, moznost pa je. tko za filing da se zna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2009 takole od ucha po filingu bi rekla med 10 in 20€. (ampak morda nisem prava oseba za taksnole)((ker najbrz je do enih kil ista cena, ampak pod 18€ skor ziher ne))aja, IZ UK.. tega pa ne bi vedla (jaz sem ocenjevala ceno iz slo v uk, kakrsna bi lohk bla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2009 ps - drugac pa telefoniraj na posto in se pozanimaj; so zlo profesionalni in nadvse prijazni.1x se je 1 z mano ukvarjala, k sem sprasevala za hecen format posiljke za spanijo in neznano tezho - pa je kr una bla tolk znalska, da je vse nekak po izkusnjah presodla in mi povedala kr natancno cifro...http://www.posta.si/index.aspxMorda ti ne bodo mogl z gotovostjo rect, kok tocn bo prislo iz UK, vendar bojo lohk morda sklenil iz tega, kolk je pri nas taka storitev. Kakorkoli, bo cenejše kot da vzamem tule.ja, verjamem. ja, govedarsko, standardi pa to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2009 Prijavi Deli 15. julij 2009 joj sm jst dans štor; na malci sm se po beli bluzici totalno poškropila z omako od filane paprike. Mam zdej od vratu do pasu vse oranžnopikasto. Pa še na polovici delavnika nisem, no Pa da bi dan bil bolj zanimiv, mi je sodelavc (ponsereči, čeprav ne vem, kaka nesreča je lahko to, če je na moji mizi ob monitorju) prevrnil kipec kamnitega slona (farewell gift iz prejšnje službe) in je revež zdej brez rilca in z obškrbljeno nogo Pa sm mu že miljavženkrat rekla, da nej ga neha šlatat, ker ga bo razbil (je težek ko cent) Tko da, glede na signale, ki mi jih Univerzum pošilja, zdej ne vem, a čem it ringloje obirat al ne, ker srečo kakršno mam dans, zna bit, da se glih v grapo s potokom prevrnem in to z lojtro vred Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 15. julij 2009 Prijavi Deli 15. julij 2009 Coki za ziher počak do jutri... za vsak slučaj.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. julij 2009 Prijavi Deli 15. julij 2009 Tko da, glede na signale, ki mi jih Univerzum pošilja, zdej ne vem, a čem it ringloje obirat al ne, ker srečo kakršno mam dans, zna bit, da se glih v grapo s potokom prevrnem in to z lojtro vred Vse stvari so tri.Dobre, slabe............. Tretja tvoja slaba stvar je jeza, tako da imaš bonus popolnjen. Kar veselo na obiranje, da ne bo še več slabe volje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2009 Uzivaj! ...sm kr kul. Bla pr mat, je rekla kar sm vedla da bo. Sm ji zabicala, da se ne sme sekirat - pa me je kr ubogala. Probala bom raztegnit tole mal... tko da najbrz ne bo tko na divje, kot sm se zbala... Tko da morda clo do septembra da bom mela cajta. shiju! Lakse se dise. Tko da bom mela mcken vec cajta, da nom rabla tolk krcevito ukrepat (pa na tumach zasilne pristajat).Bom dala tud oglas, vec glav vec ve. Ce pa kdo kaj ve/pozna oz. mu kak info uleti, bo pa dobrodoslo. Rabim najmanj 25 in najvec 40 m2 in moznost neta. Se pravi garsonjera ali 1sobno.Se ze skor veselim. Balkon je se nedotaknjen. vcer se bojevito zagnala ene 3x , pol me je pa kr dol odnselo... tud al pa predvsem, ker je blo blazotno vroce, balkon ozharjen, prepecen.Morm se 1 dan zjutraj lotit, najbrz jutr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. julij 2009 Prijavi Deli 15. julij 2009 Marsa A more biti Ljubljana za tvoje stanovanje, ali bi ti gorenjski zrak mogoče tudi koristil? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2009 Si ji rekla, naj se nic ne boji, da bos ze sama opravila Fajn, ce imas cas do septembra, je lazje, bolj clovesko, bos lahko res nasla DOM, ne pa nekaj za stanovat samo. a ves da sm sama na tocn to pomislila pa se posmejala pr seb... ja, bl na izi, kul, k mam v bistvu ogromn dela, to bi me pa cist onemogocl.. tko da bom probala se kaksne stvari pod streho spravt tle. A more biti Ljubljana za tvoje stanovanje, ali bi ti gorenjski zrak mogoče tudi koristil?Nujno jasno ni, morda nom mogla bit izbircna, nikol ne ves, vendar cikam seveda na Ljubljano: mam le vse tle in ves lajf v LJ zivim, ne tolk da bi se sama tezje vklopla (sej se povsod dobr), pac pa bi bla se bl odrezana od mojih bliznjih.Sicer mam pa tud par frendov, k majo kaksne *vikende* kje, pa sicer jim se nisem nc rekla in nocem delat racuna brez krcmarja, vseeno pa en picek *racunam*, da morda lohk racunam mal nanje. sej bom dala kr oglas. ....drugac pa: nikomur ne privoscim tegale, kar danes prestajam.Sem v eni od vmesnih faz pucanja balkona in mi gre zlo pocas od rok, ker se mi prevec zelodec dviguje. Se dobr da nisem zajtrka jedla (razen deci kefirja). Prav telo se mi odziva, jaz se kr dobr jemljem.In morm pol po fazah it.Najprej sm hotla s spohtlom, pa ga nisem nasla (cudn, sej sm sama spohtlala knaufa, no morda je bil sposojen, ne spomnim se), pol sem en nozek vzela in skusala zacet drgnit... je pa glih premal zasusheno, tko da je kr mastno... joj, bljek! in sploh ni slo.No pol sm sla pa po cilit bang in naspricala totalka (celga bom zihr porabla, upam da ga bo dost), mal pustila, pol pa ful cajtengov si prinesla in s cajtengi zdrgnila dol. eno ta najhujso rundo sem ze, ena vecja in ena manjsa me pa se cakata.Z mize se je pa dal z nozkom postrgat (joj bljek ) in bo kot solza cista, se mi zdi pac pa stol bom morala pa stran vreci (enega, eden je ok)...No ko bom vse to dokrajcila, bom pa se z vodo in kako cunjo, pa pol vse skup stran zabrisala.Ejjjj! Nisem si mislila, da bom tko trpela!!!Dobesedno se mi je zelodec dvignil ene 15x. Pa se ni konc! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2009 Aleluja! ( ) to je pa blo! kej tacga pa se ne (x!x) ((pa je ze kr kej kdaj bilo ))V glavnem, spucala balkon! Sicer ga bom najbrz jutr se *v nulo* (se z vodo in cistilom in sam z vodo na konc), ampak ce pa mi ne bi znesl al kaj jaz vem kaj, je pa lahko ze cist dbest. v bistvu je cisto/pocisceno, sam ne bi se pa dal se s tal jest. Kaksen arbajt je bil pa to! Sem obupala, skor na jok mi je slo, k sem morala tolk bliz met faco... k ni blo sans da bi kao z nekimi mochoti, haha! halo! bi rabla 100 mochotov. Porabla cel cilit, ene 7 zurnalov ali vec, eno rolo wc papirja in par cot... hjaooo.... v glavnem, slabo mi je blo, zelodec se mi je konstantno dvigoval (preprost refleks telesni, avtomaticen, ko so bli dreki prepojeni s cistilom [k sem mal 'namocila', bljek!] in je bil tak sladkast vonj od cistila, umeten, pa ti dreki k so se meshal, in zivo zelene barve... no in sm mela 20x zelodec v grlu) - pa imam ZELO DOBER zelodec (mela 100 mack, pucala ze raznorazne drekarije in sranjarije, bruharije itd.)... dejansko sm mislila da mi nou znesl in v enem trenutku ze hotla skor sanitarno poklicat.Sam pol pac.... cela frka oz. nisem mela percepcije, oni najbrz blazote dobivajo tkole (ne upam si niti po0mislit, kaj se dogaja v praznih fletih, ki so vec mescev, celo let prazni?! :OO!.. skratka, ce nisem morda pa vseen pusy... pa sem zobe drzala pa postopoma pedenala....grozota. ampak zdej je pa spucan!! (ma ne morm tacga za sabo pustit, niti v takem bit! Balkon uporabljam! Vrgla stran superge, japanke, pladenj, stol, poceno lampo iz kopalnice itd.)In zdej bom kot clovk lohk cote obesla. In sm bla umrta, pa je frenda klicala ce grem na sprehod, pa se mi ni dal. Pa sem jo hitr nazaj, da pa grem. Ma da se mal zluftam, tle sm v pecici! se dobr da sem sla! labodka mi je ples/predstavo izvedla! prav magic je blo, se folk je zraven prsou... zraven naju sta se vecerno pucala (parcek) in potem je ona prav zaplavala cist do bliz mene in je izvajala show. potem je krila razpirala in vse, zal nism ujela razprtih kril, je blo prehitr, pretemno al pa zamegljeno (tudi iz omenjenih razlogov).Bom dala gor, v pticke.Tok mam rada tole reko svojo.... ampak k sem se iz stVida selila, me je tud skrbel, da tle (oz. kamor grem) nou ptickov. Drugac me je pa se kap zadela ene 10x, k sem she kuhala v blazoti razbeljeni, k sem se sele sploh lohk spravla s hrano se ukvarjat. ()In - lohk stopim na balkon!!! Disal mi bo ponoc z balkona.sm vidla da je en dobr film - morm ga gledat (jude law, michael caine.. hecn, vcer je bil pa alfie, ki ga prav tko oba igrata - sam pac ne skupy - vsak v svoji razlicici filmski)...si zasluzm se obdr pocutit. (sam shit k nimam nobenga chika, tok bi mi pasal! ...) *aja! vcer pa skor jokala! zarad golobice! tok se mi je zasmilila, k je prisla grulit na balkonn (jaz pa cist alergicna ze na prvo milijoninko tega sounda in vse se umazano, pa jo jezno prepodila) se mi je zdel da je morda ona, mama!, pa kr so se skenslala jajca, jih ne najde kjer naj bi bla... sam dons sm se na to spomnila in ugotovila, da pac.... tko je in da sorchy.. ce mene tok totalno pol ovira.In vse zivo sm *meditirala* (razmisljala pac) med pucanjem...v bistvu se mi je ful gabilo, a nisem pa recimo posplosila na golobe (k so me se zezale frende, ces, no vidis, blabla, a zdej vidis pa to). pac zame je blo to sam nekaj, kar je treba nardit.pol sem razmisljala, motjo nas golobi k zaskvotajo pa vse preserjejo - kaj pa mi? ljudje? cloveki (pac vsak je sam en, pol so nas pa milijarde, k drekamo)....Take stvari sm razmisljala.... pa mi je blo mal lazje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 Hudič tole s ptiči ja - poznano nekak - smo do zadnjega s fasado čakali, da so vrabci svojo mladičevje izza zidovja spravili. No -torej imamo dopust. Ker nekam tanko gledamo, smo pridno doma in se pridno udejstvujemo v malariji. In kako sem mimo bincnila ej...joj...kupila že februarja dva odtenka oranžne za jedilnico ok..(nekam zaljubljena v oranžno ) in opečno za kuhinjo..ok..opečna še zapakirana...ampak oranžno je...fuj. Kar je preveč je preveč. grozno je. Oči vpijajoče. Bom šla po drugo barvo, da dve steni premažemo. Neka oker mi gre po glavi. sicer pa se roka pomirila. je pa res par dni tole trpelo - v bistvu je še vedno ne morem dobro dvignit, oz. s stisnjenimi zobmi (obešanje perila prava muka ratala) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 hej Nat. Ustavi konje tole z oranžno se da še popravit. Kupiš "mešalno barvo" barvo, ki jo zmešaš s tvojo oranžno za kak drug odtenek. Morda kar navadno belo, pa potem barva ne bo tok ven sekala. Pa raje več, kot manj, ker takega odtenka potem zlepa več ne namešaš.Midva sva tako naredila z rumeno in belo. V tak nežno rumenkasto - kot "Post-it" listki, ker mava stanovanje na V obrnjeno. Marsa, super za drek©e. Boš zdej pač preventivno ganjala golobe ******Ringloje nisem nič obirala - so jih kar drugi, če so jih hotli. Bila nekam vremenu primerno razpoložena Neky se mi peče, napolitanke morda, potem zvečer, ko pridem s Šmarne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.