Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

x:)x nedelja,

tko sladko sem spala,pa me je naenkrat neki vsekalo po licih :wOOt: ,nič jasno....

pa vidim ,da me je naša pikasta ,nagajiva yuski mahnila z repom :sniky:

baraba mala,ji je blo že dolgcajt navsezgodi bemu.

pa pogledam paranoično okrog...kje je moj mobitel,budilka?! :eek:

shit zaspala sem v službi,pa še v laboratorij bi morala...kako to ,da nisem navila budilka,nikol ne zaspim xrolleyesx

in tko sem se lovila po sobi nekaj minut...dokler seveda nisem butec jst ugotovila ,da je nedelja x:Dx x:o)x

:switz: ufff :switz: ,je odleglo zdejle...sam pulz mi še kr laufa hitreje x:Dx

matr,to je pa blo bujenje,ja.

nedeljsko poležavanje odpade očitno. xnckrivx

to pomeni,da bom izkoristila velik del dneva ....za čiščenje duše,telesa,stanovanja,sprehod,ljubezen in bližino nekoga,in še in še.....

hvala yuski za tisto klofuto z dalmatinskim močnim repom xsrcx xDDx

lepo nedeljo tudi vam xwizardx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

O hy Cigancic! :palec: xDDx

... jaz sem jedla polze... :sick:

ko bla stara kakih 8 let al kaj tacga (ali se manj), naju je z nakljucno prijateljico na morju ena starejsa gospa dolocila, da sva ji nabirali polze in skoljke.

Nakar KAJ je nardila?! (:OO!:): polze je dala na elektricno plato od stedilnika (x!x) da je postajal vse bolj vroce in SO SAMI PRILEZLI VEN!!! in ko se je to zgodilo, hop! - po njih z zobotrebcem in v usta!!! :sick: x:Ox ZIVE (pac kolkr so se bli)! x!x x:Ox xyesx (:V:)

Nama je blo grozno s frendico, a naju je nekak uspela prisilit in sem enega in edinega goltala, vsa bleda in zelena, ko je prisla mimo moja mama in naju je 'resila' - ker je vidla da sva bli cist bledi in tik pred nezavestjo.

In je mal okarala ono gospo. Ne vem kaj je bilo z njo, vendar naju ni nikoli vec silila lesti polzev in nikoli nikjer nihce.

Tako da po tem (enem) jih nisem nikoli probala (in jih tudi ne bom).

Grozljiva izkusnja, nikoli je ne bom pozabila.

Guess what!

You're not gonna believe this! x:o)x :o|o:

Imam novi dve poskodbi (kolena in komolca).

Ampak KAKO se je to zgodilo?! (ne mores verjet!!)

Kot sem dolga in siroka sem z vso tezo ponoci v trdnem spanju padla s postelje na tla! x:o)x

(to se mi je nazadnje dogajalo ko sem bla majhna, tko da so moral raznorazne stvari na tla dajat da so ubranile padec, pa se potem nekoc, ko pa nisem bila sama in nisem spala xDDx)

In sem hecno priletela: kot bi me [recimo kot v risanki] dvignil, prestavil in pocil na tla...

ker namrec sem priletela 'na ploh', ampak v pozi, v kateri spim (leva noga iztegnjena, desna upognjena in desna roka upognjena in zvita pod blazino) - no tocno tko sem priletela - na SPODNJO stran komolca [da sem mislila da se mi je komolc zdrobil], na desno dojko [da sem se mal prestrasila, ker me je se dolgo grdo bolelo] in na koleno.

Pol sem sla takoj v hladilnik po ledeno blazinico in me je strahotno ogabno svinjsko bolel tisti led na bolecem tenkcanem hrustancku spodnjega dela komolca - tam kjer je najbolj 'elektricno'. :( Tolk da mi je kr slabo postajalo.

a ni tumach??

v trdnem spanju!!!

skratka tle pa RES nc storastosti, divjastva itd.

(je pa res, da sem prej mela postlo 140, tle pa 80 - ker se mi je ne da vsak vecer raztegvat in se nekam storast je vidt -ce jo hocem raztegnit- pa rajs pr gmah pustim).

no in komaj premikam komolc, noga je ok (se dobr da je mizica bla odmaknjena, da se nisem se kej v glavo udarla al pa v isti glezenj - ker je na isti strani).

Drugac sem bla pa vcer pr frendi na obisku (me je prisla iskat in nazaj pripeljala), me je povabla na ribo.

jes, prav rabla sem nekaj tacga, jih nisem ze vec kot 1.5 mesec jedla. x8Dx

(pa se nad dobr je blo vse - riba, brokoli in solata - z enim hudim jabolcnim kisom domacim)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thanx! :kiss:

Jp, tumach! :blackeye:

sej niso rane, so pa plavice pa bula pa cela roka me boli. Sam dons jo lohk ze obracam itd.

(k v kaksni grozljivki al pa izganjalcu hudica al pa kej, sred spanja te po tleh vrze x:o)x)

Mama je rekla, da sem pogosto padala iz postle, tud iz one otroske z ograjico - sem pac splezala cez ograjico pa bumf! x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... vcer je bla frenda in sva crkavali od smeha, k sva gledali fotke (na njenem fotkichu, zal - pac zal zato, k jih jaz [se] nimam xDDx), k se prav vid, kaksna l'bezen je bla med mano pa tem psom.. neverjetno! (k sem sicer bl *macji tip* - kar sicer ne pomeni, da *pasji* :vragec: x:Dx x;)x pa nisem, sam vseen... ponavad se bl ob mackicah tolk raznezim... x:)x)...

cista radost, igra in veselje! x8Dx

na 1 fotki mava pa tko nekak *roki* (al pa taci xDDx) prekrizani... tko.. prijateljsko...

skratka, komaj cakam da fotke dobim, pritisnem kaksno tud sem.

Sem res vesela, k se dobr razumem z ljudmi in z zivalmi... x^x

(z ratslinami zal manj :sori: - ..., pa taka venera v biku! :o|o: - heba [vedno se hecam da ce je po spansk, je yeba x;)x] mi je crknila... :V: x:Ix - prevec zalila... nisem vedla da je to mozno... x:o)x ... pa tolk mi je ze skor ratala! :o|o:)

Ptickov pa (se) ni, moram jih se *privabit* xDDx (morda sem zadnjic chapljo vidla? :8):)...

sem pa enga ze priklicala... ga opazujem na sosednji strehi, pa ugotavljam, najprej kaj je sploh to, a je sploh ptic, potem a je morda zelenec al kaj je??... pa se malo zamislim.... pa nekaj zafrfota...

Je pa model uletel s sosednje strehe!!! direkt na moj balkoncek! x8Dx - sem ga prav *priklicala*.

Gledala sem ga in med vsemi okni in vsem je tocno k men pikiral... xDDx

Vcer je bla Luna v konj. z Marsom (imam tud jaz tak polozaj - poleg tega pa je to se v op. s Plutonom in Uranom)...

in pol sem razmisljala...

da sem lani v takem casu si ogabno porezala kozo nad kolenom (z razbitim steklom v SMETEH! x:o)x), predlani mi je na Sv. Roku zakuhal avto in se ga pol nisem dotaknila 2 mesca, vmes staknila krater na kolenu)...

letos pa spet avto pred vretjem in poskodba (grda grda) gleznja...

Skratka, opasni cajti zame, tile predjesenski!

Sam vseen - kaksni lepi cajti!

Tale obdobja v letu mam najrajs, od nekdaj! Obozujem jesen! :2src:

Picasso

Ravnokar sem gledala prispevek o Ginesovi knjigi rekordov.

Zakaj zaboga po celem svetu tako lepo delajo s "posebnimi" ljudmi, takim ki so nekaj dosegli in so njihove gore list :inocent: pri nas pa kot z nekimi smetmi, s katerimi imajo še dodatno delo, ker je njihovo ime svetovno znano.

:inocent: xnckrivx :inocent: xnckrivx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

(*sm zdajle opazila da si v TEJ temi o tem pisala [in ne v 'Prebrali smo', kamor sem tole komentirala], pa zdej prestavljam sem)

*res Mitra, to zato ker smo tolk zategnjeni pogosto... imamo ene ozke okvirje, kaj naj bi bli dosezki... (al pa *pravo delo* al pa karkoli)....

vendar seveda, potem pa pac: en dosezek je preplavat Mississippi, en pa streljanje fizolov z nosom ali usesom (:sick:). x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

... drugac sem pa velik boljs, koncno. xDDx x8Dx

mal na povrsje prsla pa zraka vdihnila, pa koncno tud *migam*.

Celo *telovadim* (pac tezko, enih vaj ne morem delat pa t(k)o... sam delam pa pac druge x:)x).

Sam se 1 skatlo mam za razpakirat, vse mam cisto, sveze, svetlo, koncno (po 1 mesecu) lohk perem (to ze kakih 14 dni), ker sem mela tezave s cevjo od pralnega stroja.. itd.

Skratka, koncno mal bl normalno zivljenje. x8Dx

Strahotno ne prenesem nemoc(nost)i, sem postekala... ne znam se umirit oz. hocem vedno jaz povedat, kdaj se je treba umirit. xDDx

skratka, vseeno dobra sola, sam tedaj ko pa je, pa ne stekas, zakaj in cemu je to za bozjo voljo dobro?? :|| (x;)x)

Potem se pa vse poklopi.

Pa postekas, kaj mas, ko/ce mas zdravje!

HvalaBogu, da ga imam, tele moje koshchichke in vse tole se kr *delajo*! xokx

Res, kaksne ogabne poskodbe sem staknila, kako zverinsko sem obremenila telo (se ta selitev necloveska in to) :sori:, pa da telovadim. x^x

Dobri smo, ni kej! :vtz:

xrainbowx

Picasso

HvalaBogu, da ga imam, tele moje koshchichke in vse tole se kr *delajo*! xokx

Res, kaksne ogabne poskodbe sem staknila, kako zverinsko sem obremenila telo (se ta selitev necloveska in to) :sori:, pa da telovadim. x^x

Dobri smo, ni kej! :vtz:

xrainbowx

Sedaj si se sigurno spočila, kar ti je bila želja.

Nisi vedela kdaj in kako bo do tega prišlo, te je pa Bog na krut način prisilil v mirovanje.

xsrcx xsrcx xsrcx

Sedaj pa ponosno novim zmagam naproti :palec:

V tretje gre Rado. Vsakič poskušam malo drugače, ne nujno bolje. Ste se pa namatrali, tole bo malenkost še enkrat napisat, v primerjavi s servisom, ko se je na luninem netu zaporedoma dvakrat usulo.

Ne bom več pisal o zapestjih in nogah, kot dvakrat doslej! (O zapestju sem bral že pred leti, o nogah pa je zame bilo letos novo.)

Vse dobro za "hišo vašega očeta" = vaše telo, kjer domuje dobra duša. xrainbowx xgoldfishx xrainbowx

En xribax -ji pozdrav (tudi Katjam).

Naknadno še Cosmi, nazaj.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

O Piko :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ola amigos!A to je od Pujsite oddaja al je ona gostja?Fajn.Mehika more bit zanimiva.

JSt se pa 2 dni ne morem normalno premikat,me naki tko fajn v križu boli,da morem ležat,da je ok.Sploh ne vem od česa.Možno,da je kakšen živc poškodovan al pa pretegnjeno kaj.

Od športa al kaj jst vem.Zajeban!Pa tko lepo vreme jst pa sam doma,ležat......ne nooo.

Tud sedet ne morem.Me po 5 minutah začne bolet....

Mah,fuck it.Sej bo.Smo optimisti.Kot Zlatko. x:Dx

Darling,stand by me

Ola amigos!A to je od Pujsite oddaja al je ona gostja?Fajn.Mehika more bit zanimiva.

Ona in Fernando.

Mašina sem kruta. Pujsita in njena polovica ali celota no, saj ji je "ukradel" pol srca, ona pa njemu, tako da sta dve celoti......... ena brez dtugi ne gre (celoti mislim)... Mateja pa Fernando

x:Dx

haj ludeki dragi.

Da se pofočkam malo.

Najprej žaljenje: računalnik krepete mochen. Mi ga probal sodelavec k lajfu spravit, pa obupal, imam še železo eno v ognju, mogoče tam več kaj sreče, če ne pa res bo treba na servis odnest. Pa rešit kar se da..ker gospodič gor vse živo za šolo gor, da o nude fotkah niti ne govorim x:Ix x8Dx :vragec:

Ta starejša se uspela pregurat v drugi letnik...juhej..nad zadovoljna bila zdaj štirinajst dni nazaj, ko uspela skozi matematiko..sicer me nič ne spraševat o povprečju.. xrolleyesx

je pa..riba splava..ni kaj.

Ta mlajša pa predsednica v razredu x8Dx tole je obliž za njen ego. In že se zakačila z enimi par mamami na roditeljskem sestanku..ker tričert klasa špricalo, par pa jih ni(naša je bila med tistimi ki ni) in pol so mame navalile na tiste, ki so bili žleht in so bili pri pouku... x8Dx :eek: eh..kam vodi svet.

V soboto smo imeli trgatev. nad dobro obrodilo, tudi dobro, nekaj soka, večina pa smo pustili za vinske proizvode(sem že prodala nekaj) xDDx

Pa gobarim in take reči.

Šolo sem dala na stran v tem hipu. Bankrot in take reči. ali skoraj bankrot.

toliko. na istoku torej nič novega :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly :2src: živjo xDDx

sm te fejst pogrešala, pa zapise tvojih dogodivščin tudi x:Ix

Marsa, mi je všeč tvoj add tam zgoraj;

skrajni čas zanj!

jst sm :o|o: xrolleyesx ampak se vsak dan trudim za x:px xDDx

mam pa zdej eno tako obdobje rezanja vseh vezi s primarno družino. Norci. Ni, da bi razlagal; je že Rugelj vse povedal.

Zanimivo, kako mi po 10 letih ravno sedaj odzvanjajo njegove besede v ušesih xsrcx :palec: Pa Perkove tudi. xsrcx

Sestra pa...kakor hoče;

Jaz bom poskrbela zase x!x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Ix oo Cookična - hvala x:)x x^x

Odnosi med sestrama so vedno zanimivi. Jaz že celi lajf vem, kako sestra morala živet x:Dx x:Dx x:Dx in sem jako pametna pol ko me ne uboga x:Dx in živi po svoje x:Dx ne hecam se..ampak vem, da ji gušim včasih. Zdaj sem nehala. Oz. je itak skoraj nič ne vidim, pa magari sva deset metrov narazen. Ženskica živi lajf s polno kapo.

Jaz pa tudi. Se trudim,da uvedem nekatere stalnice v svoj lajf - se toliko pač poznam, da vem, kar enkrat zalaufa pri meni, tistega se bom držala. No in zdaj bi naj ta stalnica postal večerni tek ali pa pohod, ko sem prehudo zdelana. Ene tri tedne se trudim vsako večer ali pa vsaj vsako drugo odlaufat tistih par kilometrov. Pol pa sva oba s pesjanarom crknjena do amena. Prepotena ko šus pridem domov in pod tuš pa pojstla pol.

Ker pač vem, da hujšanje pri meni s hrano težko - rada dobro jem in dobro kuharim tudi, tako, da edino takole -večerje nič pa še obremenitev dodatna zraven. Pa saj ni toliko zaradi hujšanja - kolikor zaradi slabega počutja in non stop utrujenosti.

Sem boljše zdaj kar se tega tiče.

Pa non stop delam nekaj in ko končno ne delam, vzamem knjigo v roke. bilo katero. Samo zdaj mi neka verska čtiva v roke skačejo..oz. ne ravo verska..tak v tem stilu. da se zamislim vsake toliko.

Ja Marsa - tudi zdaj komaj opazila, bomo izkoristili ponudbo. x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O, super (za tek) :palec:

no, pa za bukle tudi x:Ix

jst tut med buklami, tko bolj za hobi/sprostitev, kot študij xDDx

no, kadar se glih ne sproščam z likalnikom :vragec: :xx!: in AMC metodo - tale je baje že stara, sam učinkovita x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:)x jutro doma ob kavici in megličasto prebujajoči svetlobi.

mislim ,da se nisem še aklimatizirala.cel teden sem preživela v ortopedski bolnišnici Valdoltra zaradi operacije kolena.

skoraj tako je bilo,kot da bi bila tam na dopustu in ne na operaciji x8Dx

stavba je bila tik ob morju,sobe s tv-jem in kopalnico in hrano ,po moji želji vegeterijansko, v sobi :palec: luksuz

vsako jutro sem vstajala ob šestih,ko je bila še tema zunaj,se odpravila do avtomata za kavo in odšepala na sprehod po svežem zraku ob morju

xpolzx počasi ob ograji,da ne bi padla ,sem hodila med padajočimi kostanji in listjem ,ki jih je nametal veter ,ki se je tako lepo oglašal med krošnjami visokih dreves.v zgodnje jutranji prebujajoči se svetlobi je bilo videti vse tako magično lepo,rjavkasto ,oranžno,zeleno,..v ozadju pa temno modro nebo s še nekaj zvezdicami,ki se je počasi spreminjalo v svetlejšo modro in se zlivalo v mirno morsko gladino ,na kateri so v bližini počivale barčice .

zvok barčic in jadrnic "klink klonk klink klonk" se je ujel s šumenjem vetra v krošnjah in zizibala sem se v meditacijo.

mir,le kak od spuščenih pavov se je oglašal in klical svojo drago nekje med grmovjem.

kmalu so se začeli prebujati tudi ostali pacienti in takrat je bilo skoraj neizogibno druženje na vrsti.

med jamranjem zaradi bolečin je bilo veliko heca in dobre volje ,smeha na ves glas,saj smo bili vsi v podobni situaciji in si vlivali poguma in

tolažbe.

čez dan je bilo podobno ,tudi zvečer.

spoznala sem nekaj prijetnih ljudi,ki jih nikoli ne bom pozabila. xsrcx

eden od primerov je bila gospa ,ki je že od malih nog paraplegik.

vsak dan se je z invalidskim vozičkom odpeljala do terase z razgledom ,si prižgala cigaret in opazovala okolico,pave,ljudi,naravo,morje....

vsak dan sva kakšno rekli,zadnji dan pa se mi je še posebej prikupila.

povedala je svojo zgodbo iz otroštva,marsikaj je pretrpela,vendar je kljub vsemu zelo bistra ženska ,na trdnih tleh,z jasnimi načeli in trdno voljo.

iz nje pa seva nekaj tako veličastnega,da me je kar očaralo. xsrcx

hvaležna sem za to izkušnjo,kjlub bolečinam,ki jih bom čutila še najmanj leto dni.

hvaležna sem osebju ,sestram,doktorju,fizioterapevtom in vsem ostalim pacientom,nikoli jih ne bom pozabila.

dobila sem občutek,klic ,da bi rada šla obiskati onemogle,ko pridem k sebi.

več bi rada delala dobrodelno,najraje bi obiskala otroke z davnovim sindromom,avtistične,kakorkoli drugačne,pa tudi starejše.

že dolgo čutim to željo,zdaj pa le še bolj.

rada bi se jim približala in rada bi ,da bi me sprejeli.

in vem ,da bi mi bilo dovolj,da se mi le nasmehnejo ,da bi v mojem srčku kar vrelo od ljubezni,občutka sreče. xflowx xloveyx xrosex

lep dan vsem xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

x:)x jutro doma ob kavici in megličasto prebujajoči svetlobi.

mislim ,da se nisem še aklimatizirala.cel teden sem preživela v ortopedski bolnišnici Valdoltra zaradi operacije kolena.

skoraj tako je bilo,kot da bi bila tam na dopustu in ne na operaciji x8Dx

stavba je bila tik ob morju,sobe s tv-jem in kopalnico in hrano ,po moji želji vegeterijansko, v sobi :palec: luksuz

vsako jutro sem vstajala ob šestih,ko je bila še tema zunaj,se odpravila do avtomata za kavo in odšepala na sprehod po svežem zraku ob morju

xpolzx počasi ob ograji,da ne bi padla ,sem hodila med padajočimi kostanji in listjem ,ki jih je nametal veter ,ki se je tako lepo oglašal med krošnjami visokih dreves.v zgodnje jutranji prebujajoči se svetlobi je bilo videti vse tako magično lepo,rjavkasto ,oranžno,zeleno,..v ozadju pa temno modro nebo s še nekaj zvezdicami,ki se je počasi spreminjalo v svetlejšo modro in se zlivalo v mirno morsko gladino ,na kateri so v bližini počivale barčice .

zvok barčic in jadrnic "klink klonk klink klonk" se je ujel s šumenjem vetra v krošnjah in zizibala sem se v meditacijo.

mir,le kak od spuščenih pavov se je oglašal in klical svojo drago nekje med grmovjem.

kmalu so se začeli prebujati tudi ostali pacienti in takrat je bilo skoraj neizogibno druženje na vrsti.

med jamranjem zaradi bolečin je bilo veliko heca in dobre volje ,smeha na ves glas,saj smo bili vsi v podobni situaciji in si vlivali poguma in

tolažbe.

čez dan je bilo podobno ,tudi zvečer.

spoznala sem nekaj prijetnih ljudi,ki jih nikoli ne bom pozabila. xsrcx

eden od primerov je bila gospa ,ki je že od malih nog paraplegik.

vsak dan se je z invalidskim vozičkom odpeljala do terase z razgledom ,si prižgala cigaret in opazovala okolico,pave,ljudi,naravo,morje....

vsak dan sva kakšno rekli,zadnji dan pa se mi je še posebej prikupila.

povedala je svojo zgodbo iz otroštva,marsikaj je pretrpela,vendar je kljub vsemu zelo bistra ženska ,na trdnih tleh,z jasnimi načeli in trdno voljo.

iz nje pa seva nekaj tako veličastnega,da me je kar očaralo. xsrcx

hvaležna sem za to izkušnjo,kjlub bolečinam,ki jih bom čutila še najmanj leto dni.

hvaležna sem osebju ,sestram,doktorju,fizioterapevtom in vsem ostalim pacientom,nikoli jih ne bom pozabila.

dobila sem občutek,klic ,da bi rada šla obiskati onemogle,ko pridem k sebi.

več bi rada delala dobrodelno,najraje bi obiskala otroke z davnovim sindromom,avtistične,kakorkoli drugačne,pa tudi starejše.

že dolgo čutim to željo,zdaj pa le še bolj.

rada bi se jim približala in rada bi ,da bi me sprejeli.

in vem ,da bi mi bilo dovolj,da se mi le nasmehnejo ,da bi v mojem srčku kar vrelo od ljubezni,občutka sreče. xflowx xloveyx xrosex

lep dan vsem xsrcx

Fajn za prebrat, Cigančica.

Čist ene druge energije. Prijetne.

:2src:

Prid kdaj v barko.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

xDDx

''Dolga lajtnga'' x:Dx

Kakšno hecno dogodivščino sem mel danes.Najdem sekundno lepilo,ga dam v žep kavbojk,da bom kasnej ga spravu.Seveda mal košarko igrat.....In pol mi kapne,da ga mam v hlačah in kriza.Se je zlimala cela tuba z žepom. x:Dx Še zdej se nasmejim temu.Dobr,da mi ni kej druzga zlimal..... x:Dx

Darling,stand by me

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...