Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

:love: rešena je ....imela je dolgo in polno življenje, a misliš , da je v trenutkih ko se je zavedela svoje nemoči in izčrpanosti.....

kaj misliš, kaj je čutila?

Vaaka smrt je opomin za nas žive.kako je pravzaprav vse malo vredno ko pride zadnja ura.

,

Ta svet je samo most, kjer se sprehodimo med svetovi in nesmiselno je na ta most postavljati preveliko reči.....dobro pa je iti čezenj s polnimi pljuči in poleteti, izžiivei...menda je na koncu, sam to problem, da se sekiraš zarad tega česar nisi storil, ne to kar si

Sem mislila, da se imate kaj bolj tu..pa vidim, da vse tak ko v real lajfu, same smrti pa bolezni pa cirkusi z dnarjem.....pje jst že kr malo naveličana vsega....en tak odklop bi....

še prej pa bom toti PC skoz okno pa čez balkon vrgla, morm Zrneca klicat, met računalniške kište čez balkon....

sem bla zdaj čist zeleno bleda v fris, sem mislila, da sem zgubila delo desetih mesecev na tem jebenem računalniku, mislim da sem v eni uri osivela xrolleyesx :icon17:

Nat...toto s tvojo mamo,no ne vem, men je kirurg reku, da so jetra štirioglata in skrčena in da ima taka jetra 80 % slovenske populacije-taka alkoholna

Poznam eno gospo ki si jih je zrihtala s prepeličjimi jajci....5 na dan , surove z kostanjevim medom.....tak zmiksaš v penico za zajtrk.....al pa tud vem da so drugi s pegastim badljem ...ne vem , morda

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

S totimi jajci ne vem kak bo, glede na to, da jo še žolč nekaj jezi; (alkoholna jetra ja x:Dx x8Dx - glih sva s sestro debatirali danes, da ima res takšna jetra, kot da je največji alkoholik na svetu..)eh.

Lahko pa proba no, bom ji prenesla. Itak bo šla jutri domov. (shujšana čisto - vsak dan je skoraj 1 kg shujšala). kostko pravi je.

in zdaj k meni - dobro, da sem še bila optimist, ker se nekak našel keš in so celo plačali ... in se hkrati jezili, kdo jih v medije daje...in tak.

naša ta mlajša pa bojuje bitko za prvi izhod - na noč čarovnic x8Dx (ata nekam zgrožen - zdaj bo že ob dveh moral pa po ta mlajšo hodit :eek: )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

dr.jutro x:)x

evo,četrti dan šejkov je v teku in moram reč ,da se kar dobro počutim.

sicer tu pa tam mal lačna,ampak ni tolk lakota,kot razvada jesti nekaj dobrega x:Ix

danes za zajtrk zmiksane jagode,jogurt in med x:px

le svoji kavici s cimetom se ne odrečem pri nobeni čistki x^x

jutro je v znamenju čivkanja ptičkov in vzahajajoče svetlobe,ki kar kliče srečen dan.

lep dan želim vsem,čiste vdihe in izdihe in srčece polno lepih občutkov xloveyx xrosex xsrcbumx xwizardx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

dan x:)x

cigančica, pridna, da takle vztrajaš x8Dx

natalay, xwizardx za mamo. kaj pa tvojega gospodiča bolj matra, to da hoče tamala iti ven ali to, da bo moral ponjo x:Dx

tale teden imam dopust. prav fajn je takle malo lenarit vsake toliko x:Ix prejšnji petek, ko crknjena prišla domov, hotla iti se v laško namakat, moj pa reče, ni časa, treba še nekaj poštrihat :o|o: tak da štrihala v petek in v soboto. v nedeljo pa žagala x:Dx toliko o namakanju v bazenu xcivx upam, da mi danes rata iti se namakat x:o)x

sicer pa se navadila s kurami se zbujat. imela tale teden namen malo dlje poležavat, pa mi ni ratalo. no ja, danes mi že ratalo počistit celo stanovanje, perilo obesit ... akvarij me še čaka. aja, morda grem pa jutri zvečer jaz tudi mal ven pogledat, ko so ravno čarovnice. se mi še preoblečt ne bo treba x8Dx tak dolgo že nisem bila, upam, da ne bom preutrujena, še nisem končala z onim žaganjem x:Dx

lep dan x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

x^x ojla, evribadi

eh, Nat. čuj jst ne vem, kaj bi blo za mamo tvojo, sam povem, kaj so drugi delali....ena teta tam pri šestedestih je v glavnem čakala na operacijo in je v treh mesecih zrihtala jetra s totimi jajci do te mere , da so tik pred posegom še zadnje preiskave naredli, pa jo domu poslali

za žolčnik pa žolč pucat pa najboljš, črna redkev, sok stisnjen iz ene srednje velke tri tedne zapored enkrat na dan....

kar se holesterola tiče pa nsjbolj slabo vpliva psiha....jeza , žačost in napetost...tak stres....probaj jo čimbolj na svetlo stran spravit, se hecat pa tak, pa jo čimbolj pocrkljat

*** :sori: drgač sm pa čist down, že tedne in mesece govorim , da se ga morm napit it nekam, za totalni odklop

na trenutke se mi zdi , da se mi je totalno odpelalo, ta svet je tak nori...sej vete, kak je to ko se pred tabo pele roza slon, za tabo vesoljska ladja, levo pa avion, veš kaj je pol za nardit..najbolj je rečt cigotu naj ustavi ringlšpil x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...

in zdaj k meni - dobro, da sem še bila optimist, ker se nekak našel keš in so celo plačali ... in se hkrati jezili, kdo jih v medije daje...in tak.

..

:onfire: :onfire: :palec:

pri nas pa prepolovili plačilo prevoza na delo :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

se oproščam ker na takšen način uletim, ampak mam novico za tiste stare forumaše - jutri imam pregled v Zagrebu pri sodnemu izvedencu (al krkoli je že ;)) - saj veste tista 7 let stara nesreča ... ja tolk časa to traja ;)

drugače pa - Živim ;)

mejte se (mimogrede sej vas spremljam še vedno)

*** :sori: drgač sm pa čist down, že tedne in mesece govorim , da se ga morm napit it nekam, za totalni odklop

na trenutke se mi zdi , da se mi je totalno odpelalo, ta svet je tak nori...sej vete, kak je to ko se pred tabo pele roza slon, za tabo vesoljska ladja, levo pa avion, veš kaj je pol za nardit..najbolj je rečt cigotu naj ustavi ringlšpil x:o)x

poznam ta občutek ... jst sem začela uživat na tem riglšpilu... ker mi je vse skupaj ironično... Lia, sej veš ko si dol greš samo še gor... to pa ti itak obvladaš - ane :palec:

x:Xx no lepo, jst tui x^x

dobro zrihtaj :palec:

x^x drgač sn pa obupala veš, tak naslednji kllub jamarski, da bom vsaj približno usposobljena za lezt nizdol po breznih življenja :O:

malo svečke pržigala danes na štajerskem konci, bemu pa pr sorodnikih bla po dolgem cajti....bemu kaj to na konci naredijo ralje života, izplunejo te ko prežvekan čigumi.....mam eniga ko je na dializi pa z umetnimi by passi pa to...tak mi se milo storilo, bemu, to bil moj najbolj fensi stric, zaj pa senca samiga sebe.....pje , heca se pa še, sam, nisem mogla drugega ko da ga polubčkam x:Xx

natalay, xwizardx za mamo. kaj pa tvojega gospodiča bolj matra, to da hoče tamala iti ven ali to, da bo moral ponjo x:Dx

x:Dx to, da je bil določen za nočno vozikanje. In pol se upiral z vsemi štirimi. ampak je ob enih ponoči pozvonilo, midva oba planeva pokonci - kaj je x?x jaz pa: upam, da ni policija (ni čudno pri vseh prometnih nesrečah, ki se dogajajo) hitro navlečem haljo in tresočih kolen odpirat. Pa je bila na srečo x8Dx ta mlajša, ki jo sošolkina mama pripeljala domov, ker jih je zeblo in ker so premlade, da bi jih kam konkretno v "pametni" diskač spustili...pa še trezna in ok..prezebla x:)x . In ugotovitev naslednji dan: nad nujno rabi šolne z visoko peto x:Dx

:onfire: :onfire: :palec:

pri nas pa prepolovili plačilo prevoza na delo :xx!:

špar program :vragec:

x^x ojla, evribadi

eh, Nat. čuj jst ne vem, kaj bi blo za mamo tvojo, sam povem, kaj so drugi delali....ena teta tam pri šestedestih je v glavnem čakala na operacijo in je v treh mesecih zrihtala jetra s totimi jajci do te mere , da so tik pred posegom še zadnje preiskave naredli, pa jo domu poslali

za žolčnik pa žolč pucat pa najboljš, črna redkev, sok stisnjen iz ene srednje velke tri tedne zapored enkrat na dan....

kar se holesterola tiče pa nsjbolj slabo vpliva psiha....jeza , žačost in napetost...tak stres....probaj jo čimbolj na svetlo stran spravit, se hecat pa tak, pa jo čimbolj pocrkljat

hja nič, bo treba torej preizkusit tole.

žolčne kamenčke - pesek ali kaj že pač je si je fino odpravila z olivnim oljem in limono. 3 tedne je pila tole. za malo kavno šalčko je spila to, pol ure ležala na eni strani, potem pa pol ure na drugi strani in ko šla na blato je v kahlici polno peska bilo.

ostal je še velik kamen, za katerega pa ni vedela, kako si ga naj odpravi.

črno redekev pa imam :palec:

tole s cigotom in ringlšpilom tudi meni pride vsake toliko:)) in da bi se človek napil tudi.

Ksenia -dobro zrihtaj :palec:

Sicer pa ja: včeraj bili na pokopališčih. Enega smo ven spustili, tak, da tole bomo not spravili v bližnji prihodnosti.

in kot je omenila enkrat Cosma - popoldne je že bilo dovolj hladno, da so ženske peljale lisice ino zajce, pa vse tiste žwali v omari na sprehod. Vsaj v naši občini. Drugače pa tudi jaz rada hodim po pokopališčih. Se ustavim pri kakšnih grobovih in spomenikih starejšega datuma, probam podoživet življenje, ki ga pokojnik živel..malo se domišljiji prepuščam.

In odločila sem se, da naredim mozaik.

Zbiram ploščice, rišem si osnutke. (doma gospodič nekam zgroženi, kako te to bo????), ampak jaz se ne dam. kupila si bom še rezilo za ploščice, hočem tiste cm kockice, lepilo pa še je.

malo svečke pržigala danes na štajerskem konci, bemu pa pr sorodnikih bla po dolgem cajti....bemu kaj to na konci naredijo ralje života, izplunejo te ko prežvekan čigumi.....mam eniga ko je na dializi pa z umetnimi by passi pa to...tak mi se milo storilo, bemu, to bil moj najbolj fensi stric, zaj pa senca samiga sebe.....pje , heca se pa še, sam, nisem mogla drugega ko da ga polubčkam x:Xx

Saj se z bajpasi da enkratno živet še kar lepa leta.

Verjamem pa da ni lep pogled na nekoga, ki je bil pred tem poven življenja. :sori:

Mogoče ne spada sedaj v tvoj post, ampak počasi se tudi meni nabira.

Ravnoka r je umru ata, ki je pred mesecem izgubil ženo, sedaj pa je sam preminu.

Dobesedno gniti je začel, samo še črvi mu niso lezli iz ran.

Lepo so skrbeli zanj, ampak je imel mučno smrt. Tudi žena je težko zapustila zemljo. :sori: :V:

Prejšni teden pokopali tasta............. Še malo prej soseda...........

Živite življenje, ne se sekirat za gluposti xDDx , preden začnemo razpadati ali umetne "žile" nositi s seboj.

Gremo v nov dan nasmejani (tudi to je možno) x:Dx x:Dx x:Dx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

x:Dx to, da je bil določen za nočno vozikanje. In pol se upiral z vsemi štirimi. ampak je ob enih ponoči pozvonilo, midva oba planeva pokonci - kaj je x?x jaz pa: upam, da ni policija (ni čudno pri vseh prometnih nesrečah, ki se dogajajo) hitro navlečem haljo in tresočih kolen odpirat. Pa je bila na srečo x8Dx ta mlajša, ki jo sošolkina mama pripeljala domov, ker jih je zeblo in ker so premlade, da bi jih kam konkretno v "pametni" diskač spustili...pa še trezna in ok..prezebla x:)x . In ugotovitev naslednji dan: nad nujno rabi šolne z visoko peto x:Dx

Si težko predstavljam, kako izgleda sredi noči zvonec, medtem ko veš da so troci na žuranju xcivx

Verjamem da te je stisnilo :inocent:

Šolni pa so nujni, ja x:px

Da bo pasala zraven družbe x:o)x Če pomislim na moja najstniška leta, je bila petka absurd xrolleyesx

Pri mozaiku pa obilo uspeha :palec: :palec: :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Hvala x8Dx x:Xx

tako me bolijo ledvice, da hodim, kot starka. :O:

(a pazim non stop, da se ne prehladim kaj..ampak tole zdaj pa je grozno res.) imam zlato rozgo, kuham čaj zdaj, ne vem, če lahko preslico zraven vtaknem x?x

če maš slučajno nefrit(zeleni žad) ga flikni v čaj, ko bo ohlajen na ene 37° C

pa pusti to kake pol ure pri miru in se nacejaja z takim 'zvarkom' :kiss:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Nat xsrcx tudi ursi je super za take zadeve, ker razkuži vse te uro poti.

Preslico pod mus zraven, samo bi jo bilo dobro pokuhat ene 3 minute, poleg ursija in rozge tudi vrbovec v mešanico.

Potem pa še naraven pobijalec bakterij: brestovolistni oslad- pol litrčka čajčka spiješ in

pobiješ vse kar je slabih bakterij, pa tudi v primeru vročine je čudežno uspešen.

Vir: moj zeliščar x^x , sprobano (na žalost vem vse o teh zadevah :V: )

Kakšni mini prazniki :2src: , danes imamo v Ts lokalnega sveca: sv.Justa in

smo naredili most od včeraj, vsi zadovoljni xsrcx

Vreme xrolleyesx , dež :xx!: , ampak burja že vleče z vražjo močjo, si je obetati kmalu razjasnitev xcivx

Velikan še spi, se pripravljam mu sporočiti, da se je odtok na sanjski terasi (spet) zamašil x:px x:px x:px

Andreja

Rip.Depresija jo je ubila, bližnjega roke ni bilo. Jutri je pogreb na zagorskem pokopališču v krogu bližnjih...upam, da se vsaj sedaj pojavijo.Obesila se je za kljuko, našla jo je njena mala hči.

tole je pa malce zlobno ane? uboga hči...

**..sej vete, kak je to ko se pred tabo pele roza slon, za tabo vesoljska ladja, levo pa avion, veš kaj je pol za nardit..najbolj je rečt cigotu naj ustavi ringlšpil x:o)x

Tale recept si je za zapisat. Kako redkev narendaš? Z ribežnom pa ročno stiskaš ali s sokovnikom? Ali pa kaka druga udarna metoda?

Holesterolu sem danes napovedala vojno sem se oborožila s pegastim badljem in pa še nekimi čajčki, pa glino sem ubodla in se bom nalivala, pol pa poročam o doseženih rezultatih.

Ringlšpil je pa itaq zakon xhypnox

s - Živim ;)

:palec:

ampak je ob enih ponoči pozvonilo, midva oba planeva pokonci - kaj je x?x jaz pa: upam, da ni policija

. In ugotovitev naslednji dan: nad nujno rabi šolne z visoko peto x:Dx

Men bi herz vn vrglo, če bi mi tkole pozvonilo :wOOt: ...me še vse čaka.... nadnujno visoke pete, se lažje pešači domov!!!

A si pol pelc sprehajala al ja? Na Žalah v soboto ni bilo videti večjih živali na obhodu v nedeljo pa nisem šla, da bi preverjala. (nam pa lift spet ni delal in smo se prijetno ogreli pri premagovanju stopnic :madpro: ) Je bilo pa kar prijetno mraz in sem se kar premrazila v bistvu :inocent: ...pa če pomislim malce drugače je bilo veliko let nazaj za 1. nov fejst mraz, ponavadi je bil sneg in edina stvar, ki je lahko pogrela, če nisi imel pelca, pečen kostanj. Pa še tako je bilo, da je bil prevoz bolj na švoh in so bile ljubljanske Žale kar daleč za večino zatorej je bila živalca bolj racionalna kot pa modna odločitev. V opravičilo bakicam mogoče še to, da včasih ni bilo umetnega krzna.

(a pazim non stop, da se ne prehladim kaj..ampak tole zdaj pa je grozno res.) imam zlato rozgo, kuham čaj zdaj, ne vem, če lahko preslico zraven vtaknem x?x

Pij, pij, pij in še 1x pij!

Za info vsem. Mogoče bo še koga zanimalo http://www.zps.si/osebna-nega/higiena-in-kozmetika/organsko-eko-bio-naravno-v-kozmetiki-11-12-09.html?Itemid=325

Ne vem če link dela, najde se na strani http://www.zps.si/ Organsko, eko, bio, naravno v kozmetiki

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, kje tale pegasti badelj dobim? Men so ga tud predpisali..

Jao, kaj sem si naredila.. do jutri popoldne mam 8 strani pravniškega teksta za prevest...

no sleep today x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

V Baziliki v CP. Mislim, da pa imajo po vseh Sanolaborjih in pa tudi lekarnah pa v DM itd....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

OK, se pravi mi ne bo treba prav hudo iskat, hvala :)

Jeeej, ena stran je že :) a se kdo, razen Micka, spozna na pravniške izraze? bom verjetno mal pomoči rabla na koncu, za izpilit tele opisne stavke :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Obležala sem :O: . ne spomnim se kako dolgo že nisem bila takšna, ampak že predvčerajšnjim zvečer in včeraj cel dan sem bila v pojstli. nič nisem gledala več na net, ampak kar preslico flinila zraven. žalostno pa to, da nič kaj ne lulam :O: čisto imam zj. vse skup. še neka vročina me včeraj kuhala.

no, danes sem že bolje. mrcvarim zdaj čaje. boli me še vedno, ampak ne toliko kot včeraj. (do zdravnice mi se ni za sprehodit, ker ima tako silno gužvo, da še kaj druga fašem zraven, moj že pizdi poleg x:px )

tak, da hvala za nasvete :palec: (samo za brezovolistni slad še nisem slišala - verjetno je to takšna zadeva iz brezovih listov ali pač? listje, sladkor, listje?? kot smrekovi vrščiki?)

je gospodič privlekel matični mleček, sem ga poskusila, ubitačno ogabno se mi zdi, je pa menda hudo vredik. in svinjsko drag. nefrit pa mi je ta starejša odvlekla v MB. x8Dx

ne, ne..sezona lova se pri nas še ni začela, tak, da ni panike. smo kar v lanski bundi po svetu hodili x8Dx mogoče na stara leta bomo pobrali tiste lisice in žvali, ki bodo za novo gripo zbolele in umrle... x8Dx pri nas kostanjev ne pečejo nikjer, ampak pred "našim" pokopališčem pa so vedno stojnice s turškim medom. in za to se pridno postavimo v vrsto (vse tri - ata pizdijo od zadaj) pa še kakšne medenjake za po poti, pa je.

ja, šolne z visoko peto nabavit :vragec:

brezovolistni oslad: http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1538

jaz vem, da v Bohinju raste, provzaprov tut na LJ Barju, povsod kjer je močvarno :palec: nisem ga še nkol uporabljala, drugo leto ga lastnoročno naberem inu preizkusim.

Cvetje se nabira, posuši, kot čaj uporabi - no tko piše x:Ix

Nat, pozdravi se xgoldfishx xcrossfingx

jaz pa iz prehlada ven; sem včeraj kokošjo obaro kao napravila in vse sama požrla. Kurja juhica je za prehlad :palec:

Na pokopališčih se pečenim kostanjem izogibam, ker mam pol črne/umazane roke od pečenih lupin xcivx

občasno so visoke pete zakon x:px ampak tanartaboljše so une s platformo x;)x

za vseki den pa kar ravne guslam x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Vsem bolnikom popih na boleče zadeve,in da se v hipu izgubijo v vesolju prehladi inu druge tegobe xcivx :O: xcivx

Brestovolisti oslad, ne brezovolisti! res tamani bakterije- tudi za preventivno splaknit ali z irigatorjem razkužit češpljico,

če je kakšnih sokov preveč ali je bila teta Pehta kaj na obisku x;)x

Moj genikolog je trdil, da roža ne more ubit takih bakterij v urinu(mela takoooo vnet mehur),

no, potem sem mu to dokazala,

tudi folk v laboratoriju dol padel, da ki ajt čau - brez antibiotika :eek: x^x

Zaključila s kostanjevo sezono včeraj :vragec:

Najprej kostanjeva nad dobra torta (+ 1,5 kg špehca več) in potem še

pečeni kostanji: nič več fini tržaški guspe podobna xrolleyesx x8Dx x:px

Rubka Petardica :inocent:

Pa s kakiji tudi :V: , požiram industrijske količine, in potem lokam Rogaško proti

zaprtju in petarda efektu :o|o: x8Dx :vragec:

Rubka tud gusla ravne pete za vsak dan, platoje in včasih visoke pete :2src: (vedno manj :o|o: )

Noga je lepissima v petah

bi se skoraj ustrelila malo kaj x:Ix x:Ix kakšne kvasim.

to je seveda čisto druga pesem. bom v lekarni povprašala za njim. pa po rman bom šla k mami - tako fino sem ga nabirala in ji ga dajala, da na koncu za nas ni nič ostalo.

Brestovolisti oslad, ne brezovolisti! ...

ja, x:o)x brestovolisti; no, sej link je pa tapravi bil x:Ix

ma me je breza zapeljala, ker ta tut vodo fajn odvaja :vio:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:vragec: oj, zdajle mi je nekaj presvetlilo misel...enkrat sem enemu jamrala da me bolijo ledvica, pa mi je zabrusu, da ME LEDVICA NE MORJO BOLET....nevem,mogoče si pa utrujena , psihično in fizično ( služba, mama v bolnci, frocovje v hormonskem razcvetu.... :eek: ne vem, mogoče pa rabiš počitek malo pomisli kaj vse prenašaš na svojih ledjih,, odrrsaj se do dohterce po bolniško.....ne ga srat, edina reč ki je nujni pogoj za ozdravitev je p o č i tek, vse ostalo so dodatki ( zelišča, tabletke, etc

Tale recept si je za zapisat. Kako redkev narendaš? Z ribežnom pa ročno stiskaš ali s sokovnikom? Ali pa kaka druga udarna metoda?

Holesterolu sem danes napovedala vojno sem se oborožila s pegastim badljem in pa še nekimi čajčki, pa glino sem ubodla in se bom nalivala, pol pa poročam o doseženih rezultatih.

Ringlšpil je pa itaq zakon xhypnox

x^x Čuj, oni sokovnik, ko je drugače za korenček pa jabolka..črno redkev s krtačo abpucaš. pa sočiš z olupkom vred....ensa srednje velka al pa dve če sta mali.....

Za holesterol, pa povečaj vnos dobrih, - laneno olje, svetlinovo olje, etc....pa sok rdeče pese....drgač pa so menda najbolj psihički- stres---torej da ne padeš v nezavest pa v smrtno nevarnost, če ni kuj vse tako kot si ti želiš.....v glavnem, zgleda da je zaj nanovije, da nam telo zatrokira zarad psihičkih dejavnikov.....ker meni po nekajletnem proučevanju ni šlo v lajšte kak morjo met trlice zvišan holesterol. pa taki ki že desetletja dirkajo pa laufajo po gorah :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...