Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Na ... bom pa še jst :o|o:

A ima katera od vas, punce .. kontracepcijske Femoden in bi bila pripravljena pred prazniki poslat eno škatlico. Vrnem takoj po faking praznikih?

NUJNO.

Hvala.

LOGEST, če kaj pomaga?????????

Lahke, podobne femoden, vendar lažje.

Pa da ne razkrijem vseh osebnih detajlov.................. na koncu smo prišli na Logest.

Enako, vendar z manj "škodljivih" primesi.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Dr dan mladinci x:Xx

Na hitrico sem preletela dogodke in odmeve (nisem uspela vsega), pa vidim, da kar veliko hudega naokoli dogaja. Upam, da z Novim letom postanejo stvari lepše in boljše.

Veliko stvari mi leži na duši pa nekako ne pridem do tega, da bi jih izpovedala in ubesedila tu, zmanjka besed.

Večina domače ekipe leži potolčena od virusov ampak se ne damo.

Danes je navkljub vsemu lep dan in se ga veselim. Postala sem teta oz stric in pa Zajki je prvič šla na kahlo in naredila ljulju :sorcerer: velik dan za človeštvo. Tehnično je to zelo zakomplicirana zadeva :rolleyes: ker vsako sekundo in pol preverja če je že ljulju v kahli.

lepe praznike vsem x:Xx

ll

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Najprej čestitke Cosmici :2src: za stričevstvo,da bi bil dečko zdrav in srečen :palec: (asc. je Ribi, kot tržaška Zajkina teta :inocent: )

Vsem skupaj pa srečen, spokojen Božič, lepo se imejte med svojimi dragimi, odpustite stare zamere in kaj dobrega pohrustajte.

Hujšali bomo masovno po novem letu x:px

Vesel božič vsem!!!

Lepo praznujte!

Mi smo imeli včeraj tradicionalno božično večerjo z obdarovanjem. Bilo je prav prijetno, zabavno, sproščujoče. Nobenih zoprnih debat. Ne morem se pritoževati.

Danes pa še eno obdarovanje, vendar se bom jedači kar odpovedala. x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Lepe praznike vsem! In miru in zdravja in veselja! :flower:

Mal prej sem pomahala mulčkom, k so šli za par dni k babici in dedku, no pa sem mal pogledala, kaj je kaj novga tlele. Kašen čuden Božič je tole letos! Pri nas lije ko iz škafa (decembra nad 1000m !??), sosedin potoček je naredil cel bajer na travniku, moj mlajši sin (večni optimist x:)x , v vsaki jebi najde kakšno pustolovščino) je reku: u, super, ko bo tole zamrznil, se bomo pa kar pri sosedi drsal! Mački, k so prilezli po svoj zajtrk, pa nekam sitno otresajo mokre kožuhe. Hehe, sej vem, niso to glih ne vem kakšne novice, ampak moram rečt, da mam zmeraj rajš takle čist preprost lajf, nobenih cirkusov in dram. In si želim mir tud za naslednje leto. Ker pol pa lahko slišiš ptiče pet x:)x , pa travo rast, pa sploh je fajn živet kr tko - k si vesel, da ti je koža prov x;)x

V glavnem: bla pri zobarci, res je super, ful se mi je posvetila, vse!

Mam trakec, jutr menjava (se dobr da mam avto!!), potem se cca 2 dni menjava (za Bozic bom preskocila).

Spucal zobni kamen ( x8Dx ), tko da vse OK, razen... :V: je rekla da v bistvu mora zob ven...

in sem navijala zanj, da nej se mal probamo, vseeno.... x:o)x

ma tolk tezko dam zob! (shkrtica kot sem! x:)x )

Oteklina je precej splahnela, videz je veliko boljsi, skratka, vse bi blo kul, ce me ne bi cakala (oz. reveza zoba) tale obsodba. :o|o:

Sori za negativnost, morda je tud zarad zmatranosti, sem ze od 6h pokonc pa 7x sem ze sibala ven (kar pomen med drugim 7x po cca 120 stopnic), pa ker sem tolk svoh, me vse total izcrpa (pa se nic ne jem ze nekaj casa).

Ful te razumem, sem mela podobno z zobom, sem poskusla čist use, da ga ne bi dala ven: zamenjala zobarco, k rekla, da ta zob nima šans, šla na operacijo korenine - ubibože - upam, da nikol več!, vmes pa jedla homeopatska zdravila. Je izgledalo, da se bo zadeva pozdravla in zob ohranil. Čez eno leto pa bolečina da bogpomagaj in oteklina čez pol obraza, sem bla prav karikatura človeka z zobobolom! Sem šla k zobarju in rekla dost mam, tole naj gre ven! In se je seveda strinjal in pograbil zoboderske klešče... Včas je res bolš, da gre ven, kar mora it ven, adijo v božjem imenu, pa amen in gremo dalje brez zoba. Res je to, da so vnetja na koreninah lahko smrtno nevarna zadeva, te bakterije se lahko preselijo na sklepe, pa tud na srce, pol pa maš hudiča. No, ko mi je izpulil zob, mi je blo mal hudo, pa je rekel, da mi bo naredil en tak lep mostiček in bom lahko grizla, da bo veselje. Za šeststo evrotov. Ki jih nisem imela kje vzet (pred par dnevi nov menjalnik, pa kurjava za zimo...). No, pa se je nasmejal in rekel: "Eh, veš kaj, sej so ljudje lahko čist srečni tud če majo kak zob manj. V Perujskih hribih sem videl nasmejane možakarje, čile in srečne, k so z enim samim zobom žvečil kokine liste." Res, to mi je reku zobar x:Dx . U glavnem, Marsa, ni panike. Bom okol bajte posadila tobak (al pa koko) pa pridi na obisk, pa bova v božjem miru žvečle s tistimi zobmi, k so nama še ostal in se smejale težavam v dolinah x:Dx .

U glavnem, Marsa, ni panike. Bom okol bajte posadila tobak (al pa koko) pa pridi na obisk, pa bova v božjem miru žvečle s tistimi zobmi, k so nama še ostal in se smejale težavam v dolinah x:Dx .

Ne bo ti uspelo :frog: . Niti teb niti komu drugmu. niti free ni tolk pametn xcivx x:Dx x;)x

da bi me prepričou, da za fajn imet se, moraš ta pru fejst trpet x:)x

so pa rekl stari hribovci u baški hrapi...

da mora člouk že mlad use tegobe sprobat, da je na stara leta že usega navajen in se ne sekira in se ma sam še fajn x:)x x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ne bo ti uspelo :frog: . Niti teb niti komu drugmu. niti free ni tolk pametn xcivx x:Dx x;)x

da bi me prepričou, da za fajn imet se, moraš ta pru fejst trpet x:)x

Jest nočm nobenga nč prepričat, ljudje naj kar majo svojo pamet, jest sm tud bolj take sorte x^x . Sej res ni treba, da te najprej fejst boli zob, da se maš lahko pol fajn, k ti ga izpuljo. Kar mej se fajn že prej, zakaj pa ne! :D V bistvu sm hotla sam rečt brez kakšne velke filozofije, da sreča ni nujno odvisna od števila zob. x:Dx

so pa rekl stari hribovci u baški hrapi...

da mora člouk že mlad use tegobe sprobat, da je na stara leta že usega navajen in se ne sekira in se ma sam še fajn x:)x x:Dx

:palec: Majo point tele ta stari!

Včeraj nad vse prijeten večer.

Večerja, potem bižička zbudit z raketo in nakar glejga zlomka, so že darila pod dreveščkom.

Jupiiiiiiiiiiii

Koliko veselja pri otrocih in seveda tudi pri meni.

Izredno rada imam postlano posteljo in sem si zaželela pregrinjalo za čez celo posteljo. x^x

Samo enkrat sem omenila, kako lepa punčka iz keramike, ravno pravšnja za na posteljo, samo kaj ko pregrinjala nimam. xscratchx xscratchx

Tako, sedaj pregrinjalo je, manjka keramična punčka. w:Iw w:Iw

Dobro da imam kmalu rojstni dan in da se jim ne bo potrebno brihtati xcrossfingx kaj si res želim. xyesx xyesx xyesx xyesx

Kar se pa vremena tiče, pa ne pomnim, da bi Sava kdaj tako narasla.

Kar premikajo zaščitne zidove......... voda kar dere, hiša je na tem, da jo spodje.... (samo ne pri meni, ker živim na hribu, Bogu iza nogu). Koj spodaj imajo Benetke na Slovenjskem xb:)x

Jaz bom imela edino to "smolo", da bo dela čez glavo, da se bo travnik poštimal, ker trenutno je tam novi potok, jezero,,,, kako se reče, če čez 4 hektare veliko površino teče voda?????????

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Postala sem teta oz stric in pa Zajki je prvič šla na kahlo in naredila ljulju :sorcerer: velik dan za človeštvo.
xDDx :palec: Cestitke! Za oboje! xrosex x;)x

Ful te razumem, sem mela podobno z zobom, sem poskusla čist use, da ga ne bi dala ven: zamenjala zobarco, k rekla, da ta zob nima šans, šla na operacijo korenine - ubibože - upam, da nikol več!, vmes pa jedla homeopatska zdravila. Je izgledalo, da se bo zadeva pozdravla in zob ohranil. Čez eno leto pa bolečina da bogpomagaj in oteklina čez pol obraza, sem bla prav karikatura človeka z zobobolom! Sem šla k zobarju in rekla dost mam, tole naj gre ven! In se je seveda strinjal in pograbil zoboderske klešče... Včas je res bolš, da gre ven, kar mora it ven, adijo v božjem imenu, pa amen in gremo dalje brez zoba. Res je to, da so vnetja na koreninah lahko smrtno nevarna zadeva, te bakterije se lahko preselijo na sklepe, pa tud na srce, pol pa maš hudiča. No, ko mi je izpulil zob, mi je blo mal hudo, pa je rekel, da mi bo naredil en tak lep mostiček in bom lahko grizla, da bo veselje. Za šeststo evrotov. Ki jih nisem imela kje vzet (pred par dnevi nov menjalnik, pa kurjava za zimo...). No, pa se je nasmejal in rekel: "Eh, veš kaj, sej so ljudje lahko čist srečni tud če majo kak zob manj. V Perujskih hribih sem videl nasmejane možakarje, čile in srečne, k so z enim samim zobom žvečil kokine liste." Res, to mi je reku zobar x:Dx . U glavnem, Marsa, ni panike. Bom okol bajte posadila tobak (al pa koko) pa pridi na obisk, pa bova v božjem miru žvečle s tistimi zobmi, k so nama še ostal in se smejale težavam v dolinah x:Dx .
Haha, xDDx x:Dx, ti tolk dobr pises, sem ze vecX z uzitkom kej tvojega prebrala (pa ti morda nisem rekla oz. ne vsakic pritrdila sprot). :palec: x8Dx

Jp, hecn da je to rekel, je pa seveda resnicno. xDDx

Velja! xokx x;)x

Saj sem se ze naslednji dan odlocla, da kwa cem se ga tolk oklepat, ce mi shtalo dela po dlesnih, naj gre ven, partibrejker! Odj*! Mi bos gnojil tle po ustih! xDDx

sam sem morala mal prespat.

Pa ni se mi dal vmes referirat, ker sem bla slabe pa na 100 koncih, pa se ni se mi dal tolk morit z vsakim posameznim detajlom tehle mojih schtraufenpachtov. xDDx

...V bistvu sm hotla sam rečt brez kakšne velke filozofije, da sreča ni nujno odvisna od števila zob. x:Dx

:palec: Majo point tele ta stari!

x:Dx :palec:

Jp. xyesx

Včeraj nad vse prijeten večer.

Večerja, potem bižička zbudit z raketo in nakar glejga zlomka, so že darila pod dreveščkom.

Jupiiiiiiiiiiii

Koliko veselja pri otrocih in seveda tudi pri meni.

Lepo! :palec: x8Dx

Pa fajn za pregrinjalo!!

(jaz tud maram te posteljninske zadeve, perilo itd., mi je pranje perila oz. ukvarjanje s taksnim najljubse gospodinjsko opravilo x:)x)

Jp ..včasih je človek vesel , da živi na hribu... :8):

Se spomnim še prej ..nekaj let nazaj za prvega novembra , ko je naša Kamniška Bistrica tud drla ...zgornji tok ...proti Stahovici -Kamniška Bistrica...odnesla kar precej ...tud nekaj ceste ...zalila precej.

letos bo bolj na udaru spodnji tok proti Domžalah..no tud v Kamniku zna ven udarit ...sicer nižje.

lije pa kot iz škafa .... :8):

Uf mene kar mal stisne no...vodo težko ustaviš...

Jp, tele poplave, vcer sem dala tamalmu za pogledat na 24ur fotke, ko je bil nek tunelcek do vrha poln vode, kakih 20 cm je blo sam se lufta!! Tumach!

Jaz pa si se hotla zamenjat podpis glih nekaj v zvezi z vodo....

bom drugic.

~~~~

Vsem vracam cestitke in dobre zelje in tudi jaz zelim VSEM vse NAJLEPSE in NAJBOLJSE, predvsem veliko ljubezni in veliko zdravja in veliko casha! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

s kolesarjenja...

majica, termo jakna, bunda, kapa, šal, moja edina vijola trenirka,...

x:o)x

giro okoli,... en hrib je bil ful težek, pa sem se znebila bunde, da nisem kot sopihajoči zabundan medved-ek. teža100 kg,... ker pričakuje, da bo težko, pa je še težje,... se t ne da, pa moraš (do konca),...

x^x :palec: that's good.

razmišljam o lajfu nasploh, kaj bom vse "težkho" nardila.

lihlah, ailil,.. ime salona, ipd...pa kako bodo stranke prihajale po stopnicah do mansarde, to bo izziv,... kako privabit svoje prve stranke, sploh pa, Kdaj se bo vse skupaj začelo gradit. xcivx

prostor... potrebujem ena drsna vrata, ali na harmoniko, ali drsna v steno, najraje polprosoja za študijsko-spalni prostor. imam že izrisana dva načrta, sploh pa tudi nekaj rišem s flomastri,... imam že drevo, oko,... aikido navodila za boljši laif,...zaj sem gledala oddajo o enem avstalijskem top modelu, ki "ful nažiga" v ZDA. x:o)x x:Ix včeraj sem zaspala z enim "tabl alla mali oranžni", bi najraje vse skupaj vrgla v školjko, ker jih ne potrebujem, z njimi itak nič ne dosežeš, ker te odpustijo takoalitako, težko je tudi če si bolj zaspan, če si preveč živčen, pa se ne matrat. majke mi. te tabl sem dobila preko enega svinjaki preprodaja tbl, ker mi noben zdravnik noče predpisati jih, ker sem "mlada" in verjetno ni panike. x^x :xx!: potem je pošiljal po 50 smsjev spama, dobiš pa tablico tabletk, tistih "norih" pa NE sprobavat, ker "človek znori! 100× boljše je ŽIVETI na strahu, kot v dreku, brez občutka za bilo kaj. - ČE POPIVAŠ, SPLOH NE MOREŠ NITI PRAV JESTI- NA POMIRJEVALIH PANITI HRANA NE PRIDE DO IZRAZA, KAJ ŠELE VSE DRUGO. BARVE NIMAJO BARV. OBLIKE NIMAJO POJNTA. LAJF NIMA SMISLA, BREZ STRRRRRAHU. JUST FEEL IT, WHATEVER IT IS.-

ste, da se raje izogni, kot si jih išči, ker obstaja tudi to. si sprovociraš lajf, ker ga kar ni, nekako... x:o)x x:o)x

majke mi, vesoljci in to,...

dobra stran vsega, je da sem spet ful bolj prijaznado ljudi. x:)x ker ni druge poti, kot v skupno ponev. :inocent: sth, sth.. tko ,da me doma ne bo nihče scbal, in nikoli nimam nobenih težav zljudmi, tudo to je en pokazatelj, da em za nekaj. se razumem, nisem freak, ki izziva bilo ka, se izmuznem,raje delam, kot izzivam. sem se spremenila, dela, delat, švica, švic...ne bo batin niti strahu pred kaznijo, ... :eek: prvič na enm jobu sem dobila tako velike oči pune tuge, da so me ful spraševali, zakaj se ne smejem, da se sprostim, zasmejem, govorim, akcija, akcija. moj odziv, še več tuge u očima in :sori: ... ker fu lslabo zgleda, če se človek pretvarja, se vidi na faci da ni vse ok (takoalitako).

alla zubato suunce.. x:)x

dobim avalon nazaj , to je prvi cilj :2src: sklenjen krog, ... gor pa gor. (kako te lahko en kresne, če si bol "aikido" sun) pa se pobeeš izogneš, .. lahko udi brez obraza, kot veter, kot veje,... za oblak, ali vanj... vse... sonce je vedno isto, ...oz. je. jaz nisem sonce, sonce je. ni mi trebabit tako dobr, ker to že je, pismo. semlahko tudi črv, ...saj nas je veliko vsaj. anedane.

če ne ...je depra in obup, find oneself.

http://www.theholidayspot.com/chinese_new_year/images/tiger.jpg

Avto zgleda nekako tkole:

http://www4.slikomat.com/09/1226/q3k-Taunus.jpg

Le,da je moj siv,malo bolj rjast.Se bo pa svetil po obdelavi. :palec:

Po novem letu mam it namen nekam okol Trsta al Udin na avtoodpad,ker mam na voznikovi strani sistem za zaklepanje pokvarjen in bo treba komplet vrata.Če pa jih naročim nova z Nemčije je cena 269EUR xrolleyesx

V prtljažniku sem najdu še neke časopise v nemščini,najbrž od prvega lastnika.Tud vonj mi ni všeč v avtu.Začneš razmišlat kaj je lastnik počel v avtu in z njim,kakšen je bil itd.....Jst si predstavlam enga švaba ookol 120kil,zmeraj v srajčki odpeti in papučah usnjenih.....ne vem,hecn filing x:Dx

Sedeža bodo usnjeni,custom.Je moj stric majster za usnje.Dela tud za bajkerje torbe,hlače,pasove itd.

Ma komaj čakam pomlad in rihtanje x:px

Aja.....srečen božič vsem! :2src:

Darling,stand by me

Hoj Kylah, me veseli, da se pocutis bolje x8Dx (za tbl se mi ne zdi kul, ampak saj gre zate, skusas storit v danem kar lahko, kot pac vsi)...

Cimmanj depre in cimvec vsega lepega (=ljubezni) ti zelim! :palec:

~

ABC, lepo je vidt tako navdusenje, tud men se ful fajn zdi, ful ti privoscim in se veselim s tabo, ko bos cist vnet in gorec pedencal avto (sam da nous pol kot stara baba pa za vsak drekec pekec tezil pa s cunjo hodil pa sprot poliral x:px x;)x)

Vonj - vse daj cimprej ven, kar je za ven, ornk ga prezraci, potem pa postavi not kis v eno posodo, da bo trdno stala not... mogoce mu ga uspe odvzet...

~~~

jaz sem bolj na izi danes. ze dva dni me navsezgodaj (in itak tud vso noc) zbujajo sosedje... (nic novega, pravzaprav).

Vceraj sem bila na dezurni zobni (menjava trakca), strahota! :O: za en razred ljudi, nabasana cakalnica, delajo do 16h, nikakor ni mozno da bi vsi prisli na vrsto... vmes svasta, od pavze, telefonov, pogovarjanja....

tko no, ce si med prazniki prisiljen po dezurstvih skakat, ocitno res vidis v nulo bedo od nasega zdravstva... zalostna podoba...

Sta pa bili zelo prijazni - sestra in zdravnica, to pa v danasnjih dneh tudi nekaj steje. x:)x

Danes se ne grem tega, ceprav mi trakec hoce ven zlesti... pa si ne upam jest...

Nadlezno ko shus, nisem pa v kakih strasnih bolecinah (vec). x8Dx

Mam pa dilemo, ali naj ga spulimo v teh dneh (ne vem kako, ce sploh, delajo) al kaj... kar hodit trakec menjat? al kar nehat? kaj pa ce se ni fertik zdravljenje?

pa se racunal so mi prejsnji trakec (menjavo), ker kljub temu da sem (v ponedeljek) placala vse zavarovanje za nazaj, ocitno se niso azuriral al kaj in sem skratka morala placat 1 minuto njihovega casa za menjavo trakca in en trakec: cca 0.6 x 2.5 cm gaze, napojene v antibiotik (sklepam, pac zdravilo) in evkaliptus, 11€.

Kar pomen: 3 menjave trakca 33€. In moram se to uredit. Seveda je blo to v cetrtek in ko sem iskala, kam naj se pritozim, sem nasla: uradne ure so vsak dan razen cetrtka in sobote. x:o)x je pa bil cetrtek in sobotni delovni cas. x:o)x Tako da skratka tega pac nisem mogla uredit.

no, ce drugega ne, pltuon pri meni vedno poskrbi, da ni nikoli dolgcas. xDDx

Malo sem zaskrbljena zarad tehle dlesni (nisem imela kakih hujsih tezav, 'pajcanj' in vnetij... sam mal se mi je zacel majat.... no potem pa tole, oteklina itd., kar odjednom! je pa tud morda zarad mraza bilo... sem sla prvi dan na posto cist premal oblecena, brez sala, kapuc in tega, vsa odpeta, vroca... no tedaj me je pa tole zdrmalo oz. je bla to ocitno pika na i)...

No skratka malo sem zaskrbljena pa pac zob mi 'dol leze' x:o)x (odstekan obcutek, vcer ko sem zagledala vrsto, sem hotla dam pa da si ga spulim sama in ciao! sam tega si pa vseen ne upam... kaj ce se kej razdrobi al pa kej not po dlesnih? s cim bom pa to sharila oz. ven bezala :blackeye: x:o)x x:Dx)...

Ampak sem pa kar kul sicer. x8Dx

Zadnjic grem z bolecim licem po totalni plundri in svinjariji, pa pomislim: jess!! hodim lohk! v takih pogojih! *se dobr* da sem si izpahnila glezenj ze prej! x:o)x skratka, v bistvu me sploh nic vec ne boli, celo po tursko lahko sedim.. vcasih kak gib... al pa ko je kako vreme, da me hoce malo *tiscat*, sicer pa super! xokx

Tko da taksno me potolazi ob kaksni tezavi... ze obvladane tezave... x^x

Mi je pa, ceprav dezeven in malo morast, vsec danasnji dan... je nekako v izi, pase mi tisina.... tko mirno je vse.

Opazla sem, da je pokanja letos morda celo za 70& manj!

Morda je tu drugacno okolje, ampak vseeno se mi zdi, saj oddaljenejsi se tud slisijo (jaz imam pa itak ne sam voh, pac pa tud sluh kot lovski pes, pravjo frendi xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj, na hitro preletela, tko da vsem popihe in pobože xsrcx pa čestitke za vse x:px x^x

v glavnem, zdej sem že pr seb, prejšnji teden dnevno objemala WC školjko xrolleyesx viroza al kaj z vročino in glavobolom...provzaprov se tedna niti ne spomnim, ker kadar nism bla v WCju, sem spala cele dneve in noči. Dohtarca me tut pod razno ni hotla vidt, dokler ne ozdravim :o|o: čudni dohtarji :vio:

anyway, zdej mi je sam še občasno slabo (kot takrat v Egiptu :xx!: ) in ne, ne bova nič zibala :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a ti mas pa takle? :sick:

No sam da je boljs! :palec:

~~~

joj, gledam tele poplave... upam da ni komu od tu zalilo al pa kaksne skode naredilo...

bogi ljudje... ze to, da v bistvu si v rizicni skupini, pa kadarkoli lahko pride...

grozno, no, da bi se vsem vse cimprej porihtal! xwizardx

kaj smo naredil s tem ubogim planetom... :V:

Picasso

super, kaj sem nasla! x8Dx

Ripstol! xDDx Pa nisem vedla kako se po slovensko rece, pa sem ga vmes ze nasla s slo imenom: letvenik (saj res, cist logicno xDDx): http://www.fitnes-oprema.com/product_info....products_id=617

Tule gor ko so ti oglasi sem kliknila in je super sajt! Kaj vse imajo! Utezi, klopi, ma vse zivo, boksarsko vreco!!!

Ful dobra stran, sem jo cist presrfala, cist vse, no, ni da ni! xokx

Enkrat bom nekje imela... letvenik. x:px

(to hocem pa nad vrati uno stango, da se raztegnes, pa ce bi mela velik placa, bi mela pa se boksarsko vreco x:Ix - sam mal je ogromna...)

Picasso

Ripstol, je ripstol :vragec: ..in ne letvenik.. xrolleyesx ...če bi me kdo poslal k letveniku, bi najbrž iskala kozolec x:Dx

Kanvas je knanvas...in ne mala prožna ponjava... x^x ....

Sploh kdo še ve, kaj je to "medicinka"?.....pa nima zveze z medicino x^x

x:Dx x:px

seveda se spomnim, tezke so ble k svina...

mi smo mel hecnega prfoksa za telovadbo, nek zanesenjak, strog pa vse, ful model... Gazvoda se je pisal.

No in je vedno rekel: bacaj bombe! pa smo moral medicinke metat. x:px x:Dx

pa blazino sem tud iskala, to tud hocem kdaj imet, da se lohk po tleh flosam. xDDx

sam nisem nasla, so sam te za fintes.

ja, a ne? v bistvu je pa tko mal hecno letvenik. ja, po mojem ne bi nihce stekal, kaj hoces. :D

Picasso

Ripstol, je ripstol :vragec: ..in ne letvenik.. xrolleyesx ...če bi me kdo poslal k letveniku, bi najbrž iskala kozolec x:Dx

Jaz vem za žogu "medicinku". :inocent: x:)x

Ma no, sej iz cajta dinozavrov pa res še nismo :o|o:

Dobila enkrat eno skor na nos :vragec:

Jst si tud fuuuulj cajta že želim ... letvenik :2src:

Pa lp x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Dobila enkrat eno skor na nos :vragec:

uf, se dobr da je blo sam skor. :switz: :blackeye:

Ja Minnie, sej, zoga medicinka, taka kot ogromna lubenica (pa ene tolk tezka x:px)..

Ko sem bla majhna, sem ob prvem stiku z lubenico jo doma v kuhni ob tla trescila. x:Dx x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...