Aliana 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 sam da bo! bo hvala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Drdan. Long time no see. Mal sem bolan. Pa še druga babica nam je umrla. In muca sem predvčerajšnjim pokopal. Do nedavno mi je bilo kar prihranjeno s smrtmi bližnjih živih bitij. No, vsi so dočakali dostojno starost. Sicer pa velik dogaja, preveč za tukaj povzemat. Bistevno, da tudi stvari, ki me opozarjajo kaj je v življenju res pomembno in me silijo k spremembam. Upam, da jih vsaj deloma udejanim. Sicer sem pa kar ok, stabilen, nimam frk z ljudmi, nikogar ne sovražim, nimam sovražnikov. No, to zadnje je ena lnf-frenda komentirala, da sem pa zelo naiven. Kakorkoli že, tudi če so, jih jaz ne vidim tako. So le potencialna težava. Težave pa so tukaj za to, da jih rešujemo, mar ne? Poleg tega, da nam mal zagrenijo lajf. Pa da je pestro. In da smo bolj zadovoljni, ko jih ni. Tko nekak. Pa dans so mi uredil brezžični internet, te pa malo testiram al je vse ok. Na tem pc-ju ma lnf čist drugačen look. Marsa slišal sem za tvoje darilo, hvala. V petek bo prispel, se veselim. Ajd, mejte se. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 ah, Mick življenje teče dalje, pa se vsakemu na koncu tudi izteče...težav pa ne omenjaj, so samo izzivi in priložnosti. Me prav zanima, kaj folk občuti, ko zasliši besedo težava...mene kar dol potlači, ko je tako težka, brez volje, da bi se jo lotil in razrešil...no, z izzivom in priložnostjo je drugače... bi jo kar naskočil wireless je pa zakon, sploh, če ga nimaš, ima ga pa sosed, in to nezaščitenega....se tako že nekaj let šlepam v ljubljani ko bom zaključil z bivanjem v ljubljanskem stanovanju, se moram tistemu sosedu prav posebej zahvalit. Saj mu ne bo nič jasno, zakaj, samo svojo vest si bom mal olajšal a Maribor pa še stoji, praviš...in omenjal si srečanje lnf dedov aja, saj res, kje pa je tista tema, kjer smo se menili za srečanja in piknike, jo že nekaj časa pogrešam...bo treba novo odpret, če je ni več Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Thx in pozdravljen Ja absolutno....izzivi in priložnosti. No, pa tud s težavami ni blema, če jih dojemaš kot......izzive in priložnosti Saj tema še obstaja. Se mi je zdel, da bi tipčke blo zanimiv v živ skupaj videt in slišat. Pa mogoč res enkrat en dedji večer, za spremembo, hehe......Ma men je blo vseen, če se mi kdo šlepa, sploh k sn mnislu, da nima nbenga vpliva na moj net. Sam sem pol privolu, da mi ga zakodira, k je reku, da si pa dost bl počasn, če si istočasn z upadalico na netu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Oj Mickeni. Ja, long time no see. In žal mi za babico tvojo.ampak, kot praviš, sta doživele lepa in kvalitetna leta. to pa tudi nekaj. Danes sem očetu zatežila okrog financ - in mi s težkim srcem razkril svojo finančno situacijo..ni dobra - ni navajen skrbeti sam zase in hvala bogu, da bo skoraj penzija...in ponudila sem mu ponoč, pri plačevanju doma za babico, je bil ful vesel. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 aja, saj res, kje pa je tista tema, kjer smo se menili za srečanja in piknike, jo že nekaj časa pogrešam...bo treba novo odpret, če je ni več Tema je še sigurno.Meni jo zmeraj Alef poišče, ker vedno naletim na iste težave. Preprosto je ne najdem. Kar loti se pisanja vabila, izbire kraja.... Lahko celo tako, da eni v LJ, drugi v MB..... Naslednji dan pa čvek kako kdo izgleda, kdo je bil, ............ Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Ja, predvidevam, da ji sedaj res prav nic ne manjka sozalje torej micku. Oj Mickeni. Ja, long time no see. In žal mi za babico tvojo.ampak, kot praviš, sta doživele lepa in kvalitetna leta. to pa tudi nekaj. Lunin party, Kdaj, kje, kako, kdo... Tema je še sigurno.Meni jo zmeraj Alef poišče, ker vedno naletim na iste težave. Preprosto je ne najdem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 en utrujen ahojnenaspana, utrujena. zelo slabo spim že cel teden. vstajam od 5 zjutraj, grem v službo, pol na fitnes se mal razgibat in zbudit in nato spet v službo. zvečer mi nikakor ne rata zaspati. se tak veselila vikenda, pa nič ne bom imela od njega. imela v planu, da se vsaj dobro spočijem in naspim. pa včeraj popoldan izvem, da moram jutri zjutraj na eno izobraževanje. nič niso vprašali, kar določili so pa sneg napovedan za jutri. in ne maram po snegu se preganjat z avtom. če bom sploh prišla v tiste rovte evo, mal čaja še spijem in spet šibam v službo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Ojla. Kak je meni fajn ta brezžični, pa lap top, pa se namestiš kam ti paše.........prav nevarno že, da spet začnem pisat sem Thx nataly, ta druga babica je bila v bistvu babica moje boljše polovice.Free, thx. Ne vem ali je tako, sicer pa boš lahko ugotovil pravilnost tvojih predvidevanj takoj, ko se ji boš pridružil Kak fejst te zanima? Muca pa smo pokopal na zlo lepem mestu. Otkačen mujc z otkačenim grobom. Ima večji spomenik, kot Edit Piaf v Parizu A je kdo slišal ta "novi" CD Borghesie? Kaj pa Sade? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 En lep pozdrav tud od mene ... mal sem zgubljena v tem svetu zadnje čase, ampak upam, da se bo uredilo.Pa mucka pogrešam. Pa tako ....Najbrž bi kakšen LNF party čist fajn prišel.http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...entry1055531936 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Veš kaj pa mene pri teb zanima, še posebej k si strelčk, pa mi te strelčku ni jasno? Kaj hudiča pa te tolk briga on, njegovi šamponi, oprema, trajanje umivanja in oblačenja, celo mahedrav bingl? Mislim, a ti s čim škodi? Te ovira pri tvojem načinu? A ne spada to v eno od mnogih naših različnosti, v tem primeru čist nedolžne, nikomur nevarne in nikogar ogrožujoče? Ali te potemtakem tolk moti drugačnost, drugačnost od tebe? Sam tolk, k se na kar dost folka spravš kdaj, me sam zanima mal.......Pa da zdj neuš hotu na drink z mano? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 sej ne vem, zgleda je zmotil moj vadbeni mir pa binglje nerad gledam, če jih že v savnah moram ...moraš? Če hočeš jih gledaš, če nočeš pač ne. Ne, smešn si včas, ko se tolk jeziš za čist nepomembne stvari, pa tud v biti nisi tip, ki bi te le-te resnično ne vem kak motile. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Sorry, nem več. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 x:Dx fanta, zdajle sta me pa ful v smeh spravla ... jaz se že 2 dni učim z levo roko jest, pit, rit brisat, tipkat, ... glih navadla se bom, ko ne bo treba več nč, mal čudne volje... crknjena, cel dan bila od doma.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2010 Prijavi Deli 30. januar 2010 No, verjamem da ji je dobro. in upam, da je s tem tudi tebi lazje....Free, thx. Ne vem ali je tako, sicer pa boš lahko ugotovil pravilnost tvojih predvidevanj takoj, ko se ji boš pridružil Kak fejst te zanima? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2010 Prijavi Deli 30. januar 2010 Slabše kot ji je bilo na koncu zaradi hudih bolezni, ji zagotovo ne more biti. Torej tudi če te ni, je to bolje kot da si - v takšnem stanju. Sam namreč nimam iluzij ali bolje rečeno verovanj o posmrtnosti. Ker je bilo zadnjih 14 dni res hudo, je bilo lažje vsem. Je bila smrt neke vrste odrešitev. Tako to pač je, žal. Ajd Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 Jaz sem prišel vrgel dol telovadne hlače in majico na iste gate oblekel kavbojke zamenjal samo majico, še nogavice mam iste,in kakopak pred lepotanom srednjih let zapustil garderobni prostor... Evo odgovor na pritožbo:Ti nisi razumel, oz. te je povozil čas, odkar so prešvicani deci veljali za frajerje :xx!: Ti se po vadbi ne stuširaš? Nabiraš zasušene drekove skorje v istih gatah? Gojiš glivice v štunfih? Ergo:>Hitro kaj ukrenit, sicer ti drago spelje prvi brezveznjakovič- ki se leta 2010- umiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 sneeeeeeg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 sankala se po doooooolgem času. noro blo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 Ti se po vadbi ne stuširaš? jaz se tudi ne počakam, da pridem domov.In ne, ne struširam se po fitnessu, počakam pol urce in to naredim doma jp, tudi jaz. mi čisto logično tak. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2010 Prijavi Deli 1. februar 2010 Ahoj ljudstvo s snegom obsipano Po vseh pripetijah z virusi smo le uspeli odsmučati dober del tedna. Vreme je bilo fantastično večinoma sonček in pa sprejemljiv mraz, ki te je gnal, da si malce bolj zavzeto smučal ali pa se zadrževal v kaki postojanki na čaju ali še čem....Del ekipe so bili zelo dobri smučarji tako, da sem se lahko malce zdivjala, pol so me pa itaq pustili zadaj in oddivjali sončnemu zahodu naproti jaz pa na izmeno čuvanja Zajki, ki se ni in ni hotela vživeti v element snega. Tudi koraka ni naredila, če pa že si je začela obsedeno čistiti škorenjček na katerem sta bili 2 snežinki. Včasih se mi zdi, da ima ta otrok nekaj lastnosti kot Monk Mislim, da sem postavila rekord v jutranjem vstajanju in stala pred gondolo še preden so jo zagnali kar je svojevrsten osebni dosežek saj zelo rada spim. Grlobol še vedno traja . Danes zjutraj sem se zbudila vesela, ker si nisem postavila nobenih novoletnih ciljev in zaobljub je že cel mesec naokrog.Moram si skuhat en zdravilni **vradžbinski čaj**. A kdo mogoče ve kako delujeta črna redkev in med? Mislim, a je to že kdo lastnoročno sprobal in ugotovil da deluje? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2010 Prijavi Deli 1. februar 2010 Ahoj ljudstvo s snegom obsipano Po vseh pripetijah z virusi smo le uspeli odsmučati dober del tedna. Vreme je bilo fantastično večinoma sonček in pa sprejemljiv mraz, ki te je gnal, da si malce bolj zavzeto smučal ali pa se zadrževal v kaki postojanki na čaju ali še čem....Del ekipe so bili zelo dobri smučarji tako, da sem se lahko malce zdivjala, pol so me pa itaq pustili zadaj in oddivjali sončnemu zahodu naproti jaz pa na izmeno čuvanja Zajki, ki se ni in ni hotela vživeti v element snega. Tudi koraka ni naredila, če pa že si je začela obsedeno čistiti škorenjček na katerem sta bili 2 snežinki. Včasih se mi zdi, da ima ta otrok nekaj lastnosti kot Monk Mislim, da sem postavila rekord v jutranjem vstajanju in stala pred gondolo še preden so jo zagnali kar je svojevrsten osebni dosežek saj zelo rada spim. Grlobol še vedno traja . Danes zjutraj sem se zbudila vesela, ker si nisem postavila nobenih novoletnih ciljev in zaobljub je že cel mesec naokrog.Moram si skuhat en zdravilni **vradžbinski čaj**. A kdo mogoče ve kako delujeta črna redkev in med? Mislim, a je to že kdo lastnoročno sprobal in ugotovil da deluje?baje, da dobro. Sprobala še nisem.Sem si pa preventivno nabavila posušen islandski mah/lišaj (Sanolabor 100g), ampak ko zanalašč sva pol nehala oba kašljat tak, da ga preizkusiva drugič One tablete Isla moos/mint so sicer po okusu dobre, sam delujejo po načelu "blažev žegen"Pomoje so spremenil tudi Granobil, včas mi je ful dobr naredu prosti kašlju, zdej je isti kot beri zgoraj *******roke mi do tal visijo od nenehnega kidanja bemule cel vikend sva kidala k da bi bla plačana po učinku Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. februar 2010 Prijavi Deli 1. februar 2010 A kdo mogoče ve kako delujeta črna redkev in med? Mislim, a je to že kdo lastnoročno sprobal in ugotovil da deluje?Ja, dobro poznam - to nam je mama vedno pripravljala, ko smo krehali in tudi jaz sem to Daši dajala, ko je imela bronhitis. Če gre za kakšne težave z dihali in za okrepitev, priporočam! Če pa pomaga še pri čem drugem, pa ne vem. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2010 Prijavi Deli 2. februar 2010 O Mateja thx. A lahko prosim še za postopek priprave? Mogoče še komu prav pride.Po eni verziji izdolbeš luknjo in daš not med ter poješ naslednji dan, po drugi moraš pa narest luknjo s spodnje strani in se potem poje/popije kar ven priteče. Kako si pa ti delala oz. tvoja mama? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2010 Pa je sel.Zob. (vmes sem kar 2x mal zbolela, za po par dni, iz nedelje na ponedeljek sem porabila 4 pakete robcev, imela rozevinast nos, sem ze mislila, da ne bom mogla dihat sploh skozi nos in da ne bo nic s puljenjem [kar bi blo tecno, ker sem ze ta datum komaj docakala]... No sem se pocajtala in sla dons in sem zdaj brez zoba, z rahlo oteklino..., nos OK. ) Zelo lepo dela ta zobarca in zelo sta prijazni s sestro, nisem hotla prevec injekcije, ker hocem mal cutit oz. ne maram, da mi cist omrtvicijo, potem pa da je vse razmesarjeno, zarad injekcije pa ne cutis, pa imas potem vse se bolj razboleno... pa se, da ni tolk te ene kemije pa tega... Tko da mi je dala cist majhen shusek - pa se enga 1/2 oz. se manj se na notranjo stran. Je sel cist smooth ven, me ni nic bolelo, je pa bolelo, ko me je 'praskala' po kosti. Je rekla, da aspirina ne smem, lahko pa lekadol. Pa ga sploh (se?) nisem. In najbrz (upam) to pomeni, da ga sploh ne bom rabila vzet.Pocutim se OK, samo tezko govorim (zato sem tiho ) in mesha se mi, ker "ne smem kadit".Za jest mi tudi ni, tako da sem pa res postala malo nervozna, k si ne morem cika prizgat. :|Ampak znam bit (se prisilim, kaj pa cem) kar disciplinirana, ko gre za 'taresne' zadeve (kot je npr. zdravje, a zal ne tolk, da bi ze kar sproti to in cisto vse in vedno obvladovala... Je treba ipak vedno se mal *za nazaj resevat*... ampak ko je treba, pa se tega kar drzim).Hecno, da se ob takem dogodku (ze sam obisk zobarja, kar je za nekatere ze cela travma, potem pa se puljenje) lahko pocutim dobro.(upam da nisem prehitr napisala ) Hvala Freeju za MAP (ob priliki napisem mnenje tud v konkretno temo, nisem se prisla do tega, poleg tega pa smo mel te vijevaje in schtraufenpachte, kje sem si pa upala Freeja kaj hvalit in to [se dodatno!] ) Pa tak lep zimski dan! Obozujem ga! 2. 2. 2010 - ta datum si bom zapomnila! Vsec mi je cajt vodnarski, zelo dobro se pocutim. Zjutraj mi prvic v lajfu (odkar mam pac fiesto) ni avto vzgal zjutraj in ne morem zaugat pa to. In mi je pol ga ratal uzgat, pa je potem crkaval skoz, ker je bil cist hladen motor (sklepam)... pa mi je tako crknil ko sem levo ven zavijala, tako da sem visela na cesto kar precej. Pa sem enega pobarala, ko je sicer malo nejevoljno (ker je tud njemu ocitno crknil, ker je nekaj ga porival in to) mi pomagal oz. ga je potisnil nazaj v dvorisce, da ne bom na cesti na pol.Potem sem pa vseeno tvegala (v stotinki sem se odlocla, ker se mi je mudilo in ne bi bilo sans, da bi z avtobusom, rpestopanji, uletela pravocasno) in se odpeljala, potem z razbijajocim srcem na vsakem semaforju molila, da mi ne bo crknil in totalno gasa dajala. pac ker ce sem ga dala premal, je crknil.Tako da sem sla prvic v parkirno hiso parkirat (tud zato da se mal segreje, pa da ce slucajno ne bi vzgal, da ne bi bila v stresu, ko bi sredi ceste se to dogajalo) in kljub klavstrofobiji in neznajdenju sem vse ustimala in placala sam 1.40€ (jaz sem pa misilla da je 4, najmanj pa 2).In potem sem se normalno pripeljala dam, z oteklino in s tamponom v ustih, sla se dvignit in placala en vrnjeni LK (), ko je postar uletel....Pa nisem nasla likalnika.. .. ker ne likam, je pa rekla zobarca, nej si zlikam robcek pa nej ga dam med zobe, zlikam pa naj ga zato, da bo sterilen.In pol nisem nasla robcka iz blaga in sem razrezala eno plenico, nasla likalnik, likala celo ze pol tud... Tko da imam en cist poseben dan.Upam da me se kej ne zaboli, sam dvomim, ker je to bilo okol 10h.Narocena sem bila ob 9:30, ob 10:30 (ali kako minuto cez) sem bila ze doma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.