dbk 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/01/loldogs-cute-puppy-pictures-incognito1.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: no comment!!!že zdej ni za it ven, kaj šele bo bo treba na kiklco pazit http://www.gallerym.com/images/work/big/associated%20press_marilyn_monroe_seven_yr_itch_L.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 pa tud tipom! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Dober dan od vaše tržaške odpihnjene Rubke nič podobnega ne ponim v 37 letih Trenutno se je pokazalo sonce Burja, pa burja....sem poklicala prej moje punce, naj ostanejo doma....Pa smo jo vajeni, jaz imam zelo rada burjo...samo tole je malo preveč....Imam uničeno sanjsko teraso , sem na eni strani podstrehe dala zapret z lesom en del, za spravljanje metelin druge ropotije, burja snela :xx!: burja tudi zvrnila lonec z 80l zemlje in jasminom notri, ne ven niti, kako ukrepat,terasa polna črepinj, pa tisti leseni del potuje, se bojim, da bo šla kakšna šipa.Prvič, da me je burja zbudila ponoči Javim novosti, če me ne odpihne predaleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Javim novosti, če me ne odpihne predaleč Rdeče čevlje si daj gor. Vsaka naključna podobnost z Dorothy je zgolj naključna Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Pri nas pa sneži. (vetra hvala bogi ni)tak, da za vse, ki vas burja matra - držim pesti, da čim bolje prevetrite tole. v glavnem - če bo tota zima tak norela, bom brez drv ostala že paniko vzganjam(preventivno sicer..) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Porkaduš, Ruby upam, da bodo šipe cele; če se da, kam z lesovjem, pa magari v dnevno. Če ne, pa pač ne.Držimo pesti Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Sploh se ne spomnim več kako je, ko sije sonce, greš ven v kratkih rokavih in te greje.. in greš v avto in ti je vroče, ker je avto skuhan, ker je bil cel dan na soncu.. kaj je že to vroče? Pa obut sandalčke pa sedet na balkonu in pit čajčka pa ne imet kape na glavi pa vozit se z motorjem pa.... :C: hočem poletje x!x x!x x!x x!x x!x Prakso za španščino imam ta teden, da vidimo kako bo izpadlo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2010 Sploh se ne spomnim več kako je, ko sije sonce, greš ven v kratkih rokavih in te greje.. in greš v avto in ti je vroče, ker je avto skuhan, ker je bil cel dan na soncu.. kaj je že to vroče? Pa obut sandalčke pa sedet na balkonu in pit čajčka pa ne imet kape na glavi pa vozit se z motorjem pa.... :C: hočem poletje x!x x!x x!x x!x x!x x:Dx imam pa ze celo jaz pocasi dost zime oz. ta zadnji val bi komot odpadel. Tu pa snezi. Pihalo je pa ko shus, tud zato je se bolj mrzlo. U shit, Ruby, kaksno mas! bogi jasmin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 .. in greš v avto in ti je vroče, ker je avto skuhan, ker je bil cel dan na soncu..No, jaz pa tega ne pogrešam. Bi pa rada pomlad Pa da počasi začnem saditi pa to... Drugače sem pa prav super volje. Uspelo mi je malo shujšati :wOOt: , ne zapravljam preveč, luškano delo imam, pa kar naenkrat imam nekaj časa tudi zase. Pa še Mysti v rit brcam... kaj češ lepšga na tak zasnežen dan!? Ruby drž se! Dobesedno! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Pa še Mysti v rit brcam... kaj češ lepšga na tak zasnežen dan!? loh bi jo spotoma še za lase cukala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Sploh se ne spomnim več kako je, ko sije sonce, greš ven v kratkih rokavih in te greje.. : hočem poletje x!x x!x x!x x!x x!x Prakso za španščino imam ta teden, da vidimo kako bo izpadlo Jaz se tudi ne spominjam več tega, sem malo prej pogledala slike od poletja Buena suerte con ensenanza ...ne vem če je glih taprava beseda.... Bi pa rada pomlad Uspelo mi je malo shujšati :wOOt: , ne zapravljam prevečJaz tudi ...barvasto pomlad raznobarvnih tulipanov, rumenih narcis, prvega martinčkanja na čaju s prijateljicami, vsakodnevnih sprehodov brez prevleke za dež, modrega osončenega neba nad Ljubljano..... za hujšanje in denarnico ...se bom morala malo po tebi zgledovat. Vse najboljše Timu 18 je bil še čist muki v Oš, ko sem se jaz priklatila tu mimo na lnf...kako čas beži... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Hvala punce za podporo.No, sedaj nas je pa še zasnežilo In tako močno, da ne vidim iz one na sanjsko teraso niti streh več.Celo mesto je paralizirano. Avtobusi obtičali, nikjer žive duše, no, pri nas gre vse v tilt že za dosti manj Župan je razglasil izredno stanje, vsi, ne samo starejši občani naj ne bi zapuščali domov,še une ki so prišli k pouku, so na sresdčo še pred popoldnevom polali domov. Samo...jaz imam ene obveznosti jutri- priti v Ljubljano ,pravijo, da ki bo jutri vsega grdega konec, nehalo...itdAli je mogoče, da se u hipu vse tole umiri?Koliko snega je v Lj? Sicer pa je obsedeno stanje po vsej Italiji in tudi naši klijenti so se potuhnili...ne boste verjeli...ne pomnim, kdaj sem sredi delovnega tedna takole popoldan na kavču s knjigo, pod jelenčki (dekca na jelenčke, podarila PL.Ljubljanska), malo dremuckala, skupaj z mački... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Ah.....what a day bi reku moj zemljak premijerski. Ob šestih zjutri...po štirih urcah spanja me zbudi ropotanje na strehi. Sm vedu kaj bi lahko blo..... Odneslo dva kvardratna metra kritine. Čisto na robu. Nič, kaj čmo, zašibam gor na streho, ne šljivim pet posto burje k me je hotla spravit dol (150km/h) in krpam, preden gre naprej in zgubim streho v burji. Mi rata po nekem čudežu in zahvaljujoč rezervni kritini k sm jo mel spravljeno. Šele ko sm pršu dol sm se zavedu kaj sm napol v spanju počel in kje sm bil. Pol čez urco hočem plačat en zame pomemben projekt, pa po celi primorski zmanjka štroma in ni šans da gre dnar naprej. Jaz pa čaku zadnji rok...... No, tut to se uredi in me popoldan obvestijo z banke, da je uspelo. Evo, pa naj še kdo reče, da ko se Marsič spremeni iz retro v direktno gibanje, se nikjer nič ne pozna. Se pozna, se..... Pa še enga kupca za kmetijo navdušu, tk da ja.........kaže dobro..... What a day...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Dober dan Lunatki, Kokotec , priden in dober gospodar , je šlo še kar lišo....Tule pa takoooooooooooo sonce , da ne verjameš, kaj je bilo zadnja dva dni. Jasno,se svetita piranska cerkev in Savudrijski rt v daljavi ....Snegec se je zadržal na odlomljenemu lesu , moram nabavit vaze, za vse polomljene lončnice, ke hudo... Zaradi rastlinc ubogih, jasno... Lepo se imejte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 U bemtiš kokotec, pa ti si bil kot Bruce Willis ekšn men Rubka super razgled, jaz vidim do Golovca pa še malo čez ljubljanska kotlina je še vsa zamegljena tako da se kamniških hribov ne vidi.What a day ....danes fating intenzivni potem pa še nekaj opravkov....Upam, da bo vikend res lep, da se kam spokamo na izlet. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 ..Koliko snega je v Lj?...tolk, da rabiš zimske gume na cestah manjša plundra (tole v LJ; je sicer spluženo in posipano), ne vem pa, kako bo čez postonjski konec; tam je zmer urnebes (=slabo vreme); bo Mysti več povedala AMPAK baje, da bo v drugi polovici naslednjega tedna 15st. midva pa na smučanje ž Kokotec, še dobro, da lah v pižami in napol v nezavesti poskrbiš za streho mene tut potres (pred tednom) ni prepričal, da bi oči odprla; če sm v nezavesti, sm v nezavesti Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Pri nas smo jih odnesli z le nekaj snega in težav na cestah. Po tem, kakšne težave ste imeli drugod z vetrom, je pri nas le pihljalo in vse je bolj ali manj na svojem mestu. Akcije ala akšen men niso bole potrebne. Hvala bogu, da se je vse skupaj le poleglo. Če odmislim, da je 11. marec, vse cestne glavobole in vse ostale nevšečnosti povezane z vremenom zadnjih dveh dni... Ob pogledu skozi okno zastane dih.... Vse belo, tiho, spokojno, mirno, obsijano z bleščečim soncem.... Fantastično lepo... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Jaz sem zgleda edina, ki sem tega snega vesela . Ker je pri nas samo snežilo in bilo spet pravljično, ker bomo lahko še mal smučali doma in ker sem končno nabavla novo vozilo, ki gre v tem snegu (za spremembo od starega avtka, ki se niti odpret ni hotel, ko je bilo 0°C ) kot za stavo. Mi pa vseeno tole zimsko idilo kvari misel na vse tegobe glede burje in teh izrednih vremenskih razmer, ki jih doživljate po Goriškem in Primorskem . Upam, da je najhuje mimo in da se narava umiri . Kokotec- ti si pa itak...Kokotec in pol- bravo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Ma ja, je šlo res lišo skozi, dns k sije sončk in pogledam gor na streho kje sm bil in kaj sm počel ne bi za noben dnar več tizga ponovu. Sm bil pa res ku en Bruce ja, v eni majčki in kavbojkah ležal na robu strehe, da sm s telesom zaščitu kritino da jo ne odpira naprej. Z eno roko sm se držal da me ne odpihne, z drugo sm pa flikal luknjo.Je blo ku u filmih. Sm bil zgleda še tolk zaspan in nism vedu kaj počnem. Je pa zato dns tu po Gorici ful lepo, sončkasto in kafečkam okoli že celo jutro. Dolce far niente. Edino kar moti idilo so motorke po celi Gorici k odstranjujejo drevesa k so včeri popadala dol. Ku da bi bli sredi trnovske planote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Ah.....what a day bi reku moj zemljak premijerski. Ob šestih zjutri...po štirih urcah spanja me zbudi ropotanje na strehi. Sm vedu kaj bi lahko blo..... Odneslo dva kvardratna metra kritine. Čisto na robu. Nič, kaj čmo, zašibam gor na streho, ne šljivim pet posto burje k me je hotla spravit dol (150km/h) in krpam, preden gre naprej in zgubim streho v burji. Mi rata po nekem čudežu in zahvaljujoč rezervni kritini k sm jo mel spravljeno. Šele ko sm pršu dol sm se zavedu kaj sm napol v spanju počel in kje sm bil. Pol čez urco hočem plačat en zame pomemben projekt, pa po celi primorski zmanjka štroma in ni šans da gre dnar naprej. Jaz pa čaku zadnji rok...... No, tut to se uredi in me popoldan obvestijo z banke, da je uspelo. Evo, pa naj še kdo reče, da ko se Marsič spremeni iz retro v direktno gibanje, se nikjer nič ne pozna. Se pozna, se..... Pa še enga kupca za kmetijo navdušu, tk da ja.........kaže dobro..... What a day...... še premal je pihal, da bi ti mal prepihal in razjasnil bučo hwališ nekega marsiča... kdo pa te je sprawu na streho??? ta isti marsič, k si mu pol hwaležen, da te ni iz strehe dol fuknu??? jaaaoooo......... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 še premal je pihal, da bi ti mal prepihal in razjasnil bučo hwališ nekega marsiča... kdo pa te je sprawu na streho??? ta isti marsič, k si mu pol hwaležen, da te ni iz strehe dol fuknu??? jaaaoooo......... Waw Jankec, si se začel zastopit v astrologijo. Čist prou maš, me je res tut gor spravu Marsič, ja, sam moraš tko gledat. Je pač ocenu, da se dolgočasim, da se nič pametnega ne dogaja in je reku, nič, naredimo malčk ekšn, da bo zanimivo in pestro. Pa me je fuknu vn iz postle, k res nič pametnega nism tam počel. Sam spal. Pa mi je pokazu, da znam flikat strehe. Tega do zdej res nism vedu. Pir????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Kljub snegu in mrazu ptički tako živo, vzneseno in vztrajno prepevajo svojo svatovsko pesem Jutri je gregorjevo, dan ko se ženijo ptički. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Waw Jankec, si se začel zastopit v astrologijo. Čist prou maš, me je res tut gor spravu Marsič, ja, sam moraš tko gledat. Je pač ocenu, da se dolgočasim, da se nič pametnega ne dogaja in je reku, nič, naredimo malčk ekšn, da bo zanimivo in pestro. Pa me je fuknu vn iz postle, k res nič pametnega nism tam počel. Sam spal. Pa mi je pokazu, da znam flikat strehe. Tega do zdej res nism vedu. Pir????? ne ti men gowort, kuko morm jest gledat. kr se mene tiče, te je gor sprawla burja, ti pa ji komot rečeš tut nesposobnost arhitektou in gradbenikow če pa res znaš strehe flikat, bo pa kakšna naslednja burja oz. bik u dewici pokazou pir? pir! kdaj? vse ob swojem cajtu. sej veš... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.