Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

x8Dx

prvič v življenju videla puščavsko rožo

iz Maroka...nisem vedela da obstaja....mrtvi pesek, pa lepši od žive vrtnice

pa sem mislila da pri teh letih sem že vse videla in sprobala..... x:o)x

x^x

malo morgen x8Dx mejte se lepo

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Lia... pa to je krasno....

Kot si rekla, da te pri teh letih še lahko kaj preseneti.

Pa še lepo pozitivno presenečenje... kaj hočeš še več... Kot večkrat rečeš, da je življenje kratko in posrano, ga taki trenutki delajo lepega in vrednega življenja....xflowx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Pa kakšno ftko prilimaj bo še bolj zanimivo x8Dx x8Dx

Bom, ko pridem domov. x:)x Zdaj ne morem, ker nimam kabla s seboj.

Drugace pa uzivam tukaj. Ta trenutek malce manj, ker sem sama pa se delat moram, drugace je pa :2src: :2src:

Vceraj sta me cisto obdarila (malo sta prehitela z rojstnim dnevom), me peljala na kosilo in potem skuhala vecerjo (ne mores verjet, celo znajo dobro in zdravo kuhat ce se pripravijo xDDx ).

Pozdravcek v Slovenijo!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mich, uživaj xsrcx

a puščavska roža je tista stvar, ki izgleda kot pusušena, potem ji pa malo vode pokažeš in ful lepo ozeleni? :inocent: jaz sem tudi nekaj časa nazaj iskala tole.. še zdaj ne našla, tako da če boste kaj po pošti pošiljali, se javim x;)x (pač tale srečanja in dogovarjanje kje in kdaj se dobimo se pri meni ne izide ravno najbolj (a ne Michelle pa še kdo x:Ix )

danes bomo farmali v španščini x:o)x kuža dela: guau, guau, muca dela: miau, miau, race delajo cuá-cuá x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz sem mislila na tole rožo.

x:Xx x:Ix jst tudi tole...menda nek kapnik, to rekla gospa. ki jo ima, tako veliko in pravi da je bila zelo draga..... x8Dx

hvala Lili...sam bo po moje tvoja mami huda, če je ne bo več na polici...ampak dala si mi mi misliti, kako se naj človeku izpolni želja, če je ne pove, izrazi, da na plan, na veter v zrak, v eter , na papir, ekran, da jo slišijo, vidijo , da jo zavoha kozmos x:Ix

dober nauk si mi dala Lili, sploh ni problem v puščavski roži amopak v tem, da nekaj tako redkega in tako nenavadnega na naših tleh pa sam napišem in v tren oka mi ponudiš.....

x^x

Michelle vse najboljše x:Xx tam daleč v tujini

Zalaya življenje je še zmer usrano in kratko x;)x Danes sem po dolgem času se sprehajala z malčki, takimi pleničarji in to...polno spominov

Vila sonca tvoj darling slika po stenah x:Dx je že polnoletn' x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx No no, pomladna vila nekateri moški mislijo tudi na lepo sosedo, nov avto, fucbal, na mrzel pir, fitnes, pa kak prit do več dnarja x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Življenje je pač.... kurja lojtra...

Dogajajo se pa taki trenutki, ki to "kurjo lojtro" delajo lepo in dragoceno x;)x

Pa saj ni važno kakšni so ti biserčki, pomembno je, da jih ujamemo v našo dušo in nam ogrejejo srce.

Drugace pa uzivam tukaj.

Super :palec: še za nas se malce nadihaj **posvetnega zraka**

dober nauk si mi dala Lili, sploh ni problem v puščavski roži amopak v tem, da nekaj tako redkega in tako nenavadnega na naših tleh pa sam napišem in v tren oka mi ponudiš.....

Sem ravno razmišljala, da ko sem napišem zadevo se mi pojavi. Enkrat, ko sem iskala vrtec za tamalo, ker kot zakleto ni in ni prostora...seveda sem se spomnila to iskat sredi leta, izven sezone lova na vrtce ampak...takrat sem se odločila, da je čas da gre, pred tem je pa seveda za živo glavo ne bi dala. Kamorkoli sem poklicala in sem poslala prošnjo je bil odgovor negativen, ko sem že vse opcije pregledala sem prišla sem in se razkurila. V bistvu me je pogrelo, ko so mi v vrtcu, ki ga vodijo nune povedali, da so zasedeni že vnaprej nekaj let :vragec: Sem si mislila evo, konc sveta, nisem je vpisala takrat kot ves normalni svet in jo bom doma lahko šolala do faxa, ker bo vseskozi vse zasedeno xOOx

No in potem se odločim, da pokličem še en zasebni vrtec in povprašam kako je tam, ker so tudi vsi zasedeni s koncesijo ali brez in mi prvo rečejo ne, potem pa no ja naj jo pripeljemo pokazat, če se bo lahko vklopila glede na to, da je skupina malce starejših otrok.

V drugo pa ko sem iskala šivalni stroj za deklico dijakinjo tekstilne šole, ki si tega nakupa ne more privoščiti. Sem že najdla enega pa so mi rekli, da so se premislili in potem napišem sem in mi naslednji dan povedo, da zdaj so se pa odločili, da ga dajo. Ok...fino.

Drugače pa fating dones na polno...čiščenje oken, da se bo sonček lahko prebil skozi :flower:

lep dan vsem skupaj...

*aja...Prodam karte (ceneje) za sobotni koncert skupine Hazard v Hali Tivoli, žal ne morem iti :V:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...ampak dala si mi mi misliti, kako se naj človeku izpolni želja, če je ne pove, izrazi, da na plan, na veter v zrak, v eter , na papir, ekran, da jo slišijo, vidijo , da jo zavoha kozmos x:Ix

Sem ravno razmišljala, da ko sem napišem zadevo se mi pojavi. Enkrat, ko sem iskala vrtec za tamalo, ker kot zakleto ni in ni prostora...seveda sem se spomnila to iskat sredi leta, izven sezone lova na vrtce ampak...takrat sem se odločila, da je čas da gre, pred tem je pa seveda za živo glavo ne bi dala. Kamorkoli sem poklicala in sem poslala prošnjo je bil odgovor negativen, ko sem že vse opcije pregledala sem prišla sem in se razkurila. V bistvu me je pogrelo, ko so mi v vrtcu, ki ga vodijo nune povedali, da so zasedeni že vnaprej nekaj let :vragec: Sem si mislila evo, konc sveta, nisem je vpisala takrat kot ves normalni svet in jo bom doma lahko šolala do faxa, ker bo vseskozi vse zasedeno xOOx

No in potem se odločim, da pokličem še en zasebni vrtec in povprašam kako je tam, ker so tudi vsi zasedeni s koncesijo ali brez in mi prvo rečejo ne, potem pa no ja naj jo pripeljemo pokazat, če se bo lahko vklopila glede na to, da je skupina malce starejših otrok.

V drugo pa ko sem iskala šivalni stroj za deklico dijakinjo tekstilne šole, ki si tega nakupa ne more privoščiti. Sem že najdla enega pa so mi rekli, da so se premislili in potem napišem sem in mi naslednji dan povedo, da zdaj so se pa odločili, da ga dajo. Ok...fino.

...upam, da bo zame tut delovalo, ko sem že včeri neki jamrala v enih drugih temah na forumu... x:px x:px :vragec: x:Dx (mislm, ker drgam kot sem itak ne upam napisat... :shsh: x:o)x xredx ).... waiting... :fiju: xcrossfingx :inocent: xwizardx (sej ne da bi to lahko rešla z enim klicem... bom raj še mal počakala, mogoče bo kozmos pomagal xinnox)

Drgač pa Cosma, upam, da dobiš koga za koncert, če že sama ne moreš it... xcrossfingx

Mich, pozdravčke gor! x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

tudi meni ste dali mislit o izražanju želja... včasih si nekaj zaželim, izrečem in že se uresniči. včasih pa sploh ne, pa je lahko izrečeno na sto in en način. mogoče je ravno to problem, da je prevečkrat izrečeno, morda način ni pravi, ali pa enostavno ni namenjeno. kdo bi vedel...

dobila slušalkice za mp3 xDDx pa še čisto poceni so bile, v nasprotju z ostalimi, ki sem jih te dni gledala... (skor tok stanejo, da se bi se bolj splačal kupit nov mp3)

dans bla na bajerčku 3 urce... poslušala muzkico, mal brala, mal pisala. ljudje so prisedali na mojo klopco, mene pa sploh ni motilo. super je blo.

mislim, da imata laboda gnezdece in valita jajčka. vsaj zdi se mi tako... al pa je to sam moja domišljija xDDx

posledice uživancije na sončku se kažejo v obliki sončnih pegic na mojem nosu. zgleda, da bo letos poštena letina kar se tega tiče :fool:

ribicaKatja želim ti, da GA srečaš kmalu, pa da bo to srečanje peljalo v naslednje in še naslednje xsrcx

ostalim pa veeeeeeeeeeeeeelik sončka in lepih stvari xrosex

Lia, če bi kakšno imela povej. Jaz bi ti z veseljem eno dala, da razbremenim svoje police x:)x

Naša mati ne zna potovati drugače kot, da bi prinesla domov še en nov kufer ''lokalnih'' stvari, zato imam vsega na višku.

Z veseljem sprejmem kakšen kamen oz kristal iz nekje.

Če imaš nekaj... rade volje sprejmem. x:px

Enkrat, ko sem iskala vrtec za tamalo, ker kot zakleto ni in ni prostora...seveda sem se spomnila to iskat sredi leta, izven sezone lova na vrtce ampak...takrat sem se odločila, da je čas da gre, pred tem je pa seveda za živo glavo ne bi dala. Kamorkoli sem poklicala in sem poslala prošnjo je bil odgovor negativen, ko sem že vse opcije pregledala sem prišla sem in se razkurila. V bistvu me je pogrelo, ko so mi v vrtcu, ki ga vodijo nune povedali, da so zasedeni že vnaprej nekaj let :vragec: Sem si mislila evo, konc sveta, nisem je vpisala takrat kot ves normalni svet in jo bom doma lahko šolala do faxa, ker bo vseskozi vse zasedeno xOOx

Jaz sedaj pazim eno malčico, katere starši so vložili za vrtec, ko je bila noseča.

Ne dobi.

Prednost ima...... Vsi brezposelni, samo tisti ne, ki otroka res nima kam dat. x8Dx

Bravo.

Ni problem popazit na otroka (meni), sam na kozlanje mi gre, ker vidim sosedovo gospo, ki ne dela nikjer že 1...........0 let, otroka pa iz prve v vrtec. Prednostno.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

hejho, I'm back x:px

Tale London je pa ohoho xsuperx

pa drag ko pes :ermm:

enivej, ogledala večino, plačljive vstopnine se nisva šla, ker so bile kilometrske kolone xrolleyesx in bi v hipu zagonila 3 ure, še predno bi dejansko kam vstopila. Žal Greenwich, Oxford in Cambridge ni šlo, ker je bilo enostavno premalo časa :C:

Me je pa total navdušil Camden Town - bolšjak, to je pa wow :2src: to je must seen (samo ob sobotah x;)x )prpravte denar (nekje jemljejo tut kartice in ja, tut za Viso/Mastercard morate vedet PIN-e, pa osebno kartico zrawn))

Pa Covent Garden - tržnica x:px , pa Oxford Circus, Picadilly Circus, Baker Street, ni da ni. Pa obvezno Regent's park (Hyde ni muss, ker je sicer krasen, sam ne tok kot Regent's - ne pozabte s seboj vzet neslane arašide - v lupini, veveričji šov je zagotovljen x8Dx ).

Od zidovja bi izpostavila St. Paul's Cathedral, Tate Modern (sam ne not, ker je BZ), Science Museum (na trenutke rahlo dolgočasno, ampak je kul, ker vidiš par zanimivih originalov), Eye,..

sva se najrajš vozakala z busi - ker več vidiš x^x čeprav je podzemna hitrejša xDDx

nazaj prvlekla ful čajev x:o)x pa knjigic, pa cunjic :vio:

Primark štacuna je ena taka zanimiva izkušnja :inocent: tam te def.mine šopinigiranje - ker je gneča ko za nov let xrolleyesx se pa da poceni nakupovati x^x

btw, mariborsko letališče sucks :xx!: tole, kar se zdej grejo (Adria & Co.) - blamaža totalna x!x

Jaz sedaj pazim eno malčico, katere starši so vložili za vrtec, ko je bila noseča.

Ne dobi.

Prednost ima...... Vsi brezposelni, samo tisti ne, ki otroka res nima kam dat. x8Dx

Bravo.

Ni problem popazit na otroka (meni), sam na kozlanje mi gre, ker vidim sosedovo gospo, ki ne dela nikjer že 1...........0 let, otroka pa iz prve v vrtec. Prednostno.

porkaduš, da res :xx!:

mam par znank tkole, pa me sveta jeza pograbi vsakič, ko začnejo jamrat xcivx marš banda lena :o|o:

zaposleni pa nič, naj se znajdejo po svoje :xx!: se bolj splača bit brezposeln s tropom frocovja (vsak druzga fotra), kot pa zaposlen bit, kjer te ocolajo s 70% haračem :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cookie wb :palec: sm čist not padla, ko sem te brala.

Mitra, vsi poznamo iste zgodbe. Mogoče bo zdaj kaj drugače, ker so malce spremenili točkovanje. Sistem v bistvu kolikor je dober ima vedno izjeme. Upam, pa da se bo dogajalo manj nepravilnosti, kot se je do zdaj. Recimo lansko leto so imele moje kolegice živčno vojno do zadnjega dne ali bodo dobile vrtec ali ne...treba je bilo iti v službo, konec porodniške, babice delajo ali jih pa ni na dosegu roke in nimaš kje otroka pustiti. So me klicale vse obupane, da so na 143 mestu, pa na 175 mestu in take štorije.

Sošolka iz srednje šole s katero se nisva videli od takrat, pa sva se potem srečali na otroškem igrišču je rekla, jo bom kar k tebi pripeljala, ne vem kaj naj naredim :wOOt: Najini punčki sta enako stari in imata enako ime.

Samo na koncu se je vse nekako porihtalo in so dobili vrtec.

Kar ni bilo ok recimo, da so ljubljanski otroci ostali brez vrtca zaradi otrok iz drugih občin. Soseda je morala dvojčka prepisati v drugi bolj oddaljen vrtec, ker so v njihovo skupino sprejeli 2 otroka iz Grosuplja. To tudi ni ok...da ti nekdo zasede plac tik pred domom.

In kot sem že rekla, vrtci, ki so na boljšem glasu (ne vem zakaj niso vsi) navkljub visokim cenam so zasedeni za več let vnaprej. To je od 500€ navzgor. Vpis v vrtec je ponekod že na meji ZF, kot bi vsi otroke hoteli vpisati na medicino. Ali pa so starostno omejeni in jemljejo od 3 let naprej...do takrat naj bo pa sam doma ali kaj x:o)x

Ne bom morila s to sceno, ker vas večine ne zadeva ta problematika, nekatere pa še bo...pa se mi takrat oglasite x;)x

Lexi wb :palec: pa previdno z željami :detelca:

Ribica, upam, da se ti uresniči želja xwizardx

Drugače pa ja Hazard...obstaja rahla možnost, da bom šla, čeprav neznatna.... xOOx Mi bo ratalo, če se bom naučila teleportirati kot v Startracku.

Danes kar ne morem nehati gledati skozi okna xOOx se tako šajna...(posledica včerajšnjega fatinga) Se mi zdi, da ko so okna očiščena, celo stanovanje diha bolj sveže.

Moram se lotiti dela, v pripravi mali milijon stvari.

Lep dan vsem :kiss:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pismo sem jezna na sebe, da se nisem prej spomnila ... vsi tisti, ki boste do sredine letošnjega poletja še šli v London imam nekaj za dat (spet). Namreč imam še 2 Oyster card-a. Ne enem je še nekaj čez 5 funtov gor, na drugem pa nekaj čez 2. Rok porabe je 2 leti in do septembra nekje bi se naj porabilo. Sama letos ne bom hodila gor, bi mi pa zelo pasalo, da kdo drug to porabi. Bolje kot, da gre v nič.

ja, tole je obvezno. Namig: dobroimetje na Oyster card (podobno lj.Urbani) se lahko izkoristi za nakup tedenske karte. Midva sva najprej nafilala Oyster s 5 oz. 10F. Dan kasneje sva rajši kupila tedensko (cena za 1. in 2. zono je 25F) in sva samo doplačala razliko do vrednosti tedenske karte. Kokr sva "računala", sva nekako kar porabila vrednost tedenske karte. Če si stalno napsihiran a maš še dost dnarja na Oyster al ne, zna bit stresno. Tko sva pa stalno prestopala z busa na bus; šla dol z busa, kjer nama je pasalo in drugje gor. Isto s podzemno. Oyster velja tudi za železnico - s to se pa nisva nič vozila.

Cookie wb :palec: sm čist not padla, ko sem te brala.

TNX xsrcx

...

In kot sem že rekla, vrtci, ki so na boljšem glasu (ne vem zakaj niso vsi) navkljub visokim cenam so zasedeni za več let vnaprej. To je od 500€ navzgor. Vpis v vrtec je ponekod že na meji ZF, kot bi vsi otroke hoteli vpisati na medicino. Ali pa so starostno omejeni in jemljejo od 3 let naprej...do takrat naj bo pa sam doma ali kaj x:o)x

:O: Pa to je rop xcivx

Danes kar ne morem nehati gledati skozi okna xOOx se tako šajna...(posledica včerajšnjega fatinga) Se mi zdi, da ko so okna očiščena, celo stanovanje diha bolj sveže.

bemulele, tole pa mene čaka ta vikend; se skos okna sploh ne vidi več :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pismo sem jezna na sebe, da se nisem prej spomnila ... vsi tisti, ki boste do sredine letošnjega poletja še šli v London imam nekaj za dat (spet). Namreč imam še 2 Oyster card-a. Ne enem je še nekaj čez 5 funtov gor, na drugem pa nekaj čez 2. Rok porabe je 2 leti in do septembra nekje bi se naj porabilo. Sama letos ne bom hodila gor, bi mi pa zelo pasalo, da kdo drug to porabi. Bolje kot, da gre v nič.

Se priporocam! x:Ix

Konec maja oz. zacetek junija grem spet...

Vceraj sem sla po gate in majce v Primark (majce po 2 funta x:o)x - kako je fajn kupovati poceni vcasih). Poletne, brez rokavckov, fajn. :palec: Tud modrci so zgledal OK, sam kle sem prisilno razvajena in prisegam na Triumph. No, tako da lahko drage in smesno poceni nakupe precrtam iz seznama.

Danes me caka se goodbye dinner, potem pa... :C:

Cookie, me veseli, da si uzivala! Ocitno si sla prave stvari pogledat! x;)x Ene stvari so res zanimive, druge pa skoda casa (palaca, brezveze...st.james park je pa pac prisrcen)... Glede bolsjaka se strinjam... mislim, da sem lani girly tezila, da pejva z avtom enkrat gor...ravno zaradi knjigarn in boljsaka x:Ix Sigurno enkrat!

cosma, uzivaj na koncertu, ce ti rata!

ajd, grem na veter..

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hojlala,

dragi Lunatiki, življenje gre z vso brzino, da še vem ne, kam so ta leta zletela, ko sem lahko bolj večx pogledala semle.

Hvala miljonkrat Lia, da si nam pokazala čudežni vodni kraj in streho sveta.

Pa da si bla en angel varuh več poleg mojih ta malih dveh.

Doma je bila smola, da je sin uspel Beethovna komedijo z bernardincem prižgat in potem šele ob 2230 zaspal...

v vrtcu ga ob 1500 so komaj zbudli, še otroci so mogli pomagat...

Včeraj smo pa uživali Dinozavre gledat (Dinolezaule!!!) -take v naravni velikosti in lahko si splezal v enega in pri glavi ven gledal,

da so se tamali slikali.

Vsak dan, ko ne gledata risank, je uspeh...in vsaj da imata malo več stika z naravo, se jima dajejo zakladi...

Aja tisto je bilo najboljše:

Čakte čakte, zdaj pa pride volk (ko so tekali mimo mladeniči, ki trenirajo za fusbal-ker jih ziher volk preganja)

tako neomajno upanje, saj bo vsak čas volk za njimi,,, ;)

Dans zjutraj je pravil, da je on že bil v živalskem vrtu, čisto takoj, ko je iz trebuščka ven skočil...

seveda sestrica takoj:as tudi

Življenje - to niso dnevi, ki so minili, temveč dnevi, ki smo si jih zapomnili.

Pjotr A. PAVLENKO

ravno sem šla na naključno modro misel, evo, še enkrat hvala, lia, ker

to je bil dan, ki si bomo ga zapomnili

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

..

Vceraj sem sla po gate in majce v Primark (majce po 2 funta x:o)x - kako je fajn kupovati poceni vcasih). Poletne, brez rokavckov, fajn. :palec: Tud modrci so zgledal OK, sam kle sem prisilno razvajena in prisegam na Triumph. No, tako da lahko drage in smesno poceni nakupe precrtam iz seznama.

Danes me caka se goodbye dinner, potem pa... :C:

...

x:o)x midva tut

modrci pa...jah, kaj naj rečem, angležinje so pač muuu x;)x in temu primerna je izbira x:((x

Mich, pršpari kej za free shop na letališču (Accesorize - božansko šekši tunike za na plažo x:px )

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:o)x midva tut

modrci pa...jah, kaj naj rečem, angležinje so pač muuu x;)x in temu primerna je izbira x:((x

Mich, pršpari kej za free shop na letališču (Accesorize - božansko šekši tunike za na plažo x:px )

mah Cookie, tam se vsaj dobi modrc, ne pa tukaj, ko prodajajo večino spodnjega perila v številkah za Barbike in njene prijateljice (se opravičujem, ne poznam imen, še nismo v tej fazi) alternativa tega so pa Lisca ortopedski modrci v iber grdi, da jih še v domu za upokojence nočejo nositi. :huk:

o pripetijah sploh ne bi.... :wacko:

...dons me daje koncentracija....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest VilaSonca
Vila sonca tvoj darling slika po stenah x:Dx je že polnoletn' x;)x

pa ki si ti? veš, da me na cajte še kr trga v palcih.

eh, je polnoleten, ja, itak. pa prav vesela sem, da je dobil to fajno idejo o slikanju po stenah. ker itak sem razmišljala, kak bi si sobo popestrila. smo zrihtali nekaj pohištva, malo prestavili vse skupaj, pomalali stene, kupili rožice in tepih in je super! učenje je prav v užitek v taki "novi" sobi. x:)x

mah Cookie, tam se vsaj dobi modrc, ne pa tukaj, ko prodajajo večino spodnjega perila v številkah za Barbike in njene prijateljice (se opravičujem, ne poznam imen, še nismo v tej fazi) alternativa tega so pa Lisca ortopedski modrci v iber grdi, da jih še v domu za upokojence nočejo nositi. :huk:

o pripetijah sploh ne bi.... :wacko:

...dons me daje koncentracija....

Kdaj bomo končno slovenclni prišli v fazo, kjer nas ne bodo imeli za slabše rezvite države.

Enako kot z modrci, je z vso kozmetiko, hrano... Naredijo na Poljskem, prodajajo pa original Nemške proizvode. xrolleyesx xrolleyesx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Moram se pobahati.... x:px

Z vnukom sva spekla prve piškote x^x x:o)x

je morala biti pa imenitna zabava xwizardx

drugače pa glede želja...grem na koncert, višja sila vplivala, da smo ostali doma in zdaj lahko grem xsingx xsingx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Oooo, bila je...

Sedaj je ves srečen odnesel nekaj keksov s seboj in vsakemu ponosno pove, da jih je on pekel x:Dx

... in da mu je babi pomagala x:o)x

(babi je sam pol metra višja :2src: )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...