Guest sstane 10. april 2010 Prijavi Deli 10. april 2010 Moram se pobahati.... Z vnukom sva spekla prve piškote Jaz z vnukoma igram že fuzbal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 Ohhhhhh ja. Me je našla pomlad. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 a kdo kupuje knjige prek amazona? (no ni mus da glih knjige ) Jap, tut jaz jih kupujem. Dobre izkušnje. Kar vprašaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 Ohhhhhh ja. Me je našla pomlad. jah, česa ne poveš...mene je že povsem obrnila na glavo včeraj sem namreč kupil darilce za ob-pol-letnico rojstnega dne moje bodoče (bivše?) povsem v nasprotju s prakso dobrega in uspešnega pecanja drugače pa z bendom včeraj-danes odigrali luštno ohcet. So bili vsi super zadovoljni Nevesta je bila prav čarobno lepa. Škoda, da je še ena dobra bejba že oddana in to pet let mlajša... joj, kaj delamo stara garda...nič drugega, kot da se samo staramo na, zdej sem se pa čist zdepresiral...tale pomlad! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 a kdo kupuje knjige prek amazona? (no ni mus da glih knjige ) Ja... predvsem iz angleškega. Sem vesela, da ste vsi nekaj zaljubljeni Jaz sem doma, malce depresivna... sem že dala prat 2 žehti (usrane in nove cunje), perilo že visi, zdej bi pa lahko brisala prah, pa ne bom...Se 2 uri bluzenja, potem pa delat za jutri. Čist pogrešam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 a to je treba mus plačevat s kreditnimi karticami, al lahk tud prek banke? ne vem, morda sm slepa, sam jst druge opcije kot kreditne kartice tam ne vidm No, tole pa ne znam govorit, ker sem vedno plačeval z mastercardom. To majo dobro poštimano in zelo varno, ker gre preko njih res ogromno prometa. Verjetno pa bi se dalo plačat tudi s predplačilom preko banke,.in ko jim pošlješ potrdilo, ti pošljejo knjige. Vsaj predvidevam. Mi je pa všeč takle kupovat knjige, ker je dost ceneje kot pri nas, pa izbira neprimerno boljša..večino knjig, ki sem jih iskal, sem tudi našel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 Visa Electron http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=104si bo treba zgleda res sposodit eno kreditno. thnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 Visa Electron gre skozi na amazon.com [na angleškem, ...] b.p.Kot drugod [ebay & PayPal, ...]. ...a kdo kupuje knjige prek amazona? (no ni mus da glih knjigesi bo treba sposodit eno kreditno.Visa Electron http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=104Se zgodi kdaj:"Visa Electron UK only. ..." V kolker Visa Electron ni posebej omenjena,omenjena je pa Visa, se da v večini opravit nakup, plačat storitev b.p.z Viso Electron, recimo:http://www.thomann.de/:help ---> Thomann Cyberstore Faq List ---> How Can I pay?"... We accept Visa, American Express, Eurocard, Mastercard, Barclaycardand Diners. ... Visa Electron se "accept-ira" enako, četudi ni posebej navedena,je pa navedena Visa. ..."Thomann Cyberstore FAQ Listhttp://www.thomann.de/gb/faq_2.html "Visa Electron je edina plačilna kartica,kjer Ryanair ne zaracuna 10 € za placevanje s kartico.Enako kot EasyJet, KLM, ...SAS pa recimo sprejema samo kreditne kartice,debetne Visa Electron plačilne kartice pa ne (v letu 2009). ..." Visa Electron se sprejema večinoma/ "99.9%" b.p. povsodna mestih, kjer se sprejema plačila z Viso, ...Tudi, če znaka/ oznake za Visa Electron ni. ... Namenjena je bila primarno za online plačevanje[ebay & PayPal, amazon, ...]. Uporablja se takov RL, kot virtualnem online plačevanju. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 Activa Maestro Banke Koper"je večfunkcionalna mednarodna plačilna kartica,ki omogoča nakup blaga in storitev na prodajnih mestih doma v tujini.Ter dvig gotovine na bankomatih v Sloveniji in v tujini. ...Activa Maestro je bančna kartica, ki jo prejme vsak imetnik osebnega računapri Banki Koper."http://tinyurl.com/y8ubxn6 Med drugim omogoča spletno nakupovanje tudi na amazon.co.uk:"We accept Visa, Delta, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, American Express, Switch,Maestro, Solo, cheques or postal orders (denominated in Pounds Sterling)and Amazon.co.uk gift certificates as payment.":http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/d...p;nodeId=492874 [Mini-vedež z debato & izmenjavo izkušenj] Poštnina in dostavni časi knjig, ... [strani: 1, 2, 3, 4]http://www.joker.si/mn3njalnik/lofiversion...php/t50076.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 hejho, I'm back Tale London je pa ohoho pa drag ko pes enivej, ogledala večino, plačljive vstopnine se nisva šla, ker so bile kilometrske kolone in bi v hipu zagonila 3 ure, še predno bi dejansko kam vstopila. Žal Greenwich, Oxford in Cambridge ni šlo, ker je bilo enostavno premalo časa Me je pa total navdušil Camden Town - bolšjak, to je pa wow to je must seen (samo ob sobotah )prpravte denar (nekje jemljejo tut kartice in ja, tut za Viso/Mastercard morate vedet PIN-e, pa osebno kartico zrawn))Pa Covent Garden - tržnica , pa Oxford Circus, Picadilly Circus, Baker Street, ni da ni. Pa obvezno Regent's park (Hyde ni muss, ker je sicer krasen, sam ne tok kot Regent's - ne pozabte s seboj vzet neslane arašide - v lupini, veveričji šov je zagotovljen ).Od zidovja bi izpostavila St. Paul's Cathedral, Tate Modern (sam ne not, ker je BZ), Science Museum (na trenutke rahlo dolgočasno, ampak je kul, ker vidiš par zanimivih originalov), Eye,..sva se najrajš vozakala z busi - ker več vidiš čeprav je podzemna hitrejša nazaj prvlekla ful čajev pa knjigic, pa cunjic Primark štacuna je ena taka zanimiva izkušnja tam te def.mine šopinigiranje - ker je gneča ko za nov let se pa da poceni nakupovati btw, mariborsko letališče sucks :xx!: tole, kar se zdej grejo (Adria & Co.) - blamaža totalna x!xuff:)) si me že čisto raznežila..komaj čakam petek 13. avgusta Pismo sem jezna na sebe, da se nisem prej spomnila ... vsi tisti, ki boste do sredine letošnjega poletja še šli v London imam nekaj za dat (spet). Namreč imam še 2 Oyster card-a. Ne enem je še nekaj čez 5 funtov gor, na drugem pa nekaj čez 2. Rok porabe je 2 leti in do septembra nekje bi se naj porabilo. Sama letos ne bom hodila gor, bi mi pa zelo pasalo, da kdo drug to porabi. Bolje kot, da gre v nič.Jaz prosim Gremo 13. avgusta -glih za glih da še bo:))Se vljudno javim, če še nisem prepozna. Moji dečvi bosta nad vse veseli - jaz pa tudi:)) nataly, v London na petek 13.? in to kar z avionom...khmmm sam, da se boste fajn imel viš -si dobro videl ti tam v svojem vedeževanjskem kotičku. Ni glih tako tole kot sem predvidevala, pa drago kot hudič že zdaj...ampak ajd... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 Saj, če imaš samo denar na Oyster in ga zmanjka (porabiš) se hitro da dofilat.Za tedenske se pa najbolj splača, če se imaš namen večinoma vozit s podzemno. Tako res prišparaš. Bus vožnja je kar poceni v primerjavi s podzemno, kjer moraš pazit tudi na peak-time, ker takrat tarife poskočijo (tak iz glave je to med 7.30 in 9.00 ter popoldne med 16.00 in 18.00).Za vlak je včasih veljalo samo za določene (npr. od Victorie do London Bridge in še en tam na severu mim Hampsted Heath), glede na tvoje pisanje so verjetno že vpeljali predvideno razširitev izpred 2h let, da velja za vsak vlak okoli Londona. Zmenjeno! Samo, da se porabi Spodnje perilo in pijame ... La Senza neprimerljivo večja izbira kot v Slo in vsak teden imajo nekaj kosov na znižanju. Ena je blizu Tottenham Court Road. Next ima tudi vredu robo. St. James Park my favourite!Viš-moje tipično strelčevsko -se navdušim preden preberem vse ostalo.Če pa je komu še kaj ostalo, pa se seveda priporočam Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 Sicer pa sem se bolj ali manj odklopila za en teden od računala - na brzino kaj porihtala, če bilo treba in se trudila živeti po starem (ko še računalo ni bilo obvezna zadeva)Čeglih ni nič potekalo tako, kot sem planirala. Planirala pa sem: porihtati hišo pri fotru in mu prekopati cvetlične grede (ratalo to komaj v petek in to ob izdatni pomoči mojih hčerk)Fatiranje - nič od tega, razen nujno in obvezno.Preštihati do konca vrt (preštihala samo eno gredico in jo na srečo sproti nasadila s čebulo in korenjem - ni bila prava luna..ccc)Njivice se nisem niti dotaknila in komaj v soboto uspela vinogradkati.Namesto tega sem dva dni lazila po trgovinah in iskala keramiko za garažo -ter jo kot je ponavadi našla v svoji skoraj domači trgovini - glih so akcijo uštimali.Pa pustila sem se napizdit in kupila hlače in jakno za motor -v sredo dobim tole..in takšne.V glavnem -tisto, da življenje je to kar se ti dogaja medtem, ko planiraš druge reči - drži. Mogoče pa Z Michelle dobita vsaka po eno Kljub temu prišparaš, ker ti ne bo treba plačevat plastike v štartu.Saj nočem hodit nikomur v zelje , ampak... ne bi pa bilo nič narobe (z mojega vidika).. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 Dan Vidim, da pol foruma z mislimi ali zares v Veliki Britaniji Midva pa bila za vikend v Rovinju, celo nekaj sončka videla.. pa (v zvezi z VB - prinesla nazaj še pol lončka Marmitea, ki smo ga enkrat po nesreči tam pustili.. )Malo smo se s čolničkom vozili, midva in pes, pa malo vrtnarili.. uuu, pa nekaj sva nabrala, bom v temo kaj bomo jedli dala fotko Zdaj pa back to reality, moram naredit priprave za 4 ure španščine, potem pa en seminar.. pa učit se bo treba, drug teden imam en divji izpit ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 Visa Electron, Activa Maestro Banke Koper sta vsekakor debetni plačilmi kartici. Z Visa Electron je šlo skozi brez 9.5 € provizije [Easyjet, ... še v letu 2009].Z 2010 naj bi bila provizija tudi za Visa Electron. ... Naj pa provizije ne bi bilo za mastercard prepaid kartico [MC PPCard],ki ni vezana na nobeno ime: The Escape MasterCard® Prepaid Cardhttp://www.escape-prepaid-card.com/.[ne more se jo naročit online, ker je pod državo možno vpisat samo UK/ GB]. "Mastercard prepaid kartica [10 funtov] omogoča plačevanje pri Ryanair, ...brez provizije za plačila s plačilnimi karticami. Se dobi tudi taka, ki naj ne bi imela provizijpri vnovčevanju & nalaganju, v kolker se nalaga v njihovih trgovinah v Londonu ..."http://www.staljubljana.com/forum/q/zapisi/2979502?branetemeHmm pol z vsemi Electron, ki sem jaz imela opravka so bile debit in ne credit. Za Ryanair in Easyjet pa nikoli nisem slišala, da bi se zaračunalo 10€ za plačevanje s kartico Neke simbolične 3-4€ ja, sam 10? Mogoče je to od časa začetka takoimenovane krize. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 Z Amazonom je edino catch,ker nekih stvari ne pošiljajo.TTo so predvsem kakšne določene obleke,obutve tud menda ne pošiljajo v SLO....Knjige pa ja,cd-ji,dvd-ji,ki jih uvažajo z amerike pa se lahko tud vmes kje ''razgubijo'' in ne dobiš.....Drugač je pa ok ta angleški amazon,pošljejo kar hitro. Love is gone......Punca ne ve kaj bi....Sej jst ne vem zakaj še vztrajam in ji težim...Mogoče vidm v njej neki posebnga...ona v men pač ne:)Pa tko je blo lepooooo.....zdej pa čist v depresiji,rabm sonce,da se nekam odpelem.....sam kr ne morem mislit na druge stvari...She's my only one....my air,my heartbeat.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 ...Love is gone......Punca ne ve kaj bi....Sej jst ne vem zakaj še vztrajam in ji težim...Mogoče vidm v njej neki posebnga...ona v men pač ne:)Pa tko je blo lepooooo.....zdej pa čist v depresiji,rabm sonce,da se nekam odpelem.....sam kr ne morem mislit na druge stvari...She's my only one....my air,my heartbeat....Stisn zobe (pa ne preveč škripat, ni dobro za zobe), pol pa še pedale na peciklu sej bo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. april 2010 Prijavi Deli 12. april 2010 Saj nočem hodit nikomur v zelje , ampak... ne bi pa bilo nič narobe (z mojega vidika).. Ti kar vzemi obe, meni res ni panike. Tako da se zmenita z Lil Mai in to je to. Jao, sem zmatrana. Prvi delovni dan po dopustu je bil muka. Končala sem eno uro nazaj in zdaj sem samo še za pred TV. Jutri ne bo nič drugače.Spaaaaalaaaaa bi. Drugače pa uporabljam kreditno za amazon ja... Ne vem, kako je drugače. Res je fajn, da si zrihtaš tisto Viso Electron (jaz je sicer nimam) Jaz za te nakupe in letalske karte uporabljam navadno Viso, čeprav čim manjkrat, ker je pravi hudiček. No, za let. karte ne gre drugače... Drugače mi je pa nekje (ne spomnim se al na ryan al na easy) več vzel z eno (pa ne vem, a so več z mastercard al več z viso)...kakorkol že, ne spomnim se kolk... okol 4 funte je z viso... Grem v pizamo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 13. april 2010 Prijavi Deli 13. april 2010 Ej tnx cookie!!!Cenim to!Bom pritiskal.... No sej počas napredujem,tud v ljubezni....Zdej pa na basket! Sej bo! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 13. april 2010 Prijavi Deli 13. april 2010 mucka mam xsrcx spoznajte Flekya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2010 Prijavi Deli 13. april 2010 Pravi flekec res No sej počas napredujem,tud v ljubezni....Zdej pa na basket! Sej bo! Seveda bo. Pridejo taki dnevi in še po čisto vsakem dežju je enkrat posijalo..(mater najdem besede tolažbe res.), ampak bo. Ti kar vzemi obe, meni res ni panike. Tako da se zmenita z Lil Mai in to je to.saj mi je kar nerodno bomo videli kako bo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2010 Prijavi Deli 13. april 2010 Aaaaaaaahhhhhhhhhhhh.... :P :P http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_tsr.gif No further comment needed. ....ABC, ti si preveč kul, da bi ostal sam Upam, da se boš čimprej boljš počutu http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-hug005.gif Iiii Fleky Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 14. april 2010 Prijavi Deli 14. april 2010 ribica Katja super, da je ratalo Fleky pa ja... čist sm zaljubljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2010 Prijavi Deli 14. april 2010 da vas malo kozmično uravnotežim življenje se zgodi med tem , ko ga mi planiramo zaljubljenost je najhujša oblika norosti in izgube zdravega razuma ljubezen mine, dnar pa ostane torej, je treba sploh še kaj razmišljat danes spoznala Vilija, sedmo nebeško čudo, ne mudi se mu iz službe, prijazen, poseben.....vozi invalidske vozičkevidla spet rentgen od blizu, tak da ne pozabim, belih hodnikov iin zlamanih ludi jebeni Mars pa lunin mlaj, nazjala hepana na tehnični pomoči parkirišča zdravstvenega doma, ded sam zdihnu pa odpro rampo, ker sem mu zagrozila , da pridem s traktorom čez zelenico, če mi nea mislu odpret rampe mu hotu zaračunat petnajst ojrov kazni , mamicu mu vidmi, se me ded vstrašu in odpro rampo, ka pa je htel, cel dan folk zjal nanj, zgleda da sn bla smetana na njegovi današnji torti....cel dan sirene tulijo, si morm dat čepe v uhe vozim se z neregistrirano kripo, z zimsklimi gumami ,zgledam pa ,ko strašilo umetniški vtis je taki, da je sam vprašanje kdaj bojo mene pelali nekam v toplice v kaki zavod navsezgodaj naša svetla bodočnost klicala iz šole, da je strašno bolna, na vprašanje kaj ji je , odgovori, da vse sošolce zebe a da ma naša svetla bodočnost vročino in da zjutraj ni našla termometra, da bi si že takrat zmerla....grem iskat, zmerim, mater 34,3 naša svetla bodočnost bla podhlajena...z široko odprtimi okami zrla vame in rekla ,da boli glava v strahu ,da ne bi temna preteklost, pobasala svetlo prihodnost in jo zavlekla nazaj v šolo po kratkem sem tuhtanju ugodila svetli prihodnosti, kajti ta mi bo zbirala dom upokojencev treba bit prjazn z mladiči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. april 2010 Prijavi Deli 14. april 2010 da vas malo kozmično uravnotežim življenje se zgodi med tem , ko ga mi planiramo zaljubljenost je najhujša oblika norosti in izgube zdravega razuma ljubezen mine, dnar pa ostane torej, je treba sploh še kaj razmišljat danes spoznala Vilija, sedmo nebeško čudo, ne mudi se mu iz službe, prijazen, poseben.....vozi invalidske vozičkevidla spet rentgen od blizu, tak da ne pozabim, belih hodnikov iin zlamanih ludi jebeni Mars pa lunin mlaj, nazjala hepana na tehnični pomoči parkirišča zdravstvenega doma, ded sam zdihnu pa odpro rampo, ker sem mu zagrozila , da pridem s traktorom čez zelenico, če mi nea mislu odpret rampe mu hotu zaračunat petnajst ojrov kazni , mamicu mu vidmi, se me ded vstrašu in odpro rampo, ka pa je htel, cel dan folk zjal nanj, zgleda da sn bla smetana na njegovi današnji torti....cel dan sirene tulijo, si morm dat čepe v uhe vozim se z neregistrirano kripo, z zimsklimi gumami ,zgledam pa ,ko strašilo umetniški vtis je taki, da je sam vprašanje kdaj bojo mene pelali nekam v toplice v kaki zavod navsezgodaj naša svetla bodočnost klicala iz šole, da je strašno bolna, na vprašanje kaj ji je , odgovori, da vse sošolce zebe a da ma naša svetla bodočnost vročino in da zjutraj ni našla termometra, da bi si že takrat zmerla....grem iskat, zmerim, mater 34,3 naša svetla bodočnost bla podhlajena...z široko odprtimi okami zrla vame in rekla ,da boli glava v strahu ,da ne bi temna preteklost, pobasala svetlo prihodnost in jo zavlekla nazaj v šolo po kratkem sem tuhtanju ugodila svetli prihodnosti, kajti ta mi bo zbirala dom upokojencev treba bit prjazn z mladiči Strašna Lia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 da vas malo kozmično uravnotežim po kratkem sem tuhtanju ugodila svetli prihodnosti, kajti ta mi bo zbirala dom upokojencev treba bit prjazn z mladiči na to nisem pomislila, ko našemu ta mlajšemu mladiču opet en kup prepovedi hotla dat. Pa ji še nisem, ker gruntam, da za vodnarko to glih ni pravi način. Namreč - tale đabest, ki košta 15 evrov -no njej je zdaj že dva meseca uspelo prekoračiti tole vsoto -in to stoprocentov. Tak, da prišla položnica njena prejšnji mesec 31 ejrov, ta mesec pa 30. Da o hišnem niti ne govorim. Celih deset evrov še naštepala tam, ko klicala na mobi nekoga.dogovor bil: 15 evrov plačava midva, kar prekorači pa ona sama -enako velja za starejšo. Njej še ni uspelo prekoračiti tote vsote. Zdaj pa, ker naša dečva nima keša (ima ga na vezani vlogi..) je rekla, da bo ta keš dala..tak z lahkoto (ker je to keš od birme, za katerega ni ona s prstom mignila, torej ga ni problem z levo roko dati). Ampak bi rada, da prevzame odgovornost za dejanja..ne more samo skomigniti z rameni in viseti pol noči na telefonu.gruntam torej, da bi ji za par dni odvzela telefon, na hišnega pa naredila omejitev -nič klicev v mobilna omrežja. ali pa da jo pošljem nekam delat, pa da si sama zasluži ta keš, da vidi s kakšno lahkoto se pol troši. recimo. pa da ne bom kakšna škrtica (čeglih sem), vendar nima odnosa do denarja...glih včeraj pizdila, da bi morala imeti in skuter in svoj prenosnik in polno vsega...pol bi bilo vredik. zdaj pa nima nič in je največja reva. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.