lia 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 na to nisem pomislila, ko našemu ta mlajšemu mladiču opet en kup prepovedi hotla dat. Pa ji še nisem, ker gruntam, nisi ha, no fajn da me maš a nje, vsi mislimo, da nam pa starost nič ne more....da nau trdih žil, slabe motorike, da nal pozabljivosti demence in oslarij.... mam kolega , k mu fotr vsak večer pobegne skoz okno da nas ne bodo preganjale zgodbe in zamere iz življenje, kdo nas je kje nategnil....pa scat pelal...pa da nam ne bo treba menjavat plenic, ker nam raznorazni sfinktri naujo popouščal.....pa da nas bojo roke ubogale, pa da bomo lahko gumbe zašpilali na gatah ko bomo šli scat....pa moderc sami zapeli, in v končni fazi nas nau treba na žličko futrat, ko takrat ko smo bili 10 mescev stari nas ne bo treba, tolažit na stare dni ker vzajemna krije sam tri plenice, bo morda lih tota vodnarka kupla ti še dodatne, da boš / bomo na suhem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 Hja - magari (za plenice, ki jih bom mogoče kdaj rabila), ampak sem pozitivna in sem se odločila, da bom tak kot moja mama - vredik do zadnjega. Če me pa slučajno kaj preseneti...in bojo planice na vrsti..pol sem ga pa našpukala Ampak navkljub vsemu, je treba privzgojiti vrednote in navkljub vsemu (kar me morebit v lajfu doleti) ji ne bom popustila - ker pol se zahteve samo večajo (pol bi avto, ker izpit itak samoumeven). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 saj mi je kar nerodno bomo videli kako bo. Naj ti ne bo! Jaz bi vzela, če res ne bi šel nihče drug, da ne bi šlo v nič. Tako da prosim, ti kar Ti se samo fajn mej in uživaj vsako sekundo tam. Aaaaaaaahhhhhhhhhhhh.... :P :P http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_tsr.gif No further comment needed. :2src: :palec: Lia, x:Dx Samo da je frocek OK. oAmpak bi rada, da prevzame odgovornost za dejanja..ne more samo skomigniti z rameni in viseti pol noči na telefonu. ali pa da jo pošljem nekam delat, pa da si sama zasluži ta keš, da vidi s kakšno lahkoto se pol troši. recimo. Jaz sem bila ista s tem telefonom na začetku gimnazije. Potem so mi pa doma rekli, da vse, kar presežem plačam sama (ne spomnim se točnih sit znekov, ni bilo pa neki velikega). No, potem je šlo vse iz Zoisa in se mi je zdelo ful škoda denarja..nato sem malo spremenila odnos do brezveznega telefoniranja. Po gimn. sem pa itak postala edini plačnik... Pri skajpu in vseh teh sranjih se čudim, da imajo dijaki in študenti toliko računa... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 Hja - magari (za plenice, ki jih bom mogoče kdaj rabila), ampak sem pozitivna in sem se odločila, da bom tak kot moja mama - vredik do zadnjega. Če me pa slučajno kaj preseneti...in bojo planice na vrsti..pol sem ga pa našpukala Ampak navkljub vsemu, je treba privzgojiti vrednote in navkljub vsemu (kar me morebit v lajfu doleti) ji ne bom popustila - ker pol se zahteve samo večajo (pol bi avto, ker izpit itak samoumeven). se men zdi ja, čudim se, ker s i s e zadnjič strinjala, da kar sma naredle, sma naredle, tam do sedmega leta- mislim ono o vzgojimenda pa še pedagoška teorija pravi, da do 14 dozorijo in taki ostanejo- več ali manj to je meni sicer ena pedagoginja rekla v zvezi z moškimi, da so zreli pri 14 v našem gnezdu ista trda roka skoz vzgaja, rezultati pa jako različlni...edn je recimo že pri šestih letih prepričeval sognezdaše, takrat ko je bil on na vrsti, da časti sladoled- ma smo blih glij v termah , pa sem jst rekla da častim vstopnico, sladolede bodo pa oni, najprej najstarejša dva, bez problema, potegneta svoje denarnice pa vsakemu dve kepici sladoleda...no na koncu najtamlajše...jok brate, odpade ves našpičen, ko začne oni kepice strgat, da je dovolj, če dobi vsak eno ko je bil glih red na njem , da plača Lia, x:Dx Samo da je frocek OK. joj, ti še ne morš vedet, sam froceki niso nikoli OK, zmeraj jim kaj fali...enga zrihtaš pa že drugemu kaj fali če ni bolno , ima pa športne poškodbe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 Jemljem vse nazaj in upam, da se motiš...ker dokler je še čisto majceno upanje, se ne dam. Nemogoče, jaz že nisem tak dece vzgajala je dete tvoje ta mlajšo torej varčne narave, ziher ima to po moški strani familije:)) Ob vseh komunikacijskih možnosti (da o msn niti ne govorim), je tudi meni uganka, kako lahko še toliko prekoračiš. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 Fring SkypeOut in SIP [za Skype, Google Talk, MSN Messenger, ... (info iz 2008)]"... Uporabniki aplikacije Fring lahko preko mobilnega VoIP protokolakomunicirajo z drugimi mobilnimi uporabniki Fringa preko SkypeOut in SIP ponudnikov,lahko pa komunicirajo tudi z uporabniki računalnikov preko Skypea, Google Talka, MSN Messengerja, ICQ-ja, vse preko enega integriranega seznama. ..."http://www.erevija.com/ogled/Novi-Fring-ra...WJpYW4tOS5odG1s Fring [osnoven info iz 2008]http://www.mojmikro.si/mreza/za_mala_podjetja/fring Na smer letenja se pri Ryanair, ... [s Prepaid Mastercard] prihrani 9.5€ provizije poosebi za plačilo letalskih kart, ki jo za plačilo s plačilnimi karticami [debetnimi, kreditnimi]zaračuna Ryanair ... V letu 2010 se menda provizija zaračuna tudi za plačilo z Viso Electron[v letu 2009 te provizije za Viso Electron še ni bilo]. ... Za Prepaid Mastercard provizije za zdaj še ni.So še premalo razširjene. ... -) Kako pridobit Prepaid Mastercard [& osnoven info];Prepaid Mastercard & MoneyBookers:"... Dvig denarja na bankomatu = 1.80€,strošek menjanja valut = 1.99%,letna “članarina” = 10€,ostali stroški = jih ni. ...":http://desty.si/blog/z-moneybookers-do-mastercard/ Prepaid Mastercard [za Ryanair] [sta-lj.com_forum]http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2980700?zodghttp://www.bookingpoint.net/sl/forum/prepa...nair-t1739.html Osebe, ki pogosto letijo/ potujejo in plačujejo letalske kartes Prepaid Mastercard vsekakor prihranijo nekaj deset, sto € letno[zavisi od števila letov]. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 oj, ludeki kr zmrazi me, že šest let se valjam tu po forumu nisem tud za malenokst ne kaj bolj pametna , še kr nekaj nasvete delim, sem se zdaj spomnila, kak sem včasih navalila na vsakega , ki je mal pojamral, pa mu zeljnat list pa tak na glavo tiščala....no tud dece ne znam več vzgajat,včasih sem bila jako načitana, zdaj nič več, eh Nat, s tem se pač tolažim, da so zdaj že pač tk veliki, če majo kaj mojih genov, pol itak 80 procentov stvari niam pojma kaj počnejo. mene sicer oče ni pusto ven, sem pač počakala, da je zaspal, pa gremo skoz okno v noč, očeta zdaj sicer dosti bolj razumem, sam na žalost ga ni več, da bi mu to lahko povedala, zadnje rumene rdeče vrtnice in rumenene narcise so zdržale na grobu, niso jih še ukradli.... pa nekaj mi je preklemano jasno, to me je tud oče učil, če lahko kaj dobrega nardiš, naredi...drugače pa ljudi pr mir pusti... ne sodi, ne pametuj, pohvali, če je kaj za pohvalt, drugače se pa raj stran obrni včasih se pa ne morm stran obrnt, pol pač grem pa varovalko vun vržem, telefon zaplenim, daljince vkradem, PC kable odnesem, jebi ga, jst sn tui krvava pod kožo pa popenim moj bančni račun ma dno, pa nič kleti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2010 Prijavi Deli 15. april 2010 Glihkar bli vsi trije, ja, s Tristanom vred v Romeu na palačinkah :O) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 No, jaz pa včeraj glih ob taki uri, kot Lia tu gor komentirala ( o vkradnjenih rožah na britofi) tulila na pokopališču kot nora.Ker skužil- pa ne glih jaz, ampak gospodič - jaz sem gledala najprej kako se je pogreznilo spet - on pa pravi: kaj je te tu za ena luknja? In pol....a niso tu rože bile?Madona veter - hiacinte so s čebulicami vred pokradili - da me je pol kar hotlo zadet eno rundo. Pa kakšeno faco ima to folk, ki hodi ljudmem z groba rože krasto no.. oj, ludeki pa nekaj mi je preklemano jasno, to me je tud oče učil, če lahko kaj dobrega nardiš, naredi...drugače pa ljudi pr mir pusti... ne sodi, ne pametuj, pohvali, če je kaj za pohvalt, drugače se pa raj stran obrni včasih se pa ne morm stran obrnt, pol pač grem pa varovalko vun vržem, telefon zaplenim, daljince vkradem, PC kable odnesem, jebi ga, jst sn tui krvava pod kožo pa popenim moj bančni račun ma dno, pa nič kleti drži eno in drugo. kaj šest let. jaz bom imela osem let tu gor, pa ne vem če sem kaj bolj pametna ratala.jaz še niti zeljnega lista nisem nikomu na glavo tiščala... Glihkar bli vsi trije, ja, s Tristanom vred v Romeu na palačinkah :O)Vsi trije in kak se maček držal? Naj ti ne bo! Jaz bi vzela, če res ne bi šel nihče drug, da ne bi šlo v nič. Tako da prosim, ti kar Ti se samo fajn mej in uživaj vsako sekundo tam. :2src: :palec: ok.meni je itak prav , samo, če ga bo Islandski vulkan tak biksal bo menda Cookie zadnja, ki videla London s tega foruma:))btw -Islandija je tudi na popisu mojih želja...naj prosim počaka še, da enkrat v bljižni prihodnosti tja gor pridem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 folk res ni normalen.. rože iz grobov krast ... kaj majo to v glavi ja, zgodba z mačkom je taka, da če naju ravno ujame, da greva peš na sprehod, se gre sprehajat z nama.. do zdaj smo šli najdlje do Trnovega skupaj, na pico, kak kilometer...včeraj se pa midva odločiva, da narediva mal daljši sprehod do mlekomata na tržnici, ker sva cel dan sedela.. in greva.. in mačk za nama.. in itak, ni šans, da ga spraviš nazaj.. se pridno ustavi pred semaforji in čaka z nama na zeleno, pol pa naprej samo tam nekje, ko se v staro Ljubljano gre čez cesto je obupal in se ustavil in začel tulit od groze ampak so bile v planu palačinke, oba ful lačna.. in sem pač prijela žvau v naročje in ga nesla. in smo pol sedeli zunaj in jedli palačinke, mačk pa pri meni v budno stlačen in sam smrček ven in lizal smetano pa nič ni bilo z mlekomatom, ker je bilo že to čist dovolj zanj.. pol sem ga spet nesla čez ta glavno cesto in je spet šibal lepo nazaj do doma za nama.. (oziroma tokrat - pred nama ) doma pred vrati, medtem ko sva odklepala, je pa kar po tleh se zložil.. čist crknjen.. in pol požrl dvojno porcijo briketov, bogi, je skoraj maraton tekel bom pogledala, če je uspela fotka, je I. nekaj se trudil naju fotkat, ko sva si palačinko delila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 Pa kakšeno faco ima to folk, ki hodi ljudmem z groba rože krasto no.. Podjetniško :xx!: ... ok.meni je itak prav , samo, če ga bo Islandski vulkan tak biksal bo menda Cookie zadnja, ki videla London s tega foruma:))...pomoje pa Michelle ********torej, nič tazga dogaja, oz. vrača se polpretekla zgodovina ne da se mi z njo ukvarjat, tak da izbegavam če se le da mam asocialno fazo, sam me ljudje ne pustijo pr gmah če vidiš človeka sedečega na klopci s knjigo v roki in Pesjanko na povodcu, za božjo voljo, nehte me ogovarjat, se vljudnostno z mano pogovarjat in stegovat kremplje proti psu. Tako pa... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 pomoje pa Michelle Ja no, v soboto še ni bilo oblaka. Čeprav bi nekdo iz tam rade volje videl, da bi bil.... da bi še ostala Uuu Cookie, I feel you Komaj čakam vikend! Malce praznovanja, malce izletka, malce branja... samo naj bo sonček. Mogoče celo v Bohinj skočim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 Lia in Nataly, drugi mi naj oprostijo, ker skoraj nikoli tu ne berem, ampak tole o svetli prihodnosti in temni preteklosti, pa bodočih skrbnikih naših plenic, telefonih, deci itd. itd. je bilo pa svetovno in popestrilo in razvedrilo še moj "temni dan" ali bolje rečeno dva. Ma Lia, bi te rabla danes, da bi delovala tako kot ti, ko sem se "pištolila" okoli nekega evropskega projekta in podajanju informacij nas med seboj, ki v njem sodelujemo. Na srečo po telefonu, sicer bi se po moje glih stepli. Deca pa ja, deca... Kajne, kako smo prej polni teorije, kako jih bomo vzgajali. Moja dva sta že bolj kot ne odrasla, bilo je pa vsega ja. Tudi telefone smo nabijali, pa na srečo, se nekako vse unese samo po sebi. Pozdravček vsem Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 Čisto sem pozabila, da je jutri čistilna akcija...To bom torej počela jutri... ne grem v Bohinj! Upam, da bo še kakšen forumaš! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 Mi.Gospodič gre po službeni dolžnosti, me tri pa po moralni - smo med gobarjenjem odkrile divje odlagališče, pa ga gremo spucat. Ne vem, sicer kako bo s tistim avtom tam, pa pralni stroj je tudi, ampak vse ostalo pa bo šlo. Ja sori..pozabila sem na Michelle Silvija Cookie - si mi opasna bejba pje, dobro da nisem v prestolnici doma ker čisto možno, da bi ti kaj okoli pesjanke rekla. (kak je lepa in cort pa to) Danes sem izvedela, zakaj se spet en pesjanar seli k nam - z drugega brega -pa sem bila jezna nanj, ker je Murko non stop podil, pravzaprav jo je enkrat celo zapopadel grdo. Pa sem ga podila zato. No, danes izvem, da ga gospodar vedno pretepe, ko pes pride od kod. Če ne gospodar, pa še sosed..tak, da to, da ga jaz spodim je nič...se je gospodič že spraševal, če bi ga pa hoteli nam ga odstopit, ker je še pes mlad, pa bi se ga dalo še kaj naučit. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 ...Cookie - si mi opasna bejba pje, dobro da nisem v prestolnici doma ker čisto možno, da bi ti kaj okoli pesjanke rekla. (kak je lepa in cort pa to) Danes sem izvedela, zakaj se spet en pesjanar seli k nam - z drugega brega -pa sem bila jezna nanj, ker je Murko non stop podil, pravzaprav jo je enkrat celo zapopadel grdo. Pa sem ga podila zato. No, danes izvem, da ga gospodar vedno pretepe, ko pes pride od kod. Če ne gospodar, pa še sosed..tak, da to, da ga jaz spodim je nič...se je gospodič že spraševal, če bi ga pa hoteli nam ga odstopit, ker je še pes mlad, pa bi se ga dalo še kaj naučit.mah, v LJ je več pesjanarjev, kot vozičkarjev in se psov ne obrajta več tok, kot se jih je včasih. Sam, če se vidi iz vesolja, da se pes boji in umika, da se na stegnjeno roko brani z laježem, pa a je res tok težko met roke pr seb al kaj?Prej sploh nisem "slišala" vsega šundra, ki ga povzročajo obiskovalci "parkov", dokler se nisem vrnila iz Londona. Tam še večje trume, kaj trume, horde obiskovalcev, pa so vsi tiho oz. če se pogovarjajo, se pogovarjajo potiho, ne pa da se derejo, vreščijo, rezgetajo...da ptičev sploh slišiš ne. To je sam pr nas. Tam v parku dejansko slišiš ptiče in veter v vejah dreves. Tukaj pa bolj težko, še posebej ob "prometnih urah". Da se pa psa tepe, je pa men :xx!: da pes ja s strahom oz. nelagodjem se vrača. Pa ne bom o tem tule Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 Meni tudi. Sem bila čisto iz sebe, ko tole izvedela. Pes mora ja bit vesel gospodarja in biti ves srečen, da pride domov.In pol se izgovarjajo, da oni itak niso hoteli psa, da so psa hotli imeti deca...(pes mišljen kot igrača očitno..samo pes je zrastel in ni več tista luštna mala kepica)..uboga žival.Je pa našemu gospodiču blazno všeč tak, da če se bodo odločili, mislim, da ga bomo posvojili. (še celo naš pes ga ima rad) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 mucki, kužki, otročički, vse je isti šmorn...nikoli niso taki, kot od njih želimo, in kar od njih pričakujemo...a ne, kako žalosten svet je to tudi avtomobili niso tisto, kar od njih pričakujemo...včeraj zvečer, ko je bila že noč, in sem se želel odpeljati od farovža domov, na srečo le dober kilometer stran, sem vžgal avto, prižgal luči in...glej ga vraga, sta mi obe prednji kratki luči takoj crknili...sem se domov peljal z dolgimi in bleščal vsem nasproti vozečim v oči danes, ko sva se s fotrom spravila malo natančneje preverjat avto, sva ugotovila, da je avto smrtno nevaren za vožnjo...ob obračanju volana na mestu že nekaj časa poka, in sva ugotovila, da se lahko volan zaradi rje kar odtrga in odpove krmiljenje koles...in da je bolje, da se s tem avtom sploh ne vozi več...največji štos pa je, da sem še včeraj dopoldne peljal še tri ljudi iz Lj. do Divače in Kozine, ter nazaj...skoraj 200km....s smrtno nevarnim avtom za vožnjo no, ker brez avta ne morem bit, se spravljamo naslednji teden k nakupu drugega avta...sicer brez keša cela familija, ker je fotr januarja šel kupovati zase drug avto, ampak bomo že nekak spravili kakega jurja ali jurja in pol evrčkov, za drugo staro kripo, ki bo šla še 2-3 leta...in takrat spet jovo na novo...verjetno po istem scenariju, kot za tale avto če bom pa hotel kaj boljšega, bom pa moral začeti tole svoje šloganje zaračunavat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 mucki, kužki, otročički, vse je isti šmorn...nikoli niso taki, kot od njih želimo, in kar od njih pričakujemo...a ne, kako žalosten svet je to Moj je vse, kar sem si želela in pričakovala in še več v najboljšem smislu. :2src: Drugače sem pa danes malo pripomogla pri čiščenju naše države... ne moreš verjet, kaj se vse v gozdu najde. Bruh. Najbolj kritične so bile plastične vrečke in konzerve. :xx!: Zdaj bomo pridni delavci dobili kosilo, potem pa počasi naprej... lep dan je. Vprašanje: Kdaj dozorijo borovnice? Bodite pridni! Mi spreminjamo svet na bolje, če ne zlepa, pa zgrda. Kaj si oni misli, ni važno, važna je učinkovita takojšnja pomoč. Sploh nisem opazila tega. Se absolutno strinjam z mantis! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 Drži vse to. Se strinjam seveda. Saj anonimne prijave tudi veljajo a ne?No..zmatrane.Smo se pridno udeležile čiščenja in ful zadovoljne in sploh. Mater kaj smo ven iz jarkov vlekli Za konec pa padel golaž pa prenosni šank na srečo tudi bil Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 Danes sem izvedela, zakaj se spet en pesjanar seli k nam - z drugega brega -pa sem bila jezna nanj, ker je Murko non stop podil, pravzaprav jo je enkrat celo zapopadel grdo. Pa sem ga podila zato. No, danes izvem, da ga gospodar vedno pretepe, ko pes pride od kod. Če ne gospodar, pa še sosed..tak, da to, da ga jaz spodim je nič...se je gospodič že spraševal, če bi ga pa hoteli nam ga odstopit, ker je še pes mlad, pa bi se ga dalo še kaj naučit.K nam je hodil en kuža... da bi zaplodil potomce... Vsak dan ista pesmica.Poklicat lastnike, ali pa ga naložit v avto in peljat.Vsakokrat, ko sva se bližala njegovemu domu, je postajal nemiren, vsakokrat ko je začutil da ga gazda prihaja iskat mi je ušel.... Ja boga pasja mrcina, nedolžna... tepen je bil vedno s pasom.Ko sem ga lastniku potegnila iz rok in njega vžgala z vso silo, sem reskirala tožbo (tako je rekel). Za silo je zaleglo, vsaj tepen ni več. Nima pa svobode. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 Helou, helou,bom kar tulele, čeprav bi bolj sodilo v kakšno drugo temo, ampak kaj, ko bo tam le malokdo videl ... Torej:zanima me, s kakšnimi prevajalniki (on line) imate kaj izkušenj, katere uporabljate (googlovega?), skratka katerega mi priporočate za prevajanje daljših tekstov iz nemščine (v angl. ali slo). Tenkju veri mač pa lep dan vsem! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 Helou, helou,bom kar tulele, čeprav bi bolj sodilo v kakšno drugo temo, ampak kaj, ko bo tam le malokdo videl ... Torej:zanima me, s kakšnimi prevajalniki (on line) imate kaj izkušenj, katere uporabljate (googlovega?), skratka katerega mi priporočate za prevajanje daljših tekstov iz nemščine (v angl. ali slo). Tenkju veri mač pa lep dan vsem! kwa pa, če bi se pozanimala kr kje na kakšnem MOON-FORUMU, če ni ta doolgi nemški tekst že kje preveden v ang.?če ta nemški tekst zanima tebe, zihr zanima tut kšno odbito kiwi bejbiko . tut slab naswet mogoč boljš kot noben naswet. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 kwa pa, če bi se pozanimala kr kje na kakšnem MOON-FORUMU, če ni ta doolgi nemški tekst že kje preveden v ang.?če ta nemški tekst zanima tebe, zihr zanima tut kšno odbito kiwi bejbiko . tut slab naswet mogoč boljš kot noben naswet. Zanima že lahko, zanima,ampak sem ziher, da tok pa spet ni takih,da bi nekdo dejansko naredu prevod.Folk, ki to rabi, večinoma pač zna nemško (al pa opa! zna prebrat povzetke v grščini )Žal.Dobila pa eno kvalitetno recenzijo te bukle v angl. jeziku! P.S.: Dej, razsvetli me,ki sem že tako ali drugače brez socialnega lajfa,kaj je to kiwi bejbika? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2010 Prijavi Deli 18. april 2010 P.S.: Dej, razsvetli me,ki sem že tako ali drugače brez socialnega lajfa,kaj je to kiwi bejbika? s tem te sicer ne bom razswetliu... ampak ajde... se pa mal delej norca iz mene, k sm glih naumn in se glih pustim...torej: kiwi bejbika je potomka POMI-jouPOMI= prisinor of mother england... ker majo angleščino do neke mere u krwi... in mogoče ... mogoče pa koga zanimajo naci teksti...zdej pa ful zares... iz grščine... pa humanist si... kwa pa kšni verski forumi? u bistwu bi mi blo lažje za twoj socialn lajf poskrbet... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.