Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Stane, zakaj je ne pelješ k veterinarju? :C: Kaj te zadržuje? A ti jaz nakažem?

Cosma, :palec: Koliko je pa zdaj že stara tvoja mala?

To je moralo biti pa prav luškano. Pa nobenega poročanja o zdravnikih! Super. x;)x Ostani humble in honored xsrcx

Cookie, DUNAJ! :2src: Zadnje čase pa hodiš po vseh mojih najljubših mestih. Še v Prago in Stockholm pojdi :vragec: Me prav zanima, kakšen vtis bo nate pustil. Jaz sem se sicer nahajala v najbolj znanih distriktih in bi se brez navigacije zgubila. A si šla v živalski vrt? Najstarejši in eden izmed najlepših (čeprav mi nasplošno ideja o živalskem vrtu ni pri srcu). Pa Kärntner Straße in prava sacher torte. Mmmmm! x:Dx

Pri meni ni nič novega. x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Ja, Stanči, pelji k veterinarju, ti vsaj povejo kaj se da naredit ...

Moj mačon bil pa zdajle 4 dni brez naju doma, ampak imel cel čas družbo.. sicer se bolj zunaj držal, ker bili v stanovanju trije Avstralci in pes x:o)x Se je tako pritoževal včeraj, ko sva prišla, vse zašpecal x:Dx x:Dx

Včeraj sva seveda po dežju vozila od meje s Hrvaško naprej, čist mokra in zmrznjena prišla domov.. nič novega :) Je bilo pa v Rovinju večino časa lepo sončkasto..

zdajle pa priprave za španščino (imam ta teden samo eno uro, vsi podaljšali počitnice), potem pa še malo druženja z mojim naj avstralcem, preden ga jutri odplejem v Trst na letališče...

aja ... novica tedna ... razpakirali sokovnik x:px moram odstranit oglas iz bolhe x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hmm, men je Dunaj najbolj všeč decembra; pač vse se sveti, lučke in t(k)o x:px

nisem šla v ZOO, še v lj.ne grem x:o)x

sem pa bila tokrat dvakrat čisto zraven, Schoenbrunn pač x:px

tokrat sem videla/šetkala po točno istih lokacijah, kot so bile v eni knjigi, davno tega prebrani in me je takrat Dunaj tok pritegnil. Sem videla in cigane in medveda x:o)x (ne žival, jasno) in tiste trgce in univerzo,...kar sem si že decembra želela, sam najt nisem znala/imela časa.

telih 10 dni imam remont; včeraj sem začela z zobarjem, pravzaprav zobarco. Do konca podaljšanega tedna bom počas obredla vse x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:C: :detelca: kaj ti naj rečem

nimam besed

hudoooooo

Moj muc Mici se že dva dni bori za življenje.

Ga samo božam, pomagati mu ne znam :C:

http://zdravasol.si/picture_library/MICI-MUC.gif

Danes je točno 6 let,odkar se valam po tem forumu. Večina je poniknila, tudi njihove objave so izginile...tisti ki so bili takrat živahni tu gor....še Marsa je bila takrat skoz" stand by"

Zdaj dragi moji, sem pa ko Stanetov muc, naraje bi se zvila v kobčič in počakala na konec. Muc ma še to možnost, da ga rešijo muk s kako milostno injekcijo,.Mene ne bojo. Nimajo jajc,jaz pa tudi ne.

V glavnem, dragi moji hudooo je fejst....

dokončno in konec in praznina :V:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Tudi jaz sem par krat prebrala Liin post :V:

Upam, da boš bolje in v vsakem primeru se drži.

(po vsakem slabem posije enkrat sonce), ni vrag, da ne bi še pri tebi.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest sstane

Lia, Mici se pobira.

Malo je upadel po postu, hrana mu še vedno ne diši in sumim, da je bil v tem problem.

Ti pa ne jamraj tako poetično x:Xx

http://zdravasol.si/picture_library/MICI%20001.jpg http://zdravasol.si/picture_library/MICI%20002.jpg

Res da je ena luna na sporedu sedaj, ampak ne bit skoz vsi neki slabe vole x:)x x:)x x:)x

Stane

Fino za mucka :wOOt:

Lia

Glavo gor :kiss: :kiss:

Aliana

Brrrrrrrrrrr

Mrazek po dežju se furat :cry:

En pobož in popih za vse ostale, ki ste slabe volje

xwizardx xwizardx

Imejte lep dan

:onfire: :onfire: :onfire:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Evo, konc dopusta al kaj je že to blo..

peljem mojga avstralca v Trst na letališče.. glede na to, da gre moj dragi verjetno zraven, to pomen celodnevni izlet, ker se bo itak treba ustavit še v Palmanovi in v Ikei x:o)x saj ne da kaj rabim, gremo mal uč vržt..

Mal me spet živčno dela tale seznam izpitov, ki ga imam pred nosom obešenega.. moram v knjižnico in novo porcijo knjig nabrat. leze, leze polžek počasi proti diplomi x:o)x

Stane, vesela za Mici :palec: zdaj jo pa fajn pocrkljaj s kakim meskom :)

Lia ... xsrcx

loesje

Spet nazaj -

Lia, :detelca:

Za Mici xwizardx

Luna ali karkoli že nadaljuje svoj raztur, danes se počutim malce boljše ampak vseeno...razpoloženja za v kr tm neki....volja..kaj je že to? :8): Ampak vseeno sem opravila eno zoprno zadevo včeraj, ki me je čakala... x:((x

Drugače se pa sprašujem, kako neki mame iz reklam za pralne praške uspejo oprati madeže svojih nadobudnežev, kajti madeži, ki jih pridela moja še ne 2 letnica, s temi novodobnimi pogruntavščinami tudi slučajno ne izginejo z njenih oblačil. Vanish in podoben klump tudi slučajno ne odstrani, tisto kar reklamirajo na veliko. Zato sem včeraj preizkusila staro a zelo učinkovito metodo, kuhanje perila v loncu na šporgetu in zadeva deluje.

...lep dan vsem :kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane
Stane, vesela za Mici :palec: zdaj jo pa fajn pocrkljaj s kakim meskom :)

Lia ... xsrcx

Ni ona, je on x;)x

Konzerv in onih mačjih keksov ne dobi več, samo še natur.

Po presnojedsko.

Ja kako :eek: A mu ne dajes tvoje soli!? To pa res cudn no!? xrolleyesx

kje pa je zdaj tvoja notranja svetoloba? Al tema bruha iz tebe? :8):

:xx!:

Lia, sej bo :palec: xupx xyesx

xrainbowx

Free, tole je pa podlo. :xx!:

se strinjam. Zihr se je prewč onega aktivnega kisika nažrl xrolleyesx no, razen če ne gre za zapoznelo reakcijo anionskih vložkov :o|o:

Lia, Mici se pobira.

juhu xDDx :palec:

Evo, konc dopusta al kaj je že to blo..

peljem mojga avstralca v Trst na letališče.. glede na to, da gre moj dragi verjetno zraven, to pomen celodnevni izlet, ker se bo itak treba ustavit še v Palmanovi in v Ikei x:o)x saj ne da kaj rabim, gremo mal uč vržt..

pravzprav gresta tošl prezračit xppx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

lia, kaj se dogaja s tabo? Nehaj strašit :o|o: :sori:

No, me veseli, da se mucek pobira :palec: :2src:

Pustite free-ja... kljub temu, da nas forsira s svojimi ekološkimi prepričanji, je že zdavnaj dokazal, da ne premore sočutja do živali.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mi pa ni vseeno, da bi izgubil dobrega prijatelja.

no vidiš...

jebe se teb za mačka...

zate te skrbi :vragec:

dau boh ta ti uide s ta prwo mačko k mim bajte pride x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest sstane
dau boh ta ti uide s ta prwo mačko k mim bajte pride x:)x

Če ga mačka odvleče, ne pa Matilda, se ne bom nič pritoževal x:Dx

meni ni.

Free, tole je pa podlo. :xx!:

x:Dx xcivx itaq!

...dokazal, da ne premore sočutja do živali.

Kaj je piskotek, ocitno me ze kr pogresas x:o)x

kje pa je zdaj tvoja notranja svetoloba? Al tema bruha iz tebe? :8):

:eek: A kr!?

:sori: xcrossfingx

Zdaj dragi moji, sem pa ko Stanetov muc, naraje bi se zvila v kobčič in počakala na konec. Muc ma še to možnost, da ga rešijo muk s kako milostno injekcijo,.Mene ne bojo. Nimajo jajc,jaz pa tudi ne.

pravzprav gresta tošl prezračit xppx

x:o)x hmm.. no ja... khm ... čist mal x:Ix x:Dx

dobila mini pladenj za mačje posode, ki ga iščem že pol leta.. pa blazine za stole na balkonu, ker je zdajšnje mačkon nasvinjal in sem jih poskušala oprat in ni blo najbolj uspešno.. te zdaj se dajo slečt in prat v stroju :palec: pa še par malenkosti :inocent:

Ajaaaaaa, Mici je maček, kako nisem tega takoj pogruntala :palec: x:Dx x:Dx x:o)x

loesje

Spet nazaj -

no, sej sm rekla x^x

drgač pa danes odkljukala okulista/optika; vse je b.p. in ql w:Iw :wOOt: (Nazadnje bila pred 8! leti)

ginija bom prestavila za kak teden :vio:

počas bom vse spedencala xDDx :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Neka nostalgija me lovi...

Že včeraj, pa danes ponovno. Moram spustiti prste po tipkovnici...

Moram povedati, da tudi če me ni na forumu, so se vame vtisnili posti iz življenja enih lutatikov...

Saj jih večine več ni; pa vendar...

Cosma (takrat še neporočena, brez otroka, všečna mlada damica)

Astra (me je osupnila s svojo močno lepoto)

Mick (možakar z dušo otroka)

. . .

Aakhut (dolgo sem mislila da je mulc, izpade pa Mickova sorodna duša)

Bobnar, Krokodil, Volk... namazani forumisti

Lia, Ksenia in Nataly moje sorodne duše (haha...na facebocku imam enako sliko kot Nataliy, ko se v snegu igra s svojim psom)

Contesa (sploh ne vem,kakšna je, ampak zdela se mi je zmeraj rahlo vzvišena dama...)

Neka dama, meni zelo ljuba, iz savinjske doline; z ikono nekega lika iz risanke...je forumirala in magistrirala (ne iz foruma)

Vojko in seveda kraljica Marsa (generacijo moja...)...dama, ki mi je vedno žugala s kazalcem, ko smo forum zamenjali za m-irc.

Lep in grozlji je bil čas preživet na forumu. V mislih sem se več ukvarjala z forumisti kot z osebami iz realnega življenja.

Bodite fajn.

Neka nostalgija me lovi...

Že včeraj, pa danes ponovno. Moram spustiti prste po tipkovnici...

Moram povedati, da tudi če me ni na forumu, so se vame vtisnili posti iz življenja enih lutatikov...

Saj jih večine več ni; pa vendar...

Cosma (takrat še neporočena, brez otroka, všečna mlada damica)

Astra (me je osupnila s svojo močno lepoto)

Mick (možakar z dušo otroka)

. . .

Aakhut (dolgo sem mislila da je mulc, izpade pa Mickova sorodna duša)

Bobnar, Krokodil, Volk... namazani forumisti

Lia, Ksenia in Nataly moje sorodne duše (haha...na facebocku imam enako sliko kot Nataliy, ko se v snegu igra s svojim psom)

Contesa (sploh ne vem,kakšna je, ampak zdela se mi je zmeraj rahlo vzvišena dama...)

Neka dama, meni zelo ljuba, iz savinjske doline; z ikono nekega lika iz risanke...je forumirala in magistrirala (ne iz foruma)

Vojko in seveda kraljica Marsa (generacijo moja...)...dama, ki mi je vedno žugala s kazalcem, ko smo forum zamenjali za m-irc.

Lep in grozlji je bil čas preživet na forumu. V mislih sem se več ukvarjala z forumisti kot z osebami iz realnega življenja.

Bodite fajn.

ja, to so bila leta, a ne x8Dx

glede ircanja in števila tvojih postov, si verjetno veliko bolj uživala ob branju kot ob pisanju...razen če nick Sanjalica ne skriva kakega drugega bolj aktivnega alter-ega :ph34r:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Bodite fajn.

hvala Sanjalica! Upam, da si ti fajn.

Jaz se bolj poredko pojavim na forumu. Vsake toliko še pokukam v dnevnik in zadnjič me je čisto zadelo, ko sem prebrala liin post. Kar naprej mislim nanjo in upam, da je OK. :detelca: xcrossfingx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...