Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

enkrat bo en mene tozil za schtraufenpacht? x:Dx x;)x xokx

xsmx

(Nat, sem sele pol vidla, thx! :kiss: x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

fijuuuuuuuuuuu zdele videla, da sva imela z lnf 7 obletnico :kiss: ...čas res beži...no pri meni so zgleda vse tole long term relationships

kam pa greš na morje Nat?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ah Marsa, kaj se sekiraš za 200evrčkov x:o)x , če bi imela stil bi to naredila nekako takole http://24ur.com/novice/gospodarstvo/naredi...vrov-skode.html vsaj :vragec:

saj! itak... nimam stila! x:o)x

(*ko prizna, pola mu se prasta x:px)

aja si imela vrocino?

(nc brala, k svoje schtr. mela).

No fajn da je boljs. :palec:

(jaz tud vrocino, drugacno, vse mam v zelodcu pa v glavi - milijon stopinj x:o)x xredx)

fijuuuuuuuuuuu zdele videla, da sva imela z lnf 7 obletnico

pih. Muky. x:Dx :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj! itak... nimam stila! x:o)x

(*ko prizna, pola mu se prasta x:px)

pih. Muky. x:Dx :vragec: x;)x

pa še tole bi blo vse uradno pa z blagoslovom uradnih uradov in uradnikov. Tukaj bi bila čisto na konju pa še v skladu s svojimi prepričanji x:Dx

...ja sej vem muky :irs: kaj pa čmo. takle mamo, @ guncamo že toliko časa, vmes se je pa zgodilo milijon stvari...pomembnih in manj pomembnih...velikih in malih radosti, težkih, bolečih stvari, razočaranj, padcev in vzponov...vsega nam je bilo dano.

No vsaj zase lahko rečem, da sem doživela hude strese in pretrese, pa tudi veliko lepih, veselih trenutkov. Nekaj sem jih podelila z vami, nekaj jih je ostalo samo z mano, veliko sem jih pa pozabila (k sreči) x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz pa osem let :eek:

kaj vse se ni dogajalo v tem času..

eh no ja..

nikamor letos na morje.

London bo požrl ves družinski proračun.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Marsa :sori: upam da se ti čimboljše porihta s čimmanj stroški in čimbolj ohranjenimi živci... xcrossfingx

Cosma, pozdravi se xsrcx

Lia, upam da si kej boljše, skrbi nas! :sori: x:Xx

Alianci pa sosedje nagajajo... tudi zate xcrossfingx

Jaz sem tudi v enem svojem svetu zadnje mesece .. čudno se vse skupaj meša ...

Aja, pa končno uspela spoznat našo Ribico Katjo. xsrcx Po koliko časa dogovarjanja? Dve leti vsaj, če ne že tri xDDx

xsrcx

Citiram, kar sem našla, pa nista edina in najstarejša posta...:

Mystica... tnx... x:Ix x:Xx Tebe moram res enkat spoznat, ti si tak sonček... http://www.my-smileys.de/smileys2/smilysun_2.gif xsrcx
Pika Pikica, Aiwek pa Mystica.... pa en dan še Wibica zravn! x^x xsrcx K ste tolk fajn babe, sem ziher, da bo potem scal še cel mesec....

Men je blo ful fajn xsrcx vem, da bi si mele še 5000 stvari za povedat x:Dx Pa simpatičnega brata maš x:px x;)x x:Dx So me pol na poti domov ustavli, so zaprli avtocesto in speljali obvoz čez pumpo na Ravbarkomandi, blo jih je FUL, ne vem kaj so iskali... so mi posvetli z lučko da ustavim, pa me je prjazen policaj vprašal, če sem na poti domov... "A kr sama?!?!" x:Dx ja jok, kaj nej zdej x:Dx pa vprašu me je, če je moj avto, to je blo pa to, sploh ni spraševal če sem kej spila al ne. Mii je pol še "ustavu promet" da sm šla lahko rikverc iz parkirnega boxa x8Dx

Jz sm pa padla zadnji izpit in ga grem ponovno delat v juniju. Glede na to kako sem se spravljala k učenju me ne čudi, ampak sej, se bom pač naslednjič boljše prpravla. Kar se tiče mojga loverja ne vem pr čem sem, ne vem kaj bi jz hotla in ne vem kaj bi on hotu, se mi zdi da je on tut precej v dvomih a bi to še nadaljeval al kaj. Karakterno po moje itak ne paševa preveč skup, nekak je disagree to disagree x:Dx ampak kaaaaj če je pa taaako sladak x:px x:Ix Joj še dobr da nism zalublena. Ampak sej, luštnih je še neki x:)x Včeri smo bli uzuni in men je blo ful luštn, ful smo se hecal, pa z enim sm zmenjena da se dobiva na kavi xDDx looking forward x;)x En drug znanc je spraševal kje mam loverja dons (prvič k smo se uzuni srečal sm bla z avtom in trezna, pa beden večer je bil vsem, tut tistim k so pil, in nisem bla lih blazno evforične volje; prejšnjič me je vidu z njim in ko mi ga je omenu me je zafrkaval da se mi ob njegovi omembi kr začne smejat; včeri je pa opazu, da sm očitno neki spila k sm bla ful dobre volje x:Dx )... enivej, sm lahko samo rekla "kaj me briga", res ne vem kod hodi, pa sej nisva skup, če bi/bo hotu, ve kje sm doma. x:)x Danes planiram it še mal pogledat v shopping, pol pa spaaaaat, zdej že tri dni spim po 4-5 ur na noč samo...

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Hudo mi je, ko tako prebiram Marsine dogodivščine.

Dejansko je simpatična, topla, bistra ženska (saj ne morem več napisati dekle, a ne? :vragec: ), pa nekako ji ne uspe...da bi te svoje lastnosti tudi materialno vnovčila, da bi lahko živela tako, kot ji definitivno pripada.

In s kapljicami v morje ji nihče ne more pomagati. Nek biznis bi mogla dobiti. Velik. Takšen, kot je sama. Venar najti luknjo...uspeti, zmagati, vse poplačati in zadihati s polnimi pljuči je - umetnost. Celo danes, ko imajo redki dovolj za preživetje, za umetnost pa denarja ni. Prej za kakšen špricar, dva, pet..., ker je to tudi ceneje.

Resnično si želim, da bi ljudje imeli delo in da bi za svoje delo bili vsaj toliko dobro plačani, da bi lahko plačevali državi kazni za "drobne neumnosti" in da bi si lahko kupili vsak dan svež kruh, mleko...

Daj zlata ribica, migni - za Ksenie, Marse, Cosme, Natalyje, Lie, Mateje in druge ...

Jaz sem pa tudi nekaj dni praznovala 6. obletnico z lnf x:Dx xpartyx V bistvu se je ogromno zgodilo v tem času... faks, službe, nova zveza, novi načrti, selitev, določena boleča spoznanja in določena osvobajajoča spoznanja... x:Ix

Sploh ne vem, kaj naj rečem. Če kaj rečem, mi marsikdo očita, da sem vse dobila k riti... čeprav imam celo na forumu prijatelje, ki vedo, da temu ni tako.

Bom pa rekla, da se strinjam s tem:

Nek biznis bi mogla dobiti. Velik. Takšen, kot je sama. Venar najti luknjo...uspeti, zmagati, vse poplačati in zadihati s polnimi pljuči je - umetnost.

No, ne vem, zakaj VELIK biznis. Jaz sigurno lažje živim, ker me razveseljujejo mali projekti (naloge), ki se jim posvetim, ki se razveselim, če lahko delam tudi doma in tako dalje, kot tisti, ki so pohlepni.

Nekje je pač treba začet. Meni je v bistvu čudno, da ljudje ne izkoristijo svojih talentov. To tisti, ki vedo, da NEKAJ imajo, da o nečem res imajo pojma. Toliko različnih ljudi je tukaj, eni se spoznamo na številke, drugi na zakone, tretji na trženje... treba je samo vprašat, kako in kaj. Tudi finančno pomoč ljudje nudijo (nudimo), kar je pa itak začasna rešitev.

Pa ne mi o krizi, recesiji in vem tem... štekam... ampak a se je vse začelo z recesijo? Pri marsikomu ja, pri marsikomu pa tudi ne.

Jaz nobenega posebnega talenta, edino zmožna sem sedet pred eno stvarjo toliko časa, dokler je ne pogruntam (t.i. zicleder)... nisem fouš tistim, ki ga imajo, me pa včasih jezi, da nekateri, ki ga imajo, ne izkoristijo.

Recimo astrologija. Prej niti nisem tega opazila, ampak dejansko veliko ljudi v to verjame in hodi k astrologom (najraje pa tistim, ki imajo pač neko ime). Zadnjič sem spoznala nekoga, ki se ukvarja s tistimi butastimi televizijskimi oglasi, kjer ti odgovorijo na astro vprašanje ali pa šloganje. Neverjetno je, koliko ljudi kliče, pošilja smsje...

V tujini jih najemajo že v podjetjih...

Ne vem no. Včasih je pa treba tud vzeti nekaj takega, kjer ne bo talent izkoriščen, bo pa reden dohodek. Al pa kej priložnostnega.

Moj foter je mogel en čas v svojem življenju začet tudi šivat (pač se naučit), da so prišli skozi...

Dobro, finančna kriza je naredila svoje. Definitivno. Vendar pa jaz še vedno vidim ljudi v trgovinah, vidim jih kupovat knjige, poslušam jih o tem, kako so šli k astrologom...

Tole bo mogoče slišati bedno, ampak je res.... pri nekaterih se mi zdi, da je to kljub pomankanju denarja zdaj še bolj aktualno, da se oprimejo nečesa, ki jim pomaga stati pokonci.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Da.

Imeti talent je eno, izkoristiti ga, pa lahko nekaj povsem drugega. Vcasih je je zelo povezano z izrazanjem, vedenjskimi vzorci, samopodobo, samozavestjo in prepricanji o tem kaj talent sploh je.

Jaz verjamem, da ima vsak clovek dolocen talent. Mnogi pa so tolk zatrti, da se jih niti ne zavedajo in jih zanikajo ze v sami misli. Kakor se niti ne zavedajo da je talent potrebno vcasih tudi potegnit iz sebe, negovat doloceno ze odkrito sposobnost, cetudi je minimalna v vidiku na nek vzor ali druzben vzorec.

Nekaterim uspe ze zato, ker vanje nekdo verjame, imajo mentorja, osebo, ki jih vspodbuja.

Drugim z trdim delom, tretji imajo talent predvsem zase in svoje veselje.

Pred zoro je mrak. Pred zavedanjem o pretiranem potrosnistvu in vsesplosnem pomanjkanju duhovnih vrednot, je razkroj in slo po materialnem logicna posledica. Gre za kompenziranje. Kompenzacijo v namisljenih potrebah po nizjih nivojih (materialno, sex, moc, odmik v nestvarnost, filme, ipd) v dejanskem iskanju visjega, prave srece miru in notranjega pomirjenja s samim seboj in svetom okoli nas.

Kot neko kolo zivljenja, ki se vrti... smo na visku, ker imamo pred seboj cilj kot posledico namisljene iluzije, to dozivimo, se razpoci, in ponovno ostane prazen. In potem znova in znova in znova... notranjega zadovoljstva in pomiritve pa ni, ali pa so zgolj zacasne in ne potesijo dna. Morda v depresiji. Pa se takrat v notranjosti brbota. Po visku energije in iluzije pa je vedno znova sledi razocaranje. Dokler telo ne upesa in umre. Zivljenje maje ali sveta iluzije, ki ga presegamo in spoznavamo ter vedno bolj locujemo ka je iluzija in je tisto kar prinasa notranje zadovoljstvo.

Malce dramaticno pac. x:o)x

Update x:o)x

gel 'Get off' očitno deluje.. sem ga prej mačku nesla pod nos, ko je not prišel, pa je mal čudn pogledal, pa zamižal in zbežal stran. Pol še dvakrat ponovila in me je že prav besno gledal kaj ga to zafrkavam x:px Tko da.. bom mu še ene 2 dni tole noter pod nos tlačla, da mu res fajn, fajn začne it na živce, potem pa šla k sosedom na pogovore in posula tole po vrtovih..

in na drugo stran bloka, pod balkon dala posodo s peskom in mu jo pokazala, da vidi, da ma alternativo, ki ne smrdi..

pa še sosednje bodo mel vsak dan pred nosom posodo, da vidijo, da se trudimo x;)x

Učila se s prijateljico celo popoldne.. pa jutri se bom tudi.. pa v petek.. in vikend.. in tko naprej naslednjih 14 dni ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xcivx jao, babnce...nehajte se z menoj ubadat.....

jst tud mela šesto obletnico zaj te dni tu gor.... x:o)x pa se nisn nič spremenila, eno samo jadanje skoz....s tem , da zdaj vsaj vem zakaj zaradi nepravilne uporabe kontracepcije...namest da sn jedla proti glavobolu aspirin, bi blo bolj da bi si ga med kolena dala, pa trdno skup tiščala...hvalabogi bil vsaj foter moj otrok tak pametn, da je reku da se loči, če mislim še četrtega met, tak da sm zdaj jako hvaležna :vragec: ker če bi blo po moje bi bla vsaj še dva...mam moratorij na froce pa na pse, ker zaradi totih domači živali ma človek moteno spanje nočno, je reko naš, da bi on rad še kdaj kaj spal

drgač pr men nič novega....brez keša...čist...se skor ne spomnim, da bi bila tak suha v tošl...same smrti okol mene, sosedo pokopali 44let rak, drugega soseda pobralo pr 37 infarkt, tud umrl....včeraj so pa enga z rešilcem kuj s ta druge hiše...pol pa bod vesel če morš.

xcivx gagam, pa občasno se kje v kakem špegli srečam x:o)x vidim , da vam tui dogaja, tak da dolgcajt nam ni :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
xcivx jao, babnce...nehajte se z menoj ubadat.....

Ej, strina, moj Mici je ko nov, ti pa tudi, vidim :mex: x;)x

pa kje ti živiš Lia??? V katastrofendorfu al kaj??? Ali imate v bližini jedrsko? daljnovod? onesnažen vir vode? razdelilna transformatorska postaja??? Kaj vam dogaja na onem koncu?

super za Micija :palec:

*vidim, da smo se več ali manj dolgoročno oženle z lnf-jem. Saj včasih se več pogovarjam tu, kot pa doma z možem xrolleyesx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

No fajn da si se oglasila, Lia. xDDx :palec:

Aliana, super tole, csito mozno da bo delovalo (kar bi blo dbest). xokx

Ja, talenti. xDDx x;)x

Eden njih je tudi kako biti oz. (p)ostati sebi najbolj podoben, it po svoji poti, kot ti jo narekuje notranji *Bog*.

Mene tud mot, ko ljudje ne izkoristijo talenta (ki ga ima za spremembo vsak) - it notri vase, kadar se pojavijo recimo custvene zadeve (najvec folka ima probleme na tem podrocju, poleg denarnega... ko gre za [tezjo] bolezen, je pa druga pesem, je pa posebna karma in moras bit se bolj mocan) in to znat sprejet, zdravit pri sebi.

Vsakdo ima tudi talent za svoje zdravljenje, pa vendar vsi obiskujejo zdravnike in uzivajo tablete, praske itd.

Talent je pa lohk tud jeba.

Odvisno kateri je tisti, ki ga je treba razvijat (ce jih je recimo vec), vedno lohk zgresimo in dokler ne probamo se cesa, ne moremo vedeti.

Skozi cas sem negovala razlicne talente; glasbeni talent... likovni... za pisanje... za ukvarjanje z ljudmi, psihologijo, astrologijo....

Zdaj pa negujem talent druge sorte, poleg tega, kako preziveti v ekstremnih pogojih, samo da jaz ne dam recimo 4000€, da grem na delavnico posta, zivljenja na prani in ostalih delavnic notranje rasti, ki jih pac furam kar tam kjer sem (takorekoc silom prilike).

Vsako znanje pa je koristno.

(saj res: *vmes* sem bila ze v sluzbi - ampak samo dva dni x:o)x, za to delo definitivno nisem imela talenta, ceprav je slo za telefonsko linijo - pac, gledala sem oglase in iskala tisto, kar znam... bodisi se hoce studente (zdaj bo morda drugace), bodisi se rabijo izkusnje - poleg seveda primerne izobrazbe oz. usposobljenosti - in ce je stitisoc brezposelnih, izobrazenih, delavnih, z izkusnjami, praxami itd., ki ne dobijo jobov, se mi ne zdi tako presenetljivo, da ena umetnica in prostovoljka tudi nima joba x:)x - zdaj ljudje ne kupujejo slik recimo, ze za oglase pa mors imet zveze oz. za vse jih rabis, jaz pa nimam socialnih omrezij, ker sem si izbrala virtualno socialno omrezje na tak nacin kot je)

Tako v tem obdobju lajfa se dalje delam to, kar znam, v cemer sem dobra (LN je dober, zato se dalje vztrajam v tem), kriza pa seveda JE okoliscina.

Recimo tecno je v bistvu edino to, ker se moram tkole drkat, pa je tezko pocet kaj ustvarjalnega.

V lajfu me najbolj jebe, ker nimam svojih 5 kvadratov (in jih tudi nikol nisem imela, saj do ne vem kdaj nisem imela svoje sobe). Vse moje ostale jebe izvirajo v bistvu iz tega, saj se vecino cajta ukvarjam samo s tem.

In za to mi ni noben kriv, pa tudi sama nisem kriva - tako pac je.

Preziveti v takih okoliscinah pa je svojevrsten talent.

(*naravni talent ribe je, da plava, ptica, da leti; a riba ne more plavati na suhem, ptic pa ne leteti v kletki)

Ja, velik vode je ze tule preteklo. xribax

V glavnem, moram poklicat na banko, kaj se je/bo zdaj zgodilo, dogajalo, kaj pa kako.

Picasso

Sem klicala, nic izvedela v bistvu, sploh nisem dobila konkretnega odgovora, pac pa "v sifrah" x:Dx x;)x

Sem zelo konkretno vprasala (npr. kaj se bo zgodilo v primeru, da dobim gor nakazilo v vrednosti nad 200, kolikor sem dolzna - ali bo to steto kot poravnan dolg in bo to to? al kaj?), pa dobila vsakic nek avtomaticni splosni odgovor (ki ga v bistvu nisem razumela).

No kot sem uspela razbrat, je nekako tako kot je napisala Zalaya; da skratka po tem ko to ze poravnam, so se dodatne neke procedure.

Sicer nej grem pa kao na maticno banko vprasat (pa klicala sem na maticno banko).

Skratka, v vsakem primeru moram cimprej to poravnat, a za najemnino se bom probala drugace zorganizirat... je tolk tega nujnega, da potem ne ves, kaj nej naredis (zato pa tud te kazni se nisem placala, ker moram tud skrbet, da so racuni placani, da ne bojo se gazde imele problemov).

V glavnem, jeba.

Ampak vsaj za najemnino bom imela. x8Dx

~~~

Pa se kaksna dobra novica:

Tim je imel z bendom v soboto v KUDu koncert in so bili nenormalno dobri (pa 4 mesece slabe sele vadijo skupaj, a se vidi da se ujamejo in razumejo in najpomembneje, da uzivajo v igranju... sicer je pa zasedba sco, ribi, sco :vio:), ne sam ker je moj sin, ampak tud glasbeno! Sicer se vidi, da je vpliv RHCP, sam tamal raztura bas kot kak strucko (Jan [schtraufenpacht xDDx] je pa tud car! Ful soliral -kitarca- pa tak vokal, da cist halo! Vibracije z glasom, s ful visokim glasom tudi odpeti deli, res je bilo prav uzitek jih gledat oz. poslusat)!

Tako da je bil zlo fajn koncert, po tem sem sla pa s frendo se v en lokalcek, kjer ze ful dolgo nisem bila (pa ceprav me vedno vabi[jo]) in sem se imela res lustno; je se en frend uletel pa par znancev, pa se Ursa (zdaj je spet v LJ)... Je pasal mal zuranja. x:)x

Pa eni modeli so bli, ful njih, v nekih plascih in klobukih in nekako napedenani, v takem stilu, da sem mislila da so americani, kaksni amisi, mormoni, kaj takega, pa sem jih prav vprasala, kwa da so za eni xDDx, so pa rekli, da so neka belgijska ragbi ekipa. x?x Pa nc nisem tacga zasledila nikjer da bi blo. En od teh mi je pa dal svoj sal. x:o)x xDDx Sem bila prevec presenecena da bi odklonila (kaj cem s salom, jih imam ze ful). Ampak kao - prijaznost. Sej je lepo. :vio:

Picasso

Marsy

ker smo čist vsi v recesiji, evo jaz ne vem od kod mi bo padel ta zadnji obrok za letnik faksa.

Se bom sedaj omejil zgolj na moralno podporo.

Je pa tako, tudi banke niso več taki zmaji kot so bile nekoč.

Vsedeš se pogovoriš, da se celo zmenit, da razglasiš osebni stečaj, in ti potem prilive, dokler ne izplačaš dolgove trgajo iz TRR.

Če si iskren in poveš tako kot je se te celo hladni uslužbenci (v zasebnem sektorju) usmilijo in zagotovo skupaj najdete kakšno rešitev.

Imel sem eno sorodno izkušnjo tak da.

saj vem Porny, hvala!. x:)x

Res je tako, saj vedno na koncu na dobro naletim (sej mam pogosto kake take *birokratske* xDDx), pa so potem vsi prijazni.

Saj tud obe referentki vceraj sta bili prijazni (na davcni in na redarstvu), ko so naju s frendo koncno spustili not. x:o)x

Saj, jutri grem na banko kar osebno...

Itak povem vedno tako kot je, iskreno in to, pa me kar poslusajo in mi verjamejo - sam ko koncno *pridem not*. Ostalo pa je Kafkin Proces zame. x:o)x x:Dx

Osebe so prijazne, sistem je v k*.

.... recimo blazotni hodniki s po ful pisarn, v vsaki eden ali dva zaposlena, sami zarad sebe tam, stranke vsako posebej skozi reseto spuscajo not (ze po tem, ko sva spodaj po 2. instanci bili napoteni na referentko, so tam zaklenjena vrata in mors pozvonit [kot receno, naju je pa ze cakala, ker jo je iz recepcije poklical da prihajava], pa pocasi pride en tip, neprijazen, in poveva da sva bili poslani in hoceva notri - skozi vrata ki jih je prisel odpret, pa stopi ven (x!x) in pravi 'da ne bomo med vrati stali'. x:o)x Ej in si nisem mogla kaj, da ne bi navrgla: 'zakaj pa ne notri?' xDDx saj sva prisli na urad, sva bili napoteni... tako da sem mu morala tiste pildke kar v stoje na hodniku pri radiatorju kazat x:Dx, potem sele smo sli not...

Tip v sprejemni pisarni (zelo neprijazen) pa ima na levi telefon in mizico, pred sabo pa zaslon cca 1m, kjer so polja - posamezni punkti parkiranja (mestni trg, zoisova, blablajeva...) - tako da ocitno samo zvrcne, pa tisti redarji ki so v blizini, priletijo iz preze.

Skratka, totalen aparat, ki pa ga placujemo mi - s kaznimi in podobnim, da sploh lohk zivi ta organizem ves... in najboljse tehnologije, totalni Big brother... Sem bla kar mal negativno frapirana ko sem tisto videla.

Pa zato ni nic boljse pakriranje v LJ, se je tud vcer videlo da je prav inkasantstvo... Ker bi imeli ze s temi, ki ZARES grdo parkirajo, recimo da kaj ovirajo itd., dovolj dela in casha v blagajno...

Totalno si nemocen, ko vidis ta sistem tudi od blizu, od znotraj...

Sem samo razmisljala, ojoj kako iz totalno drugega vesolja sem. xNNx xDDx

Picasso

... se vam pa vsem zahvaljujem za *pogovorcek* (in pozornost oz. predvsem 'poslusanje'). :flowers:

Je malo lazje, ce se mal skasljas. x:o)x

(zato pa se tud nic ne javljam, ker mi je brez zveze taksno pisarit, ker predobro vem, da ljudje s tezavami nis(m)o najboljsa druzba... potem pa se itak se bolj osamis, na koncu si pa v vakuumu... zato se pocutim malo boljse, pa ceprav problemi niso izginili...)

Picasso

Mirno se tudi jaz lahko pofočkam v klub 'La Vie en Rose'. V teh 8 letih (ou-maj-gad) sem, z izdatno pomočjo raznih plutonov, saturnov, sade satijev in ostalih humoristov, izgubila že takorekoč vse od hiše, odnosa, zdravja, frendov, službe, do denarja. Zdaj vem tudi to, kako je, če nimaš za hrano. Drugač sem pa fajn xzobkox

Marsa, good luck xcrossfingx

Lia - nehaj se no hecat! Mene si čisto prestrašila s tistim postom.

cosma, pobož, hitro okrevaj xgoldfishx

Mirno se tudi jaz lahko pofočkam v klub 'La Vie en Rose'. V teh 8 letih (ou-maj-gad) sem, z izdatno pomočjo raznih plutonov, saturnov, sade satijev in ostalih humoristov, izgubila že takorekoč vse od hiše, odnosa, zdravja, frendov, službe, do denarja. Zdaj vem tudi to, kako je, če nimaš za hrano. Drugač sem pa fajn xzobkox

Marsa, good luck xcrossfingx

Lia - nehaj se no hecat! Mene si čisto prestrašila s tistim postom.

cosma, pobož, hitro okrevaj xgoldfishx

vem kako je, če izgubljaš streho nad glavo, če moraš na sestanku polnem visokih egov obdržat dom za otroka, vem kako je, če čaraš da ima otrok za jest, vem kako je, če preprosto ni denarja za mesečno vozovnico in moj otrok zna cenit to kar ji nudiva. Denar si že eno leto služi tudi sama-trenira dekleta pri mini rokometu - naslednji vikend jo čaka finale v Velenju, pomaga pri kakšni inventuri, ni ji težko pomivat kozarcev za šankom... kar je bilo vsem trem težko, je bilo težko prodat motor. vendar država zahteva svoje, ne vpraša za razloge... niti jih ne bom naštevala... vem, da sem za sklepe kriva sama, vendar jih z dvignjeno glavo odplačujem - mala ne bo mojega dolga imela za mojo popotnico... vendar se pa še vedno najde in se bo našel kakšen eurček da pomagam komu...

danes sem v klubu kihajočih, smrkajočih kašljajočih... očitno rabim time-out... še vedno tečem, pričela sem z učenjem sedenja na konju, spet mal pišem, malo čaka operacija kolena (ja spet, po operaciji kolena, slepiča, ponovne operacije zaradi slepiča), jaz čakam izvide mamografije...

lahko bi jokala, lahko bi preprosto odpovedala, vendar pa uživam v trenutkih. Slabim stvarem posvetim samo en trenutek - toliko da najdem rešitev... nato prepustim, delujem v tej smeri in vmes ne pozabim uživat lajf ... dan mi je ta trenutek, ne jutrišnji...

Lia, drži se!!!

Mateja, jaz verjamem v tvoj posel

mejte se

Zelo lep post, Ksenija! :palec:

(tamala je pa itak carica! x8Dx)

Tud jaz verjamem v Matejo oz. kar pocne. :palec:

Mateja, good luck tudi tebi (- vsem nam)! xwizardx

Modri Kitajci so rekli, hvalabogu, da zivimo v pestrih casih!

Splosno pravzaprav celo lahko tudi sama tako recem, vendar dan je dolg, lajf pa kratek. x;)x

xupx x;)x

Picasso

Ksenija, zate in za Tami xgoldfishx :detelca: xcrossfingx

Kaj, če bi me raje kakšen drug klub ustanovile? Kaj bolj zabavnega kot tole? No, če drugega ne, bomo pa na stara leta kot kakšni indijanski poglavarji, polne modrosti in vsemogočih izkušenj. :madpro: (zeh, zeh xzzzx)

x:Ix joj Mateja saj niaš tu kaj...ovi humoristi pač so kakršni so...matr, sam zarad tega je dobro da sn se šla gledat v astrologijo....pa da vem , da tudi če se v rit vgriznem ne bo nič drugače.... :V:

pa da mi neo zaj kako novodobnik prletu, pa reku de naj pozitivno mislim...

x^x postajam mizantrop, specializiran za one, odzad, ki so skriti skritimi za občinskikimi, upravnimi, in drugimi notranje organskimi zadevami :wOOt:

"bed sm skrajno bed...nezdepilirana,z neurejenimi nohti,brez botoksa brez silikona, brez nove gardorebe, štiham, pucam drek pa kljuke po uradih......počutim se pa ko povožen makaron, pa pol mislim da tak tudi zgledam...

kar se starih dni tiče, se mi zdi da nas odreši sanjski tip , ki se Alzheimer kliče.....nič več ne boli , kar je blo in kar bo...sam kar je -je tu x:o)x

:vragec: drgač pa zdrava itak nikol nism bla, tak da je čudno prčakvat, da se bo pa zdaj na stare dni kaj izboljšalo x8Dx to bi blo pa že čist evforično v stilu Boruta Pahorja....kaj naj lapam -kak briljiram, ej drugovi i drugarice....brzo stiže svijetla budučnost....jebote, sveča na britofi x8Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...