Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Da še tule malo nos stegnem x8Dx x8Dx

Večinoma se po hribih jagam x:)x

Imamo eno nad vse luštno planino, na katero se s fajn tempom leze eno uro x:)x

Smo se našli posamezniki, ki se vsak dan srečujemo in smo kot ena familija z istimi cilji x:Dx

Zobozdravnik.... Dragi so, ni kaj.

Tudi s sivo plombo lahko živim, je še najceneje in tudi ne pade ven kar tako x:Dx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

uh se dobr da nisem nic not hodila. x:o)x

(o zobarjih... kaj me se vse caka :o|o: ....)

*

V soboto me klice frenda, kaj kej delam pa to, pa pravim, imam ravno nenajavljen obisk. x:)x

Pa jo zanima, kdo to, pa pravim, ma en sosed je vpil pred vrati, pa je zdaj pri meni, zdaj se pa tamle v kopalnici valja. Najprej je pa vse prebrskal. x:Dx

In frenda sam: :eek: :irs: x?x x!x

x:px x:Dx

Je bil pa tale "sosed" x:)x

(*ocitno je kidnil ven, ko so sli lastniki ven, mijavkal po hodniku, pa nekako... se mi je zasmilil oz. tud so pol se neki stanovalci okol hodil pa zvonil, ces, kaj pa lastniki itd. No jaz pa poznam mucka, ga velikrat pobozam na hodniku, no not ga pa se nisem nic vabla do sobote. x:)x

No pol je bil pa ene par ur pri meni. x:Dx

Nisem mogla se nit stusirat niti nic, ker so bile skoz vijevaje: cim je kej sumelo na hodniku, je pred vrata sel, najraje bi on imel kar odprta, seveda, pa da v miru cekira, kdaj gazde uletijo.

Ko sem pa rekla, ok, no pol pa zunaj pac cakaj, pa mu se celo dala neko cunjo pa vodo, mu pa ni blo vsec pa je hotel nazaj not. x:px ibunge, skratka... mene je pa skrbelo, kaj ce so sli za vikend!! x:o)x x:Ox x;)x - no pol cez par urc so le uleteli)

megi.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, sršenjih obiskovalcev pa ni vec.... x8Dx

(včas je modro po ribje in čg x;)x xDDx - da ne zganjaš panike, ne letiš prec ukrepat, hišnika [ali *posebnih enot* x:px] klicat in tako dalje... ker je verjetnost, da če tebe moti nekaj, pa če si na 60 centimetrih x;)x zgnječen z ostalimi sardinami, da bo še koga zmotilo... pa se potem zadeve &same uredijo& x;)x xokx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mačji obiskovalci x:)x lepotec..

Jaz pa.. mah, malo slabe volje, cel teden sem se intenzivno učila za en izpit (pa že en mesec prej, sam tole na koncu je bilo pa res 8 ur na dan..predelala knjigo s 300 stranmi u nulo.. dejansko enkrat za spremembo res lahko rečem, da znam, ne samo da se mi sanja.. in pridem pisat.. in da ženska vprašanje, ki ga ni v knjigi niti v drobnem tisku, baje je enkrat na predavanjih povedala (fora v tem, da je izpit iz 2. letnika in pogoj za diplomo, tako da sem ga poslušala tko, 4 leta nazaj, pa se ne spomnim te teme) .. in je polovica folka vstala in šla ven, druga polovica smo pa.. hmm nekaj bluzili in odgovarjali na vse okrog, kar se nam je sanjalo, tako da res dvomim, da bo sploh kdo naredil.. meh :o|o:

drugač pa luštkan dan, ful mi paše sonček.. šla s sošolko v mesto na kofe, potem pa še doma čajčkali... paše, ko je toplo xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx Mah mladina komaj čaka na to..kaj bi jim zdaj še to iz faušije vstran vzel :vragec: (staraš se Pronek staraš...)

ja, smeti in scanje je pa hudir..samo v hlače pa tudi ne moreš;))

Zdaj sem malo pozabila: mislim, da je en zob 60 evrov, če pa hočeš porcelanastega pa 80.

Jaz sem za plombe dala različno: za eno 20 evrov, za drugo 35, za eno pa 25. Odvisno koliko zdravljenja je bilo potrebno. Puljenje je brezplačno x;)x

Samo vem, da sem pisala nekje o tem.

grem iskat.(da jih ne kličem na kroejša)

:eek: opala, tole je pa dobro vedet :palec:

mislm, sej sm vedla, da je na HR ful cenejše, sam TOK cenejše pa :O:

ampak, super, za tale dnar se lah vozim gor in dol do ZG in še dlje, pa sem pomoje še v plusu (glede na slo zobozdr.razmere)

ah ne, s cenami nasploh ni čisto nič narobe. Gotovo se noben izmed vas ne bi vprašal, koliko stane zobar, če bi imel vsak mesec 4000-5000€ prihodkov. Torej zajec ne tiči v grmu s cenami, temveč v grmu s plačami.

Ne se spraševat, zakaj je vse tako drago, raje se vprašajte, zakaj tako slabo zaslužite. In naprej, kaj bi bilo treba naredit, da bi zaslužili bolje... ko bomo imeli enkrat tu odgovore, se ne bo treba nikomur več spraševati, zakaj je nekaj tako drago xcivx :inocent:

samo toliko, da pokažem še malo drugi zorni kot...se mi zdi, kot da smo vedno vkalupljeni samo v eno perspektivo...ponavadi tisto, ki nam najmanj koristi x:Dx

dej dej, te bojo hitro primerjali s Samom Miheličem in še kom (ko sem podobno razlagala nek drugje na LNF) xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

A mi je treba senenega nahoda? xrolleyesx Tako kiham, da me glava boli.

Toliko govora o pomanjkanju delovnih mest, jaz pa že 2 tedna iščem "nekoga" (naravoslovca) s strokovnim izpitom, pa ni nikjer nikogar...

Ta vikend je bil ful lep, obisk čudovitega mesta, fantastičen koncert... xsrcx

Vse vikende do 18.6. delam ali pa imam druge obveznosti. Že rahlo sanjam o morju... v soboto po sestanku grem...spucat dol...

A je že topla voda? x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pozabla včer pošlatat jo.

Ampak kava je pa dobra (bili motoristično razpoloženi v Cacao- v mestu rož)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ne. Sem si dobronamerna opozorila o škodljivosti kajmaka vzela h sercu :C: Sem ga družno podelila z okolico, polovico pa skrila v najgloblji predal v hladilniku, kamor xsrcx nikol ne pogleda. Ga bom ob priliki egoistično poglodala x^x

itak nisem sljadoljedfan xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

A je že topla voda? x:o)x

Odvisno kaj je zate toplo. :)

Je pa na slovenski obali hladnejša in bolj slana kot pa na italijanski strani.

Včeraj sem že kar lepo plavala, je imela cc. 21°C, v Italiji. x:)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

hoj

en hudo stresen dan :switz:

najprej rešilc na Golnik x:(x xcrossfingx

pridem v stanovanje, se ravno pripravljam, da grem v bolnico, pa soseda na vratih, da je v našem hodniku dim in da nekje v stanovanju očitno gori, pa nikogar doma :0: kličem gasilce in potem sem seveda morala bit tam in policiji pojasnjevat in cela panika v bloku. kaj je gorelo? nekdo je vrgel prižgan čik v tisto zaplombirano škatlo s cevjo za gasit in je noter gorelo! :angry: na steni, ki meji z mojim stanovanjem.

šibam v bolnico in obtičim v več km dolgi koloni, ker je cesta proti Brniku vsa zrita in zaprta. eno uro in pol do Golnika x:((x

zjutraj je tudi kazalo, da bosta Daša in njen fant morala dat uspavat svojega kužka...

... potem pa se je, na srečo, odvijalo tudi v drugo smer. Z mami je bolje, kot so sprva mislili, kuža bo moral (samo) na operacijo in stanovanje mi ni zgorelo.

Daša z dvema fotkama sodeluje na Nikonovem natečaju, ker si zelo želi kakšnega od teh fotoaparatov za svoje fotografske užitke. Hvaležna bo za vsak vaš glas. Na eni fotki je ta hecna kužica s sloganom Jaz sem TVOJA MUZA, druga fotka pa je pod sloganom Jaz sem VEČNA Hvala!

Zdaj bom pa kar malo tja-v-en-dan sedela in v zrak buljila. :mex:

Ojej!

No se dobro da je blo videt slabs, v resnic je blo pa boljs! x8Dx

Cik so vrgli? x:Ox

Mater!

(kok me to razp*! Tle tud kar kadijo po bloku, pa cike kar po tleh mecejo :( :angry:)

Za takle natecaj sem pa ze 1x poskusala, ko si tud povabila k temu, pa se je blo treba logirat al clo dat en kup podatkov al kaj je ze bilo, skratka, total komplike', pa me je potem odvrnilo.

Upam da je tokrat drugace (ker bi z veseljem, ker so mi itak vsec Dasine fotke - in ne sam iz podpore x:)x)

Picasso

ja, nekdo je vrgel not prižgan čik, tam je bilo pa že itak en kup papirja, ki ga tlačijo kamor se jim zazdi, ker se jim ne da v smeti vreči, pa da niso packi in ne mečejo po tleh, zbašejo v škatlo z gasilnim aparatomm na primer. jao :wacko:

Joj, Marsa tile natečaji :rolleyes: mi je kar neugodno poslat komu za glasovanje, ker je potem vedno tako zapleteno. Ampak vseeno naredim Daši v podporo in tvegam prijateljstva ;) Saj potem je vedno razočarana, ker enim uspe zbrati v dveh urah 120931413 glasov, njej je pa naprijetno prijatelje spet gnjavit, če bodo še kakšen dan glasovali (ker je treba kar naprej to počet in je ubibože zoprnija, skratka).

Že dober namen šteje, hvala!

ker enim uspe zbrati v dveh urah 120931413 glasov, njej je pa naprijetno prijatelje spet gnjavit

x:o)x x:Dx

(saj vem oz. si mislim, ribja posla... x;)x xDDx)

Nc bat za prijateljstva. Bodo/bomo ze prenesl. x;)x x8Dx

Picasso

:wOOt: MATEJA xwizardx xsrcbumx :detelca: xupx hudo, fejst hudo

sem glasovala x8Dx pa bom probala še se spomnit te dni

Ribja posla x^x šefica a j e možno da se zdaj na stare dni levim iz scorpie v ribo :vragec: na jetra mi gre ta solzavost, mečkanje, kr neki...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jp (itak da znano... x:o)x x;)x... noces posiljevat, vsiljevat, pol je pa tko kot je... xcivx x;)x)

kaj cmo... tezko je proti sebi delat. vec mi pomen, da ne delam tega, cesar ne zelim da drugi delajo men, kot pa da se *uklonim* tem brezobzirnim nacinom se jaz.

Lia, ne vem, upam da lohk? :inocent: :vragec: x;)x

(k mogoce ti bi pa koristil mal.... da se mal omili tele ovne pa strelce tvoje, za vcas je riba cist okej xDDx x;)x)

Picasso

http://www.mojvideo.com/video-ugly-kid-joe...2d21eb5a5fd3a07

Dobro jutro.

Ta pesem. Govori o tem kako oče nima časa za sina, ker mora v službo. Nato sin nima časa za očeta, zaradi družine in službe. Nisem si mislila, da bom tako kmalu slišala od tega mojga sina, da pri štirih letih včeraj in danes vztrajno očetu pove, da nima časa, da bi mu povedal pesmico Tri lužice. My boy was just like me, kdaj bo to oče dojel. Ne bo ali bo kdaj dojel. Samo, če smo dovolj lepi zanj, če smo navzven okej. Kje je zdaj tista tema o deloholizmu, takrat leta nazaj, ko sem vanjo pisala nisem vedela, da je lahko še mnogo hujše. En del mene je vse to sprejel in otopel spremlja vse, samo otroci so tisti, ki me ženejo naprej.

Smisel zakaj sem. Zaradi njiju. Da pretirano časa gre za njegovo delo...raje ne razmišljam o tem več in

pika

.

v bistvu takšen tud je dedek precej, a bo tudi vnuk izbral tako življenje, dvomim, da povsem, ker je po mami poerbal ribja posla in gre za malo več čustev Vse vas imam rada, samo mickeno sem zdelana od vsega,

grem hitet skoz življenje naprej, čaučau

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

http://www.mojvideo.com/video-ugly-kid-joe...2d21eb5a5fd3a07

Dobro jutro.

Ta pesem. Govori o tem kako oče nima časa za sina, ker mora v službo. Nato sin nima časa za očeta, zaradi družine in službe. Nisem si mislila, da bom tako kmalu slišala od tega mojga sina, da pri štirih letih včeraj in danes vztrajno očetu pove, da nima časa, da bi mu povedal pesmico Tri lužice. My boy was just like me, kdaj bo to oče dojel. Ne bo ali bo kdaj dojel. Samo, če smo dovolj lepi zanj, če smo navzven okej. Kje je zdaj tista tema o deloholizmu, takrat leta nazaj, ko sem vanjo pisala nisem vedela, da je lahko še mnogo hujše. En del mene je vse to sprejel in otopel spremlja vse, samo otroci so tisti, ki me ženejo naprej.

Smisel zakaj sem. Zaradi njiju. Da pretirano časa gre za njegovo delo...raje ne razmišljam o tem več in

pika

.

v bistvu takšen tud je dedek precej, a bo tudi vnuk izbral tako življenje, dvomim, da povsem, ker je po mami poerbal ribja posla in gre za malo več čustev Vse vas imam rada, samo mickeno sem zdelana od vsega,

grem hitet skoz življenje naprej, čaučau

Ratam žalosten zmerej, k preberem kej tacga.

Stankaa, ne bo dojel. Sam od sebe ne.

Je Lia lepo rekla. Premal podatkov.

Govort, govort, govort. Sam ne otopet in čakat, da se bo kr samo od sebe nekej zgodl, ker se ne bo.

Za otroke gre.

xcrossfingx

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Mateja :wOOt: za vse ibunge xwizardx sploh pa za mamo :detelca:

Glasovali smo itaq. Ja sej kdo pa bo, če ne me stare tetke? xzobkox

Marsa in sosed x:Dx a sta kak kofe spila al kitekat pozobala?

Stanka :sori: taka stvar zna pa najbrž zelo zabolet. Moja še ne dvoletnica, pride k nama in nama preprosto ugasne računalnik, reče:"pri, gas" v prevodu zapri in ugasni. In se ne odmakne, ker cel računalnik odšraufa. Miško odklopi, napajalnik ven vleče itd Zahteva pozornost zate. Čeprav se vedno trudimo vem, da bo prišel tudi ta moment, ker to je čisto normalno.

Cookie, lepo da si upoštevala naše *dobronamerne nasvete* in se boš čez čas spet pogostila s kajmakom :sniky: :OoO: :fiju: ne pozabi marmelade.

Lep dan, sonce sije. Zdravi smo!!! Kaj čmo več? Hvala nebu za to :kiss: in za vse blagoslove, ki jih prejemamo.

Ne bom opisovala vseh drobnih radosti zaradi katerih sem hvaležna. Vse lepo tudi vsem, ki mi dajejo te lepe občutke xsrcx

Ali imamo kje kakšno rubriko z opisom potujoče lekarne, kaj s seboj vzeti na pot, predvsem pa za otroke me zanima kaj je dobro imeti s seboj. Mogoče kak info iz prve roke kaj vam ni nikoli smelo manjkati pri roki?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec: poerbano al ne ....sranje...naj ti bo v tolažbo to, da sin rabi fotra zato , da se ma s kom primerjat x:o)x si bo vsaj reko, jaz pa nam tak, ko fotr :vragec:

mene sam to tolaž, ker itak se mi dogajalo, da je dete fotru reklo stric, mimoidočemu pa iz vozička ati, ati x:o)x no te me tolaži to, da itak ne morš proti vetri scat....če je že v genih tak, pa ko starši niso več vzor, ti bo itak reko, kak si te zdržala poleg njega ko bo velki:vragec:

eh, Stanka :detelca: drži se, mine to, boš vidla, hitro bo stanovanje prazno, vem da se ti to zdaj zdi znanstvena fantastika

Cosma pojma nimam po strokovni plati, sam tak za amatersko uporabo sem jst pr teh letih, mislim, ko so škorci bli mali

vlačila s sabo obvezno, v ta namen žrtvovala en predpotopni toletni kuferček :

Oglje (Velike doze)- za driske zbog pokvarjene hrane in raznih bacilno gripoznih stanj, črni čaj, borovnice) - mulariji sem servirala oglje v koka kolo in posebn kozarček , tak da sem jim že preventivno dozirala, da je sprot vleklo bakterije iz njih- saj veš da je najhuj , dehidracija prii teh sranjih, pol si pa kuj z malo deco na infuziji, če se ne ustavi- bolje preventiva nego kurativa...

Arnico C5, za udarnine, padce ..poškodbe

Hepar Sulfur D12 za vneta ušesa , grlo, granulome

Camomillo C5 za zabobole

une vrečke za vročino zbijat, aspirin s C

obveze, flajštre,tudi une ki se uporabljajo namesto šivov, male škarjice, pincete, igle(za ježeve bodice ven vlečt), napravo za klope ven štrafat ono svederno pinceto

bepathen za rane, garamicin( za hude krvave poškodbe in gnojne rane- isusek s espomnim so fasali enkrat eno gnojno bakterijsko okužbo v peskovniku, najprej edn, pol se je pa širilo iz froca na froca po celem naselju in potem si moral krasto trga pa gnohj izpirat z nego galico vijoličasto pa šele pol antibiotično kremo, da se je ustavlo

Kamagel

Al pa aloo kako- za opekline al pa tui Tea tree od Justa

**

pa obvezno nekaj kosov velikih plenic bombažnih za delanje obkladkov

ker smo ponavadi taborili, sem zmeraj imela svoj krompir in svojo čebulo

kropmir za vročino na čelo pa na noge vezat

čebulo pa za pike mrčesa, pajekov pa tega sranja- najprej krompir, da hladi in pole čebulo, da razkuži

zaj grem pa glasovat Mateja- NE MOREM, PRAVI DA NI NA SERVERJU- BEMU ENO SAMO DOBRO DELO, PA GE NE MORM SKUP SPRAVT

, ej Cosma tetka , a , hrozno se to čuje x:Dx :frog:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ratam žalosten zmerej, k preberem kej tacga.

Stankaa, ne bo dojel. Sam od sebe ne.

Je Lia lepo rekla. Premal podatkov.

Govort, govort, govort. Sam ne otopet in čakat, da se bo kr samo od sebe nekej zgodl, ker se ne bo.

Za otroke gre.

xcrossfingx

xsrcx

x:Ix ko te berem, se mi včasih prav milo stori

ampak se mi zdi , da si eden redkih še živih svoje vrste, takorekoč sorta tik pred izumrtjem x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...