Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Mi gremo pa jutri nekam nad Idrijo nabirat užitne rastlinice s Cortezejem x^x x:px Komaj čakam!!! :)

Pol pa še naprej za čez vikend na 'vikend'.. Mal pospravit, pokosit in učit se, kar bo časa ostalo.

Delam sendvičke in namaze in kvinojo :)

Pa mal prejle prišla iz zadnje ure igralskega seminarja :( Smo se družili skoraj eno leto, mi je kar hudo .. prav fajn folk ...

Lajf se mi mal spreminja x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Kull :palec:

jst sm ze enkrat bil in priporocam zraven fotoaparat, da poslikas tocno tiste rastline o katerih govori in si zraven zapises za potem, za prakso.

kje mas vikend?

Mi gremo pa jutri nekam nad Idrijo nabirat užitne rastlinice s Cortezejem x^x x:px Komaj čakam!!! :)

Pol pa še naprej za čez vikend na 'vikend'.. Mal pospravit, pokosit in učit se, kar bo časa ostalo.

Pa mal prejle prišla iz zadnje ure igralskega seminarja :( Smo se družili skoraj eno leto, mi je kar hudo .. prav fajn folk ...

Kull :palec:

jst sm ze enkrat bil in priporocam zraven fotoaparat, da poslikas tocno tiste rastline o katerih govori in si zraven zapises za potem, za prakso.

kje mas vikend?

jp, baterije se polnijo :palec:

ma ni glih vikend, je stara, zapuščena hiša, kjer gremo vsake tolk mal uredit, da ne propade čist.. ne me spraševat kako in zakaj, je od fantovih staršev ... je pa fajn kraj, hribi nad Tolminom, za mal miru in svežega zraka vsake tolk ...

loesje

Spet nazaj -

kdo pravi, da mora biti sedaj druženja konec? Če se boste fajn zorganiziral, se ta nartabol zabaven del šele začenja x;)x

razen, če želite prekiniti takrat, ko je najlepše, da vam ostane v lepem spominu. tudi to ni tako napačna odločitev...ostanejo lepi nostalgični spomini x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest sstane

Hoj...nov forum... :8):

gremo v raziskovanje xbookx pa da se najdemo...

Zanimivo in lepo oblikovano xracx

Pravi design za nočne ptice :palec: x;)x

Sej si lohk izbereš osnovni dizajn (spodaj levo). :)

Ja, sem hotla hkrati še nov Dnevnik odpret, so pa (zaenkrat še) mal *pobrkane* funkcije, tako da to storim v teh dneh. :palec: xDDx

In od danes tu uporabljam čšž-je (upam da ne bodo kakšne $%/*scarons$cine prišle x:px x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, kul, fino, smo že na novem :)

Sam tlele mal javim, ostalo bom jutri brskala, je kup cunj za oprat in večerja za pripravit, ker sem laaaaačnaaaa!!!

Super vikend je bil :2src:

Volilni rezultati tud fajn kažejo :palec:

Pa soba mi smrdi po plesni, ker je ena od pomaranč totalno zelena ratala v 2 dneh :xx!: :xx!: ostale okrog nje so pa čist normalne... Bom okno odprla čez noč in se umikam od tlele ... bljak, kar duši me :xx!:

loesje

Spet nazaj -

Pozdravčke vsem skupaj x:)x

Imamo pa lepši forum xsrcx xsrcx xsrcx Hvala Marsa in Mitja in vsi ostali

Jaz pa malo po hribih, malo na krajšem oddihu.... Ugotavljam da je jelovica neverjetno velik hrib in da je mnogo variant da se zgubiš kje, da ne govorim kako enostavno je kakšno kačo srečat... Česar se pa sploh nisem razveselila niti prvič ne naslednjič.... x:o)x

Imejte lep dan

:2src: :2src: :2src:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Mi je všeč Luna od zadaj in tudi osnovna barva je vredik.

Ne vem pa zakaj je na službenem računalu vse sivo? In bleščeče in vid jemajoče

kar pomeni - nič več naum službenega cajta za Lunin net trošila

Mi pa kar neke piknike včeraj - foter in tašča - oba 6.6. rojstni dan imela in smo skup praznovali pri tašči, sta se oba razjokala medtem ko si voščila. In pol smo jokali še vsi ostali.

ampak..potem pa veselo ratalo. pa vreme držalo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hej hej,

tudi meni je zelo všeč novi forum :palec: Super sprememba.

Upam, da ste super. Nisem nič brala. Včeraj, ko sem pišla iz morja, sem šla samo še delat...

Uspešen teden vam želim!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

heeej

jst pa mal zmedena od novega look-a

a bo skos tko? Milsm, kam je šla vsa rumena :8):

Men je bil prejšnji look bolj všeč - zato, k sem se takoj znašla. Tale novi je dost temačen; pravzaprav je zelo temačen :C: , jst mam pa rada rumeno :vio:

Tle se lovim kt z rolerji na ledu x:o)x

pa kukr vidm, mi je ikonca šla papa? Pa se sploh ni poslovila :C:

grem mal še okrog porolat, da vidm, če se znajdem kaj bolje; aja, prišla s Krka, tak da sva bila včer bombardirana z vseh strani kdo vse da je zmagal :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

predvčerajšnjim sva z drago pri nekem kurniku, nedaleč od mlake našla majhno želvico z izjemno dolgim repom, nesla sva jo domov, ker sva mislila da je poškodovana, ter zanjo kakopak naredila bazenček in ostale materialije, ki bi človeškem ekvivalentu zvabila ne samo en nasmešek na licu.

neki časa je bila živahna pol pa spet v depro padla. Pol sva jo dala na balkonsko gredico z improviziranim bazenčkom. nekaj časa je dirjala gor dol toda vedno proti stenam gredice, vmes je skočila v vodo in jovo na novo v lauf. Potem je ugotovila da se da preplezat stene gredice in če je ne bi pravočasno prestregel bi se vrgla z III štuka na betico.

Prav zanimivo, kako divja žival čuti, da ji je svoboda odvzeta, čuti, da stene in pregrade iz betona niso njen naravni habitat.

Po velikosti želvice bi dejal, da gre za komaj kak teden skoteno bitjece, s še precej mehkim oklepom.

Ko sva ugotovila, da je želvica v bistvu nesrečna, sva se odločila in jo odnesla nazaj v mlako...

Tako da, če kdaj, sem tokrat še bolj prepričan v to, da divjih živali ne gre udomačevati ne glede na to, kolk so cortkane in kjutkane in pašejo v dnevno sobo.

Želve se ne skotijo x:Dx Temveč izležejo x8Dx ...iz jajc.

Ko sem bila res še majhna, sem več let imela želvo. Je blo fajn in zanimivo. 1x nam je ušla v dnevni sobi in je več mesecev ni bilo na spregled, potem se je pa spet pokazala... x:o)x Najraj je imela deževnike x;)x

Na koncu smo jo spustil v naravo, natančnejo v Krko, na Otočcu ob gradu. Na enem najlepših krajev zame. (sedaj vem, da je ne bi smeli spustiti v naravo, ker rdečevratke ogrožajo druge vrste, v Slo je sedaj prepoved prodaje)

Večkrat se spomnim kako je zaplavala.... kot mali torpedo, se mi je zdela srečna (jaz sicer nisem bila, a so se starši odločili, da bi blo bolje zanjo če bi ratala "divja" žival ).

Kasneje sem se večkrat spraševala kako je končala...Sem se bala, da je ni kdo pojedel. A ker tam prevladujejo labodi in race, se mi zdi, da je imela še dooolgo življenje. x:)x

He he.Jst sem tud imel želvo in ko je zrastla smo jo isto spustil v jezero....Samo ne upat,da bo dolgo živela tam notr:DKer ne bo....:D

Zdej spet odvisno od vrste....kakšne so za v tako okolje,no moja vem,da ni bla...:DSam nekak se je jo blo treba znebit:D

Hudo,nov design foruma!Kr bolš se mi zdi.Bolj sodobno:D

Jst po starem.ŠPortam,delam na trenutke,šola mi še stoji,punce tud nimam več....itd:DSam rinem počas in z užitkom:D

Hvalabogu je tako vreme in se hodm zdej mal vsak dan sončit na jezero....čist preveč paše....Sam se ne da bit glih nudist,ker je tam cesta in ne vem če sem kdaj kšno/kšnga nazga tam vidu,tko,da rajš ne:D

Aja...pa kavo morm nehat pit.....jebat ga.Kavoholik sem ratal.....kar ni preveč vredu.Včasih tud 2-3 kave na dan....drugač pa redno vsak dan...

Darling,stand by me

Lep dan je drugače, aneda? Končno ... grem tečt po službi, da negativno enerijo iz sebe dam, pa magari mi koleno odpove.

Hm, potem pa ni fajn teči po asfaltu (saj to najbrž že sama veš), pa imej čim 'višje' superge (da imajo veliko podplata) - to imaš tudi najbrž.

Sam za vsak slučaj, če ne bi vedla, kajti prav pritisk pri teku po asfaltu lahko blazno obremeni kolena.

Hy, Amber in ABC - long time no see. x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

He he.Jst sem tud imel želvo in ko je zrastla smo jo isto spustil v jezero....Samo ne upat,da bo dolgo živela tam notr:DKer ne bo....:D

Zdej spet odvisno od vrste....kakšne so za v tako okolje,no moja vem,da ni bla...:DSam nekak se je jo blo treba znebit:D

Moja je še dolg živela! x8Dx

Živijo v močvirjih....Predvčerajšnjim sem bila v Šmarjeških Toplicah in sem jih videla res veliko v tamkajšnjem ribniku. Ta ribnik je nekaj posebnega, ker je narejen na enem od izvirov tople vode. (teh je tam namreč več ) In v njem živi veliko vrst živali.... od žab, želv pa do rdečih krapkov. Vse v sožitju x:o)x Najbolj zanimivi so pa indijski lokvanji, ko cvetijo so res čudoviti, imajo velike rožnate cvetove...Zato namreč kolesarim tja x;)x, da vidim to lepoto...a sedaj žal še ne cvetijo. Je bilo premrzlo vreme zadnje čase.

Pametno. :palec: x:)x

(pa tud fajn, gozdne poti so kot nalašč, da se mal presvežiš, tako da se boš dvojno počutila boljše x;)x)

((js tud sitna :o|o:... kaj čmo, takle mamo))

Picasso

Ja,gozd je definitivno bolša izbira.Že zaradi podlage,kaj šele senca pa razgibanost terena.Sej maš celo znanost kakšne superge izbrat za asfalt in kros.V poletu so skoz neki testi.

Za teren pa je ravno zdaj bratranec kupil neke Salomon malo višje,sicer je dal skoraj 150 EUR,samo pravi,da je to najbolš kar je probal.Pa še napremočljive so.

JSt tud skočim rajš s kolesom v gozd....kljub medvedom,nestrpnim ljudem in klopom. :D NA asfaltu trpim,no sam po njem tud morem it,če hočem do gozda ane.Tko,da je nuja it po njem.

Je pa strup za gume,ki so narejene za teren....Ravno zdaj grem po nove....cena sitnica: ena 50EUR....

Darling,stand by me

Postrižena:)) v nulo. Alias Judi Dench ali Jadranka Kosor:))

Sem uletela k frizerki - imate čas ali imate koga naročenega? Nimamo...lahko vas..ocky -pol pa čisto na kratko - ji še poimenujem kako, žensko hotela kar kap..in potem tole še utemeljim, da me dajejo hormoni:)) in zdaj sem s centimeterskimi laski:)

Nič si nisem podobna.

:)))se pa 100% bolje počutim. Tak da...neprepoznavna za tiste, ki ste me bili navajeni z dolgimi lasmi - je pa res, da sem ves čas po malem krajšala -pika na i je itak bil tisti samovžig.

:eek:

daj hitro en fotko :8):

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

aha fotka:)bo. samo jo moram najti.

Lasje rastejo z neverjetno brzino -ziher so mi v tem času zrastli za pol cm grem stavit -se že zgroženo gledam, da bo treba k frizerju.haha:)))

evo -našla:))

Super vremena zadnje cajte...

Soča, morje... v Sočo se greš na hitro shladit, v morju lahko že čisto fajn plavaš...

...pa pikniki, kampiranje, osvajanje novih destinacij, relaksiranje...

Btw, 5.6.10 mi je uspelo prit na Gregorčičev slap, kar sem si želela več let, s tem da je pot čisto uničena od božičnih poplav, je odplavlo vse mostičke, stopnice, zasulo pot s kamni in podrtimi drevesi,... mišice so ble na težki preizkušnji, ma mi je uspelo prit na vrh slapa... naslednjič grem raziskovat pa naprej po strugi... pa klopa mi je uspelo staknit kljub baj baj-u. xrolleyesx Na srečo imam zdaj pinceto na vzmet.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Uuu Nat, pa maš res čist kratke xDDx

sam do Judy Dench dolžine ti pa še manjka - genau pol manj x^x

se laski lepo svetijo :palec: sam si pa res čist druga(čna) :vio:

Ale, super za podvig :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Bo treba res frizerko menjat -ker se ji ziher ni sanjalo, kdo je Judy Dench - ampak vsaj za Jadranko Kosor je vedela.

Ne vem, sicer kako bi ji drugače dopovedala kako hudo na kratko bi imela.

sicer pa hvala:) tudi počutim se dobro -zato se laski svetijo:))

Sicer pa moram pojamrat - tudi jaz na smrt pogrešam oranžno tule

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...