cosma 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 huh Nat druidka za službo. Glede diplome imaš prav...samo sem naredila par popravkov ampak se mi zdi, da sem skoraj vse obrnila...pismo rosno upam, da bo ok in ne bo imel pripomb. Bolj sem popravljala več popravkov sem imela. Danes skočila v mesto pogledat kakšno luštno zadevico za oblečt se bliža kar nekaj praznovanj. Inu zgrožena ugotovim, da nimam pojma o modi, da na mojem bohotnem teleščku a la Rubens vse te novodobne obleke zelo čudno stojijo tko da zdej sem na istem kot včeraj. Čeveljci so večinoma visokih pet in neudobni, oblekice so pa narejene za manekene a la Dachau stil.Ne vem, če moram zdaj za oblekami oprezat v Induplati Jarše ali kaj? ...scuzana od nenakupov...lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 Nat cosma, zelo razumem te težave. se z nakupov vrnem vsa scuzana in praznih rok... Danes so v Oni objavili 20 izbranih torbic. MOJE ni med njimi Imamo pa mamo doma. Iz bolnice so jo sfurali, ko sploh še ni bila niti približno dobra, ni mogla ne hodit, še vedno zelo težko dihala. In naslednji dan doma je bila čisto slaba, ji pride patronažna vzet kri in ugotovijo, da so jo poslali domov z bolnišnično (bakterijsko) okužbo. Ne vem, ali so bili slučajno tako šlampasti pri vsem skupaj, ali varčujejo na škodo pacientov, ali kaj... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Kakšen lep občutek, čutit da življenje dela s tabo... I ask and I am given... življenje teče gladko in mi pomaga kako cenim in sem hvaležna za vse kar imam!!! xrosex jutri pa , se veselim Vsem veliko ljubezni!!! x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Ponoči dobila sms, da so malega nečakca (8 mes) odpeljali v bolnico Kot že toliko noči zadnje čase, sem prebedela s telefonom v roki... nič še ne vemo, kako je Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Mateja, za mamo in nečakca Tudi mi smo prebedeli pol noči. Tamala je imela spet napad, nekako smo uspeli zadržati na ravni, da ni bilo treba na injekcije. Sem pa čist neprespana in ušes me boli od visokega C mamiiiiiiiiiiiiii **katja, lepo te je tako videti xrosex *če je kdo oboževalec ksilofona, se mi lahko pridruži v poslušanju koncertiranja naše nadobudne ksilofonistke Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Hvala Cosma ... tudi pri vas pestra noč ... a to že sobotna astro scena deluje (neke lune, mrki, plutoni) Naš pikec je imel skoraj 41 vročine in dehidriran, ker ga nista mogla pripravit, da bi pil. Še čakamo izvide, ampak možno, da je bratec iz vrtca prinesel 6. bolezen. *če je kdo oboževalec ksilofona, se mi lahko pridruži v poslušanju koncertiranja naše nadobudne ksilofonistke si kar predstavljam, kako blagodejen je ta koncert za neprespano mamo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Joj no, kaj je s temi malčki naj se pozdravijo čimprej Hehe, Cosma, ksilofon midva sva včeraj trenirala tole na obisku pri tašči.. je pes dobil novo igračo in v dveh dneh pogruntal kako jo je treba stisnit, da zapiska in smo imeli polurni koncert, da ne bo kdo mislil, da ne zna kaj nas še čaka Druidka, srečno pri iskanju službe.. tele porodniške so eno sranje, ravno navadiš se in otroci se te navadijo, pa rečejo, dost je, hvala... Mateja, meni je pa všeč tvoja torbica sicer jaz sem bolj za pisane, ampak je pa zelo lepa, nežna ... končala z izpiti do septembra, znebila se enega najtežjih.. počasi lezem proti koncu sem že čisto pozabila kako je, ko se zjutraj ne vsedeš za zapiske in jih odložiš ob ene 6h zvečer so dnevi kar naenkrat dolgi..ugotavljam, da se bom spravila prebrat Bobre, tko za gušt Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Mateja, meni je pa všeč tvoja torbica Hvala končala z izpiti do septembra, znebila se enega najtežjih.. Čestitke! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 držim pesti za maleg nečaka. saj bo.pa berem, da imaš mamo domov iz bolnice - ja špar program je po bolnicah, je tole grozno, da na pol bolanega človeka domov pošljejo. ne moreš pa nič. ajdek vsem ene popihe, ki jih rabite in tebi Aliana čestitke. Super pridna držim pesti za Druidko. Pri nas štirideseta čez gospodiča kar dajejo. Zdaj se na smrt ogrel za Alfo in že šel včeraj v Lj gledat eno. Si kar zrihtal hitri kredit in trdno odločen, da živi svoje sanje.in njegove sanje so: en hiter motor - ker tale zdaj ne bo po malem dovolj hiter in en hiter avto. (jaz pa mlada vdova ali kaj - no niti ne mlada, niti ne vdova) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. junij 2010 Prijavi Deli 24. junij 2010 Hvala vesolju, da je s fusbalom konec. Koliko slabega v imenu navijanja.Sama tega ne bom pozabila, da sta bila otroka prepuščena sebi.Oni pa v toku s svojo reko piva. Ves svet je bolj važen, kot lastna otroka. Tista ena žoga. ...na naši zemeljski žogi. 1 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. junij 2010 Prijavi Deli 27. junij 2010 Hm -tudi tako se lahko gleda ja -na fusbal. pri nas glih kontra(bogi ata ni mogel spat, ker ženska stran -in otročja seveda - nogomet gledala. kateri so naši? beli? aha...žoga v gol? pa smo navijale..ata pa penili poleg, ker ženske nočni nemir ustvarjale)zdaj so leta minili,deklice ratale dečve in nič več mame na vprašajo kateri so naši. foter je bolan - ledvice ga bolijo, vročino je dobil -38,5, bil pri zdravnici, ga z protibolečinskimi tabletami odpravila -dokler ne dobi izvidov, je človek danes kar stokal od bolečin. A k dežurnemu pa ne, ker zdravnica še nima izvidov trmoglavec pa takšen...(brezvoljen in sit vsega se mi zdi) totalno izgubljen brez mame,nisem še videla tako nebogljenega človeka. sem mu odnesla kosilo, ki se ga ni niti pritaknil - celo cigaret mu smrdi - in napolnila kanto za smeti - je začel zbirat zalogo se mi zdi..vse rabi..sem ga prej ponovno poklcala, je le rekel, da bo pa jutri šel k zdravniku. magari dežurnemu. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. junij 2010 Prijavi Deli 28. junij 2010 Hvala vesolju, da je s fusbalom konec. Koliko slabega v imenu navijanja.Sama tega ne bom pozabila, da sta bila otroka prepuščena sebi.Oni pa v toku s svojo reko piva. Ves svet je bolj važen, kot lastna otroka. Tista ena žoga. ...na naši zemeljski žogi. Stankaa, ne se slepit. Nima tle veze fusbal. K ga bo konc, bo pa kej druzga. Zmerej bo nekej.Vržta karte na mizo. Vse. Če ne gre, poišči pomoč. Ker sicer bo samo še slabš, otroka pa bosta še blj najebala. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. junij 2010 Prijavi Deli 28. junij 2010 Verjetn mas kr prou a ni pa zagotovo. To vedo oni sami. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. junij 2010 Prijavi Deli 29. junij 2010 Ne vem kam tole dati ampak zna biti komu koristno. http://www.dars.si/Dokumenti/Napotki/Varna_voznja/Nasveti_za_varno_voznjo_662.aspx Z rekonstrukcijo krožnega križišča Tomačevo bo način odvijanja prometa v križišču bistveno spremenjen. Dodaten četrti krak bo predstavljal navezavo na Športno rekreacijski center (ŠRC) Stožice ter bo v prihodnje povezoval krožni križišči Tomačevo in Žale.Zaradi štirih prometnih pasov na vseh uvozih in dela krožnega vozišča bo promet urejen s semaforji. Vozniki se bodo morali pred vstopom v krožno križišče razvrstiti na ustrezen prometni pas glede na smer vožnje. Zaradi varnosti je kasneje menjavanje pasov prepovedano. *****Drugače smo spet preklopili na turbo varijante. Uspeli zamenjati del sedežne, ki so nam ga narobe dostavili, obiskala zoboderca, pridobila nov telefon-stari na pol crknil-ekran črn, drugače dela, vidi se pa nič, neuspešno iskala sončna očala za dragega, stolkel že druge v 14 dneh (delali bomo samo še za očala )o cenah sploh ne bi. Srečala se s starši po dolgem času, taščo smo obdali v mavčno oblogo, oprala nekaj strojev,skuhala kosilo, pa še kaj....evo to je od včeraj zjutraj. Zvečer sem s tamalo dol padla in zaspala. Danes pa v nov turbo dan Čakam da zakurblam motorje pa gremo.....Na morju je lepo vreme sonček in čisto pravo poletje ****Aliana čestitke za izpite Mateja, upam da ste vsi zdravi in ok!Stanka Nataly za očeta lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2010 Prijavi Deli 29. junij 2010 Pujsek izpljunil 75€ kot prispevek za počitnice eno leto metanja kovančkov not Uf, lajf se je mal umiril po izpitih ... čez vikend bila prvič letos resno na motorju, zdaj spet ne bo nič, upam da pol avgusta, septembra še kaj uspem .. na izi se spravljam pospravljat sobo, pa urejat vse živo papirje, vmes že mal pakiram za Portugalsko, trenutno v službi, treba račune za ta mesec napisat, preden grem ... bioresonanco moram ponovit ta teden, bila cel vikend med plesnijo in se pozna .. v petek dobim potrditev ene fajn novice, upam .... frendica pride danes ali jutri iz Španije po enem letu, bo treba en konkreten čvek udarit.. Fantova babica je padla in si zdrobila ramo cela panika, ker ne vejo a jo lahko operirajo al ne, ker je že precej stara .. upam, da bo vse kul Moj ata tud bil v bolnici, nekaj čarajo z njim in se rajši sploh ne spuščam ... itak je ful skrivnost, ker je kao pijača tud kriva mah tko ... dogaja na vse konce ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. junij 2010 Prijavi Deli 29. junij 2010 Aja? opozorjeni ste že bili? Jaz pa niti opazila še nisem, če sem bila slučajno No -tako -ata naš dobil diagnozo -niso ledvice - je pa Herpes Zoster alias Pasavec.Ker v soboto seveda ni imel časa povedat da se naredil izpuščaj, niti v nedeljo ne ko ga 39 stopinj kuhalo in niti pod točko razno ne k dežurnemu.. in včeraj končno dal odobrenje, da se odpelje k svoji zdravnici v MB. Pol pa...eh kaj bi..A je to? risanka je čisti presežek.no-v glavnem....danes naredila kilometrine še pa še..ga odvlekla k zdravniku, ki pa danes žal zadnjič dela in je vrnil koncesijo..dr. Vrabl je to..ga je hudo skregal in za ziher še mene - ker ne nosim pet in imam grdo držo in ziher me kje kaj boli..ne, pa me ne...no...lani vrtoglavice...Vidite..to je od hrbtenice x!x (on zmagoslavno).Dobila zastojnsko podložko za desno nogo in navodilo, da me slučajno več ne vidi v čevljih brez pete.(sem se pol kdo ve zakaj spomnila na Ruby )Tak, da smo v glavnem tam. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. junij 2010 Prijavi Deli 29. junij 2010 Pasavec.....danes naredila kilometrine še pa še.. OJej, pasavec ...to sem pa slišala da boli, kot sam Danes sem bila tudi jaz pocestnica....malo čez 500 km sem staksirala mamo....in vso pot sem se zahvaljevala Bogu, Alahu, Šivi in vsemu živemu, da sem dovolj trmasta in ji nisem prepustila volana. Kaj me briga, da ona po tistem klancu navzdol drvi 160 km/h (menda naj bi šla že 180 km/h )...maximalno 120 sva drveli in njene pripombe sem preslišala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. julij 2010 Prijavi Deli 1. julij 2010 Naj se ti oče čimprej pozdravi, Nataly Ampak kako je lahko dr. Vrabl vrnil koncesijo? Bo imel samo privat vse. To je en ta boljših zdravnikov. Rešuje hujše težave vseh vrst ampak draag.ne bi vedela - je sestra rekla, da se je v hipu tako odločil - kar je tudi škoda, glede na to, da so se v aprilu preselili v nove prostore, jih sami opremili in tak. Mi je prav žal, da je takole. Ker so mi všeč zdravniki, ki poleg uradne medicine furajo še malo alternative zraven. Ja dober je - iz Slovenj Gradca je tip prišel k njemu -v torek - ker so ga v Slovenjgraški bolnišnici štiri dni stradali - niti glukoze, nič ni dobil -ker so delali preiskave in moral biti tešč in na koncu nič odkrili.On pa je odkril v roku petnajstih minut kaj je narobe z njim. (ker so tanke stene in sva z očetom bila v drugi ordinaciji, medtem ko se laserska terapija delala, jaz pa sem vlekla na ušesa, kaj češ..radovednica) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. julij 2010 Prijavi Deli 1. julij 2010 OJej, pasavec ...to sem pa slišala da boli, kot sam Danes sem bila tudi jaz pocestnica....malo čez 500 km sem staksirala mamo....in vso pot sem se zahvaljevala Bogu, Alahu, Šivi in vsemu živemu, da sem dovolj trmasta in ji nisem prepustila volana. Kaj me briga, da ona po tistem klancu navzdol drvi 160 km/h (menda naj bi šla že 180 km/h )...maximalno 120 sva drveli in njene pripombe sem preslišala boli ja. zdaj pa nastane še večji problem - naš ata ima hudo nizki prag bolečine..pol pa veš kaj sledi. a - divjaško mamo imaš kaj pa tisto - o starejših in počasnejših voznikih pri vas ne velja Sem razpeta te dneve - služba, doma -se še tudi treba pokregat, ampak zmanjkuje časa, oče, pa spet služba..hvala bogi, da imam tako velike otroke. pes pa ves zgrožen,ker se mu slabo posvečam. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2010 Prijavi Deli 1. julij 2010 Še tlele vprašam ... jutri moram do Postojne in bova s frendico naredili še road trip do Goriških Brd, kao po breskve.. zdaj pa ne vem, saj verjetno to prodajajo kar tako ob cesti, ampak.. če ima kdo kakšen fajn predlog pri kom naj se ustaviva .. bomo veseli Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2010 Prijavi Deli 2. julij 2010 Ponižnost bojevnika ni ponižnost beraća.Bojevnik se ne priklanja nikomur, vendar pa tudi ne pusti, da bi se kdorkoli priklanjal njemu.Berač pa po drugi strani pade na kolena za vsako malenkost in se plazi po tleh pred vsakim, kogar ima za večjega od sebe; istočasno pa zahteva, da se vsi, ki so manjši od njega, plazijo pred njim.C.Castaneda Morm se pohvalit. Danes slavim pomembno zmago. Po večmesečnem boju, v katerem sem bil v že izgubljeni situaciji,sem v fair-play boju po nogometno rečeno, izenačil in na koncu po podaljških zmagal. Yes, sladka zmaga. Kot je treba znati ohraniti dostojanstvo v porazu, pa je to treba tudi ob zmagi. Hudega nasprotnika sem premagal, kljub njegovemu zahrbtnemu in nizkotnem boju, vendar pa ga v zmagoslavju ne bom poskusil ponižati. Dal mu bom možnost in si ga morda naredil celo za zaveznika. Govoril sem. Yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss A onfire smeškov več ni? Ajd, lp Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. julij 2010 Prijavi Deli 2. julij 2010 To, Mick razmišljanje velikega človeka in pravega zmagovalca čestitam ti za to zmago, a še bolj ti čestitam za tvoj odnos do samega sebe in do nasprotnika onfire smeškoti pa še obstajajo :onfire: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2010 Prijavi Deli 2. julij 2010 :onfire: Thx Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 3. julij 2010 Prijavi Deli 3. julij 2010 Bravo Mick Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. julij 2010 Prijavi Deli 3. julij 2010 Bravo Mick indijanec jaz pa ... mah, saj ne vem ... nepričakovane stvari se dogajajo, ne prav fajn .. čist ok sprejemam, sam ne vem, če ne bo še prišlo za mano ... ampak do zdaj se je še vselej izkazalo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, menda je tudi tale ... z breskvami iz Brd na koncu ni blo nič, grem danes mal do tržnice pogledat, če ne bodo preveč drage ... se še nisem odpovedala projektu marmelada Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.