Marsa 3. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2010 Čestitke za opravljene izpite in pomembne zmage! Sožalje za pi*. ... Vidim da bo danes še huje kot včeraj. Komaj živim, ne morem dihat, včeraj sem pa bruhala! Od vročine al kaj... Kar pikce sem vidla, *zvezdice* pa to, v glavi se mi je vrtelo, groza... Zdaj pa vidim, da je že zjutraj totalno soparno, upam da preživim tole poletje. Pa še nimam se kam umaknit, k ni reke. Ne štekam kako da eni šizijo na vročino, ne morem verjet, da komu to paše. Sicer pa že en teden jem radič! (zadnje čase sploh nisem nič zelenjave in sadja jedla)To je že za v dnevnik.Zadnjič mi je frenda nekaj prinesla in dala v hladilnik in rekla: o, kako maš lepo pospravljen hladilnik! Pa že več kot 14 dni je od datuma, k mam registracijo, avto pa tamle stoji.Pa najemnine nimam plačane (prvič), pa že čez dobrih 10 dni bo nova. Frendi po morjih (sej bila tud letos povabljena, sam se ne morem it tko, čeprav "imam vse zastonj", si potem vedno še nek cash sposojam, potem pa eno leto ne pridem ven iz dolgov oz. imam že nove), jaz pa tule ždim in se mi meša od vročine.Težko sploh kej delam oz. ponoč kej naredim, pol pa zjutraj spim, pol je pa že vroče. Tko da tkole bad, kot se imam pa tole leto, se pa menda še nisem imela.Ampak psihično sem pa, neverjetno, kar kul. Skratka, še tole preguramo, pa smo zmagal! Tko da nič ne pišem v dnevnik, ker nimam česa pisat razen jamrarij in podobnega, to se mi pa ne da. HEJ! Zdajle vidim, da en mini polžek tamle leze po tleh!Sem mislila da je listič (ko sem sušila solato). Čist micken je, cca 2 cm dolg in 3 mm širok... Mejte se lepo, uživajte tam kjer boste, upam da vam ne bo vroče.Kdor pa gre na morje, pa nej pliz še zame kak zamah naredi, da se mal osvežim od te vročine. ....... Kar se tiče *fuzbalov*, pa se ne strinjam z vami, ki "ste proti" (ker opažam tud v drugih temah, ko se kdo celo razburja, ker eni gledamo fuzbal ).Mislim da bi bilo veliko bolje, ko bi ženske se zraven usedle pa še same gledale nogomet oz. v vsakem primeru da jim to pustijo (svojim tipom).Vsako prvenstvo je takole, moški gledajo, ženske težijo.No pri nas ni bilo panike, ker sva oba gledala in besno navijala, leta 94' (ko je bil tim star 2.5 let) pa smo bili na počitnicah v Kranjski gori in sva tam spremljala, navijala itd., pa smo čisto brez težav tud tamalga popedenal itd., tko da ni blo kakih težav, ampak predvsem zato, ker jih nismo delal (iz tega). Skratka, tud s tem se ne strinjam, da kao to pomeni, da so kake težave ali da 'bi bilo pa kaj drugega če ne bi bil fuzbal'...Men se zdi, da veliko moških preprosto potrebuje to *moško sceno* kdaj pa kdaj in da s tem ni popolnoma nič narobe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2010 Prijavi Deli 3. julij 2010 ... Vidim da bo danes še huje kot včeraj. Komaj živim, ne morem dihat, včeraj sem pa bruhala! Od vročine al kaj... Ne štekam kako da eni šizijo na vročino, ne morem verjet, da komu to paše. se pofočkam v klub ... najtežji del leta zame. in vidim, da bo vsaj še 14 dni temperatura še rasla kako maš lepo pospravljen hladilnik! še ena taka tukaj. imava rade čedno Pa že več kot 14 dni je od datuma, k mam registracijo, avto pa tamle stoji.Pa najemnine nimam plačane (prvič), pa že čez dobrih 10 dni bo nova. xcrossfingx Tko da tkole bad, kot se imam pa tole leto, se pa menda še nisem imela...Skratka, še tole preguramo, pa smo zmagal! naj se že obrne na :detelca: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2010 Sej sm kar vedla, da bo tvoj komentar gotovo sestrski (vsaj okol vročine). Ja, a ne? Ma ok, vročina samo da bi bila, ampak rabim ZRAK! Kot bi dihala samo zrak iz kakega auspuha. Not pa pečica. Ja, red pa to (ko bi bil še kje drugje ne sam v hladilniku )... Mah, ja... včas bi človek kar obupal, zaspal al kaj jaz vem kaj, no potem pa nekako zguraš te dneve... Dnevi pa to mi še kar grejo, samo meseci mi ne znesejo. Dok rečeš kex, smo že 15. Ampak mam pa skor vse račune plačane in vse te kazni pa vse to popedenano, to je pa tudi nekaj. In s tem se *tolažim*... grem milimeter po milimeter, nočem gledat na celoto, da se mi ne zmeša oz. pol imam skoz pest v pleksusu. Ponoč se zbudim: kaj je že? v milijoninki sekunde imam že prec vse v glavi. No ampak vsaj za jest mam zdej kej, hvalabogu, pa še kej zdravega (frenda mi je dala že par vreč radiča pa neke čebulice itd.).Ugotovila sem, da je res to, da se lohk zrediš, čeprav ješ res minimalno, prvič zato ker ni kvalitetno, drugič pa zato, ker organizem v pomanjkanju vse 'špara'. Frenda me je dobesedno silila na morje, da sem jo kar malo celo *nadrla*. Češ da saj jaz tud rabim in da si zaslužim, ker sem tolk bla pridna itd., pa da brez zveze v LJ crkavat itd., ampak sem že nekajkrat šla takole, ko so me povabili in kljub temu, da kao 'nisem rabila nič', sem seveda rabila kaj, pač zase, svoje stvari, pa si sposojala cash ipd. ... pa čeprav imela recimo vse svoje, sem se še vedno počutila slabo... Ne more te en kar častit morje pa to... Oz. se ne počutim dobro, pa sem potem tečna itd., pa ni mi všeč tak položaj, tko da sem prav odločna bila. Ker mi potem ne pomeni nič.Recimo lani sem šla na morje, pol pa dam prišla pa prec selitev in me je to totalno zj*, da še zdaj ne pridem nad gladino... Se ne morem it tkole. Tko da pač letos pa ne bom šla na morje, ker si ga (dobesedno) nisem zaslužila. Včas me spasijo davki (ko dobim povrnjeno), pa grem potem s tem na morje al celo še za del registracije, a letos je šla več kot tretjina za butaste kazni oz. tisto izvršbo, ostalo pa za račune, k se mi jih je tolk nabral. Za sproti pravzaprav nekako zguram (pač z minimalnim, jem en paradajz dva dni recimo ), a ti meseci in strahotni računi in še te kazni itd. me pa sesuvajo.Phja. Pač, saj nam tud ne nakažejo že s parih koncev že dlje, ko so dolžni, pa sem potem jaz dolžna gazdam, samo to njih ne zanima - kaj imam jaz. Logično in imajo čisto prav. Ampak jaz sem pa čist nemočna pol tle in to res ubija.Sem se pa tolk nekako prekalila, da kar guram, ne morem verjet včasih, da me velik bolj ne sesuje, da sploh uspem bit pozitivna oz. sploh še na kej druzga mislit. Še dobr da je vsaj fuzbal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2010 Prijavi Deli 3. julij 2010 Ti res čestitam, da ohranjaš še tolk vedrine in optimizma. Mene zadnje čase vedno večkrat čisto podre, ker sploh ne vidim ven, kje naj se lotim, kaj naj sploh... in še nekak sem žalostna, da z veseljem in velik delam, pa se ne morem s tem preživet. Potem pa zadnje čase še ti šoki z urgencami in vse. Zadnjič sem bila še sama tam, ker enostavno nisem mogla dihat. Grozno, kakšen filing, ko ne moreš zajet zraka. Po moje se je samo zelo fizično odrazlo moje psihično počutje. Skratka - težko leto za pop****. Ampak bomo nekak, ne, saj smo še vedno. Če ne tako, pa drugače Drži se Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2010 Tud jaz tebi! ... samo ti si [še] bolj nekako vase umaknjena - logisch, devica/rak... boga. - to mamo s frendami, ko vedno rečemo na koncu: 'reva'. pač ena naša fora ... Mi je pa hecno, da imava popolnoma drugačne položaje, pa tolk enih podobnosti oz. predvsem tale obdobja tako podobna) Ja, a ni butast! Delaš, garaš, letos sem še koledarček skoz spravla, halo! pa praktično takoj ko sem okrevala od poškodbe... skratka, res sem bila letos pravzaprav neverjetno pridna... pa najbolj gagam od vseh let... Midve tud ne marava kakega besnega reklamiranja in tega, pa je potem tud možnosti manj; so drugi podjetnejši in predvsem agresivnejši (recimo v oglaševanju itd.), nama se pa takšno pač upira... Poleg tega pa zaradi večnega stresa nimaš energije.mene je zadnjič ves teden tako bolelo vse telo, kot bi me kdo z bejsbol kijem premlatil. In pol sploh ne moreš nič... pa si v enem takem začaranem krogu.Samo se kar borim proti temu. Se tule zalotim, da mi rame navzdol lezejo, da čist poklapano sedim, pa neke misli me začnejo glodat... pa rečem: hopla! stop! in se zravnam na stolu in si rečem, sej bo! Je pa včas težko ohranjat vero...Pač, tako šolo mam, jebiga, vsak ima svojo, je pa včas za popizdit težka in včas ne opravim v roku vseh izpitov. Pa še nekako skušam, skoraj nalašč, res s takim načinom, kot ga imam, *uspet*... Hočem skratka sledit enim tem nivojem, svojim, ki se mi zdijo edino pravi, izpade pa kot da plavam proti toku včasih.Skratka zelo podobno kot imaš ti. Ja, obema nama RES želim da bi bilo malo več tega spodbudne(jše)ga. Sej bo! (sam ne smeva obupat!!! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2010 Lepo da boš zamahvala zame. In to KLJUB nestrinjanju, opala! (upam da ti bo zneslo, kajti ne bi rada ostala brez teh tvojih zamahcev ) Ja, saj te štekam oz. 'vas', do neke mere imate celo prav, a meni se zdi, da nima nobenga nč za brigat, v čem nekdo drug uživa.Okej, če odnos šepa oz. so določene okoliščine (recimo da ni nič ostalega narejenega, da morajo pol ženske vse same itd.), potem se strinjam da je lohk problem.Ampak drugače pa: vsak tele ma svoj vesele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. julij 2010 Prijavi Deli 3. julij 2010 Enkrat bo ziher šlo na bolje - tak, da Marsa in Mateja - zdržita.Mene tudi baše non stop nekaj - ne toliko finance - ker pač več trošim kot ustvarim, ampak ostalo. Ok..vsaj zdravje še je...tak da bo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2010 Strelec kot Strelec pač. Thanx Nat Ja, itak, nekak bo že moral (b)it. Aja, sem že zdavnaj opazila nekje, da si se postrigla (pa nisem tisti hip komentirala, pol pa ni blo priložnosti), v glavnem, čestitke (tud za pogum)! Pa fajn zgleda (tud na teb, ne glede na to, da sem itak pristaš kratkih las)Ampak to je zate kao čist na kratko. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 3. julij 2010 Prijavi Deli 3. julij 2010 Mene tudi ubija ta vročina, a imam dovolj zraka, malo popiha veter, gozd v bližini tudi naredi svoje, pa nimam vse zabetonirano in zazidano. To se zelo pozna, čeprav sparina je ... Zmeraj sem jo slabo prenašala, letos pa mi še bolj zatekajo noge zaradi tromboze... O financah nebi.... Me kar mine.... Bolj, ko upam, da smo prilezli nad gladino, še hitreje nas zasuje nov val položnic in obveznosti, pa še kaj... Meni se zdi, da smo zmeraj bolj v "riti", bolj ali manj vsi, kar se denarje tiče. Jaz pravim "če je že prvih sto let zaj*****h, naslednjih sto bo definitivno boljših... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. julij 2010 Prijavi Deli 4. julij 2010 Mateja ima storitev in LNF prostor za oglasevanje storitve !? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. julij 2010 Prijavi Deli 5. julij 2010 Strelec kot Strelec pač. Thanx Nat Ja, itak, nekak bo že moral (b)it. Aja, sem že zdavnaj opazila nekje, da si se postrigla (pa nisem tisti hip komentirala, pol pa ni blo priložnosti), v glavnem, čestitke (tud za pogum)! Pa fajn zgleda (tud na teb, ne glede na to, da sem itak pristaš kratkih las)Ampak to je zate kao čist na kratko. ( ) seveda - ko sem pol metrsko žimo nosila, je bilo dolgo, zdaj lahko na cm ene roke preštejem. se odpravljam te dneve ponovno na krajšanje - so že zrastli in sem v petek že homemade frizerja se šla - sama nekaj štrckala po vrhu lasišča. in blazno so gosti moji lasje, bi si skoraj morala kupiti tiste škarjice za redčenje las. moram pohvalit našo ta starejšo gospodičnico - pridno dela (hvala bogi za študentsko delo) in izpiti ji kar pridno gredo od rok - če je lani se s šesticami ubadala, so letos devetke na vrsti. Pa ugotovila je, da jo fizikalne zadeve hudo zanimajo , samo matematiko še naredi, pa ima vse pogoje za tretji letnik.mater gre cajt. ni dolgo, kar sem jo oš vpisovala, zdaj pa tako.. No -če smo pri bankrotnih zadevah - mogoče je zame lažje, ki sem pač na vasi doma - v vsakem primeru mi nekaj zraste, tak, da če druga ne, bomo pa sam krompir in solato jedli. recimo.če pa ni keša, ni niti krompirja.ampak zdržita in ozrita se naokorg -sigurno obstaja kakšna niša, pa da se da denar dobiti tam skoz - zadnjič sem glih gledala veščo,(ki keš nosijo menda ) kako besno se zaganjala v okno, da bi šla ven. ni pa opazila odprtih vrat, recimo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. julij 2010 Prijavi Deli 5. julij 2010 ...zadnjič sem glih gledala veščo,(ki keš nosijo menda ) kako besno se zaganjala v okno, da bi šla ven. ni pa opazila odprtih vrat, recimo. bo znal bit res; glih včeraj eno gromozansko veščo rešila iz spalnice. Mi je najprej dvakrat iz rok ušla (in nič prahu s kril spustila). Pol se je pa naparkirala na eno mojo obleko (ki se "zrači" že par dni) in sm šla h njej in ji rekla: posluš ti veša vešasta. Jaz ti nič nočem, ne bom te pojedla in nič nardila, sam če nočeš tuky od lakote umret, ker pač hrane zate tuky ni, pol pusti, da te v obeh rokah nesem ven na teraso. In je dala mir in se pustila prijet in ni nič besno plahutala v mojih rokah, pol sm jo pa na terasi spustila. Sploh zadnje cajte skos neky živali "rešujem" iz zaprtih prostorov; od pajkov, hroščev,do vešč Jaz sem pa tista, ki ima rada vročino, toploto in sonce. In mi je tut vroče, sam se ne obremenjujem s tem - pač, del letnega časa. Sej pol bo pa mraz, pa dež, pa megla. Pa boste srečni, vi - drugi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2010 Heh! Veše al kaj ()... sem dosledno vse odgnala , še najbolj nezaželene so mi (bile - ker zdaj jih itak ni več ) tiste tadebele, z blazotnimi telesi, haha! Nč, bo treba vešam častne sprejeme počas začet pripravljat!Z vsemi navdušenimi (itd.) odzivi, v čaščenje teh... cenjenih in zaželenih obiskovalcev! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. julij 2010 Prijavi Deli 6. julij 2010 ti pa se jih z vsemi štirimi braniš. Ok - bila pri frizerju - oskubila sem se na 1 cm. Zdaj pa bo po malem Judy Dench. Aja- šla sem h tisti frizerki, ki me reševala zadnjič, ko sem z vžganimi lasmi k njej prišla in reci in piši - računala mi 7 evrov. Mislim...meni je bilo tole ful poceni(danes) sem ji hitro morala nekaj za kofe dati. Ful mi je stanjšala lase, samo tak pa glih ne stojijo kot bi jaz rada - pozabljam vedno znova, da imam žimo na glavi..pa lasje na vsak način hočejo dol. jaz pa da bi gor in pa včeraj končno postavima z gospodičem bazen - začneva natakat vodo in hudič je nekje predrti , to pa sma ugotovila, ko že kakšen kubični meter vode natekel not. zdaj zalivam vrt, da spraznim, pa da najdem nekje tole luknjico. mora biti res mičkena, ker je nisva opazila.tak.in obadi so me tako napadli prej zunaj, da sem kar pobegnila zgleda, da bo dež Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. julij 2010 Prijavi Deli 13. julij 2010 dan si nekako uredila misli v teh dveh tednih, no, vsaj približno. malce se sprijaznila, da nič kaj ne kaže, da bi dobla v kratkem novo službo eh, bo boljše. komaj čakam, da odšibava na morje, da dava možgane mal na off. aja, jaz bi se tudi šla spet mal postrižit, mi tak lasje hiter rastejo samo bom počakala, da pridem z morja, pa bom pol šla. če bom zdržala do takrat miren dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 Evo mene,hir aj kam,hir aj go. Fuzbala je konec,a sedaj je še nekaj slajšega:Košarka!!!!Svetovno prvenstvo!Juhej.Sem si že rezerviral karto za v Stožice na otvoritveno tekmo z Španijo. Mislil it v Turčijo,a ne bo finančno zneslo. ME pa malo tale vročina ovira,je res mal preveč vroče.Doma je pa prav lepo hladno v hiši.Čeprav sva šla z bratrancem v nedeljo s kolesi na Snežnik.Čisto do vrha!!Norca!Pomojem je prvič in zadnjič,ker to je pa res napor.Sicer do Snežnika je samo kakih 45km v eno stran,a je to sam klanec.Z 700 metrov nadmorske se počasi,počasi vzpenjaš na kake 1500,potem pa še tistih 200 metrov nadmorske nosiš kolo d vrha.Juhuhu,jst s svojo 18 kilsko kravo. Sem mislil,da me bo pobral.Pa še vroče za znoret.Ampak smo zmagalin odleže potem ko premagaš to vse.Se res pozna kako si psihično trden pri takih stvareh.Ko noge ne delujejo kot morajo in ti vseeno še vrtiš.No v glavnem,ne grem več tako,vsaj s takim kolesom ne več.Je pa že en nov podvig v mislih.Postojna-Rijeka-Krk-Rab-Pag.S kolesom seveda. Mogoče konc mesca.....upam.Bojim se ne,fajn bi blo da bi še koga imel zraven,ki je za take norčije. Se pa ne da v tej vročini nič....samo piješ,kakaš,lulaš in sexaš lahko. Pa vseen teče vse od tebe....bemtiš,vsaj ene 5 stopinj hladnej bi lahko blo. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 aloha,vroče. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 Bok Fajn sn. Bil mal na morčku. Blo pestro. In še posebej kul glede na težko priborjen poslovni uspeh, tak zlo zaslužen dopustek, bi reku. . Sicer pa......alergija /tak bel še nkol nisn prišo z morja/, mrzlo morje, pa pol ful toplo, zlo solidn hotel (po sili razmer bil v hotelu, nisn navdušenec hotelskih plaž, hotelov ipd. Čeprav udobnost bivanja ni slaba. Na hotelski plaži pa so edin plus-ek tu in tam zlo seksi bejbe, vsaj za učke. Na srečo je v bližin divja plaža, mucho bolje ), hrana totalka ok, grrrr, ko jejo oči in je na razpolago vsega boga, pismo polet se do sedaj še nkol nisn zredil (pozna obilna večerja ),no, tudi izolske bolnišnice se mi ni uspel izognit , pa po več ko letu srečal dobrega frenda s katerim sva ruknla par viskijev, še sina je dobu vmes, zlo prijetnga eno-letnga fantka,potep po Izoli (prijetn),v miru prebral 3 knjige, ipod pa poskrbel za fajn muzko, no, pa pri vstajanju se mi je sesul plažni stol, sn zril na hrbet, štanga in grob nosilec stola pa sta mi vkleščila prst na roki, ko sem padel ......pol pa nisn mogu vstat in izvlečt prsta, šit ej, ko mi je uspelo vstat sn mel pol cm ožji prst, ni mi jasn kak si ga nisn zlomil, dost spal /ful pasal/, gledal polfinala in za tretje pa finale fusbala.......hm......nisn navdušen, sam španci so bli v polfinalu in finalu boljši, dejstvo. Mmmm,kak jack več je steku po grlu, pa tud kak čik več sn skadil.....skratka uživaška varianta. Ok, v vodi sn tud bil kar neki, sam pri men to itak paše med užitke, definitivno. Heh, še v hotelskem bazenu sn se kopal, se ne spomnim, da bi se kdaj na morju......Pa tko, nč posebnega, pa vseen čist kul......Aja, ni moč pozabit......pa šefico sn končno spoznal. Bemu, ena redkih oseb na lnf, ki mi mi je v živo delovala kot sem pričakoval nekak. Fajn. Simpa oseba. Itak. Verjetn se bi pa v kakih debatah ful zapričala in v mnenjih razhajala, pa vneto zagovarjala svoji stališči. Tak je debata tud najbl kul. Ni blo glih časa, sicer pa bi blo prav fajn zadebatirat pa zažurat ob prilki, no problemo. Hehe, sam besedo si bo treba priborit, en in drugi. Me zanima, kak se je njej zdel po kar nekaj letih srečat nekoga, ki si ga do zdaj sam bral......K v bistvu sva letnika, se mi zdi, da sva v marsičem podobn brijala, ko sva bla še deklina pa pubec, no zdaj sva že mlada.....hm.....ženska in moški. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 Bok in vsi ostali itak.nič ne pišete, nič ne dogaja...lenitis tu, vročina takisto:) samo da ne bo toče:) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. julij 2010 Prijavi Deli 18. julij 2010 Ma dogaja dogaja jst sm ze cist soljen recimo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2010 Prijavi Deli 19. julij 2010 Nekaj je na tem horoskopu, bemu, ja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. julij 2010 Prijavi Deli 20. julij 2010 Ok, tole bo verjetno mal čudn post, ker pol ekrana ne vidim (100 let star brskalnik pravi LNF opozorilo) ... še zadnji dan na portugalskem, v Faru, prav luštno. hrana, kampingi in obleke so tlele precej ceneje kot pri nas, tko da sva uspela pridt čez dopust z nižnim budgetom, kot je bilo planirano Pa fajn je, res... folk je ful bolj podoben slovencem po karakterju, kot pa špancem.. bom dala kake fotke gor pa kaj več povedala, ko pridem domov, trenutno se ukvarjam s tem a BO RYAN-AIR SPREJEL NAJIN CHECK IN AL NE BO, KER SE NEKAJ BUNI... AJA, OGLASLA SEM SE PA ZATO, KER SEM TAMLE PREBRALALA, DA STA SE mICK IN ŠEFICA SREČALA IN SE MI JE KAR SMEJALO, KO SEM BRALA TISTO O *VZET SI BESEDO* O JA, SI PREDSTAVLJAM, HEHEHE ))) NIČ, UŽIVAJTE ... JUTRI BOVA DOMA, ČE BO VSE OK... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2010 Prijavi Deli 21. julij 2010 Hoj Aliana, si še vedno v jopici pri 40? Lepo potujta nazaj, potem pa nam pripravi eno potopisno predavanje. Že sedim s kokicami pred čurunalom DA STA SE mICK IN ŠEFICA SREČALA IN SE MI JE KAR SMEJALO, KO SEM BRALA TISTO O *VZET SI BESEDO* O JA, SI PREDSTAVLJAM, HEHEHE ))) se mi zdi, da je bil to Porny. si vseeno lahko predstavljamo tisto o 'vzet si besedo', a ne Včeraj sva bili z Dašo v Komendi pri Ferjucu. Sva si naredili zalogo gline in mil. Njhovo milo z limono je fantastično! Sem imela že vsa mogoča naravna mila, pa mi je to najboljše. Lepo se imejte. Jaz grem danes k izviru Kamniške. Malo klope preštet. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. julij 2010 Prijavi Deli 21. julij 2010 Da ne boš katerega ven spustila:))A strelci se grupirate...hm...da ne bo toča slučajno? Stric praznuje šesdesetletnico v soboto in smo gruntali, kaj kupiti takemu,ki ima verjetno vse...in sem pogruntala - naredila mu bom mozaično sliko domačije - in sem jo - danes jo nesem okvirit, zraven pa še dva bona za Ptujske toplice in evo darila. (samo upam lahko, da mu bo všeč, ker če ne bo...madona sem časa in truda vložila )sicer pa tak nerodno še nikoli nismo dopusta planirali - tik pred plačami, ko smo ponavadi čisto na nitki s kešem... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.