Marsa 21. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2010 ja sej verjamem. sej js bom pa mogoče jutr. Ne morš bit vedno na vrhuncu - ne v tem ne v onem smislu. narava stvari."Sreča počiva na nesreči, nesreča preži na srečo." (Lao Ce)dons se smejem, jutr jokam.Bl se smejem, bl lohk pol jokam (kao).Pač če čustvuješ, potem je to to.Če si pa umirjenc (komur rata ), pa dbest. Men (še) ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 hvala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/opica.gif ... od mene ... upam, da ne boš razumela napačno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/fish.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2010 seveda da sem razumela napačno. če napišeš hvala in dodaš da upaš da ne bom razumela napačno. kako češ to napačno razumet? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ohmy.gif ni panike .. ok ...prov fajn je včas bit mal zarolan http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smok.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 ...sam je bil pa res moment, ko bi vse skup pustila in šla med indijance in se nehala z odnosi ukvarjat ... jaz še zmer mislim, da je lažje bit sam in sebe hendlat, kot pa bit v dvoje .. vsaj meni .. it's work sam pol se nič ne naučiš in ne delaš korakcev naprej v odnosih .. in ni nikogar, ki bi ven iz tebe vlekel tvoje lastne problemčke, s katerimi si se pol prisiljen soočat in ugotavljat od kje prihajajo in kako jih reševat in kaj počet z njimi ... ful je luštkano bit noro divje zaljubljen in ne videt napak in sam v rožicah živet ... svaka čast tistim, ki jim rata to furat celo življenje .. sam po drugi strani pa .. saj ne bi hotla se tega it .. cukra all over, saj bi me pobral v bistvu sem mela to pa sem ušla tlele sem pa skoz na neki tanki črti a se mi da al se mi ne .. in se vsakič znova odločam za ja in s tem vsakič znova po pikico zaljubljam in učim, učim, učim .. ma jaz mam teh momentov indijanskih kukr čejš pa sm misla, da sm "posebna" pol pa tlelele berem, kako je to "naraven proces partnerstva"; da se vsak dan znova odločam, al steram vse v 3 p...mile materne, grem po svoje in se jezim nad Univerzumom, zakaj me mlati in kje hudiča se potika "the one",...al rajši spečem kako pito, se nasmehnem in si rečem " ma to so sam hormoni, Cookie, ups & downs, naravni ritmi in ti štosi..."no, zdej vem, zakaj skos pečem ...Vilinčica, jaz sem tud nekam... hm... kakšna pa da že sem? hm, recimo tko mal evforična in tega se *bojim* - moram najdt ravnotežje med svojo to energijo, veseljem do življenja in tem - in med modrostjo in tem, umirjenostjo.Me to dostkrat bega: češ morš bit odrasel in moder in razumen in zrel, ne smeš bit razpaljotka itd. ... sam kaj pa pol? a res al kaj? nč *soka*? *gušta*? Zdej bom morala bit kar resna in vse to? (:xx!a nej me pol kar ni al kaj? Tko da pol *tvegam* štraufenpaht, ker nisem še mrtva, sem živa. .. heh, tkole jst gledam na "imeti otroka" ne morš bit pol mal nor/otročji/evforičen/"poseben". Morš bit vzor odraslosti/modrosti/zrelosti/umirjenosti - jaz pa bi bla rada še mal nora in otročja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 heh, tkole jst gledam na "imeti otroka" ne morš bit pol mal nor/otročji/evforičen/"poseben". Morš bit vzor odraslosti/modrosti/zrelosti/umirjenosti - jaz pa bi bla rada še mal nora in otročja Ej, Cookie verjemi, da moraš biti vse to pri otroku. Morata biti obe plati, samo ena ali druga ne "spotegneta" Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 heh, tkole jst gledam na "imeti otroka" ne morš bit pol mal nor/otročji/evforičen/"poseben". Morš bit vzor odraslosti/modrosti/zrelosti/umirjenosti - jaz pa bi bla rada še mal nora in otročja ma dej, od kje ti te modrosti??? Pa kaj ti misliš biti ena dolgočasna **matrona**? V Lj prelepa ljubljanska megla včeraj na morčku 18c, sonce do nazga pa večina ljudi v bundah Ne veš niti kako bi se oblekel. Zadnjič na en hladnejši dan sem opazovala ljudi v mestu od sandalov do škornjev, od kolesarjev zadekanih v kape in rokavice do enga modela, ki je prikolesaril v majčki s kratkimi rokavi in kratkimi hlačkami. Jaz že v tanjši flis bunda jakni, pa se zraven mene postavi model v majci brez rokavov in s hlačami dolžine do kolen. Jeti lepe krompirjeve počitnice vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Uuu, počitnice, pa res frej drug teden Cookie, men tud fajn slišat, da nisem edina s frendico čakava na sonce, da greva v mesto na kofe in foto sešn z novo barvo nardit pa razmišljam, da bi do tačas lahk šla sprobat sposojene mbt čevlje in en sprehod do veterinarja naredit, po ampulce, ker ima mačk bolhe ... sam se mi niti ne da v to meglo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Ej, Cookie verjemi, da moraš biti vse to pri otroku. Morata biti obe plati, samo ena ali druga ne "spotegneta" heh, glih odtipkam na LNF, pa mi iz čist druzga konca prleti "obvestilce", podobno tvojemu ma dej, od kje ti te modrosti??? Pa kaj ti misliš biti ena dolgočasna **matrona**? ..To je zarad device v 5. hiši - resen pristop in tko parafraziramfreeja.press x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 pol pa tlelele berem, kako je to "naraven proces partnerstva"; da se vsak dan znova odločam, al steram vse v 3 p...mile materne, grem po svoje in se jezim nad Univerzumom, zakaj me mlati in kje hudiča se potika "the one",...al rajši spečem kako pito, se nasmehnem in si rečem " ma to so sam hormoni, Cookie, ups & downs, naravni ritmi in ti štosi..."no, zdej vem, zakaj skos pečem hehe Cookie tvoji posti me pa tolikokrat nasmejijo! Pite rešujejo svet Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Ma men je polna luna fajn, jo mam rada Mene par dni pred ščipom meče na negativo, ob in po gre pa sam še gor, mal evforično, ampak vseeno tko da ... great day kofetkanje ob Ljubljanici, fotosešn v Tivoliju, zdaj gremo pa veje pospravljat, ker smo pred 14 dnevi skrajšali jabčka in se je do zdaj valjalo okrog bloka ... pa sonce je Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2010 v kakšnem smislu razbijaške? hardcore punk? death metal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2010 Jaz in punk? Ammmmm .. not metal, itak ja sej se mi je zdel da itak. *sem prvi hip 'zagledala' da si napisala jazz in punk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2010 Jaz pa maram jazz (sam ne free jazza, k me živčno dela ). Punk pa... hm, ga ne poslušam... (to smo sam izvajal, boljše se je dret kot pa dretje poslušat )... Nisem preveč fajn, mal me je zdelala tale luna in vse... ampak bo že. Čist nč se mi ne da. Dons je tale maraton v LJ in bo ves promet čist drugačen in zaprt in to, tko da bom morda morala v mesto peš, se pravi spet blazote za pešačit (tko kot včer k sem 8km prepešačla), nimam pa pumpe, da bi šla s kolesom... soseda se mi pa ne da gnjavt. Včer me je plavček zbudil (je pričivkal na moj balkončič ) ...dons pa sloni. (z navijači in vuvuzelami )(ne res, tolk enih zvokov in TAKIH in men na milimeter od ušesa in vse bobni, tko da kakšni čepki pa to ) Heh! Sem tako spljačino od kave pila prej, k sem je imela še čist mal in sem pol še tiste 1/2 raztresla in sem šla zdajle clo k sosedi si jo izprosit za eno šalčko (kar mi je zlo zoprno počet, ampak mam luštno sosedo in beseda ni konj in nobenga nou konc zarad ene žlice kave)... in sem še od te je ful stresla! lol! Odkar spet pijem kavo, mam svašta podob not in zdej mam že par dni nekakšne domače živali... - zadnjič sem imela kokoš , včeraj kravo ... dons pa nč ker je bla spljačina. Zadnjič sem mela pa dinozavra pa zmaja...aja pa psa...hecne podobice... nisem pa nikol šlogala iz kave in ne znam... to je men sam tko mal hecn za pogledat pa luštn pa če kej vidm... pa se res svašta vid, ene podobe so v nulo! ne morš verjet kdaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2010 ojej, Mystica, sočustvujem ojej, kakšne mikse pijete! Gin tonica jaz že tud ne pijem desetletja, pa sem ga tud enkrat zadnjič pa je blo čist ok. sam jaz mam itak redko mačka...a maš limono Mystica? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Včeraj je gospodič privlekel litrico vina izpod stopnic. Staramo tamle tole vino - oziroma - čisto pozabili na to. daleč od oči, daleč od srca..nekaj v tem smislu. Radovedno gledamo vsi štirje, kaj bo priteklo ven. Kislica? Smrdulja? Na koncu dol padla od navdušenja. Čudovito zlate barve, fantastičnega okusa in vonja in družno smo ugotovili, da pa bo tole samo za izjemne priložnosti. Samo sem v rahlem dvomu: a je letnik 2002 ali 2003. in zdaj, ko takšno hecno vreme, grem brskat po lnf dnevnikih, kdaj smo flaširali tole. ker sem bila včasih pridna in vse živo not pisala:)) 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 dbest Nat! Jaz sem se pa odločla da bom spet telovadit začela, pa me vedno kej odvrne. (al mam pol glih ms, al si kej nogo porežem, zvijem, karkol, no dons pa ne morem ker tim še spi ) sva kar spala, sem mislila da je ura kakih 6 al pa kej, k je vse čist temno, je blo pa že skor pol desetih! pol me pa čaka operacija.... sva hotla že včer izvest, sam kao rabim dnevno svetlobo, haha! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Samo lnf dnevnik 13 mi odpre dvanajstke pa ne več..gledam tudi, da tega - 27 vlečemo že skoraj dve leti...madona. včasih smo nakracali 200 strani v dveh mesecih, zdaj pa v dveh letih ne zmoremo več.Časi se spreminjajo. In mi z njimi.Moj pravopis se je izredno poslabšal v tem času nič več se mi ne da začenjat stavkov z veliko začetnico. Izmišljujem besede, ki v slovarju itak ne obstajajo, folk me čudno gleda, ko jih v živo povem..Naj plis..nekdo proba, če bo komu drugemu odprlo..vsaj dvanajstko - itak, da je prezgodaj, ker je bilo v letu 2004, jaz pa bi morala gledati leto 2002 ali 2003 - nekje v jeseni - september ali oktober je bil. (vem kako sva flaširala in vse...hudiča ne spomnim se pa leta) emšo ali kaj.. Kak naj torej flašo dam na mizo in rečem..hm..ali je to ali to leto..lažem pa ne rada. (če bi pa takrat kaj več keša imela bi pa itak nalepke dala...ampak tudi vem, da smo bili revni kot cerkvene miši. In me ni ama nič sram. za vsakim dežjem posije sonce..prej ali slej(upam, samo, da ne bo kakšna mini ledena doba zašla v naše kraje)(mačka že izginila iz mojega naročje, nisem čisto nič pri miru, pa ji ne paše.) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Jutro saj zadnje čase res pridno ob 7-8h vstajam, ker to kao paše k spremembi prehrane in blabla, nimaveze .. sam danes me je pa zmanjkalo do 10h ... včeraj do 2h zjutraj lektorirala tekste za linux seminar, moj dragi is going to be a teacher čist ponosna pa še bolj živčna kot on, tri dni tečaja ima, upam, da bo fajn izpadlo vmes pa štrikam še znam, še zaključevat sem se naučila (nikol znala, vedno mami to delala) iz knjige Ročna dela iz 70ih delam mini flikice, bom nekaj okraševala .. a mi lahko kdo potrdi, da so počitnice ta teden v LJ, da ne bom slučajno kaj zabluzila evo, maček se je odselil s kolen, grem lahko mal migat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 kako ne odpre? je pa res s temi selitvami pol kej pobrkancije...sem ga hotla že parkrat odpret (novega), pa se pol nekaj zakomplicira pr nizanju linkov prejšnjih, pol pa kao da bom enkrat Mitjo ugnjavila, potem je pa vedno kej druzga. Bom probala zrihtat. Jaz tud nočem lagat, sam to pol včas izpade da brez veze dolgovezim in kompliciram (kao da bo vse nadnatančno): koga briga, če sem vidla ribjega orla ENO leto ali DVE nazaj. (ampak glavn da je bil 1. dan sco ) Aliana, čestitke I.! (a to je blo? k sem vidla v ribci pa 'navijala' zraven...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 nisem našla unih izjav pa tega.. v glavnem, s Timom imava ful rada anagrame in razne besedne igricce ipd. in svašta pogruntava...včer sva mansardo obdelovala (marsanda ) Dons sva se režala na Kranz Fafka. (pa enkrat je Free nekje napisal: Oton Mehurčič: Župančki ) In pol sva govorila o tisti reklami: 'lačen si ful drugačen', k je tamal zadnjič enmu rekel: 'počen si ful netočen'. In še: 'če si ne umivaš zob, ubiješ dve muhi na en dah'. pa Lojzes (namest Mojzes) pa tak. skratka, kozlarije, a nama se zdi pa ful smešno in crkavava od smeha (tko k sva med plavanjem na Hvaru, k je mitja reku da se naju do Visa sliš iz vode ) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Hvala, Mysti pol mi ni treba priprav nardit Nat, sem mal brskala, meni odpre 11 in 12 ... sam nič našla (so mick, astra, aakhut in pujsa tolk čvekal, da je tebe bolj malo vmes jaz sem pa ravno faks dokončevala takrat pa ful bolj sem srce izlivala in vse pisala, kot danes ..) probaj napisat v iskalnik (napredno) vesoljni dnevnik, 'išči med naslovi' in 'išči v forumu misli' in ti jih bo po vrsti ven vrglo. uno iskanje, da bi pa po tvojem imenu v forumu 'misli' iskal, pa meni deluje samo v zadnjem dnevniku, se pravi mi pokaže samo 27, ostalih pa ne ... verjetno se vmes kaj izgubilo z leti al kaj ... Marsa, ni še čestitke, ker še ni končal .. mislim je, da se je sploh opogumil tole vzet, ker je nekaj čist novega zanj, še nikoli predaval .. itak smo imeli cel teden panične napade, da kaj si je to nakopal na glavo in oh in sploh groza .. sam mi je bilo po eni strani čist jasno - to je moj najtežji ustni izpit (ki jih nad ne maram) na 3. potenco zanj. In sem bila najbolj možno prijazna in razumevajoča in potrpežljiva se je fajn skladalo s tistim, kar sem par dni nazaj napisala .. (ker vmes je doživel vse možne psihosomatske bolezni) nič, grem mal pojogirat, preden frendica pride ... že 2 uri visim za računalnikom ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Preletela sem čez sto strani dnevnika iz 2004 - madona, kaj vse se spremenilo od takrat. Sestričnina hčerka je bila pravi razbojnik - zdaj, ko že celih šest let stara, sva nekak zakopali bojno sekiro. Vedno znova sem si takrat rekla: hvala bogi, da nimam več otrok. In pa...da otroke moraš mlad imeti. (moje mnenje še vedno) Nič o flaširanju nisem čivkala - pač pa o tem, kako smo v dežju trgali - sem se hitro spomnila tiste trgatve..res, spraznili flašo viskija - pa nič pijani bili - če nas zeblo kot krisuse poleg...in preprosto...bolj smo se imeli radi. Mi. Doma.Zdaj pa...no zdaj pa smo starejši in kao modrejši...in čisto s svojimi zadevami. Bi še živela enkrat v letu 2004 ? Bi. Čeprav sem težila čez tisto službo in mi denarne zadeve morile pamet...vendar sva se imela rada. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Saj ni nič narobe, če se je še vedno 27. Opazila sem pač, da manj čvekamo.Oziroma - sem res bila prepričana, da sem več čivkala. Ja kadaj pa pol sem? 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2010 Prijavi Deli 26. oktober 2010 Čeprav sem težila čez tisto službo in mi denarne zadeve morile pamet...vendar sva se imela rada. (me je kr en mau špiknl, k sm tole prebrala)Tudi jaz pogrešam stare čveke in čvekanje Kot ponavadi sem zgrevana kar sama od sebe. Danes spet pri zobodercu, ki je nad prijazen in strokoven. Tam sem srečala znance in smo se lepo naklepetali tako, da sem zdaj na tekočem z dogodki in odmevi. Privoščila sem si po dolgem času sushi ki mi je ful sedel v želodček.Kupila sem kravo. Od vseh daril, ki sem jih kadarkoli podarila ta presega mojo domišljijo in velikost. Naj veselo muka. Zanima me kako uporabljate kurkumo? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.