Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

aja x:o)x

sm se že skor zasekirala, k ne berem cajtngov, da je kje v LJ kej eksplodiral in jst neobveščena kt sm, sm to spustila, vsi ostali* pa vse* veste (k ni blo nbenga odziva od drugih).

aja, pol pa je vse ok :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

sej mi je blo všeč, se mi je zdel posrečen, hvala za zanimanje. xDDx

Pa sori k sem očitno tolk trapast povedala da so pol nesporazumi. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x

sej ne vem, kaj ne rečem, bi blo vse čudn, pa bom rajši tih - za spremembo x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Kleper Petec.

Kleter Pepec.

x:Dx x:px

.....

Nikamor dal, ne šla k mat. A neki vseen naredila, aleluja!

......

(... 94% od 1 datoteka :shsh: :8): [x:o)x xrolleyesx])

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Heh izkoristila vikend Marsa :palec: saj sta bila taka prav lenobna dneva.

Jaz pa cel vikend delala od jutra do večera :vio: ma zase, tako da čutim samo fizično utrujenost - verjetno bom danes samo padla dol. Vikend sploh ne vem kam je šel :eek: x:Dx Zadovoljna s končnim efektom x^x ku ptiček na veji x;)x pojem pa itak že cel dan x8Dx (da je lažje delat)

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

meh! :D

Lesovje...

nekak sva dočakala prenos, pol ga nama je pa nekak uspel zapret al kaj... in ga skratka ni. filma. x:o)x x:Dx

Bizo Ladovičar

Zrnij Jurec

Picasso

mah trapast, pa tolk sva se veselila da bova film gledala (ga je tim izbral - as good as it gets), pol pa takle. sej. prav nam je, kaj pa krademo oz. hočmo krast. x:o)x

ves dan scalsk in se mi ni dal do busa in vse to, pa sem si tle mal zase vzela momentek, dva, tri x;)x pa pač nekaj sem naredila da nom mela slabe vesti.

Pol je pa frenda uletela mal, pol že tamal, pol sta me pa še frenda povabla na obisk, sam sva bla kao namenjena film gledat. Včas bi pa čist kam šla, pa ništa. al pa 7 naenkrat.

zdej pa ne morem tolk škljocat k je šel tamal že spat...

vroče (mi) je, čist odštekana temperatura, mam čist vrele roke.

Picasso

račka mežalka-mačka režalka :palec: se vedno x:Dx ko te zagledam, ker se vedno spomnem na Alice in Mačkine izjave v stilu "tukaj smo vsi nori- če ne veš kam greš te vsaka pot pripelje tja-ipd" moram ponovno vzeti knjigo v roke in ponovno prebrati.

...vikenda konec x:o)x smo žurali na dolenjskem in moram reči, da takih žurov v lj enostavno ni več. Vsi smo neki limoniji ratali z izjemo poznega nočnega lajfa. Zadnji mesec sem bila 2-3x na teden zvečer zunaj pa je vse več ali manj **zamorjeno** vsi neki resni in pogloncani do konca z izjemo ženskih večerov, ko je žur do konca.

Ne bit tolk resni!!! Prihaja veseli december x:px

...tamala že sestavlja pismo za dedka Mraza in Božička. Dete čisto skromno, med ostalim si je zaželela tudi tobogan in ji pravim, da bi ga dedek Mraz težko prinesel, ker je tobogan velik in težek, dedek pa že starejši in težko nosi taka velika darila-je izjavila, da mu bo **oči magu** -prevod oči pomagal. Na pol se pa pejt.

Ugotovila da živ-žav čisto sucks :xx!: vmes prav posiljujejo z reklamami za igrače, ki so več kot neuporabne in brezvezne. Otroci bi jih pa seveda imeli.

Zdej pa v pogon se spravit :o|o: tamal miljon stvari za popedenat in uredit. Menda bo sneg v petek.

Lep dan vsem :kiss:

Pogrešam Nataly in Lio :wOOt:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zaspala sem prej totalno trdno! :eek: x:o)x (vem po tem ko sem mela ful neodg. klicev pa 0 slišala). Svašta. Glava me je bolela pa sem šla za 5 minut počivat in me je zmanjkal in sem spala kake 3 ure!

Zdej bom pa spet dežurala. xDDx

Picasso

ja js to kar znam (sem se naučila pri tamalem). lohk se v 10 minutah čist spočijem, v 1 uri, tolk kot pač mam na voljo.

K včas sem bla pol čist ošamučena, če bi šla spat sred dneva pa za več kot pol urce.

zdej pa ne.

Pač je tko. Mam en svoj ritem, hvalabogu. xDDx

Picasso

nekaj.

Ne pijem sokov (sploh itak ne uživam nič sladkega, ker ne maram sladkih okusov.. nič mi ne pomenijo, nič mi to ne da... *razen izjemoma, ko mi pa kaj FUL sladkega zapaše, recimo čokolada).

No ampak zadnjič mi je pa TOTALNO zapasal ananasov sok. ampak totalno! v momentu! Prav zadišal mi je in sem pomislila, ohhhh! Kolk bi mi pasal.

Nakar čez eno minuto šaltam programe in je reklama za ananasov sok! x!x

Ko je ananas in se tam sok pretaka! x:o)x

se mi je kar skoraj zafržmagal.

In to seveda omenim frendi kot zanimivost (ker je blo res odštekano da sem v naslednji minuti direkt v faco ga dobila) in pase'.

Pol pa naslednjič uleti - z ananasovim sokom! xokx x^x :yumy:

Mater se mi je fajn zdel! xsrcx

In sem ga zdajle spila mal in je tolk močen, da mi je blo kar tko kot bi alko spila kak močen, sem kar tko nardila na konc: uhh! x:o)x

Picasso

Kozarec dobrega vina mmm kako to paše x^x pa kar nobenega vpitja, teženja,... :eek:

uhhh kako je luštno x:Dx Tolko navajena konstantnega stresa da se skoraj ne morem sprostit, na trenutke se še vedno zdrznem :o|o:

Mogoče pa sanjam x:px

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

... na pišo duhat...

x:Dx x:o)x

x:Dx x:Dx :palec:

kakšen mir je :inocent: še vsi spijo okol xcivx sam sosed je že na balkonu, na čiku x:)x

jaz grem pa pesin/korenčkov/pomarančni sok delat pol pa počas priprave za tečaje skup sčarat ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

enako :o|o:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Meni je pa krasen dan tale - prav uživala sem že zunaj.

No - medtem se v naših koncih kar dogaja - spoznala očetovo prijateljico in sama božja previdnost(da začnem takšne izraze uporabljat), je poskrbela, da je nisem spoznala na maminem grobu. Takrat ne vem, če bi bila prijazna in vljudna. Težko pravzaprav.

No -ženskica je takšna damska in se resnično sprašujem...e...kaj je videla na mojem fotru -oz. kaj vidi...no, razumljivo je, da nanj gleda z drugačnimi očmi kot jaz...ampak vseeno. Mar upa, da ga bo lahko spremenila? Če mami v 40letih to ni ratalo,...ne vem kako bi njej. No saj je vseeno, tako hudo je zaljubljen in ona tudi, da mi je kar smešno. Je pa pozabil na moj rd. :vragec: sem ga danes poklicala in vprašala, če se jezi kaj name...bil šokiran..in mu ful nerodno ratalo...da ne, da kao ni imel časa, da bo pa jutri prišel k nam.

evo.to pa sem užaljena. Valjda razvajena, ker je pač mama vedno ob uri 7,15 poklicala..mi potožila, kako težko me rodila x;)x in naštela vse izboljšave, ki so nujno potrebne pri meni, da o zdravju in ljubezni niti ne govorim.

no, včeraj sem hudo jokala na njenem grobu.tako, da vstop v drugo desetletje bil s solzami in smehom. Smeh, ker mi ta mlajša spet spekla torto x:Dx tokrat ob pomoči sosedove deklice:)) in frenda ki pol prišla, mi povedala, da lepšega darila še ni videla:)))

nič-grem brat kaj vam kaj dogaja

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, vse NAJ NAJ, vse kar si želiš! :flowers: xsrcx

.................

Tudi sori vsem mojim škorpijam, da nisem vsem voščila, ker niti ne vem, kdaj imate (ko ni več na forumu tistega).

In vam voščim vsem, ki vidite, zdaj, z zamudo. :8):

Upam da vseen velja! xsrcx xvrtcx

Picasso

hehe - hvala:))

Ja -pa res ne piše več, kdaj kdo ima:)

tudi jaz čestitke vsem škorpijam, katere sem pozabila (valkiro, pa Lio, pa Ruby..ziher)

Tudi jaz pogrešam Lio (ker opazila, da cosmična tudi). Upam, da je z dečve vse ok. (kropriva sicer ne pozebe:))

no, kar se zdravja tiče-moram hitro trkat - bo. moji familjarni člani tudi. celo živalski so ok:))

v službi so nekaj pizdili, ker sem na dopust šla:)) vsi bi neko pecivo radi -čudno:)))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, tud od mene vse najhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/heartpump.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

In, ja, res je lep dan, kakršen že je. Ziher najlepši dons. Ker je edini.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...