Vilinčica 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Aaaam mogoče bo tole malo hecno ampak a je že kdo kdaj imel kako izkušnjo/nesrečo? Kako je s hrbtenico? Že dopoldne me je namreč začel boleti križ, pa spodnji del hrbtenice, seka mi tudi v noge. Ker sem človek, ki grem k zdravniku ko mi res že nekaj hudo fali, me zanima ali je to pač normalno - posledica sunka, ki mine, ali se s tem ni za hecat? Sem že klicala zdravnico, pa me je sestra odslovila češ da ima gužvo, da me ne more sprejet in da je zasedena še najmanj 10 dni da naj grem na urgenco. Meni pa se zdi glupo it tja in delat gužvo če lahko hodim Kaj naj rečem - gospod doktor malo me križ boli - pa saj me bodo verjetno nekam poslali... Sem mislila počakat do jutri, pa če bo slabše bom šla kar vseeno do svoje zdavnice - saj zavrnit me verjetno ne more So me pa moji prestrašli (zjutraj seveda nisem klicala policije) da če ne grem k zdravniku, da nimam potem nič v rokah, s čimer lahko zahtevam odškodnino če bi karkoli še bilo narobe. Nisem človek, ki bi zganjal paniko - ma ne želim pa si da bi se zafrknila če bi slučajno res kaj bilo narobe. Aja - pa prenesem veliko bolečine - zato ponavadi tako odlašam z zdravniki - tudi danes je tako. Zato se tako obotavljam Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2010 Avtor Prijavi Deli 9. december 2010 Sem mislila počakat do jutri, pa če bo slabše bom šla kar vseeno do svoje zdavnice - saj zavrnit me verjetno ne more men se zdi to smiselno (sam mogoče boljš da ne poslušaš mene ) - pa ti potem ona pove kaj dalje oz. te napoti, če bo kaj/kam potrebno.Lohk poveš po pravici, da pač nisi šla prec k nisi hotla hodit za drekec pekec, pa tud si bla v šoku pa nisi tolk čutla pa si mislila da bo minilo, pa ni.Ne vem pa, kako je s tem.Upam da bo sAmo boljše in da je sam od rukrja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 E vilinčico nisem zaštekal...A si imela kao nesrečo in te je začel bolet hrbet al ni bilo nesreče...Ma v prvem primeru zvečer kar na urgenco, če imaš čas ponoči pa nabluzi avto crash, bolečine v kičmi in da se rajš prepričaš če je vse OK...če ti bojo pa kaj težil pa reč da RTG posnetek in mnenje sama plačaš...v slučaju da je kaj narobe pa jih tožiš... Pri crashih se namreč nikoli ne ve, so pa najbolj občutljiva vratmna vretenca...notranje poškodbe lahko pridejo do izraza šele čez par ur ali dni...Mi smo se enkrat vračal iz vojske,štirje v avtu, po AC, 160km/ h...sovojaku počila guma in najprej mal zasukov po cesti potem pa v ograjo. Videti smo bili vsi celi...ampak jebi ga mene je neki začela glava bolet, šel na urgenco, doktor me je neki spraševal, slikal glavo...tralala...me je pa čez dan ali dva potem nehala glava bolet...na srečo ni bilo nič... Če ne drugega boš po slikanju vsaj malo lažje spala... 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Ne vem kje sem zasledila, a naj bi dnevno popili približno en liter vode ne vsakih 25 kg telesne teže... ----------------------------------------------------- Vilinčica ima smisel, da greš k zdravniku, kajti če imaš AO+ zavarovanje avtomobila lahko zahtevaš odškodnino in zato moraš imeti zdravniško potrdilo. 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Marsa ja sej - takega mišljenja sem jaz - če ni res hudo, ne grem. Verjetno bom kar počakala do jutri. Brezo zjutraj se je nekdo zaletel vame od zadaj - najprej nisem čutila nič (verjetno od šoka) potem me je začel bolet križ, no ves spodnji del hrbtenice, bolečina seva v noge, vrat pa malo manj boli - bolj mišice med lopaticami. zalaya ker nisem povzročitelj nesreče, bo šla škoda (in če bo še kakrkoli drugega) iz njegovega zavarovanja - kaj pa ima on seveda ne vem - ga nisem niti spraševala ker sem bila preveč v šoku da bi sploh pomislila na kaj takega Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Prav je, da vložiš zahtevek za odškodnino in sem sodijo tudi zavarovanja voznika za primer nesreče, ki jo povzroči voznik ali drug udeleženec. nikar ne pomišljaj glede zahtevka za odškodnino, saj zavarovalnica tudi ne pomišlja, ko moraš plačati premijo. Je pa nujno, da imaš dokazila, urgenca je skoraj nujna, zdravljenje, terapije, predvsem pa podatke od povzročitelja, še boljše pa policijski zapisnik, pa kakšna priča tudi ne škodi. Če je tale povzročitelj vsaj malo pošten, boš prišla do odškodnine, v kolikor pa ni... Upam, da boš dobro zrihtala najprej z hrbtenico in bolečinami, potem pa še z zavarovalnico. 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2010 Avtor Prijavi Deli 9. december 2010 Vilinčica, upam da bo vse kul oz. da boš zrihtala (če boš morala kej rihtat) tako da bo najbolj dbest zate! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Evo me sem bila tako okrcana s strani dveh prijateljev da sem se vsedla v avto in šla... na urgenco. Hvala za skrb in komentarje Marsa in zalaya! Izvid - vse OK - izvin in nateg vratne hrbtenice, udarnina spodnjega dela hrbta in medenice, dobila en recept, navodila (počivanje ) in to je to Tisti malo manj lep del pa je, da so mi klicali policijo kar pomeni, da bo uni stric dobil položnico Saj vem, da je pač kriv, ma tega mu res nisem želela naprtit. Na urgenci pa sem danes izvedela da so po zakonu dolžni prijavit policiji vsako nesrečo, ki še ni bila prijavljena, če pride v njej do poškodb. Škoda no - čisto za brez veze bo fasal še kazen. Sem prosila policaje, da naj mu razložijo, da ga nisem prijavila jaz, ampak urgenca - stric policaj zatrdil da je predal naprej in da ni bil nič jezen in da se ni nič razburjal. Seveda čveka kakor sem, sem policajem predlagala, da bi stricu kazen spregledali ker je tako pošten, je sodeloval in priznal in tako, pa ni šlo - kao ne gre... Vmes sem spet poslušala komentarje da v kakšnem svetu jaz živim, da tako zaupam ljudem, da sem preveč naivna... Sta bila hecna ful Na urgenci pa polno mladih luštnih zdravnikov in (ne vem, kako se jim reče?) medicinskih bratov? Dolgčas ni bilo Za konec sem dobila še prevoz s policijskim avtom do svojega (seveda napačno parkiranega ) avta hehe prvič v življenju sem se peljala s policaji ko smo šli z urgence so pa itak vsi zjali za nami - jaz v sredi, na vsaki strani en policaj - ku ta največji kriminalc 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2010 Avtor Prijavi Deli 9. december 2010 dbest (razen za unga ) (ampak vseen je izvin in nateg... hmm... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Ma samo da so vsa vretenca na mestu - tam, kjer morajo bit Da me ne bo nič rablo skrbet 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2010 Avtor Prijavi Deli 9. december 2010 fajn, sam da je vse okej! .... mater kok se bašem. zdej clo čokolado jem, eno tako kot kinder pingui al kaj je... svašta.Frenda se je oglasla in prinesla 2, kao mogoče tud za tamalga, pa sem eno kar slistila oz. zdaj jo dokrajčujem. Pa neke čudne odštekane palačinke je prinesla, jaz sem pa glih bučke spekla, čeprav nč lačna bla, pa je blo glih prav da je uletela k je na eni dieti in nč ne sme jest in je bla zlo lačna in sem mela glih bučke, k to pa glih lohk je. Tko da sva mal porazdelili te hrane.Strašen apetit dobim pred ms in praviloma mi zadišijo arašidi al pa kej prav svinjakarskega, recimo zadnjič sem si ponoč prisegla da grem naslednji dan v mcdonaldsa na pomfri, k ga mam bliz, pa jasno pol nisem šla, me mine.Skratka, znam bit strašen požeruh. ampak malkrat in pol mam mejo, k se ne maram počutit zabasano. no ja, ne skačem do stropa od veselja in energije, sam mal odlašam z it spat, da nom spet sod bikarbon odkrivala ponoč. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Hmmm jaz tudi imela ideje kaj vse bi jedla prej popoldne sem si kupila vino (se mi ga je ful zaluštalo) no - zdaj je vino v hladilniku, jaz pa bom pozobala samo en tablet (brez dodatkov) a s sodo bikarbono se ukvarjaš v nočnih urah hehe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2010 Avtor Prijavi Deli 9. december 2010 ma to je fora, k sem enkrat res prav dolgo tuhtala formulo, k nisem mogla spat.enkrat pa naslov filma Placid Lake, k sem vedla da je neki športnega, z olimpijskimi v zvezi, pa sem pol razne hecne asociacije dobivala.sam pol se spomnim, sem tolk trmasta (za brezveznarije ponavad ).Včas se smejem, prasnem v smeh k se kej hecnega spomnim, drugač pa kar mal maštam, dolgčas mi ni, neptunova domišljija nima meja. Tko zdej grem pa spat. Bone nuit! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 Dr'jutr what a day!!!Ni tolk gosta megla se vidi celo skoraj km. Mene je valjda spet zvilo pokasirala vročino čez 38c in sem bolj kriplasta kot ne. Grlobol se mi zdi kot da imam betonsko pregrado v grlu tak hecen filing. Skenslala zobarja k ne vem kako bi bilo z vsemi temi bolečinami...glava, hrbet, večina sklepov ...Pa govorim tko hecn Vilinčica s tem se ni za hecat, čeprav izgleda na prvo žogo nedolžno, da se uredi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 Zločinska Vilinčica sm te najprej misla napyzdit, pa vidim, da maš odgovorne in skrbne prjatle okol sebe seveda je prav, da si šla na urgenco x!x paracetamol + alkohol = disastervelja kot za antibiotike. Cosma, tan, tan, tan, tan, tan, tan, tan Tantum Verde baje mi je šla pa ta reklama pred parimi leti strahotno na živc Včer zlikala tono srajc in spekla barazeke.Zdej pa čakam, da me kdo vpraša, kaj to je Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 kaj to je, cookie? aleluja, preživela noč in jutro in po pol leta prvi narejen izpit pa še fer ocenjevanje je bilo, za spremembo ... aaaah, sam da je .. pa da se premikam nekam zdaj pa šibam v službo, me oči že sredi tedna ful pogrešal, sam sem si izborila študijski dopust grem nadoknadit .. pol pa na shoping po materiale, ker jutri organiziramo likovno delavnico za otroke .. bomo delali darilca za novo leto aaaa, ful lep dan x:Dx 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 kaj to je, cookie? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif aleluja, preživela noč in jutro in po pol leta prvi narejen izpit http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif pa še fer ocenjevanje je bilo, za spremembo ... aaaah, sam da je .. pa da se premikam nekam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif zdaj pa šibam v službo, me oči že sredi tedna ful pogrešal, sam sem si izborila študijski dopust http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif grem nadoknadit .. pol pa na shoping po materiale, ker jutri organiziramo likovno delavnico za otroke .. bomo delali darilca za novo leto http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif aaaa, ful lep dan http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Čestitke za izpithttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 barazek so piškoti s sezamom (ena damaščanska sladica). Recept zanje je v Nedelovi prilogi "Recepti".Super so opozarjam pa vse, ki mislijo pečt barazeke, da je testo u iber mehko (zarad četrt kile masla) in da se pri peki razlezejo po pekaču. Men se je zdel, da znajo med peko shodit, zato sem delala med njimi velike razmake (bolj kot za medenjake npr.). Aliana, čestitke za izpit :hepko: še 4-je praviš sej bo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 butl cookie, thanx za pojasnilo jp, v bistvu še 2 izpita + 2 seminarski .. pol pa 2 diplomi in 2 diplomska izpita, ampak to je pol, v drugem planu ... je treba po malih korakih gledat, drugač zgleda neobvladljivo tole prvo je pa v planu do marca, ko mi status poteče ... Yes, glihkar dobila sms, tud frendica s katero sva se skup učili je naredila aja .. včer na hitr preletela kaj z Vilinčko dogaja, sam ni blo časa komentirat .. pametno da si šla kljub vsemu pogledat in poslikat pa da čimprej neha zategovat in bolet .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2010 Avtor Prijavi Deli 10. december 2010 Ahoj! Res lepčkano jutro! Cosma, a tko, zdej maš pa ti rezalnico v grlu? (Tantum verde sucks) Cookie, pih, ti se pa kr lotiš peke tkole... A se prav spomnim da maš venero (tud) v biku (čeprav pr men se tle nč ne vid pa pr rožah tud ne ) Aliana, čestitke za izpit! (in dbest da je frenda tud nardila!) Vilinče, upam da vse kul! Jaz - srednje, nič posebnega. Dolgo -in dobr- spala, kljub krčem ponoč, sam se mi ni dal tavžentke skuhat pa sem se kr ufurala da je vse kul pa nazaj zaspala, zjutraj se pa taka zbudila da strahota in sem šla sam pod tuš. Pol sem mela en krajši opravek in zdej jih mam še ene par. Lep petek vsem! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 ne, nimam venere v biku. Pr men ima Venera ribja posla ja, men se piškoti dogajajo že od sredine novembra. Ko pečem eno sorto, v mislih že preštevam al mam vse surovine za naslednjo sorto Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2010 Avtor Prijavi Deli 10. december 2010 ne, nimam venere v biku. Pr men ima Venera ribja posla ja, men se piškoti dogajajo že od sredine novembra. Ko pečem eno sorto, v mislih že preštevam al mam vse surovine za naslednjo sorto Iiiiiiiiiihihihi pa te mamo! sem bla pa skor ziher da jo maš v biku, k si taka bikovska tud lohk (aja morda da to ta tvoj mix ovna in raka, včas odštekano delujejo kombinacije). sej ribo se ti v bistvu opazi (maš to neko ribjo modrost in razumevanje in sočutje pa to), sam se mi zdiš lohk tud zlo zemeljska v bistvu...No zračna nisi. jaz sem pa popolnoma nebikovska tle (čist nepekaški tip, če pa kej pečem, se pa ogabno spečem ).Še palačink ne znam dobrih nardit (jih je zdej že parkrat Tim spekel ). Kamoli da bi kak kruh al pa piškote pekla (to je mel pr nas Mitja čez, pol k ga pa ni blo več okol, se je pa kdo drug pojavil k je mel to čez ).Edin pico se spravim pečt (to pa zato k šizim).Štrudle pa ostalo nej pa kar drugi pečejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 ...maš to neko ribjo modrost in razumevanje in sočutje pa to... x:Dx men grejo ribe na živce so preveč statične/zabuljene/zamerljive do amena al kaj mam mat ribo in se ne morva spljoh Se ne bi popolnoma strinjala. Ena merica alkota lahko pospeši in ojača učinkovitost tablete, medtem, ko prekomerno uživanje daje učinke, ki jih poznamo kot disaster Ok kak je z antibiotiki ne vem....kak čejš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2010 Avtor Prijavi Deli 10. december 2010 so preveč statične/zabuljene/zamerljive do amena al kaj kt da bi mene opisovala. men znajo it tud kdaj na živce in res je velik rib zamerljivih. (not moi - hecn, k bi lohk bla dvojno, trojno clo: še sco in bik... no še dobr da nism, z zamero mora bit težašk in morast živet ) Sam te sorodstvene niso glih da bi po njih se znamenja sklepalo (ok nekaj osnovnih značilnosti itd., sam tu so še druga posla zraven ) Vsi k sem z njimi gor rastla, so pa čist tipična znamenja (mat je tipičen bik, sestra pa tipičen strelc... edin jaz nisem tipična, ker "sem čudna" nikamor ne fitam... in tud sestra je bl mat podobna, že po postavi [itak, že tud zato, k sta obe devici po asc], jaz pa nobenmu, menda črnogorski babici) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 sej jst se na horoskop ne spoznam. Mam mat ribo in še par rib v RL poznam, s katerimi se nimam kej dost za ment. Ker so čist druzga vonja in okusa, kot sem jaz. Jst mam rada ogenj, energijo, da šprica od idej, eksplozivnosti, energije...ne pa neke megle, mlačnost in zamočvirjenost. Mam rada hrano z izrazitim okusom, ne pa da je vse skp ena žalost nedoločna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.