Vilinčica 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Sej včasih res paše pomoč sploh v stvareh, o katerih jaz nimam pojma. Takrat sem vesela pomoči, celo vprašam/prosim za njo. Ne maram se pa "delat boge" da bi nekaj dobila. Raje povem odkrito - sama tega ne znam, mi lahko prosim pomagaš... Hehe ja eni bi kar čvekali, tudi če te vidijo prvič v življenju 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2010 Avtor Prijavi Deli 22. december 2010 Sej včasih res paše pomoč sploh v stvareh, o katerih jaz nimam pojma. saj. *"ne znam" varianta*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Ne, pa ne To NI uno - mežikajoč, nedolžni pogled in šoba pa veliiike oči in meni pa to ne gre, kaj ko bi ti? To je priznanje da nečesa ne obvladaš in da moraš prosti za pomoč (s čimer imam jaz osebno ful probleme ). Težko kaj sprejmem, ne znam sprejemat Če že pride do tega potem vedno kaj zbluzim znam bit štorasta ful... Hotla začet delat sadne bonbončke, pa sem ugotovila, da sem pozabla kupit limone, taki so pa totalno presladki, v trgovino se mi pa ne da. Tako da bo očitno masa stala še do jutri - pa bi res lahko namočila sadje Sem pa vesela, da sem doma! Kako je bilo spet danes po cesti že zjutraj folk totalno živčen, zdaj nazaj grede pa sploh - vsi nekaj divje pritiskali na bremze - tako da če nisi živčen, pa rataš - ker ti ni jasno kaj se dogaja spredaj Samo da sem na varnem Zapakirala darilca za v službo - prav luštno ratalo, čestitk se še vedno nisem spravla delat. Razmišljam da bi letos malo štrajkala in jih šla kupit Bom še malo razmislila Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Ha (mam monologe tu notri ) - nekaj čestitk že narejenih nekaj jih še ostane... Ma raje naredim sama, dam en delček sebe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2010 Avtor Prijavi Deli 22. december 2010 Ne, pa ne To NI uno - mežikajoč, nedolžni pogled in šoba pa veliiike oči in meni pa to ne gre, kaj ko bi ti? To je priznanje da nečesa ne obvladaš in da moraš prosti za pomoč (s čimer imam jaz osebno ful probleme ). Težko kaj sprejmem, ne znam sprejemat Če že pride do tega potem vedno kaj zbluzim znam bit štorasta ful... (tud jaz) Fajn da si spedenala čestitke. ... jaz pa čist ded, kot bi me kdo mlatil, totalno me mišice bolijo in čist sem brez energije. prej sem se mal sama zmikastila po nogah (kao masaža)...(v takih trenutkih pa prav pogrešam banjo, dons bi pa še men pasal se ovit s toplo vodo) po mojem bom šla kar spat. sam zaspana sploh nisem, sam čist zjebana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Ha a veš da jaz zdaj imam banjo, ma je niti enkrat še nisem sprobala tolko o razvajanju Verjetno je res najboljše da greš spat - mogoče telo samo hoče malo počitka..."Tudi jaz grem spat - jutri imamo žurko, na kateri bom "glavna sila" če sem že zbobnala skupaj ljudi, moram biti sveža ku rožca Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2010 Avtor Prijavi Deli 22. december 2010 saj jaz se sploh ne maram namakat in ko sem jo imela, sem jo zlo malkrat tko uporabljala.Mogoče je tud dons ne bi (če bi jo imela). k me tud utrudi voda (sploh pa kaka vroča k sploh dihat ne morem). morda mam premražene mišice, sem ugotovila da če sem toplo oblečena pa pokrita da me manj bolijo (valjda morjo pri mrazu bolj delat - ampak sej ni tolk mraz kot zadnjič).Zato k ne nosim žab, sam kavbojke, v bistvu kot poleti. mah pa tud drugač sem čist out. :||je mrk mal za mano prišel pol pa še ta luna v raku pa me kr v eno žalost neki vleče. Ponavad sem tolk pozitivna, rečem sej bo in to, dons/zdajle se mi zdi pa vse ful bedno. a tko, žur, jao, če bi mene jutr čakal žur da bi morala še jaz kaj organizirat, groza!Dobra si! No v glavnem, prijetno noč, da se čimboljš spočijemo! In dobr žur želim jutr (pa glej da boš plesala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 toliko o sposobnosti prepoznavanja sarkazma hehe, men tega ni treba, k nism psiholog Sem, sem Cookie samo ker se mi malo mudi s temi darili, sem včeraj na hitro nabavla sadje in mandlje in jih hotla čim prej zmlet, da bi masa en dan še malo stala preden začnem ustvarjat Itak pa se jaz (skoraj) vse vedno spomnim zadnji možni moment, potem pa pečem recimo torte tam ob ene 2h zjutraj Tko da to je bilo še hitro Ni pa bilo časa za namakanje seveda. Mam v memoriji za naslednjič Imam pa občutek, da bo ta naslednjič zelo kmalu Marsa Jaz pa kar OK danes - mogoče edino še malo bolj zmedena kot sicer Jaz pa vedno hotla narest vse sama. Če ni ratalo, poskusila še enkrat. Trma res znam bit - če mi nekaj dosti pomeni, se bom potrudila do konca da mi uspe. Nisem marala da je kdo kaj delal namesto mene (no mogoče kak gnil izpit bi pa res z veseljem odstopila komu drugemu ) Da tale lunca neha tolko vplivat... za mandlje prideš bolje skozi, če kupiš kar mandljevo moko (Agona firma npr.)za limone se pa ne sekiraj, taprve citruse, ki jih imaš pri roki, tiste pograbi jst tut nisem mela limone takrt, pa sem dala dve mandarini, pol k je blo pa še vseen presuho, sm pa kr s toplo vodo zalila, pa je blo glih tko dobro. jaz vse opravim sama - iz preprostega razloga; porabim manj energije energije za razlagat, dotajčit nekomu, razložit zakaj jst ne zmorem/znam, jo/ga prepričat...ah klinc, bom kr sama naredila sej ne gre za brain surgery Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 sam tole 'ah bom kr sam' zna bit pa včas tud mal zoprno .. za vse ostale okol, ki majo pol filing, da niso nič sposobni *** kak začetek dneva, pa šele 10 je ura zbudila se ob pol 7h iz noro lepih sanj glih končale so se in sem oči odprla in .. kar vstala pol sem dragega prepričala v jutranjo terapijo z masažo in ventuzami .. zadnjič sem jih brez problema preživela, danes pa svinjsko bolelo na enih delih in .. po koncu sem padla v posteljo in se zbudila pred pol ure .. zdaj sem pa kul aja, pa dobila mail za frezo: spoštovani sporočte kje je, jo pridemo iskat in odpeljemo na servis in pripeljemo nazaj sem sam napisala nazaj kje se freza nahaja pa da naj jo pridejo iskat in da naj je ne nosijo nazaj, ker jo nočemo .. no, ne čist tko ... zdaj grem pa mal šibat okol Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2010 Avtor Prijavi Deli 23. december 2010 Cookie, jaz sem tud (bla?) taka, ampak je Aliana dobr povedala. Ni fajn (in tud butasto je) bit vedno in najbolj pameten (za vse).Butasto pa zato, ker če lohk vse sam, pol tud vse sam. Sej itak obvladaš, boš že, mala malca zate. Je pa res da predvsem vzame ponavad manj časa in energy, ampak se morš pač naučit da ne. No spala sem dost. še kr no, nekaj rovarla ponoč.Dons mam težke plane. Lep dan vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 no, jaz sem uzdam u se i u svoje kljuse sem tko vzgojena če rabim pomoč, rečem. Nimam s tem težav. Prelagat reševanje svojih težav/problemov/izzivov na druge, pa ne delam - vsaj zavestno ne.Se ne znam delat boge in nemočne, pa pripirat trepalnice in povešat pogled proti tlom pa bi mi verjetno kdaj prav prišlo; če prej ne, pri menjavi pnevmatik je pa res, da določena dela prepuščam moškim; men pa res NI treba vedet, kako se zamenja gume na avtu, nalije tekočino za čiščenje vetrobranskih stekel, pa še neka druga olja mnde so al pa okol računalnikov npr. - za te sem poseben les ker dragi tut ne (zna) skuhat goveje župce al pa zašit kaj. Ker mu ni treba Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 Dan Ufff danes malo "žuranja" že v službi, pa domov in packat bonbončke - me prav jezi - sladki so ko sam vrag, pa sem dala noter že pol kile mandarin (po nasvetu Cookie ) pa še malo kosmičev, pa nič ne omili te sladkobe Upam, da so (pre)sladki samo meni, da tistim, ki jih bodo prejeli v dar ne bodo Mase je pa itak za celo vojsko še eno četrtino je nisem porabla a tko, žur, jao, če bi mene jutr čakal žur da bi morala še jaz kaj organizirat, groza!Dobra si! No v glavnem, prijetno noč, da se čimboljš spočijemo! In dobr žur želim jutr (pa glej da boš plesala ) Upam, da si danes kaj bolje Ma ja "žur" (tisto je bil bolj hec) to bo bolj čvekanje kot karkoli drugega, se nismo vidli že doooolgo. Pa če jaz ne organiziram ni nič, vsi vedno čakajo na mene. Tako da sem se pač spomnila da bi bilo mogoče fajn malo jih podrezat ker se že dolgo nismo vidli in evo - ratalo, ne vem pa kolko nas bo. Plesali pa verjetno ne bomo nič, ker tam ni lih kake fajn muzike za mandlje prideš bolje skozi, če kupiš kar mandljevo moko (Agona firma npr.)za limone se pa ne sekiraj, taprve citruse, ki jih imaš pri roki, tiste pograbi jst tut nisem mela limone takrt, pa sem dala dve mandarini, pol k je blo pa še vseen presuho, sm pa kr s toplo vodo zalila, pa je blo glih tko dobro.Moja masa je zdaj zaradi soka iz mandarin še preveč mokra, pa sem dodala že dosti kosmičev... ma bo že dobro - upam no. je pa res, da določena dela prepuščam moškim; men pa res NI treba vedet, kako se zamenja gume na avtu, nalije tekočino za čiščenje vetrobranskih stekel, pa še neka druga olja mnde so al pa okol računalnikov npr. - za te sem poseben les ker dragi tut ne (zna) skuhat goveje župce al pa zašit kaj. Ker mu ni treba Haha jaz pa tudi to delam - natakam čistilo za šipe, preverim olje, napumpam gume - pač te prisilijo okoliščine če nočeš biti vedno odvisen od drugih. Sem prosila fante da mi pokažejo kako to gre, pa ni noben kunšt Sem se pa pošteno nasmejala zadnjič enkrat na črpalki v Postojni - gledam olje (nekaj mi je avto nagajal, je olje kar "puhtelo" - italijan pač , so potem zrihtali na servisu) in me gleda en stric zraven, čisto fasciniran. Pa pravi in - je dosti olja (po mojem je preverjal če sploh vem kaj delam ). In jaz da ja. In se začne jezit da ja saj, da pri njih doma pa fantje nič "ne znajo", da mora vse sam. In jaz njemu nazaj da ja - jim je treba pač pokazat in potem bodo znali. Pa je nekaj godrnjal in brundal v brk češ da so lenobe in da se jih ne da nič naučit Aja pa še vedno ko sem gume (še na našem ta starem avtu) pumpala sem bila glavna atrakcija. Vam pomagam gospodična? In jaz da ne hvala, da znam sama, pa so strici/fantje še kar nejeverno gledali od stani če res znam Hehe mi je ful smešno da mislijo da smo vse ženske totalni lesi za te stvari in nebogljene stvarce, ki ne znamo brez njih... No - gume pa res ne znam zamenjat, ne bi niti poskušala Imejte lep večer Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2010 Avtor Prijavi Deli 24. december 2010 Mah odvisno od situacije in okoliščin. Trapasto je reči: jaz pa nikoli ne... ali jaz pa vedno...Včas ti natankajo olje, včas ga morš znat sam itd. Se zgodi da morš gumo sam menjat, no men sami se še ni, sva jo pa z Mitjo dvakrat. V 10 minutah.Včas znosiš vse ploščice za kopalnico sam v 4. štuk in ti nobeni učki ne pomagajo, včas pa kdo uleti in pomaga. Tko je pač. Najboljš se na nobenga nč zanašat, če pa kej uleti - kakšna pomoč, pa dbest. (še preveč se je branim in je to butasto) Upam, da si danes kaj bolje Res sem včeraj spedenala praktično vse, kar sem si zadala. Blazno pridna bla in učinkovita. Počutje še zmer bl nikakvo, ampak kanim bit boljš. Scena zunaj (vreme) je pa puščobna. Mogoče se še kej naredi. Lep petek vsem! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 A ma kdo idejo kako naravno priti do efekta, ki ga naredi Fluimukan (ok, včasih je blo to, pojma nimam kaj danes obstaja) v glavnem, en tak prašek je bil, ki si ga stresel v čaj in je hudo dobro pomagal za odkašljevanje ... mene je oči, ko sem avto dobila, sred zime v rokavicah poslala na dvorišče z dvigalko in orodjem v roki .. kao, dej vse 4 gume dol in nazaj gor. ok, zdaj pa poglej kolk je olja. dolij tekočino za brisalce. ok, zdaj se greš pa lahko peljat tko da vem, da znam, sem tud že menjala gumo, tud sred zime, na ful prometni ulici, kjer so tipi mimo hodili in pametovali kako sem se narobe lotila .. z rokami v žepih, ker je blo seveda ful mraz .. in sem zrihtala .. sam če pa ni treba, se pa ne silim .. sploh ker sem na začetku tole dragemu delala .. da sem bla besna, če je kaj takega zame naredil, kao saj lahk sama .. pol sva se pa enkrat pogovarjala, da mu je to ful zoprno, ker pač kao moški bi moral poskrbet, jaz ne pustim, on pa ne ve kako naj se obnaša .. tko da zdaj on dela take stvari, če je zraven, če ga ni pa pač zrihtam ... opekla sem se se že dolgo nisem .. pa tole je bilo čist .. kot da bi iskala sivka pomaga, mal namažeš čez .. razkuži, ublaži bolečino in mehurje prepreči ... grem zavijat darila 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2010 Avtor Prijavi Deli 24. december 2010 sem tud že menjala gumo, tud sred zime, na ful prometni ulici, kjer so tipi mimo hodili in pametovali kako sem se narobe lotila .. Men so trobil pa osle kazal, k sem na AC (!) rinla avto, k mi je sredi vožnje crknil (ko je počila oljna pumpa). In je blo zlo nevarno, zima, s tamalim, jaz potiskam avto, po sosednem pasu pa folk trobil pa se mi režal! Ampak ko mi je pa 300 metrov pred Sv. Rokom zakuhal avto (pri že itak plus petdeset zunaj ), se jih je pa več ustavlo pa mi tam kao mal pomagal, pa tud na ljubelju enkrat s petko pa je snežilo, pa so vsi izviseval, pa vseen nama pomagal ketne zarjavele dat na petko, pa sva šla lohk midva dalje, oni so pa spodaj ostal... tko da sem imela v bistvu več pomoči in sreče in tega kot pa nepomoči.Kr dobre izkušnje v glavnem tele prometne pa take (razen tle spodaj ). opekla sem se se že dolgo nisem .. pa tole je bilo čist .. kot da bi iskala sivka pomaga, mal namažeš čez .. razkuži, ublaži bolečino in mehurje prepreči ... (kako sivka? namazala? maš kako mazilo?) naravno kot fluimukan?hm, ta hip se ne spomnim na nič druzga kot na čebulo (ampak verjetn nouš zdej čez praznike tega si packarla pa dišala pol okol ) ............ Js pa še zmer čist sesuta. sploh ne štekam zakaj me tolk mišice bolijo pa vse... kot bi celo kopalnico ploščic v 4. štuk znosila.. ker me tud roke bolijo pa vse, za noge še štekam, k sem nekaj pešačla.Frenda se je oglasla že okol 13h, k je mela konc službe, pol sva tle en oglas oddali, pol me je pa zvlekla k seb na ribo in sem bla praktično ves dan pri njej.Ponavad mava s Timom *božične scene* pa gledava kak film al pa kej, no dons je šel pa nekam s frendi..Tko da tle zdej bluzim, na pol mrtva. V bistvu mi grejo še kar na živce prazniki, se kot se le da distanciram od vsega, teh gužv pa vsega.Folk pa nakupuje, kot da bo sodni dan. Kao dons je treba nadnujno kupit celo trgovino, da nam nou česa zmanjkal slučajno. aja sej res - teran sem dobila. (k sm ga glih zadnjič omenjala)Ga je frenda spešl zarad mene naročila (k ona tolk ne šizi na teran). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 Čer Danes pa čisto boga po dobrih štirih urah spanja, mačku in kljub utrujenosti je bilo treba zbrat še energijo za obiske Saj ko je glavobol in slabost minila je kar šlo Včeraj je bilo fenomenalno. Jaz in 9 fantov nobena od punc ni prišla kljub obljubam, ma smo se imeli prav super In na koncu (kljub planom, kako bom šla kmalu domov) smo šli celo res plesat (trije so nam ušli) Tako sem se lahko še znorela - že tako dooolgo nisem plesala, tako da je bil tole včeraj pravi balzam za dušo Domov prišla šele zjutraj... Danes pa po obiskih, na sonce na obalo - ene dve uri je celo bilo sonce (smo se smejali na račun bobičev ) in spet še na kras... Komaj pripeljala do doma, že čisto zmatrana in boga Res sem včeraj spedenala praktično vse, kar sem si zadala. Blazno pridna bla in učinkovita. A ma kdo idejo kako naravno priti do efekta, ki ga naredi Fluimukan (ok, včasih je blo to, pojma nimam kaj danes obstaja) v glavnem, en tak prašek je bil, ki si ga stresel v čaj in je hudo dobro pomagal za odkašljevanje ...Trpotčev sirup smo dobili in čaj iz trpotca je kuhala naša nona. Samo verjetno trpotca nimaš doma? Pa kakšni smrekovi vršički - sirup je tudi fajn. mene je oči, ko sem avto dobila, sred zime v rokavicah poslala na dvorišče z dvigalko in orodjem v roki .. kakšne "vzgojne" Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2010 Avtor Prijavi Deli 24. december 2010 Včeraj je bilo fenomenalno. Jaz in 9 fantov nobena od punc ni prišla kljub obljubam, ma smo se imeli prav super In na koncu (kljub planom, kako bom šla kmalu domov) smo šli celo res plesat (trije so nam ušli) Tako sem se lahko še znorela - že tako dooolgo nisem plesala, tako da je bil tole včeraj pravi balzam za dušo Domov prišla šele zjutraj.... (hehe, 9!! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 Js pa še zmer čist sesuta. aja sej res - teran sem dobila. (k sm ga glih zadnjič omenjala)Ga je frenda spešl zarad mene naročila (k ona tolk ne šizi na teran). da bo boljše no... Teran 9 - pravljično število (moglo bi nas bit veliko več, pa jih je ful štrajkalo) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2010 Avtor Prijavi Deli 24. december 2010 ma ne, sej sm ok oz. bom že, nekaj me hoče zagrabevat...... pa tud mam špehast odnos v bistvu; recimo grem vsa vroča ven brez šalov in tega, vsa odpeta - prav mi je ... pa mal me je zjebal par situacij pa sem očitno pod nekakšnim stresom pa je to tud mal to... pa tud nč nisem jedla oz. zlo mal [čeprav sem imela], za pozim pa to ni dobr. Sploh čist brez apetita. Sem hotla kidnit pred ribo. Sploh nč bla lačna. No ko pa postavi predme, pa pol jem in pol pa lohk recimo ful pojem - če je dobr (in ker počasi jem).Mah brez veze, kar nekaj, jamr jamr... Nč tacga česar ne bi že poznala in spedenala. Pač ne morš bit vedno na vrhuncu moči (pa tud se mi ne da vedno na to naprogramirat, sej paše mal gnilit včas tud ) Jp, teran, a ni mega? sam sem ga sam probala, mi ni pasal še. Pravljično število. ja sej. Ma fajn je žurat pa plesat, superička da si lohk prvoščmo kdaj! (aja btw, js sm pa dons na trans povabljena, pa ni šans, da se spravim. Plesat?? Kot da mam 700 kil. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 Hehe kako tebe tvoji prijatelji vedno nekaj pitajo sej je prav - vsaj kaj poješ tako Uuu trans? Hudo - bi tudi pasalo, se da fajn znoret na to muziko Ma... bom mela kar malo pavze od vina zdaj Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2010 Avtor Prijavi Deli 24. december 2010 Hehe kako tebe tvoji prijatelji vedno nekaj pitajo sej je prav - vsaj kaj poješ tako saj. ja, res me crklajčkajo, ampak tud zato, k "s takim užitkom (pol) jem". K je fajn za enga skuhat, ki rad je/ma rad dobro hrano...Pa tko. No frendi me že poznajo, še posebej tile dve tadbest, pa me znajo tko spreparirat. K je frenda že takoj ribo omenjala, pa sem se nekaj bunila da nom tolk dolg. Pa vedno se nekaj upiram. Sam pol je pa zmeri luštn. Pa zlo dobr kuha ta frenda pa enak okus ma oz. podoben kot jaz za hrano, pa se pol še tolk bolj štekava (sam ona bolj rabi ta nek ritem pa to, jaz pa jem ko sem lačna, tko da če sva kje na morju skupaj al pa kej, me ob živce spravi pa se znava clo kaj skregat in to. ) ja, včas sem cele noči preplesala tkole, prav super je blo, zdej pa že dolg nisem bla na teh eventih, sem bolj na takih privatnejših pa takih... to ko me kaki frendi zvlečejo. včas sem se pa znala ob enih zjutraj spravit ven. recimo zdajle da bi šla: grem js na trans pa to. Sem recimo vso noč plesala, pol pa šla peš iz mesta ob 6h zjutraj v Šentvid!!! Na konc sploh že nog nisem več čutila, sam še prestavljala sem jih pa tla so me vabila, da bi se kar tam po tleh razprostrla. Pa sem prizobotrebčkala lepo dam. Jaz pa ne bom mela pavze od vina.trapast bi blo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 No fino, da ste se imeli lepo. Jasno da se dojenček ustraši močnih nenadnih zvokov! No upam da bo čimmanj pokanja (predvsem zarad otrok, starejših, živali...), mene ne moti več tolk, sploh ne porajtam, sem pa opazila, da je letos mal manj pokanja (al pa vsaj tle pr men).Recimo včeraj oz. dons ob 00h sploh ni blo nič. Tko še nikol ni blo, da prav nič ne bi blo. Odštekano. Vreme še zmer puščobno, kolk lepš bi blo gledat vse zasneženo, je nekak bolj *božično* potem. Drugač sem se pa tko fajn spočila in sem dons veliko bolje, megadobr spala in nekaj tolk odštekanega in zanimivega sanjala, pol me je pa zbudilo dretje in si sploh ne morem priklicat sanj, sam vtisa se spomnim pa drobcev. Lep božični dan vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Dan Včeraj sem cel dan pospravljala in nekaj delala, potem zvečer ko sem se končno uspela vsest mi zazvoni telefon in dobim vprašanje kaj je zdaj, gremo na koncert? Nič jasno, potem izvem, da smo se v četrtek zmenili, da gremo skupaj na koncert in jaz sem seveda pozabila hehe (vino krivo ) In ni bilo druge kot se oblečt in it... In smo šli (v okrnjeni zasedbi), se meli ful dobro in spet plesali Ahhh kako je luštno ko greš nenadejano žurat in se maš super (včeraj sem bila pridno na vodi cel večer tako da danes ni posledic) ja, včas sem cele noči preplesala tkole, prav super je blo, zdej pa že dolg nisem bla na teh eventih, sem bolj na takih privatnejših pa takih... to ko me kaki frendi zvlečejo. včas sem se pa znala ob enih zjutraj spravit ven. recimo zdajle da bi šla: grem js na trans pa to. Sem recimo vso noč plesala, pol pa šla peš iz mesta ob 6h zjutraj v Šentvid!!! Na konc sploh že nog nisem več čutila, sam še prestavljala sem jih pa tla so me vabila, da bi se kar tam po tleh razprostrla. Pa sem prizobotrebčkala lepo dam. (za uno odebeljeno) Mene tudi včeraj kar bolele noge - sem brez kondicije za plesat očitno. Je bilo pa fajn da mi ni bilo treba še peš domov Jaz pa ne bom mela pavze od vina.trapast bi blo. Hehe ja saj je zdravo - deci na dan Lepo nedeljo želim vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2010 Avtor Prijavi Deli 26. december 2010 Včeraj sem cel dan pospravljala in nekaj delala, potem zvečer ko sem se končno uspela vsest mi zazvoni telefon in dobim vprašanje kaj je zdaj, gremo na koncert? Nič jasno, potem izvem, da smo se v četrtek zmenili, da gremo skupaj na koncert in jaz sem seveda pozabila hehe (vino krivo ) In ni bilo druge kot se oblečt in it... In smo šli (v okrnjeni zasedbi), se meli ful dobro in spet plesali Ahhh kako je luštno ko greš nenadejano žurat in se maš super (včeraj sem bila pridno na vodi cel večer tako da danes ni posledic)Res super! Si že zaslužiš. Mene tudi včeraj kar bolele noge - sem brez kondicije za plesat očitno. Je bilo pa fajn da mi ni bilo treba še peš domov Ja, kar muka še pol it peš, vendar jaz grem rajš peš, ko imam dovolj, kot da čakam recimo (frendi se še ni dal, k je bla 500 metrov od mene in z avtom). Kar grem, me potegne, se mi ne da bit od nikogar odvisna pa tam lovit koga, ki pleše al kaj jaz vem.. sam grem. Enkrat sem šla pa iz Festivalne z ene poroke, Mitji se je še žural, men pa ne več, pa sem šla peš. Pogosto grem peš, tudi zelo daleč, sam ne v obe smeri, to se mi pa ne da: da če imam kaj, peš do tja in pol še nazaj, se mi pa upira... Nazaj grede oz. pač v eno smer pa komot.Taxi preden bi doklicala in dočakala (tud ko bi imela cash oz. bla pripravljena na to), bus prav tako, pa zoprn filing, ko greš ti z žura, folk pa na job, pa grem kar peš pa še razkadim se mal pa to. jp, prizobotrebčkala. Hehe ja saj je zdravo - deci na dan Itak, sej sem ga čist mal prtrockala od frende, k se mi ga ni dal po busih vlačit pa da še kej razbijem pa razlijem po torbi.Ga mam še v dobrem pri njej. .... S Timom gledala filme in se nažirala, dons dolg spala, pol sem ga postrigla itd., pol sva šla pa v mest do mat, zdej sem pa doma.Mogoče se bo frenda oglasila pa mogoče me frend pokliče za kakšno druženjce, pa bom vidla, kako pa kaj se mi bo odvilo... lohk da tud nč od tega kao *planiranega*... Lep preostanek nedelje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 nisem nardila izpita. spet. zdaj pa res ne štekam več .. s frendico sva šle skoz po izpitu, sva identične stvari pisale, jaz celo nekaj več .. ona nardila, jaz ne .. mah, grem jutri na govorilne, vprašat kaj točno .. nimam več ideje kako naj se lotim fajn vikend imeli, na dolenjskem v mini hišici, igrali družabne igre cel čas Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.