Aeval 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 Kere novoletne dogodivščine, Aliana! ::::::: Sreče, predvsem pa zdravja in kupček lepih malih pozornosti za vsak dan v novem letu vam želim! ::::: Potegnila tole novoletkanje na skoraj teden (ok, 5 dni).Lepo smo se imeli.Družba taprava, okolje takisto - sneg, hribi, odmaknjeni od vrveža Sedaj pa začenjamo pridno delat...Pa cvikam danes klicat na faks in naredit celo galamo (lune in ostale kolobocije na nebu). Pred prazniki to klicanje opustila zaradi istega razloga In lepo se imejte! 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 Srečno pa zdravo vsem:)Midva - ker mladina šla po svoje - sva prespala odštevanje -in sem se zbudila, ko Alfi Nipič že odpel -..ta silvstrski poljub....ob pol enih oče uspel priklicat in sem ju (obadva) povabila 1.1. k nam - sem ga hudo razveselila očitno. Sta prišla uštimana v nulo:)) včeraj v službo zamudila - upam, da tole nič ne pomeni In pa mrk deluje že na ene -gospodič imel včeraj samogovor - med katerim se izkristalirizalo čuda stvari - ker ima kozoroga v 3.hiši - je resnično bilo veliko govora o njegovem bratu in sestrah...človek je poln zamere in čisto nič ne naredi, da se tole odmeri :xx!: . tako, da dobro vedeti, da ga pustim pri miru, nič ne drezam vanj..itak sem samo želela, da pokliče svojo mamo in ji vošči za novo leto..pa nič..in bil potem še užaljen, ko ta starejša poklicala. Čuden tič res. V bistvu vidim, da bo čudno leto..in lotila sem se -v nedeljo - izdelave velikega stenskega mozaika - očitno bom ratala keramičar:)) spraševala včeraj v službi preventivno o debelini nanosa lepila:)) in ne morem verjet - dobivam prakso.Celih 40 cm sem že naredila - od nekje 4m2 ali pa še več.no, toliko:) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 Se vam pa res ful dogaja za novo leto, vsem po vrsti sem vam kar mal fouš...čist po gorenjsko jah, tole s privatnostjo v domači hiši je kar križ...pri nas ima tud kar vsak prost vstop v katerikoli prostor v hiši...spalnice itd...kadarkoli, zaradi česarkoli...v bistvu je to zelo nezdravo življenjsko družinsko okolje...smo se pri klinični psihologiji učili ko med člani družine ni vzpostavljenih nobenih meja, in se kar nekako zlivajo med sabo....in kliniki pravijo, da vsak človek mora imeti svojo individualnost, svoje skrivnosti, za katere drugi ljudje ne vedo. In svoj prostor pod soncem, kamor nihče brez njegovega dovoljenja nima vpogleda.Tako, da nekaj takega tudi meni manjka še dobro, da je tukaj Ljubljana, stanovanje (sicer s cimrom, ampak OK) Novo leto pa, hja...kaj, delavno, tako, kot skoraj vsi prazniki...igrali smo v hotelu Lev na večerji...lahko se pobaham, da je moje ozvočenje gostilo Nušo Derenda ženska res poje 1A tak užitek jo je bilo poslušat ob živi klavirski spremljavi...in kako je ta pianist užival ob igranju s celim telesom migal ob ritmu, s takim uživaškim nasmeškom, namuznjen o tem govorim, ko postane poklic in služba hobi, ob katerem maksimalno uživaš in za to bom v svojem poklicu vlagal energijo, da pomagam ljudem to v čimvečji meri doseči upam, da to ne bo samo Sizifovo delo...vem pa, da bo to nikoli dokončano delo Potem pa pač naš bend naprej, do jutranjih ur...že tako smo podaljšali 2 uri čez pogodbo, pa nas ljudje še vedno hoteli spustiti domov je bilo garaško, a smo tudi mi uživali Je pa res, da bi si želel kdaj biti tudi na drugi strani...torej na plesišču, v dobri družbi, razbremenjen obveznosti sem si naredil obljubo, da bom v januarju poskušal čimveč dela vložiti v diplomo, v francoščino in petje...no, trije dnevi so mimo, jaz pa v tem času popolnoma zabil čas za brezvezne stvari... bravo jaz časi moje kozorogovske pedantnosti, načrtovanja in držanja načrtov so očitno mimo 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 in kliniki pravijo, da vsak človek mora imeti svojo individualnost, svoje skrivnosti, za katere drugi ljudje ne vedo. Ne poslušaj klinikov, te bo žena naučila zasebnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 Srečnega pa zdravega, ja za vdiranje v sobe - privatne, krasno deluje ključ v ključavnici - na pravi strani vrat, jasno drugače pa,...bosta zdaj vsaj imela mir - od te osebe. Ostale lahko še pridejo pogledat ... Nušo Derenda ženska res poje 1A tak užitek jo je bilo poslušat ob živi klavirski spremljavi...... jaz pa glih hotela v oni slovenski glasbi komentirat, kako nagravžno se dere Nuša za moje pojme, na določenih intervalih sploh ne poje, ampak se dere prav iz petnih žil ... Vse preživim. ja, prav nemarno trdoživa si Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 jaz pa glih hotela v oni slovenski glasbi komentirat, kako nagravžno se dere Nuša za moje pojme, na določenih intervalih sploh ne poje, ampak se dere prav iz petnih žil jah, v višinah je mal problem "potiho" pet, razen če zadrgneš grlo...in če to pogosto delaš, adijo glas sicer pa, če se že dere, se vsaj "točno" dere, da ni fouš ker pol bi bilo tud men neznosno 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 jah, v višinah je mal problem "potiho" pet, razen če zadrgneš grlo...in če to pogosto delaš, adijo glas sicer pa, če se že dere, se vsaj "točno" dere, da ni fouš ker pol bi bilo tud men neznosno so true Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 Srečnega pa zdravega, ja za vdiranje v sobe - privatne, krasno deluje ključ v ključavnici - na pravi strani vrat, jasno drugače pa,...bosta zdaj vsaj imela mir - od te osebe. Ostale lahko še pridejo pogledat jah, ne bova ... ni dojela kaj se dogaja ključi pa menda tam ne obstajajo .. so se zgubil v vseh teh letih, ko jih nihče ni rabil .. ma saj ni panike, 1x na pol leta .. bolj je blo top of the tops dogodkov tega vikenda .. pa itak sva se režala, ker .. kaj pa češ druzga izvedela eno fajn za začetek leta upam, da bo šlo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. januar 2011 Prijavi Deli 4. januar 2011 Ahhh sveže, na novo v novo leto. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2011 Prijavi Deli 5. januar 2011 Popoldne sem začela s sladkim muškatom in zaključila (Nataly beri, če verjameš svojim očem) s Haložanom sredi Ljubljane! ***************************************************************** SREČNO, ZDRAVO, USPEŠNO IN PREDVSEM POLNO LJUBEZNI NOVO LETO ŽELIM VSEM NA FORUMU! ne morem verjet - Haložana ste imeli sredi Ljubljane ne vem, kak mi je to včeraj ušlo Mi smo dejansko pridno trošili in skoraj potrošili letnik 2003 - tako, da še samo enih par litrčkov ga ostalo - ali smo se malo pobahali z njim (upravičeno), ali smo ga ob nedeljskih kosilih pridno stočili..v glavnem, ta starejšo je hotla kap, ko pod stopnice lezla in užaljena vsa - saj ga skoraj nič več ni. No -da naredim povzetek prejšnjega leta: ni bilo slabo. Ni bilo vrhunsko dobro..ampak...bolj ali manj sem uresničila zadane si cilje - razen: koncerta.To še imam v dobro...In seveda nekaj naplanirat za vnaprej. Ne morem verjet sama sebi, da sem zamudila priliko...javna uprava(ni važno kateri resor) so imeli razpis za delovna mesta - celo leta niso bila važna in jaz izvedela to, ko že vse mimo in fertik..čisto razočarana sama nad sabo - ja tja bi šla delat..celo to bi delala, za kaj so imeli razpis, celo neke licence imam, tako, da ne bi rabila dosti se učit zraven..skratka..hudič -ne vem zakaj glih decembra nisem zijala na aktualna prosta delovna mesta.Saj ne, da bi bila s svojim delovnim mestom kaj - recimo razočarana...razen tega, da ni bilo božičnice -ki sem jo nekak planirala:) - ampak..tule moja deviška luna - javna uprava je javna uprava...ziher in to. (čeglih pa tam res nimajo božičnice). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 ja -2003 je bil res dober letnik: ful vroče tisto poletje bilo, mi sami smo v celem letu škropili samo 4x (če računaš sicer na to, da se trta škropi v razmaku 7-10 dni oz. odvisno pač od leta -če je vlažno in deževno, se razvijajo bolezni in treba škropit). Tako, da je tole vino bilo res skoraj bio. Ful sladko - če smo v kratkih rokavih in kratkih hlačah imeli trgatev - takšnega letnika ni bilo. Mogoče ni bil slab letnik 2007 -ampak od tega nimam pa nič (se mi zdi, da sem do amena prodala tisto leto).Predlansko je bila za k. jesen, lansko pa tudi. Saj niso slabi ti letniki, ampak..imeli smo pa že boljše.Ja - Haloze so še Štajerska. Od Ptuja dalje je Drava tista, ki meji in Haloze so na pravi strani brega:)ker na drugem bregu so že Prleki:) mislim,da (ali lukari kaj vem..) v glavnem -čaki..kam sodijo Slovenske gorice? mislim, da tudi še Štajerska??) hmmm..no -v glavnem, da smo mi Štajerci Ker Štajerska itak razdeljena na neuradne pokrajine: haložan, prleki, polanci, lukarji...ziher sem koga še ven spustila:)Toliko o zemljepisu in vinogradništvu:)) 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2011 Pih! Pošteno! (*škoda k nisem za belga, sicer bi se že zagrebadila za vrhunsko bio vino ) .... štajerskih vin strejših od 2008 sploh ni! ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 Vidim, da sem zamudila inventuro , al pa tudi ne, tule sem se naucila, da nikoli ni prepozno... Leto 2010 sem oklevajoce zakljucila, ker je bilo moje najljubse leto iz vecih razlogov . 2 gromozanski zivljenjski zelji sta se mi izpolnili in se kaksna zraven. Sem se pa ze odlocila, da bo leto 2011 prav tako tudi moje leto. Vsem Lunatikom zelim, da si v letu 2011 izpolnijo vse zelje, da se planeti postrojijo v ustrezne polozaje, da se zadeve cimprej in s cim manj tezavami izpeljejo. Citirala ne bom nikogar, ker bi bilo cisto prevec za citirat, vas je bilo pa vse fino prebirat. Sicer pa sva se pravkar vrnila s pocitnic. Je bilo lusno odlozit zimsko jakno in biti v poletni opremi. Tokrat sva bila bolj na izi, tako da sva dneve prezivljala v pohajkovanju po mestu, branju knjig (sem prebrala 4), igranju Scrabbla in polnjenju soncnih kolektorjev. Z grozo sem ugotovila, da mi nobene hlace niso vec prav :OO!: , tako da je treba jutri pod nujno v nabavo, nekako se ne morem pojaviti v Cesarjevih novih oblacilih v soli. Zelim si veliko zivcev in se vec srece, saj razprodaje so na moji strani, ampak dimenzionalno nekako ne pridem skupaj s hlacami,glede na to, da sem v povprecju za glavo visja, je jasno, da zmanjka vsaj nekaj cm dolzine. Ce se lov slucajno izjalovi, jih bom dala pa delat. 7 1 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 Vsake toliko se spomnim svojega življenja z luninim forumom. In ko pridem malo prečekirat "stare znance" o čem modrujejo, kam jih je poneslo življenje, me zmeraj znova prešine; kako samo po sebi umevno se nam zdi, da nekdo fura ta forum tako dolgo. Ja, Marsa, Ti. Vélika Mati tega foruma. Strah me je, da če boš še dolgo vztrajala boš dobila naziv Starosta foruma . In kljub vsemu vidim, da je še precej članov iz mojega časa, ki že skoraj desetletje izkazujejo zvestobo in pripadnost temu mestu . Lepo mi je to . Pomeni, da ljudje potrebujemo stalnico. Zavetje. In tu ste/smo jo našli. Nekoga, ki ti prisluhne, ki ti pokima ali te okara; ki ti pokaže drugačen pogled na tvoj problem, ali samo...da se preprosto "izduvaš". Prepričana pa sem, da nas je več, ki smo "odšli" in vendarle vsake toliko pridemo obudit spomin na tisti čas... Nostalgija. Vsem, resnično vsem, posebno tistim "starim mačkam in mačkonom" iz srca želim, da bi našli srčni mir. Vse drugo, potem že bo...; tudi zdravje. Če pa je srčni mir, pomeni, da tudi bolezen, razočaranje, žalost, nesrečo...veš sprejeti. Torej - srčnega miru Vam želim. ...Pa ne mislit, da ne pridem več naokrog... 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2011 Hej Sanjalica!! :palec: Lepo da se spomniš in še lepše da se pofočkaš. Lepo si napisala. (jp. starosta, itak... ) ((mah sej bi se dal katero rečt... vmes nama je itak že nekajkrat dol padl, seveda, sam pač kar še guramo...)) Lepo bod pa še kej se oglas! Tud teb vse dbest! xrosex ---------- Pujsa, lepo je tole prebrat, fajn da se ti je tko super izšlo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2011 Prijavi Deli 8. januar 2011 Razmišljam zdajle, da sem bla zihr, da bomo z Novim letom nov dnevnik odprli ... mal sveže energije ... čakam mojega dragega računalničarja, ki je pred eno uro rekel 'evo, se že odpravljam' , da greva gledat Housa .. glede na to, da sem dopoldne laufala okrog, pol me je zmanjkalo in sem zaspala za 2 uri, namesto za 15 minut .. sem naredila vse, kar je bilo v planu glede faksa tko da kar zadovoljna sama s sabo pa glihkar sem se spomnila, da sem že 2x dala prat isto perilo, ker je zasmrdelo, ker sem ga pozabla v stroju .. in ja, že spet je par ur not grem obesit zdaj ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2011 Razmišljam zdajle, da sem bla zihr, da bomo z Novim letom nov dnevnik odprli ... mal sveže energije ...saj sem parkrat rekla, da mi je gud jih povezat, zdej pa so neke težave z novim forumom in nekak ne znam...sem ga že večkrat hotla odpret (nima zveze vedno ravno z novim letom, v bistvu sem ga mislila po mrkih recimo nazadnje)...sej bom, morda je mitji enkrat uspelo, men pa nikakor ne, sem že parkrat probala. les pač. *** zdajle je 13.033 članov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. januar 2011 Prijavi Deli 8. januar 2011 Hmmm kakšen dan zanimivo, kako se stvari obračajo. Luštno bilo - prav presenetljivo, človek, ki vedno podje*ava in je zajedljiv, je bil čisto krotek in prijazen heh ne vem, kaj se dogaja. Morda pa zato, ker sem se v neki situaciji prvič postavla zase in se naredila še malo neumno pa je zgleda delovalo Drugače pa sem dobila en fajn obisk še prej pa eno presenečenje... ma dober dan Pa čisto po pomladi že diši, pa po morju (ne vem, verjetno se mi že blede ker bi takooo rada v tople kraje ) Lep večer vsem 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. januar 2011 Prijavi Deli 10. januar 2011 Pusita da bi ti tudi to leto prineslo velike radosti:))Sanjalica lepo, da se pofočkaš Sicer pa - nič kaj ne dogaja - in hkrati non stop nekaj. Mi starejša zadnjič dopoveduje, da pač niso vsi za vse - ko sem penila nad dedcem kako hudiča nekih stvari ne razume...kar se meni čisto samoumevno zdi..in ker sem mu že štirikrat v enem tednu isto stvar razložila..v četrto niti besednega zaklada nisem vrgla na cenzuro..skratka - slišalo se je več, kot se je naročilo...tak. Drugač pa -veter. Baje nosi bolezen (izjava moje mame včasih), meni se zdi, da je veter sprememb. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Hmmm kakšna noč spet delala družbo sovam zaspala šele enkrat proti jutri - seveda malo pred budilko in komaj dojela da moram vstat ko je zvonila najraje bi zabrisala telefon ob steno Pa potem na cesti ne vem - čudno jutro pa komaj parkirala avto potem, kar nekam odsotna, pa zmedena še bolj kot običajno... Zdaj poslušam škrebljanje dežja po okenski polici, pijem drugo jutranjo kavo in se upiram želji da bi še malo zadremala... Koma, tudi kofein ne pomaga Le kaj bo prinesel dan? Upam, da kaj lepega Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 Moja mat je tud zdajle rekla po telefonu, da ni mogla spat vso noč in da se je "čist čudn počutila"... Jaz sem pa za spremembo po kakem tednu dons prvič spala trdno vso noč. (še dobr , sem že bla kot zombi, telo težko par ton, a hkrati pa vsa nervozna in vznemirjena). Včeraj bla na deponiji, sva šli s frendo vržt uč na moj ubogi avto in pobrat stvari ven...Žalosten in pretresljiv pogled zame (ki se še kar znam navezat na avte), me je kar stisnilo, kot ko bi umrl, pa bi se ti vse odvrtel, se je men v milijoninki vse odvrtel, kako sem tja in tja vozila, kaj je vse blo itd. ampak kakšen stres!!kakšen stres ti lohk povzroči ena navidez dost brezvezna jeba, kej tacga!2 mesca ne morš dihat. saj še nisem nič opravla, ampak nekako sem se sprijaznila (šele zdaj) da je to to, da bomo rekli zbogom.(in seveda premikam -vsi možni učki uporabljeni - datum speštanja, ker čakam na čudež ) Včeraj mi je mat pokazala kakšen simpatičen kupček ima v kavi, zdajle sem jo pa poklicala in ji rekla, kakšen antipatičen ne_kupček imam v kavi. - prav luknjo. (okol in okol ta zoc, pol pa not bela lisa - luknja ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Hmmm kakšna noč spet delala družbo sovam zaspala šele enkrat proti jutri - seveda malo pred budilko in komaj dojela da moram vstat ko je zvonila najraje bi zabrisala telefon ob steno Pa potem na cesti ne vem - čudno jutro pa komaj parkirala avto potem, kar nekam odsotna, pa zmedena še bolj kot običajno... Zdaj poslušam škrebljanje dežja po okenski polici, pijem drugo jutranjo kavo in se upiram želji da bi še malo zadremala... Koma, tudi kofein ne pomaga Le kaj bo prinesel dan? Upam, da kaj lepega Enako. Delala pozno v noč ... ee jutro no ("prednosti" tega, da delaš kakšno stvar tudi doma), potem, ko se le odločila, da bo dovolj in šla spat ... sem le poslušala dež, kaplje na strešnem oknu, misli so begale ne vem kam ... in seveda je bil tako lepotni spanec hudo pičel ... pa da ti (vam) dan prinese kaj lepega! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Jaz sem pa za spremembo po kakem tednu dons prvič spala trdno vso noč. (še dobr , sem že bla kot zombi, telo težko par ton, a hkrati pa vsa nervozna in vznemirjena). ti že pašejo te energije očitno Včeraj bla na deponiji, sva šli s frendo vržt uč na moj ubogi avto in pobrat stvari ven...Žalosten in pretresljiv pogled zame (ki se še kar znam navezat na avte), me je kar stisnilo, kot ko bi umrl, pa bi se ti vse odvrtel, se je men v milijoninki vse odvrtel, kako sem tja in tja vozila, kaj je vse blo itd. Hmmm to pa verjamem, da mora biti hudo - ne gre za predmet sam, ampak spomine, povezane z njim meni je tudi bilo hudo, ko smo dali naš stari avto stran je bil čisto bogi, ma nas (me) je povsod pripeljal pa štorije, pozane z njim aaah saj še nisem nič opravla, ampak nekako sem se sprijaznila (šele zdaj) da je to to, da bomo rekli zbogom.(in seveda premikam -vsi možni učki uporabljeni - datum speštanja, ker čakam na čudež )Huh? Kaj pa bi tole peštanje lahko ustavlo? Enako. Delala pozno v noč ... ee jutro no ("prednosti" tega, da delaš kakšno stvar tudi doma), potem, ko se le odločila, da bo dovolj in šla spat ... sem le poslušala dež, kaplje na strešnem oknu, misli so begale ne vem kam ... in seveda je bil tako lepotni spanec hudo pičel ... pa da ti (vam) dan prinese kaj lepega! Pridna! Hvala in enako Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 ti že pašejo te energije očitno Ma ne vem če je glih to. preprosto sem bla tolk uničena (sem imela tud nekaj dost napornega za narest pa ogromn sem prepešačla). še cunje sem z zadnjimi močmi obesla pol me je pa prilepilo na postlo. Huh? Kaj pa bi tole peštanje lahko ustavlo?Pravzaprav nič. ja, spomini, pa ne sam to, nekak se zmer zgodi, da "nisem pripravljena" (hehe, kot da kdaj smo na kaj ), recimo petko so mi iz dons na jutr parkirano sesul do totalne totalke. dobesedno čez noč sem bla brez. tle so mi ga tud parkiranega bočno med dvema avtoma sam odpeljal, še vedla nisem in zdej kar pof!Skratka ni blo tko, da bi rekla, aha, no zdej bomo pa počas razmišljal da bi dal avto ad acta (in novega kupil )...ampak bum paf! in sem brez. zanesljiv je bil in imel je dobro energijo, še če je crknil v p.m. in je bla res štala od štale (zakuhanje praktično na začetku cca 350 km poti in da morš še dam pripeljat iz druge države! z vrelo mašino ko vse smrdi po plastiki in dimu in pripelješ! )pa dobr je potegnil, lepo se je držal na cesti, skratka avto za ga še imet vsaj še eno registracijo. sem ga hotla za dele prodat da bi dobila nazaj vsaj za te kazni pa to pa se je sam en javil in mi hotel dat 100€ in je blo men premal (pa pred novim letom, sem vseeno upala na mal več), pol pa nič. Včeraj je pa nekoga zanimalo celo, gre z nama do avta, avto brez gum. Tko da ga niti odpeljat ne more in ga pol pač ni več zanimalo. Ker bi moral gume, feltne itd. nabavt še pa bi ga preveč koštalo. Tko da tolk je šlo vse narobe s temi okoliščinami z avtom, da si lohk razlagam sam tko, da moram bit letos pač s cest in da bogve kaj mi je prihranjeno.V bistvu mi pa itak ne preostane druzga kot tko gledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Take lepe spomine mi zbujate na mojega bivšega Unota nikoli nobenih težav, hvaležen, šparoven avtek, zanesljiv, a proti koncu življenja je postal že preveč prerjavel, da bi se bilo še varno z njim vozit...in mi ga je bilo res hudo, ko sem ga dal speštat in sedaj, ko imam eno staro hondico, tudi zlat avtek in čeprav jo nameravam imet še ene 3,4,5 let, mi je že sedaj hudo, ko se bom moral od nje poslovit...to je taka romantika starih avtov, ko še niso bili nabiti z moderno tehnologijo in elektroniko...ko še prav čutiš njihovo dušo verjetno bi mi bilo precej manj hudo dati od sebe, kakega novega audija, pa čeprav bi bil 10x dražji od teh starih škatlic... 2 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.