Aliana 7. februar 2011 Prijavi Deli 7. februar 2011 Ful lep dan oddelala dopoldanski šiht, šla z dragim po sončku na sprehod do mesta in na kosilo, sva stestirala 'Pri Vitezu' (kosila majo za 9€.. velik plus - ogromen solatni bar in velik krožnik dobiš zraven, že všteto v kosilo; mal manj plus, vsaj zame .. ni bilo ene nemesne jedi na meniju ampak sem se najedla dobre gobove juhe, solate in sladice in pač mal piknila tist mes ) , še mal šetkanja po sončku ...prišla domov, se uspela do krvi stepst z mačkom (ja, priznam, jaz rinla vanjga, sam vseen bi lahk bil mal bolj prijazen )zdaj grem pa po moje za pol urce učke zapret, pol pa z novimi močmi v knjige, jupijeeeej meh, dost mam tega faksa, sploh tega izpita, ker se že 4ič učim, za vsako črko točno vem kje v zapiskih stoji, ampak to še vedno ne pomeni, da bom padla v ta prav kupček in naredila .. Zalaya, vso srečo z izpiti Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. februar 2011 Prijavi Deli 7. februar 2011 ribica Katja pozdrav nazaj in želim ti ne-stresno srečanje na koncertu (če bo do tega prišlo) predvsem pa uživaj na koncertu in na pripravah. zalaya in Aliana za lažje učenje Današnji dan sem cel "prebluzila" bila v LJ po nekih nakupih, s katerimi sem odlašala že nekaj časa (končno vse uspelo ) bom res ratala mojster za vse česa vsega sem se mogla naučit in sama narest v zadnjih 6 mesecih že prej sem kar se je le dalo naredila sama, zdaj sem pa dejansko sama za vse... Potem sem šla na kosilo in kavico v dobri družbi Jutri grem na obalo - še en dan uživanja. Imejte lep večer Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2011 Vceraj mi je uspelo temeljito zaklenit razred. Ko smo sli na malico, sem zaklenila in se ni dalo vec odklenit , tako da smo poklicali kljucavnicarja, ki je zadevo resil. Si dobila zalogo terana ja - to ti sigurno da barve ja ampak sam okol ust pa jezik, , tko sem pa še zmer čist bleda... sej bo boljš, k bo sonce... Danes sem mela akcijo - spet na unega tisočaka (tokrat v majčki z dolgimi rokavi, še bolj toplo kot zadnjič), malo sončenja gor, dol na kafe in potem še na cca 10 km-ski sprehod Dan prelenarila in brala lnf, svoje stare poste... In kaj si kej poštekala, da kolk si recimo naddober pisala al pa kej? Ja platky, a ni luštn... Veliko časa pa nimam, se s polno paro učim. Nemščino , za uravnoteženje pa statistiko... ... Statistiko pišem v sredo popoldne, nemščino pa v četrtek dopoldne. Pridna. Čimbolje opravi! prišla domov, se uspela do krvi stepst z mačkom (ja, priznam, jaz rinla vanjga, sam vseen bi lahk bil mal bolj prijazen ) (jaz sem ista, vedno vsa popraskana bla pa taka, sam se nisem mogla upret ) bom res ratala mojster za vse česa vsega sem se mogla naučit in sama narest v zadnjih 6 mesecih že prej sem kar se je le dalo naredila sama, zdaj sem pa dejansko sama za vse... Potem sem šla na kosilo in kavico v dobri družbi Jutri grem na obalo - še en dan uživanja.Uživaj na obali dons. Jaz pa bla v nedeljo na krasu, se je čist tko hecn izšlo, spontano, pa mam zdej še več terana. No sej sem ga mal že dalje šenkala. Dons kot zakleto me spet frend povabi na vikend, na sonce (k čist nikol nisem šla) in spet nisem mogla it, k je mel tamal počitnice oz. k je praznik...Itak sem pa čist sesuta, ful sva se nažrla in komaj diham. Zdej bom pa vidla kaj bom, ko je šel na vaje, mogoče se frenda oglas al bom šla do sosdeov al pa kej.. Total sem sesuta, sploh ne štekam, je pa tud res, da se zijalasto obnašam, nespametno... recimo mi je vroče ponoči in se odkrijem in okno odprem in se pol nazaj mal prehladim... (pa isto sekundo k sem mal bolje, neham uživat med oz. apikomplex)al pa ful cajta se nikamor ne premaknem, pol pa v enem dnevu prepešačim blazoto, da so me dva dni mišice bolele. jadajada... :[Sem se odločla da morm začet mal (več) jest pa to... Lep preostanek kulturnega praznika vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. februar 2011 Prijavi Deli 8. februar 2011 Lep, sončen praznično kulturen pozdravček Se nahitro pofočkam in se zbrcam k mizi in compu, da se večkrat oglasim, ker ne samo da vas pogrešam, se mi tud pozna da mi manjka dobra družba!Grem vas mal brat in obujat spomine 2 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2011 O Onix! Ravno dons sva te s Timom omenla! (ne morš verjet!)((k sva tko čudn ven hodila od mene - *anti_matineja* pa to )) Zadnjič sem te vidla na osrednji strani pa te pozdravla, sam je blo že mimo oz. si šel že mimo.No sej si pa zdej prišel, glih dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. februar 2011 Prijavi Deli 8. februar 2011 Hej, Onix fajn te videt Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. februar 2011 Prijavi Deli 8. februar 2011 tnx, enako sploh ne veste, ampak Lunatke ste mi izhod v sili, ko vidim vse samo še črno in slabo, v tem oceanu pesimizma se spomnem, da pa vseeno na tem planetku, dokazano in preverjeno, prebivajo tudi iskrena, intiligentna, čustvena, ... skratka kul bitja! Hvala vam da ste!Marsa, tebi pa ogromna zahvala, ker mi daješ možnost da vas najdem! 6 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2011 Prijavi Deli 9. februar 2011 Samo na kratko vas pozdravim - gospodič uspel zj. računalo - med tem ko surfa po nekih izraelskih čudnih straneh..in uhvati med potjo viruse čudne. Tako, da smo bil na servisirani..vsi. od računala, do osebkov nas..ker nas unterhunt prehlada ulovila..(pišem nekam čudno..)V glavnem - smo:)) 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. februar 2011 Prijavi Deli 9. februar 2011 O Onix! Ravno dons sva te s Timom omenla! (ne morš verjet!)((k sva tko čudn ven hodila od mene - *anti_matineja* pa to )) Hecna zadeva so ta naključja zadnje čase se mi, s5, tko zanimivo dogajajo, da počasi dvomim, da gre za naključja, bolj vleče na nekakšen "master plan", ki ga ne razumem .Par tednov nazaj (ko je Gaby "gostovala" v MizzArtu) smo ugotavljal da te že predolgo nismo videl in da bi bil skrajni čas za en plesni žur, odganjanje zime, pozdrav pomladi, ....... Uživajte v prelepem sončnem dnevu, pa se beremo kasneje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2011 Jp... Jaz sem tud hotla zadnjič pridt na ta event (gaby je super, res je že dolg ni blo), sam sem bla bolna al kaj je blo...No v glavnem, fajn k si (spet) okol. Nat, sam da ste. (super da maš zdej zrihtano, sem pa porajtala da te nekaj cajta ni blo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2011 Prijavi Deli 9. februar 2011 OK, od zdajle naprej bo pa samo še lep dan ... (pa glihkar sem nalajala dragega, ker se neki zmišljuje glede hranjenja sej bom pridna zdaj, I'm cool, I'm cool, to je blo sam posledica adrenalina od izpita, prehitro sva se slišala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2011 prehitro sva se slišala ) ... Kaj se mi je včer zvečer zgodil.Tle nekaj pišem, ko zvonec na vratih pozvoni (kar je odštekano, ker gor nihče ne zvoni, k mu moram najprej spodaj odpret, pol pa še tle vrata od hodnika, tko da najprej sploh nisem poštekala, k skor nikol nihče ne zvoni). In pol se ne zmigam prec (nisem bla čist oblečena) in besno zvoni, dolgo, divje, ene 3x pa spet, tko da mi je blo kar mal skeri, kaj da je zdej.Grem odpret, pa trije tipi/omare pred vrati.In vprašajo tko mal jezno, pa eden je kar not tko mal rinil, da kje je ta in ta (eno meni nepoznano moško ime)... v glavnem in so se zmotili. So iskali v nepravem nadstropju. Sej so se tud opravičili in to vsaj 2x.Ampak kje mene najdejo s takimle??? - na sredi bloka, na sredi hodnika, pod mano jih je še velik, nad mano... skratka čist not sem umaknjena, ampak točn pr men morjo zvonit in iskat folk...Pa itak čist drugi priimki na vratih.In sem se v bistvu ful ustrašila, sem imela kar srce v želodcu kako minuto pol.... Dons sem pa čist boga, k me totalno jajčniki bolijo. Mogoče si skuham tavžentrožo. Drugač sem pa super, sam tole me dol vleče. Zunaj pa ful lepo, se moram zbrcat ven, ptičkom se pa že čist meša, kakšno zganjajo! zadnjič se mi je sanjalo, da je zelenček tik nad mano letel, očitno sem ležala, ker je bil tko da sem vidla nad sabo njegov trebušček, ki je bil čist zelen in tak kot od mucke (ne kot od ptička), tko da sem prav čutla to njegovo *površino*, kot bi jo prijela oz. kot bi ga pobožala. Hecne in prijetne sanje. Lep dan vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2011 Prijavi Deli 9. februar 2011 Zelen mačji trebušček kjut sanje evo, oddelala še tečaj, je blo fajn, smo muzko poslušali tamala me vsakič znova preseneča, koliko španščine se je naučila v enem letu in pol, čist neverjetno ... bo počas morala učiteljico zamenjat zdaj pa sam še lenarit do konca dneva Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2011 ojoj, eni se ful derejo, kričijo, pa neko butanje, nekdo je butal v vrata hodnika...pa ful taki soundi, agresivni pa taki...oh, upam da je/bo vse okej in da nou pri men spet kdo navaljival na vrata! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2011 mogoče pa ne bo ok. boš zjutraj šla mal ven, na zrak, pa boš morala odrint z nogo tri trupla pa še nos zamašit (Kolk sem se pa nasmejala dons, hvala vsem *vpletenim* [*in zaslužnim] ) V glavnem, zdej je že samo običajno topotanje in vreščanje (*sosedsko* ), so eni avtomobili bli, na hitro se odpeljali, ampak ni blo teh filmskih: trupla, cviljenje in smrad gum, ko tagrdi bežijo pa tak. V glavnem, smo preživel. (je tečna scena če si podnajemnik... si že po difoltu nekdo, ki ga bodo lahko kadarkoli metali ven... in ni tvoje... in če ti nekdo razbija po vratih oz. se v bližini *tvojega* praga dogaja nekaj intenzivnega, si pikrič *zaskrbljen*... - in sploh če ni tvoje... kaj če bo nekdo hotel razne pogodbe, obrazce P#43 whatever, kot v Brazil, haha, sploh zdaj ko je okol te prepovedi sosedske pomoči - ti pa imaš to: kje že? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. februar 2011 Prijavi Deli 9. februar 2011 Marsa tebi pa res dogaja hehe samo da ni nobenih posledic res Pa da ti kar tkole na vrata uletijo - mene bi kap verjetno Se jim je pa očitno res mudilo nekoga dobit, če niti priimka na vratih niso preverli. Kjer sem zdaj je še kar mirno (če odštejem ta male, ki jih dogaja in majo cele bitke po stanovanju in hodniku ) se počutim vsekakor bolj varno kot v LJ. Je prav čudno ko sem šla zadnjič zjutraj domov pa na cesti ni bilo nobenega, edino policaji so se peljali mimo, pa kak avto mogoče. Tak mir je ponoči in tišina - prav čudno. V LJ je bilo vedno kako vpitje, petje, al kej podobnega Če se ni sosedom utrgalo, se je pa komu zunaj Tukaj pa mi je bedno že rolete ponoči premikat ker se vse tko sliši. Danes je bil tak odštekan dan - nikakor se nisem mogla vklopit nazaj v službo - misli čisto drugje tako z užitkom bi pobegnila... manjka dopust, manjka odklop, adrenalin Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2011 Marsa tebi pa res dogaja ja a ni trapast, da to vse men (kao) dogaja, jaz sem pa sam doma al pa pridem dam. hehe samo da ni nobenih posledic res Pa da ti kar tkole na vrata uletijo - mene bi kap verjetno sej mene je tud, pol, najprej pa vedno kar kul reagiram; nisem panik in ne maram histerije. sosedom Haha, včas smo blazno zahtevni.Če bodo moji naslednji sosedje PELI, se jim pridružim in prinesem flašo terana. ( ) Danes je bil tak odštekan dan - nikakor se nisem mogla vklopit nazaj v službo - misli čisto drugje pr men isto..a vseen popedenala velik, tud nekaj k sem rabla vso koncentracijo in mislila da mi ne bo zneslo. Zdej sem pa čist ded, teli *ženski predeli* me bolijo, me zvija, tko da bom po mojem kmal šla proti horizontali pa da prespim in bo jutri že kul.Pa zmatrana sem, imela sto stvari dons... a ne kok safr? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 In kaj si kej poštekala, da kolk si recimo naddober pisala al pa kej? Heh, niti ni šlo za to, pač rakovska posla Lep, sončen praznično kulturen pozdravček Se nahitro pofočkam in se zbrcam k mizi in compu, da se večkrat oglasim, ker ne samo da vas pogrešam, se mi tud pozna da mi manjka dobra družba!Grem vas mal brat in obujat spomine Pozdrav! Samo na kratko vas pozdravim - gospodič uspel zj. računalo - med tem ko surfa po nekih izraelskih čudnih straneh..in uhvati med potjo viruse čudne. Tako, da smo bil na servisirani..vsi. od računala, do osebkov nas..ker nas unterhunt prehlada ulovila..(pišem nekam čudno..)V glavnem - smo:)) Alianca Jaz sem pa še kr pokonc no ja... kašljam pa sm mal čudna zdravstveno sem mela pa družaben večer ostali na pivu, jaz pa na čajčkih, pa še z avtom sem lahko šla jutr sem pa zmenjena z enim kolegom za drink, dejansko še nikoli nisva šla, čeprav sva že kdaj mela debate pa to. Zanimiv človek, upam, da bo fajn. Ma joj moram it spat, bo spet kriza (sploh če bom hotla vse obveznosti prespat)... se mi pa dogaja ful zadnje čase, da sanjam bivšega (ta dolgoletnega), da sva nekako spet skup in je men katastrofa, kako pobegnit iz te zveze, če pa vem, kolk mi je boljš v teh dveh letih kar sem sama... čeprav je to, da sva šla narazen, v meni pustilo blazno grdo brazgotino (no še ni zaceljeno), bi, če bi ostala v taki zvezi, kot je bla na koncu, sebe ubijala na obroke (in bi se). ...aja čeprav pa tut seksava zmeri v sanjah Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2011 ejjej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Spet sem na bolniški Tako "švoh" se počutim po teh antibiotikih, da ždim že cel dan na kavčus prenosnikom. mačka mi je zmetala nekaj zemlje iz rož po celem stanovanju, pa nimam volje tud pomesti Če ni viroza, je revma .. če ni revma, fašem vnetje mehurja. :xx!: Po vsaj 10ih letih al kolk. Sem že pozabla, kako to boli. Včeraj zjutraj nisem mogla dočakat, da do zdravnice pridem. In ja, spet sem imela ful stresno v službi. Hecno je, da se spet odpirajo tiste zadeve, ki me tako zelo motijo - dvojna pravila. Enkrat v 6ih letih sem naredila en kiks v službi (lani oktobra). Od takrat, vedno, ma vedno, ko je kaj narobe, sem najprej kao jaz kriva. Mislim, a je to fer? Prejšnji teden smo imeli kar 3 take situacije in nikoli nisem zajebala jaz! Se mi zdi, da mi vesolje pravi, da naj že zamenjam to blesavo službo. Potem sem pa v stresu, imunski je itak še bolj tko ... in evo ga ... klinci jedni, sem zbolela glih za informativne dneve. Prav jim bodi. x:Dx Ah ja ... Vesolje ti sporoča, da zamenjaj svoj attitude! been there, done that, and then changed my attitude Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Ma boga Mysti pobož x:Xx x:Xx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Kako? I hope U R joking "Sadness, illness, and despair, are less conditions than they are decisions - to see yourself as less than you really are." by www.tut.com *******spremeni svoj odziv, svoje razmišljanje, svojo energijo - nenazadnje svojo taktiko tut jst mela pred leti Sranje v tej taisti službi, kjer sem še zdaj. Ampak tko dobr, kt se mam zadnje 3 leta v tej taisti službi, se še nisem imela nikjer če maš limone, limone, tone limon, si naredi limonado Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Ljudje hodijo po tebi glih tolko, kolkor jim ti pustiš. Jaz npr. nikoli in nikdar nisem pustila, da bi se kdo drl name. Ne doma, ne v šoli, ne v službi. Zgleda nisi čisto še spremenila svoj attitude (odnos, drža/energija do soljudi, sveta, okoliščin).Ugibam, pač Sprememba zahteva svoj čas (in tvojo vztrajnost, narotiranost v glavi) - ne gre čez noč, na žalost 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Povsod definitivno ne ... kot si rekla, ne gre tako hitro. Če sem prej pustila, da se me zajebava na vseh področjiht tooooliko let, sem zdaj precej spucala, se tud manj sekiram. Je pa res, da sem nekje uredila bolj, nekje manj. V bistvu je edino področje, ki bi ga rada uredila ravno služba. Ker vem, da mi povzroča nezadovoljstvo in stres. No, pa finance, ker sem čist v "#$%&/()= Ampak to je druga zadeva. Počasi, pa bo tud to. Ne vem kako sem sploh postala optimist. Najbrž vpliv Strelcev. x:Dx :palec: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Heh, zanimivo, moj strelec pa pravi, da je postal mal bolj optimist, pa da je to najbrž vpliv levov Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.