Cookie 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 heh, brala zdajle Cashyjev blog Matr je to en hecen škric pa točno vem, da ga bo matralo kaj sm mislila s "hecen" in kaj s "škric"-em, sam mu ne mislim nič povedat 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2011 hehe, Cookie. (ti me znaš tolk... zabavat je premal, ampak tud to... skratka si fajn ) Jst sm tud fajn... - mislm dobr se počutm. ful dobr spala, čeprav me je nekaj zbudilo ob natančno 3:13 [to so te *moje cifre*], ampak čist budna, praktično skor pokonc... Pol sem brez težav nazaj zaspala in vse živo že opravla, bla okol, na obisku, dobila obisk, iz kleti sem privlekla neko torbo blazotno da morda nekaj mal presortiram, k 10 let že selim, da "bom enkrat presortirala" ... razen staf, kao *zgodovina* - neki cd-ji, clo kasete stare pa tak, k jih ne vržem stran, k so konc koncev kakšni original posnetki, kaj jaz vem... no in ko sem vlekla to iz kleti, me je groza ratal, kako bom to selila, če eno encato torbco s tako muko vlačim gor po štengah! J* sunac! mah no sej bo. pol k bom pa selila, me bo pa razganjal in bom vse v enem šusu nardila, tko kot vedno.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Uspelaaa naredit nemščino Uh, mam najmanj sto kil manj... Mi je profesorca danes povedala, da mi je prejšnji četrtek pripravila izpit za četrti letnik, jaz sem pa delala za tretjega... Ni čudno, da mi ni bilo nič, ama čisto nič jasno... Statistika... ponovi vajo... No zdaj vsaj vem, kako zgledajo naloge iz statistike... 5 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Čestitke, Zalaya eden manj statistika bo pa že še, itak je to ena bolj smotanih stvari, če mene vprašaš .. Jaz sem pa prebluzila dan, kofetkala s frendico, malo po trgovinah bluzila .. in nič kupila, ker .. mah, v bistvu nič ne rabim hotla sem en preprost, poceni flis, ker sem tega, ki ga imam uspela stopit - preblizu kuhalnika stala, in ga ne morem več v javnosti nosit .. pa nimajo nič pametnega, al je preveliko al je pa predrago za moj okus .. pa sem se pač odločila, da bo itak pomlad zdaj in ga ne bom rabila Nič, zdaj se grem pa učit in mal ponavljat, ker bo bejba danes zvečer oz. jutri zjutraj objavila rezultate izpita, jutri ob 10h imamo pa že ustne zagovore (če sem naredila of kors .. sam pač ne morem čakat na rezultate ) ta mali Mcdonalds pomfri sem si privoščla ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Haha, včas smo blazno zahtevni.Če bodo moji naslednji sosedje PELI, se jim pridružim in prinesem flašo terana.Ma tisto v LJ ni bila ravno zahtevnost uni tam so bili resnično utrgani ko so se ga mulci (ta starejša dva & co) napili, so viseli čez vsa okna in se drli ko jesharji - si lahko samo upal da ne bo kdo letel iz 4. nadstopja pa to tko hard-core utrgancija - živalsko dretje, kruljenje in topotanje, muzika do fula celo noč - sredi tedna. Je malo težko če moraš zjutraj vstat za v službo, pa lahko zaspiš šele ob 4 / 5-ih zjutraj Pa to je bila redna praksa. Čez dan pa (dobesedno - z rolerji) rolanje po stanovanju - po parketu, tako, po par ur skupaj in seveda spet živalsko dretje in topotanje od ta mlajših dveh,... aaah sem vesela da nisem več tam Če si spal v dnevni pa te je vsakič zbudilo glasno večurno kozlanje soseda, kronika (dnevna in njihova kopalnica sta imeli skupno steno) prav grozno - vsakič sem se sprašvala a bo umrl kar tam, v kopalnici tako čudne zvoke je spuščal Dolgčas nam res ni bilo... Spet sem na bolniškiMysti da boš čim prej spet ku rožca Jst sm tud fajn... - mislm dobr se počutm. J* sunac! mah no sej bo. pol k bom pa selila, me bo pa razganjal in bom vse v enem šusu nardila, tko kot vedno.... Pa imaš že kje kaj ogledano? Kaj zanimivega? Uspelaaa naredit nemščino Statistika... ponovi vajo... No zdaj vsaj vem, kako zgledajo naloge iz statistike..Bravo! Statistika pa tudi bo Mi je končno spet uspelo it teč uff je pasalo sem se preluftala in nadihala. Vmes me je sicer malo zvilo ker sem tekla mimo polja, na sveže politega z gnojnico ma potem je spet sledil užitek in svež zrak Bi šla spet v hribe, pa bo zgleda slabo vreme čez vikend - škoda. Mogoče pa kaka žurka spet pade - bi blo luštno Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Spet sem na bolniški Tako "švoh" se počutim po teh antibiotikih, da ždim že cel dan na kavčus prenosnikom. mačka mi je zmetala nekaj zemlje iz rož po celem stanovanju, pa nimam volje tud pomesti Če ni viroza, je revma .. če ni revma, fašem vnetje mehurja. :xx!: Po vsaj 10ih letih al kolk. Sem že pozabla, kako to boli. Včeraj zjutraj nisem mogla dočakat, da do zdravnice pridem. In ja, spet sem imela ful stresno v službi. Hecno je, da se spet odpirajo tiste zadeve, ki me tako zelo motijo - dvojna pravila. Enkrat v 6ih letih sem naredila en kiks v službi (lani oktobra). Od takrat, vedno, ma vedno, ko je kaj narobe, sem najprej kao jaz kriva. Mislim, a je to fer? Prejšnji teden smo imeli kar 3 take situacije in nikoli nisem zajebala jaz! Se mi zdi, da mi vesolje pravi, da naj že zamenjam to blesavo službo. Potem sem pa v stresu, imunski je itak še bolj tko ... in evo ga ... klinci jedni, sem zbolela glih za informativne dneve. Prav jim bodi. x:Dx Ah ja ... menjaj, saj boš dobila nekaj 100 % boljšega. mogoče bi ti pa sedla kakšna pavza, samo se prej zazihraš (finančno in to), potem pa noge v luft, pa brez slabe vesti. naredi zase, kar čutiš, da je prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Hvala za dobre želje Madona, se sama seb danes dopadem... Zmozgana sem pa do konca. Z jeziki si nisem ravno na "ti", pa ni osnove, pa veliko je sedenja in guljenja (to ni za mene), precej bolj so mi všeč naravoslovni predmeti, zato me statistika niti ne skrbi. Dfinitivno sem imela premalo časa, saj sem gradivo dobila pred enim tednom, snovi niti ni tako malo, veliko je računanja in sem spet pri osnovah. Ponavljam za nazaj matematiko in razna pravila pri računanju in tako dalje in tako naprej... V glavnem, en uspešno opravljen izpit ti da voljo in elan za še enega... 3 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2011 Jp, zakon!, Zalaya, Čestitke, ZMAGA, ALELUJA! Bravissima! .... Js sem pa vražji valiant. (neka huda grivetina kao, v bistvu pa šavje ) Ponoč sem bla žejna in sem hotla it mal vode spit, si natomič v kozarc in je imela voda VONJ PO ZDRAVILIH! (mislm sej ne vem, k jih ne jem [heh rima], ampak taka je bla asociacija)Kaj nej si grem čaj skuhat pa čakat vso to proceduro če hočem požirk vode? Ne vem zakaj podnev tega ni oz. ne zavoham sam al kaj? ( ) Kok sva se s tamalim dons narežala pa zmenla sva se da nardiva (vsaj) en komad... sej to sva se že enkrat... sam zdej sem se jaz navdušla k bom neko muzko pedenala (upam ).Tko da sem ves dan imela kontakte in vse živo in sem čist ded, sam tko še kr prijetno. dons ni blo štraufenpahtov tle po bloku, me je pa kap zadela, k je pozvonil, k sta frenda pršla na obisk. Fantastično mega ultra noč želim vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2011 hehe velik... npr. komaj čakam, da nardim jingle z delom, kjer Sašo Hribar pravi: poslušali ste mojem srcu drago Marso! Mah rada bi v kakšno obliko spravla vsaj neki od tega kar sva z Egijem igrala (pred cca 10-12 leti)...Potem ti CC jingli (pa intervju s SH) itd.Samo sva snemala na nek vokmen predpotopen (ne s SH, haha, tisto je blo pro, v studiu), prek mikrofončka! - in je total ruženje, k so bobni pa ful šuma... pa bi to morala nekak zrihtat. sam sem les in bebo za takšno, sam po drugi strani pa.... sem tud že kej montirala pa tak, tko da... morš pač sam not past.Pa nekje po češk pojem pa tko mal skeri (pa čez 1/4 komada se grozljivo režim, kot čarovnica )...take stvari...V bistvu surov material, k bi pa blo za enih... hm, morda clo 5 komadov al pa kej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2011 ne prav po češko: hceš a bi sem ti rykla -izgovori se žikla- pohadku (pomeni: hočeš da ti povem pravljico?)- ne znam pravilno pisat pa vsi ti apostrofi pa to, znam pa pravilno izgovort - to sta me moji dve sestri naučili - imam dve mlajši polsestri, Čehinji ...ko sem bila pri njih, je tamala rekla: tak udelaj mi vlka (nariši mi volka), potem sem jaz nekaj narisala, a ona je rekla: tak to nije vlk, to je prasatko! Potem je bilo s temi pravljicami (pohadkami, ne vem kako se prav napiše), no pa sem nardila komad na to, k se mi je zdel fensi - po češk. (ja, zato sem to spraševala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. februar 2011 Prijavi Deli 11. februar 2011 Zalaya, čestitke za nemščino!!!! Za statistiko rabiš pa samo en ZELO DOBER kalkulator, ki ima vse funkcije stat. računanja notri. Drgač ti zmanjka časa, ker so naloge med sabo povezane Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2011 Prijavi Deli 11. februar 2011 Ne vem če je glih - pozitiva v zraku. Malo sem žalostna -mladi ljudje umirajo - za levkemijo je umrla deklica -leto starejša od moje dečve - starši so organizirali prava zborovanja za iskalca donatorja -niso ga našli..in punca je pri 23-tih umrla.Bi bil moj kostni mozeg v redu? kdo ve...gospodičev že ne bi bil-svak in svakinja sta šla. Jaz pa ne..milijon izgovorov...Niti na pogreb nisem upala it. (v bistvu sta bili v mali šoli sošolki z mojo in s starši se poznamo...) prava pička sem tule. Nekak se tolažim, da me zdaj verjetno niso pogrešali. In sodelavec mi danes zjutraj pove, da leto in pol staro dete umrlo...odpovedalo srce...Torej - napačen redosled. Otroci morajo pokopati starše..in ne obratno. In na koncu se veselim - petkov - ker pride ta starejša domov - razen če je pa gospodič ne bo razkuril in se bo po hitrem postopku pobrala...k zetorju...vsaj v soboto bilo tako...gruntam kako narobe svet...ta mlajša je na praksi - zdaj trdno odločena, da bo se pridno učila...ker ONA pa cele dneve ne bo fotokopirala v službi:)))in zlagala papirjev.Še vedno se me vztrajo oklepa prehlad - pa ni čudno, da se me, mu pridno pomagam - včeraj zvečer sem se spomnila, da je ravno pravi čas za fugiranje mojega mozaika -zdaj se mi zdi vedno večji..ko komaj modri in ta rjavi del zaključila. In ker sem si vbila v glavo, da bo vsaka barva imela svojo fugo - fugiram sproti..neverjetno koliko fugirne mase gre(če slučajno koga zanima...) in danes začne s ta zelenim delom.No..in da nadaljujem - sem se ful razhladila včeraj - takoj ko prilezla gor, sem se z vročo -skoraj vrelo vodo stuširala in šla v mižule. Ni čudno, da mi na facebukovi farmi vse crkuje:))) danes sem popravila vtis:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2011 Prijavi Deli 11. februar 2011 Včer ob 21h ugotovila, da sem na seznamu, dons ob 8h bla že na faksu v vrsti za ustnega .. po eni uri živcarjenja prišla not in rekla, da se v bistvu nisem neki ful pripravljala .. pa mi reče, a ja, a pol bi bli zadovoljni s 7? Jaaaa!!!! Samo piši!!! In sem dobila 7 v indeks, brez dodatnega mučenja, čist najbolj zadovoljna, ker sem tale izpit itak že od zdavnaj računala, da bo 6, tko da Zdaj imam še 2 meseca čas, da se zmenim za seminarsko na soc in konec izpitov (pol sam še diplomske in 2 diplomska izpita, ampak to rajši ne štejem tle zraven ) Potem pa kofetkala celo popoldne, prehodila Ljubljano po dolgem in počez, bila na sončku, spoznala enga fanta, čist svežega, 1 mesec starega Kjut no, fajn dan ... zdajle sva pa še en dober nemški film ppogledala ... o punci z gluhimi starši, ki je klarinet igrala .. zanimivo .. predvsem to kako drug karakter imajo Nemci, čist drug stil filma .. tko kao ful čustven film, ampak .. dost šarf, brez čustev prikazan .. brez tistih uvodov, muzke, ah zdaj pa bo .. vse tko, direkt v bistvo .. ni slab, daleč od tega, sam .. ful drugačen ... Pa umrta sem se pokam v posteljo .... skenslala jogo danes, zmanjkalo energije .. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. februar 2011 Prijavi Deli 12. februar 2011 Jutri, nedelja 13 februar, gremo v Italiji ženske, dekleta in naši moški somišljeniki - na vse naše trge.Gremo na glas povedati,da nam je dovolj tega.Da nismo zgolj instrumenti in objekti, zelo hitro potrošna roba, ki izključno zrosnimi leti in lepoto - pod pogojem, da se prostituira- za kratek čas, dobi pravico do 'obstoja'. Gremo povedati z dvignjenim glasdom, da smo ženske, ki so nekoč, danes in jutri gradimo našo demokratično državo, da smo tista skupina, v katero spadajo vsi ljudje ženskega spola; dojenčice, deklice, mladenke, žene, kmetice, delavke, izobraženke, podjetnice, matere, hčerke, tiste, ki skrbijo za svoje družine, može, otroke, straše, družbo,ženske , ki naredijo vsakodnevno neizmerne količine prostovoljnega dela, in ki dan za dnem prenašejo bremena sodobnega časa. In vendar nam naš premir Berlusconi in njegovi somišljeniki vse kar vsakodnevno delamo- daje v nič že predolgo. Rapasla se je nedopustna 'kultura'ali life style italijanskega vsakdana, ki je začela ženske obravnavati zgolj kot brezpravni objekt za spolne usluge (dokler so za to seveda rekviziti: mladost in lepota). Izobrazba in sposobnost ne štejeta (več)nič. Pridnost in delavnost ne štejeta (več)nič. Rade bi, da premier in negovi pomagači pri priči odstopijo. Smo še vedno bogata država, ki še vedno veliko ustvari in me ženske enakovredno neprestano soustvarjamo vse to.Na trg gremo vse ŽENSKE , politično nevtralne, ali opredeljene levo ali desno, vseh barv in ver ecccŽ E N S K E, katerim država jemlje dostojanstvo in sili v življenje, katerega demokratična in civilizirana družba ne sme dopustiti!!! Jutri grem na glavni trg tu v Trstu (Piazza Unita' d'Italia)Kako zanimivo, po dvajsetih letih življenja v Italiji grem na trg, ker hočem, da mi vrnejo pri priči dostojanstvo, ki mi ga ti žalostni klovni jemljejo dan za dnem.Grem na trg, za kar se je povsem drugod borila že moja nona, rezultate pa že uživala moja mama. W Ženske 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. februar 2011 Prijavi Deli 12. februar 2011 Jutri, nedelja 13 februar, gremo v Italiji ženske, dekleta in naši moški somišljeniki - na vse naše trge.Gremo na glas povedati,da nam je dovolj tega.Da nismo zgolj instrumenti in objekti, zelo hitro potrošna roba, ki izključno zrosnimi leti in lepoto - pod pogojem, da se prostituira- za kratek čas, dobi pravico do 'obstoja'. Gremo povedati z dvignjenim glasdom, da smo ženske, ki so nekoč, danes in jutri gradimo našo demokratično državo, da smo tista skupina, v katero spadajo vsi ljudje ženskega spola; dojenčice, deklice, mladenke, žene, kmetice, delavke, izobraženke, podjetnice, matere, hčerke, tiste, ki skrbijo za svoje družine, može, otroke, straše, družbo,ženske , ki naredijo vsakodnevno neizmerne količine prostovoljnega dela, in ki dan za dnem prenašejo bremena sodobnega časa. In vendar nam naš premir Berlusconi in njegovi somišljeniki vse kar vsakodnevno delamo- daje v nič že predolgo. Rapasla se je nedopustna 'kultura'ali life style italijanskega vsakdana, ki je začela ženske obravnavati zgolj kot brezpravni objekt za spolne usluge (dokler so za to seveda rekviziti: mladost in lepota). Izobrazba in sposobnost ne štejeta (več)nič. Pridnost in delavnost ne štejeta (več)nič. Rade bi, da premier in negovi pomagači pri priči odstopijo. Smo še vedno bogata država, ki še vedno veliko ustvari in me ženske enakovredno neprestano soustvarjamo vse to.Na trg gremo vse ŽENSKE , politično nevtralne, ali opredeljene levo ali desno, vseh barv in ver ecccŽ E N S K E, katerim država jemlje dostojanstvo in sili v življenje, katerega demokratična in civilizirana družba ne sme dopustiti!!! Jutri grem na glavni trg tu v Trstu (Piazza Unita' d'Italia)Kako zanimivo, po dvajsetih letih življenja v Italiji grem na trg, ker hočem, da mi vrnejo pri priči dostojanstvo, ki mi ga ti žalostni klovni jemljejo dan za dnem.Grem na trg, za kar se je povsem drugod borila že moja nona, rezultate pa že uživala moja mama. W Ženske Ruby, zate in za vse none, mame, hčere! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. februar 2011 Prijavi Deli 13. februar 2011 dan, ahoj vsem. po doooooolgem času veliko se spremenilo. konec novembra se končno preselila. pred kratkim se pridružila klubu 30 in čez približno devet tednov se nama bo z mojim pridružil še nekdo xrosex skrartka, bilo in bo pestro.čisto prehitro mineva čas ... lepo nedeljo vsem 2 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2011 Haj Druidka, WB! Lepe novice - čestitke in srečno! Ruby, ..... Kok je nikakvo zunaj... :[No ja sej je blo ful lepih dni, mal mora bit pa tud scalsk. Mislila sem it v mesto do mame pa še ene frende, me pa nč ne vleče ko je takle. Včer bla *tradicionalno sobotno* na ribi pri frendi in je bla ful dobra in super je blo, sam od terana mam še dons črna usta, pa kljub drgnjenju in vsemu.Kok je to tečn. Pa enim se sploh tolk ne pozna, men pa ful, pa kljub temu da celo samo bevando pijem... Ful se mi je sanjal dons, pa se nč ne spomnim k sm mela od sosedov tadivjo budnico.Ful mam enga dela pa se mi nč ne da.Pogrešam avto. Lepo nedeljo vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. februar 2011 Prijavi Deli 13. februar 2011 Druidka, lepo slišat take novice. srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. februar 2011 Prijavi Deli 13. februar 2011 Zalaya in Aliana, čestitke za izpit! Naslednji vikend gremo z zborom s faksa na intenzivne pevske vaje na Debeli rtič, kot lani in gremo v soboto na koncert Gibonnija v Koper, pa bo tam tudi bivši najverjetneje in ne vem še čist, kako mi bo. Pila ne bom tam, ker bom vozila, tko da mi bo še pivce za živce prepovedano Ma važno da bo Gibonni in kul mi je, da bom mela svojo družbo tam (bi mi blo totalno trapasto bit tam sama - pa mi ni problem it sama na koncert, bi šla v vsakem primeru, sam če bo on tam s svojimi, je trapasto da se ne bi pozdravli in družli in tko, po drugi strani pa bi mi blo glupo privesit se zraven... ) No ja, v glavnem, to mi ostaja uganka, kaj bo meni delalo tam... upam, da mi ne bo zamorilo... sem sanjala danes njegove prijateljce, da sem se prijazno pogovarjala z njimi, pa da so mi one pol nazaj prov nesramno odgovarjale in me zasmehovale, kao da kaj si mislim, da zdej ko nisva več skup, da bojo še naprej prijazne z mano... z njim bi rada bla v dobrih odnosih, ker mi je glupo bit "skregan" ipd., sam ne vem, ni mi še čist vseen za to, da me je prizadel (pa ajde, čeprav ni šlo za nič drugega kot to, da nama ni ratalo)... pač "sem nasedla"... pa njegove stvari mam še, razmišljam, če bi ga poklicala, da mu jih kr tam dam... sam ne vem vem, da bo sčasoma ok, ker si nisva bla tolk bliz, da bi blo neki ful deep in tko, sam se pa nisva vidla še od takrat ko sva še bla skup in res nimam pojma, kako bom dojemala. Mogoče bom pa čist sproščena in mi bo vseeno, da je tam To bi blo topshit! Še vedno kašljam :xx!: Sem ostala v četrtek doma in nisem šla nikamor, da bi se ja vsaj malo pozdravla, no sej v bistvu je samo ta kašelj, ampak vsake tolko se skoraj zadušim Pa res sem hotla it zvečer ven, ampak nisem podlegla skušnjavi, da bi ja bla sposobna it na te pevske za vikend. No in sem šla kljub kašlju na obalo, mela sicer težave pri petju in se preforsirala Danes sploh nisem sodelovala pri petju, ker sem bla včeraj že pred koncertom skurjena, koncert je bla pa pika na i, da sem čist hripava... Smo se pa meli tkooo fajn plačano smo meli bivanje, hrano in bazen in mi je tko pasal v petek zvečer plavat v topli slani vodi, pa jacuzzi... družba je bla fenomenalna iz celotnega zbora so manjkali se mi zdi samo trije, neverjetna udeležba! Pa naredili smo ogromno, kar nekaj novih pesmi... v petek meli družabni večer v soboto pa sem šla na Gibonnija s kolegico pa se srečala tam s sestrično in drugimi kolegicami z bivšim sva se pa že popoldne zmenila, da mu prinesem njegove stvari in mu jih dam po koncertu, vse ok.. po koncertu sem ga iskala zunaj, pa ga nisem našla, mu poslala sms, nobenega odgovora. So ga našle te kolegice noter na prizorišču, so mu rekle zame in jim je reku tip totalka pijan, da ne bo pršu do mene in da me sploh noče niti videt! :blackeye: WTF?!? So ga potem kolegice probale poklicat, pa se ni javljal, pa so klicale njegovo best frendico, ki je bla z njim, pa se ni javla... KR NEKI v glavnem, čist me je razočaral, šlo je za njegove stvari, pa sem se spet jaz potrudla prit na obalo, da mu jih dam lepo osebno, ker se mi zdi to en spoštljiv način in ker se mi zdi butasto, da bi se obnašala kot tujca, sej sva se ja čist lepo sporazumno razšla... Je potem hvala bogu ena od kolegic prevzela nalogo kurirja, da nisem rabla bit obremenjena s temi njegovimi stvarmi in mu jih dala tekom večera... ma res brezveze... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Zjutraj, šele prva zarja se je pojavljala, sem odhajala zdoma. Bilo je mrzlo, megleno, malce ivja se je obesilo po narahlo zasneženih vejah. Nič kaj prijetno... Ampak... mali zaljubljeni svatje so pa čisto vzneseno prepevali svojo ljubezensko pesem... Kako polni življenja so... ne dajo se motit ne mrazu ne čemurkoli drugemu... Kakšen bogat dar narave... naravi in ljudem... res neprecenljivo... Tako so mi polepšali dan... vse težave, skrbi, obveznost v trenutku izgubijo težo in nadležnost.... Življenje postane v momentu lepše... 3 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Čestitke za izpit, Aliana Pa čestitke bodoči mamici - Druidki *****Mene pa tale wreme nič ne moti. Nej bo, kar woče bit Bom šla na bank(ic)o in bom razturala tist šalterček in prtegnla tistga o.s.e.b.n.e.g.a. svetovalčkada mi KONČNO že zrihtajo tisto pofukano maestro kartico jebemjimmaternesposobno zvečer grem pa na jogo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Bom šla na bank(ic)o in bom razturala tist šalterček in prtegnla tistga o.s.e.b.n.e.g.a. svetovalčkada mi KONČNO že zrihtajo tisto pofukano maestro kartico jebemjimmaternesposobno zvečer grem pa na jogo do solz sem se narežala zdajle. Druidka, čestitke tudi od mene xrosex Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2011 Ampak... mali zaljubljeni svatje so pa čisto vzneseno prepevali svojo ljubezensko pesem... Kako polni življenja so... ne dajo se motit ne mrazu ne čemurkoli drugemu... Kakšen bogat dar narave... naravi in ljudem... res neprecenljivo... Tako so mi polepšali dan... vse težave, skrbi, obveznost v trenutku izgubijo težo in nadležnost.... Življenje postane v momentu lepše... () Jaz sem se tud režala Cookie. Haha, Porny! Drugač sva pa s Timom gledala Training day, pol sva se pa nekak *skregala* in me je v bistvu ful napizdil sm mu rekla da je fotr. In me je ful presenetilo, ampak je imel večino prav, ok, vsaj 1/2 ... No pol sva se že ful smejala in vse, prav luštn sva se mela, no dons je pa spet kar nekaj se ufural in sem ob nepravem trenutku nekaj rekla in je besno odvihral v šolo. Ampak zlo dobr razmišlja in mi je dal mislit in v bistvu sem mu hvaležna (sej sem mu rekla), škoda če mi ne bi povedal. Mislim sej me je presenetilo in jasno da ni fajn slišat če te kdo kritizira od bližnjih, ampak en tak špegu... Prijetno Valentinovo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 ribica Katja pusti stat... naj ostane tam, kjer je, v preteklosti ker več kot očitno tega več ne rabiš. Glej samo še naprej, živi zdaj Vem, da je lažje govorit, kot narest, ma zaradi takih zadev se ni vredno zataknit v preteklosti. Kak je bil pa koncert? Mi še zdaj ni uspelo nikoli slišati Gibonnija v živo, bo treba na en koncert. zalaya luštno jih je poslušat ja. Po tej plati bi si želela spet živeti v hiši - da bi lahko imela ptičjo hišico. Pri naših dveh so se tudi letos spet vrnili eni mali ptički, za katere še nismo ugovotili kateri so. Gnezdijo že nekaj let v vetrolovu pred vhodom v hišo. Kljub temu, da se splašijo od odfrlijo vsakič ko kdo pride/gre iz hiše, si vseeno vsako leto izberejo to mesto za svoje gnezdece - pa je ob hiši še ena lesena lopa, kjer bi lahko bili In kako so hecni - ko so ta mali izvaljeni čivkajo na ves glas, ko se približaš vhodu pa kot bi odrezal nehajo - kao nobenega ni tukaj Cookie a si na NLB-ju? Porny za vic Marsa tole mi je pa znano kolikokrat sva se z mami spičle v momentu... sploh zjutraj ko sem bila v stanju "pusti pri miru". Itak da mi je bilo vedno potem še cel dan hudo. Jaz sem z mojo ravno včeraj imela neke burne debate ker ni hotla nečesa povedat po telefonu. Sem slišala da ji nekaj ni prav, pa je govorila da ni nič. In to me razkuri - da mi reče da je vse OK, pa slišim v njenem glasu da ni. Potem je nekaj povedala - tako napol, pa sem vedla da to še vedno ni vse. Na koncu sem sama povezala stvari in dojela v čem je problem. Gre namreč za moja "druga starša". Sem jih povabla k nam, pa sem potem ugotovila da jo to malo "boli" pa mi noče naravnost povedat. Verjetno vidi in čuti, kako smo se navezali en na drugega, pa se potem ona počuti "odveč". Vidim, da bova mogli imet spet en pogovor da se ne bo več sekirala zaradi takih stvari Sicer pa ja - danes je Valentinovo... meni se še vedno zdi tako - vsiljen praznik. Ravno zjutraj je bila po radiu (spet) debata, zakaj moramo Slovenci sprejeti vse tuje kot nekaj boljšega, če pravzaprav imamo svoj praznik - Gregorjevo. 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Cookie a si na NLB-ju? Ne. Mam pa en majčken nasvet za vse, ki razmišljajo o menjavi banke. NE počnite tega v R Merkurju. Sama se nisem pustila kej dost motit okol tega in sem menjala banko ravno v R Merkurju. NAPAKA No, tale (banka) je vsaj odzivna ekspresno. To(le) jih je reševalo do sedaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.