Aliana 20. februar 2011 Prijavi Deli 20. februar 2011 Hehe, sva šla par stvari nabavit pa v bistvu mal bluzit po trgovinah, da je minilo dopoldne .. in smo za zvečer nekaj zmenjeni z enimi frendi .. in nama je kr tko, sred trgovine prišlo na misel, da bi suši delal kupila une listke alg, pol ure se odločala kakšen riž ... pa brez surovih rib, najdlje do dimljenega lososa bomo prišli .. (men so bljak http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif oz. mi je nasploh bljak okus po surovem ...) tko da .. zdajle je bilo pol ure brskanja po youtubu in učenja priprave ... riž se kuha .. zdaj se pa začne improvizacija in čaranje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. februar 2011 Prijavi Deli 20. februar 2011 Hehe, sva šla par stvari nabavit pa v bistvu mal bluzit po trgovinah, da je minilo dopoldne .. in smo za zvečer nekaj zmenjeni z enimi frendi .. in nama je kr tko, sred trgovine prišlo na misel, da bi suši delal kupila une listke alg, pol ure se odločala kakšen riž ... pa brez surovih rib, najdlje do dimljenega lososa bomo prišli .. (men so bljak http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif oz. mi je nasploh bljak okus po surovem ...) tko da .. zdajle je bilo pol ure brskanja po youtubu in učenja priprave ... riž se kuha .. zdaj se pa začne improvizacija in čaranje hmmm, tole se sliši...hja, no, bom povedal takole...sicer rad veliko jem, ampak ob taki priliki, kot se dogaja tokrat pri tebi, se pa ne bi preveč rad povabil na kosilo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. februar 2011 Prijavi Deli 20. februar 2011 Malo prejle...ležim v bazenu (v sobotah odprto do 24:00), na "odprtem delu", nikjer nikogar, lebdim na hrbtu, samo oči pa nos ven iz vode, pa gledam luno, delno zakrito z oblaki, pa se izgubim v mislih...Tole se pa fajn bere sploh ta luna in noč, lebdenje Prijetno pohajanje želim, jaz tut grem zdajle na en mini sprehodek se mal sprostit in prizemljit, sm ga cel teden že čakala... Uspešno prizemljevanje? js pa totalna akcija dons, jes, v dobri urci ful zrihtala, muzko do gasa, besno pospravljala in vse živo, prej sm pa še nekaj tle na kompu uredila, skratka 100/h bla pridna, super da sem se zbrcala, da mi ne bo vse dihal za ovratnik, k tle zabluzim, pol pa divjam poznam to - vse na izi, potem pa kar naenkrat vse leti naokrog ko ugotoviš da je zmanjkalo časa Prav škoda ker je tko hitro minil dan. Najprej nas je pošteno prepihala burja na sprehodu brrr je blo mrzlo, potem smo se pogreli v dobri družbi na dveh koncih in že je bil tu večer ko je blo treba it domov... Z veseljem bi vikend podaljšala še za kak dan ali dva. Lep večer vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2011 Aliana, upam da ste dobr spackal! poznam to - vse na izi, potem pa kar naenkrat vse leti naokrog ko ugotoviš da je zmanjkalo časa Prav škoda ker je tko hitro minil dan. Najprej nas je pošteno prepihala burja na sprehodu brrr je blo mrzlo, potem smo se pogreli v dobri družbi na dveh koncih in že je bil tu večer ko je blo treba it domov... Z veseljem bi vikend podaljšala še za kak dan ali dva. Lep večer vsemenako! jp... včas so ČG, včas pa mal drgač posla. Verjamem (da bi podaljšala), no saj maš še nekaj večerčka. ...... midva sva se pa nekak zakalkulirala, skratka gre tim najbrž žurat s frendi, jaz pa dam divjala pa mal pice se veselila, pol mi je pa dol padl sam zase jo pečt.Pa še šitake sem ipak dobila (sam mi jih ni blo zdajle za packart), mi jih je frenda prinesla in me peljala do mesta, druga frenda pa nazaj. Sem imela ful fajn dan. xrosex zdle sem bla pa čist sestradana in sem se ravnokar pojedla blazotno skledo solate, v bistvu pa glih dbest, k mi je pa točno nekaj tacga pasal (pa dost na hitr je moral bit ). Pirati s Karibov... (hm) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. februar 2011 Prijavi Deli 20. februar 2011 Sem imela ful fajn dan. xrosex zdle sem bla pa čist sestradana in sem se ravnokar pojedla blazotno skledo solate, v bistvu pa glih dbest, k mi je pa točno nekaj tacga pasal (pa dost na hitr je moral bit ). Pirati s Karibov... (hm)Super (za fajn dan). Solata meni se je že včeraj zaluštala - sem zmlela celo skledo motovilca s krompirjem, ki sem si ga prvič skuhala samo zase se sploh ne spomnim, včeraj pa prav zapasal. In danes smo spet jedli (juho in) skledo solate s krompirjem. Komaj čakam na regrat Pa sej pirati so fajn - če ne drugega zaradi Đonija Ne glih kj preveč.. (loh si prebereš tam v temi Če bi rad kdo komu kaj povedal)... drugač pa ja.. tega kao rabim na tone, kr drugač sm skos nekje tam v višavah.. Hmmm sem prebrala ja - škoda... mogoče je bil pa čas za najt nov prostor... Sej nisi luftarka (da bi bla v višavah ) - ti si bolj za v vodo a ni tko? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2011 drugač pa ja.. tega kao rabim na tone, kr drugač sm skos nekje tam v višavah.. ja sej greš pa še mal v globine, pa se glih izenači. Super (za fajn dan). Solata meni se je že včeraj zaluštala - sem zmlela celo skledo motovilca s krompirjem, ki sem si ga prvič skuhala samo zase se sploh ne spomnim, včeraj pa prav zapasal. In danes smo spet jedli (juho in) skledo solate s krompirjem. Komaj čakam na regrat Pa sej pirati so fajn - če ne drugega zaradi Đonija a ne? jaz tud šizim in sem tud že 2x si s krompirjem jo naštimala, včas dam avokado not, če ga mam.Mi je prav nekaj tacga pasal (k tim ne mara zelenjave glih pa pol odmislim kot opcijo).ja, a ne - regrat? Mah še Johnny nekak ne odtehta tule... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. februar 2011 Prijavi Deli 20. februar 2011 Za prvič neverjetno ratal oblika bila za 5, okus za 4 (mal manjkalo kakih intenzivnih okusov, riž bi bilo verjetno treba bolj začinit pa ingver ne bi škodil zraven) ampak spraznili 2 ta velika krožnika ..pa še neke toastke z namazi pol pa še frend prinesel borovničeve krofe iz Trojan sem ga proglasila za mojega najljubšega frenda do nadaljnega zdaj pa ... meh, v bistvu sem tako nažrta, da komaj diham prav ne bi bilo treba ... sam dobr, je bla dobra družba pa je pasalo še to zraven, saj ni pogosto ... zdaj pa spaaaaaaat 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 Jaz sem zadnjič sanjala, da delam suši:)) ja ingver bi moral biti zraven:) (vsaj v mojih sanjah je bil).V glavi sem - ne kot da me petarda zadela - bomba. katastrofa, kaj mi ratalo z las narest - ta moja želja -po kratkih laseh...čisto kratkih..ok..ampak pozabljam, da nimam las na glavi, ampak žimo. Lasje, ki živijo čisto svoje življenje in jih tone voska ne postavijo tja, kamor sami nočejo..in zdaj si ta vrhnje puščam dolge - ali nek paž ali kaj že..in danes zjutraj so še ti stali pokonci. Irokeza prava - pa še rastejo neverjetno hitro - in imam evo..slabih deset cm veliko irokezo. Včeraj sem prav depresivna ratala -trajno..bom dala delat, če me bo tole tako jezilo - ne vem komu sem ravno grozila:))ko so bili dolgi -je sila težnosti delala svoje..zdaj pa so osvobojeni bremena in švignejo po svoje. Živela svoboda In ja - včeraj sem nabrala en tak lep šopek zvončkov - enih in drugih - navadnih in teh noric ali kako jim že kdo reče..zdaj pa sneg. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 Nat, misliš kronce?Baje so zaščiteni, se jih ne sme ne trgat, ne ruvat s korenino ********za mano prekrasen vikend; sva šla v sob. na Obalo malo rolat, Pesjanka valda zraven. Neky časa je tekla zraven, na povodcu, neky časa se je pa rolala z mano v naročju (gospa je v zrelih letih in nočem, da si prehitro zgunca kolenske sklepe-že tako občasno po treh hodi).Potem sva srečala še njegove starše (slučajno so se tudi odpeljali sem na izlet) in smo skupaj šli na Popovićevo kavo in srečali tam tega pajaca kok je majhen in droben pa valda okol in okol makin hudih hecno, jih sploh ne bi porajtala, ampak jih je družba stalno komentirala - ok, en ima pač poklicno deformacijo v ned.smo šli pa v vileško Ikeo. Ni glih izbire za doooool past, ubodla pa sva si hud rezalnik jabolk in še par malenkosti. Zvečer (dragi je šel na tekmo) sem ck, ck nakrhljala cel (sposojen) sušilnik sadja. Zdele pa jih (krhlje) že glodam suhe, suhe (že malo karamelizirane) pa sem spakirala za malčko tko vmes.Sem strašen porabnik suhih jabkov, večino budžeta za sladko porabim samo za suho sadje. No, od lanske jeseni sva pa vse sama posušila xrosex Ta teden in še malo drugega, pa nadomeščam še eno sodelavko mal , ampak, tko pač je Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 a res? Kronce? Pri nas jih je vse polno. Vse belo pravzaprav. Moraš pazit kje stopiš. Cele zaplate. Moram pofotkat enkrat - ko ne bo snega več. No, nisem vedela, da so zaščitene (zdaj se bi vprašala zakaj:))) ampak očitno jih drugod primankuje.Naš pesjanar tudi že v letih. Sem ga tudi na povodcu včeraj imela zraven - predvsem zaradi ovc sprahajalk,ki so tam po vinogradih se razgibavale - ampak jih naš pesjanar samo prezirljivo pogleda in gremo dalje. Sem mu ukazala Sedi - da ne bi tacal po zvončkih in kroncah:))pa se je po ta zadnji po bregu navdol pridrsal do mene. še vedno sedel..) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2011 Bravo Aliana! Haha Nat! S kratkimi je tko, ja... se zbujaš z raznimi irokezi, vražjimi rožički in podobnim, tudi če nimaš žime, pač pa tenke lase. Rajš si dej balzam kot pa vosek. al pa kis, še boljš. Super Cookie, da si se imela prekrasno! ....... Kako je lepo zunaj! Pravi pravcati zimski dan! Res mega, v takle je pa lepo pogledat. Sem imela sicer že eno neprijetnost zdajle zjutraj, se mi sploh ne da govort, v glavnem sem vse zrihtala. Dons pa mal akcije, morda bom lohk kar vse peš opravla, bo čist fajn se sprehodit mal po tem zraku. Upam pa da nou prec spljačina, ker ma sonce že kar moč. Uspešen in prijeten teden vsem! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 Nataly si boš krasila kuhinjo v snežnih dneh http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Sej veš v angleščini se jim reče Snowdrops - snežne kapljice http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Vsi nekaj jamrajo, mene pa ta sneg ni prav nič zmotil... Cookie bolj kot te bere, bolj bi mela tudi jaz tale sušilnik za sadje. Ti praviš, da imaš sposojenega. kaj pa naj gledam, če bi se odločila za nakup? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Marsa hvala! Tudi tebi lep teden.(moj bo malo bolj deloven kot ponavadi) ... hmmm, da vidim, če bom danes uspela na tisti sladoled... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif jaz predlagam tegale: klik midva sva ga v Big Bangu dobila, še z nekimi kupončki za popust .. sem prej uporabljala enega tistih, ki jih povsod prodajajo (prozorni, tanjši pladnji), ampak se mi zdi, da je tisto bolj za listje sušit (koprive recmo) kot za sadje, ker ful dlje traja pa še pol parih dneh konstantne uporabe so se mi pladnji zvili od vročine in jih nikoli nisem več mogla normalno nazaj sestavit ... tale je mal dražji, ampak ful kompakten, več sadja naenkrat spraviš not (višji pladnji - lahk krhlje tud pokonc postaviš in jih 3x več naenkrat posušiš, kar se tud pri elektriki fajn pozna) ... sem ga imela najprej od tete sposojenega, pol pa kar svojega kupila, ker ga v bistvu celo leto uporabljava ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 Aja, juhuhu, Kipling torbico sem dobila, novo za polovično ceno na e-bayu uporabljala zadnjih ... hm .. 3-4 leta eno, ki mi jo je frendica dala, ker se je njej zdela zgonjena .. barva je obledela in ful je bila od puščavskega peska umazana, ker je tam delala celo poletje .. pa sem rekla naj ne meče stran, ker mi je bila super zarad velikosti, žepkov in ... čist cela je še bila .. kupila barvo, vrgla dvakrat v stroj, enkrat prat, drugič barvat .. in je bila kot nova je zdržala še 4 leta, saj je še vedno čist cela, ampak .. no, mal sem se je naveličala.pol pa gledam po trgovinah .. kaj so nori 70€ za torbico?? sam sem hotla točno to znamko, ker me je pač prepričala ... in sem pol na e-bayu lanski model dobila .. ful vesela x:)x 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 ...Cookie bolj kot te bere, bolj bi mela tudi jaz tale sušilnik za sadje. Ti praviš, da imaš sposojenega. kaj pa naj gledam, če bi se odločila za nakup? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ...v.d. tašče ga je kupila jeseni v Mečkatorju, mislm, da je bil 50E (al tm okol). Cel je plastičen, ima 4 pladnje in pokrov-fen. Dva gumba; en za moč pihanja (1, 2, 3 stopnje) in drug za časovni timer (od 1 do 12 ur). Avtomatski izklop.Ko pridem domov, pogledam kater tip in model je; ne vem zdej na pamet v glavnem, tale nam dobro služi - praktično dela non-stop. Si ga izmenjujeva, je pa res, da zavzame veliko prostora (tole je pri meni en izmed glavnih faktorjev). Če ga v kompaniji s kom kupiš, je dober deal Z njim sem sušila domače suhe klobase, kaki, jabka, hruške.Gobe nabiram samo v Mečkatorjevih zmrzovalnikih, tko da sušilnik kle ne pride v poštev Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 jaz predlagam tegale: klik midva sva ga v Big Bangu dobila, še z nekimi kupončki za popust .. sem prej uporabljala enega tistih, ki jih povsod prodajajo (prozorni, tanjši pladnji), ampak se mi zdi, da je tisto bolj za listje sušit (koprive recmo) kot za sadje, ker ful dlje traja pa še pol parih dneh konstantne uporabe so se mi pladnji zvili od vročine in jih nikoli nisem več mogla normalno nazaj sestavit ... tale je mal dražji, ampak ful kompakten, več sadja naenkrat spraviš not (višji pladnji - lahk krhlje tud pokonc postaviš in jih 3x več naenkrat posušiš, kar se tud pri elektriki fajn pozna) ... sem ga imela najprej od tete sposojenega, pol pa kar svojega kupila, ker ga v bistvu celo leto uporabljava ... Tud jaz imam ta ABC sušilnik in sem zelo zadovoljna, kupila sem ga lani v merkurju, ko nisem več kam imela dajati vseh nabranih gob. Zdaj sušim vse živo in pri tem sušilniku mi je najbolj fajn ker imaš tri stopnje za regulirat temperaturo mislim da 20, 40 in 60 stopinj. Ker suši po sredini in so pladnji brez luknjic se tudi okusi ne mešajo, lahko sušiš različne vrste sadja in zelenjave in tud čiščenje je lažje. Ima kar nekaj prednosti pred tistimi sušilniki s prozornimi pladnji z luknjicami, kjer je samo ena stopnja temperature ponavadi okoli 60 stopinj. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2011 Prijavi Deli 21. februar 2011 že tretjič odškrbnila kos zoba ...prvič bilo, ko bila še majhna in vlekla šivanko z zobmi iz jeansa ven, drugič kako leto nazaj, ko sem namesto v chicken finger zagrizla v vilico, na katero je bil naboden (trapasta oblika vilice ), tretjič pa glihkar ... medtem, ko sem noro uživala v skledi radiča s krompirjem spet namest v solato, zagrizla v vilico, kura smotana počas mi bo zmanjkal koščkov, če bo šlo tko naprej .. očitno moram kitajske alčke nabavit za jest Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2011 Dobr tole s temi sušilniki pa tem (škoda k niste dal v kakšno temo kjer bi se kasneje lažje našlo, če bi še koga zanimalo), sam kje bi člowk imel ves ta staf?? Jp Candle, sej ti maš od treh glavnih 2 zraka in 1 vodo, logičn da si frfr. Aliana, šit za zob! ... mater sem sesuta (pa čeprav sem ful dobr spala), od česa že? sem morda prelaufala 20 km, znosila tono ploščic v 4. štuk? No sej sem včeraj res ful opravla, ogromn tud prehodila.Dons mam tud ful enga dela, upam da vse fajn zorganiziram, k mam tečn s prilagajanjem z vsem/i pa ne vem če mi bo vse zneslo.skratka akcija (kao oz. bi blo fajn da bi bla). Dober dan vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2011 No neke silne akcije ni blo , ene par stvari sem pa res uredila, ene par me jih pa še čaka.Mal me morijo ene zadeve [(vsakodnevni) lajf], drugač sem pa fajn, se mi zdi super, ko se da naštelat na pozitivo in pol gre vse nekak lažje, bolj smooth skozi.Ampak preveč znam tudi komplicirati in delati iz muhe slona, velik stvari je, če se jih preprosto lotiš recimo, čist simpl pol. No a če imaš veliko teže in vsega, kar zakrkneš, sploh ne veš, s katerega konca bi se lotil... potem je vse tvoje delovanje v krču, se vrtiš v začaranem krogu, pa pol v bistvu tud tedaj ko je luštno, ne znaš/ne moreš (čist) uživat, bit polno sproščen. KO si utrujen recimo in/ali pod stresom, se ti vse zdi tako zapleteno, sploh nimaš energije oz. vso porabiš, da sploh si. Trapast pravzaprav.No ja, sej bo, odštekano (in zame tudi težko) obdobje (v bistvu ves cajt tu), a k sreči se zgodi tudi še kaj lepega, pa je potem veliko lažje in lepše vse. ... ne vem kako bo dons tamal (k zdej so počitnice pa okol bluzi), pa a so kakšni filmi pa kej...vmes mogoče frenda uleti, zato se moram nadnujno zbrcat da opravim še to kar mam, da me bo en procent stvari manj moril. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Hm, a veš, zdej res da sm za vodo, sam dihat pa še vseen rabim, tut bilokje tVerjamem ja No neke silne akcije ni blo , ene par stvari sem pa res uredila, ene par me jih pa še čaka.Mal me morijo ene zadeve [(vsakodnevni) lajf], drugač sem pa fajn, se mi zdi super, ko se da naštelat na pozitivo in pol gre vse nekak lažje, bolj smooth skozi. za urejene stvari, tisto drugo pa tudi še bo Je eno tako zanimivo obdobje... kak dan se tudi meni zdi, da se vrtim na mestu. Tako nekako da "nategujem elastiko" in ko se bo enkrat strgala bo joj, se mi bo utrgalo Mi manjka dogajanja, ma saj že kmalu ga bo dosti, potem pa ne bom mela časa jamrat Drug teden imam en izpit, ma se še nisem spravla zraven - samo odlašam bom jutri! Saj ko bo pomlad bo bolje bo več energije in bo vse lažje (malo klobasam no ) Candle si imela nekaj napisano na osrednji strani, al sem pa jaz že čisto šašava... no če sem vidla prav. 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2011 hjaooo... saj ni res, pa je. ma se mi še pisat ne da. skratka, ni da ni.(*birokratska posla* - jaz rečem vsemu *takšnemu* tako )Počutim se kot girica, ki mora imet moč kita. Tek z utežmi čez ovire. Pol me je pa še (spet) tamal zafrknil in sem si vse drugač zorganizirala, pa mi je za vse zmanjkal časa, k sem mislila da bo šele zvečer prišel in bova kak film pogledala, je pa samo pojedel pa mal sva muzko poslušala in strašno je bil spet nekaj slabe, tko da... mi pol ful tega ni znesl narest pa še down sem bla pol mal... sem pa zdajle tooooooooooooooooooooolk dober jabuk pojedla, da čist konc. Takih sploh ni več. ne smem dons preveč ponočevat, k moram zgodaj vstat in cela j*. Lep večer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Marsa In tudi tebi lep večer in mirno noč. Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2011 Tenkju. ne sej sem super v bistvu, sam čist sesuta. sem se kar dvignila nad to pa sam nekak opazujem, v bistvu je lohk zabavno. sam ni zanimivo, pa se mi ne ljubi pisat pa prežvekovat tega. sej bomo zrihtal, nč tacga, sam trapast k je vse tolk zakomplicirano in povezano in na kupu (in tisoč poti in časa za brezveze, namest za stvari k so tekoče). Noč bo pa po mojem čist kul. padem v postlo pa mižule~mažule. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2011 Aloha. Uredila nekaj res tečnega in je zdej ad acta. aleluja! (sicer mam zdej še milijardo zoprnij, ampak ta je bla res tečna) Zunaj ful lepo, mal me je prepihal, k nisem računala na veter, ampak sem se dobr oblekla (), plašč pa to, k ne nosim žab pod hlačami in v bistvu nosim iste hlače pozimi in poleti. Pa še nč kej dost nimam špeha pa mesa pa tega, pa te bol zazebe v zobotrebce, če nimaš plašča. Zaspala ful lepo, kar pogreznila sem se, tko kot sem hotla, ampak sem očitno šla mal prezgodaj spat, k sem se pol total zbudila in bla budna do tik preden sem morala vstat, ko je blo najslajše.Potem sem imela sto telefonov za djabe, nč uredila, no na koncu sem pa *tist*.(mikrič) lakše se diše. Zdej pa tle prčkanje, mal *akcije*, če bo znesl, plane mam že take. Aja sanjal se mi je, da sem celo plažo zasedla z neko dekco mehko prijetno (kao 'brisačo'), kot Čehi al pa kej... in so mi eni ful težil da kaj si mislim in so mi hotl tisto dekco vzet. Hecn.Ampak sej so mel še dost placa (celo plažo sem rekla zato k pač mal pretiravam )... Lep preostanek dneva! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. februar 2011 Prijavi Deli 25. februar 2011 Dan Zadnje par dni vsako jutro dobim darilo - rože na avtu so takooo lepe da jih je kar težko spraskat dol, ampak če čem kej vidt kje vozim... Petek je in komaj čakam vikend, ki je pred nami čaka me dan preživet v družbi meni najljubših se bomo po parih letih spet zbrali v takem številu. Naj vam dan lepo mine; Lili tebi pa naj čim hitreje mine teh 8 ur Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. februar 2011 Prijavi Deli 25. februar 2011 O, ful novih imen! No, pa tudi kaka stara sablja se še najde pa kakšna prenovljena kuhalnica. Dobr vam gre. Pozdrav vsem! 2 Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.