Brezo 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 eem .. če je, je bila kamera na križišču .. ne vem kdo ima to čez ... mah, bom tole v kuverto spravla, ko spravim na kupček, pa naj tam počaka nekaj časa .. če ne bo nič, kul, če pa bo .. pa pač, nimam kaj mal je treba pa tud državo podpirat Kamere so kao pod mestno redarstvo...sedaj imajo neke nove kamere kao na preizkušanju- merjenje hitrosti, vožnja čez rumeno v križišče, ipd. fore...Baje teh prekrškov na poskusnih kamerah ne bojo sankcioniral...Včasih v kišti za kamero sploh ni kamere, ampak je samo okvir kao za zastraševanje da bi se ljudje držali predpisov...Pri redarjih nikoli ne veš...zlasti če se grejo take fore da ti pošiljajo za en let nazaj...Naj takoj pošljejo in bo človek potem malo bolj pozoren...Ne pa da vozi kao da je vse v redu in potem kao šok za nazaj...To je neka ženska lepo povedala v ponedeljkovem Tedniku... Za preveliko hitrost na AC dobiš slikco zelo hitro po pošti...Naj bi bilo pa to ponavadi priporočena pošiljka...Štel naj bi se pa kao osem dni od prevzema, čeprav lahko oni tolmačijo tudi od dneva ko so poslal...Čist odvisno kaj jih prime... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Verjetno se ne da nikjer izvedet kje so te kamere postavljene po mestu, a ne? ok, če je poskusno, pol mogoče ne bo nič, pa recimo da je bila dobra šola, ker se že cel dan ukvarjam s tem al bom pa čez eno leto dobila obvestilo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Nope...nekatere so premične, nekatere so pa fiksirane...Jaz bi rekel, če v enem mesecu ali dveh ne bo nobene čudne pošte da je vse v redu...Kaznovalna politika naj bi kao sedaj bila da bi v najkrajšem času pošiljali taka obvestila...da ne bi bilo preveč vroče krvi glih zaradi teh zaostalih enoletnih kazni... Obstajajo namreč tudi kamere, ki niso namenjene sankcioniranju, ampak kao za kontrolo prometa...take so povečinoma v predorih in na nekaterih odsekih ceste...Nekje po tujini jih imajo naštiman da beležijo tudi prehitro vožnjo in ljudje dobivajo kazen po pošti, ampak pri nas naj tega še ne bi bilo...DARS, redarstvo, policaji in še kakšni drugi namreč še niso usklajeni glede tega...skratka dobra novica za nekatere voznike... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2011 ste mel luštne debate o motoristih in motoristkah. (sem štepnila par plusev) hehe Aliana, tvoj pristop pa zmaga! (si ne bi mislila da si tolk gajstna ) Vilinčica, nad tenx za kanje! ... jaz sem pa utrujena, sem slabo spala (luna/pluton me vedno sesuje), čeprav sem šla kmal spat... luna mi je direkt na posteljo svetila, dobesedno sem se sončila v luninem siju. pol se tle prekladam, sem bila malo sama danes, samo je nejc sedemnajstkrat telefoniral. ga pa slabo razumem in moram vse zvlečt iz njega pa še 1/2 narobe pove. Npr. kar pritrdi kaj al pa kej, pa sploh ni tako. pol grem pa v kozmetični salon ( ), k me frenda časti na trepalnice (farbanje). meni je dost vseeno, ampak kaj bi se človk branil daril. Pa še menda bom imela pol super oči, čist totalno drugačne. pravzaprav pa nisem preveč dobre volje dons, me je pa nekaj spravilo zdajle v zelo dobro voljo (včeraj si ga sploh nisem upala poklicat -k se sam ni javil- k so bli rezultati mature).Namreč:Tim je ZLATURANT! 7 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Tim je ZLATURANT! Pa kaj si ti nor!!! Zlat maturant je? CAAAAAAR !!!!!se mi je zdel nekam preveč zrel za svoja leta, vsaj kar ga tu opisuješ, ko kej skup počneta menda jih je samo okol 380 od skor 9000 maturantov...to je sam okol 4% folka...a veš, kok hud rezultat je to?! Jest sm pa imel zdej 3 dni frei od šihta, pa sm prvi dan preveč zabluzil z eno internetno igrco, kjer se preganjamo pa strelamo s tanki nism mogu verjet, da sm tolk not padu, k sm igral kar ene 5-6 ur to...včeri sm biu bolj pridn, sm prebrau kr nekaj člankov za diplomo...no, sj sm ceu popoldne brau, pol sm si pogledou še en film za nagrado...adjustment bureau predlagam na vpogled, da boste vidl, kdo nam človečkom piše usodo za nagrado nagrade sm pa še skor dve urce spet tiste tankce špilou...v bistvu mi že mal presedajo...k se pol še takrt v glav ubadaš z njimi, ko ne igraš, je že čist preveč dans sm pa tud drug del popoldneva do zdaj prebiral članke, sem se že skor skoz prebi....ene 60 sm jih pregledal vse skup (samo to niso tisti Lady članki, ampak strokovni, tko po ene 10-15 A4 strani, al pa kake diplomske po 100 strani )Kar je pa smotan, je skor vse v angleščini...pa sm iz člankov kopiral samo tisto, kar mi bo prav prišlo, se je nabral za ene 50 strani, pa se bom lotil urejat po sklopih, kam kaj paše, nato pa prevajat...upam, da bom s tem prej skozi kot v enem mesecu...pa bo levji del diplome opravljen....vsaj upam, da je to levji, da se ne bom kje zaštrikal kasneje, ko bo treba statistiko delat in računat pa vsem en hladen večer želim 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Čer alo, pa sej te vabijo na pijačo, ne na seks Hmmm ja v bistvu je blo pri enemu poleg tega še povabilo na morje pa prvič me je videl, pa bi me kr vzel k sebi za 14 dni ker bo imel prazno hišo. Poleg tega si me je cel čas prav očitno ogledoval (sem slekla zgornji del kombinezona ker je bilo tko vroče) pa ga je očitno moja švič majca tako zelo facinirala Ta drugi mi je razlagal kako seksi so mu ženske na motorjih, pa da ma ženo doma, ma da on bi mene vseeno na kavo povabil pa iz kje da sem,... - ne vem lih če je to nedolžno obnašal se že ni tako Mislim, da gre pri teh pijačkah bolj za ''klasificiranje'', da je Vilinčica ena od njih in sploh vauu, da sama vozi motor Ma sej bi bila vesela če bi me bolj mojih let tako "klasificirali" in ogovarjali danes recimo sem med tankanjem na pumpi fascinirala enega prav luštnega Italijana - samo kaj ko ne znam italijansko on je pa izjavil ciao in se mi luštno smejal pa sva pri tem kar zaključila s "pogovorom" jaz sem mela ponavad sistem - no pejva kar zdej, tamle za vogal .. pa mu je v trenutku vse dol padlo ) in potem te počasi sprejmejo kot enakovredno in je cel žur ....drugač pa .. mislim, da sem danes zapravla nekih 300€ :o|o: zelo, zelo po svoji neumnosti, tko da nimam kaj jamrat ... sam vprašanje - a pri kaznih, kjer dobiš tud kazenske točke, lahko samo polovico zneska plačaš ali moraš avtomatično celega? Hehe Aliana tole si bom pa zapomnila Sicer pa ja - saj sem tudi že jaz spoznala par prav luštnih starejših motoristov, predvsem parov. Itak da niso vsi taki sljuzi. ....No - za kazen pa da nič ne dobiš! Tim je ZLATURANT! Bravo! Frajer - čestitke! .... Jutri je napovedano bolj čudno vreme, si bom vzela en dan pavze (mi je čist čudno ) in grem na obisk na obalo ker obljubljam že par mesecev... Lep večer in naj vam jutri delovni petek (tistim, ki niste na dopustu) hitro mine 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Tim je ZLATURANT! /> Č E S T I T K E !!!! 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 helow evribadi:)samo na brzino: plače za maj še vedno ni..niti za junij..nič več ne vem kdaj bo. če sploh. sicer pa grem na dopust -ali pa v bolniško -vsaj trošila ne bom. grem pa spet v bolnico - nekaj me zj. maternica -menda imam na steni nekaj..ni nujno da je rakasto -tako tolažo v ponedeljek slišala, danes pa se ponovno javljam tam, pa da vidmo kako in kaj. Imeli točo zvečer - ne sicer katastrofalnih razsežnosti..ampak vseeno. drugač pa sem vredik. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 alo, pa sej te vabijo na pijačo, ne na seks ...ni nobenih subliminalnih seks sporočil kaj veš..mogoče pa pri njej je. je pa res, da je več starejših motoristov. vsaj kolikor sem se jaz vozila lani. In pa čestitke ZLATURANTU:) Pa upam, da ne dobiš kazni - ja..tudi takrat lahko plačaš polovičko, če so kazenske točke.(meni še niso poslali...upam, da ne bodo) 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 . grem pa spet v bolnico - nekaj me zj. maternica -menda imam na steni nekaj... držim pesti da karkoli že je, je ozdravljivo! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 Čestitke TiMU!! Hehe Vilinčica, tebi se pa na polno dogaja! Fajn. Tipe maš pa povsod take in drugačne, ne le med motoristi. Sej bo tudi kak mlajši slej ko prej uletel... Vidim da si bla tudi na naših koncih, lepo da raziskuješ Slovenijo. * Včeraj se ostrigla na paža, kr močna sprememba, ma mi je všeč k je blo že tumač pretoplo. Pa pramene. Nekaj se oblači, upam da bo padlo kaj dežja da se shladi. Je blo zdej tri dni kot v savni, dobesedno. Sem morala po 2x, 3x pod mrzel tuš, ker je kar teklo po meni. V morje, oz. kamorkoli na sonce ni blo za hodit. Aja, v morju so meduze (morski klobuk). Ena me je ožgala prejšnji četrtek v predelu ledvice, ma sm hitro namazala z Aloe Vera gelom, in potem še tri dni mazala, pa se je pozdravilo. Med folkom velja, da te vrste meduz ne ožgejo, kar pa je zmotno prepričanje. Kar sem izkusila na lastni koži. Malo tudi po svoji krivdi, ker ko sem jih zagledala, sm se še potapljala nad njimi in jih opazovala, potem pa ko sem se obrnila na hrbet, me je prav fajn ožgal. Sm šla v ponedeljek spet plavat, samo ko sem jih zagledala sm se hitro obrnila in gas k obali. Morje je pa že skor pretoplo zame, bo treba hodit k rekam... Grmi... bobni... zgleda da bo malo shladilo... 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 jaz sem pa organizirala prijateljski izletič na bližnji hribec zdaj ob pol 10, pa me mal skrbi tole vreme... da bi le zdržalo ,da hopsnemo gor in dol, pol pa naj se le ulije kaka plohica da malo zalije zemljo.a morje je toplo? fajn.ker jaz pa rabim toplo morje, mi ni fajn v mrzlem bit. Pol ure hodim noter, potem moram skos plavat, drugač začnem zmrzovat. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 Morje je toplo ja. * Ulilo se je in stemnilo. Pa bliska, tko da bom ugasnila računalnik in šla malo brat... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 čestitke TIMUhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/medal.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/medal.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/medal.gif nataly, upam, da ni kaj hujšega, drži sehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif cashy, mi mamo pa na magisteriju 50 člankov za prebrat v angleščini, pa za prevest, tko da vem kako je to, sam mi je kul k sm to takrat že use prevedla, tko da zdej lohk sam iz člankov dajem notr kar je pomembno, morm pa priznat, da se mi takrat ko sm to delala ni dal prevajat, ampak na srečo sm se prslila, da to delam, če ne bi bla zdej krizahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shock.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shock.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 Tim je ZLATURANT! ČESTITKEEEE :onfire: pa še Hmmm ja v bistvu je blo pri enemu poleg tega še povabilo na morje pa prvič me je videl, pa bi me kr vzel k sebi za 14 dni ker bo imel prazno hišo. Poleg tega si me je cel čas prav očitno ogledoval (sem slekla zgornji del kombinezona ker je bilo tko vroče) pa ga je očitno moja švič majca tako zelo facinirala Ta drugi mi je razlagal kako seksi so mu ženske na motorjih, pa da ma ženo doma, ma da on bi mene vseeno na kavo povabil pa iz kje da sem,... - ne vem lih če je to nedolžno obnašal se že ni tako Ma sej bi bila vesela če bi me bolj mojih let tako "klasificirali" in ogovarjali danes recimo sem med tankanjem na pumpi fascinirala enega prav luštnega Italijana - samo kaj ko ne znam italijansko on je pa izjavil ciao in se mi luštno smejal pa sva pri tem kar zaključila s "pogovorom" ...oh, sveta preproščina morsko vabilo uženeš z navdušenjem kako fino, super, fajn, ravnoprav, ker tvoja sestra s tremi otroci išče ravno v tem času primerno hiško za razigrano deco in kako prav pride dodaten par oči in rok za lovljenje, kopanje in skrivanje z majhnimi otroci x:Dx obenem potožiš, kako je sestra čist izmučena od otrok, ker so hiperaktivni, glasni in neučakani ampak nič hudega, njen zadnji fant jo je popihal pred dobrim tednom, tako da je ready na nov relejšnšip x:Dx oženjenga odpraviš z nedolžnim vprašanjcem, kakšno kavico pije njegova ženka, in da se že veseliš, da jo čimprej spoznaš za italijane pa: ćao, kome staj, in nasmešek od ušes do ušes zj. maternica sej bo *******klinca, pa bo spet mraz pa tko luštno v elementu sm bla 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 oh, sveta preproščina morsko vabilo uženeš z navdušenjem kako fino, super, fajn, ravnoprav, ker tvoja sestra s tremi otroci išče ravno v tem času primerno hiško za razigrano deco in kako prav pride dodaten par oči in rok za lovljenje, kopanje in skrivanje z majhnimi otroci x:Dx obenem potožiš, kako je sestra čist izmučena od otrok, ker so hiperaktivni, glasni in neučakani ampak nič hudega, njen zadnji fant jo je popihal pred dobrim tednom, tako da je ready na nov relejšnšip x:Dx oženjenga odpraviš z nedolžnim vprašanjcem, kakšno kavico pije njegova ženka, in da se že veseliš, da jo čimprej spoznaš za italijane pa: ćao, kome staj, in nasmešek od ušes do ušes Si me narežala zdej! x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 Končno sem uspela memorizirati jutrišnji stavčič in sem tok nase ponosna, da se bom razpočila vsak cajt 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 Končno sem uspela memorizirati jutrišnji stavčič in sem tok nase ponosna, da se bom razpočila vsak cajt sam po pametihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2011 Hoj! Hvala za čestitke in pluse! .. ja saj sva *vedela*/pričakovala to s Timom, sam sva rajš počakala najprej. Zadnjič ko je končeval maturo, je rekel, da škoda da ni bolj zagrabil, ker bi morda bil lahko celo zlaturant. No potem mu je vseeno uspelo.Tim je zelo organiziran, posluša in sledi in ima neverjeten spomin (še boljšega kot jaz očitno).Tko da sem res zadovoljna. Pa tko simbolično se mi je fajn zdelo, da je bila zadnja njegova ocena na gimnaziji petica pri psihologiji. Tudi sicer sem fajn, radostna in takšna... zadovoljna, ni niti besed ki bi opisale moja občutja. Tukaj sem nekaj prčkala, pol je Nejc prišel ves moker, ker se je ulilo, pol sem bila zunaj, pol je sestra prišla ponj in smo se še malo pogovarjali, pol bova pa z mamo jedli stročji fižol s kislo smetano in krompirjem. (sva obe bikovski z mat -vsaj kar se tiče hrane- pa lohk stokrat jeva nekaj če nama je dobro ). Pol bom pa še vidla.Mam še ene par malenkosti... Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 Tla imamo V bistvu je ful lepo, si nisem čist predstavljala iz tistega enega kosa kaj bo nastalo .. pa je kul, fajn barva Dragi me včeraj peljal dvakrat okol tistega famoznega križišča, da me je prepričal, da se je samo moja slaba vest zabliskala in da ni nobene kamere tam Tko da sem mu baje zdaj dolžna 150€ prispevat k fotoaparatu, ki ga je nabavil x:Dx samo če dobim kazen, mi bo vrnil UUU, yes, prepričala očita, da ta vikend ne morejo delat, ker se morajo tla posušit, tko da mislim da sva frej in greva NA MORJE!!! da se vsaj enkrat letos v vodo vržem, zdajle ko je verjetno dovolj topla tudi zame samo naj bo približno normalno vreme čez vikend Pa tašča se je odločila, da naju bo založila z domačimi paradajzi, čeprav jih ne konzumirava ravno v nekih strašnih količinah .. pa sem šla jajčka kupit in eno papriko in bo sataraš danes, sto let že nisem jedla tega ... Nat upam, da bo vse ok ... Pa čestitke Timu 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 Čestitke vsem: zlaturantu, bravooooooo Cookie za prestajanje igel in kitajščino (sam jz zastajanja vode še ne dam )Aliani za trdo delo, prost vikend in nov fotoaparat Vilinčici za obvladovanje motorja in odganjanje nadležnih motoristov (sicer se pa taki tipi povsod najdejo )Bravo Cashy, pol pa jz jamram za diplomsko nalogo, pa sploh ne mislim vseh knjig prebrat... Nataly, vse bo ok... Pa ne govorit zj..., reci raje "malo trmasto iščoča pozornosti" ali kaj podobno smešnega in prijaznega In sploh vsem za vse lepe ali manj lepe dogodke... Meni pa čestitke, ker greva z mojim v nedeljo na morje . Pst, mu ne govorim več 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 mislim, pa saj je te nadležne motoriste in tud tiste tipe, ki niso motoristi, pa so nadležni čist za zastopit to je pač moška narava...če ne bi bili nadležni na tak način, ja, kdo pa bi pol sploh seksal?! človeštvo bi že davno izumrlo...če ne bi bili tipi nadležni, ne bi blo nič, k ženske večinoma stavijo na to, da mora bit tip tisti, ki prvi pristopi in da pobudo mah...razmišljam, če bi šel na en jazz koncert od Jureta Torija-na harmoniki, pa ma zravn še kontrabas in bobne...me zanima, kako bi se to slišal po drugi strani sem pa tolk len, da se mi ne da prav težko že prenašam tole svojo lenobo :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 mislim, pa saj je te nadležne motoriste in tud tiste tipe, ki niso motoristi, pa so nadležni čist za zastopit to je pač moška narava...če ne bi bili nadležni na tak način, ja, kdo pa bi pol sploh seksal?! človeštvo bi že davno izumrlo...če ne bi bili tipi nadležni, ne bi blo nič, k ženske večinoma stavijo na to, da mora bit tip tisti, ki prvi pristopi in da pobudo mah...razmišljam, če bi šel na en jazz koncert od Jureta Torija-na harmoniki, pa ma zravn še kontrabas in bobne...me zanima, kako bi se to slišal po drugi strani sem pa tolk len, da se mi ne da prav težko že prenašam tole svojo lenobo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif sam se mi zdi, da če bi ženske učas šle do tipa, da bi blo vse velik lažje in hitreje, k če bi js kake tipe čakala da pridejo do mene, bi že korenine umes pognalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif, sicer to sm jshttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, pa men se ne zdi nč narobe če gre ženska prva do tipa, sej smo u takih cajtih, da to naj ne blo čudn...čeprou mam pa kolegice k čakajo, da bojo tipi pršl do njih, ker majo ene tak ego, da ne bojo šle do tipovhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif ja cashy, fajn bi blo to tvojo lenobo pregnat s tem, da greš mal vnhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. julij 2011 Prijavi Deli 15. julij 2011 no, res sem premagal lenobo in sem šel na koncert. In hvala Bogu, da sem šel, ker je bil izjemen!!!!!!! Tale Jure Tori je car!!! pa njegov bobnar tud je imel milijon tolkal, in kaj je vse delal na njih, noro, noroooo! Jutri pa spet obvezen obisk na istem kraju ob istem času, vendar tokrat Remake swing kvartet z Nino Strnad Nino Strnad, halooo!!! Ena od najboljših jazzovskih pevk trenutno pri nas...zihr pa tud ena od najlepših Če bi imel njo za svojo bejbo, madona, kaj češ boljšga! Super izgleda in dobr poje, zmagovalna kombinacija 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. julij 2011 Prijavi Deli 16. julij 2011 Nino Strnad, halooo!!! Ena od najboljših jazzovskih pevk trenutno pri nas.../> tole je pa moja najljubša jazz pevka:)drugač je tudi zelo fajn oseba, duhovita, fajn prijateljica in lahko rečem, da se samo njej lahko zahvalim, da sem še živa. Dobesedno mi je rešilaživljenje.Mojčka. 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.