Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

xDDx tenx. x;)x

(ja, pa pluton imam na mc-ju in venero v 6. hiši v trigonu z obojim, HVALABOGU!! :switz: aleluja! xsuperx x:o)x x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaz tud bolj švoh spala, nikakor se nisem mogla naštimat, da me ne bi nekaj tiščalo x:o)x na koncu sem si dve blazini dala pod glavo in na pol sedela, sam v takem položaju pa zaspat ne morem in sem po moje bolj predremala pol noči .. mah, saj je itak tak dan za lenarit in bom šla mal popoldne spat ...

Dve uri zabluzila po trgovinah zdajle x:)x kr tko mal, šla po kozje jogurtke pol pa čist na izi se sprehajala po DMju in Sparu .. pa kupila sem si en svinčnik za prekrivanje podočnjakov, ki ga zdaj ne znam uporabljat (mam filing, da bi nekaj pudru podobnega moralo ven pritečt, pa je samo neko brezbarvno olje x:o)x) pa novo maskaro, ker sem z zadnjo čist zgrešila in je sploh ne uporabljam, ker .. je brezvezna ..

mislim, da imamo novega psa v soseski .. me je zjutraj zbudil lajež, pa zdajle ga tud slišim ..mora bit nekaj večjega, ima kar močan glas ... hehe, pa glihkar se je še Tristan na drugi strani stanovanja oglasil .. dež začne padat in v roku par sekund je on na balkonu in se besno pritožuje x:o)x saj še čiiiist mal pa se bova lahko spet skupaj po avču valjala doma x:)x

aja, so nekaj sčarali včeraj s tlemi .. dvignili pod, pobrusili, odrezali, .. je urejeno toliko, da naj ne bi bilo problemov zaradi talnega gretja, sam mislim da glih izravnave tal pa niso delali ... tko da se bo pač treba sprijaznit, da bodo ponekod mal večje luknje pod vrati .. ma važno, da so od WCja vrata ok, ker se že od daleč iz hodnika vidijo, ostalo je pa itak tko, da se moraš prav potrudit in sklonit, da vidiš napako, tko da bomo preživeli ...

pa tip, ki je vrata montiral je sam od sebe predlagal, da bo ena reklamiral, ker so zvita, pa nek lak bo prinesel, s katerim se robove pobarva, da se ne vidi kje so spoji zlepljeni .. tko da .. bo šlo :) zdajle pa oči in I. vodovod delata do konca, WC že funkcionira, banja tudi ... se premikamo :palec:

grem kuhat kosilo ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kljub temu, da sem se včeraj odločla da bom za vikend sitna ker ne morem na motor zaradi dežja :vragec: sem potem že zjutraj ugotovila da je sitnoba odšla neznano kam xcivx sem poklicala prijateljico in se zmenila za sprehod. Sva šli čez gozd, z dežniki x:o)x in uspešno pregnali dež, saj je padalo le prvih 15 minut. Hodili dve uri (spet cca 17 km) in aaah kako je to pasalo! x^x Sem prav že pogrešala sprehode, sploh po gozdu...

Hmnja ugotovila sem, da je tudi dež za nekaj dober :fiju: in da je pravzaprav čisto fajn bit doma kak vikend x;)x

Prej sem dobila povabilo za zvečer in ker jutri ne grem na motor si lahko malo privoščim x8Dx

Mejte se fajn :palec:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

aliana, kul za tla in še posebej za maskaro! x:px

Vilinčica, super, da povsod tolk uživaš - da si znaš narest iz vsega kul pa da imaš fajn družbo. x8Dx

... jao kolk je mraz... čist.

drugače pa še dobro da je nedelja, da sem lohk do doma se pripeljala in brez stresa parkirala (prvič da je bil plac in drugič da ne dobim kakega pildka, čeprav menda ga lohk tud v nedeljo staknem :o|o:).

Pa bom jutri do frende nazaj avto dostavila.

Ogabno je bilo zjutraj na avtocesti, sem imela kar mal rešpekta vozit, ker že dolgo nisem... ful vode na AC, me je parkrat kar mal zaneslo, sem šla po polžje, tam ene 80, da so me še eni prehitevali, pol sem pa vidla tud na signalizaciji da je 80, se pravi sem šla glih prav. Pa čist temno, vse se bleščalo... zoprno v bistvu.. pa mal lažji je punto pa mal *poskočnejši*, ampak mi je vseen kar pasal vozit, sam škoda k so bli tolk ogabni pogoji ravno tistič ko sem spet lohk mal vozila.

Morda grem jutri en giro preden ga dostavim.

Moram it še po mate.

Ful sem bila v pomoč frendi, prej je pa že sms poslala da gleda fulare lepo morje (kao da me mal draži k nisem šla z njo xDDx).

Aja tule spodaj ko sem parkirala nenadoma nisem znala dat v rikverc. x:o)x

sej sem prej že dala, samo je tako čudno, najbrž ima frenda en poseben prijem pa se je tako navadilo, moram najti pravega.

Sem pa čist sesuta k nisem skoraj nič spala pa še to na kratki neki zofi, da sem lohk imela skoraj samo trup gor, sam se mi ni dal vijavajat da mi modroce štima itd. za tistih par urc...

zdej me pa že ves dan nekaj zebe, pa čeprav imam majco z dolgimi rokavi pa še jopo.

a je november al kaj? xDDx

Lep večer! :vio:

(*jst grem pa pogledat kaj kej Alef pravi xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vilinčica, super, da uživaš, res škoda ker je bil dež, ampak je fajn, da si kljub dežju uživalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, to mi je super, da si tak tip, ker eni čim je dež, so takoj slabe volje, ker ne morejo ven, ampak če se hoče si lahko kljub dežju narediš lep danhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Marsa, men je tut fajn, k je vikend da lohk normalno parkiram, brez da bi dobila popizditiš al pa da bi spet vn padlahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, a veš da sm js tut mela filing da je november k je blo tako vreme, no pri nas je že nehalo padat in se jasni, tko da upajmo da nas bo jutr sonček zbuduhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

lep večer http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rose.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rose.gif

ho, ho, pa sem mislila, da sem mela samo jaz nočne vijevaje xrolleyesx s Pesjanko :sori:

matr, kok pa ta psihira vsakič, k grmi, al pa mal bolj dežuje :xx!:

jah, vikend je bil res vremensko bolj slab, ampak mi je kr pasalo bit doma, sem morala zlikat ziljon srajc in opranih cot, mal pospravit, Axla prodat xcivx

eh :o|o:

sm sentimentalna do "mojga" Axla, revček je zdaj pri drugem lastniku :vio:

no, dans papirološko uštimam Gäcija, pol bo pa čas naredil svoje :vio:

menda x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

aja, si na hyundajčka presedlala? x:)x luštni, hvaležni in trpežni avtočki x:)x...

meni so pa bolj všeč večje terenske mrcine x:px se počutim bolj "gosposko" v njih...to nam kozorogecem fajn sede x:Dx

verjetno bo naslednji avtoček spet kaka honda, po možnosti CRV, če bo denarnica dopuščala x;)x res pa ne bi želel potem živeti ob kruhu in vodi...čeprav že zdaj ni nič drugače, samo kaj, ko mi udobje pri hrani in na sploh komfort nič kaj dosti ne pomeni xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

a veš, da so men tut terenci full ušeč, sam eni so kr dragihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif, no ja, upam, da si ga bom enkrat lohk prvoščlahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

:palec:

A ni zanimivo kako se lahko navežemo na en avtek pa čeprav mislimo, da nismo materialisti.

Gre bolj za navezanost v hvaležnosti kam vse nas je peljal x:)x

ja :palec:

pa pač - prvi je bil x:o)x

pa nobenih problemov nisem mela z njim; natankala sm benz, pa sm se peljala. Ostale teh.podrobnosti je pa xsrcx uštimal, jaz niti nočem vedet, sam je pa res, da sem imela zelo malo prevoženih km/leto. Pač peš, kolo, bus, če pa res ni šlo drugače, pa z avtom. Razen, če ni bil sneg x:Ix

a veš, da so men tut terenci full ušeč, ...

100 ljudi, 200 čudi x:o)x

men pa terenci niso všeč zato, k velik goriva porabijo, čista psihoza pri parkiranju, stroškov v obliki cestnin, zavarovalnin, registracij in ostalega lupljenja (trošarine, servisi, rez.deli ipd.) ne bom omenjala.

pa velik egoističnih idiotov, ki jih poznam, vozi ravno terenca x:o)x

ampak ajde, če živiš kje v hribih - verjetno prav pride :palec:

v LJ pa pomoje ne x;)x

Zdej sm pa tut uradno lastnica Gäcija xsrcx

ga bom verjetno kar kemično dala globinsko očistit :inocent:

ampak prej moram mal pomeditirat na to temo xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cookie, čestitke za nov avto :palec: (hehe, glih prejle je mama klicala, da ima nove Krištofe za vse, ker je oči tud par tednov nazaj zamenjal avto x:o)x Krištof = nalepka sv. Krištofa, ki naj bi bil zavetnik voznikov in stara mama vedno poskrbi, da ni enga avta v širši družini, ki ne bi tegale vozil s sabo .. vsaj globoko v predalu stlačenega x:o)x)

včeraj sva delala elektriko do polnoči, sem prenašala kabelčke okol in šraufala dozice v steno x:)x danes menda pride vrata do konca naredit, da pol vidimo kaj in koliko jih reklamiramo ... pa za kuhinjo je treba poklicat, če je že, ker naj bi bila že v petek v LJ, tko da bi lahko kar zmontirat prišli ..

Včeraj dobila od frendice lupinico (fuuul lepa vijolčna z rožicami, sem čist srečna, ker takega modela sploh ni letos in I. niti ni imel kaj zbirat, ker pol zihr ne bi vijolične zbrala x:px ), pa voziček s košaro, športni del dobiva pa, ko bova rabila, da ne bo gužve delalo :palec: tud kul barve vse skup, model pa drugi na najinem seznamu, če bi kupovala :palec: sem pripeljala prejle v službo in vse skupaj oprala, je kot novo :palec: tko da zdaj nama samo še posteljica manjka, ki pa mal vztrajam, da bi jo kar kupila, ker bi rada tako, ki se priklopi k odrasli postelji .. saj niti ni draga, tko da...

v glavnem, luštno vse skup :)

loesje

Spet nazaj -

Super Alinač :palec:

škrta kukr sm, bi vzela kar ono kartonasto, ki jo bojda ob porodu dobiš v Abcde paketu :inocent:

sam, jasno, t(k)ole pač ne gre, je že prav, da si kupiš tako, ki ti olajša nočni hausbal xDDx

za otroke pa "mora" bit barvasto, najbolj barvito, bojo že pol, ko odrastejo dovolj črnine, sivine in nekaj vmes nosili xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Super Alinač :palec:

škrta kukr sm, bi vzela kar ono kartonasto, ki jo bojda ob porodu dobiš v Abcde paketu :inocent:

sam, jasno, t(k)ole pač ne gre, je že prav, da si kupiš tako, ki ti olajša nočni hausbal xDDx

za otroke pa "mora" bit barvasto, najbolj barvito, bojo že pol, ko odrastejo dovolj črnine, sivine in nekaj vmes nosili xcivx

škrta kukr sem, ne bom vzela paketa, ker sem večino stvari dobila second hand, tko da bom pohopsala denar in polovico njega porabla za posteljico, kakršno hočem met (in plačala 50€ več kot za uno pri paketu) :palec: vse preračunano x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

Z eno besedo... ti bi oklepnika/patrio x:o)x

Jaz sem tudi gledala za terenci (tisti pravimi), ampak ga dejansko ne potrebujem in preveč ga cuknejo ;)in še gled ena velikost so noter majhni... Pa sem šla na Berlinga in ugotovila, da bom kupovala samo še take tipe avtomobilov ali pa kaki kombi... :2src:

Takrat ko sem še gledala za njimi sem se na koncu skoraj odločila da bi clo Jimnyja vzela in bi vrgla ven sedeže... Jimny cupe... Sej bi kar zapalu x:Dx x:Dx pa tale je mel celo normlano porabo xsrcx

sindrom ja... majhnosti x:o)x xcivx

papamobil?! x:Dx :O: Prvič slišim... Ampak a veš koliko robe in psov noter zapakiraš?! :vio: x8Dx Tudi iz berlinga je letela ven 2/3 zadnje klopi. Še spiš noter kot car :palec:

škrta kukr sem, ne bom vzela paketa, ker sem večino stvari dobila second hand, tko da bom pohopsala denar in polovico njega porabla za posteljico, kakršno hočem met (in plačala 50€ več kot za uno pri paketu) :palec: vse preračunano x:o)x x;)x

Aaaa, znala sam te ja xsuperx xokx

super je, da/če dobiš ful stvari od prjatlc, k že vse majo otroke, ja. Otroc hitr rastejo, kvalitetna roba pa tut traja xbookx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Z eno besedo... ti bi oklepnika/patrio x:o)x

Ah neee, kje pa! S Patrio so sami problemi x:o)x

Aaaa, znala sam te ja xsuperx xokx

x:Dx x:px

...

xcivx ...

Picasso

x:Dx x:px

...

xcivx ...

ja kaj se pa ti režiš :inocent: :fiju: Poznam xy folka, ki so drgač normalni(ne pretirano zapravljivi), a čim dobijo otroka, pol se troši na veliko; prec nov avto (enoprostorec itak xrolleyesx )najmanj en, običajno zamenjata oba. Za otroka kupujejo samo high tec Atest avto zice in lupince, da se o novih vozičkih za 1kE+ niti ne menimo, pri čemer igra barva strateško vlogo (alo, barva, ne pa uporabnost, zložljivost, teža), ker da rabljenega pa njihov mali princ/princeska absolutno ne bo imel, ker njegov otrok si pa zasluži NAJboljše/dražje/prestižno.

zato pa prov previdno sprašujem, sej veš, kakšne so (nekatere) nosečnice x:px x:Dx x;)x

Ne vem, kako sem jst lah gor zrasla, pa sta mela moja starša sam eno voziček-marelo, pa še sestra se je v njem vozila, dokler se ga ni oddalo naprej v sorodstvu xrolleyesx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mercedesa x:Dx x:Dx

S 57 zici x:o)x

x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pozabla si na one pomožne zice, pa od voznika tut x:o)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx x:Dx

papamobil! :P

...

Kaj bi pa Marsa vozila, ko se ji tako smeji? x:)x

ne terenca. meni so bolj všeč *nižji avti*, bolj športni pa taki.

Ne sledim (več), ampak kak tak avto kot je bla tastara honda civic (novejše mi niso tolk všeč)... al pa kaka mazda 3 (sem skromnejša xDDx)...

Pojma nimam v bistvu. ampak niso mi všeč preveč velki avti.

včas mi je bil všeč mini, zdej mi pa ni več.

od evropskih (razen nemcev) mi je všeč C4, ampak sam po videzu, ne vem če bi ga imela.

no nekak se mi zdi da je citroen najbolj ohranil nek svoj imidž in da je še vedno svoj in tak...

ostalo je že čist over..

čeprav tud kaka alfa je lepa. x;)x xcivx

Picasso

Vilinčica, super, da povsod tolk uživaš - da si znaš narest iz vsega kul pa da imaš fajn družbo. x8Dx

Ja kaj pa čem - od tečnarjenja nimam nič x;)x ničesar ne spremeni. x8Dx

.. pa mal lažji je punto pa mal *poskočnejši*, ampak mi je vseen kar pasal vozit, sam škoda k so bli tolk ogabni pogoji ravno tistič ko sem spet lohk mal vozila.

Morda grem jutri en giro preden ga dostavim.

Ha! x:Dx :palec: puntič - hudo! S takim avtkom sva pa naredila ohoho kilometrov, so prav fajn (še uni ta stari model smo meli), pa je šel tudi do 170 :fiju: (po klancu navzdol seveda, z oblinim gromenjem mašine xcivx ) tak mali tank je bil, vozila povsod z njim, tudi po gmanji. Če bi takrat imela dovolj denarja, bi ga obdržala, tako pa smo ga prodali :ermm:

Vilinčica, super, da uživaš, res škoda ker je bil dež, ampak je fajn, da si kljub dežju uživalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, to mi je super, da si tak tip, ker eni čim je dež, so takoj slabe volje, ker ne morejo ven, ampak če se hoče si lahko kljub dežju narediš lep danhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Ma sej sva pregnali dež x:px je blo prav fajn potem hodit.

:palec: Enoprostorci so tud zakon.

Sem "poverbala" (odkupla) avto, ki je dovolj velik, da sem z njim preselila vse razen večjega pohištva, smo pa stole in mizo in še marsikaj drugega smo vozili z njim :palec: (sem mogla popravt ker sem najprej napisala eno v stilu "ta dan nije moja noč x:px ") Če bi bilo po moje, bi kupila nekaj manjšega (rabljenega) ma ko je treba kaj prepeljat je tale prav super uporaben ker se dajo fajn zici podret. Kakšnih večjih gar pa ne bi imela.

papamobil! :P

Z neprebojnimi stekli! :wOOt:

ne terenca. meni so bolj všeč *nižji avti*, bolj športni pa taki.

xyesx tudi meni! So pa izjemno nepraktični ko / če moraš kaj prepeljat xnckrivx

.

.

Kaj je danes tudi kakšna čudna postavitev planetov? :frog: Zjutraj sem bila sitna ko ... Malo me je spravlo iz tira striženje (je šlo stran več las kot je bila želja :vragec: ) pa zjutraj kar neka sitnoba brez razloga x:Ix tko - malo me je "metalo" :zoro: sem prav rabla mir ene par ur da sem prišla k sebi, potem je blo boljše... x:px

Popodne je minilo v manj živčnem vzdušju, pa tudi sitnoba se je polegla, zdaj zvečer sem si privoščla kozarec sladkega muškata, ki je tudi zelo blagodejno vplival name :fiju:

Lep večer vsem xwizardx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Mi je dober tale napis tule gor - čisti sco:)) NE DONIRAJ!!!!!!!! pol pa ko se strasti umirijo - kupi majico....ful dobro tole. xDDx

V petek je starejša čakala poleg mene -zdravnika, ki pozabil prit v službo - ga je glavna sestra na oddelku na koncu domov klicala in ženska poživinila očitno v telefon - ko končno prišel...sem šla par metrov za njim..zgleda imajo nekje pomanjkanje vode..mater me iztiri tako...-no, medtem, ko sva čakali, je bil tam na mizi katalog vozičkov...in listama, pa gledama...tako preventivno seveda....in ji nobeden ni bil všeč..niti funkcionalno, niti barve....

tak, da se še nekaj časa s tem očitno ne bomo ubadali:)

Sicer pa spet gledam, kako stres vpliva na telo - čisti primerek sem - neptun v 1. na soncu - tekočine in še tekočine -tokrat zapuščajo zmešano telo. (to da sem v sredo bila v bolnici nema očitno nobene veze..pridelam vse v rekordnem času). Me zeblo včeraj hudo - štumfe,zokne,spodnjo majico, pulover, termoflis, debele hlače..in tresem kot šiba na vodi..pa klinc..nato sem šla zakurit v peč..in hvala bogi za toploto. ampak samo termoflis dol slekla.

Na koncu kozarec piva spila in ratala pijana ko šus - nek čuden dan očitno.:)

V glavnem - majsko plačo sem uspela zapravit - na punteku crknil akumulator - in zanimivo -če prineseš nazaj starega, ti novega prodajo za kakšnih deset do petnajst evrov ceneje.

Pa lazila sem za gobami - mir in tišina v šumi:))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nekaj se šušlja....da bi naj imela službo dalje....me poklical šef..dela seznam, kdo pripravljen kam it..sem vprašala kakšna je druga možnost - ni druge možnosti...in sem rekla seveda - daj me na seznam... Zdaj pa je samo odvisno, kako zelo se jim bo moje ime in priimek dopadlo. Upam, da zelo:)))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nat, čuvaj ledvice :ill:

tele ledvice so alfa in omega (po TKM, seveda) za skoraj vse notr.organe. Sploh si nisem mogla mislit, dokler,...no, po 16 terapijah z akupunkturo, sem o tem prepričana. Pri meni je opazno izboljšanje - pravzprav me želodec niti enkrat (!!!) ni bolel, niti, da bi imela težave z njim, odkar me špikajo (pa sem imela preteklih 14 dni tolk "prilik" da bi me lahko bolel - prej bi me bolel za ubit se).

Sem razmišljala, če bi odprla posebno temo o akupunkturi, ampak se mi ne da (oven, pač :ermm: ), pa bom rajši sem zapisala svoja dosedanja opažanja:

na TKM sem šla zaradi težav z želodcem (bolel me je za popi.dit, nekontrolirano, neodvisno od hrane, enkrat preveč kisline, drugič premalo; največkrat, kadar sem bila pod stresom in kadar sem imela stike z mat ali fotrom, včas tut s sestro). Dr. Pikpik je ugotovil, da imam preveč energije na jetrih in premalo na ledvicah. Predlagal je akupunkturo, od 15 - 20 terapij. Odločila sem se za vseh 20. Zihr je zihr xDDx

Same terapije so me večkrat bolele, kot ne. Se mi je pa tut zgodilo, da iglanja in igel samih sploh nisem čutila, tudi od lastnega smrčanja na mizi sem se že zbudila ( x:Ox pa sej jst ne smrčim :vragec: ) - se pravi, da sem se sprostila u iber. Opazila sem, da kadar pred odhodom na TKM (se pravi ene 20 do 30 min prej) spijem vodo s sokom pol limete ali pol limone, boljše prenašam (manj boli oz. sploh ne boli) terapijo, po končani terapiji, spijem spet pol limete ali limone z vodo.

Več hodim na WC (že prej s tem nisem imela težav, no zdej je pa še mal bolj hitro tole), (skoraj) izginil mi je ves celulit, oz. je na stopnji, kot sem ga imela, ko sem bila 15 let stara x:o)x (se pravi min.po ritnicah). Shujšala sem nenamerno za 4 kg (že itak sem vitke sorte), predvsem v kritičnih conah (rit, stegna), joški so ostali w:Iw prav tako nisem v obraz videt izstradana :wOOt: , obseg gubic okoli oči se je zmanjšal, koža ni več (tako) izsušena, pusta - lahko rečem, da sem se pomladila x^x Noge mi ne zatekajo več, oz. miniminimalno (pač, če stojim oz sedim veliko; prej tudi gibanje ni pomagalo kaj dosti), športam sploh ne več, odkar hodim na TKM, ker (nimam časa, veliko pa prehodim pred/med službo - pač narava dela, prej sem vsak dan vsaj pol ure, rajši eno uro) sem utrujena bolj, kot sicer (nekaj pripomore tudi dejstvo, da še nisem bila na dopustu) - terapije me kar zmatrajo. Stopala nimam več ledenih/hladnih/prepotenih, ampak so lepo topla ves čas in suha x8Dx pa zebe me tut ne več xcivx (prej sm pa še pri 35+ s kovtrom, pižamo in štumfi na stopalih spala :sori: ). Dr.Pikpik je rekel, da mi je mdr.tudi vranico uravnaval (kao, vranica ima na vesti toploto, kroženje krvi al kako), ne samo ledvica in jetra. Aja, edin čudni učinek akupunkture je bil, da sem dobila menstro 10 dni prezgodaj (že prej sem imela to urejeno ck, ck, po koledarju), poleg tega me občasno cuka po jajčnikih in žilah v stopalih. Po zdr. besedah je to reakcija na akupunkturo - energy flow al kaj :inocent:

Spremenila se mi je percepcija za hrano/pijačo. Kar bi prej še požrla, mi zdaj ne gre več dol po grlu x:o)x tukaj mislim predvsem na svežino/energijo hrane. če je bila prej ovela solata, bi jo malce namočila in ravnotako uporabila, če je bilo kaj nagnitega/rjavega, bi obrezala preč in ostalo uporabila - no, zdej jo mirne duše zabrišem v kanto. Salam, konzerv že prej nisem jedla, zdaj se mi gabijo celo telečje hrenovke in prekajene klobase :xx!: Posegam po bolj zdravi (pa že prej sem skoraj eko jedla) hrani/pijači, mesa (še celo rib, mehkužcev in rakcev x!x ) je minimum od minimuma, sladkarije so mi zanič (prej pa recimo sem kaj takega pojedla, košček čokolade ali piškote npr.). Strašno rada pa jem (pregrešno drago) sladko skuto, prelito z domačim medom in posipano pestjo pinjol x:px ali borovnice s pinjolami :yumy: neky mora bit takega, da rabim to xscratchx xyesx

Zdej, če mam urejeno tole z ledvicami in jetri - ne vem. Da bi bil placebo efekt, ne morem verjeti, ker so "stranski" učinki (našteti v predprejšnjem odstavku) akupunkture taki, na katere ne bi pomislila v ziljon letih xcivx Torej mi je edina logična izpeljava, da se je pa le moralo nekaj urediti na področju ledvic in jeter (pa verjetno še kje drugje tudi), vidno je pač tisto, kar sem zapisala.

Moj zaključek je, da ne glede na vse, toplo priporočam TKM najmanj vsem ženskam (kozmetični in ostali lepotilni subjekti bodo seveda na škodi) je super proti celulitu in gubam, boljše kot vsaka liposukcija, plastika, nategovanje obraza :palec: antiaging, anticelulit. kreme se lah v kanto vrže x8Dx Res pa je, da učinek ni viden čez noč, temveč po npr. enmu mesecu (osebno sem imela vidni učinek po parih terapijah, rečmo po 10 dnevih). To je bila do sedaj moja najboljša investicija (zobarja tukaj ne štejem) v lastno zdravje. Pa še poceni je bila - primerjano z vsemi žavbami, mažami, kremicami, masažicami, tekanjem, kolesarjenjem, miganjem, skakanjem, masiranjem, pilingom, ni da ni, kar sem že plačala v svojem življenju.

Ko berem po netu, mi je samo žal, da se v SLO ne da zdraviti po TKM še z tradic.kitajskimi zelišči/pripravki (ne glede na to, iz česa so), na slepo se pač ne upam kar tako naročat in jest prosto po Prešernu. Dobila sem mokso (hvala, dragi prijatelj xsrcx ), zaenkrat še zbiram pogum in čakam na visok zračni tlak xDDx saj bo tako zdaj, zdaj, pa potem poročam še o izkušnji z mokso x:px

aja, še link: TKM

to je to x:px

N., držim pesti za službo xcrossfingx xgoldfishx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...