Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Ma kaj pa vem, jst ko pomislim kakšna naj bi bila oseba pri 37-ih, se sama sebi zdim še ful otročja, neodrasla, včasih prestrašena, včasih premalo odločna, včasih premalo samozavestna. Jst si pod temi leti predstavljam odraslo, samozavestno, zrelo osebo, ki ve kaj hoče, in tudi ve kako to dobit. Jst sm pa včasih taki otrok... :inocent: x:o)x

Sej mogoče sem pa v določenih situacijah ful bolj psihično močna kot pa marskikateri. x:)x

ma kaj ti to mene opisuješ?

DRŽI SE IN SREČNO!:palec:

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Deli na socialnih omrežjih

Ma kaj pa vem, jst ko pomislim kakšna naj bi bila oseba pri 37-ih, se sama sebi zdim še ful otročja, neodrasla, včasih prestrašena, včasih premalo odločna, včasih premalo samozavestna. Jst si pod temi leti predstavljam odraslo, samozavestno, zrelo osebo, ki ve kaj hoče, in tudi ve kako to dobit. Jst sm pa včasih taki otrok... :inocent: x:o)x

pa dej ne komplicirej. :vragec:

sej imaš vsaj čist zrele predstave x:px :palec: x:Dx x:)x

jaz pa z nogami na kavču, pijem bananin shake in čakam, da Žvau posesa :vio:

pa reč mu, da nej mal pohiti ane... da ti je dolgčas :vragec:

mislmmmm... kwa se ga gre ej... :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

V soboto zvečer grem pa prvič probat na zumbo. Hahahahaha, to bo smeha.

ko se tkole lotiš kake frišne, čist neznane... je mogoče pametn imet mal refoška kje na lagerju... za rezervo... če slučajn spodleti xcivx x:px x:Dx

matr kwa ste vsi pridni stemi marmeladami :eek:

ja, vete med dojenjem mimgrede nakuham 20 loncev marmelade, pa za župo pristavim x:px

Aliana, sm ti kr fovš te energije, jst nimam družine, pa sm crka. Pršla z dopusta čista crka.

Mislm, sej vem zakaj sm crka, pa vseen, no xrolleyesx

bojda je to normalno, emšo, letniki in tko, sam mene jesen čist vsak let zjebe. Nekak štejem svojo starost po jeseni in čist vsako jesen sm zgrožena, kako jesen, sej se je poletje komi začeu xcivx

Doma se je nabralo 38498742358321258459878 srajc za zlikat, da svojih nafrfuljenih bolančkano volančkastih bluzic niti ne štejem xcivx

v totalnem zaostanku s pospravljanjem sem; zdej sem v fazi, ko samo še prestopim, al pa vrata v rastur zaprem x:Ox

sm reva mislila, kako bom letos pekla slivove pite z vanilijevo omako, a sliv od nikjer. Mislm, moji dobavljači še zase nimajo sliv, v štacunah so pa neke gnile mile jere. Je pa hrušk za izvoz, a glih takrt, k bi recimo pasala hruškova pita, je pa doma premalo hrušk :wOOt:

v glavnem, 2011 je ćiiiiiist drgač kt 2010 :fiju:

aja, še posebi za Ale; Ale, to sam pomeni, da si človek x;)x

Ups and downs x;)x

Iški Vintgar je bojda spet nekam preniknil al kaj, bo Aliana več vedla povedat, no sej vmes, k sm to staro novico v prastarem cajtungu prebrala, je lah že nazaj pršla :inocent:

ampak kar sem hotla rečt je, da je blazotno mrzla, ledena, primerna edin za mehur prehladit :vio:

dalj kt do goleni ni za it, ker te od mraza začno kosti bolet. No, vsaj mene so, ampka sm slabo izolirana x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Me prav zanima, kje v chartu se vidi, da sem taka bolj scmizdrana mati x?x

Pozdravcek vsem

nikjer se nič ne vidi... oz... sej skos pravim, da se vidi samo, kar se hoče videt, tko da se zdej nker nč ne vid. x8Dx mogoče pa zato, ker tut ni res.

hvala. pa pozdraw nazaj... vsem... ki jih oz. vas zdej komarji žrejo... ker sem vam tega fouš in vam tut še bom fouš do 1. maja., praznika dela xcivx

nikjer se nič ne vidi... oz... sej skos pravim, da se vidi samo, kar se hoče videt, tko da se zdej nker nč ne vid. x8Dx mogoče pa zato, ker tut ni res.

hvala. pa pozdraw nazaj... vsem... ki jih oz. vas zdej komarji žrejo... ker sem vam tega fouš in vam tut še bom fouš do 1. maja., praznika dela xcivx

alo, pa sej se dela prosti dnevi začnejo že 27. aprila xrolleyesx

za prvi maj pa zmer dežuje, tak da xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

alo, pa sej se dela prosti dnevi začnejo že 27. aprila xrolleyesx

za prvi maj pa zmer dežuje, tak da xcivx

itaq maš prou x:o)x

samo ti gledaš sam praznike... jes pa to kot začetek poletja xsrcx

in tut nobena skrivnost ni, da ko pride 8. avgust... 14.15 popoldne... jes postanem depresiven, razdražljiv.... neznosen... z redkimi kratkotrajnimi pavzami.... vse do 1. maja. -praznika dela xcivx x:Dx

pol pa spet poletje.... si mal pjan... ene 2x po 3 tedne... xcivx pa tko...

lajf je kukr ringa raja.

vse prihaja, vse odhaja

use u krogu se vrti,

zdaj smo tu in zdaj nas ni.

takle mamo. kukr se ti dedec obrne... zmeri ga ma spredej in nikol zadaj... tam je pa zmeri rit, pa je kej notr al pa nč xcivx x:Dx

pet minut pavze...

danes grem po nova očala.

sem bila čsiut prijetno paf, ko je zdaj po optikih kompet obravnava od a do ž, še recept so mi napisal, kompleten pregled itd.

in nova očalca so tu. jupi!

in to po šestih letih.

jaz sem mislila, da slabo vidim ker se pač m ije vid poslabšal, pol pa mi izmeri dioptrijo in glej ga vragca, dioptrija se je popravila ampak imam tok zlo sprskane, znucane, .. šipce x:Ix zdaj mi je tudi jasno, zakaj ponoči težko vidim, jasno, če se mi pa vsaka luč razleze v žarečo kroglo, jaz pa mislila da mam kurjo slepoto o jaz ubogo neuko revše

tko da ja, ena sprememba na meni.

drugač pa sem danes zvedla, da je najboljša kava narejena iz drekcev.

pa kako? čigavih? a to vi resno?

in še milijon vpraašnj sem mela.

baje eni ptiči pojejo kavina zrna in jih pokakajo.

in so to prelestno drage kave bojda.

sam meni ni jasno ali potem te ptiče vzgajajo in jih futrajo samo s kavnimi zrni?

ker če ne, pol pojejo še kaj drugega kot kavo npr. kako glisto torej to ni samo kava ampak glistna pijača http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

mislim ne vem no.

to je isto kot pri medu, ko mi nikol ni jasno ,akko čebele vejo, da morajo nabirat cvetlični med al kostanjev med...

ah grem raj delat

In zelo cenjena je ta kava in jasno nad ultra draga.

Onix! x:Xx

Sem vidla v Elektronski, sam sem se hotla posvetit kot pritiče (da bi šla poslušat), pa še bl mi je pasal kitarce poslušat kot nabijanje (čeprav sem že hotla tko zastavt po opravljenem delu, sam sem rabla se mal sprostit).

Thanx za pogrešanje, lepo je blo tebe zagledat, fajn je blo pa tud tist prebrat. xDDx xsrcx

Ja sej, sej veš da jaz lohk tud leta sem off, pol pa lohk spet zujim okol.

Nekak mi ne sede gužva itd., čeprav zadnjič je pa blo zunaj, sem že pomislila da bi clo šla, pa sem šele pol ugotovila, da je blo v Kranju. Pol pa sej veš - se mi ne da vijavajat, prevozi gor dol itd.

Ampak bom.

Zdej sem pri mami nekaj časa (ne vem če kej veš, kolk si kej sledil, najbrž nč kej dost). Zvrcni kej če te pič. :palec: xDDx

Ale', drži se! xcrossfingx :detelca:

Larisa, ja mi je uspelo eno medlo pofotkat, sam zdej polnim baterije, da bom lohk dol dala fotke (če bom mela srečo x:o)x - k lohk tud vmes crknejo). Zadnjič sem v trgovini vprašala na baterijskem oddelku, pa so rekl da moram v kakšno optično oz. foto štacuno... k tole je res tečno, da narediš 2 fotki in crkne. x:Dx

Čudno nezgodo sem mela dons ponoči.

Na pol v spanju sem šla na wc v temi (k je dost svetlo, k še od zunaj mal sveti) in v bistvu skoraj naslednje kar se spomnim, sem v bolečinah in mrzlem potu ležala na ploščicah v kopalnici in se nisem mogla premaknit, mi je blo za bruhat, sam nisem mogla. V glavnem, očitno sem se prbila v glavo, roko in rit x:o)x in me je kar po tleh vrglo... sklepam zato, ker me boli glava, roka, še najbolj pa rit in sploh ne morem sedet. Ritna kost. :o|o:

Svašta. a sem bla kar mal v nezavesti al kaj, sploh se ne spomnim.

V glavnem še dobr da se ni mat zbudila, k bi se ful ustrašla, k sem tam na ploščicah po celi kopalnici ležala v temi. x:o)x x:Dx

Tko da sem še kar boga. xrolleyesx x;)x

Dons, čez dobre pol ure, je konjunkcija lune in plutona.

ne se kregat pa kenjart pa pazte na poškodbe pa tak. x:o)x x;)x

Lep dan! :palec: :vio:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čudno nezgodo sem mela dons ponoči.

Na pol v spanju sem šla na wc v temi (k je dost svetlo, k še od zunaj mal sveti) in v bistvu skoraj naslednje kar se spomnim, sem v bolečinah in mrzlem potu ležala na ploščicah v kopalnici in se nisem mogla premaknit, mi je blo za bruhat, sam nisem mogla. V glavnem, očitno sem se prbila v glavo, roko in rit x:o)x in me je kar po tleh vrglo... sklepam zato, ker me boli glava, roka, še najbolj pa rit in sploh ne morem sedet. Ritna kost. :o|o:

Svašta. a sem bla kar mal v nezavesti al kaj, sploh se ne spomnim.

V glavnem še dobr da se ni mat zbudila, k bi se ful ustrašla, k sem tam na ploščicah po celi kopalnici ležala v temi. x:o)x x:Dx

Tko da sem še kar boga. xrolleyesx x;)x

o šit.

to je sranje, k ote kr zmanjka in pol nekontrolirano kam prletiš z glavo...

še dobr da si tko dobr odnesla...

ko se tkole lotiš kake frišne, čist neznane... je mogoče pametn imet mal refoška kje na lagerju... za rezervo... če slučajn spodleti xcivx x:px x:Dx

Hehehe, še dobro, da si mi to svetoval. Bo za blaženje ugotovitve o absolutni ročni in nožni disfunkciji, četudi bi bila to zumba za telebane xcheersx x:Ox x:Dx

Matr, dol me vrglo, pol se mi pa še laže, da bo vse obnovil x:px

Drugič bolj na kratko:

Larisa22, res hvala za spodbudo. xsrcx Nisem se dovolj hitro začela učit, zato bom rabla še srečo. xgoldfishx

Lili Mai, zastopim na polno. Kar čimprej naredi (pravi kdo, hehe, xinnox ).

Marsa, zadnje čase si na tapeti, čuvaj se :detelca:

Cookie, delim tvojo energijo, pridem domov in sem adijo... xyiyax

Ja, še dobr. x:)x

Ne nč se ne spomnim v bistvu... (dons sem pomislila da sem se morda ob neko matkino pručko spotaknila, k je zmeraj drugje oz. mal drugač postavljena).

Tenx. x:)x

Sej bo.

sej mam pravzaprav kar srečo.

...

Mat cmari nek sataraš al kaj in tolk dobr diši da sem čist lačna.

Pol pa škljocanje dalje.

Tečn je mal, k moram tko čudn sedet. tko sam na eni strani mam težo, pol se pa zalotim da se ful povešeno držim. no sej pol pa vstanem pa se mal pretegnem itd.

xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, k sm brala tvoj post, me je kr zvil do groze, upam da si že kj bolš, pa da si nisi kj polomilahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ermm.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ermm.gif, take carehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flowerface.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flowerface.gif
  • Lajkam 1
  • Buuuu 1

Kok si sočutna, tenx! xsrcx

Res hvala za skrb.

ja sej mene je tud zvilo, še tud skor mal od groze, k je blo tko nenadno in tko boleče in v bistvu tko čudno... v bistvu kot se ne bi men dogajalo, če ne bi blo tko telesno

(mat sploh nisem povedala in skušam ne nagonsko javknit ko se kej sklonim al pa kej in usedem x:)x - nima smisla da jo skrbi al pa da ko bo slišala kak šumček, da bo priletela v skrbeh...)

v bistvu je skor ziher pručka kriva. taka majhna lahka plastična in po mojem sem jo pred sabo nekak podrsala pol se je pa zataknila.

dons pa kr s težavo škljocam. :o|o:

po polžje.

zunaj pa ful lepo! tak lep zrak, sinje nebo z mal oblačkov, mal pihlja, res lepo.

jaz pa tole.

pol kasnej si pa dam morda jajc pa olja pa med na lase, k mam take kot špage. kot da bi mela drede.

Picasso

Guest Jeti

:eek: Marsa ... brrr ... pazi nase xrainbowx

oh ... tisto zadnjič ... ravno na živc mi je stopila x:Dx

po kosilu sem se spravila brat knjigo ... tko not padla, da nič ne slišim, vidim x:o)x ... zdaj pa počasi s peso na sprehod

lepo bodite :flowers:

ja sej pazim... to se kr ponoč skor mimo mene dogaja. xDDx x;)x

ja sej vem, men se pa tud pogledat ni dal it (saj ni prvo, edino in ne zadnje posiljevalsko oglaševanje).

....

no fino, (sicer precej mukoma) spravila pod streho še en sklop. :switz: xokx

sem si sicer še enega zadala za dons, ampak bom vidla, no vsaj začela bom že...

unga si pa nisem dala na lase, bi me živčno delal če bi mi kje kej teklo, pa še tud ni tolk vroče pa mi ni za imet tiste vlažnote gor.

Bom mela še kar špage dons. x:)x

lep večer! :vio: :palec:

Picasso

ja Marsa taka sm in taka bom ostala, tnx za komentarhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

si me pa spomnla k si rekla, da nis hotla mat povedat, kaj se je zgodl na to, k sm šla enkrat laufat vn, pa mi je spodrsnl, pa sm orng podrsala kolena, pa komi hodila, pa tut nism hotla mat povedat kva je blo, da je neb skrbel, tko da čeprou sm šepala, sm k sm bla pr tastarih tko hodila k da ni nč, bolel me je pa noro, pa še bolj sm mogla pazt kako bom stopla, da neb mat opazla, pa da neb po nepotrebnem skrbela, tko da mi je na srečo uspel to skrit pred njohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif...

lep večer še naprej usemhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flowerface.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flowerface.gif

Jaz pa čisto na psu z energijo. Tako utrujena hodim po svetu, da mi ni za nič - še na fejsovi farmi crkuje vse:))) a dela toliko da se ven ne vidim. (krompir še vedno čaka v zemlji..buče še tudi nekaj štrajkajo tam, orehi bojo po malem, pa trgatev enkrat v tem mesecu). Sem letos nasadila na njivi tudi muškatne buče pa da vidim kaj bo z njimi - rezultat - izmed vseh buč so bile te srnam najljubše :vragec:

V novi službi delam kot črna žwal - saj črna sem itak, zdaj pa še žwal ratala..in zadnjič me ena stranka v smeh spravi. Me sliši najprej - ker pač imam tak močan in zveneč glas...pa pravi...nek poznati glas...pol me zagleda, pade v smeh in pravi: Jebo ti vrag mater,sad budeš i ovo firmu zapravila x:o)x

tak, da se ve...(o tem, da novi šefi poleg ne rabim razglagat:)))

Na stari firmi pa...pridno odvažajo vse kar je vrednega - celo moj kar cenjeni direktor (cenjen z moje strani zato, ker se vsake toliko po fajn človeški plati pokazal), je "ugodno" nabavil službeno vozilo - ker so mu itak dolžni...pismo rosno..a meni pa niso? Dve plači in pol..

Nič ne vlagam,(pa polno faferonov in paprike tam), nič ne kuham marmelad - polno breskev in čudnega sadja...nič.

Megla čista.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz pa čisto na psu z energijo. Tako utrujena hodim po svetu, da mi ni za nič - še na fejsovi farmi crkuje vse:))) a dela toliko da se ven ne vidim. (krompir še vedno čaka v zemlji..buče še tudi nekaj štrajkajo tam, orehi bojo po malem, pa trgatev enkrat v tem mesecu). Sem letos nasadila na njivi tudi muškatne buče pa da vidim kaj bo z njimi - rezultat - izmed vseh buč so bile te srnam najljubše :vragec:

V novi službi delam kot črna žwal - saj črna sem itak, zdaj pa še žwal ratala..in zadnjič me ena stranka v smeh spravi. Me sliši najprej - ker pač imam tak močan in zveneč glas...pa pravi...nek poznati glas...pol me zagleda, pade v smeh in pravi: Jebo ti vrag mater,sad budeš i ovo firmu zapravila x:o)x

tak, da se ve...(o tem, da novi šefi poleg ne rabim razglagat:)))

Na stari firmi pa...pridno odvažajo vse kar je vrednega - celo moj kar cenjeni direktor (cenjen z moje strani zato, ker se vsake toliko po fajn človeški plati pokazal), je "ugodno" nabavil službeno vozilo - ker so mu itak dolžni...pismo rosno..a meni pa niso? Dve plači in pol..

Nič ne vlagam,(pa polno faferonov in paprike tam), nič ne kuham marmelad - polno breskev in čudnega sadja...nič.

Megla čista.

še ena, ki je v fazi bube...

sej bo. :)

danes jaz z novimi očalci.:eek:

očala so hja, opazna, črno bela (brez unih velkih dodatkov ob straneh, ker pol to nisem jaz), ampak

mal mešani občutki so, ker se počutim kot da bi mela gor plavalna očala... :8):

mogoče se moram mal navadit. ne vem.

pa tko kot praviš, marsa, zdej vse bolj vidim, sploh na cesti xcivx

ma ne vem.

itak je meni muka đizosova zbirat špegle.

ma zdej je kar je in gremo dalje.

mi pa mal dol lezejo tko da jih bom morala it dat naštelat.

sicer pa danes imam v planu zelo meditativno preživet popoldne in sicer bom barvala dilce za ograjo.

ene 220 jih moram. če ne bo distraktorjev, zna bit luštno, ker rada barvam. pa še če se bom popackala po očalih, ne bo panike, ker je barva črna, jaz pa mam kot sem omenla, črno belo kombinacijo... mogoče si tisto belo celo pobarvam v črno? bom vidla, kako me bo inspiriralo barvanje x8Dx

... če ne bo distraktorjev, ...

misliš uzurpatorjev :inocent:

men je pa lažje izbirat nova očalca, kt nove hlače npr.

al pa celo kopalke :eek:

dons mam težke plane, kaj vse bom pop nardila, spekla (hrušk na tooooone), sam najverjetneje se bom namesto realizacije samo zavalila na pojstlo, pa če misli zgnit, te pa le xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

men je pa lažje izbirat nova očalca, kt nove hlače npr.

al pa celo kopalke :eek:

jaz mam tako obliko glave in obrvi da mi sodobna očala sploh ne pašejo.

še najboljš sem se počutla ko sem v rosnih letih nosila lenonke.

tle pa klinc neke okrancljane z draguljčki pa dejte no.

sicer pa bi morala met najmanj tri pare očal (pare....)

da bi pasale na barvno kombinacijo z oblačilci :fiju:

aaaa :eek:

a pa lah nosiš vse tri pare naenkrat :inocent:

x;)x

jst gulim enainiste že 7 let, pa jih mislm še ene tok - če se dioptrija ne bo bistveno poslabšala in ob predpostavki, da jih vmes ne polomim

men je sam važn, da vidm skoz dobro, pa da pašejo h ksihtu in lasem, kake barvne kombinacije xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...