Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

men je sam važn, da vidm skoz dobro, pa da pašejo h ksihtu in lasem, kake barvne kombinacije xcivx

:palec:

jst bi tud mela ene te iste, ampak sem mela spraskane šipce...

cashew-erdnuss geback

je moja ternutna adikcija

matr sploh ne morem nehat jest

sicer pa jih priporočam, so res sluuuuuurp!!!!!!x:pxx:px

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Deli na socialnih omrežjih

Hofer piškotki? :inocent: Mneni so tud fajn, dokler kake plesni ne začutim zraven :o|o: so iz takih sestavin, da se včasih očitno mal ponesreči, sem že parkrat dobila okus po plesni, na kar sem pa čist alergična (ker sem baje alergična na plesen) x:o)x

Cookie, jaz predlagam, da pustiš hruške in se mal sebi posvetiš .. če bodo počakale prav, če pa ne pa pač .. jaz sem jih tud skor en teden imela v kleti in jih potem pol plesnivih stran zabrisala, preden sem našla čas za narezat jih in v sušilnik vržt eno porcijo .. prioriteta je Cookie, ne hruške, v mojem primeru pa tamala in ne hruške ;)

(moram si en nickname za punco zmislit, tale tamala mi ni preveč všeč ... )

pa ko smo že pri nickih ... sem zadnjič razmišljala .. da sem imela tko ene 10 let v planu svojemu otroku dat ime Aliana .. ko je pa prišlo do tega, je pa zvenelo tako .. izrabljeno po eni strani in 'moje' po drugi strani .. tko da priporočam, da ne uporabljate najljubših imen, ki bi jih pogojno radi še kdaj uporabli, za svoje nicke x;)x še dobro, da je imel I. kul idejo in je bilo tole v bistvu prvič, da sem se v trenutku strinjala z njim in nisva nič rabila kompromisov sklepat :)

Marsa .. berem tele tvoje 'polomije' .. :o|o: se kar grozno sliši, dol past sred kopalnice in pozabit kaj je dogajal xcivx pazi nase :sori:

Našla zadnjič med pospravljanjem moja zadnja očala .. so ful lepi okvirji v bistvu, prvi, ki so mi bili res všeč, frendica pomagala zbrat ... pa kar nimam srca, da bi jih stran vrgla, očitno jih bom spravila za takrat, ko bom spet rabila očala .. ker so praktično novi okvirji, sem šla kmalu pol na operacijo in jih nisem več rabila .. (nekdo je zadnjič spraševal za laserske operacije, sem kar nekaj o tem napisala v temi o očalih, mal treba pobrskat ..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hofer piškotki? :inocent: Mneni so tud fajn, dokler kake plesni ne začutim zraven :o|o:

hja.

verjamem.

sem zadnjič pa kupila NOV in datumsko ne star sir, oriđinale zapakiran, pa ga odprem in ves plesniv. Ja nič pazit je treba.

sem zadnjič se na to spomnila (na 'aliano' in sem prav na to pomislila... xDDx da itak ga pol ne morš met xDDx).

No jaz mam lohk Mimi.

Nisem vam še povedala, ampak nekaj časa sem 'sodelovala' na enem portalu s tem nikom (in ne s svojim), ker me je zanimalo, kako je, če si 'navaden obiskovalec' in je blo prav zabavno. xDDx

So me pol že poznali, se jezili name itd., tako kot tu. K v bistvu sem bla ista oseba. no sej nekoč sem se celo predstavila.

No in ko se je tu kdo pol kdaj pritoževal zaradi žalitev, mi je bilo res hecno, ker kolk so mene tam znal prežalit (recimo en mi je napisal da imam 2 možganski celici :P, da sem bla komunajzarska rdečuharska ZAURALSKA PLAČANKA in čefurka, je blo še najmanj in dnevno na tapeti). In mi jasno na kraj pameti ni padlo da bi pisarila uredniku (čeprav ga poznam, a on ni vedel da sodelujem) ...

Tko, zanimiva izkušnja.

To je blo v tistem času, ko je tle bla totalna beda pa mi ni blo za sodelovat, sem tud jaz se hotla pogovarjat neobremenjeno, ne pa da sem jaz na svetlobi, ostali pa v temi. Pol smo bli pa vsi v temi. xDDx

.....

Men je najtežje kupovat kopalke in hlače. aja in modrce. predvsem ker se moraš čist slečt, tisočkrat.

Očal pa ne, jih pa tud jaz težko najdem zase. Prvič ker imam majhno glavo, drugič pa ker imam... *arhaičen obraz* x:o)x in majhna usta in so me pol sama očala.

Mi pašejo taka mal 'starinska', no v bistvu taka kot jih imam. x8Dx

Jih imam že 10 let al kolk, zelo zadovoljna. x^x

Jih pa zlo mal nosim, kr pozabim.

Ja Aliana, se spomnim, saj tebe sem imela mdr. v mislih, ko sem mat bodrila za operation.

Mogoče se spomniš katera tema je bila (slutim da ni edina x;)x), pa da združimo oz. scitiramo?

Danes nisem mogla spat ponoči in sem gledala nočno nebo in je blo ful zvezd!! sploh nisem štekala, česa takega pa tu že dolgo nisem vidla... valjda ni una svetla fleha od Iskre butala (ker to je tolk svetlo in se odbija od okna in mi direkt sveti).

Še clo nlp je bil. xDDx

V bistvu je bila taka *zvezda* vseh barv, ki se je vrtela pa mal premikala, glede na ostale obrise pa sem lohk locirala položaje in je dejansko lebdevala vsakič mal drugje.

Karkoli je blo, je blo odštekano. xDDx

Sedalo me dons malo manj boli.

Sva pa z mat mal sitni. Komaj čakam da bo kosilo (stročji fižol s smetano in peteršiljem in krompirjem :yumy:). x:o)x

Jaz znam imet zelo dolgočasen okus. x:)x

...

Prijeten dan! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(moram si en nickname za punco zmislit, tale tamala mi ni preveč všeč ... )

pa ko smo že pri nickih ... sem zadnjič razmišljala .. da sem imela tko ene 10 let v planu svojemu otroku dat ime Aliana .. ko je pa prišlo do tega, je pa zvenelo tako .. izrabljeno po eni strani in 'moje' po drugi strani .. tko da priporočam, da ne uporabljate najljubših imen, ki bi jih pogojno radi še kdaj uporabli, za svoje nicke x;)x še dobro, da je imel I. kul idejo in je bilo tole v bistvu prvič, da sem se v trenutku strinjala z njim in nisva nič rabila kompromisov sklepat :)

..)

men je Žvau tko prisrčna xsrcx

k gre v bistvu za nežno, majceno, total nebogljeno bitje, pol pa tak nick x:px

pa se uravnovesi x;)x

moja Pesjanka se tut bere tko ogromno, popadljivo napadalno (ok, sej to tut je, ampak je zarad lastne bojazljivosti), pa še 5kg nima xDDx

hja.

verjamem.

sem zadnjič pa kupila NOV in datumsko ne star sir, oriđinale zapakiran, pa ga odprem in ves plesniv. Ja nič pazit je treba.

plesnive zadeve se odnese nazaj in če kdo oponira, se pokliče tržno. Basta.

Ne bom se jst pregovarjala za svoj težko prisluženi denar x^x

no, lah pa tut kak medij, če je kdo maščevalno razpoložen x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Tule sem nekaj strašila x:o)x

Tlele je pa menda začetek kalvarije x:o)x in se pol vleče ene par strani ...

tlele je pa natančen opis x:px

pa mimogrede: uf, kolk časa nazaj je že to in kolk drugih ljudi se je po forumu sprehajalo pa kolk fajn smo se imeli :2src:

btw2: pa očitno mi ni tolk hudo, če imam čas že eno uro brskat po netu in iskat objave x:o)x Bejbi sicer v vozičku zraven, jo mal guncam skoz (in ugotavljam, da treba wd40 nabavit, ker škriplje), ker nekja mijavka ... grem še nekaj pojest na hitro, ker se mi zdi, da se počasi zbuja .. pa cunje dat sušit :inocent:pa ... pač, kaj pametnega še naredit x:o)x

loesje

Spet nazaj -

men je Žvau tko prisrčna xsrcx

k gre v bistvu za nežno, majceno, total nebogljeno bitje, pol pa tak nick x:px

pa se uravnovesi x;)x

moja Pesjanka se tut bere tko ogromno, popadljivo napadalno (ok, sej to tut je, ampak je zarad lastne bojazljivosti), pa še 5kg nima xDDx

plesnive zadeve se odnese nazaj in če kdo oponira, se pokliče tržno. Basta.

Ne bom se jst pregovarjala za svoj težko prisluženi denar x^x

no, lah pa tut kak medij, če je kdo maščevalno razpoložen x:o)x

Ja, štos je v tem, da imava trenutno dve Žvau-i doma x:o)x ena je sesalc, ena pa tamala .. sam se kar strinjam, bo po moje sesalc dobil drugo ime .. (sorodniki čist zgroženi, ko se kaj o tamali pogovarjamo in midva izjaviva kaj v stilu: tale naša Žvau x:o)x pa zadnjič sva rekla, da žre in je bil cel halo x:px sam če pa res .. temu kar ona dela, kadar je ful lačna, pač ne moreš rečt 'papa' x:o)x x:Dx )

Žvau it is, torej :palec:

Ja, včasih odnesem kaj nazaj v Hofer, nikol ne komplicirajo, vrnejo denar b.p. Zato pa najrajši tam kupujem .. še za kakšne preveč zrele banane (ker ponavadi iščem bolj take, ne preveč zelenih) mi kar na blagajni pritisne 25% popusta, tud če ni na vrečki nalepke .. kao, ker so že čist boge :palec: Sam telih piškotkov se mi pa še nikol ni dalo nazaj nosit ..

loesje

Spet nazaj -

oba sta menda temeljita, pa vsak zase je specializiran :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

aliana, če si čist poštena, maš doma zdaj dva sesalca :P

vprašanje, keri bolj sesa B)

x:Dx x:Dx x:Dx ampak res, ja :)

mislim, da je glavna razlika v tem, da ima en gumb on/off x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Evo mene, sem po moje uspešno uštimala zadnji izpit. Ihaaaaaaaaaaa :onfire: No, upam, da se ne veselim prehitro, jutri izvemo. Sem zdaj zvečer že kar preventivno deci, no mogoč tud dva, refoška :frog:

Aliana, sem na hitro prebrala o operaciji oči, super, da si opisala. No, sej, nisem še glih resno razmišljala. Če pa bi, bi rajtam tudi obe očesi. Moja soseda je tudi bila, pa tudi pojamrala, da hudo.

Tamali boš pa najbrž našla kakšno ime ob kakšni njeni značilnosti. Naš tamali je tudi še vedno tamali, čeprav je najvišji v družini sedaj, hehe. Moževa mama je otroke klicala po živalskih vzdevkih: tigrček, medo, mucica, pa še kaj. Meni so simpatični vzdevki: tamalčka, biskvitka,žametka, za mojga sem včasih kar pošastka ali pa Gizelca, ali kaj podobnega, hehehe. Starejšemu sinu govorim sine. Malo južnjački x;)x Najboljše se pa vzdevek prime, ko nastane spontano.

Cookie hruske te bodo pocakale, lahko pa da bodo malo spremenile videz x;)x . Opazam takole malo z distance, kako zahtevni smo Slovenci, kako mora biti nas seznam opravljenih zadev na dan obvezno daljso pd ene alineje. No tule so mi razlozili, da ce opravis eno, zmagas, ce imas pa tri si pa prvak. Jaz se uspesno prilagajam okolju in tempo vidno pada. Tla doma ze lep cas niso srecala niti metle niti vode, pa se meni ne zdi tako tragicno, no mogoce je delno tudi posledica mojega ne ravno sokolskega vida zadnje case x:Dx , definitivno so v vsaki situaciji prednosti.

ALiana si res strasna, se ne das motit sploh. No mi ne slingamo, je pa zdajle v stolcku za jest v kuhinji, kjer se ji kmalu pridruzim, ko zacne malo bolj intenzivno telovaditi z glasilkami. Glede nickov pa, ne morem reci svoji hcerki Pujska ali kaj podobnega, cetudi je mati Pujsita, bo kar Nina, tako kot je tule vsak dan.

Marsa upam da je tecnoritis ze spokal, sicer pa mi jedli strocji fizol v solati vceraj.

Mesan dan danes, ugotovila, da sva uspesno usjali en uhancek, upam, da ga najdemo, ce ne bo pa treba nove enake kupit, ker imajo posebni pomen. Pa na banko sla za brezveze, sem nekaj narobe sklepala.

Doma sem si zaradi pregretosti in za odplaknitev bancno uhaqnskih frustracij privoscila pivo in zdajle rahlo munjena skaklam okoli, je pa svet videti precej lepsi x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Bravo Silvija :palec:

Danes dobila rezultate. Naredila maturo, imam že vse listine, ki to dokazujejo x:Dx xDDx x:o)x Zadovoljna. Zeeeloooo x:px :switz:

Nazdravljam pa s čajčki in lekadolom :ill: Včeraj zakuhala, danes letala okrog z vročino 38,7 in se počutim čisto zmozgano in fuč. Očitno je prišlo za mano, saj se že od nedelje počutim vsak dan slabše, danes sem pa aut. Prav hecno mi je bilo zadnje dni, ko se mi ni bilo treba učit, ma prav zgubljeno sem tavala po hiši. No saj ni, da ne bi imela kaj drugega delat, a zadnje pol leta sem samo tiščala glavo zdaj v en učbenik, zdaj v drugega, pa vseeno manjka, čeprav sem komaj čakala, da se neha. xcivx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Silvija, super, sm vesela zatehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, na kj tazga se pa splača nazdravthttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

zalaya, čestitke tut tebi, sm vesela zatehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, ja verjetno je res prišlo za tabo, upam, da boš kmalu bolje, sicer je pa sedaj eno poglavje uspešno za tabohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon180.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon180.gif obemahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

silvija, jeeeeeee http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ylsuper.gif

zalaya, jeeeeeee http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ylsuper.gif

obe sta FACI!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Hvala Larisa xsrcx

Zalaya, se sploh ne čudim, da si zbolela. Jz tudi danes čist scirana, noge me bolijo od napetosti in živčnosti. Je kar pritisk takole pred izpiti. Meni je najhujše, da ko grem na izpit, v glavi čutim samo praznino. Sploh ne vem, od kod potem potegnem na izpitu. Enkrat sem skor ušla z izpita, ker se mi je zdelo, da ne prenesem več pritiska. No večinoma je bilo pa ok, sploh če sem vedela, da mi vprašanja ležijo. Če pa ne, sem pa tudi poskušala po svoji logiki. Je pa včasih kako vprašanje, ko lahko sam poveš pač en stavek, vse ostalo pa nek umeten strokovni jezik in naštevanje alinej ...

Zalaya, stres je prišel za tabo, pa bo kmalu ok. Bravo :onfire:

Hehe Cipcipillow x;)x in Lili Mai. Hvalaaaaaaa xsrcx

Guest Jeti

najprej malo xwizardx ... vspodbude :vtz: ... čestitke za opravljene izpite in delo xokx ... za mamice in malčice :flowers: ... proti nadlogam in težavam xgoldfishx ... za čim lepši dan :detelca:

se pogovarjate o vzdevkih ... vodnarček bil v zgodnjem otroštvu "čuri muri" ... v oš "zajček" ... kadar je kaj našpičil "ti presneti mulc" ... v srednji šoli in včasih še danes "izgubljeni sin" ... ker smo ga tako poredko videli, ponavadi šele zvečer v postelji x;)x

lev je bil včasih "mrož" ... ko sva se spoznala je imel brke ... kasneje "ježek bodiček" ... zaradi narave dela se je bolj na poredko bril ... zdaj je pa "bajsi" :inocent:

mami velikokrat pokličem "muca" ... ker se tako rada stisne k meni ... očka je "srečko" ... že iz otroštva

huh ... pa je res muka kupovati določene stvari ... očala morajo biti rdeča, kovinska ... jih nosim dokler jih ne polomim, ne glede na modo

moderci xrolleyesx ... zdaj jih kar naročim preko spleta

čevlji, še huje ... samo sem včeraj staknila luštne, mehke, z gibljivim tankim podplatom in še cele podložene z umetnim krznom za zimo

puloverji ... gledam vse neke žalostne, temne barve ... črno, modro, sivo, rjavo ... vprašam prodajalko, če imajo kaj bolj živahnega ... pa pravi, da so dobili same take jesenske barve ... halo ... "jesenske barve" so zame zlata, vsi odtenki od rumene, oranžne, rdeče, bordo, tople rjave ... ne pa ta žalost

razmišljam, da bom začela kupovati kar preko spleta ... saj v večini primerov lahko vrneš, če nisi zadovolje ali zamenjaš, če si zgrešil velikost ... in to s plačilom po povzetju

danes se zbudim z rdečimi pikami in srbečico ... hitim kazat levu ... pa mi reče ..." saj mušnice imajo tudi pike" ... najprej mi je kar sapo vzelo, pol pa v smeh x:o)x

malo sem se umirila, ko ni več take vročine in lažje delam ... dans filam paprike za nekajkrat ... se potepam tudi čez dan ... ponovno me je zagrabilo veselje, do branja knjig

lepo bodite:flowers:

Včeraj imel zanimiv dan...bil malo raztresen pol stvari sploh ne vem kam sem dal, pol pa itak pozabil, neka luč se je kar prižigala sploh ne vem kako...Pridem v nočno en lift malo štrajkal, danes zjutraj pa zgleda da je nehal...Se lepo vsedem na stolček začne TV na computerčku malo cigu migu migat. Na drugem monitorčku slikce od kamer kar nestanejo in prikaže se napis reload...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

Čez približno eno uro pa vidim neke človečke kako se kao tepejo. Kasneje se je izkazalo da so kao neki umetniki in da so prikazal pitaj Boga kaj. Po moje neko ljubavno sceno z ljubimci, prevaro, ljubosumjem...Bilo podobno nekaj med plesom in baletom. So pa bili dobri da so se valal po asfaltu...Kasneje so šli pa v kafič na pijačo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Se malo prošetam po svežem zraku in vidim da se je tudi roloju od garaže malo "strgalo" in da dela kakor mu paše...Končno mislim da bom imel malo miru pa začne še telefon kar nekaj sam od sebe govorit...ga nisem niti pipnu...najprej sem mislil da je naštiman kao za prosto govorjenje, ko mi pa začne nekaj nakladat da številka ni dosegljiva mi ni bilo pa nič več jasn...potem sem se šel pa malo odmarat na foteljček, gledal reflektorčke, smečare, policajčke, turiste, neke art človečke, golobe, mačke...Kaj vse se vidi ponoči okol glavne postaje...bolje kot internet TV...Sploh ne vem zakaj eni plačujejo za TV, če od 150 kanalov večino časa dobesedno ni nič pametnega za gledat...samo nekaj ponavljajo na vsake toliko časa...No ja če človek nima kaj pametnega za gledat lahko pa še zmeraj preklopi na kakšen zen channel al pa moda fashion...Baje gledanje morja in poslušanje valov pomirja...malo new fashion kolekcije zraven pa tudi ne škoduje...baje morajo nekateri človečki vedno biti na tekočem z modo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Predpostavljam da je vse to vpliv bližajoče polne lune...in da se je zaradi tega elektroniki malo zmešal...mogoče se je pa meni malo odrolalo...Hm, dvomim ker sem že itak malo odpiljen...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ja Brezo, živi bili pa vidjeli i(li) doživjeli. x:o)x x:Dx x;)x

Haha, Jeti, mušnica! x:Dx

Modrci? K men pa kar v kaselc pridejo brez naročanja. xokx (x;)x)

No sej modrcev ni nikol preveč, jaz mam kar rada perilo in ga mam ful (pa še premal x:px). Ravno včeraj sem enega novega sprobala, turkiznega, kolk je nad lep!

Očala mam pa tud jaz rdeča, sam ne kovinskih (k dobim alergijo po obrveh itd., pa mi sploh ni blo jasno kako to da mam okol oči... pol sm pa poštekala da je od okvirjev kovinskih).

Včasih sem morala kovinske štilčke vse prešit na gumbih od kavbojk itd., zdej pa kr nimam več alergije na to, tud če ni prešito in je na golo kožo. To je res super, grozota je imet alergijo okol popka. :o|o:

Sploh kjerkoli. x:o)x

Jaz sem si pa vzdevke sproti zmišljevala, se jih sploh ne spomnim več.

ampak so bli čist spontani al pa taki. recimo če je imel tim mumps, je lohk bil tud mumpsek. x:)x

Dons se mi je sanjalo, da sem v pižami okol hodila, po raznih eventih kjer je blo ful folka nad zrihtanega. x:o)x x:Ix :o|o:

Kao nekaj sem šla sam dol in kar v pižami, pol pa kaj jaz vem, sem bla kar v enih prostorih, nekih partijih al podobnih placih s ful folka in ful zoprno in nerodno mi je blo k sem bla v pižami. Tečn. x:o)x

(sam boljš kot pa če je ne bi imela x:px x8Dx)

Tle škljocam in ibungiram, popoldne sva pa povabljena s tamalim na kosilo k eni frendi, k se nisva videli že po mojem vsaj 10 let in sta zdej tim pa njen sin se nekaj skompala.

Je fajn, slikarka oz. ilustratorka, zelo nadarjena, mi je nekoč dala ful barvic pa vsega... k sem ji rekla 'če me nauči risat'. xDDx pa mi je vse to dala pa rekla ti sam riš. x8Dx

Pa 2x vsaj mi je že job zrihtala priložnostni (tko fajn, enkrat pri filmu in drugič v gledališču) in blazno sva prežurali skupaj, super ženska z dbest smislom za humor, tko da sem prav vesela da se bomo vidli.

Pa da se mal raztresem od teh *umskih poslov*. xDDx

Mam še vedno mal glavo pod prešo...

Lep dan! xDDx :palec:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...

Dons se mi je sanjalo, da sem v pižami okol hodila, po raznih eventih kjer je blo ful folka nad zrihtanega. x:o)x x:Ix :o|o:

Kao nekaj sem šla sam dol in kar v pižami, pol pa kaj jaz vem, sem bla kar v enih prostorih, nekih partijih al podobnih placih s ful folka in ful zoprno in nerodno mi je blo k sem bla v pižami. Tečn. x:o)x

(sam boljš kot pa če je ne bi imela x:px x8Dx)

...

men se dans sanjalo, da sem bila popolnoma gola v službi. In mi še nerodno ni bilo nič. Pol sm se pa naenkrat znašla z oblečenimi sodelavkami v štacuni (ala hiper nekaj, večje od SPARA al pa Merkatorja). Pa so bli štantki in je bil en zagrnjen štant, notr pa vampirji :vio:

sm se ga v loku ognila, no dva sodelavca je pa pozaugal not x:o)x

pravzaprav sem dans izredno slabo spala, stalno sm se neky zbujala, pa na WC (kaj pa pijem pred odhodom v pojstlo :o|o: ), pa mimogrede sem še pralni stroj dala na dodatno izplakovanje perila (če se da, pereva samo ponoči), tko da sm dans še mal večja crka, kt sm bla včeri.

Sm pa zato se včeri po službi dobila s kolegico na klepetu, ki se je raztegnil v sprehoooooood in sm šele zvečer dam pršla. In valda, nič od nič.

Hruške so :palec: mal menjajo barvo (od besa, verjetno), pa neke hude frise skisane, sam klinc xrolleyesx

Pujsita, upam, da ste našli založen uhanček, je tečno, če se glih "taprvi" izgubijo :sori:

Čestitke vsem izobraženkam (Zalaya in Silvija) :palec:

madonca, tole pa ni kar tako; ob delu, družini, še študirati in maturirati x:Ox

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest Jeti

Marsa x:o)x

men je tudi všeč barvasto spodnje perilo ... ne samo belo, kožna mi ni všeč, črno pa oblečem zelo, zelo redko ... samo je težko dobiti modrc brez kosti, bombažen oz. s čim manj umetnih vlaken v takšnih barvah xcivx

znanka je enkrat pravila, da je imela alergijo na spermo ... se zraven še pohecala x;)x ... samo takrat ji ni bilo prav nič do heca

pižama party x8Dx ... čeprav samo v sanjah ... a je bilo v lj pred leti tudi v modi nositi pižamo? ... eno poletje sem okoli strašila s takimi hlačami (bolnišnična pižama je bila, taka modra, črtasta) ... iz zgornjega dela sem naredila pa brezrokavnik x;)x

prijetno popoldansko druženje :vio:

aja Brezo, ne bo še tako kmalu ščip (v ponedeljek).. saj je bil komaj dobro krajec...

Včeraj je bila tako lepa lunca z mavričnim sijem okol, pa sem jo hotla fotknit in... guess what! x:o)x

Dons ponoči sem tud gledala zvezde in so ble lepe, samo ne tako kot prejšnjo noč, očitno je blo mal oblačno bolj al megleno al kaj.

Nekaj ne spim dobr par dni, mam čist čuden ritem...

In pol take čudne stvari razmišljam...

Pol pa grem k oknu in gledam nebo in kar je pač na obzorju.

Včas vidim čudne stvari, recimo ko nekdo s svetilko sveti... je kot v kakšnem filmu, pa še k je glih mensezdi finančno ministrstvo. x:o)x pa tko zgleda kot da kdo besno kej počne tacga... vohunskega al pa kej. sej lohk da so čist drugi prostori pa bogve kaj je. samo je res hecno ko tista svetloba od žepne svetilke neartikulirano divje svetleče poplesava...

pa nebotičnik je lep, tak skrivnosten, podnevi je pa skoraj grd.

aja mavrica (sej ni nč posebnega, sam pač my own private xDDx)

Neboticnikzmavrico.jpg

Picasso

men se dans sanjalo, da sem bila popolnoma gola v službi. In mi še nerodno ni bilo nič. Pol sm se pa naenkrat znašla z oblečenimi sodelavkami v štacuni (ala hiper nekaj, večje od SPARA al pa Merkatorja). Pa so bli štantki in je bil en zagrnjen štant, notr pa vampirji :vio:

sm se ga v loku ognila, no dva sodelavca je pa pozaugal not x:o)x

pravzaprav sem dans izredno slabo spala, stalno sm se neky zbujala, pa na WC (kaj pa pijem pred odhodom v pojstlo :o|o: ), pa mimogrede sem še pralni stroj dala na dodatno izplakovanje perila (če se da, pereva samo ponoči), tko da sm dans še mal večja crka, kt sm bla včeri.

a dej! hecn (da si mela podobno, sam čudn, ti si bla naga pa ti ni blo nerodno, jaz pa oblečena pa mi je blo x:o)x x:Dx)

ja jaz tud slabo spala in čist out bla in čudna in off in vse... :o|o:

dons tud še kr zgažena.

ampak sej bo. xupx (xpolzx :switz:)

Marsa x:o)x

men je tudi všeč barvasto spodnje perilo ... ne samo belo, kožna mi ni všeč, črno pa oblečem zelo, zelo redko ... samo je težko dobiti modrc brez kosti, bombažen oz. s čim manj umetnih vlaken v takšnih barvah xcivx

znanka je enkrat pravila, da je imela alergijo na spermo ... se zraven še pohecala x;)x ... samo takrat ji ni bilo prav nič do heca

pižama party x8Dx ... čeprav samo v sanjah ... a je bilo v lj pred leti tudi v modi nositi pižamo? ... eno poletje sem okoli strašila s takimi hlačami (bolnišnična pižama je bila, taka modra, črtasta) ... iz zgornjega dela sem naredila pa brezrokavnik x;)x

prijetno popoldansko druženje :vio:

ja jaz nikol nisem še imela perila kožne barve... aja lažem, ene tangice. k mi pašejo bele hlače. x:)x (x;)x)

največ mam črnega, pa tudi modrega, obožujem sinjo barvo za perilo al pa pastelno zeleno, sicer pa ne nosim pastelnih barv. belo perilo mi je nad lepo, sam mi ne paše, razen poleti (sem presvetla al kaj).

alergija na spermo? x:o)x

trapast. mogoče pa sam na določeno?

prvič slišim.

sej sperma je zdrava, beljakovine pa to... :8):

Ne ni blo a la pižama party, haha! x:o)x

v bistvu je blo totalno smotano...

(ampak je bla pa vsaj sveža dišeča pižama pa ena še kar lepa... modra :vio: - tko da ni blo total grozotno počutje, samo neprijetno in najrajš bi pač bla nekje drugje. recimo v postli, če sem že bla v pižami xDDx)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...