Aliana 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 Berem tele dogodivščine Tlele vam pošiljam en paket žavbic, čajčkov, pobožev, popihov in kar še rabte za spravit se k sebi, pa si vzemite ven, kar rabite Mene trenutno v lajfu moti edino to, da se je nekaj mraz začel ... Tamala že tri noči ful pridno spi, zjutraj se zbudi okol 7h, 8h in se čist skulirano ukvarja sama s sabo tam nekje do pol 9h, da se jaz k sebi spravim I. se danes smejal, da jo že zdaj navajam v postelji lenarit Pa ful fajn se imava laufava okol cele dneve, skoz v avtu, po obiskih, na kavicah .. al pa doma s slingom skakljam okol in se crkljava in vmes še kaj pametnega naredim .. Včeraj sva bili v službi, danes greva spet malo pogledat .. da damo poleg koristnega še moji mami priložnost, da se z vozičkom okol sprehaja sta šli račke gledat na fužinski most pa spotoma se morava pri teti v službi ustavit, me čaka ena gajbica jabčkov ... Pa ena gajbica sliv me še čaka, se jih je treba lotit čimprej (takoj zdaj bi blo super), ker že plesnijo .. mislim, da bo še ena porcija marmelade padla pač čist klasično jesensko življenje Jaz bi lahko riž jedla vsak dan, celo leto .. okol mene ga pa nihče preveč ne mara, tako da je pol samo 1x na teden na sporedu .. rojena na narobnem koncu sveta 5 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 Se zagrebem za večino od v prvem odstavku ponujenega! (pa ja, saj znam deliti še s kom ) ... grozen glavobol,v pon.izpit (opcija - ne naredim - ni opcija!! )za popiiii živčna po pa folk, ki misli, da če delaš doma in imaš še druge obveznosti, da si lahko kar kadarkoli in za neomejeno dolgo na razpolago :xx!: ... lepo se imeje,grem ugotavljat, kako naj se sestavim/pozdravim/spravim študirat in čimveč prebranih stvari obdržat v glavi! 3 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 hej bolni(č)ki da se vam pridružim, prehlad bom s sabo prnesla klinc, ona srbska štorija me je obdarila s prehladom in to mene, k sm praktično še frišna od akupunkture, pol pa tkole v bistvu pijem čajčke, pa meljem si pesine sokove s korenčkom in jabčki, pa tlelele v službi probam bit koristna, tablet se pa ne upam na moje frišne ledvičke jest xrosex v glavnem, zbolela sem zato, k preveč laufam okol, namest, da bi šla lepo v horizontalo, pa nej gre vse v izvorno mesto si pa skor ne upam jamrat (k jamranje je za stare babe ) k vem da sm si (za vse) sama kriva ********Pujsita, pozdravi si no že tist uč, ga boš še dolgo rabila pa zob tut no, madonca ma pr vas mlade (pesin sok pa tak kak , če maš pa še Amoksiklav pr rok, si pa sploh zmagala) Aliana, še zmer sm ti fovš za vso energijo, mi je pa ful lepo brat, kako fajn se rihtate, pa da zraven še tolko postoriš unbelievable jaz bi morala ( ) najprej spucat oni sušilec sadja, pol se pa divje vreč med odpadla jabka in besno krhljat inu sušit za suhe krhlje, pa si mislim pa pa kar je pa dizaster numero uno je pa to, da niti enkrat samkrat nisem v tem letu spekla niti ene same slivove pite pa slive grejo h koncu eh 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 kar je pa dizaster numero uno je pa to, da niti enkrat samkrat nisem v tem letu spekla niti ene same slivove pite jo jsam res... pa kako si (nisi) mogla, h??!! mal se hecam.kok vas je ene fajn brat.meni prav polepščkate dan.tok da - hvala, a ne? kaj pa naj jaz povem... hm, aja, Aliana, ti ko tok sušiš, a maš sušilc v nadstropjih (un ko ga skos hodim gledat v merkur), ali pa morda ti al ikdo drug suši tudi v pečici?jaz bi sušila, pa ne vem, kje oz. se mi ne da eksperimentirat, nimam časa, pa naj kdo drug to naredi pa poroča, jaz bom pa samo pobrala dobro. danes bom visela cel dan v službi - do zdaj se nisem utegnila vsest, je blo cel dan kaj, pa en otrok skup zlezel, pa drugi driskal, pa tretji ne more noter jest - je treba z njim ven, pa en se mi je sklofal, pa je obljubil da se ne bo, pa ... pestro, pestro. no v glavnem, sem si za danes, ker govorim pred javnostjo, oblekla belo srajco in šele v službi ugotovila, da tanapačno od edinih dveh belih. To mi je mami dala, njej premajhna, ampak vidim, da se odpira pri gumbih - pa ne počez, ker mi ni široka, ampak lepo navzven, tko da če od strani iz pravega kota kdo pogleda vame, vidi kožo, mordc, kožo.no vsaj modrc je v stilu če že ne druzga. ampak mi je vseen mal zoprn, , si jo skos pol na pol nezavedno dol vlečem...ah bo že. kaj še...včaraj gledala uni španski film na enki, jah, sem pomislila na naše otročke.. težko in zaj****.. in moja lastna otroka sta se tako pridkano in mirno igrala (drugač bi morala že v pojstli bit) -kot da bi vedla da mami hoče gledat tv. ati ma košarko ob sredah, zato jaz 100% šef takrat, samo v opombo. in še haus se je začel spet, jee! kok je men on fajn. sej v živo tazga človeka met ni tko enostavno, po moje bi mu že kufre spakirala . kaj še... pa nič pametnega v bistvu pol pa kr neki ztipkam pa kavo pijem vmes - sem si noter raztopila čokolado, a glej ga zlomka, nimam paličice da bi zmešala čokolado, zdaj se je vsedla na dno in neki vrtim kavo da bi naredila centrifugo, da bi vseen zmešala ... ja ja sej že grem, pa pa! 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 Uredil delo osebi, ki ni drzavljan EU, ki je porocenas slovensko drzavljanko ... Bilo kar nekaj telefoniranja naokoli, ukvarjanja z birokracijo, ... Zapravil nekaj dni casa in ugotovil, da je Slovenija dobro zascitena pred delovno silo iz drzav, ki niso clanice EU ... Zdaj sem povabljen na pocitnice preko Atlantika ... Maybe naslednje leto [http://www.hecanje.com]. -) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 Aja, Cipci in ostali ... sušilc .. smo imeli že večkrat debate .. in skoraj pozabla povedat ... trenutno imajo v Merkurju ABC sušilnik sadja (ta najboljši po mojem mnenju, preizkušen in oh in sploh) znižan iz 65€ na 45€, kar je tolk, kolikor je en čist bolj brezvezen v Sparu na akciji ...Vse kar rabite je merkurjeva kartica, se prijavit na stran, v moj profil vpisat št. te kartice in vam bo obračunal popust .. ker je nakup nad 40€, je še poštnina zastonj ... tko da - go for it! Sva ga ravno predvčerajšnjim za taščo naročila, da ne bom samo jaz elektrike kurila in sušila tega sadja na tone ... da mal porazdelimo, ker jemo potem itak vsi evo, tole je link:Merkur 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 in še haus se je začel spet, jee! kok je men on fajn. sej v živo tazga človeka met ni tko enostavno, po moje bi mu že kufre spakirala . Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ... evo, tole je link:Merkurja, tega mava midva; se super obnese Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 Berem vse vaše zgode in nezgode in vam pošiljam popihe in pobože... Zadnje dni delovno, hodim pomagat trgat k bližnjemu vinogradniku. Grozdja sem se že nazobala za celo leto nazaj, no zdaj se ga bom pa še za naprej. Dopoldne skuhala oreng kastrolo malce pikantnega ajvarja, pospravit še moram paradižnik, zluščit fižol, ki sem ga pred dežjem uspela obrati, pa še kaj bi se našlo. Ampak zdajle grem pod tuš, ker se cela lepim od sladkega grozdja. Sem morala najprej zakurit za toplo vodo, zdaj se pa je že segrela. Pri trganju je to najbolj neprijetno, ko se ves lepiš od sladkobe oziroma grozdnega soka. In strinjam se cicipilonko, da vas je prav zabavno brat. Vas vsak dan berem in največkrat prav uživam ob branju komentarjev. Res polepšajo dan. 3 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 Čer Se spet malo oglašam - danes mam voljo Zdaj grem po spominu - z upoštevanjem, da je moja glava polna brezveznih informacij iz službe, tako da če bom na koga pozabila, naj vseeno velja - vse dobro še njemu Ale da se ti tale rana sčisti! Jeti da modrice in bolečine od padca hitro minejo - če še niso. Marsa za tvoje "križe" Aeval upam, da ti uspe vse zrihtat - držim pesti! Pujsita za oko in da ti jih čim prej spravijo v red. Britches paličlnjaki po pošti? A tudi to se da naročit in dobit na dom hehe? Aliana super za multi-opravilnost Ampak res - kako ti vse to rata? LeQuack čestitke za uspešno vselitev in rihtanje novega gnezda še za vse prehlajene, utrujene, preseljene... LNF-jevce Jaz sem zadnje dva tedna totalno povožena - zbolela, pa se držim pokonci z vsemi možnimi domačimi zvarki. Vmes bila dva dni na tabletih, pa sem jih opustila ker je bilo preveč stranskih učinkov (od slabosti do nespečnosti,... ). Delam vsak dan do večera in verjetno še bom nadaljnji mesec... ma dobro to se še da preživet če ne bi bilo vzdušje tako Kako so eni ljudje #$&?* Ker trenutno nimam nobene druge izbire vztrajam, poskušam ignorirat in delati mimo vsega sra*ja. Ma kaj ko ravno to določene osebke še bolj razkuri - da mi ne morejo do živega (vsaj na ven tako kažem). .. Ma mogoče vse skupaj malo lažje preživljam ker imam še en lušten razlog več da komaj čakam na vikende Je luštno Že dolgo nisem bila tako sproščena ob nekom, ki ga šele spoznavam. Sicer pa itak uživam - na cestah, na vseh možnih krajih, z občutkom svobode čez cel dan vsaj tista dva dni na teden En lep pozdrav vsem 4 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Čer Ma mogoče vse skupaj malo lažje preživljam ker imam še en lušten razlog več da komaj čakam na vikende Je luštno Že dolgo nisem bila tako sproščena ob nekom, ki ga šele spoznavam. Sicer pa itak uživam - na cestah, na vseh možnih krajih, z občutkom svobode čez cel dan vsaj tista dva dni na teden En lep pozdrav vsem Zelo lepo prebrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 okej, zdej sm pa mal zmedena, sm mislila(sklepala), da je Vilinčici en drug simpatikus, pol pa uleti Dude s tem komentarjem no, razen če ni Dude alterego nick od unga k jst mislim razmišljam, da bi tut jst odprla en alterego nick, pa da se pol žalim tule nad tem, tistim in onim, in kako mi parajo živce enainiste persone poleg tega sem bila včeraj neprijetno obveščena/presenečena, da se je nekdo logiral na fb z mojim sicerjšnjim nickom, pa zdej ne vem, al so vdrli v moj profil (k je bil odprt točno dva dni z itak izmišljenimi podatki, sam sm ga potem tudi zaprla, vem da da se ga žal ne da dokončno zbrisat, no kukrkol ) al pa je fb po določenem času dal opcijo, da če nekaj ni aktivno tolk in tolk časa, se lah ponudi naprej (kokr tel. ali gsm št.).No, vseen, slab okus v ustih je ostal, pa nisem jedla česna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 okej, zdej sm pa mal zmedena, sm mislila(sklepala), da je Vilinčici en drug simpatikus, pol pa uleti Dude s tem komentarjem no, razen če ni Dude alterego nick od unga k jst mislim Tipično žensko premlevanje. Jaz nisem nič drugega napisal kot to, da je lepo prebrat, da se ima Vilinčica fajn. Čist simpl sem vesel za njo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Tipičen moški odgovor Ampak ob petkih sm jih itak navajena Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Tipičen moški odgovor Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Tipično žensko premlevanje. Jaz nisem nič drugega napisal kot to, da je lepo prebrat, da se ima Vilinčica fajn. Čist simpl sem vesel za njo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2011 Avtor Prijavi Deli 23. september 2011 Ma mogoče vse skupaj malo lažje preživljam ker imam še en lušten razlog več da komaj čakam na vikende Je luštno Že dolgo nisem bila tako sproščena ob nekom, ki ga šele spoznavam. Sicer pa itak uživam - na cestah, na vseh možnih krajih, z občutkom svobode čez cel dan vsaj tista dva dni na teden (res lepo prebrat!) Uživaj! Res Aliana, divim se tvoji energiji in kako res z levo roko hendlaš vse! (no sej, pravzaprav človk nima ne vem kolk izbire ) Mater, petek je že, jaz pa nisem spravla pod streho kar sem mislila.. Mal mi gre vse na jetra, pol sem pa spet kar nekaj razposajena al kakšna, tko niham... aja dons je bla konjunkcija lune in marsa, zato zujim (to mam tud v natalnem, pa mi še bl dogaja pol ), tko da moram pazit... Sicer je pa še sonce prišlo v Tehtnico, kar pomeni da se je začela pomlad. Včeraj sem bla slabe volje, ker so me še kar bolela kolena, kar klecala sem tud, kot da bi se udarla na oba živca, tam kjer so refleksi...in sem se ufurala, da nom mogla hodit, da bom nemočna... pa še maternico da mi bojo ven pobral in bogve kaj vse se kuhari po meni... No dons sem pa že mal pozabila da mam vse te težave. očitno me nč več ne boli. že sedim tko da mam koleno v objemu notranje strani rok, višje od roke, kar pomeni da sem spet pregibna. Sicer sem se pa dva večera zapored mazala s kitajsko mastjo in mi je očitno pomagalo. Lep petek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 ... Sicer je pa še sonce prišlo v Tehtnico, kar pomeni da se je začela pomlad....a si zihr?mislm, k zuni neky rjav listje z dreves odpada 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2011 Avtor Prijavi Deli 23. september 2011 tenx, sam zdej nima smisla da popravljam...pač nej se vid, kakšna zjala šusasta sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif tenx, sam zdej nima smisla da popravljam...pač nej se vid, kakšna zjala šusasta sem. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif mah sj se usak lahk zmot.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Pa dobr no, tud tiskarske napače se dogajajo aja? možno.ampak meni nikoli Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 seveda ne. pri fuku se težko napačiš dej dej... usi več fukate kt jest... zdej pa da še spominov neb smel obujat 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Čer vsem Ufff težko pričakovani vikend Sem že prestavljena proti jugozahodu, jutri navsezgodaj pa spet voziiit okej, zdej sm pa mal zmedena, sm mislila(sklepala), da je Vilinčici en drug simpatikus, pol pa uleti Dude s tem komentarjem no, razen če ni Dude alterego nick od unga k jst mislim Hehe Cookie tale moj simpatikus ni s foruma, ampak iz drugih vod Sicer pa se res samo spoznavava zaenkrat, skupaj počneva stvari, ki naju oba veselijo in preprosto uživava v družbi Čist simpl sem vesel za njo. Hvala Lepo prebrat Mal mi gre vse na jetra, pol sem pa spet kar nekaj razposajena al kakšna, tko niham... aja dons je bla konjunkcija lune in marsa, zato zujim (to mam tud v natalnem, pa mi še bl dogaja pol ), tko da moram pazit... Sicer je pa še sonce prišlo v Tehtnico, kar pomeni da se je začela pomlad.Uh jaz sem bla danes sitna ku nič v službi ni delalo kot bi moglo in potem so vsi tečnarli nam, ki nismo mogli nič narest In potem sem mogla čakat da se zadeve uredijo da sem lahko nardila tistih miljavžnt stvari, ki so me še čakale. Uff kako ne prenesem tega, da vem, da mam še ful dela, pa ga ne morem dokončat ker nekaj ne deluje. In potem sto stvari čaka narejenih na pol. No ma do popoldneva jim je ratalo popravt, potem smo nekaj časa delali, pa je spet vse skupaj crknilo, pa so spet popravili do konca šihta pa mi je le ratalo spravt (skoraj) vse zadeve do konca. Sem lahko mirna šla uživat v vikendu. Jaah tale pomlad je pa res lepa verjetno mi zato tolko dogaja a si zihr?mislm, k zuni neky rjav listje z dreves odpada Kako se je pa dan že skrajšal saj je lepa jesen, samo kaj, ko dneva tako hitro zmanjka, da pridem iz službe pa je že tema... ne morem uživat v jeseni kot si želim. Se pa čez vikende naužijem teh barv tudi če samo od daleč, z motorja. Lep večer želim vsem P.S. sem že žnj-krat hotla napisat, pa vedno pozabim - dostikrat se spomnim na Mysti - se nič ne oglasi. Ma jemljem to kot dober znak - tolko uživa, da nima časa prit na net 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Ta pomlad/ jesen je super..topla, svetla....upam, da si naberemo dovolj serotonina 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 Danes je bilo ob 11. in še nekaj minut po radiu kao da je prvi jesenski dan...in valjda da se zaposleni lahko izgovarjajo na jesensko utrujenost...zgleda da poletna utrujenost ni edina...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Sem pa zadnje dni začel malo napenjati možgančke...to sploh ni dobro za crnogorca...Sem se z enim pogovarjal kao o ustanovitvi firme za 1000. funtov v angliji...zdaj pa gledam kako je z davki in prispevki pa mi valjda itak ni nič jasn...Firma v angliji, delo v SLO, davki v angliji, pokojninsko in zdravstveno pa kao v SLO...in ker na uradnih straneh nisem najdel nobenih detajlov, si bom moral spet vzeti par dni in spet malo bluzit po uradnih urah...No ja, prispevke za penzijo se v angliji itak ne plačuje, to je odvisno kao od posameznika, zdravstveno je pa dobro imeti, davki pa itak nižji...Je že kao v planu da se bom enkrat v bližnji prihodnosti glih zaradi tega malo odpravil v anglijo kao podpisat tiste papirčke, povedano po domače malo se bom špilal biznismena in turista...zdaj pa samo še čakam da mi nekdo pošlje neke detajle po mailu glede tega...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Še en zanimiv link...sam res zakaj bi pa moral slovenček imeti firmo glih v SLO in ne v tujini kjer so nekje celo bolj ugodni davki...en človeček al sta bila celo dva sta mi prav malo preveč oprala možgančke s temi zadevcami...Saj pravim to mišljenje mi že prav malo škoduje... Ustanovitev gospodarske družbe (d.o.o.) za en funt — Zavod mladi ... In spet bom moral napisati odpoved...jao meni crnogorcu...mogoče pa ne bi bilo slabo če bi rekel kakšni kolegici administratorki da malo natipka in sprinta...pa da se jaz lepo odmaram ko gospodine...dok ne počnem sa mutnim poslovima kao crnogorac d.d...Čiko Pajo mi je dal dober nasvet "E brate moj, žuri polako"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.