cipcipilonika 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 Ma ne vem cipcipilonka se mi zdi, da tole noben ne prekosa..1000x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif ... a upaš stavt?? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 povej za kaj staviva? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 pinka - kera zgubi, mora it k drugi tašči na obisk za en dan 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/blush.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif .....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif sej me itak notr ne bi spustila tko, da ni panike http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 Še ena v klubu za na križne sprehode (se lahko smejem, ker imam danes dober dan!) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 pinka, ti bi šla k moji na obisk in spilaz njo kavico ZA KAZEN ker bi izgubila stavo Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 Ja ti pa k moji to bi pa še šlo ...p.s. sam pazi, da slučajno mene ne omeniš k pol raj niti kavice ne pij Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 Ej, punce saj bo boljše.... Jaz osebno sem imela super, zdaj že doooolgo, bivšo taščo s katero se še po dvajsetih letih dobro razumeva. Jo poskušam posnemat... Ta druga pa je bila pokojna še preden sem prišla jaz tu sem. Tudi sama sem že dvakrat tašča, nimam pojma ali sem zmaj ali ne. Snaha je precej podobna "aprilskemu vremenu" in precej pazim kaj rečem ali naredim. Sinu večkrat vrže pod nos, da me preveč spoštuje in ceni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Poskušam se čimmanj vpletat kar se tiče njegove družine, po drugi strani pa včasih slišim očitek, da sem premalo zainteresirana in pozorna http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif . Kakor koli... (zmeraj je tazadnja uzad http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif). Zet se pa ne da motit http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2012 Prijavi Deli 16. marec 2012 Evo, jaz pa spet lahko rečem, da mam kul taščo Ma svoje fore, ampak kdo jih pa nima .. ni pa zlobna in zoprna in zna se umaknit, predvsem pa nam da mir kot familji, kadar ma filing, da ga rabmo oziroma je pripravljena sodelovat, kadar jo prosimo ... pa luštno je z njo kofetkat vsake tolk .. pa s tamalo se pa itak ful štekata, T. kar zažari, ko jo zagleda (sicer ma spet svoje fore, glih danes sem razlagala kako je tamalo že pri 3 mesecih na noge postavljala, kao saj se ful hoče opirat, pa mava midva pač neko svojo filozofijo okol tega in je bilo treba kar parkrat rečt, da je nehala to delat .. ampak je pa nehala in predvsem, ni bla užaljena pa tud mislim da je ne bo moč prepričat, da ne bi tamale futrala s svojimi belomokastimi štrudlji in ostalimi njami stvarmi .. sam pač, bo tamala vidla, da pri noni je, doma pa pač ne in je to to. Konc je pa tud ne bo zarad mal bele moke in cukra, saj če ne prej bo polno tega dobila v vrtcu ... Kul tamali šla T iz včerajšnje 39 na 37,5, jutri bova že ok za kratek sprehodek .. mi je bilo kar hudo danes, je bilo tako noro vreme, sam nisem hotla rinit ven .. če bi lepo počivala v vozičku še, sam ko ji čist preveč dogaja .. je itak prespala večino dneva, se zbujala za pol urce .. pa mal sva ritem hranjenja zgubile, ker se crkljamo bomo v nedeljo urejali tole. Si kuham juhico za večerjo, pa en stroj cunj mam za pospravit, pol se bom pa mal prej spravla v posteljo .. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 Jz sem tudi že pisala o tem, da sem že tašča. Ni lahko ne, naenkrat imaš nove člane v svojem življenju in se moraš prilagajat. Naenkrat imaš pred sabo nove ljudi, ki te spoznavajo, ustvarjajo mnenje o tebi itd... Moja tašča, žal tako zgodaj umrla, je vedno govorila: vse bom imela rada, pa če mi ciganko domov pripeljejo. Namreč, njej so zelo branili moža (pa še prav so imeli, kot se je kasneje izkazalo). Sama pa tudi vedno pravim: na snahah bom iskala samo dobro. Menim, da mi kolikor toliko uspeva, v njih se pa tudi čimmanj vmešavam in spoštujem njihovo pot življenja. (no, sej bi kaj drugače, samo, vem, da se vsi ljudje oblikujemo sami, z izkušnjami). 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 Silvija, tudi jaz bi želela imeti tako taščo .... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2012 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2012 sobota... mat peče štrudl, jaz sem cote nesla na teraso... ogabno piha, tako da je blo sizifovo delo.. sproti sem obračala cote, k jih je stokrat zavrtelo na vrvi...postovka je prišla me tudi gor pozdravit (itak zdej kriči zunaj, dokler ne odprem okna zjutraj )... sem rekla, o! in je par krogov naredila čist nad mojo glavo (k drugače ne pride tako blizu k jo [z]moti ograja na terasi)... je postala ful pogumna.Itak, saj postovka je v bistvu ujeda.. prav preplašila (=odgnala v bistvu) je dva goloba, k sta kar take čudne zvoke spuščala, sem vprašala frendo, če je možno, da jo skušata oponašat (postovko), pa je rekla, da morda pa se tko čudno kričeče oglašata, ker sta v smrtnem strahu... ptičja posla... pol bom šla pa do frende najbrž.sam najprej moram na teraso cote čekirat (če niso že po Tivoliju vse ). aja laneno olje ima pa zelo močen vonj. sem si ga včer spet dala na lase z jajcem in medom pa zgleda mal zapretiravala. tko da mam mal take mastne lase (pa še čist 'zbite' od vetra).za nohte pa ful pomaga laneno olje (moram poročat v Olja). že nekaj noči ne spim, sem kar budna ponoči...pol k pa mal zaspim, pa svašta sanjam. dons sem kar fajn, mam dobre vtise, čeprav se nič ne spomnim. Zadnjič sem si tolk dobro kremo naredila (sem dala še več karitejevega masla). Nos me pa še vedno zafrkava, ampak samo če piha. Lepo soboto! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 Dons sm k en kripl,učeri sm u službi prekladala ene škatle,jst sm frajer,bom kr po dve naenkrat,pa sm si na desni nategnila ritne mišice,polpa še z levim kolenom prbila u mizo. Matr,mi je kr slab ratal. Dons je vse vn udarl,komej hodm,spala nism skor nč. Podn! Tko je lep dan,pa ne morm nikamor :-(,pa šena balkonu je gadno zarad tega trapastga vetra pa še ful po gnoju smrdi.U glavnem- vsem lep vikend :-D Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 še jst se pofočkam, ko glih sem sredi kuhanja kosila.tud pri nas ful piha, sicer bi blo prav lepo.sadiki jablane in hruške sem namočla v vodo do jutri, češnjo pa ne. jutri posadiva. Še kaki bi mela.kolerabe z vrta so danes za kosilo. ko sem probala en košček, sem si rekla, da a tko bi morala met koleraba okus. Kar malo strašljivo se mi zdi, kako se počasi navadimo na "trgovinski"okus sadja/zelenjave = brez okusa, vodeno.. pol pa ugrizneš v tapravi sad, pa se spomniš.... lepo sobotico Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 Drage dame K sikate čez tašče /verjetn čist upravičeno tiste, ki take tašče mate a ne/, bi blo fajn, da pomislite na to, da ste poročene z njihovimi sinovi. Kar ni nč hudga, a ne. Zna pa bit hudo, če se zaveste /al pa zavedate/, da se je vaš mož odloču za vas glih zato, ker ste jako fest podobne njihovi mami, a ne. Tko da, mislm, ko ste kr tekmovale /tiste ki ste/, ktera ma blj grozno taščo, ste opisovale vsaka sebe. 2 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 In pol da lupčka na konc (ej, butl, kaj ste pol glede cepljenja pogruntal ) T. ima po 3 dneh vročine že vsega poln kufer .. v eni uri sem jo že 3x morala it pocrkljat in popravit položaj, da je nazaj zaspala .. sem mislila, da bova šli mal na sončka, sam je ful pihalo, tako da sva pol samo s slingom šli na obhod okol bloka in sosede na vrt pozdravit .. pa smeti odnest. Ugotavljam, da je sling spet uporaben postal, vmes mal nisem vedla kaj naj z njim, zdaj jo pa lepo dam okol boka, ko koalo in sam podložim s slingom .. nima nič proti mi je pa uspelo naredit vse, razen dveh točk iz seznama za danes (kolk je fajn napisat seznam in pol črtat stvari, da maš filing, da si nekja naredil .. čeprav so gor tud take brezveznosti kot odnesi smeti in pospravi vreče z oblekami v klet ) eno stvar bom morda še zdajle naredila .. nov seznamček ker na netu itak ne morem bluzit, ker ne dela in se šlepam na mobitel in samo čakam, da mi pošljejo sms, da sem porabla mesečno kvoto tko da .. lep večerček vsem 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 Evo, jaz pa spet lahko rečem, da mam kul taščo Ma svoje fore, ampak kdo jih pa nima .. ni pa zlobna in zoprna in zna se umaknit, predvsem pa nam da mir kot familji, kadar ma filing, da ga rabmo oziroma je pripravljena sodelovat, kadar jo prosimo ... pa luštno je z njo kofetkat vsake tolk .. pa s tamalo se pa itak ful štekata, T. kar zažari, ko jo zagleda (sicer ma spet svoje fore, glih danes sem razlagala kako je tamalo že pri 3 mesecih na noge postavljala, kao saj se ful hoče opirat, pa mava midva pač neko svojo filozofijo okol tega in je bilo treba kar parkrat rečt, da je nehala to delat .. ampak je pa nehala in predvsem, ni bla užaljena pa tud mislim da je ne bo moč prepričat, da ne bi tamale futrala s svojimi belomokastimi štrudlji in ostalimi njami stvarmi .. sam pač, bo tamala vidla, da pri noni je, doma pa pač ne in je to to. Konc je pa tud ne bo zarad mal bele moke in cukra, saj če ne prej bo polno tega dobila v vrtcu ... Kul tamali šla T iz včerajšnje 39 na 37,5, jutri bova že ok za kratek sprehodek .. mi je bilo kar hudo danes, je bilo tako noro vreme, sam nisem hotla rinit ven .. če bi lepo počivala v vozičku še, sam ko ji čist preveč dogaja .. je itak prespala večino dneva, se zbujala za pol urce .. pa mal sva ritem hranjenja zgubile, ker se crkljamo bomo v nedeljo urejali tole. Si kuham juhico za večerjo, pa en stroj cunj mam za pospravit, pol se bom pa mal prej spravla v posteljo .. Aliana za T /tud za vaju seveda/ Jah, pravita, da ma tretje cepljenje nek pri devetih mesecih. Nismo se pa pol nč menil, proti čemu je. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. marec 2012 Prijavi Deli 17. marec 2012 Silvija, tudi jaz bi želela imeti tako taščo .... Ja. Bi midve kolerabice skup sadili Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. marec 2012 Prijavi Deli 18. marec 2012 Ali pa obratno butl - lahko pa si vse tisto, kar njegova mati ni. Ker jaz se s svojo taščo kar štekam -se sicer bolj poredko vidima, kar je prav - ker tašča mora biti vsaj tolko vstran od tebe, da ne more s copati na nogah na obisk prit. Ko pa sem bila za snaho - sma se s taščo obvezno enkrat leto orng skregali - do hudega..ker pa nisem zamerljiva, sem jezo hitro pozabila. Ona pa na srečo tudi. In tudi ji za dobro vzamem, da se nič kaj ni vtikala v vzgojo otrok oz. mi je celo dala za prav. In velikokrat sva skup potegnili (babja posla:))).Ji bo treba it kaj na obisk. Sploh, ker je ta starejša spet izgubo zoba sanjala - in to trojke sprednje..baje pravo nočno moro imela -se z vsemi štirimi borila zanj..pa je na koncu kar odpadel. Danes bilo jutro povoženih mačk - na razdalji 30 km, kar tri povožene. Pa da se folku v nedeljo zjutraj tak hudo mudi... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2012 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2012 hm, tašče...pač odnosi... name mogoče tolk ne šizijo (mam pa čist kul odnose ponavad), k nisem preveč družabna v tem smislu oz. *družinska*, po drugi strani pa utegne to *snaham* čist godit. ... Nat, tečno, tele sanje o zobeh... ne morš verjet, da se je pa men (prvič v lajfu) pa sanjal, da imam vse zobe, bele, zdrave, ful bleščeče. Se mi je tolk fajn zdel... k znam tud jaz imeti te sanje o zobeh, pa ponavadi pol res ni kakih super novic in tega... ~ postovka je bukvalno shvatila, da si rečemo dobro jutro in ko sem dons okol 7h al kdaj odprla okno, je takoj začela se oglašat... ampak ob 7h se mi še ni dal vstat. Dons je mal tmurno. Včeraj mi je po ful cajtu spet zapasala riba in je bla tolk dobra! In tud bučke in solata, čist njami, ful mi je pasal! Doma so me pa čakale prekrasne rože (sestra je hotla da bo presenečenje in se ni najavla, jaz pa bla pri frendi), dva blazotna šopka. Ful belih tulipanov (sicer ne šizim tolk na tupilane, ampak beli so pa prekrasni), pa še ful enih belih božanskih rož, mal obrobljenih z vijoličasto... prvič jih vidim, sploh ne vem, katere so, moram sestro vprašat zdajle... kao neke kitajske... res prekrasne... dons mam mal kozmetično~gospodinjskih planov... Lepo ndeeljo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2012 Prijavi Deli 18. marec 2012 dons mam mal kozmetično~gospodinjskih planov... Lepo ndeeljo! Olje na lase in v solato lepo nedeljo tudi tebi vreme je mal bolj tmurno danes Seveda, direkt zdaj, ko sem se odločila, da danes se pa res greva mal prezračit ... mah, bova šli vseeno, za eno urco na kofe s kolegico. bom fajn zapakirala tamalo Midve bova tud ribico danes za kosilo en kos lososa sem nabavla Z I. sva pa zmenjena, da takoj ko sokovnik pride (ta teden enkrat) začneva z uno ta kul prehrano najino ... čimbolj bazično .. če že s spanjem ne morem telesa skulirat, da ne pobere vsake živalce, ki mim prištopa, bom vsaj s prehrano naredila, kolikor lahko ... zdaj sestavljam jedilnik, enomesečni, tolk da imava na hladilniku in oba veva kako in kaj in da so zadeve v hladilniku ready, da ni treba pol gruntat kaj bi in kako bi .. saj se mi ne da tega delat pa nisem jaz ravno ful 'seznamčki oseba', ampak ko sva se držala une diete po Papugi sem ugotovila, da je pa po eni strani to čist kul .. da ni treba skoz razmišljat, ampak prebereš kaj je danes na vrsti in to narediš. In lahko že prejšnji dan namočiš žita in oreške, ker veš, da bodo na programu in tko .. pa še dobra vaja je, če se bom res odločila v varstvu sama hrano pripravljat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2012 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2012 ja sej v vseh pogojih se gre ven, tud tko v lajfu.. recimo greš v šolo, na job itd., tko da jaz sem tud tamalga šetkala ne glede na stopinje in prisotnost sonca in tega. On čim je zagledal drevesa nad sabo (recimo ko sva šla z vozičkom v Mostec), se je umiril. sem vidla da ne spiš, sočustvujem, jaz cela leta nisem spala, zarad teh al onih okoliščin, no tud tedaj v prvem letu lajfa tamalega... jaz si tud želim ta sokovnik, sam nimam kam dat teh stvari, pa še k nimam (še) svojega gospodinjstva...ker itak imam najrajš *vodo* od vsega. recimo kompota ne maram (sadja), ampak vodo od kompota pa rada spijem.v bistvu mam najrajš surovo, pa je tole imet res fajn.enkrat ga bom tud jaz imela najbrž. drugač za *plane pa diete* pa jaz nisem preveč, čeprav lohk po drugi strani se ful nečesa držim (recimo ko gre za post al pa kakšno 'kuro' al pa kej).sem pa tud jaz lohk v tem smislu *preračunljiva*, da si namočim kake kosmiče zvečer itd. .. pa tud za razna spravila sem neverjetno kul gospodinja. drugače pa nisem glih.razen za cote. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. marec 2012 Prijavi Deli 18. marec 2012 Dons sm še zmer ful polamana, pa sem šla včeri zgodaj spat (ob 22h!) in sem povlekla do 7h, ko so me grobo z brcami prebudli prej, ko sem še v službo hodila, me je Pesjanka hodila ob 7h gledat a mislm kej vstat al se bom valjala po pojstli do nezavesti, zdej me pa Razbojnik komandira Včer smo šli v eno štacuno (kao ikea, sam to tut i od ikee ni) na Reko gledat lampe za bajto. Smo ene zbral, preštel kok jih točno takih rabmo, prodajalka pravi ni blema, kolko kom oćete, dodjite za pola sata, nema problema, 10, 20, 100 komada.Pol ure kasneje pa tut enga bogega komadića ni blo Program prikazuje komadov kolk hočeš, v skladišču pa tut enga nimajo Še dobro, da sem mimogrede zavila v baby štacuno, sem kupila posteljnino (žal ne bele, ampak bledo rumene) hb brez čičk, čačk od volančkov, čipk ipd.šare. Tko da, posteljnino mam, upam sam, da paše na ikeino posteljo Ko smo se vrnil nazaj dam, smo šli pa še vrt štihat. No, to je delal z enim hofer strojčkom, jaz sem sam el.kabel držala in dirigirala tempo jaaaa, pa voziček sva dobla, pa ne enga, ampak kar dva oba rabljena, amapk nima veze od prjatla s tremi otroci en je skor komplet šara (ogrodje, košara, šp.del, lupinca), tadrug je pa marela za pol, ko bo Razbojnik večji. Pa oba gresta v "The prtljažnik" Getza sicer ne oba hkrati, ampak sej ne bom oba hkrati rabla Skor komplet voz šara je že mal utrujen, ampak tega bo še zvozil; je za oprat, pa šp.del je mal zbledel zdej pa gruntam al ga čem v pralnem stroju pobarvat, ker temno modro barvo imam (sem hotla kavbojke enkat barvat, pa še nisem našla časa), bohvet, al se na plastiko barva kej prime al sam na bombaž pa dons se dobim s dvema prjatlcema na babjem čveku 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2012 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2012 madonca Cookie... kolk se mi zdi hecn tole... (tvoja nova *situacija* ) ... pozabla sem prej napisat, da se mi je dons spet zdel da je bil potres... ponoči, med 3. in 5. uro recimo (ni se mi dal pogledat), samo lahko da se mi je pa tudi sanjalo al pa kej... ampak prav zavalovila je postelja, v bistvu bi bila presenečena, če ne bi bil, samo je pa možno očitno... morda pa gre kaka blazotna cisterna kje blizu mimo al kaj takega džaznega, pa da se to čuti??... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2012 Prijavi Deli 18. marec 2012 Juhej, bravo za vozičke Cookie Rešen problem (kerga pa? )po mojih izkušnjah z barvanjem Kipling torbice (bombaž + plastika), se plastika ne obarva oz. ful manj ... tko da zna bit, da boš mela kul odštekane vzorce oziroma šive druge barve in dele pri zadrgi pa tko .. zna kul izpast, zna bit pa kr neki ... a ne, marsa, ena divja zverinca Cookie bo zdej vsa nezna in materinska 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.