Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Daaan xcivx

Uf kolko novega spet :vio: bom mogla bit bolj pridna in bolj redno brat, ker če ne se nabere preveč x;)x

OK, thanks x:)x a čestitala pa ne boš nič za diplomo? :vragec: že prav :o|o: x;)x

Cashy čestitke! :palec:

juhej, juhej, prilezla b.p. lepo po agendi x8Dx no, upam, da rodim tudi lepo po agendi xrosex

Cookie :wOOt: tebi pa tudi - čestitke in vse dobro! xwizardx

Jaz sem vmes (še v februarju) otvorila moto sezono, pobegnila v Španijo na dopust, zrihtala par zadev, ki so bile v zraku in zdaj bom verjetno vsaj glede tega malo lažje zadihala x^x

Sicer pa sem ta vikend spet uživala na motorju, v petek sem končno uspela kupit nove tekaške superge (ta stare so že same od sebe stale čisto na noter x:Ix ) tako da lahko že ta teden sprobam če je bil nakup dober x8Dx Ma luštno mi je - ker je pomlad, ker sem spet lahko več zunaj, ker se daljša dan... Na unih zadevah, ki še vedno ne štimajo pa pač delam in delam da bi se tudi te spremenile na bolje. Vztrajam in upam na to, da je lahko tudi na tem področju bolje xupx Sicer pa - ta teden se tudi uradno začne pomlad :onfire:

Vsem želim en lep dan xrainbowx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Vilincica, imam tudi jaz podoben problem, da premalo prebiram in potem je cel kup novic.

Najprej Cookie, cestitke za trebusckanje in pa za kmalu vclanitev v Lunin klub dojenckologije :2src: . Glede na to, da o vsem ves veliko in zadeve tudi prakticiras, sem prepricana, da si tudi na dan D odlicno pripravljena, ali pa se bos. Drzim pesti! Ce rabis kaksne svetovne izkusne na to temo x:Dx javi.

Vilincica tebi tudi cestitam za otvoritev motoristicne sezone. Vem, da si svoje potepe mocno pogresala, no in zdaj se sezona zacenja!

Marsa vse najbolje tudi tule xsrcx

Aliana, upam, da je T ze fit!

Vidim, da ste imeli debato o tascah. Moja je super, sem vedno vesela, kadar se vidimo in jo spostujem, je imela zelo zanimivo zivljenje, pa 6 otrok, tako da tem za pogovor ne zmanjka. Se pa ona prav nic ne vtika niti v moj zakon, druzino, niti v gospodinjstvo. Skratka fajn je.

No mi smo nazaj iz Washingtona, potna lista sta pa tudi ze prispela, tako da ima N zdaj slovenskega in mehiskega :palec: . Pot je bila razen zacetka v redu, ko smo drugi let skoraj zamudili x:Dx , pa prtljaga ni prisla z nasim letom, je pa z naslednjim.

Sicer pa N veselo brusi dlesni z zemljicami in vsem, kar ji pride pod roke, pred 3 dnevi se je naucila plazit, tako da se zdaj koncno ne potiska samo nazaj. Zlog meseca je pa tatata.

Pzdravcek vsem cez luzo!

!

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O Vilinčica! O Pujsita! xDDx :palec:

a tko, se že vozakaš z motorjem.. xokx (pazi nase, so spet nesreče)

Pujsa a v Washington ste moral?

Pih!

Dbest da dogajate tko fajn (pa super k maš kul taščo x8Dx)

....

sem obljubila da bom dala fotko od Ingverjevih bonbonov.

No tu je fotka embalaže, zraven pa še bonbon za predstavo. x:)x

ingverjevi_bonboni.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haha, kul, kaka luštna starinska etiketa :)

Ne, jaz nisem tehle jedla, so bii malo 'želatinasti' ... evo, teli

http://www.publishwall.si/ads_images/25061/crop_65001f0f7124ffe3f4c6b95fb5794cc7.jpg

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aha, o, takih pa še nisem probala, sej po mojem so tud fajn. x:)x

pač če maš rad ingver.

ja a ne, taka *starinska*... drugač je pa tale embalaža zlo velika, po mojem je višja od 10 cm, skor tolk kot dlan (kar pomeni tudi da jih je ful notri x8Dx).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem pa še tud obljubila da bom dala fotko kako sem spucala srebrnino. x:)x

V bistvu se ne vidi tolk dobr, ampak čist dost.

(pa tudi lahko bi jo še mal xDDx)

V glavnem, to sem spucala v eni uri (levo pa je uhan, ki ga nisem dala zraven pucat).

Najprej sem dala v šalco poleg vode pest soli in aluminijasto folijo, potem sem pa še namočila vse skupaj v topli vodi, v katero sem zmešala nekaj zobne paste in sem to parkrat ponovila in samo tako mal mešala s prstom pa potem splahnila pa je takole se očistilo. x:)x

srebrnina.jpg

Picasso

Jih moraš lizat, ne ugriznit, ker se ti na zobe zalepijo xcivx

Tamala končno mal ven iz vročine, čakam da se zbudi (ful spi danes, očitno jo je malo zdelalo vse skup) in greva na en sprehodek .. treba stanovanje prezračit ... zunaj pa tko lepo zgleda :)

Tašča neki polomljena od štihanja, je skenslala varstvo za danes, tako da očitno ostajam brez joge :sori:

Pa pri stari mami sem si naročila eno vrečo regrata x:px Se ni nič upirala, sploh ker sem rekla, da ga prideva s tamalo skupaj iskat x:o)x x8Dx

loesje

Spet nazaj -

Spomladanska

PRESNETO SEME

Presneto malo seme

sploh ni imelo treme.

Ne da v šolo bi hodilo

in se česar koli naučilo,

kar na tleh je obležalo

in že čisto vse je znalo.

Je jedlo in pilo

in se redilo.

In ko mu postala

je koža premala,

se je napelo

in zvkipelo,

steno prebilo

in z vso silo

v zrak se pognalo

tja, kjer sijalo

je sonce veselo.

Tam je od sreče kar zacvetelo.

In s tem privabilo naše čebele,

se uspešno oplodilo

in rodilo prav obilo,

ne da v šolo bi hodilo

in se česar koli naučilo.

Andrej Rozman Roza

http://www.naturephoto-cz.eu/pic/krasensky/seed-1636.jpg

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

:palec:

ful lepa pesem. x:)x

pa ene spomine na eno zgodbico mi prinese...

ni mi všeč imeti Lune v 4. hiši.

Iksiljarda spominov in vtisov in podob in vsega....

....

Lani ob tem času sem bila zelo srečna. :vio:

......................................................

Včeraj sem ful uredila tu doma, med drugim sem zvečer spucala mal računalnik, antivirusni skken udarila in vsega boga, mal sem fotke urejala, nekaj zbrisala in raznoraznosti...

Pa ful sem tud enih drobnih zadev zrihtala še drugih, tako da sem imela učinkovit in fajn dan.

Pa še kar 2x sem bla na sprehodu. Enkrat sama, k ni imela nobena frenda časa, in drugič s frendo, ko je imela čas, jaz sem pa glih pojedla pa se mi je čisto dalo it ponovno na luft.

Poleg tega že tudi 3 dni spet telovadim. x:)x

(prej sem bla preveč zmatrana od joba pa vsega pa sem se preveč nespočita zbujala, da bi se mi dal še telovadit).

Dobila sem od sestre nov poušter (heh, kot da nimam še posteljnine pri frendu!! x:Dx), Dormeo, in zraven vrečko z enimi figuricami, kao da so to tvoji najdražji in potem da jim pošiljaš dobro... v tem stilu.

No in ko sem prvič (včeraj) spala s tem pouštrom in s temi figuricami zraven, sem ne samo ful dobr spala, pač pa še totalno lepo sanjala, res ful lepo, tak super vtis.

Kot v nekem gozdu, spodaj pa je bila voda... kot da bi bila taka mostišča... skratka po enih lesenih brveh sem hodila oz. stala na njih in gledala vodo pod sabo, ki pa je bila nizka in čist čista, kristalna, notri pa je plavala ena oranžna riba.

Potem se mi je še sanjalo, da sem se dričala po enem bregu navzdol, razposajeno, še eni zraven so pa po poti tekli, kao čez drn in strn smo šli, no oni po poti, jaz pa dejansko čez drn in strn x:Dx, kar po enih njivah pa travah pa po vsem živem - in zraven smo se vsi ful smejali in zabavali, pa kot da bi tekmovali, kar taki smo bli razposajeni... xDDx

Pa še nekaj je bilo, česar pa ne bom napisala. :8):

...

Zdej mam pa par opravkcev, pol pa pride Tim pol imam pa zobarja.

Pol bom pa še vidla.

Lep dan! :vio:

Picasso

Fajn, lepo ti dogaja, lepe sanje.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

...

Lep dan! :vio:

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

ja meni je tudi lepa, bi jo kar sprintala in obesila v zbornico hehe

marsa, iščem in iščem temo vrt, pa je ne najdem, zato bom spet tukaj zatežičkala s svojimi remek-vrtnimi deli, e pa mi kdo prijazno namigne ali me pošlje nekam (tj. v tapravo temo), bom pa čist vesela :)

torej mo jvrtni entuzijazem še ni dosegel vrhunca, o ne.

imam vrtni zvezek, neke vrste dnevnik, kjer zapisujem vse, kar se tiče vrtnih del. spremljajo me knjiga v slikcah in pa vrtna opravila -sem kar z interneta snela po mesecih, da česa ne pozabim.

In tako sem šla včeraj za Savo po ogrooooooooooooomne kamne, da sem si ogradila del vrtka, kjer bodo zelišča. In sem iskala v trgovini gnojilo za vrtnice, nisem našla le-tega, sem pa našla kar ena zelišča in jih kar kupila in kar posadila. Seveda prezgodaj, endinole rožmarin menda bo zdržal. No pa vseeno upam, da je že tok toplo da mi zelišča ne pozebejo. Počakala bom pa še s sivko in baziliko pa drobnjakom.... če sem pa tok neučakana!!

vrtnarjenje me pomirja, sem ugotovila. sicer ves čas, če sem sama, kaj meljem v glavi, pa načrte sprejemam, pa o službi razmišljam... ampak vseeno pomirja...

zdej se pa moram it mečevat s sinčkom, ker pol gre spat. me je prosil, ker je on Zorro :)

lep večerček

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Mal me skrbi za Pujsito :vio:

že včer so po TV povedal za blazoten potres v Mehiki, pa baje je blo dost hudo tut v Ciudad.

Upam, da so vsi trije (najmanj!!) v redu xwizardx xcrossfingx

ALiana, oba sta Quinny (en je Buzz SX, en pa Speedy).

MArsa, ful lepo si spucala sreb.nakit, pa v bistvu čist na easy; jst se pa zmer matram s staro zobno ščetko in zob.pasto xscratchx

pa v bistvu vse mam na broju; in sol, vodo, alufolijo in kalodont xyesx

Sin, lepa pesimca xrainbowx

Vilinčica, porkaduš sm ti fovš ta motorijo xyesx

jst bom letos ful uborna, če sploh bo kaka prilika za motor. Pa skor nov kombinezon mam, pol pa tkole xpartyx

Če bo blazna sreča, bova šla mogoče na kavo v najbližjo kofeterijo z motorčičem xrosex

pa glih prejšnji vikend je oba (svojega in od pok.očeta) mal prezračil, me je ful prijelo, da bi prisedla. Jaz pa z grabljam v rokah :listen:

pol sm se pa sam mal usedla na motor (je bil parkiran), sam trebuh dejansko je ovira; ne morš se nič skrit za vizir, tko da zdej mi je jasno, zakaj so vampasti motoristi na čoperjih xg:Dx xideax

ingver :yumy:

provzaprov vse od ingverja je njami xokx jaz mam najrajši Yogijev ingverjev čaj z limonsko travo :2src:

Dons sm bla na pregledu, vse je b.p. razen železa xb:)x

kaj pa dohtar ve, kok železa jst rabm; porkaflek zdele sm se spomnila, da sm pozabla it vlekarno po tist bz sirup xcivx

Pa peso mam doma, pa korenje, sam sm lena ko fuks in se mi preprosto ne da sočit sok, predvsem pa pucat oni sokovnik, če mam ja Zverino na pultu; zajtrkujem zdej že neky časa mix pomaranče, banane in Basice. Prejšn tedn sm si privoščila miks četrtinke ananasa, banane in kokosove smetane - v špajzi sem odkrila zalogo kokos.smetane in močno dvomim da bom po rojstvu lah jedla vse eksote, pa da se stran ne meče :vio:

Dr. Pikpik mi je že prejšnji teden "zmeril" qi. Je bil ful presenečen nad jakostjo qi tamauga in mojega xduhx

Me je pol prevajalka pršla prov previdno vprašat, če že vem spol oz. če ga želim vedet. Sm rekla, valda da vem že od prvega mesca dalje, da je fant in to ful močen, sej je močnejši kt jst, ko buta že od 16 tedna. Jaz pravzaprav ne vem kaj so to brcike, ker moj izmenično trenira taekwondo, jujitsu in kick box. Se je dr.Pikpik tok smejal, ko mu je prevedla, je reku, da točno ve, o čem govorim, ker je on tut čutil (po utripu na zapestjih) da je en močan fant, da je pr men pa to res ful izrazito in ga je v bistvu ful presenetilo kako izrazit je :vtz:

Ma sej pr men bi blo čudno, če bi bil kaka megla, ker sm jst bolj taka "eksplozivna" al kej, no pa tut fotr je tak - ne v smislu ekplozivnosti, bolj v smislu moči/vztrajnosti. No, sej druzga tut ne bi hotla met za fotra svojih otrok xyiyax xyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja mene je tud zaskrbel za Pujso! xcrossfingx

sej bi več pisala, pa bom drugič.

mal sem boga...

se moram spočti...

Lep večer>! :vio:

Picasso

S Pujso je vse ok. Saj se bo javila ... je aktivna na FB x:)x :palec:

:switz: xsuperx

hvala za info, jst nočem met fb, pa pol tkole fehtam xsurprisex

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Froc noče spat :D Cel dan se je z ocitom družila, mene danes sploh ne mara :) zdaj pa skače po povstrih in spila bogomolko (to je faza pred plazenjem, ko dvigne rit in gre na kolena, pol se pa gunca) in nikakor ne bi šla spat ...

Jaz sem si pa po službi privoščila shoping cunj :) prvi v ene 9 mesecih ... Uspešno malo prenovila garderobo, potem ko sem ugotovila, da moram v HM hlače iskat na otroškem oddelku x:o)x

Jao, čist sem out kar se novic tiče :( šele zdaj šla pogledat novice o potresu ... Pa piše, da v mexico cityju ni bilo tako hudo, tko da so verjetno kul. Saj se bo javila.

Hehe Cookie, bajkanje ne bo šlo letos, verjem ;) jaz sem tud sanjala, da bom vsaj kak krog nardila .. pa se za letos nism čist zihr, ce bo uspelo.. s trebuhom je pa smešno, ja, jaz sem se kar z odpetimi hlačami vozila tiste parkrat, ko sva šla na kofe ;)

Ma nič, treba tale bababa v postlo spravit, drugac bo se kriza danes...

loesje

Spet nazaj -

Zivjo,

res nas je sejkalo vceraj. Epicenter je bil v Guerreru, v drzavi, kjer je tudi Acaqpulco in je relativno blizu Mexico Cityja. Baje je bilo 7.9, leta 1985, ko je mesto sesulo naj bi bilo pa 8.2 . No po jakosti ni velike razlike, po posledicah pa, vceraj smo jo zelo dobro odnesli.

Jaz sem ravno z N vozickala. Ko sva prisli pred vhodna vrata je sel fernndo ven in je rekel, naj pocakava zunaj,da je potres. No takrat sem ga pa cutila. Se je cutilo kot da bi bila na eni ladji, strasno zibajoce. Je bilo zanimivo videti vse ljudi zunajna ulici, Imamo pa velikokrat vaje, evakuacijo smo lani v soli vadili vsaj 2x na mesec, tako da so otroci nadresirani, da ob alarmu spustijo vse iz rok, se postavijo v vrsto in gredo ven iz sole.

Cookie, vidim, da se pripravljas na dan D na vseh frontah. :palec: :palec:

Aliana fajn, da je T spet fit !

Marsa pridna, da spet migas, jaz se strasno tezko skipam jogirat, ceprav me kriz stalno nagovarja, naj ze kaj pametnega storim

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kaj pa dohtar ve, kok železa jst rabm; porkaflek zdele sm se spomnila, da sm pozabla it vlekarno po tist bz sirup xcivx

Pa peso mam doma, pa korenje, sam sm lena ko fuks in se mi preprosto ne da sočit sok, predvsem pa pucat oni sokovnik, če mam ja Zverino na pultu; zajtrkujem zdej že neky časa mix pomaranče, banane in Basice. Prejšn tedn sm si privoščila miks četrtinke ananasa, banane in kokosove smetane - v špajzi sem odkrila zalogo kokos.smetane in močno dvomim da bom po rojstvu lah jedla vse eksote, pa da se stran ne meče :vio:

esx

glede železa. jaz sem ga imela dosti, mi je pa po porodu tako zelo padel, da me, ko prišel čas, da greva domov, sploh niso hoteli domov spustit. šla na lastno odgovornost. da ne govorim, kake morala poslušat potem :o|o: . mi seveda predpisali tisti njihov legofer. ki pa ga sploh nisem jemala. ti priporočam endovital sirup ali pa floravital. ga ravno vzela malo xDDx skratka, stanje se mi izboljšalo v rekordnem času x8Dx

glede prehrane po rojstvu. jaz jedla vse, kar do takrat. nič spreminjala svoje prehrane x:Ix pa ni imel mali nobenih problemov, nobenih krčev, mleka bilo več kot dovolj. zdravo detece. ki ima danes enajst mesecev že. kak gre hitro čas.

pazi nase in uživaj x:Xx

veliko sončka vsem x:)x

Je še x;)x x:o)x

uf :O:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

O haj Druidka! :palec: x:)x

MArsa, ful lepo si spucala sreb.nakit, pa v bistvu čist na easy; jst se pa zmer matram s staro zobno ščetko in zob.pasto xscratchx

pa v bistvu vse mam na broju; in sol, vodo, alufolijo in kalodont xyesx

ja jaz se tud matram z zobno krtačko... k ponavad je 1 predmet za spucat, tokrat sem jih imela pa v eni vrečki iz blaga pa še drug nakit zraven (nekaj bakrenega pa kakšen 'škart' zraven, npr. kak štilček) in je vse takole črno postalo pa zanikrno, bi že skor vse stran zabrisala. x:o)x

in če bi vsakega posebej, bi mi vzelo ful več časa pa še težko je zraven pridt s ščetko, če je npr. majhen okrogel uhanček.

pa sem se pol tole spomnila.

(itak se ti na koži lohk praktično čist spucajo, sam nisem imela filinga si tole črnoto gor dajat pa čakat da se samo psuca x:Dx)

ingver :yumy:

provzaprov vse od ingverja je njami xokx jaz mam najrajši Yogijev ingverjev čaj z limonsko travo :2src:

U si kar predstavljam tale čaj, hvala za idejo. x8Dx x;)x

kaj pa dohtar ve, kok železa jst rabm;

Hehe, jaz mam tud en *dogodek* z železom. Ko sem bla noseča, sem na pregledu v čakalnici srečala eno znanko iz ex osnovne šole pa sva skupaj pol čakali in se pogovarjali...

K so nas še pošiljal sem pa tja, sva imeli možnost se pogovarjat o teh izvidih, pa je rekla, da je čist slabokrvna pa brez energije... res je sicer zelo bledična in krhka oseba vidt, jaz pa bla vsa rdečelična pa taka zraven, no v glavnem, pol pa pove, da ima hemoglobin 113 - točno tolk kot sem ga imela jaz. x:o)x

Ampak ona čist bleda, slabokrvna itd., jaz pa kar pucala od energije in krvi. x:Dx

In ona se je pol dejansko tako obnašala; kao čist brez energije, počasna itd.

Normalno skratka, da ti malo pade Fe, potem pa očitno, kot kdo percepira to in kot se kdo naprogramira.

....

Pujsa, sam da je vse ok! xokx

Aliana, ne govor!! Zadnjič sem probala 12 hlač!!!!!!!!!

In so mi ble vse 38 PREVELIKE in clo 36 so mi mal prevelike, tako da mi je prodajalka že nosila 34.. x:o)x

Tako da verjamem, da TI težko dobiš, če moram že jaz skor imet 34.

Jaz sem si na otroškem oddelku kupila enih par kratkih hlač.

Imam pa otroško jopico, ki mi je čist prav, so mi pa rokavi ful prekratki. x:Dx

In to menda za 12 al 14 al kolk let (ne za 16 recimo).

Se pravi morš ti gledat za ene 6 do 8 let. x:px

Jaz tud ne vem če sem Cashyju že čestitala - mogoče sem mu pa sam dala plus, v glavnem, Cashy, tud od mene čestitke! :palec:

Lep dan! xcivx

Picasso

Ma čist divje xrolleyesx T. sploh noče več spat .. po eni strani ji čist dogaja, da se zna na kolena spravt in hoče ful trenirat bogomoljkanje in plazenje in je niti slučajno več ne pripraviš, da bi spala na hrbtu ali boku, sam obrat naredi x:o)x pol pa ko je že obrnjena, bi se pa še dvignila in šibala kam x:o)x po drugi strani jo pa verjetno še kake posledice prehlada matrajo (al pa spet kaj novega, I. je že spet ves bogi :sori: :vragec: se sploh ne bo nehalo tole sranje al kaj :o|o: )

Sva ponoči do 4h žurale, pol je pa splezala name in spala tko, v klečečem položaju, dokler nisem bla prepričana, da dovolj trdno spi, da jo lahko odložim .. ker sem sedela in pač nisem mogla tko zaspat do zjutraj :)

zdajle pa spet, ena ura uspavanja xrolleyesx pa čez dan nikol nima težav s tem, da jo odložim v posteljo in zaspi ..

mah, saj bo bolje .. greva mal na sonce danes, se razmigat in prezračit, mogoče bo pomagalo ..

drugač ji bom pa hmeljev čaj zvečer probala podtaknit :inocent:(sem ga nekaj nabrala lani) .. saj škodit ne more, a ne :inocent: da jo malo umiri ...

Jaz sem imela železo cel čas b.p. .. po porodu pa ne vem, če je kdo sploh kaj čekiral, mislim da nič .. enkrat vmes, ene 3 mesece nazaj, sem se odločila, da ga imam premalo, ker se mi je vrtelo čez dan in sem bila vsa cunjasta .. sem nabavla en Floradix in ga jemala nekaj časa, zdaj ga pa vzamem tko, če se spomnim ...

Ja, Marsa, nimam 16, mam 14 al kok že (164) .. I. sicer pravi, da so bolj bedni kroji, ker mi rit čudno naredijo, ampak .. ej, ne dam 60€ za kavbojke :o|o: zdajle sem za ta denar nabavla dvoje in še dve jopici zraven (te pa na odraslem oddelku in celo 36 cifro, ker jih imam v planu metat v sušilca ..) V Orašje (kjer imajo kavbojke, ki so ulite zame in še ful izbire vedno) pa verjetno še ne bomo šli kmalu.

Čakam, da mami pride domov, da jo pokličem in mi pove cifro volišča, da grem tlele na predčasne .. Če bomo slučajno vsi tolk zdravi, da gremo mal v Rovinj pogledat .. bi pasalo malo sonca in dobre kavice tam na trgu ...

Aja, mimogrede .. po moje mam neko mini vnetje ušesa .. me ful srbi notri, glih tolk globoko, da še dosežem s palčko .. a obstaja kaka naravna pomoč? :inocent:

loesje

Spet nazaj -

ja, nešteto: med, olivc, sol itd. x:)x

sam ne vseh naenkrat pa na ful. x:Dx x;)x

na vatko daš mal medu pa si dej v uho - ta bo še najboljša.

Morda si ga predtem izperi z mal slaničke.

...

jaz mam ene čist nove leviske, ki so mi premajhne... (frenda mi jih je dala) običen kroj, nekaj elastana menda... ampak ne najdem nikakor gor cifre, ne morem pa presodit če bi ti ble ipak prevelike (ker jih jaz stlačim gor x:o)x)... ampak ti videzi pa to so lohk čudni, včas si čist presenečen, ko isto coto jih več obleče, pa si sploh ne bi mislil česa... x:)x

saj pravim, sem dobila kar kompleks... in da meni niso prav hlače se mi je zdelo res čist odštekano... ob milijardi krojev in vsega... pa k bi si človek mislil da mam kar hvaležno postavo za hlače... xDDx x;)x

No ampak 13. sem šla pa drugi dan probat in sem jih sam oblekla (in 14., 15. in 16. sploh ne več niti probala). xokx

No in so 36 in tud dolge so dovolj. x8Dx

V bistvu so mi čist prav. x^x

drugač ji bom pa hmeljev čaj zvečer probala podtaknit :inocent:(sem ga nekaj nabrala lani) .. saj škodit ne more, a ne :inocent: da jo malo umiri ...

mislim da bo v redu (saj tudi grozdje ne škodi, nouš pa glih vina tamali dajala x:px), hmelj pomirja in je dost blag, no morda za vsak slučaj naredi res zelo blagega, ščepčič dej.

Picasso

Ma jaz mam s temi hlačami ponavad cele drame :o|o: ja, sej kao kul postava in suha in oh in sploh, sam .. če pa ne delajo pol normalnih hlač zame .. pa še tečna sem in hočem imet normalno visok pas, ne low cut, ker mi zmeraj manj paše ledvičke na mraz dajat ... sem pa pol pogruntala v HMju, da imajo kar cel sistem .. low cut, regular, visoke .. in pol bootcut, pa ravne pa ozke in extra na korenček .. in kukr sem skoz proti tem korenčkastim, dejansko uspela najti dvoje (ki niso extra korenčkaste, ampak tko neki srednje), ki kul zgledajo na mojih (ne tolk zlo ravnih) nogah x:o)x

Če pridem kaj okol, bi pa sprobala leviske :) še nikol mela levisk :inocent:

Kul, ja, bomo probal s hmeljem :palec: s slanico si itak skoz spiram od not (preko nosa, saj pride po moje skoraj do istega konca voda, ker me tud od notr, skoz usta srbi) bom pa dala zdajle mal medu, ja :palec: škodit ne more .. (olje sem si pa včer kapnila not, mandljevo s sivko)

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...