Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

xokx pošteno.

jaz sem se tud odločla, da grem letos na morje. ni šans da ne grem. xDDx

~~~

sem čist sesuta, samo sem pa imela ultra učinkovit in tak dan. x8Dx

Ni da ni.

...

mogoče bo pa kej po tv pa se sam prilimam tjale....

~

Lep večer! :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest Jeti

Cookie :palec: .... veliko veselja in, da bi bili zdravi x;)x ... vsem trem x^x

jp ... tud' jst grem letos na morje ... ni šans, da ne grem x;)x ... hudo ga pogrešam ... zaradi "boljših odnosov" sem se mu zadnji dve leti odpovedala :grin: ... brez veze xcivx ... ne želim biti odvisna od nikogar, zaradi česarkoli ... ne uspeva mi ravno najbolje xrolleyesx ... sam', imam pa upanje ... zopet xrainbowx

vsi na morje x8Dx x:px :palec:

obvezno treba zadihat morski zrak in se posolit mal x:px

jst sicer živim 'na morju' sam ni to to, treba se je odmaknt in total relax.

če sem v bližini doma..je pol skoz neki ...al misel na job al familjo al frende al karkoli.

ko pa greš mal dlje, se tud miselno oddaljiš in si res zase cajt vzameš, brez

nekih elementov, ki skačejo po glavi.

mislim, da bi si lahko vsak privoščil vsaj 1x letno takle oddih, da si napolne baterije za naprej xyesx

pa dnar tuki lahko igra zlo malo vloge, sama sem dost prebluzila tud brez dnarja po divjih kempih....

tko da .....GREMO RITKE VSE NA MOOORJE :flowerface: xwizardx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Evo, ena izkušnja več.. zakaj romantične pescene (mivka) plaže niso za otroke x:o)x Se ustavili na plaži, da se malo posoncimo. Pa da bo T lahko malo divjala okoli po plaži, ker je tak fajn mini pesek, skoraj mivka. Ja seveda :) jo sleceva, poloziva na tla, evo, šibaj. T pa zagrabi pesek z eno roko in hop v usta. Medtem ko sva ji čistila eno roko, je nesla že drugo v usta :) in tako naprej, do histericnega joka, ker ji ne pustiva jesti peska .. :)

...

:D

eh, v tolažbo ti naj bo, da wotrok mora pojest pol kile svinjarije na leto, da je pol bolj zdrav in manj pri dohtarjih ;)

aja Cookie, me zanima če ga boš klicala žwau. x:px x;)x xcivx

Ne. Privat ga ljubkovalno kličem drugač. Ker pa ima nekdo tuky tak nick, nočem, da bi kdo kaj napačno sklepal xcivx x:Ix

naročila pouch - vrečo za prenašanje Razbojnika x:px

mam roke skor že do tal x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

U, Cookie, vse najlepše in najboljše za rojstvo malemu sinčku, bodite in imejte se lepo!!!! xrosex

mene danes boli križ oziroma križne mišice, ob vsakem koraku. Lahko sem si prikazala, kako bom zgledala, ko bom pri 96-ih lezla v dnevno sobo po stopnicah. Ne bo najlepš za videt :switz:

no ampak se nimam kej pritoževat, kajti križ me boli od včerajšnjega hojenja po poti ob žici, hodila sem 7 dobrih ur in za las - dobesedno, ušla nevihti, doma sem pa tudi dobesedno padla v pojstlo (potem zvečer), ker popoldne smo šli še nekam, od koder sem se komaj premaknila (ker se mi ni dalo vstat).

no, letos je bilo četrtič. Pa je luštn, šla sva zmojim, pa v sedmih urah se kar neki pogovoriš - cel spekter komunikacije se je odvrtel :)

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

:palec: pridna. x^x (7 ur!!!)

mene pa tud križ boli že par dni, sam ne od hoje.

sem tud jaz ušla nevihti včeraj, glih sva vse zrihtali s frendo.

včeraj je bilo za pop* vroče, dons je pa za pop* mrzlo, tko da sem sam za v postlo, pogrešam banjo, zdajle bi si ubodla kopel, če bi jo imela.

tle sem mal pedenala, zdej pa ždim. še ven se mi ne da, k me zebe.

...

dons smo 13.

spomnim se lanskega 13. maja. bil je petek.

...

lep preostanek dneva! :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dalo vstat).

. Pa je luštn, šla sva zmojim, pa v sedmih urah se kar neki pogovoriš - cel spekter komunikacije se je odvrtel :)

:palec:

z bivšim možem sva prehodila pol Peloponeza pred leti ....in spomnim se kako fajn steče komunikacija med hojo, neverjetno kolk

se človeku odpre, možgani..telo vse v bistvu tolk zadiha, odpre se res cel spekter enih idej ..pravzaprav ne najdem besede, ki

bi opisala kako fajn se lahko med hojo povežeš s seboj in z vsem .

Sama imam v načrtu iti na Camino de Santiago....

....hotla že pred leti, pa sem imela operirane križne kolenske vezi...tko, da me to še čaka x:px

morda naslednje leto, če mi bo kdo kužico čuval cel mesc :inocent:

Marsa, definitivno morš na morje kmal-altroke banja x:o)x

shakti gawain

:palec: lepo si napisala... :)

....hotla že pred leti, pa sem imela operirane križne kolenske vezi...tko, da me to še čaka x:px

Moja frenda je bila že nekajkrat in kot kaže, je res svetovno! :) :palec:

(celo imam školjko in še par drobnih darilc -npr. naravnih kamnov oz. kristalov itd.- s teh njenih poti xsrcx)

Marsa, definitivno morš na morje

tenx za spodbudo! xDDx

res, definitivno moram na morje letos. xyesx

(mi je malo umanjkalo lani...)

Picasso

res, definitivno moram na morje letos. xyesx

(mi je malo umanjkalo lani...)

Marsa, res morš na morje, da se odklopiš, pa uživaš na polnohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

tut js lani nism šla, pa mi je pol full manjkal to, tko da letos sem se odločla, da definitvno grem na morje, pa še tko se je poklopil, da me je kolegica povabla v Črno goro, tko da komi čakam, da grem, res, ker vem, da se bomo mel zakon in da bomo užival na polnohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

... sem hotla film gledat, pa kar mam vse živo nenadoma za počet, med drugim sem še jedla.

KOLK mi je pa ful pasal tahini spet zdajle, zadnjič enkrat sem ga pozabila kupit, no in zdaj sem pa ga in mi noro paše!! :yumy:

ker nimam kalkčov, pa sem pojedla zraven enih 6 al 7 mini korenčkov. :)

sem jih cel šopek imela.

včeraj pa dons sem pa ful dobr jedla, toćno tako hrano k najbolj maram.

včer sem naredila nad dobro juho iz pora in špargljev in bučk in še česa, pa pol še solato ultradobro, dons pa v bistvu pražen krompir, sam da sem kar vse živo še dala not rpažit, mdr. špargljeve štore, ko0renček in ful peteršilja sem dala (šizim na peteršilj, včeraj sem ga dobila ogromen šop od kmeta na tržnici za dan zmage, je rekel x:)x). Zraven pa rdeč in zelen radič, blazotne doze. x:px

potem sem pa še naredila kompot iz jabolk, na konc sem vrgla not mal cimeta pa limonine lupine pa mal mandarine pa mal pomaranče pa eno brinovo jagodo, pol k sem odstavla pa sam še za mal cajta eno vrečko mete... pa mal limonce, pa je bil tak čaj/kompot... (sadje mat poje x:px, jaz sam 'vodo' pijem, k ne maram kuhanega sadja).

prej me je pa tolk zeblo, da sem si morala z dlanmi stopala ovijat, toplit.

zdej bom pa mal orehov pojedla. x:)x

Marsa, res morš na morje, da se odklopiš, pa uživaš na polnohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

tut js lani nism šla, pa mi je pol full manjkal to, tko da letos sem se odločla, da definitvno grem na morje, pa še tko se je poklopil, da me je kolegica povabla v Črno goro, tko da komi čakam, da grem, res, ker vem, da se bomo mel zakon in da bomo užival na polnohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

a ne (a ti tud nisi bla nč)!

men tud čist premal bilo 4 dni pa sploh ni blo tapravo morje. 1o metrov (sam sem pa tja, namesto v daljave, da ne morem plavat, ampak kot v bazenu al pa kot dojenček), ograjeno, umazano, alge, gužva... :o|o:

A dej, blagorček!!! x8Dx

jaz se 30 let al kolk že spravljam x:o)x x:px

ampak sem pa glih dons šla mimo ene izložbe, kjer mi je med stotinami reklamc in napisov (turćij, hvarov, korčul, rabcev, korzik itd.) padla v uč črnagora! Montenegro! xokx

jaz bom šla tud enkrat še. :)

dbest v glavnem, a si že bila kdaj?

(jaz sem bila samo 2x :( - ko sem bila stara 6 in 7 let (ali 5 in 6) :))

Picasso

Pa ravno Črno goro ste izbrale xrolleyesx, malo se pozanimajte o morju.......

Pa ravno Črno goro ste izbrale xrolleyesx, malo se pozanimajte o morju.......

zakaj pa ne?

Picasso

dbest v glavnem, a si že bila kdaj?

(jaz sem bila samo 2x :( - ko sem bila stara 6 in 7 let (ali 5 in 6) :))

ne Marsa nisem še bla nkol, tko da mi je prou izziv, da bom šla u Črno goro...sploh k mi je kolegica rekla, da so ljudje full uredu in da so sproščeni, tko da res prou komi čakam, da bom šla....

ja Marsa, pol morš pa nujno še enkrat it anehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

ja, sam sej ni nujno da glih letos... zaenkrat sem na tem, da sam moram it. x:o)x

nisem še pri kam ali kdaj. xDDx

pa tud nočem se omejit, hočem pač *ulovit val*, smer sem pa zastavla (pač smer je v tem primeru morje, ne pa dejanska smer x:o)x)

Picasso

Tam nekaj ni v redu :bomb: :bomb: :bomb:

kako to misliš?

jaz si predstavljam ful v redu, samo vprašanje, kolk je še tega natur ćisto pri morju oz. če ni pol gužva in čeprav mora Tara bit res mega in psoebna, hočem za na morje vseen it na morje (in ne npr. na reko).

Tam je vse super, razen morja :bomb:

aja no saj. x:o)x x:Dx

:V: jaz pa bla na sv- štefanu in vidla orkan al tornado al kaj je in morje je bilo... božansko... kar samo te je neslo, sploh ni blo treba plavat.

jasno če je blo pa črnogorsko :P

Picasso

groza :O:

svinjarija kaj so delali in še delajo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Najbolj je stradala ravno obala, o kateri je govora, zato zaradi vašega zdravja še malo raziščite kaj vse je tam. Malo se potrudite, da se do vsega prit. x;)x

Hm, če je črnogorsko morje tko kontaminirano, pol je kontaminirano kompletno jadransko morje, glede na to, da voda teče po tej strani gor, po italijanski pa dol.

Jebenti, pa da to ne bi noben meru, opozarjal...tud naši ne? Čudn...al pa spet zarota?

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

....hotla že pred leti, pa sem imela operirane križne kolenske vezi...tko, da me to še čaka http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

U, fajn, Cigančica

Jst /tko kt Lili Mai/ tud še nisem bil, ampak na vseh, ki so bli in jih poznam, je pustu ta trip pozitivne spremembe.

Kako ti bo pa ratal dobit tolk dopusta?

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Odkar sem začela znova obiskovati babico v domu upokojencev po letih in letih lahko rečem, da lažje diham.

Mislim, da me je to skozi podzavestno mučlo in to ne malo.

Zdaj se mi je pa prav kamen odvalil od srca.

Danes bila z best frendo na sprehodu. Joj čist boga je, reva. Stres, traume in to eno za drugo.

Pa vse na enkrat. Mi je žal za njo, ker jo imam zelo, zelo rada.

Uh drugače pa jaz sem prav fajn. Sestra mi je prišla iz tujine. Vidla je nisem 1leto.

Tako, da sem čist happy. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Cookie čestitke za sina še z moje strani!

U, fajn, Cigančica

Jst /tko kt Lili Mai/ tud še nisem bil, ampak na vseh, ki so bli in jih poznam, je pustu ta trip pozitivne spremembe.

Kako ti bo pa ratal dobit tolk dopusta?

heh, bom dobila dopust, ko ga bom tolk rabila ...no panic x8Dx x;)x

Lili Mai, verjemi, da si moje male razbojnice ne želiš čuvat xDDx

čista baraba, po gospodarju baje xDDx :inocent:

Camino pa....definitivno, knjigo od Shirley sem stokrat prebrala, ker nisem mogla it...,da sem imela vseen eno potešitev xDDx x:o)x

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...