Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

kakšen odštekan *stvorček* mi je priletel zdajle not na okensko polico; kot nekakšna kobilica, ampak ful močne rdeče barve, pisane. črne in rdeče - podobne barve kot pikapolonica, samo ne pikčasta, pač pa črtasta oz. je imela na hrbtu obliko črke V. take žuželke še nisem videla... potem je pa tko s tipalkami delala, mal 'strigla' pa tko, da sem pomislila, da je kot en tak murenček. x:)x

In sem šla pogledat in res sodi muren v skupino kobilic.

samo sem pa potem iskala fotko na guglu prav takšnega, pa je nisem našla.

sicer sem ga fotknila, samo se najbrž ne bo nič videlo...

evo ga, sej se še kar malo vidi. x:)x

murencek.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jaz se pa pripravljam na razgovor, kjer bo verjetno nekaj štelo tudi znanje tujih jezikov, pa sem se lotil ponavljanja francoščine in nemščine. Včeraj sem šel v eno "skladišče" nad verando poiskat, kaj imam pametnega še iz srednješolskih časov, in časov študija zgodovine, ko smo imeli nemščino. In najdem par učbenikov, med njimi tudi Themen neu 2, učbenik za nemščino iz leta 1993.

In kakšno naključje se mi zgodi ravnokar, ko ga berem?!...sem pri poglavju vremenskih napovedi, in kot primer je navedena vremenska napoved za nedeljo, 10.6. x:o)x Kateri datum je že jutri? :inocent: x8Dx

blagor tebi, k si tolk priden pa učljiv!

jaz sem se učila francoščino (zakaj je pravilno 'francoščine', mene to tolk moti vedno), pa moram priznat, da (ne ravno da nimam pojma o pojmu, ampak) sem čist ven; ne bi se mogla menit, bi prešaltala na angleščino (pri čemer pa bi že nastopil problem, kajti v bistvu je kar res, da se 'Francozi naredijo Francoze' - vsaj ko gre za jezik). xDDx

Sicer pa dobro da si me spomnil (na ta datum).

Tedaj je imel sin best frende ravno drugi rojstni dan. :)

Aja dobr se uč in velik sreče na razgovoru! xcrossfingx

....

jaz pa z eno roko kuham, z drugo pa tipkam. x:px

(dons bodo makaroni s paradajzovo+bazilikino omako pa radičeva solata)

Pol sem pa s frendo mal elastično zmenjena (se nama ni dal na trg, ker obe 'že vse imava', pa še takšno vreme je)... morda bom šla do nje. včeraj je klicala, da ima zame nekaj (samo potem ni mogla bit tiho in je izdala, da sandalovinin hidrolat - k sva ga ful okol iskali, k sem si ga želela, pa ga je nekje odkrila pa mi ga kupila x8Dx).

Jaz mam pa tud nekaj zanjo (sam men je pa uspel bit tih x^x x:o)x)

No zdajle se je pa še ta drugič totalno ulilo.

nič hudega, meni je v bistvu všeč dež (čeprav ne bi imela nič proti, če bi danes bilo lepo vreme xDDx).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cashy, srečno pri razgovoru :palec: uf, jaz se nemščine ne bi upala dat na seznam znanja tujih jezikov :o|o: saj Marjetka je bila fajn, samo meni je bila nemščina totalno bljak in se nisem nič naučila ... vsa 4 leta sem v denarnici nosila mini plonkič z der-die-das sklanjanjem x:o)x

Marsa, sem se zadnjič spomnila .. a ti kaj rabiš posodice od hladilnega mazila? 150 ml so .. smo zdaj mal večji porabniki, pa sem jih že stran začela metat, sam če rabiš, jih bom nekam na kup dajala ...

Jaz pa nič teh potresov ne čutim :inocent: očitno spim ko top, takrat ko ravno lahko ...

S T. se cel dan potepali, v bistvu bili pri frendici na dolgem obisku .. je tamala vmes zaspala in spala celi 2 uri (smo se hecali, da to kmečki zrak dela x:o)x ), drugače pa preplezala celo hišo in pobrisala tla x:Dx Ob 6h sva prišli domov, plesali na neke pet shop boys al kaj so .. pač, kr eni komadi so bili po radiu .. je kar cvilila in hotela še in še in še, dokler se mi ni že čist preveč vrtelo x:Dx potem bila itak ful lačna, ker cel dan ni bilo časa za normalno jest, in kadar je kombinacija lakote in utrujenosti, je potem cela kuhinja polna hrane x:o)x tko da sva šli še skupaj pod tuš, zdaj pa že eno uro spi.

Meni pa uspelo spravit malo stanovanje v red, pospravit kuhinjo, dat sušit ena zelišča, na vrtu pobrat (sicer moker) pehtran, da bom jutri kaj sčarala, zdaj pa pridejo še birokratske zadeve na vrsto, preden mi računovodja vrat zavije, ker ji že en teden obljubljam papirje x:o)x

I. je na pikniku s sošolci s faksa .. in pride jutri enkrat :inocent: nekako se mi zdi, da sem ful bolj produktivna, če sva sami doma, pa mi ni čist jasno kako je to mogoče, ker mi I. vedno vse pomaga in sodeluje xnckrivx :inocent:

Včeraj sva bila pa na motozboru v Žireh :2src: Mislim, da je že eno leto, odkar sem se vozila z motorjem .. sicer sva šla z enim, moj ni registriran, ker nima smisla metat denarja stran (v bistvu je v planu, da ga prodam, ampak kar nekaj čakam x:o)x ), ampak je bilo tako luštno sedet zadaj in odklopit vse .. že čist pozabila kako ti brnenje motorja in šum v čeladi sprazni možgane . meditacija, čista. misli kar same odtekajo stran, se ni treba nič trudit in jih podit ... in sem se zrelaksirala od celega tedna nazaj, zresetirala čist :palec:

Ampak je vseeno zanimiv moment, ko pomisliš na motor .. in te malo stisne .. zdaj nisva sama, če se karkoli zgodi ... ampak realno, se lahko tudi peš ali v avtu, vozila sva pa itak 50 celo pot, ker se mi zdi, da je I. imel iste misli nekje v glavi, čeprav jih nisva niti izmenjala .. tako da je bilo zelo lagano turistički, tko kot meni najbolj paše :palec:

Tako da danes je preprosto popoln dan xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Lepo vas je brat.

Zdite se mi tako zelo učinkoviti, dinamični.

Pred par dnevi sem odkrila, da so že gozdne jagode...malo, a slastne in zdrave. Prinesla veselje otrokom.

Lepo je brati o vaših vrtovih, jaz sem živela šestnajst let na deželi z vrtom ob hiši, pa tega nisem nikoli cenila... vedno sem doživela kot pritisk in nekaj, kar se mi vsiljuje, sedaj razmišljam o tem, da bi najela en košček zemlje za vrt. Kako je smešno, kako kakšno stvar človek ne ceni dokler je ne izgubi.

Nekje sredi tedna sem se odločila za čistko omar. Nabralo se je veliko otroških cunc in cunj in pa tudi najinih, ki jih je blo treba ponovno preprat, zlikat, uredit po vrečkah in jih oddati v dobrodelne namene. Zdej me čaka isto z igračkami... tko da še nisem gotova... vendar je dobro...

Vedno bolj rabim čutit svoje telo, se gibat... mi je kar neverejtno... kako sem lahko tako pasivno živela... sej sem šla redno ven, pa v gozd, ma vedno vse na izi, vse z guštom. Zdej čutim, da rabim dati več od sebe, dati več napora v svoje telo... da rabim čutiti tudi bolečine in da rabim sprobati svoje omejitve. Razmišljam o teku, in v teh mojih samotnih sprehodih, hitre hoje, poskušam s tekom, vendar me zelo bolijo sklepi. Upam, da ne zgubim zagnanosti in da vztrajam dalje.

Ni mi všeč to neko počasno življenje več... včasih imam občutek da delujem maksimalno z 20 procenti svojih zmogljivosti.

čutim da je v meni moč, da je ne znam ustvarjalno izkoristiti... no trudim pa se...

Ko dokončno prečistim vse omare in oddam vse kar ne rabim več... potem se bom lotila razmišljanja o tem kaj si želim poslovno, korak za korakom in se soočala s svojim strahovi in premagovala notranje ovire... bomo videli kako bo šlo...

Korak za korakom...

Dovolj zgubljanja časa...

Zmorem veliko več, kot si sploh predstavljam... in vem, da ta ista moč, ki je v meni, biva v vsakemu od nas.

Nočko.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

hvala za lepe želje glede razgovora. Že odkar sem dobil vabilo na razgovor, čutim, da je ta služba moja, je točno to, kar si želim počet v karieri. Če bi rad bolje definiral, lahko rečem, da jaz ne rabim te službe, ampak ta služba rabi mene x8Dx xDDx In se res že cel teden pripravljam na ta razgovor, da se bom prikazal v čimboljši luči :inocent:

Aliana, da ne boš mislila, da sem kaj dosti na boljšem glede nemščine, premalo sem jo rabil zadnjih nekaj let...itak se ne poskušam spet učit, želim pa dobit vsaj feeling zanjo, da ne bom čist zmrznil, če pride kako vprašanje v nemščini. Frau Koss pa verjetno ni bila kaj drugačna po učinkovitosti poučevanja kot Marjetka x:o)x

sicer pa lepo, da ne izgubljaš stika z motorističnim svetom :palec: te misli v ozadju, ja...če samo primerjavo dam, se mi zdi, da je tud Peterka začel slabše skakat, ko je postal oče :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hvala za lepe želje glede razgovora. Že odkar sem dobil vabilo na razgovor, čutim, da je ta služba moja, je točno to, kar si želim počet v karieri. Če bi rad bolje definiral, lahko rečem, da jaz ne rabim te službe, ampak ta služba rabi mene x8Dx xDDx In se res že cel teden pripravljam na ta razgovor, da se bom prikazal v čimboljši luči :inocent:

cashy, velik sreče jutr na razgovoru..sicer pa kokr sva se pogovarjala, si mene že prepričal, da je služba tvojahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, tko da http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da jo dobiš ti želim iz srca http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

a ne no?

men čist sede mal dežja pa to, sam tole... :o|o:

(grozn zgleda, upam da ne bo kake štale)

sm hotla na tržnico pa po enih parih opravkcih (k se mi jutr nekaj začne pa nom mela kak teden časa čez dan), zdej je pa takle.

Čist nič se mi ne da, še pod tuš ne, k je mal mrzlo, mam kar jopo oblečeno.

Mama je pa ravno prišla s fizioterapije, se je skoraj izognila nalivu, pravi da je pa clo mal majčkene toče padlo..

eh ja...

Mogoče bom pa omaro pospravila al pa kej pa itak bom morala kuhat (v bistvu čist rada, sam včasih se mi pa tolk ne da).

Mogoče pa mat nakurim da naredi platke (kosmičeve polpete). :)

Naredite si lep dan, pa magari lenarite, tisti ki lahko. :) :palec:

(aja ne delajo mi smeški - mislm, ni nikjer tabele, jih moram pisat)

Picasso

cashy, velik sreče jutr na razgovoru..sicer pa kokr sva se pogovarjala, si mene že prepričal, da je služba tvojahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, tko da http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da jo dobiš ti želim iz srca http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

lep pozdrav vsem,

ravnokar z razgovora, kaj naj rečem :inocent: Zelo na hitro je bilo vse, menda imajo preko 200 kandidatov, pa jih bodo na hitro preleteli in šele potem šli z izbranimi bolj podrobno naprej...če bom med izbranimi, pa izvem konec meseca. Se bojim, da sem v teh 15 minutah pustil mal preveč "cagav" vtis, čeprav verjetno simpatičen. Bom poskusil sedaj še popravit, kar se da, z zahvalnim pismom. Živel bom pa dalje, kot, da razgovora ne bi bilo, iskal in delal naprej po planu (ki jih je sicer mnogo x8Dx ), za vsak slučaj pa bom pripravljen, če me presenetijo z povabilom v nadaljni krog x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Glede zobekov si preberi članek na spodnji povezavi, pa ti bo malo bolj jasno, zakaj imajo nekateri umetne.

Obstaja ena boljša stvar, ki je naravna in cenejša, ter prava.....

http://www.ivonazivkovic.net/FLUOR.htm

Drugače pa sončno in zelo vroče na obali, le voda je še malo pod elektriko http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif , mal te strese http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif.

groza. hvala za link.

eni si sladkajo kavo, pijejo sladek sok, jejo sladkarije, pa imajo zdrave zobe. jaz nič od tega, pa imam abrazijo pod dlesnijo. na srečo skoraj vse preflikano s plombo. zdaj me je strah, da se mi obrabijo med zobmi. ... dobro, da jih imam. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

tukaj pa dežuje na ful.

ciao in srečno!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Vremenu se je čisto zmešal...sem se začel spraševat, če tudi za njega obstaja kakšen psihiater...Me je prav malo stisnilo pri srcu. Lepo igram igrico in naenkrat kar dum dum dum. Matr sem mislil, da že skale padajo. Pogledam ven in vidim neke ledene kepe kako lepo tolčejo po avtu...Sem se že psihično začel pripravljat za obisk servisa, sem mislil da bo stolklo vse šipe...Proti večeru šel pogledat koliko bušk je dobil. Zgleda, da jo je celo dobro odnesel. Šipe zgledajo cele, malce popraskan, malo vdolbinic...matr jo je prav dobro odnesel...Zdaj si pa lepo čajček nalivam...za živčke...zgleda, da ima avto enega dobrega angelčka varuha tam gor nekje...Se vidi, da blagoslov pločevine dela čudeže. Podobno kot blagoslov motorjev...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Zgleda, da jo je celo dobro odnesel. Šipe zgledajo cele, malce popraskan, malo vdolbinic...matr jo je prav dobro odnesel...Zdaj si pa lepo čajček nalivam...za živčke...zgleda, da ima avto enega dobrega angelčka varuha tam gor nekje...Se vidi, da blagoslov pločevine dela čudeže.

:palec: :palec: .. vesela da jo je avto odnesel z minimalnimi posledicami.....

Tudi pri nas je padala toča, vendar ne tako zelo velike kepe...... sem pa vseeno mislila da mi bo rožice na balkonu potolkla.... pa so jo lepo odnesle xsrcx , zgleda da je padalo pod drugim kotom xDDx xwizardx

***********************************************************************************************

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.

I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.

Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.

(mevlana jelaluddin rumi - 13th century )

Dan vsem xcivx

Vidim da se je spet polno dogajalo xyesx

Čestitke vsem pridnim - na "službenem" področju - Aliana in drugje (šport, vrt, doma,...) - Zalaya, cipci x:)x :palec:

Držim pesti za uspešno iskanje službe cashy! xcrossfingx Še kako vem, kako težko je :ermm: Samo ne obupat! Sicer pa tebi s tvojim profilom verjetno ne bo tako težko najt službe - mislim, da ste kar iskani - vsaj kakor spremljam razpise že zadnje par let.

Eni se selijo - Pujsita upam, da bo šlo vse tako, kot mora xwizardx drugi še vedno ali pa ponovno zaljubljeni - kako lepo prebrat - sem vesela zate, za vaju Ale! xsrcx

Marsi itak vedno kaj dogaja x;)x

Kako je kaj Cookie in njen razbojnik?

Verjetno sem še koga pozabila - vse je bilo lepo "prebrat" x:)x

Jaz še vedno iščem novo službo xupx Upam, da bo že kaj kmalu uspešno - da nekje drugje začnem na novo. Sicer pa uživam na motorju - kadar nam je le vreme naklonjeno x:o)x

En lep dan želim vsem - je ravno pravi za se zavit v deko in se vržt na kavč, s kako dobro knjigo v roki, ali pa dobrim filmom na repertoarju - če je še v dobri družbi - toliko boljše xcivx

Uživajte xrainbowx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Super je da je dež. Zemlja je bila še vedno presuha, sedaj pa bo končno napolnilo tudi podtalnice, I gues. Sonce, dež, sonce, dež.. fajn bo rastlo vse.

Na našem konca toče ni bilo, k sreči, tko da mislim da je na njivi vse ostalo. Detelje je veliko, raste večina stvari, kljub pozni setvi.

Voluhar hodi okoli ograje kot maček okoli vrele kaše; no samo da ga na njivi ni več.

Pijem ASEA. Zanimivo. Že če človek postane vegan se mu koža nekako zmehča, postane nežna in mehka, pri ASEI se zdi da še bolj. Tudi punca pravi, da ji je dobra. Tudi manj spanja rabiva. Se mi zdi, kot da uravnoteža organizem.

Gledal X faktor. Izločeni sta zares dobro odpeli :palec: pozitivno presenečen.

Testi krvi po pol leta veganstva - povsem dobri. Nič mi ne manjka, železo normalno, (pred leti je bil hemoglobin proti nizki ravni oz, na meji), edino malce malo je v krvi po izvidih holesterola, a zdravnica pravi da je vse dobro.

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Voluhar hodi okoli ograje kot maček okoli vrele kaše; no samo da ga na njivi ni več.

x:o)x x:Dx

na najino solato so se pa zatekle živali iz vseh sosednjih vrtov, ker se greva očitno edina čist bio .. in si zdaj delimo tiste 3 m2 vrta s polži, strigalicami in raznoraznimi žužki x:o)x zdaj se je pa še toča odločila res naredit, tako da .. eh, saj itak gre že počasi v cvet, za sok bo še vedno ok :palec:

(btw, nikar metat stran solate, ki je šla v cvet .. stebla so super okusna za grickat namesto korenčka ali pa za sočit v sokovniku x:px )

kul za test krvi :palec:

Samo tale ASEA se meni sliši čisto preveč .. umetno?

Bejbiko dala na siesto, jutri bo očitno preskočila zmenek :sori: ima vročino in je čist bogica, doktor pravi, da neka virozica in da to nima veze s tem, da ji prvi fobek poskuša ven zlezt x8Dx tako da je očitno oboje skupaj xnckrivx je pa po eni strani kjut, nikoli je ne uspem crkljat več kot 15 sekund, zdaj je pa že dva dni taka mazica, da nama z I. ni nič jasno xsrcx

HB za taščo, mimogrede xsrcx

Malo lenarim, sestavljam nekih 10 tekstov naenkrat po koščkih, odvisno kje dobim navdih, čakam, da bo večerna tarifa elektrike, da zalaufam pekarno za jutrišnji zmenek (vsakič ponudiva še kaj domačega za prigricknit :) ) .. pa fajn je, ker nisem več tako živčna, kot sem bila prvič :palec: lažje dihat x:)x

Ampak ... jaz bi vseeno malo poletja, no :o|o:

loesje

Spet nazaj -

Včerajšna izpoved tu na LF mi je dobro dela... prinesla mal joka... ma tudi veliko sprejemanja... zavedanja...

pa danes razmišljam koliko lepega je blo v teh letih, koliko lepega sem dala otrokom... če ne drugega vsak dan sveže in zdravo kosilo... no z malo izjemami, kake pizze, res malo in še takrat ob veliki skledi solate... pa o trenutkih ko semo skupi kuhali ( s tamalo še vedno) in peli in je blo noro lepo, in o sprehodih v gozdu in o risanju, in igranju in plesu in vsem mogočem lepem, kar smo v teh letih skupaj počeli...

če sem kaj sem zabavna mati... malo premalo odrasla mati... ma vsekakor zabavna mati x:o)x

danes dopoldan mi je dan kar ušel, z tamičkano do vrtca, s psom na sprehom, skrb za bolnega fanta in neko dolgo kuhanje... delo je moralo čakati...

Po slastnem kosilu, sem se celo za pol ure ulegla in popolnoma blagoslovljena odprta srčno ugotovila, da sem eno najsrečnejših bitij, ker res znam uživati... sigurno ciganka po duši... znam uživati v najmanjših radostih življnja, v dihanju...

potem seveda akcija dalje, nekaj prijetnih telefonskih pogovorov s frendi, obisk zadnje razredne ure, ki je bla prov zabavna in sem se lepo nasmejala, otroci so res potrudili za starše...

no pa srečanje s sinovo razredničarko... prvič sem zbrala pogum in ji povedala, da so me ene njene besede prizadele, in je reagirala močno in obrambno, kot da ji kej hočem in mi je blo težko, ker ji v resnici nič nočem, ker jo cenim in mi je zanimiva, sam morala sem ji povedati, ker se mi ni zdelo prav, da se določi človeka za vedno pri štirinajstih letih in se reče, da je to tko in da ne bo nikoli drugače.

No ja doma me čakale lačne živali in razdjano stanovanje, sta se deklici lepo igrali in v igri razmetali, pa tudi ob pomoči pridno pospravili in še druge vsakodnevne skrbi. Večerja, pa večerni tuš, pravljice in pesmice pred spanjem in vse kar sodi zraven.

En hudo dolg pogovor s prijateljico, ki je moje nasprotje, a mi vedno pride blizu in mi vedno da misliti, hvaležna, da imam tako kvalitetne ljudi v svojem življenju.

Šele sedaj je prišel moj čas, da se lotim dela...in bom delala... nimam pojma do kdaj...

Sin lepo je poslušati tvoje navdušenje nad vrtom... in sem vesela da ti uspeva...

Aliana ti si sploh eno posebno energično bitje, učinkovito in imaš generator energije... predvsem pa so mi tvoji zmenki tko zelo dobra zamisel, res :palec: ... to rabimo ljudje, to rabijo matere in to rabijo otroci...

Lepo vas je brati,

m

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Mihela, meni je pa tvoja včerajšnja izpoved dala ful mislit :) Sem šele na začetku tele poti in .. bo zanimivo videti kam bo peljala .. pa, kot sem že enkrat rekla .. ful upam, da bom uspela ene stvari popravit, naredit drugače kot moji starši, ene pa kar čimbolj ponovit .. se trudim zavestno delat, ampak .. včasih padeš v ritem in pač delaš stvari, v takih trenutkih posti, kot je tvoj pomagajo, da prekineš in se ustaviš in zamisliš .. popredalčkaš ..

Tamalčka je zaspala ob 8h in se zbudila ob 9h, da je pozdravla očita .. in bila pol eno uro še pokonc in čist kul volje, potem šla pa nazaj spat. Upam, da bo jutri že boljše, jo pride frendica pazit, potem pa tašča prevzame, da lahko midva oddelava svoje .. jah, slabe strani tega, da se skupaj s stvarmi ukvarjava :) ampak imam pa zato tako fajn frende in taščo, da nimam niti mal slabe vesti, da bom bejbiko z njimi pustila x:)x Itak jo potem vedno vso nasmejano dobim nazaj x8Dx

Jaz pa od 8h do zdajle (z vmesnimi crkljanji) naredila vse, kar sem imela v planu, zdajle z enim učem gledam Californication, potem pa spat, da bomo jutri ready :) menda še neka mala peruanka pride in ena španka, bomo čist mednarodni :palec: :2src:

loesje

Spet nazaj -

Oh boš zmogla Aliana, vem da boš, ... ne bo vse popolno, vendar bo super...

pomembno je da maš prijatle, da maš ljudi okrog sebe... da nisi sam...

jaz sem bla takrat res sama, v tujem svetu, ki sem ga ves čas doživljala kot tujga in ga nisem znala sprejeti ( kar je seveda na mojo škodo, saj so povsod dobri ljudje)... in je blo preprosto zelo veliko zunanjih okoliščin, ki so prinesle pogoje, da so določeni deli mene preprosto prišli ven... kot da bi se moglo tko dogodit... ma gremo dalje... to je že zelo zelo daleč nazaj in je že skrajni čas da ostane tam in da zdej živim tu, ker za otroke pa ni važno ali so mali ali so pubertetniki, je velik bolj pomembno, da sem tu, kot to, da mi je hudo... rabjo me zdej... kar je blo je blo...

... mene čaka še čist mal dela... dobr občutek...nočko

dnevni horoskop

ja, enga voluharja rabita x:Dx voluharji jedo tudi razne vrtne škodljivce, tko da niso samo "slabi".

http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/13901-asea/page__p__1055634810entry1055634810

na najino solato so se pa zatekle živali iz vseh sosednjih vrtov, ker se greva očitno edina čist bio .. in si zdaj delimo tiste 3 m2 vrta s polži, strigalicami in raznoraznimi žužki x:o)x

Samo tale ASEA se meni sliši čisto preveč .. umetno?

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

No, jst pa dans zabila 3 ure svojga žiulejna na urgenci :o)

na urgenci majo univerzalne rešitve; ta odprte zaprejo, zaprte pa odprejo :D

onim, ki hodijo dajo ruto za roke, šepavim pa bergle v roke.

mah; že za vikend tko čudno stopila na levo stopalo, sem si zgleda nategnila neko notr.kito, itak da se je oteklina razširila, gabez prvič, drugič, tetjič ni pomagal, zalaufamo Olfen gel (serious stuff), vse sko ne tč ne mš, mat zažene dans paniko in hajd na urgenco.

v.d.tašče pa na sprehod z Razbojnikom (k je ko zanalašč priden sam v drugih rokah, v mojih se pa rad krega z mano).

sem vedla, da bojo rekl, guspa, počitek, hladni obkladki pa analgetiki. Aja, pa nov par bergel sem dobila, tko da ma zdej dva para.

pa stopalček ma v kisovem obkladku, jutr gre pa v glinenega ;)

ker morm nujnoniz v šoping v leklera - majo neko super baby robo znižano

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Uf, čist naporen dan.. crki..

Glihkar uspela uspavat tamalo, je bila danes končno mal boljs po dveh dneh vročine in mučenja.. sva šli malo po mestu na sprehod.

Pa eno srečanje oz sestanek sem imela.. lustno, samo me je zmatralo.. mogoče se bodo stvari malo drugače zasukale, bi bilo verjetno super, samo se se nič ne veselim.. bo tako, da bo najbolje, karkoli že bo :)

Mah.. mislim da grem pod tuš pa spat..

Lep vecercek *

loesje

Spet nazaj -

Piškotek, težko cajtat sebe ob dojenčku, ti nič ne zavidam... čas pozdravi vse... tudi stopalo

Myisti težko leto, kar eno na eno... magar se slišva na os...imava še eno obljubo od ne vem kdaj :sori:

Ja Aliana danes je tak dan, pred mlajem, Luna v biku, pejmo prej počivat, se ozemljit, umirit, si nabrat novih energij in super, da je mali bolje.

Jaz sem imela danes fraj dan, čist zares fraj... hudo x;)x

Mož poskrbel za otroke, jaz pa na potepanje od jutra do večera, nič otrok, nič astrologije, no ja, skoraj nič...

Že zjutri sem se peljala v hribe k svoji dragi prijateljici, sva ble po bikovsko na počas, s kavicami in podobno, potem pa pohodne čevlje in proti Krimu, na začetku , prvi del klanca sva se kar zadihale, potem pa se je telo navadlo in je blo fantastično. Veliko enih drobnih in velikih prigod, mal nenavadna jota, in nekaj smeha. Po petih urah hoje, pa veliko jagod z res veliko smetane (sojine- sploh nisem vedla, da je tko dobra, prvič jedla) , ki sva si jo vztrajno dodajale in kakavom na vrhu. Slastno. Jaz sem njej mal pokukala v zvezde, ona men mal v karte... ogromno ene ženske energije... nekaj resno, zelo resno, nekaj bolj za hec, a v vsakem primeru krasno. Dan je minil neverjetno hitro. Tako rada sem živa, tako rada sem v mesu in ko se tko hudo namatram se zavedam te svoje mesnosti, ki je pogosto zaradi vseh teh nekih bolj suptilnih energij, kar malo pozabim.

No, moram priznati, da je bilo nad dobro, kot bi rekla moja prijatlca, res nad dobro...

In dober je bil tudi prihod domov, prišla sem v čist in urejen dom, kjer je blo vse tko kot mora bit in me je prešinlo, kako je fajn, če smo v dvoje. Zdej sem bla pol leta sama, brez moža in sej gre, ker je treba, mora it, vendar to milina, da si lahko povsem miren, da veš da bo za vse pokrbljeno in da lahko ti za nekaj časa izprežeš, pa tudi, če je to sam en dan. Hvaležna. No ja, pa tudi zvečer je fajn, če nisi čist sam v tisti veliki postli x:Ix

Ste me pa tu na LF mal v žalost spravli, brala in brala novo temo, ki se mi zdi zelo koristna v teh časih, ko zelo veliko jemo zelo prazno hrano, vendar dobila zelo slab občutek. Blo mi je jasno, da ni zame da se vmešam, ma mi je hudo, da so stvari take kot so :V:

Nočko, m

dnevni horoskop

Cookie! :sori: xcrossfingx (in da ti niti gabez ni pomagal!)

res štala poškodbe ko imaš malo detece.

jaz sem si enkrat tik pred dojenjem s konzervo prerezala palec, da je bil kot zrela počena češnja... še zdaj čutim to poškodbo. No Miška je ful mijavkala za hrano, tamal je neutolažljivo jokal, pol sem pa hitro hotla dat Miški najprej za jest, pa pol da grem dojit, mi je pa ono ostro od konzerve zarezalo v blazinico palca, čez cel palec.. (in sem bila precej onemogočena še kak mesec tako za hišna opravila kot drugo, še v bolnici sem s tistimi flajštri pa povezami strašila - ko sem bla s tamalim).

Mystica, fajn da se mal javiš in lepo je kej takega prebrat! x8Dx

Mihela, ja, fajn se je dat mal na off. xyesx

jaz sem bla tud včeraj pri frendi, ki je imela rojstni dan in smo se imelu ful luštno...

še na strehi smo bili... meni je ful všeč na strehah in terasah in takšnem...

danes grem pa spet do frende, k ma pa *drugo rundo* druženja. x:o)x

in ji bo frend pripravil suši, komaj čakam.

Vmes me pa drug frend vabi na pico... škoda oz. razmišljam kako bi vse not stlačila v dan. x:o)x

samo mi najbrž ne bo zneslo še do šiške, ker mroam it vmes še cote pobrat na teraso...

Hotla sem se pofarbat, pa se mi ne da, sem nekaj zgažena spet, me je kar utrudil tale teden, sem imela kar na polno...

...

Lep dan in vikend! x:)x

Picasso

aja sej res. a kdo ve, kje v centru delajo kake dobre fotke za osebne dokumente (da vsaj približno zgledaš gor x:o)x)?

sem ugotovila, da mi bo vsak cajt potekla osebna in se moram še slikat.

in a kdo ve, kolk stane nova osebna izkaznica?

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...