enja 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Vem, kaj je. Zato sem tudi rekla in se strinjala z Marso, da mi je bila ogabna sama misel na to.In ne delam nobene reklame, ker nimam nič od tega. Pač samo ena izmed opcij za ljudi, ki imajo resne težave z zdravjem. Za poskusit - ker, ko imaš RES težave, poskusiš se. Če samo pomislim na urinoterapije in take stvari ... blah. Tko, da ... pač en info je bil, če je koga zanimalo. Sama sem prebrala pa o tem ogromno, kot o vsaki stvari ... sem precej nezaupljiva.Saj sem ti napisala:če ti pomaga, sem res vesela! Vse avtoimune bolezni so šit, (da ne rečem kaj hujšega), udarijo v najlepših letih in vzamejo kvaliteto življenja. Vse dobro Mystica http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/vitez.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 talam lubčke... če kdo hoče... 3 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Kolostrum je prvo mleko, ki ga samica sesalcev proizvede v (recimo) 6 urah po rojstvu/kotitvi/telitvi in je idealna in nujno potrebna hrana otroku/mladičku/teličku.Kako izgleda? Hm, rumeno, lepljivo, gosto......je pa "zlata vredna"doza zdravja za novorojeno bitje. Saj če bi v pisanju recimo 'pravega' dnevnika moral 'se zagovarjat' al slabo počutit zaradi tega, kar pišeš, ga potem ne bi pisal.Pisanje dnevnika ne pomeni, da se je treba o vsakem postopku ali misli pogovarjat ali to utemeljevat in drugo.Ker pa je -tale tukaj- javen, vsi to berejo/-mo, pa moramo pač računati tudi na to in to *prenašati*. 1 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. september 2012 Prijavi Deli 26. september 2012 Sej veš Mystica kako pravijo takim ljudem...deloholiki http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Če te sam mika pol je brez veze, moraš bit res za http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Lahko bom čist mem usekala, k itak ne poznam avtoimunske bolezni sam vidim, da je to res kr precej zoprna zadeva http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif...me pa zanima, če si si kdaj šla testirat hormone? Sicer ne vem kok bi kej pomagalo ampak kokr zadnje čase sledim tem zadevam je baje vse odvisno od hormončkov v našem telesu, poleg črevesja itd... *** Mi mamo pestro zdej ponoč...se pikica kr čist zbudi ponoči in pol jo več k uro uspavam...danes je bilo celo dve tko, da sem mal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg...me kr mal skrbi kako bo k bom šla delat...bom skoz s podočnjaki okrog hodila...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Prejle odprem mail in vidim, da sem zadela eno nagrado, s tem, da sem se ravno včeraj prijavila na nagradno igro...pa še zelo všečno zveni tale nagrada, tko da jaz ful happy http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. september 2012 Prijavi Deli 26. september 2012 Ni toliko, da pogrešam službo, ampak si želim it ven iz stanovanja ... Sem bolj na strani lenuhov drugač. Ne, hormonov nisem stestirala, sem pa po večlenem brskanju (in včasih ni bilo na voljo toliko informacij (ko sem zbolela ni bila še doba interneta) ugotovila, da ima ful povezave črevesje in prebava. Bila sem izredno zaprta, težave z žolčem in kamni .. ko so to odstranili, sem zbolela ... nihče od zdravnikov me NIKOLI ni vprašal po tem. Imela sem krče, in to takšne, da sem v nezavest padala. Pa so rekli, da je to od tablet in mi dali še Ultop, Ranital itd. Zato sem eliminirala mlečne izdelke, jem probiotike, pa vmes sem bazične minerale ... in stanje se je spremenilo zelo na hitro. Dejansko je res nekaj na tem, da večina bolezni izvira iz črevesja, po mojem. Pa tudi precej žensk po porodu zboli (najbrž tudi hormoni vplivajo). Kolostrum pa zaradi uravnavanja imunskega sistema - ker očitno mi grozno niha, ker imam napade herpesa na ustnicah ... Kaj pa vem ... v glavnem, jaz sem tipični primer osebe - pomagaj si sam in bog ti bo pomagal ... sama se morm dokopat do polovice odgovorov ali še več. Zato tudi nimam toliko zaupanja v sodobno medicino, kot jo imajo nekateri ... Ja Mysti črevesje je 90% našega zdravja...ravno pred kratkim prebrala in tudi verjamem...zato so antibiotiki hudiček, ki napade ravno naše črevesje...Oh joj to glede krčevhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif...Kaj pa prebiotiki? citiram: Če je ravnovesje bakterij v črevesju porušeno in okolje ni primerno za njihov obstoj (npr. zaradi uporabe antibiotikov), bakterije ne bodo pomagale pri razkrajanju hrane, četudi jim dodamo probiotike. Pomembnejše kot dodajanje probiotikov je vzdrževanje obstoječe črevesne flore s prebiotiki. Torej, brez prebiotikov nam probiotiki nič ne koristijo.Baje je super sirotka in alge. Kako se pa uživa pa ne bi vedla, ker jih nikoli nisem uživala...sicer nameravam, ko bom nehala dojit. Tudi sama sem zdej brez mlečnih izdelkov slabo leto dni in je počutje boljše. NI pa še vse tko kot bi moralo biti. Za hormonsko ravnovesje ti tud lahko dam en naslov, če seveda želiš. Tudi jaz sem taka, vse sama sploh ne znam zares prosit za pomoč. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Jaz pa se vedno bolj ukvarjam z mislijo, kaj bom pa po tem - ko pač ne bo več potrebe po mojih uslugah. Naenkrat bo takšnega kadra po Sloveniji ohoho, potrebe po takšnem profilu, pa nobene (oz. na Primorskem mogoče -sm kdo bo iz Hazol šel na ono stran potoka), tak, da bo treba nekaj novega najt.In nič pametnege se ne domislim - se kar bojim, da bo treba it kaj na svoje, tukaj nič kaj ne kaže, da bi sploh lahko kje bilo kakšna služba bila. Sem že zdaj preventivno naročena na aktualna prosta delovna mesta...in kaj se išče? Električarji, varilci, vozniki(za katere bi bilo fino, če so iz držav bivše juge), monterji, fasaderji. Tu in tam kakšen natakar, ali frizer..Nič od tega nisem, niti ne bi bila.Od mozaikov se ne bo dalo živet...skratka šment. Smo pa bili pridni te dneve: opravili trgatev - v veselem slogu - na srečo se dobro izteklo za mojega fotra, ki kar padel tam(srce) in so moji berači mislili, da se je pač eno malo ulegel:)) Na srečo sem prilezla tja s pecivom in me skoraj kap..foter brez besed leži na tleh, cel prepoten in hladen, kar panika.Je pa pol hitro prišel k sebi -voda+muffin delajo čudeže. Očitno preverjeno.Pa privlekla domov ohoho buč. Vseh barv in velikosti. Od rumenih, oranžnih, rdečih, temno zelenih, oker. Najlepše pri vsem tem pa je, da so vse razen teh zelenih, ki bodo pač pisane ratale in pol primerne za noč čarovnic - no..so vse jedilne:))) to bo bučnih juh in štrudlov:)))Tak, da v bistvu polno res polno zaposlena te dneve. Da niti v gozd ne utegnem. čeprav pravijo, da po Hazolah tokrat gobe ne rastejo kot sicer. Da je Pohorje tisto, ki bogato z gobami. Pa kostanj se že vnparej odmetava, tak da slabo kaže s kostanji. Očitno so črvivi.Vso sadje smo že pospravili -ptiči so se ponovno izkazali s svojim kljuvanjem - zdaj so navalili na paradižnike 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Da nadaljujem:)) ker že en cajt nisem, pa moram not spravit:))Prepoznavanje ni vedno nekaj slabega. Mene si pač folk zapomni - verjetno zato, ker preveč govorim, ali pa ker se smejim ponavadi...skratka..zapomnijo si me. In jaz pokličem, da bi kupila drva od tipov iz Hrvaške(z dostavo vred so bistveno cenejše kot pri nas)in potem mi ta gazda da številko od svojega šoferja, da se pač pol zmenima za podrobnosti..no, dedc me sam pokliče in se zmenima, da se pač tam pri eni gostilni dobima..čez cajt pa klic..jaz vesela: o..ste že pred gostilno? on pa: ne..ja sam več kod vaše kuče. Tip se je spomnil, da je že bil pri nas in me spoznal po glasu,ter točno vedel katera sem in kje doma. (v juniju je pripeljal drva k sosedovim in imel 5 metrov viška, ki sem jih z velikim veseljem kupila jaz, ki itak bolana na drva, če se spomnite). Odkar prvo leto vselitve poslušala gospodiča in njegovo prepričanje, da imamo 8 metrov dovolj za celo zimo, pol pa smo sredi januarja brez drv ostali(pa brez keša tudi).Od takrat imam drvarjenje jaz čez in ni šans, da koga več poslušam. 8 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Nataly za tvojega očeta Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 imam ekzaktni trigon nUran in tUran (1.-4. hiša) in tUran ekzatno na nMarsu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Neznam šta je rečeno...al je lepo Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 O ljudi...se vam pa dogaja. Sem mislil,da tega foruma ni več,pa še nekako pelje. No,danes je pač en tak dan,ko bi blo treba delat pa visim na računalniku,dež pada in muzka plus kava. Jo pa spijem preveč,za rojstni dan dobil še od sestre kafetiero Bialetti,tako,da je zdej večja in s tem spijem več kave......ni za pohvalit Slabo za zobe,kondicijo.....sem zadnjič ko je blo vroče spil kavo,nič vode in talent kot sem pri 28 stopinjah veselo na kolo in na full.....LJUDJE NE POČNITE TEGA. Skoraj bi me kap,srce je divje bilo,švical kot kak star pes... Drgač sem pa na nekje toplo hladno,nekaj služim z temi spominki,na sejme hodim.....samo nekako se mi zdi,da to ne bo zadost in bo treba še šolo dokončat.To je skoz v glavi in me prav mori.Ker sem devica in rabim red,če ne mam zbrko.Pa še tak tip sem,da rabim miganje,miganje,miganje.Komaj čakam zimo,da bom smučal,bordal,tekel na smučeh in hokej seveda,na našem jezeru.Polet pa bicikel in košarka.Nam celo gradijo novo dvorano,tko,da bi blo fajn mal potrenirat,da začnem igrat za domač klub,upam,da rata.No,bo ratal! Malo bolj optimistično pa bo:) Tko,zdej pa kava...ha ha :D Cheerz! Kakšno pa pijete Lunatiki? Turško,capuccino,belo,espresso? Lahko ustanovimo kak coffe club.Sam,da ne bo kokain club,tko kot tile fantje naši,ki so imel enga da jim je vsak dan 2 ure dnar štel. Bi me skor iz stola vrglo ko sem to prebral...:D:D:D:D P.s. Ste pa tukaj zelo topli ljudje in vsem želim mnogo lepih trenutkov v življenju in da bi bili zdravi.Sploh v tem času debelih krav in svinjskih glav:) Ko smo žepri tem....malo od moje hiše,cca 300-400 metrov je nekaj raztrgalo ovco. Hm,no ni bila Tia,ker jo je ustrelil en ''profesionalni lovec''. Dam pa kar prav medvedom in volkom,ljudje smo sami krivi,da je tako. Z zaraščanjem gozdov in neurejeno zakonodajo glede mrhovišč....Itak pa hočjo rejci,da se to zgodi,jim prinese denar......Kapitalizem! Sej drugo leto izginem na Novo Zelandijo,naberem par EUR in ciao Janezi I wish....bomo vidl kako bo dejansko se razvijala pot. 3 Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Mene pa vedno bolj mika, da bi šla nekam za vajenca, da bi se naučila delat z lesom, tko, še po starem... žaganje, sušenje, brušenje, oblikovanje, obdelava in zaščita,...Bi si rada naredila par izdelkov po mojih zamislih, pa bolj kot razmišljam, bolj opažam kako malo vem o tem področju. Ful smo se odtujili od najbolj osnovnih stvari, ki so jih znali še naši dedki in babice... zdaj pa enostavno greš v trgovino in kupiš, pa čeprav slabši izdelek. Pa še ni narejen točno po tvojih zamislih, ampak je samo približek temu. Tolko stvari je, ki bi jih rada znala... in ki so bile nekoč osnova preživetja... 3 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Kakšno pa pijete Lunatiki? Turško,capuccino,belo,espresso? Lahko ustanovimo kak coffe club.Sam,da ne bo kokain club,tko kot tile fantje naši,ki so imel enga da jim je vsak dan 2 ure dnar štel. Bi me skor iz stola vrglo ko sem to prebral...:D:D:D:D Nikoli je nisem pila http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Ful ponosna sicer ne vem zakaj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Sam pol tud v caffe clubu ne morem sodelavat http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2012 Avtor Prijavi Deli 27. september 2012 * saj imamo nekaj kavnih tem. ~Kava~Kava in ZdravjeKava - skodelice *je pa (bila?) še ena in sicer nekaj takega kot 'kofetkanje na LNF', ampak je zdaj iskalnik ni našel. Mogoče je drugačen naslov? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 da bi se naučila delat z lesom,...aneda? tudi jaz ... sicer se pa vse bolj nagibam, da bi šla na tečaj aromaterapije, zeliščarstva ... ugotavljam, da ne znam počivat. pa ne bi bilo slabo, če bi vsaj zdaj malce počivala. ne morem, ne znam vedno si kaj najdem. danes spet delala prašek za pranje perila, naredila ga v suhi obliki in pa v gelu. še malo, pa bom cote sanjalam, toliko se jih nabere vsak dan pa še detergent za strojno pomivanje posode danes spackala. pa praline-Pinka dala link do recepta. je pa res, da me vse to veseli, packanje in eksperimentiranje ... mi pa gredo taaaak na živce določeni osebki. ki ne znajo vprašat drugega kot: koliko si se pa zredila (ko bila noseča), zdaj pa: koliko kg ti pa ostalo mislim. pa za vraga, kaj te to briga. ne veliko omejenci ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 aneda? tudi jaz ... sicer se pa vse bolj nagibam, da bi šla na tečaj aromaterapije, zeliščarstva ... ugotavljam, da ne znam počivat. pa ne bi bilo slabo, če bi vsaj zdaj malce počivala. ne morem, ne znam vedno si kaj najdem. danes spet delala prašek za pranje perila, naredila ga v suhi obliki in pa v gelu. še malo, pa bom cote sanjalam, toliko se jih nabere vsak dan pa še detergent za strojno pomivanje posode danes spackala. pa praline-Pinka dala link do recepta. je pa res, da me vse to veseli, packanje in eksperimentiranje ... mi pa gredo taaaak na živce določeni osebki. ki ne znajo vprašat drugega kot: koliko si se pa zredila (ko bila noseča), zdaj pa: koliko kg ti pa ostalo mislim. pa za vraga, kaj te to briga. ne veliko omejenci ... mene tud take packarije vse bolj zanimajo...zdej že sanjarim o svojem vrtičku, pa kako bi mila delala, pa kako bi šla kr študirat zdravo prehrano itd...kuhanje je itak zadnje čase prov zakon prej sem se ga pa skoraj otepala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif ne govor o cotah sploh prve mesece...midva sva prov zaradi tega sušilca kupila, k drugač ne bi šlo...sam kaj k moraš tud vse likat (no ok tukaj sem imela res veliko pomoč - fuuuuul hvaležna) veš kako je to...ženske smo oz. so ful obremenjene s težo in pol je to prvo kar jih zanima...sicer zelo banalno ampak tko je...sploh kakšno k jo ful skrbi kako bo ona k bo zanosila itd...so pa ta vprašanja tud men čist mem...sicer se pa ne obremenjuj s takimi...raje uživaj s svojim sončkom http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif... kako so ti všeč praline? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Helou...Da se malo javim. Že dva dni uživava s frendico tlele v Opatiji, najini dnevi so nekak takole: spanje celo noc!, zajtrk ob 9h, potem pa v spa, si tam rezervirava ležalnika in bereva, skociva v savno, bereva, in to ponavljava do poznega kosila, potem na siesto in kofe, se mal bereva, pa večerja in v sobo brat, dokler ne zaspiva Malo sva se tudi sprehajali, ampak že celo popoldne dežuje.Pa eno lustno, sivo, mlado muco sva našli na balkonu za welcome gift in zdaj že spi pod najino posteljo Fajn, da sva se spravili tole, paše ful. Še jutri, proti večeru pa domov. Otroka sem do zdaj klicala 1x menda se imata z očitom fajn 5 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2012 Avtor Prijavi Deli 27. september 2012 Ej super da si šla na tale oddihec, Aliana! Superička.Uživaj še teh 'par urc'. .... ... meni se je pa veverička danes po dolgem času spet pustila pobožat, še več! pod 'bradico'!!! Tako kot mucka pobožam. In še sklonit se mi ni bilo treba - mi je po nogi gor prišla, k je mislila da imam v žepu lešnike al pa kej (sem imela pa samo par kostanjev) - jaz pa nič zanjo, k nisem vedla, da me bo tja potegnilo.No in mi prileti po nogi do žepa, in pravim, Iiiiiii in jo najprej mal po glavci pobožam, pa je kar pustila, pol sem jo pa še tko spodaj, po 'podbradku'. Noro. Še vso pot do doma se mi je potem kar smejčkalo in sem ji obljubila, da ko naslednjič pridem, bom imela kak oreh al pa kej. Ko sem bila majhna, so prišle iz roke jest, tud po nogi so že prišle do žepa, še nikoli pa je nisem tako pobožala.Neprecenljivo. 8 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Helou...Da se malo javim. Že dva dni uživava s frendico tlele v Opatiji, najini dnevi so nekak takole: spanje celo noc!, zajtrk ob 9h, potem pa v spa, si tam rezervirava ležalnika in bereva, skociva v savno, bereva, in to ponavljava do poznega kosila, potem na siesto in kofe, se mal bereva, pa večerja in v sobo brat, dokler ne zaspiva Malo sva se tudi sprehajali, ampak že celo popoldne dežuje.Pa eno lustno, sivo, mlado muco sva našli na balkonu za welcome gift in zdaj že spi pod najino posteljo Fajn, da sva se spravili tole, paše ful. Še jutri, proti večeru pa domov. Otroka sem do zdaj klicala 1x menda se imata z očitom fajn [/quo lepo brati, Aliana Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 ČESTITKE Druidka zdej maš pa parček pa nič omenila no, al pa sam jst nisem zasledila, sem v strašnem zaostanku z branjem pošrek Myst, čestitke tudi tebi sploh nisem dvomila, da ti uspe Nataly vse dobro tvojemu očetu še dobro, da te ima Ale, čestitke tudi za tvojo službo oz. podaljšanje *****pri nas še vedno asfaltiramo, jutri upam, da pa zares položijo, pa zvaljajo tko kt se zagre; bemule tole pa zdej traja že cel teden mal nas je dež zeznil, no ampak, sej bo kupila sem si (v teh časih) pregrešno drage šolne s tavisoooooooko peto, matr, hoja v štiklih je tko kt vožnja s kolesom; tega se zlepa ne pozabi pa tastare (prednosečniške) ozke kavbojke že lah nataknem nase Razbojnik bi že jedel kaj drugega, ne sam mene mi je kar žal kako hitro beži čas, pa nekak se mi še ne da zanj pripavljat, ker nisem še nič študirala kaj jedo taki majhni možički sej okuša že vse, kar midva jeva, ampak to sam malo pocuza, ker mu več ne dam, ga še zmer na polno dojim, dobi glih tok, da ima okus; no pa vodo po žlički iam strašno rad; sploh ko sedimo kje na kofetu, začne godrnjat, da on bi tuuuuuudi mal kofeta in ko dobi potem malo vode z žličko je tako veselje kao jaz sem že velik in sodelujem v kofetkanju Pridkan je, res aja, cepit sem ga dala ( ) sicer še vedno kasneje kot bi moral bit po programu, sem pa prišla do sklepa, da je bolje zanj zdaj, ko ga še na polno dojim in hkrati niso na pogodu nobene viroze, gripe ipd, pa vreme je tut še fajn. Ni imel nobene (neg.) reakcije, yessss upam, da bo tako tudi v bodoče pa njegovo ped. sem podrobno zaslišala podolgem in počez, pa ji kar zaupam. No, pa filing sem tut imela dober že prej par dni, zato je pa tut šel pod iglo.Intuiciji je kar za zaupat dva jabka je še treba obrat pa grozdje tudi al bo prej vse dol padlo, tale dež res ni ok, no. Pa želir.džem bi rada naredila iz jurke ( a je uno temno grozdje, dišeče in hkrati kisla lupina jurka, al je kej drugega? No, sej za jest ni bogve kaj, špricat pa le ni treba)Pa sok iz jabk bo treba zopet stisnit. Kis pa bogvet, če se ni pokvaril. Bomo preč zagnali, pa novega naredili, jabk je dost pa kake krhlje pišuka, še zmer se nisem odločila za model sušilca perila. Uni za 700E in dalje mi nekak ne dišijo.A se dobi kaj za 300-500E pa da bo sušil nadaljnih sto let b.p. Bosch stane, kaj pa kak Candy?Miele, Elektrolux so top, temu primerna je cena. 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. september 2012 Prijavi Deli 28. september 2012 sam kaj k moraš tud vse likat (no ok tukaj sem imela res veliko pomoč - fuuuuul hvaležna) veš kako je to...ženske smo oz. so ful obremenjene s težo jaz ne likam sploh imamo sicer likalnik, ki ga uporabila samo enkrat, bilo treba neko oblekco polikat, ker bila res zmečkana. sicer pa ne likam. ko perilo operem, ga fajn stresem, zložim, da se malce poravna, preden ga obesim. in to je to. tudi če ga sušim v sušilcu (na srečo jih ne zmečka), jih samo zložim in to je to glede teže. največ komentarjev slišala ravno od moškega spola in na mojo srečo mi ostalo samo malce trebuha praline fajne nekaj malega jih še ostalo. sicer pa oba otroka spita n. danes ostal doma. privlekel neko sranje iz vrtca, tak da smrka že nekaj dni, še t. začel smrkat in njegova vzgojiteljica seveda takoj komentirala, da pa naj ostane doma. in ravno ta vzgojiteljica smrka na veliko. bila v torek na roditeljskem sestanku in kar naprej si brisala nos morda ne bi bilo slabo, če bi tudi ona ostala doma tak da danes n. res ostal doma, šla s t. zjutraj v gozd. obema koristil svež zrak Helou...Da se malo javim. uživaj še naprej ... meni se je pa veverička danes po dolgem času spet pustila pobožat, uf, faca Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. september 2012 Prijavi Deli 28. september 2012 ČESTITKE Druidka zdej maš pa parček pa nič omenila no, al pa sam jst nisem zasledila, sem v strašnem zaostanku z branjem pošrek hvala. nop, nič omenila. pravzaprav, če dobro pomislim, nekateri, ko jih obvestila, bili čisto presenečeni, ker sploh niso vedeli naš mali lump tudi do zdaj ni imel nobenih neg. reakcij na cepljenje, naj tako ostane še naprej. mi je pa tak tečno vedno, ko ga morala dati cepit. sušilca pa le nabavi čimprej Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2012 Prijavi Deli 28. september 2012 Evo, pa so asfaltirali, aleluja obrala sva še ta zadnja dva jabka, grozdje je pa prej dol popadalo (itak ga je bilo letos zelo malo), tako da...ena skrb manj kar se džema tiče jutri pridejo pa neke beton.plošče okol bajte položit, pol smo pa menda zabetonirani, poasfaltirani in porobljeni do konca življenja popoldne pa stisnemo še enkrat jabka za sok (una drobna, pa mal načeta, vsekakor ne bomo mečkali nobenih manekenov) porkamiš, Razbojnik se je začel dret, ga grem poujčkat, frrrrrrrrr 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. september 2012 Prijavi Deli 29. september 2012 Dobro jutro, dober dan Na delovnem mestu že od 7.30, imamo pouk danes ... hah, kak problem je bil danes vstat, čeprav sem ta teden počivala 3 dni zarad bolniške. Samo psihološka fora - je sobota in jaz bi spala ...V stanovanju mam takšno, kot da bi dve atomski bombi padli notr, mene pa vleče v gozd, pa hodit ne morem. narobe svet, kaj čmo Dokler je samo to, je ok Celotna naša ekipa z Metal Campa se b danes zbrala in gredo malo žurat ven, jaz pa lepo doma ... huh. Kar nisem vajena več tega. Upam, da ne bom preveč sitna. Pekla bom Pina Colada cheescake; sem videla zadnjič recept na okusno.je ... in me res zanima, kako bo izpadlo. Malo v čast temu mojemu izpitu, pa bratovi službi, pa če bo vse ok, bo kupil avto ... več razlogov pač. Se treba vsaj malo razvajat v teh dneh, tudi če samo s torto. Pozdravčkeeeeeeeee Hej Misty, sem si včeraj sprintala isti recept. Razmišljala pa sem, da bi namesto ananasa uporabila jabolka. Imam doma jabolka, ki popadajo z dreves, pa so recimo kje udarjena in to ter jih je treba čimprej porabiti. S tem, da jabolk ne bi tako dolgo kuhala... Saj dušena jabolka, pa ananas bi tudi pasalo skupaj? Recimo Pa une praline iz veganskih receptov. Mmmmmm... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. september 2012 Prijavi Deli 29. september 2012 Ej pojma nimam veš, jaz se bom (za spremembo) držala kar recepta Ponavadni vedno kaj eksperimentiram.Ok, poročava Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. september 2012 Prijavi Deli 29. september 2012 Ale, čestitke tudi za tvojo službo oz. podaljšanje HVALA! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif ***Bla na gobarjenju, privlekla domov kukmake in orjaške dežnike... poln koš.. čisto mladi, sveži... Zdej pa pomit posodo, k se mi včeraj ni dalo... zrihtat gobe (oprat in osušit)... potem pa pride mama pomagat panirat, da jih spravim v zamrzovalnik za čez zimo... nekaj pa jih bo ona vložila... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif je v službi do 16h, tko da bova z mamo zrihtale...Jutri pa spet v akcijo... danes se mi je srce trgalo jih pustit tam, ko jih je tolko, ampak se se zavedala da bi jih potem ne zmogla spravit, ker bi bilo preveč naporno za en dan. Jutri grem gledat še za sirovke če so že na "mojem" placu. 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.