Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

crk, crk :o|o:

metala drva v drvarnico,mal prala, likala, pucala, pekla (pita je ful tekoča zarad zmrz.sliv, jebelamiš), zdele pa zbiram zadnje atome moči za tušššš :sleeping:

nočko, banda :kiss:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

ahoj.

Marsa, upam, da bolečina popustila xwizardx

Aliana. kar se tiče zobkov. mi na srečo nismo imeli težav. razen enega dneva,ko bil mal tečkast. skratka, če imaš eterično olje čajevca. namaži ji mesto, kjer raste zob. pomaga xwizardx no, fajn, da si zadovoljna s praškom. aja, tudi jaz nisem dala marsejskega. v mullerju kupila pralno milo in uporabila tega. diši po encijanu.

Cookie, čisto preveč pridna si.

mal fouš tistim, ki ga lumpate po gozdu več ur :fiju: x:Ix

lep dan vsem

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

res je, tudi čajevec pomaga. :)

Itak je čajevec zakon. x^x

Hvala za želje in to. :)

Jaz sem že opravila, pa tud na seznam oz. čakalno listo so me končno dali. Pohvalila je mojo dlesen, da je ful boljša kot zadnjič, čvrsta in to, tako da sem potolažena in zadovoljna. x^x Pa enki mi je mal nekaj spedencala, k se mi je nekaj mal odkrušilo.

Sem povedala, da žvrkljam z olivcem in da je najbrž to pomagalo (enkrat pred cca 5 leti sem si tud s to kuro čist popravila dlesni), malo pa morda tudi una kura s kvasom, čeprav sem zamehurila in sem samo 7x užila to mešanico tko redno... Pol sem pa za en teden zamehurila, bom pa mogoče tko sfurala, da bom 1 teden jemala, 1 teden pa ne... al pa kej.

Skratka, sem hepi, da si to vse sama lohk (u)štimam optimalno (oz. da je dejansko učinek in tud ona to opazi in pohvali). xokx

Pa še žajbelj mam pa čajevc pa vse, pa koloidno srebro, tako da mam vse pripomočke za se pedenčkat.

Pa zelo je prijzana pa zelo dobro dela, nežna je, tudi energijo ima zelo prijetno, tako da sem zelo zadovoljna z njo. x^x

Srečala sem Mitjo xDDx potem pa še enega znanca, ki mi je dal tak hecen kompliment; je rekel, joj kolk dobr zgledaš, da te sploh nisem spoznal. x:o)x x:Dx

sem rekla, no, to pa je kompliment. xDDx

Zdaj me pa najbrž pokliče frenda, k ma pa tud zobarja in ko bo fertik, se morda dobiva mal.

Sicer mam pa ful enih planov pa tega, pa nujno si moram kak cash načarat. :)

Spala sem zelo dobro, nič me ni bolelo ne nobenih krčev ne nič x8Dx

Lep dan! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Halo x:)x

Marsa, te lahko prosim, da ko boš imela čas, če mi kaj več napišeš o omenjenjem čira-čaranju?

Ne zanima me samo zase, ampak bi znanje delila dalje, zato me zanima pomoč pri dlesnih malo širše: celjenje, gnojna idr. vnetja...

Hvala x:)x

Pa prav lep dan vsem še naprej!

(meni se dela, juhuhuhuhuj!! xcivx xDDx )

Sem povedala, da žvrkljam z olivcem in da je najbrž to pomagalo (enkrat pred cca 5 leti sem si tud s to kuro čist popravila dlesni), malo pa morda tudi una kura s kvasom, čeprav sem zamehurila in sem samo 7x užila to mešanico tko redno... Pol sem pa za en teden zamehurila, bom pa mogoče tko sfurala, da bom 1 teden jemala, 1 teden pa ne... al pa kej.

Skratka, sem hepi, da si to vse sama lohk (u)štimam optimalno (oz. da je dejansko učinek in tud ona to opazi in pohvali). xokx

Pa še žajbelj mam pa čajevc pa vse, pa koloidno srebro, tako da mam vse pripomočke za se pedenčkat.

... Say what you mean

And mean what you say ...

Mlaj me daje :o|o:

Kaj bi morala, kako bi morala, stiskanje v želodcu, kr neki xrolleyesx Zraven pa še tamala čist nič boljš, cvilkanje in jokcanje celo dopoldne .. Po moje jo bom fajn oblekla in mal na zrak peljala, ko se zbudi ..

Zdajle se grem pa za pol ure delat, da nič ne obstaja, razen kraljev in kraljic in daljnih čudnih krajev x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ojej.

priporočam, kot vedno, kopel kopel kopel. pa seveda počitek, kolikor pač lahko počivate/mo ob malčkih. skratka, meni kopel vedno pomaga. kopel pripravim tudi za malega lumpa. zdaj vsaj dvakrat tedensko. ker iz vrtca prinese vsega hudiča nebodigatreba :o|o: dajem mu tudi sirup rdeče pese (endovital za otroke). med s cimetom. čaj iz 1-2 čajni žlički mešanice enakega dela bezga, poporove mete in rmana - pomaga pri nižanju telesne temperature, redčenju goste sluzi, umirjanju napadov kašlja ... čaj iz bezga, lipe ... pa malce medu notri. tudi molkosan pridno uporabljamo pri nas. pa zdaj začela tamalemu dajati tudi probiotike. tam dvakrat tedensko. sveže sočene sokove tudi priporočam. aja, pa eterična olja (tukaj nekaj na kratko: http://www.ringaraja.net/clanek/etericna-olja-za-otroke_5754.html) pri nas to zelo pomaga. tamalega spravim k sebi v dnevu, največ dveh dnevih.

aja, seveda gledam, kolikor se le, da doma n. ne je nič iz bele moke, sladkorja itak ne uporabljamo, čim manj mesa, tudi mlečnih stvari mu ne dajem. s tem ga itak filajo v vrtcu :o|o: ker vse navedeno ali/in zakisa in zasluzi telo.

veliko zdravja.

• Lajkam 8
  • Buuuu 1

... svet pripada tistim,

ojej.

priporočam, kot vedno, kopel kopel kopel. pa seveda počitek, kolikor pač lahko počivate/mo ob malčkih. skratka, meni kopel vedno pomaga. kopel pripravim tudi za malega lumpa. zdaj vsaj dvakrat tedensko. ker iz vrtca prinese vsega hudiča nebodigatreba :o|o: dajem mu tudi sirup rdeče pese (endovital za otroke). med s cimetom. čaj iz 1-2 čajni žlički mešanice enakega dela bezga, poporove mete in rmana - pomaga pri nižanju telesne temperature, redčenju goste sluzi, umirjanju napadov kašlja ... čaj iz bezga, lipe ... pa malce medu notri. tudi molkosan pridno uporabljamo pri nas. pa zdaj začela tamalemu dajati tudi probiotike. tam dvakrat tedensko. sveže sočene sokove tudi priporočam. aja, pa eterična olja (tukaj nekaj na kratko: http://www.ringaraja...roke_5754.html) pri nas to zelo pomaga. tamalega spravim k sebi v dnevu, največ dveh dnevih.

aja, seveda gledam, kolikor se le, da doma n. ne je nič iz bele moke, sladkorja itak ne uporabljamo, čim manj mesa, tudi mlečnih stvari mu ne dajem. s tem ga itak filajo v vrtcu :o|o: ker vse navedeno ali/in zakisa in zasluzi telo.

veliko zdravja.

:sori: x:Ix sorry, Druidka, tale minus je od mene :sori:

brala na mobitelu in hotla dat +, itak, pa so tako majhni znakci, da sem po nesreči - kliknila ...

Fajn nasveti :palec: Rman imam, meto se bo tud našlo, bezga pa ne pri roki .. kopel bo danes zvečer :palec:

• Lajkam 4
  • Buuuu 1

loesje

Spet nazaj -

no, potem pa jaz pripopam Alianin, plus ;) pa še Aliani enega za njeno korektnost x:)x Pa še Jankotu za hitro pomoč pri popravljanju neljubega pripetljaja. Še butl je imel prste vmes, še njemu enega x8Dx

Marsa, če imaš kako čarobno palčko za čaranje denarja, a si jo lahko sposodim? Verjetno pa je vrsta za izposojo že kar dolga, če prav vidim, že Aeval stoji v vrsti pred mano x8Dx

ravno včeraj sem prebral eno razlago, kaj pomeni biti podjetnik: je človek, ki prepozna priložnost, zbere ekipo in z njo izkoristi priložnost ter tako iz nič ustvari nekaj x:)x

pravi podjetniki znajo prepoznat priložnosti in iz nič ustvariti denar...in delovna mesta

Naši vrhunski menedžerji pa so še boljši: iz mnogo denarja in delovnih mest znajo narediti nič - vse izpuhti in izgine :eek: veliki čarovniki, vam rečem x:o)x

kakorkoli, imam raje podjetnike x;)x in ljudi, ki venomer širijo svoja obzorja in si ustvarjajo svojo lastno resničnost obilja, kjer ni prostora za strah pred pomanjkanjem xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Iii, tole je pa prav lepo videt :2src: sem še jaz nalepla vsem mojim rešiteljem pluse x;)x

Hehe, Cashy, jaz sem pol podjetnik, samo ne še pravi podjetnik x:px tista pikica na i, ki se ji reče ustvarit denar še manjka .. delovna mesta lahko, samo .. pikica na i xnckrivx x:o)x

loesje

Spet nazaj -

ahoj.

Aliana. kar se tiče zobkov. mi na srečo nismo imeli težav. razen enega dneva,ko bil mal tečkast. skratka, če imaš eterično olje čajevca. namaži ji mesto, kjer raste zob. pomaga xwizardx no, fajn, da si zadovoljna s praškom. aja, tudi jaz nisem dala marsejskega. v mullerju kupila pralno milo in uporabila tega. diši po encijanu.

mal fouš tistim, ki ga lumpate po gozdu več ur :fiju: x:Ix

lep dan vsem

Tud mi mamo zadnji teden kr naporen zaradi zobkov...danes je bilo pa res sam jok in stok...mažem dajem ene homeopatske bunkice pa nič ne pomaga...zdej pa slišim za tale čajevec...tko sicer ga imam doma ampak ga nisem upala niti pri čiščenju uporabljat, ker sem nekje prebrala, da ni dobro za dojenčke (verjetno je bilo mišljeno res sam prve mesece http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif)...veš kaj me zanima količina...kok ji lahko na dan tega dam, da ne bom slučajno kej pretiravala?

Sicer danes kr malo žalostna...v službo bo treba...me niti malo ne vleče bi kr doma ostala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

Vidim, da vas je kr nekaj bolehnih...magično palčko za vse, da vam bo kmalu bolje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif pa še kakšen ingverjev čaj si privoščite http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

kok ji lahko na dan tega dam, da ne bom slučajno kej pretiravala?

enkrat do trikrat na dan po kapljico čistega eteričnega olja čajevca na prst in z njim zmasiramo dlesen.

uf, ingverjev čaj, njam, se mi ga je kar zluštalo. pa ga nimam nič doma :sori:

... svet pripada tistim,

Vidim tudi jaz, da je kar nekaj bolehnih. Moj malček je staknil močnejši prehlad, in pri njem to pomeni zbujanje in premetavanje ponoči, zame pa isto, pomanjkanje spanca. Upam, da bo to noč boljše, sicer bom kot zombi. Pa čimprejšnje okrevanje vsem x:)x .

v miru in tišini izvajam svoj jutranji obred x8Dx zajtrk in zeleni čaj x:)x

uf, a takle imate? pol pa jaz ful vesela, da naš lump spal tudi, ko bil cel smrkav. v bistvu ima to, da rad spi, po svojem atu. samo prvih 14 dni se zbujal enkrat na noč, pa takrat, ko bila polna luna, tudi nekaj rogovilil naokoli :madpro: :inocent: tudi ko imel vročino, spal kot top. ko bi bilo tako še zdaj x:o)x pa se lumpika mala zbuja enkrat na noč. pa sem vesela, da samo enkrat, ker poslušam druge, koliko se jim zbujajo :O: ji dam še malce časa, stara komaj dobre tri tedne :fiju:

skratka, čaj, eterična olja ... pa sesanje nosu pri nam pomaga. že v dnevu, največ dveh.

dežuje zunaj. pa moram reči, da mi prav paše tako vreme. danes nimam namena nič kaj delat. razen zase. se odločila, da je skrajni čas, da se malce posvetim sama sebi. in danes je pravi dan za to x^x

lep dan vsem xrosex

... svet pripada tistim,

Na današnji svetovni dan probal zelo dobri x8Dx http://www.or-ca.si/Presne_cokolade/Beond.html

Kdo smo in koga podpiramo:

Naše Beond ploščice so poimenovane po Beu, antičnem bogu poljedelstva. Beo pa prav tako v stari angleščini pomeni čebela. Močno verjamemo, da so zdrava čebelja populacija in tradicionalne kmetijske metode bistvene za uravnotežen ekosistem. To je tudi razlog, da podpiramo Bee Guardian Foundation (pomagamo ohranjati čebeljo diverziteto in 1% sredstev od naše prodaje namenjamo organizaciji beeguardianfoundation.org), uporabljamo obnovljivo energijo in organske sestavine.

Ecotricity je podjetje, ki mu ni para. Domove in podjetja po celi Veliki Britaniji oskrbuje z zeleno energijo, kasneje pa uporabi račune strank za ustvarjanje še več obnovljive energije – tako kot mlini na veter. Ecotricity je za nas popolni partner in tudi nas oskrbuje s 100% obnovljivo energijo. Verjamemo in se zanašamo na Zemljine naravne vire, hkrati pa se zavezujemo k odgovornem ravnanju z njimi.

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

u sej res, jaz imam pa še čokoladno bananico. xDDx

uno 'tastaro', nadultra sladko in plastičnega videza (in okusa), samo kar šizim. :)

Včeraj mi jo je frenda dala pa sem pozabila pa se zdajle spomnila.

Bila pri frendi včeraj, pri reki, videla 7 labodov, race, gosi in nutrije...

Potem ko sva pa prišli do postaje, se je pa ravno ful ulilo.

Potem je pa bilo odštekano, k je bil totalen naliv, notri v sobi pa vidim neko temno piko (ko še nisem prižgala luči) na steni, pogledam, kaj da je, in je bila pikapolonica!!! x:o)x

Sploh mi ni blo jasno, odakle, pa v tistem nalivu.

Pol pozabim, pa dons nekaj zazuji pri roleti, pol sem jo pa zasledovala, da jo fotkam, samo je samo zmazek, ker se je premikala skoz pa odletavala. No sem ji pomagala ven, brez slabe vesti, k je bilo itak sončno zunaj.

Potem kasneje pa jo spet imam not (oz. eno, ne vem če je bila ista)! xDDx x8Dx

je čist zapela za tlele pri meni bit. :)

Včeraj sem zvečer namočila fižol in sem prvo zjutraj ga dala kuhat in pol si dala 'ves dan' s tem opraviti. Se z mat nisva dobr sporazumeli, sem mislila da bo šla ona sproti na trg po zelje, ko je bila na tistem koncu, pa pride dam brez zelja. Pol sem morala na trg skočit po zelje, pa sem spila še 2 deci zeljnice! x:o)x

Mi je tolk zadišala k sem jo zagledala, pa mi nalije poln kozarec, pa še rečem, da ah kje, ne bom tolk, sam pol sem jo slistila skoraj na eks, k je bila nad dobra, kot tudi zelje, samo jota mi je pa mal prekisla ratala, k sem še zeljnice dala malo zraven. Samo saj sem jo razredčila, k sem dala pol na konc še krompir notri (pa sem je dala še zmrznit mal - prvič sem jo dala zmrznit).

Mal sem ga pa še za v solati naštimala z bučnim oljem.

Pa skuto sem naštimala z orehi in medom in mi je blo res carsko.

Pa tu sem nekaj urejala pa pripravljala nekaj, pa malo brala pa s frendo sem bila malo zunaj.

Tko da sem imela čist fajn dan.

Malo sem bila sicer taka čudna, pritisk v glavi pa to, sva s frendo ugotovili, da je morda vseeno še mal vpliva mlaja (k sem včeraj mislila, da je kar prec popustil).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Una kura s kvasom, a neee xcivx poročam, da nisem začela in ne vem, če bom. Mislim, mogoče bom kdaj za štih probo samega kvasa, mogoče sploh ne. Prejšnji teden sem bila na holističnem pregledu kjer ugotavljajo med drugim tudi alergije in intolerance. Alergije nič hudega, intolerance pa x:o)x ma, meni je bil dolg seznam. Kvas je eden od top danger bojda zame.

ja, kvas je delikaten, zato sem tudi jaz imela pomislek, ampak za eno kuro pa ne.

tudi jaz sem bila na *vse* alergična, samo gledam sama na to kot na neko trenutno stanje... podobno kot pri auri, pritisku, vsebnosti snovi v krvi itd. ipd.

Pač danes je slika takšna, čez en mesec bo ali bi bila morda drugačna. Predvsem sem opazila da je odvisno od imunskega sistema.

Lahko 10 let uživaš nekaj, pol si pa nenadoma na nekaj pa bolj občutljiv in se tudi prej in bolj odzoveš na nekatere snovi, ki so že same po sebi delikatne ali alergene (kot kvas al pa določeni oreščki in še kaj).

Aja še eno vprašanje za vse uporabnike eteričnih olj: a ni tako, da se ne priporoča direktna (upo)raba teh? Oz. kje je meja kaj in koliko lahko?

Praviloma se jih redči, ja, predvsem za uporabo na koži (obraza), v nekaterih primerih pa se uporablja lohk čiste, recimo brinovo za masažo trebuščka pri dojenčkih s krči, masaža s sivkinim (ali melisinim, metinim ipd.) za masažo senc pri migrenah in glavobolih, pa v primeru zdravljenja zob oz. dlesni tudi lahko uporabljaš nerazredčeno (recimo klinčkovo), vendar zelo pazljivo doziraš (recimo samo eno kapljico na vatirano palčko)

Picasso

Jaz sivkino EO in čajevec nerazredčen tudi uporabljam, ostalih ne.

Intolerance se lahko v določenih pogojih (stres, prehrana, ....) spremenijo v alergije .. mogoče jih ni treba čist 100% skenslat, je pa fajn, da veš in da ne pretiravaš po moje :inocent:(pa še to, kar je Marsa rekla, ja :palec:)

Jaz se tud bašem že 2 dni xcivx z vsem živim, kar eno čez drugo .. tolk, da mi je danes frenda, ki me je masirala (jaaa, čist slučajno smo se na hitr zmenili za masažo in je ful pasalo :palec:) pritisnila na točke za črevesje in sem skor ušla iz mize x:o)x Tale mlaj je bil divji, samo po eni strani mi je pa kar kul, da sem se v stresu mal s hrano tolažila (ker ponavad raje nič ne jem). Pa še ena dobra stvar - da imam doma glih samo eno tablico črne čokolade, ostalo so pa dokaj zdrave stvari, tako da tud če se strašno nažiram, ne morem ful škode naredit ..

Bluzim še tle okol, ker I. nekaj piše in rabi družbo ... samo se bom spokala počas, že čist crk ...

loesje

Spet nazaj -

tudi jst sem se odločila za super dan x^x

včeraj prpravla joto x:px , pa še jabolčno čežanco,

da mam danes za kosilo po službi, da mam cajt za oddih malo.

pravzaprav za prebit kako urco v ateljeju s steklom x:px -delam novo kolekcijo nakita, čist navdušena.

kombinacija topljenega stekla s tekstilom oz.umetnim usnjem in svilo.

pa cajt tudi za kavico na vrtu na sončku, včeraj sem opazila kako mi je pošteno pasal

sončni žarek..tko, da danes filanje baterij x8Dx

lep dan želim xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Evo mene spet. :palec:

Sem se že enkrat spokala na forum... pa je intrenet počasen (kao) in na koncu izvem da je cel sistem ven vrglo x8Dx ... Na ... pa je minilo dober mesec da vidim kaj sem nazadnje napisala... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Še vedno ne vem ali je Ale shujšala, ali je Alijana mamica...

Jao meni... se bo treba poboljšat.

Lep dan vsem skupaj

xDDx xDDx xDDx xDDx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

včeraj si dejansko vzela malce časa zase. napredek. po dolgem času. ker bil baje dober dan za ukvarjanje z lasmi, si pobarvala lase. da ne bom po svetu strašla z narastkom. malce počivala. celo. si uredila noge. tistih par dlakic odtranila x:Ix ni pa bilo časa, da bi privoščila še masko za obraz. bila e. mala tečka, tak da xnckrivx pa ugotovila, da ni konec sveta, če malce smetk po tleh. bodo že počakale, da jih, ko se mi bo dalo, odstranim.

... svet pripada tistim,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...