angelit 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 Silvia, lepo, da imaš precej manj za spucat. Ti privoščim... jaz nazaj ne morem, samo naprej v norost še. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 še župnik bi me posla v Idrijo za kak mesec, ko sem bila prvič in zadnjič pri spovedi. Bog se usmili, Jezus bi me dal na zaprti oddelek. Zato naj se jebe cerkev in vse, tako so me razočarali. Zdaj pa narava, zelišča, Boginja in čustva.norost je druga skrajnost modrosti ... jebiga http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif me veseli da predstavljam protiutež 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 Silvia, lepo, da imaš precej manj za spucat. Ti privoščim... jaz nazaj ne morem, samo naprej v norost še.Poudarek na najbrž da manj. Ni pa nujno. Lahko da je vse to samo tvoja odločitev, pa maš ti manj, jz pa več, pa mogoče več delam...samo špekuliram veš. Skratka...vse je mogoče doseči. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 Če lahko dvignem roko...bi samo rekla, da imam najbrž precej manj za spucat, pa še to ne shendlam v takšni meri, kot bi želela. Pa ne da zdaj podpiram, da ni treba napredovat, ampak le to, da štekam...Jaz sem že enkrat napisala, pa bom ponovno - eni pač rabijo/rabimo določeno energijo, se z njo napijajo/napijamo. In to je tukaj vedno bolj očitno. Ne da bi bila blazno pametna, a vse skupaj se meni zdi nameren odmik o realnosti, odgovornosti in poveličevanje vsega tega. Npr socialna fobija. Mislim, jaz nimam te diagnoze pa se krepko manj družim z ljudmi kot Angelit, ki je kar naprej z nekom nekje, Poznam eno, ki ima/je imela to in s tem pač ne moreš furati družabnega življenja, ker pač ne upaš med ljudi. Druga stvar - prehranjevanje. O tem smo že dosti, pa vseeno, seveda če danes dve japki in jutri en jogurt, se ti tretji dan zmeša in požreš vse, kar vidiš. Tretje - kužki niso otroci! Ne človeški, nikoli niso bili in nikoli ne bodo. Lahko so morda komu nadomestek, a to je že problem, ki ga je treba reševati. Zadnje - če mi je znano, je dobila bejba že dosti različnih nasvetov, sploh s področja duhovnosti, ki pač jim ne sledi. In zakaj potem sploh podpirati to ali kaj tipkati? Nima več smisla. OK, pa lahko rečemo, da sem se spucala še jazhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. 8 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 zato, ker sem jaz bojevnik. ratala vse bolj. zdaj ko vidim, da si lahko samo jaz furam svoj lajf. in da so v igri moje sposobnosti- od čustvene inteligence do tega, da funkcioniraš, kot da nisi na tabletah. Za nekatere so kužki edini otroci, ki jih bodo kdaj lahko imeli. ??? to je vse relativno, vsak ima svojo pot in svoje veselje. iz lastne kože ne moreš. lahko se pa trudiš iz lastne kože. in jaz se.bom vzela metlo in šla od bajte do bajte pometati pred tujimi pragovi. ker mi je dolgčas v lajfu. in rabim zaposlitev. sej mam job in kaj zdaj delam, visim na rač. to je že za v dnevnik hvaležnosti ali pravi mali čudežtako me je strah, da bi šlas spet nazaj v stanje ko sem bil brez smisla, cilja, ... seveda razen to, da sem suha kot komar.in če te je strah itak privlačiš vse živo svinjarijo.upam, da koga ne privlačim, bi mi bilo prav bed.čas je za zamenjavo svojega jezusa za kak novejši model jezusa, ki je bolj odporen na svoj živčni zlom ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png joj, kako brihtno. lajkec, lajkeeec... wiiiiiii... jezusa na grmado.se držim te naše zemljice kot pijanec plota. namesto, da bi izpolnjevala svoje poslanstvo. bitri fruit cake. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 pol se bom bala sama sebe http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Saj to. Se je bolj varno skrivat za norostjo, kot sprejet to, kar si (čist fajna, navadna, normalna punca). Sam strahov se rešiš samo tako, da greš kr direkt skoz. (itak ugotoviš, da je najhujši strah sam, ne pa to, česar te je strah). No, če ne boš več nora, bo sicer manj pozornosti (in energije v tem smislu), ampak tista, ki bo, bo pa veliko bolj kvalitetna (in, btw, zaslužiš si jo in jo lahko brez problema sprejmeš). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 Menim, da pri Angelit ni tako preprosto. kolikor sem uspela razbrat iz njenih postov, ima kar težko diagnozo.... 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 7. maj 2015 Prijavi Deli 7. maj 2015 Barve dneva Barve dneva4. A nismo hecni? Vsak misli, da je tisti voz, ki ga ravno on vleče po klancu, najtežji. Pa samo spustit bi ga bilo treba, naj gre k vragu! Ko bomo pogledali, kaj smo vleki za sabo, bomo res eni osli. Nekoč sem slišala pripovedko (marsikaj iz življenja se lahko strne v asociacijah takih zgodbic) o psičku, ki je tekel pod vozom, nakaterem so sedeli njegovi domači. Tekel, omagoval, razmišljal o krivici, da se na njem ne more peljati tudi sam... In ko se je upehan ustavil, je voz v vsem svojem blišču odpeljal naprej, ljudje na njem pa komaj zaznali, da ne teče več med kolesnicami. Obenem je težko vleči skupen voz, če ga vsak od pomagačev krmili v svojo smer... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 vse to za en skupen cilj..... bom mela alter sceno... kot dušni poklic... zdaj se izobražujem skozi kri in solze.sej ni tako hudo, ali pač? da bi bili vsi vsaj en toliko prijazni in skulirani, bi mi bilo dosti lažje. mislim tu doma. na jobu so zakon. pridni, pridni ... ne morejo biti vsi alter scena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 Včeraj sem bila pol dneva jezna kot ris. Hkrati pa dovolj pri pameti, da sem počakala, da se jeza razkadi. In pol po strelčevsko poskušala najti nekaj dobrega....in sem seveda. če te že posnemajo, očitno nisi tako slab.) sem se odločila. naj povem? mozaična scena je mala..in nekako točno vemo za vsakega kaj in kako kdo dela...in če naenkrat začne delat nekdo drugače beri kot ti...ti nekdo to pove. ko ti jih pove enih pet zapored, greš čekirat. delam križe - delajo križe, delam okvirje, delajo okvirje, sem pred petimi leti delala pirhe -jih delajo zdaj...za piko na i pa- iz tako majhnih koščkov, kot jih delam jaz. (ne, če si pred tem delal vsaj z 2-3 cm). je pa razlika...jaz sem očitno mračna ženska...ne prenesem več kot par barv na eni zadevi..tri štiri, najraje dve. se mi zdi, da je pri mozaiku samo korak vstran, da prideš iz elegance do kiča. eni v tem ne vidijo problema..ampak kaj jaz vem, jaz samo iz sebe izhajam. punci sta kar pritiskali - reči nekaj...jaz pa: ne. sem naredila ja vilince varnost in zaščito...kar koli slabega te doleti nazaj....in pa -nikjer ni prepovedano. je pa to čas, da se zbrcam. in pa - koncec koncev - spet je dobro - ker bom morala pazit, da ne zapadem v rutino. ker jaz sem tista, ki se zjutraj zbudi z idejo v glavi. ki vidim barve pred sabo in natančno izdelan lik. in te ustvarjalne žilice ne kaže zavreči zato, ker se jezim. sem bila pa zato včeraj popoldan ustvarjalna da kaj....štiri stvari skup spravila. lonček, pa tri okvirje. enega si že dete prisvojilo za frendičin rd.tolko. (bi kakšno o zalivanju rekla?) 8 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 Nat, men so strašno všeč stvari, ki ne vsebujejo več kot tri barve. Za oblačila sta mi že dve dovolj. Včasih so mi všeč "otroške" stvari - ful mavrično pisano ali pa ful prelivajočih se odtenkov enainiste barve - na odeji npr. ali sliki. Mora pa bit nek "red", pa ne geometrijski - klasična, brezčasna eleganca je meni zakon! Pa drobni mozaik (kot so ga imeli npr.stari Rimljani, stari Grki ipd. - drobno naseckani in sestavljeni v celoto) mi je ful všeč, bolj kot večji. Kar se ponavljalcev tiče - brez veze se sekirat. To NI njihova zgodba in tudi kvaliteta/energija ne more biti enaka. Mene je pred leti šokiralo v znani lj.gostilni, ko sem na meniju videla jed, ki sem jo sem na LNF napisala pred pol leta. Sem naročila, ampak to ni bilo to. Ni bila ista kvaliteta/okus/doživetje. Pa me je žrlo kar precej časa, predno sem "preživela". V bistvu vse naše ideje, ki se nam porodijo, niso naša last. Nismo si jih mi izmislili, temveč smo dobili idejo od Univerzuma/kolektivno nezavedno/informacijsko polje. Bili smo samo dovolj "pretočni/uglašeni", na pravi frekvenci in znali smo to idejo izrazit/prenest iz abstrakcije v realo (RL). To je važno - prenest idejo iz abstrakcije v dejansko, otipljivo/okušljivo "izkušnjo". Posnemovalci pa - bodo že dobili "svoje", slej ko prej. Meni je tvoj način dela, tvoji izdelki, tvoj okus - všeč. Prepričana sem, da si všeč še mnogo drugim! Ti pa polagam na srce, da se ceniš, ceniš svoj čas, svojo energijo, svojo pozornost - in je ne razdajaš za džabe/bagatelo. Zastonj/za male pare stvari nihče ne ceni. Jaz bi začela zaračunavat še delavnice, nenazadnje material ni z neba padel naseckan na pravo velikost. Aja, še na enem področju vidim tvojo tržno nišo - orehovo olje zazihr (boljšega sploh ni), pa česen in krompir tudi. Bučno bom pa še preizkusila - še nisem odprla stekleničke. 7 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 Hvala Cookie saj nekak tako razmišljam jaz - ideje pridejo k meni ponoči - v sanjah. se pravi, da imam srečo, da se sanj spomnim. lahko bi spala kot top, ideje bi prišle, jaz pa ne vedela zanje. ali pa recimo, da ne vem kako naprej - pač se mi ustavi vse skup - in potem preden zaspim, zaprosim za pomoč..in zjutraj se hb vstanem z rešitvijo. tak...da ja...to vse...drži. jezim pa se še vseeno. ne več toliko kot včeraj, ko pogledala tja....ampak...no, delavnice sem pa začela zaračunavat -oz. skupaj z centrom domače obrti jih. nekaj malega dobijo za prostor, ostalo je moje. )) in moram rečt, da je prvih par učenk bilo blazno pridnih, zavzetih in nadarjenih. madona...ena je čisto not padla.je rekla, če bi imela še ure na domu...gruntam, da bi... olja še nisi porabila??? upam, da ga imaš na hladnem. letos buče menda bodo...če ne bo toče:)tudi orehom dobro kaže zaenkrat 5 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 na hladnem in temnem, ja Poučevanje na domu - absolutno da! Pa trženje domačih izdelkov - pač tam nek na vidjelu postavi, pa bo. Jaz recimo tako kar dosti pokupim. Oooo, buče maš že uzuni - mislm sadike?? Jaz jih sploh še nisem posadila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gifobup, kolk sem letos gnila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.pngMam sicer hude plane za danes - na vrtu, pa prvič ever resno razmišljam o zaščiti za paradajze - rastlinjak kao. Ma buče bodo tudi vse ven prišle, jih bom pač pozno obirala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Še dober teden, morda 14 dni, pa se rešimo fasad.odra in del v zvezi s tem. Pa del, ki jih sploh nisi planiral, ampak sovpadajo s fasado. Pa barva je itak da druga http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png plani se spreminjajo večkrat na dan http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif pa nadstrešek, napušč, dimniki, tuljave, senzorji, kamere, jebelacesta, sej bojo prej rotiji zrasli, predno bo fertik. Zdej sta hecna, vsak s predolgim trupom in predolgimi tacami opletata pri sprehodu in se spotikata. Pasja najstnika http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif pa stolčeta se ajncvajdraj za mišjo dlako. Pesjanka je pa spet "čudna", to so posla starcev - demenca, norost, naglušnost, slepota - po potrebi. Pa filmi v glavi, spat gre normalno, zbudi se pa vsa nasikana. 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 Nat, men so strašno všeč stvari, ki ne vsebujejo več kot tri barve. Za oblačila sta mi že dve dovolj. Včasih so mi všeč "otroške" stvari - ful mavrično pisano ali pa ful prelivajočih se odtenkov enainiste barve - na odeji npr. ali sliki. Mora pa bit nek "red", pa ne geometrijski - klasična, brezčasna eleganca je meni zakon! Pa drobni mozaik (kot so ga imeli npr.stari Rimljani, stari Grki ipd. - drobno naseckani in sestavljeni v celoto) mi je ful všeč, bolj kot večji. Kar se ponavljalcev tiče - brez veze se sekirat. To NI njihova zgodba in tudi kvaliteta/energija ne more biti enaka. Mene je pred leti šokiralo v znani lj.gostilni, ko sem na meniju videla jed, ki sem jo sem na LNF napisala pred pol leta. Sem naročila, ampak to ni bilo to. Ni bila ista kvaliteta/okus/doživetje. Pa me je žrlo kar precej časa, predno sem "preživela". V bistvu vse naše ideje, ki se nam porodijo, niso naša last. Nismo si jih mi izmislili, temveč smo dobili idejo od Univerzuma/kolektivno nezavedno/informacijsko polje. Bili smo samo dovolj "pretočni/uglašeni", na pravi frekvenci in znali smo to idejo izrazit/prenest iz abstrakcije v realo (RL). To je važno - prenest idejo iz abstrakcije v dejansko, otipljivo/okušljivo "izkušnjo". Posnemovalci pa - bodo že dobili "svoje", slej ko prej. Meni je tvoj način dela, tvoji izdelki, tvoj okus - všeč. Prepričana sem, da si všeč še mnogo drugim! Ti pa polagam na srce, da se ceniš, ceniš svoj čas, svojo energijo, svojo pozornost - in je ne razdajaš za džabe/bagatelo. Zastonj/za male pare stvari nihče ne ceni. Jaz bi začela zaračunavat še delavnice, nenazadnje material ni z neba padel naseckan na pravo velikost. Aja, še na enem področju vidim tvojo tržno nišo - orehovo olje zazihr (boljšega sploh ni), pa česen in krompir tudi. Bučno bom pa še preizkusila - še nisem odprla stekleničke. čak malo hočeš reč da so prekopiral recept ki se je tebi porodil v glavi, al so kopiral recept ki si ga ti prevzela od nekod oziroma nekoga..Zlo pomembna razlika.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 Rotvajlerji pa absolutno niso kjut... dajo pa jasno vedet o značaju tistega ki jih je kupil V bistvu je tko, k Baričevič in bulmastifi...oziroma fužinski razpečevalci na drobno in pitbuli Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 Meni so pa dobermani kjut:) pa nemški ovčarji tudi, pa čaw čawi, pa mešanec med čaw čawom in labradorcem - ki je zdaj uradno pasma ratal. ne vem točno kakšna (še z enim so zmešali...in prišel naš Car ven). hja hudič je, ko enkrat nekaj na splet napišeš, z vsemi natančnimi napotki... v bistvu res razvijam idejo...delalo bi se na terasi ali v kleti (fugiralo že not, ker hladno in tak)...za vidjelo nisem slišala... zdaj so me z nemške prodajne strani našli DaWanda. samo nekaj pri fotkah štekalo, čakam, da odpravijo. (zmanjkalo lajkov) ja, te jedilne buče so zunaj, da mi grejo že na živce. kje hočeš se sklijejo. zato, ker sem lahkomiselno v jesen fliknila par buč na njivico pa na vrt (ok..na vrt hb one bele jedilne), na njivico pa oranžne jedilne...zdaj pa jih je za izvoz. očitno seme preživi zimo. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 dobr bom tkole rekel, sej so vse pasme kjut, sam lastniki ki se odločajo za določeno pasmo pač niso.. In rotvajler je pasma za katero se odločajo mentalno najmanj stabilne, izjemno teritorialne, materialne nastopaške a hkrati v bistvu zelo prestrašene nesigurne osebe, ki pa rade gospodujejo.. In ta pes, je idealen za take osebe... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 čak malo hočeš reč da so prekopiral recept ki se je tebi porodil v glavi, al so kopiral recept ki si ga ti prevzela od nekod oziroma nekoga..Zlo pomembna razlika..Recept se mi je sam porodil v glavi - natančneje, okus jedi se mi je sam v ustih "ustvaril", v glavi sem videla sestavine in postopek (slike, kot v filmu). Zame povsem običajno, dobim dostikrat tako izkušnjo, celo ko se peljem čez kako pokrajino. O Cookie, a rotweilerje maš? To so pa tooooook kjut pasje duše! Pa barva fasade me itak da tud zanima, ker moram že tako brezsramno vlečt iz tebe....firbec, sori. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngja, dva rotija, eno staffordko (poimenujem jo tudi pitbulko, ker folk ne loči pitbule od stafordov), pa eno pinčico. Tehnično gledano (papirološko) je pinč moja lastnina (tolk o Picotovi psihologiji http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/1book.gif ), stafordka je podedovana, rotiji so pa tukaj od nekdaj čuvaji. In ja, smo na takem kraju, kjer moraš (poleg ostale tehnikalije) imeti take pse. Dolenjci že vejo, o kom govorim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/71.gif . Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 to ni obraz, ki bi ga rada videla, ko se ponoči nenadoma zbudim... se hecam... vse pasme so kjut... sej niso oni krivi, če niso! mi smo krivi, če so nam ostali grdi sicer pa to ni daleč od moje tijice, to je moški princip moje tijice. lola pa je baje križanec z rotvajlerjem... tako, da se je treba pazit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 aja, fasada; vsekakor večina svetle (kao med super svetlo vanilijo z oranžkastim podtonom - ne veš, če ne daš na belo steno; in rjavo, dost temno, z zelenim podtonom - kar spet ne veš, če ne daš zraven čokoladne). Strašno si še želim, na enem (temnem) delu bleščic oz. kristalčkov, kar je vidno samo zgodaj zjutraj, ko posije nanje sonce - pod določenim kotom. Na splošno rečeno pa je stvar, kar se barv na splošno tiče, najbolj "predstavljiva", če omenim Zeleni gaj na Grbi v LJ. To so oni rjavo svetli bloki na super, duper, truper lokaciji - direkt nasporti Tehnološkega parka. Tam mimo se peljem vsako jutro v službo prav počasi in se pasem, slinim in naslajam nad bloki - predvsem nad barvno kombinacijo. Oni dan smo si jih šli od blizu pogledat in so fantastični. Žal vem vsaj približno kako so bili grajeni - no vsaj vgradnjo oken, fasade - vse prehitro, se ni imelo nič časa posušit. Praktično danes okna not, jutri toplotna čez, pojutrišnjem mrežica+lepilo, dan za tem pa že barvamo. Pri nas se pa samo lepilo suši že dva tedna. Pa oni kristalčki so od blizu temni mini hematit-ki videt, baje so dragi ko žafran. No, če bo cena res toooook visoka, jih pač ne bomo imeli http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 8. maj 2015 Prijavi Deli 8. maj 2015 Moja sisi je imela psičko te pasme. Točno nasprotje tega karakterja. Je pa res, da je par budal potem v očeh drugih oblatilo to pasmo. izjema ki potrjuje pravilo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2015 Prijavi Deli 9. maj 2015 Rakovsko se spomladi vračam sem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Opažam, da pogrešam pisanje vesoljnega dnevnika, mi je fajn se spominjat pol, če je zabeleženo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Zjutraj me je moj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif peljal v službo, itak sem komaj vstala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif mi je pa fajn, k rada delam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/1book.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif upam, da mi podaljšajo pogodbo... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/crossfingers.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/crossfingers.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/crossfingers.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/crossfingers.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rainbow.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif po službi sem se spravla v trgovine iskat črne balerinke in črne hlače, ker sem v torek travmirala, kako mi nič ne gre skup... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif kupila pa sem sive in modre hlače http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon26.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif (če pa ni blo moje številke črnih! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/dry.png ) jutri bomo spet peli http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sing.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png ampak ob vseh teh (sicer top luštnih! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif ) obveznostih je težko najt čas za dobit se z the others, pa nekatere že res fajn pogrešam... upam, da ob obveznostih v bližnji prihodnosti najdem čas, da nadoknadim te zamujene predolgo odlašane kavice, babje čveke, pa lakiranje nohtov in pacanje z mejkapom... 24 ur v dnevu je zame absolutno premalo, preveč stvari si želim, preveč stvari me veseli - ampak sem ful vesela, da je tako! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_onfire.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Bi pa sedaj absolutno že morala it spat (že skoz ista zgodba - zvečer ne it spat, zjutraj pa ne vstat...) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/linktongue.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif vsem! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 7 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. maj 2015 Prijavi Deli 9. maj 2015 Naš bokser si je k sreči malo opomogel. Zdaj še bolj pazimo pri hrani ki mu jo dajemo, zraven pa dobiva še tablete za želodec in srce.Sicer se hitro utrudi, in hitro mu je vroče, ampak gremo počasi s postanki, pa gre... včasih sicer pozabi, pa se hoče igrat pa skakat pa noret, tko da ga moramo mirit ... ampak naj uživa dokler bo lahko ...Če ga pogledaš telesno, je pravi nono ratal. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ampak po duši je pa še vedno mladenič. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif Tast je doma, na kisiku. Večinoma leži, malo po malo se tudi usede in naredi par korakov. Čakamo na prenosni tekoči kisik, bomo vidli če bo potem kaj lažje.Zdaj je bila tašča po 4 ure na bolniški (zaradi svojih težav), tko da je še nekako šlo. Če jo bodo dali delat za osem ur, pa bo težka, za njo, tasta in psa. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sorry.gif Mačkonarja se bosta že nekako znašla, čeprav tudi onadva rabita malo pozornosti. Zunaj je poletno, prav paše malo toplote. Zrak je že štirinajst dni prepojen z vonjavami cvetočih dreves, tako da je prav užitek dihat s polnimi pljuči.Koprive sva že nabrali za čaj, danes pa bodo na vrsti bezgovi cvetovi. Jutri nabereva še regratove cvetove in trpotec. Mogoče skočiva še do morja jutri, bova vidle. Lep vikend želim vsem... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flowerface.gif 6 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 11. maj 2015 Prijavi Deli 11. maj 2015 Menim, da pri Angelit ni tako preprosto. kolikor sem uspela razbrat iz njenih postov, ima kar težko diagnozo....Seveda nikoli ni preprosto. Ni bil namen posplošiti vse na en post in zanikati morebitne druge probleme, a zadnje čase se mi zdi, da se vztraja v nekem filingu, neki odpiljenosti, da se pač namerno ne premakne. Pa saj smo vsi to kdaj naredili. Treba se je zavedati, da se navsezadnje spremembe zgodijo, ko se mi odločimo zanje, ko mi naredimo tisti korak. Se pa s sklicevanjem na neko diagnozo, ki je morda ni več, "škoduje" drugim, ki se s tem soočajo. zato, ker sem jaz bojevnik. ratala vse bolj. zdaj ko vidim, da si lahko samo jaz furam svoj lajf. in da so v igri moje sposobnosti- od čustvene inteligence do tega, da funkcioniraš, kot da nisi na tabletah.No, potem pa le stvari v roke in bohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. Morda ne takoj, morda tudi s kakšnimi padci, a tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu. Vedno je potrebna disciplina, doslednost in vztrajnost. Tudi v vsaki knjigi o duhovnosti to piše. In v zvezi s tem rutina, pa počasi premaknemo vzorce, obnašanje, sebe. Nikoli ne gre z danes na jutri, a vsak dan je pravi za začetek. Silvia, lepo, da imaš precej manj za spucat. Ti privoščim... jaz nazaj ne morem, samo naprej v norost še.Ne se zanikovati, ne se zavračati. Enostavno imej se rada, sama veš, da si TI tista, ki vodi svoje življenje, ki je odgovorna zanj in svoje počutje. ***************Sinoči en tak lep pogled. Nekaj po sončnem zahodu. Proti vzhodu temno modro nebo in bel, skoraj svetleč oblak. Na zahodu pa svetlo modro nebo z ogromnim sivim oblakom. Delovni vikendhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif. Se počutila kot študentka, ko so vsi uživali v prelepih popoldnevih, jaz pa za knjigamihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png. Upam, da tokrat dobim vsaj plačano. 8 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. maj 2015 Prijavi Deli 11. maj 2015 ... Zunaj je poletno, prav paše malo toplote. Zrak je že štirinajst dni prepojen z vonjavami cvetočih dreves, tako da je prav užitek dihat s polnimi pljuči.Koprive sva že nabrali za čaj, danes pa bodo na vrsti bezgovi cvetovi. Jutri nabereva še regratove cvetove in trpotec. Mogoče skočiva še do morja jutri, bova vidle. Lep vikend želim vsem... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flowerface.gifAne no http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif tko lepo dišiiii pozna pomlad-zgodnje poletje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif *******danes crknjena, ker smo bili bizi za vikend; kosili, barvali, urejali, obrezovali (končno, dva napol posušena grmovja), pleli, sejali, sadili, pikirali, pobirali polže, uničevali listne uši, pometali in to vse poleg rednih vzdrževalnih del http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif malo tudi hodili, nasploh mi je strašno všeč, da se najprej orenk sprehodimo do kafeta, Razbojnik medtem biciklira naprej (in da pol na kafetu mir) in nazaj (in omaga za dve uri, da v miru kaj pospravimo in skuhamo, spečemo).Otvorili smo sezono piknikov, tp. odšarili mizo, stole, ležalnike in jih usposobili za uporabo, postavili trampolin, privlekli ven kovinsko gugalnico, ki zdaj čaka na sinhroniziran trenutek dobre volje in časa.aja, pobrala prvi dve domači jagodi, nemoremverjet http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif 7 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.