Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Nič ne vem, kaj bi komentirala na vse tole napisano. itak, da se strinjam... sploh zato, ker vse kar imamo smo si pridelali pridnimi, garaškimi rokam, pufi (jaz še ga imam 6 let)...in konec koncev...je treba delat še naprej. vinograd se takoj pritoži, če ni pod nadzorom, sadje letos štrajka zaradi pozebe...vrt in njivico pa imajo tudi srne ful rade. sploh fižolo in blitvo. ne šljivijo pet posto niti las...prejšnja leta jih ni bilo, ker smo imeli psa, ki redno lulal po zunanjih mejah in označeval teritorij, so se ga bale očitno -čeprav je on not spal, ampak jim je očitno dal vedeti, da je pa hud pesjanar (kao).

včeraj sodelovala v skupinskem intervjuju na radiu Maribor (če slučajno kdo poslušal)...ko sem doma poslušala posnetek, bi se najraje zakopala...ljubi boh....pa jaz gobec odprem pa vse narobe ven priletim. nisem ti jaz za v javnost...haloze..pa fertik... ali se režim ali pozabim povedat...pa krilim (ker to se ful vidi na radiu res)...pa ne da se ne bi pripravila( ker sem se... ampak..eh......mislim...brez besed).

odločila sem se za sejme v Avstriji. In temu primerno delam vrtni program (tako sem ga poimenovala)....pikapolonice (ki so se lepo prodajale tudi pri nas), žabo eno hudo sem naredila...pa našla sem še želvice...pa krogle...skratka...vrtni program http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png)) pa da vidimo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

nat, daj fotke hitro http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ni še čisto fertik. sploh žabo sem zakomplicirala (dve fugi in tak..bom dala..ker se ta mala dere..da bog ne daj, da dam žabo poceni:))) res je dobra. :)

Mene pa prav boli đoko koliko kdo dela...kdor hoče imeti veliko lahko zaradi mene dela tudi 30 ur na dan. Kdor pa ne dela nič pa je tega sposoben pa lahko gre zaradi mene tudi sa brzim vlakom na oni svet...Jaz se itak držim zlate sredine malo crnogorskega kapitalizma in titovega socializma. Pa mi zaenkrat prav lepo znese. Ne prereven, ne prebogat...

Gledam račune za mobitel...in mi je ta mesec stvarno dopiz***...za kaj toliko plačujem mobitelu, če sploh ne koristim vsega tega kar je v paketu. Pa skenslal so en paket in kar avtomatsko padel v drugega, dražjega seveda...In sedaj gledam hofer mobil, 10 € ceneje, vse to kar rabim, koristim sedaj, brez obveznosti...In ista cena sedaj še pri izi mobil in spar. In potem se človeček vpraša ali je danes sploh še smiselno imeti naročniške pakete, če so predplačniški dosti ceneje za skoraj isto ponudbo....

Skratka ta teden me prav boli đoko za vse zemeljske in tuzemeljske probleme in težave pa naj bodo to lastni, družinski, človeški, reptilski, iluminatski...Bogec ve da sem jaz na pavzi in da se psihično crnogorsko pripravljam na glavni žur ta vikend...okrogle EMŠO brojke je treba malo bolj zalit. Zlasti v tej vročini. Kot bi rekel Krišna- cheers moj ljubljeni bhakta...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Mars mi dela kvadrat .. seronja ...

Že en teden sem brez pomivalnega stroja in perem na roke, kličem, gnjavim, težim do amena in on meni ... gospa, jaz imam 40, 50 klicev na dan ..

Ja in? ... Mene to nič ne briga, to je vaše delo ...

Tem kurčevim privatnikom se jim jebe in se preseravajo.

Oče je reku, da naj kupim novega, pa sem rekla, da ne, ker je morda kakšna malenkost.

Mislim, da bo prišu jutri ... čemo videt.

A ni žalostno, da bi skupini J vlada dala podpisan oz. dogovorjen znesek s sindikati. Pazi - dogovorjen in podpisan, oboji so se strinjali in podpisali!!!! Za ublažitve anomalij 70 mio na leto. Pa se zdaj sindikati trgajo med sabo in ter vlečejo vsak na svojo stran različne zneske. Kdo rabi sovražnika, če ga ima v svojih "prijateljih".

Krivdo pišem vsem:

- vladi, ki s to odpravo anomalij prispeva le kapljico v kozarec vode, dotakne se komaj ovojnice velikega nesorazmerja med plačami za isto delo v skupini J. Razlika do 7 plačnih razredov ali celo 10, odvisno, če sem računovodja VI ali VII. Medtem ko (na primer) računovodje s tarifno VI (22.izh.razred = 1.003 bruto/ cca 680 neto) furamo tudi tržne dejavnosti in samostojno pokrivamo izredno raznolika področja, je drug računovodja v javnem sektorju za enako delo opredeljen kot tarifna VII, a ima za pokrivat le osnovno dejavnost javne ustanove, pa recimo do 20 zaposlenih.

- Sindikatom pa zamerim, da še nikoli niso šli v bitko samo za nas, skupino J. V paketu so mogoče kaj iztržili za nas, glavnina pa je seveda bil "ceh" posameznega področja. Za tiste, ki ste dosedaj še preslišali: J smo od čistilke, hišnika, šoferja do tajnice in računovodja itn).

Skratka, na koncu sem pristala v svojem cehovskem sindikatu, torej po stroki. In smo na pragu reprezentativnosti in na pragu zavzemanja za priznavanje zahtevnosti našega poklica.

Pa sem se naučila novo tujko: Prokrastinacija (odlašanje, zavlačevanje, latinsko prōcrāstināre: prō-, naprej + crāstinus, jutri (iz crās, jutri)[1]) je vedenje, pri katerem izvajamo manj nujne naloge namesto bolj nujnih oz. izvajamo bolj prijetne namesto manj prijetnih nalog.

Prvo sem že mislila, o kakšni krasti je tu govora, a mi je logika govorila, da najbrž ne o tisti nadležni "herpetnici" http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

No, se prištejem sem. Če me čaka nova naloga, za katero še ne vem, kako bi se je lotila ali ki je ne delam rada ali delam enkrat na leto in vmes pozabim, kako sem se že tega lotila, vedno zavlačujem. No, menda pa je treba "pojest živo žabo". Pa ne bom razlagala, mogoče bo pa še kdo poguglal. Ampak najlepša žaba trenutno zame je Natalijina. Zmaga http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

..

Gledam račune za mobitel...in mi je ta mesec stvarno dopiz***...za kaj toliko plačujem mobitelu, če sploh ne koristim vsega tega kar je v paketu. Pa skenslal so en paket in kar avtomatsko padel v drugega, dražjega seveda...In sedaj gledam hofer mobil, 10 € ceneje, vse to kar rabim, koristim sedaj, brez obveznosti...In ista cena sedaj še pri izi mobil in spar. In potem se človeček vpraša ali je danes sploh še smiselno imeti naročniške pakete, če so predplačniški dosti ceneje za skoraj isto ponudbo....

...

izimobil predplačniški je super; 6,90E/mesec, sploh ne morem porabit vseh minutaž in smsev, dolvlečem itak ne. Neporabljeno se prenaša v naslednji mesec.

Hrvaška dela b.p.

No, kakor koli. Jaz se ne mislim pretegnit za neke jebene predmete, ki jih spoh ne rabim. Kredita niti v sanjah ne bi vzela. Rezultate moje prokrastinatorske narave nosim na svojih plečih, tko da ...volk sit, koza cela in vsi računi poravnani. Jaz sebe za lenuha ne smatram. Je pa res, da si vzamem čas za prosti tek, ki bi ga lahko namenila kakšni dolgoročno bolj stabilni prihodnosti. Kaj pa vem. Ne vem. Nič. Ampak dokler moje majhno življenjce ni na udaru okoli osnovnih stvari .... no, ne bom več kot je potrebno migala. Raje v prazno strmim čez okno in razvijam svoje zakrnele jasnovidne sposobnosti. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Hauk.

wow, kok poetična ubeseditev "vse štiri od sebe". Bom ponucala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif (pa upam, da ne pozabim do takrat).

Mars mi dela kvadrat .. seronja ...

Že en teden sem brez pomivalnega stroja in perem na roke, kličem, gnjavim, težim do amena in on meni ... gospa, jaz imam 40, 50 klicev na dan ..

Ja in? ... Mene to nič ne briga, to je vaše delo ...

Tem kurčevim privatnikom se jim jebe in se preseravajo.

Oče je reku, da naj kupim novega, pa sem rekla, da ne, ker je morda kakšna malenkost.

Mislim, da bo prišu jutri ... čemo videt.

Ane ne, tile "majstri" http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

Posebne cvetke so oni, ki zaračunavajo prihod in diagnozo, kar skozi palec nanese cca.30E, pa sploh še ni nič naredil, kamoli popravil.

Takle je npr. Etis http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mačka peljale na kastracijo. ti bošček..nič mu ni jasno..samo gleda si svoja jajčka (ki so bila res ogromna madonca)... si že red delal - ne le da bi bil glavni maček pri hiši...glavni občani pri hiši in vseh sosedih...tak, da zadnji moment se mi zdi, bilo tole shendlano.

Slabo sem spala ... premetavala, zjala v luft, šla lulat, odpret polkna, pa nazaj v postlo, sledilo je spet premetavanje, pol sem končno zaspala. Vroče je za popizdit in mlaj je. Danes zvečer si bom zvlekla jogi na balkon in bom spala zunaj.

Sosed, ki me je klical dobrih 20 dni nazaj je umrl. Imel je tumor.

Govorila sem z njegovo hčerjo in je rekla, da je umrl v spanju in da se ni nič poslabšalo. Sam kaj pa ti veš, kako je človeku pri duši, dovolj mu je blo vsega.

ja. pri nas je teta umrla. rak. prvega - na dojki so ji odkrili nekje pred 25 leti (leto gor dol)...pol bil mir en čas.. dve leti pa znorelo vse: rak druge dojke, pol na pljučih...ma ni kjer ni. tak, da upam, da je dobila dovolj morfija..pa klinc, če boter jamral, da ga skoraj ni prepoznala...kaj zdaj..naj človeka prepozna in je mogoče ne boli toliko, ali je zadeta do amena in upam, da ne boli...eh...

mačka pripeljala zadnjič iz kastracije - odprem tisto potovalno mačjo posodo, se odmaje mačkonar takoj na pesek, lulat. potem s peska dol, se usede pogleda po jajčkih...in pade v nezavest..... jaz pa v smeh...sori mačkerson....sori....

ja. pri nas je teta umrla. rak. prvega - na dojki so ji odkrili nekje pred 25 leti (leto gor dol)...pol bil mir en čas.. dve leti pa znorelo vse: rak druge dojke, pol na pljučih...ma ni kjer ni. tak, da upam, da je dobila dovolj morfija..pa klinc, če boter jamral, da ga skoraj ni prepoznala...kaj zdaj..naj človeka prepozna in je mogoče ne boli toliko, ali je zadeta do amena in upam, da ne boli...eh...

mačka pripeljala zadnjič iz kastracije - odprem tisto potovalno mačjo posodo, se odmaje mačkonar takoj na pesek, lulat. potem s peska dol, se usede pogleda po jajčkih...in pade v nezavest..... jaz pa v smeh...sori mačkerson....sori....

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png če bi ga videl kdo od moških članov familije, bi ga prec stisnilo pri sercu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

no, mojega vem, da bi.

Naši pesjanarji niso imeli teh težav (pa bila ravnotako kastrirana). Hudiča nista dala mir, dokler nismo dali jajc stran. Zdej sta na meji znosnosti (kar se povzročanja škode in neobvladljivosti tiče). Škoda, da niso dali jajc stran, ko sta bila še mladička. Ampak mene se ne upošteva pet posto. Ko pa vaška jožica pripomni, da bi pa mogoče bilo dobro to pa to (kar jaz lajnam že kako leto poprej), pol pa akcija (pa še to z dvomom v srcu in obžalovanju v očeh).

Za vikend smo bili na morčitu. Vroče, gneča še znosna, promet tekoč, pa rib in lignjev smo se najedli. Zjutraj dragi z jutranjo štruco kruha odloči, kaj bomo tisti dan jedli. Nisem zmeraj pri volji trebit kilo rib(ic) (inčuni so krasni, pa finančno znosni, edino rostfrei žajfo je treba s sabo nosit - z njo si po čiščenju rib umijem roke, da mi ne smrdijo). No, tokrat so bile orade in lignji.

Blitvo, krompir, kumare, bučke, vse z vrta. Pri Hrvatih je zelenjava (in sadje) Ž-lige za A-ceno, zadnje čase tudi mlečni izdelki. Dukat je postal neprebavljiv; v vsako božjo reč dajejo mlečne beljakovine (mleko v prahu ali vsaj gostila), poleg sladkorja. Dukatovo maslo je postala margarina, ne, pretiravam, celo margarina je bolj rumene barve in manj margarinskega okusa.

V glavnem, od hrvatije kupujem samo še totane (vrsta lignjev za golaž).

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Uf Cookie, jaz sem opazila drastično spremembo letos v kvaliteti hrvaške hrane. Ne samo, da ni več boba, jogurti so postali nekam čudno sladki, siri umetnega okusa....pa kar me je šokiralo: vsi uporabljajo vegeto - uno, v kateri je pol natrijevega glutaminata. Stresajo jo celo na pomfri - kar sem opazila ko mi je mulc s tem prišel in sem šla preverit. Tečna Slovenka itak. Pa še pamet sem jim potem solila.

pa vegeto turijo povsod, zato v gostilnah sploh ne jem več krompirja, blitve, riža, ni da ni. V juhah je, v prilogah, v glavni jedi, ta Na glutamat je čist povsod!

Mlečni izdelki so zgoščeni, v najboljšem primeru, z mlekom v prahu. Ista pašta je s hrvaškimi izdelki v slo.štacunah (in trgovskimi blag.znamkami, proizvedenimi na Hrvaškem - mesni, mlečni izdelki). Isto je z mlečnimi izdelki iz Lidla (zato jih tam ne kupujem). Izjema je še Hofer, tam ni teh gostil. Ko/če pridejo še v Hofer, ne kupim več nič mlečnega.

Furam Planiko, pa KMZ Škofja Loka, od mlečnih proizvajalcev iz SV SLO ne kupim nič (največja onesnaženost s pesticidi, herbicidi v krmi/vodi).

Tole z Dukatovim maslom - pred leti mi je bil najbolj okusno maslo, letos pa, saj pravim, bleda margarina, ne kupim več. No, tudi lj.mlekarne niso več, kar so bile, ampak tako zanič kot Dukat pa res niso.

Hr.jogurti imajo v najboljšem primeru inulin, v povprečju pa vsebujejo veliko glukoznega sirupa (hipna zasvojitev).

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Nimam kaj dosti za povedat.

dopoldan rovarila po zemlji, je dež omehčal zemljo in sem izkoristila na polno. potem hitro kosilo (haloška mučkalica :))) sem poimenovala jed...mater..kreativnost ne pozna meja...pa še vsi so bili zadovoljni. napišem recept zanjo). Potem pogreb. In pa druženje po pogrebu. Ker nas je vedno manj iz te veje, ki je nekoč imela 14 otrok....zdaj sta ostala samo še 2. za eno teto nismo prepričani...nekako se je stik izgubil...sestrična umrla, njen sin je nekje po svetu in bi najraje zatajil slovenski del v sebi...(in teta tudi izgubila občutek za bolečino - menda si lani zlomila roko in se spaševala zakaj ji roka tako štrli...ker nje ni nič bolelo...teta je bila čez 90 let stara). V glavnem - tako kot pride na sedminah..obujanje spominov, ki se zavleklo za veliko ur..

Zadnjic je nanesel pogovor na lepote narave, in pravi J., da kako ima rada sončne zahode.

Meni pa bolj sedejo vzhodi. Jutranji mir, tišina, prvi žarki, obeti novega dne... Zahodi v tej kotlini itak niso nič kaj fascinantni, poleg tega je dneva konec in ne vem zakaj, a to men ni prijeten občutek.

Pa pravi J., da narobe gledam. Zahod ni konec, je nov začetek oz. vodi v to.

In res imam s tem - s konci - že od vedno problem. Ne maram jih. Ob zaključevanju česarkoli se me poloti tesnoba. Bohved zakaj. Še bolj bohved, kako to spremenit. Ker to zna bit res zoprna zadeva in stvari (in / ali odnose) zavlačujem, četudi jim je že potekel rok trajanja...

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Ljudje božji, pejte na morje. Voda je res božanska. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Uni občutek, ko greš v vodo in nočeš ven, ker je tko fajn, ravno ta prava, super, pa ko prideš ven, te ne zebe.

To je zame, ker jaz sem zmrzljiva.

Plavala pod srebrno kuglo, mirna voda ko olje in čista tišina. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Vidla zlo veliko majhnih meduz, so take ko želatina, pa malo so lepljive.

Eh ja .. pri eni se stari šeta po dvanajsti, pri ta drugi se pa šeta po četrti.

In jaz samo opazujem, kaj se jim dogaja.

Naslednje leto se bo usedel na vozel .. tok tok, karma ...

Čebelca, sem te takoj ubogala, evo, sem tu, na morju. Prečudovitooooo, pravim tudi jaz. Sva v nacionalnem parku na Mljetu. Kraj je mini, v bistvu vas. Za delat ni drugega, kot da sva v naravi. Tako sva tudi midva včeraj plavala v modro zeleni laguni, pod sijem lune. Kičasto :). Meduz pa tukaj ni. Letos je voda prav mlačna, ko prideš ven, niti malo ne zebe. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

ma nočemo na morje. doma se bomo mučili do onemoglosti.:)

hb za bazen. pa za kostanjevo senco.

včeraj šli v toplice. najprej poskusili srečo v Ptujskih..tolko avtomobilov na kupi vidiš samo še v Luki Koper...skoraj no...tako, da se lahko obrneš in greš iskat srečo dalje..ker pač hočeš v toplice, ker bi se v hladni vodi naplaval. kao. ker v domačem piskru od bazena je voda že skoraj kot da jo greješ...in v Malih Moravcih na srečo malo manj avtov in manjša gneča. sploh v tistem mogoče ta hladnejšem bazenu...ampak vseeno.

Gruntam ali čem sploh iti jutri na stojnico...ker kdo pri bogi milem bo po razžarjenem asfaltu telovadil? mogoče dopoldan....ma ne vem... edino fajn je, da sem bivšega sodelavca srečala, dela v Avstriji, sem ga povprašala, če mi lahko kaj zrihta..jbg....obupala torej nad vsem...očitno

Malo se je ohladilo, slava bogu na višavah.

Razširila sem se. Ne dosti, čisto malo, toliko, da opazim in mi je zoprno. Tako da sem prejšnji dan naredila poslednji tiramisu (je pač bilo treba ponucat sestavine pred iztekom roka), ga nekaj požrla, nekaj razdelila in zdej... hujš hujš, bi rekla angelit.

Tko, par globokoumnih misli...

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

živio, da ne bi kaj težila in nakladala, dr. Nowzaradan priporoča proteinsko dieto in zelenjavo, nič sadja, če kaj migaš vse leti dol... jaz sem na tem, kilaža kot pred vsemi mukami v obliki čipsanja in picovanja, ne moreš verjet, da lahko poješ tisti zrezek in to... npr 1200 kcal, tri obroka po 400 kcal in migat... to je dobro, za vse ki smo obupali nad vsem in živimo v kruti realnosti in nas razvedri samo še kako pivo:/

mam puhno strahu v trebušnih možganih in zablod, jih kar čutim, npr sem poslala moje master delo zaključka seminarske frendu, on pa če sem si pogledala gradiva, noben ne razume... sem razmišljala, da je vzrok motenj hranjenja v krivdi sveta ki živi v izobilju, okoli njega pa otroci lačni spat in izkoriščanje živali. upam, da ima profesor smisel za humor. tudi ko bo bral moj test 25.8. , bom dobila upam točke za ustvarjalnost, ker nisem še vsega popredalčkala, dokaz merkur v domicilu, če se tko reče... po drugi strani pa neptun v vseh mogočih pozah kamasutre, pardon:D

mama me sekira, tata me nadzira... skrbi ju kdaj bo njuna hčerka doma... plus bi vsi se kaj družli meni pa voda v grlo in zapiski čisto ribji... še ribe rišem in ključe in to, da bi ja šlo kaj v glavo... zdej smo jaz in psi doma jutri greva z mjem v Bazo, ker ma pregled... malo odklopa ker je tam Bela se mi zdi... in bom spet zafurala dan

nimam glasov, niti une babe ni več, vsaj nima kaj rečt

oh, my god, please da sfuram tudi ta izpit, obljubim... da bom pol Verjela in se učila furat Moč Ljubezni.

na fotki je Pikica, ki je na hašišu ker je nekaj hudo bubana:(

pol po izpitu, iskat job, do takrat še kak jobček in prosti čas v naravi s psi in v knjižnici brat ustvarjalnost drugih. mogoče se ufurat če gre za ljubezen in odkritje notranje boginje...life is what you make it (to be)... mogoče bom risala... vse to če naredim izpit

na metal campu sem se izgubila in šla domov z avtobusom, ker sta se nalimala dva nemca, frendica pa se napalila heil hitler in to, jaz pa se s stopnjevanjem pogovora nalivala še bolj in na koncu znajdla na avtobusni postaji...

od takrat pijem precej vode:D

lp, A

Uf Cookie, jaz sem opazila drastično spremembo letos v kvaliteti hrvaške hrane. Ne samo, da ni več boba, jogurti so postali nekam čudno sladki, siri umetnega okusa....pa kar me je šokiralo: vsi uporabljajo vegeto - uno, v kateri je pol natrijevega glutaminata. Stresajo jo celo na pomfri - kar sem opazila ko mi je mulc s tem prišel in sem šla preverit. Tečna Slovenka itak. Pa še pamet sem jim potem solila.

ojoj, grozno.

v spinu so kao kisla mleka in kefirji... shujšaš čim jih pogledaš, vse prešvicaš... to je zame dokaz kvalitete:D čim prej gre ven tem boljše...

samo jaz se šele učim...

hrane ne solim, ker ne maram

že par dni sanjam o čipsu, da bom... pa ne... to je feeding your body with substance not nutrients... tudi pobrano iz ene shujševalne oddaje... 10 pounds bootcamp tommy and nadine... obožujem vse to... najbolj mi je zanimivo, kaj folk vse je in kaj bi morel, ko pokažejo jedilnik za en dan... samo jaz sem malo obsedena od teh zadev...

še malo, pa res... nisem tko debela... še malo pa res... bom mela svoj bootcamp...bojo vsi na proteinih in zelenjavi, moje stranke... to bo za hobby... vsi moji oboževani debeluščki bojo shujšali... tudi jaz bom mela biznis:) upam, da bom mela eno stranko.. ali dve... razširim na ita območje, ne vem kako bom oglaševala... pol ko bom sedela malo na prihrankih in uživala. jeee...

Gledam tudi Eat youself sexy... very funny ... all together

upam, da ne bom risala ribe in ključke na izpitu... še pravo je šlo lažje v glavo... ne vem kaj se je zgodilo z mano... da se mi več ne da...

tudi jaz mam težave s konci...

bom jutri malo prosila mja, da me malo sprašuje gradiva, da še njemu zasolim malo day off... do 25. se moram nagulit... m pravi, da mi ni treba več hujšat. komaj čakam da dobim to diplomo in da bova pohajala po hribih, tip ma 66 kil in 27kg nahrbtnik in psa in gre sam na krn... jaz mam malo utrgano klapo. boljše da sem zdaj tiho... jaz mislim, da smo vsi malo čez les. :) a ni to super... sami frendi

po točno štirih mesecih pavze na lf, sem opazil, da me nobeden ni pogrešal

zdej pa nevem, kaj je temu krivo ??

če ni morska voda, potem moram najti kak drugi vzrok..

imejte se maximalno toplo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/schwitz.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/schwitz.gif

Čez dva dni bova praznovala obletnico poroke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif , Zaenkrat se imava rada, seveda se tudi skregava in drug drugega nekaj časa sploh ne pogledava http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/up.gif

.Hvala LNF za 13- letno druženje . http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...