lia II 14. junij 2018 Prijavi Deli 14. junij 2018 dr dan...prav lepo pozdravlam vse, ki me poznajo in one ki me ne, še bo prilika , danes ta dan, ni moja noč in pet še nisem stegnila www.that.all.folks 2 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 15. junij 2018 Prijavi Deli 15. junij 2018 Frendo moram prosit, če mi lahko sešije vrečo iz blaga za zelišča. Lahko bi jo kupila, sam zakaj pa, če jo lahko dobim zastonj. Želim mavrične barve. Spet sem bila na potepu ... po delu, če imam le možnost, šibnem u naravo. Šla sem čez eno zaraščeno staro pot, vidla precej repika ob potki. Pa vidla sem tudi eno rožico, ki jo do sedaj še nisem vidla in rase samo na tistem delu. Obmorski oman? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. junij 2018 Prijavi Deli 16. junij 2018 Teta je bla danes vsa neki razpizdena. Šla plačat račune na pošto, pa jo gospa na šaltarju prosi za osebno in že to jo je razkačilo. Baje, da so to novi predpisi. Ona ji da, pa gospa reče, ni kraja rojstva ... kje ste rojeni? In odgovori .. u gorenju. Šjora, je mislila, da se zajebava, ker gorenje je podjetje za pralni stroj. Tetka je dobesedno popizdila, celo frko je naredila ... Razumem, da zahtevajo dokument, če želiš dvignit dnar. Ni mi pa jasno, zakaj zahtevajo osebno, če želiš plačat položnice.Ne vem zakaj hodi plačevat položnice na pošto. Jaz te zadeve uredim doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. junij 2018 Prijavi Deli 25. junij 2018 Užaljenega ptiča tožba bo zdajle...Zadnjič enkrat na stojnici, na eni taki fajni lokaciji, pride en tipson...gleda mene, gleda razstavljeno in pravi: vi delate umetnost, vi prodajate umetnost...ne izgledate pa tako....Jaz lovim sapo....kako pa zgledam?...dedcu nerodno malo...pa pravi, hja no, veste...ljudje so nekako spredalčkali ljudi in vi v ta koncept ne sodite. zgledate normalno, ustvarjate pa to..(in pokaže na moji novi sliki)... jaz pa brez besed. Evo...zdaj pa ne vem, kako sploh naj zgledam, da jih bo že videz prepričal, da sem jaz tista, ki kaj skup spravi... da se zadenem eno malo..in rečem pis brader... hjoj čebele.... včeraj sem za cel kup čebelic zgrabila in niti ena se na srečo ni spomnila, da bi me pičila. ampak še nikoli nisem s takšno brzino odprla dlani. ampak med bo pa dober -nismo ga še žlajdrali...torej pobrali...bi morali, da bo potem gozdni. ta bo v bistvu bolj lipov - kostanjev. oz. bolj lipov. smo jim ga včeraj malo sunili iz satnic. potem pa zelo hitro pobegnili. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 26. junij 2018 Prijavi Deli 26. junij 2018 zgledate normalno, ustvarjate pa to..(in pokaže na moji novi sliki)... jaz pa brez besed. Evo...zdaj pa ne vem, kako sploh naj zgledam, da jih bo že videz prepričal, da sem jaz tista, ki kaj skup spravi... da se zadenem eno malo..in rečem pis brader... eeee ahahah Nat ; http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/hipmn2.gif ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 27. junij 2018 Prijavi Deli 27. junij 2018 Danes sem sanjala, da sem dobila sms od ene prijateljice, ki jo nisem videla že celo večnost. Se ne morem spomnit, kaj je pisalo … je bil pa prijeten občutek, ko sem prebrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 29. junij 2018 Prijavi Deli 29. junij 2018 Hejaho, kako se sprijaznit s tem, da če nekaj ni dano - ni imelo smisla ? ...Ejjjj gargamelčki ... pa še kako obstajate ... ... sam nč zato ... tidam, tidam Štrunfeta enga okrog kepe ... ne mi nosit v izdelan dan - nove uteži v predalček ... petek je ... in mi smo skuštrani ... rešujemo jackpot, glancamo garmina in sam do 16 h gruvamo na slušalke ... potem pa, jest sem glasna punca ... Puffff - je naredil tudi prejle skoraj do konca napisan dopis in izginil ... moja natur jabka, kisla od boga, ki jo že eno uro meljem po zobeh ... pa tehta še vedno vsaj eno tretjino začetne teže ... Ampak sem trmasta ku mula, ki si zada sredi edine makadamske poti - negibno strižt po muhah iznad štrlečih ušes ... eeee, dokler ne bom pogrizljala zadnjega pečka v njej ... si bom delala erozijo na sklenini ... pa tako lepo so mi to gospod Sjogren prepovedali ... Sam neki moram grizt ... bolš jabuk kt tebe bleso jedan ... s kakšnimi dans prihajaš ... sej sem ti že zapela refren o petku ... Nč, nč ... minilo bo ... če ne prej pa doma ob generalki ... Se je nabralo ... Moj omarni duhec se neki buni in trka po notranji steni vrat ... neki mu ne paše ... Meni tudi ne ... iščem že masrikaj kar ne gre skupaj po barvi in obliki .... Tako da, evo stižem na prvi peron !Takoj po zelenjavni rižoti z divjim rižem in stročnicami, kumarično solato .... mal počitka potem pa nadaljujem z domačim prekarnim delom ... Jutri pa tisto kar sem hotla že Čebelici namignit ; Pokliči prjatlco in si namenita lep dan .... takšno je sporočilo sanj! ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ Nekoč živela v soseki, kjer smo starejši in tisti mlajši, ravbarji in žendarji vseh barv... vkupno pritikali iskrce v dvoriščno mafijo.... Modri, zeleni, rumeni - po plezanju strelovoda bloka v tretje nadstropje ... in tisti zelo črni - v doskokih na drog z vrha šteng pa do dna kleti ...Enkrat smo na podstrešju oluščili sosedov mariniran divan s 5 letnimi uležanimi pršicami, prišli do fedrov in le te navezali na stopala... pa poskakovali okrog soseske v upanju, da nas tajna misija ponese v neznano ...Idejo sem posnela iz nekega fantovskega stripa ... sem pa zato morala bežat skozi odprtino strehe, ker nas je pač renčeči upokojeni major lovil s šibo in pasom vse tja do dimnika na strehi ... Po nekaj urah objemanja salonitk, smo razmišljali celo o nekakšnem specialnem spustu ... je pa dobro, da naša stripovska domišljija le ni prevladala nad empatijo trdega pristanka ... Hočem povedat, da takšnih in podobnih kameratov nikoli ne pozabiš ... Res je, da so prispela neka čudna leta, ko se vsi zadržujemo na svojem usidranem bregu ... in se zgodi, da v kilometrski vrsti Spara na blagajni nenadoma zaslišiš tist glasen ; Ja pa kje si ti ? ... že sedem let te nisem videl ... sem ravno zadnjič srečal V., pa sva se spraševala kako živiš ? ... In nato pade obvezen predlog za mavrično srečanje in poletni piknik ... No, pet mesecev je že mimo in nihče še ni nikogar poklical ... Včasih je bila naloga za povezovanje ravno moja ... sem bila nekakšna pajkova nitka med vsemi nami ... hmmmm, upam pa, da me ne čakajo zdaj ... ... ker saj nekako pogrešam in bi ... a kaj, ko vem, da mi takšne odgovornosti vzamejo preveč energije ... in zadnje čase vem, da je le od te odvisno koliko kaosa iz svojega lajfa lahko spravim v približni red ... ... Sanje pa nas spomnejo ... spomnejo nas na to ... v kateri kotiček potovanja tišči naša duša ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 30. junij 2018 Prijavi Deli 30. junij 2018 dragi moj kolega, sprašuješ me, če bomo zmagali … kaj pravijo zvezde .. veš, da je to zame izziv pogledat v karto, pa da vidim, če zadenem. luna dela aplikativni aspekt z marsom v vodnarju, t kvadrat sestavljajo luna, merkur in uran in je zlo močan, ker je eksakten, pa ne smemo pozabit na mars, ki je tam vmes … jaz v takih primerih gledam še posebej luno, pa pogledam tudi točko sreče … pa kva naj ti rečem? mislim, da bomo izgubili in to za precej. domy, sem upoštevala sporočilo sanj. pa čeprav sem bila v dilemi al naj pokličem prijateljico al ne, ker ona se nikoli ne javi, pa ne odgovarja na sporočila, fuuul težko jo je dobit na tel. pa sem si rekla … ajde jo probam poklicat .. takoj se je javila, kar je deveto čudo. jutri pride k meni … jaz pizdim na druge, ker se ne javljajo na fon, a jaz sem ista ... ajebiga. lahko noč 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 1. julij 2018 Prijavi Deli 1. julij 2018 Ko te pokliče svak zelo pozno zvečer in se poveže na moj comp, da mi nekaj pomaga rešit ... on je majstore na tem področju. Dela, mi razlaga, jaz gledam kaj počne in pol kar naenkrat utihne in slišim smrčanje, zaspal je ko top pred . Ga kličem in nič … no sicer mi je pomagal do te točke, da sem pol lahko rešila sama. Danes je rekel v hecu, da sem bila jaz tista, ki sem zaspala. Ja, ko hodiš v službo in imaš majhnega otroka, ki je skozi u movingu … se dogaja tudi to, da te pač zmanjka. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 2. julij 2018 Prijavi Deli 2. julij 2018 Danes mi je mama rekla, da ni mogla spat, ker je zunaj nekaj ful ropotalo, pa da so bli neki čudni glasovi. Sredi noči je vstala in šla pogledat na balkon, kaj se dogaja. Pogleda dol in vidi dva ježa pri granatni jabolki. Pa me je vprašala, da če se morda parijo, ker so zlo glasni. Sem rekla, da pojma nimam … pa, da to je značilno za ježe, da ropotajo in da so glasni. Je rekla, da točno tam, kjer jih je videla bo postavila dve nizke posodice … v eni bo voda, v drugi pa bodo mačji briketi. Pa je rekla fotru, da naj naredi ježevo hiško, ker imajo res veliko ježev … no, saj tudi k meni pridejo … kako so to lepe živalice in koristne. Jaz, ko vidim, da prečka cesto ježeva družina … se ustavim in prižgem žmigavce. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 3. julij 2018 Prijavi Deli 3. julij 2018 Uffff kakšen dan je bil včeraj .Še komu dogajalo ?Kliče frenda ... njen dragi pristal v bolnici .... z nekakšno xyz bakterijo, ki mu je nardila štalo ...Pokliče frend ... teta v bolnico .... kap .Pokliče moj dragi ... mama njegova v bolnico ... srčna aritmija ...Pokliče druga frenda ... imela karambol ... se je en tip prbil v njo ... če ne bi imela dobrega avta bi jo zmečkalo ... Potem druga kategorija problematike;Pokliče moja mati ... gre na potovanje na drug konec Slovenije .... ker mora s svojo tečno polovico tam nekaj razčistit ...aaa?Pa počutje sicer ... pa težka potovalka ? ... In če gre ona karkoli razčistit ... potem bomo brali o eksploziji ... M. nujno zvečer v Španijo za en teden - pokliče iz Benetk ... zapleti s parkingom avta, izgubljeno prtljago ... in še eno skupino, ki bi že morala prispeti pa se je zalomilo z letalskim prevozom ... vsi zakaparali nekje v pm-ju ...In ko sem se ob enajstih ponoči menila po telefonu, se je sprožil nek takšen šum, sikanje in zvoki .... kot bi se 5 različnih aliančkov med seboj fino zbutalo ...Smo se čist presrani še enkrat, ko je minilo poklicali .... in ugotovili enak prisluh in enako naježeno počutje ... Nakar čez pet minut zatem meni poči Tv ekran - se zaiskri in iz njega pokadi ... finito forever ... No kuga? Philips 20 let star ... ampak androida nočem ... pa tisto kaku se že reče tud ne ...Eto danes proučujem ugodne ponudbe za nov nakup, programčke ... Ampak raztur pa je, ane ... se pleza eno čez drugo naenkrat ... pa nov štedilnik, pa nov lijak, pa beljenje, pa okrogle obletnice in okrogli zaključki, pa dopust ... oooo ... kera meni narbulš preokupacija lajfa ... ma kaj manjka unim na velki planin ku ovce pasejo, sir delajo, frulajo... eeee ... Vsaj nič od tega.××××××××××××××××××××××××× Čebelica ... Bolš, da desca pred compom zmanjka ... kt kasneje sredi domače naloge .... mi pravla enkrat ena sosedova ... khmm je šla v detajle ... no ... bemu ne izgleda zdej, da'b še jst .... ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷Ježki pa ja ... ljubki tolovaji nočnih ulic tudi pri nas v mestnem naselju ....Sem se spomnila zdaj;Ni blo večjega veselja kot to, da sva s tatijem enkrat hčeri, ko je bila bolna in vsa naveličena zaprtega prostora ... v gajbico zajeli enga tazga firbčnega, stikajočega mahadravlota in ji ga za "en čist mal" prinesli domov pokazat ...... Kakšno veselje je blo šele potem z nastopom; Ježek teka teka .... ... neki podobnega ...v tem stilu...https://www.youtube.com/watch?v=FJXcMiqzmcU 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 9. julij 2018 Prijavi Deli 9. julij 2018 Pripravi igrače, ker naslednji teden pride rožica. Ja sis … komaj čakam, da jo malo pocartam. Bova kuhale, se igrale, plesale, risale, nabirale rožice, plavale … pa ne smemo pozabit na otroške prireditve … mama bo počivala. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaaaa 11. julij 2018 Prijavi Deli 11. julij 2018 Pozdravčki, kot stankaa me več ne vzame sistem, šla iskat svoje stare misli, ooo kako sem se pred leti razpisala tukaj v astromedicini, kaj vse je bilo že vmes, ampak astrologija še vedno moja sopotnica vsak dan. Lepo se imejte, življenje je ples do nebes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 13. julij 2018 Prijavi Deli 13. julij 2018 Čebelica ... Bolš, da desca pred compom zmanjka ... kt kasneje sredi domače naloge .... mi pravla enkrat ena sosedova ... khmm je šla v detajle ... no ... bemu ne izgleda zdej, da'b še jst .... ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷Ježki pa ja ... ljubki tolovaji nočnih ulic tudi pri nas v mestnem naselju ....Sem se spomnila zdaj;Ni blo večjega veselja kot to, da sva s tatijem enkrat hčeri, ko je bila bolna in vsa naveličena zaprtega prostora ... v gajbico zajeli enga tazga firbčnega, stikajočega mahadravlota in ji ga za "en čist mal" prinesli domov pokazat ...... Kakšno veselje je blo šele potem z nastopom; Ježek teka teka .... ... neki podobnega ...v tem stilu...https://www.youtube.com/watch?v=FJXcMiqzmcU Ma blagor enim, ko lahko zaspijo kjerkoli ... jaz tega ne morem, pa sem lahko še ne vem kako zmatrana. Mama mi je javila, da so se ježki ustalili pri njih in da vse prešnofajo. Vsak večer pridejo pomalcat mačje brikete. Najprej je vidla dva in kar naenkrat so se pojavili trije. Me prav zanima, kje spijo čez dan … komposta nimajo, imajo pa zlo veliko grmičkov. Sonce ne pripeka več toliko … šibam u naravo nabirat rožice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 15. julij 2018 Prijavi Deli 15. julij 2018 Ma blagor enim, ko lahko zaspijo kjerkoli ... jaz tega ne morem, pa sem lahko še ne vem kako zmatrana. Mama mi je javila, da so se ježki ustalili pri njih in da vse prešnofajo. Vsak večer pridejo pomalcat mačje brikete. Najprej je vidla dva in kar naenkrat so se pojavili trije. Me prav zanima, kje spijo čez dan … komposta nimajo, imajo pa zlo veliko grmičkov. Sonce ne pripeka več toliko … šibam u naravo nabirat rožice. Ja, ježki so nočne živalce, podnevi pa spijo v svojem gnezdecu najverjetneje v kupu listja, vejevja ali visoki travi ... jedo tudi polžke, deževnike, žuželke, hrošče in radi stikajo po okolici ... še zlasti, če je hrana dostopno odložena ... Mačji briketi oz. mačja hrana jim odgovarja ... je pa potrebno naprimer poleg briketov nastaviti ježkom tudi vodo ... Ku si me zdaj na ježke spomnila - berem še, da obstaja tudi posebna hrana za ježe (Vitakraft-Igelfutter) ...Pa kako jim pomagati ; Posodice s hrano nastavite v bližini grmičevja ali žive meje. Če pa želite preprečiti, da bi na tak način hranili sosedove mačke in zares želite pomagati ježkom, lahko za vaš vrt oziroma parcelo izdelate krmilnico za ježke-lesena škatla s pokrovom in z vhodom velikim približno 10 cm. http://www.rastline.com/forum/zanimivo-f84/jezi-nasi-prijatelji-na-vrtu-t7578.html÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷Uffff ... moj spanec je pa zadnje čase odvisen od marsičesa ; - Preveč vlage v zraku - no go - preveč vročine in ognja v zraku - no go - električni aparati v bližini - no go (tudi osvetljeni stalagmiti in dildoti samo z vizo, pasušem in preverjenimi prstnimi odtisi ) - leteči projektili v tesni bližini, v spanju in okrog pol metra - no go - milimeter vdirajoče svetlobe iz Siriusa, NLP-jev ipd. skozi režo okna - no go- dvignjeno vzglavje - no go- brezvzglavje - no go- vriskanje sosedovih mulcev - no go - desni bok več kot pol ure - no go- levi bok več kot pol ure - no go - glasba v pauzi obračanja - no go- prižgana luč v odhodu na wc - no go- buška pridelana v temi v odhodu na wc - no go .... ehhhh skratka ... tole spanje je zame en sam maraton v ahitekturi nočnega cilja ... Najbolj trdno in otkačeno spim ob 17h popoldan - takrat tudi stoje - na banki, na pošti, v trgovini ... nimam pojma vse se mi zgodi kot na Jamajki jojo... takrat tja do 21h, dokler se mi spet ne prebudi naravni bioritem lahko marsikomu obljubim in podpišem karkoli ... Bog me varuj ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 19. julij 2018 Prijavi Deli 19. julij 2018 Jaz sem se pa pri spanju čist spreobrnila. Do poznega ne ostajam več pokonci. Na začetku je blo težko se navadit it prej spat. Zdaj spim 8 ur … včasih tudi 10. In navadila sem se na popoldansko siesto … prav sede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 19. julij 2018 Prijavi Deli 19. julij 2018 Maš prav ... regeneracijski spanec naj bi bil tja od 22h pa do 5h zjutraj ... fajn bi bilo ujet ta inetrval melatonina ... vem, da je to zelo pomembno za zdravje za pravilno delovanje hormonov, encimov ... ... Sam kaj, ko sem že od rojstva s svojim bioritmom naštelana na del večera in noči in moja storilnost je od devetih zvečer pa do dveh zjutraj prav special ...Prav moja matka, da sem že kot "dojenče parala nerve" ... rodila sem se ob 22h 50 ... in šest mesecev v kontra rovarila ... da so bli čist zmahani zaradi nočnega tulumiranja ... saj veš naši starši so bili še iz časov, ko je bil porodniški dopust za mame le tri mesece ... fotr bi pa baje kdaj tisto stajco z menoj vred z lahkoto skoz okno zabrisal ... ... bojda se je enkrat celo to skoraj zgodilo, ko sem ga veselo motila pri nočnemu prenosu boks meča Joea Fraziera ... ... no ja ... sej se mi je vrnilo kasneje ... majne daughter ... in to za celo desetletje ... očitno mi je blo sojeno, da se šele zdaj na "staračke godine" privajam zemeljskega reda ... Zdaj pa že kakšno leto, če le morem parkiram med rjuhe pred polnočjo ... sam do zjutraj se pa itak nikoli ne naspim ... 8 h z vsemi temi olimpijskimi disciplinami skozi noč redko seštukam ... mejbi tam iz petka na soboto iz sobote na nedeljo, če lahko zjutraj potegnem ... pač tale revma music izza ozadja vsakič neke ritme raztura ... ... evo predsedniških 5h v povprečju ... komot me vol'te ... ... ... Ahahah ... če bi bilo po moje bi mi bilo pa itak najbolj fajno, da ne bi rabili spati ... dan mi je itak zmeraj prekratek za vse različne zadeve ... vsi deli dneva so moji zaradi česa že ... ... Jutranje ure v naravi ... tole bo pa zdaj najprej na razporedu ... bom poskušala kmalu to na morju ujet ... ob 5h sprehod, jutranja joga na plaži, plavanje ... Si bom pa mogla nočni lajf iz glave izbit ... ker pašejo mi pa tud kkšni prformansi, pa koncerti, druženje ... ( ... eee ... " al ne može baš sve ! " ) Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 19. julij 2018 Prijavi Deli 19. julij 2018 Ma jaz govorim zase … odločila sem se zato spremembo glede spanja in moram reč, da bolje delujem od jutra pa do poznega popoldneva … nikjer nisem napisala, da moraš naredit tako kot sem naredila jaz … če je tvoj naravni bioritem po deveti uri zvečer in ti je to vredu, ne vidim problema. Moram pa reč, da te zadnje dni ne spim ravno dobro, ker me mačka zbuja ponoči … sredi noči se splazi pod polknami in skoči z balkona, mački se totalno trga … luknjo sem fajn zabarakadirala z deko. Sam ne pomaga … moram prišraufat desko spodaj na vsako polkno in bo mir. Ni druge. Ponoči zunaj ne bo in pika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. julij 2018 Prijavi Deli 20. julij 2018 Danes sem postavila desko pri polknih in bomo vidli, če bo mačka spet spizdla ven. Ziher bo probala.Domy, ti rada pišeš dolge poste, cele romane … pa razmišljam malo astrološko … najbrž imaš močno tretjo hišo (dvojčkovo hišo), ki predstavlja pisanje in komunikacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 21. julij 2018 Prijavi Deli 21. julij 2018 Vse je odvisno od namena.Da se povedat tudi v dveh besedah.Sem pa mnenja, da če se hočeš iskreno s kkšno zgodbo iz sebe razgovorit, pa če hočeš več zadev skupaj povezat, pojasnit ... in seveda, če pišeš zato, ker rad izraziš - ne samo gola dejstva ampak tudi čustva, okrasne pridevnike pa take ... potem se pač moraš v večih odstavkih razdat ... Pa sej tu vseeno glede tega nisem neka posebnost ... zna bit, da so posebnost ravno tisti, ki v dveh stavkih pišejo tako - sami zase ... ali pa sploh ne pišejo in se odzivajo tako ali drugače le takrat, ko velja podjeb... Je pa verjetno res, da smo različni ... mejbi, da je kaj tudi na teh hišah v planetih, ki jih omenjaš ... pisala in komunicirala, se sicer družila v RL ... to sem vedno rada ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 26. julij 2018 Prijavi Deli 26. julij 2018 Meni se pa ne da pisat dolge poste. Lena sem.Pišem pa zlo rada v moj dnevnik … stvari, ki niso za v javnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 28. julij 2018 Prijavi Deli 28. julij 2018 http://i64.tinypic.com/10xr95y.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 29. julij 2018 Prijavi Deli 29. julij 2018 Če malo zmotim... sem danes plavala v bazenu... glu glu... me pa čaka nov job v fitnesu. neverjetno saj vem...sem bila bombastična na razgovoru, se cmerila v prošnji, da bi mela job hujšanje na en ne vem kak način. ... trenutno mi je vsec bariatrična veganska dieta ... poješ malo tofuja in šibaš... se še učim,ne dvomim, da mi bodo tamkajšnji trenerji kaj pošlihtali... čeprav je trenutno optimum moj... pade tudi kaka tunca. torej ni veganska zadeva, se pa trudim. ker zrem ful malo.toliko modrosti ene tehtnice po luninem mrku.... plus še kundalinčki majo, da se skulirajo. vem da vam je vse jasno, se vidimo na drugi strani... strani zmage, namesto npr visenja tuki k vidim, daje vse mrtvo... razen nekaj čudovitih posameznikov. juhu navali zdaj... ane...zaupam,da bo mir,hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 1. avgust 2018 Prijavi Deli 1. avgust 2018 ko greš s frendo plavat, pa greva u vodo brez nobene cunje … waaaaaa … kakšna svoboda ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 2. avgust 2018 Prijavi Deli 2. avgust 2018 en stajerc spet raztura po forumu. jaz pa še bolj, v soboto greva s frendom z vlakom na bled, ce bo varstvo za kužke. drugače bila pri starčkotu, menjala mamo itak, zdaj pa veliki pokovci... sheldon here i come, charlie sheen pa mi je idealen foter. toliko o IQ almighty... jeee... uživajta oba forumovca se hecam vem da vas je 5 hehe... zvizzz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.