nosorog 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Zajebal sem ... Včeraj zjutraj je blo kle ful snega in ni se mi ga ljubilo kidati, zato sem šel v dolino peš. Sabo pa sem vzel Boštjana (pes) in to se je pokazalo kot napaka. Danes sem namreč sneg odmetal in šel v dolino z avtom. Najprej sem imel opravke na pošti, potem pa sem zapeljal pred trgovino. In koga tam srečam? - seveda Boštjana. Se bojim, da bo sedaj vedno, ko bom kam šel, pomislil, da sem v Radečah in me bo šel dol iskat. Švoh. Hm, do sedaj je bil vedno spuščen, ne glede na to, a sem bil doma, al ne. A kaže, da ga bom moral vsaj tedaj, ko kam grem, začeti privezovati. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Točno to smo mi naredili. Oz. jaz, Vlačila vsepovsod psa zraven, zdaj pa imam vrhunskega potepuha. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Zajlo čez dvorišče napet, dolga ketna pa nj laufa ...Ali ogradit dvorišče ... In je spuščen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 morgen.... :o|o: jebemtialko.... :xx!: :xx!: :xx!: pa she mobi sm usjau... zdej sm pa techen k beli tok... zlomk....breztralalacmok....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 hojla, ker me počasi "panika", gremo zamenjat prostor učenja. malo v naravo. http://img412.imageshack.us/img412/9656/nancy90fp7.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Zajlo čez dvorišče napet, dolga ketna pa nj laufa ...To je pa najhuje kar je lahko. Bi kar tepla ljudi, ki nardijo tako. Ograja okrog dvorišča, to pa je pametna ideja...tako imamo mi doma v Nm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Zakaj zajla ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 točn tak, zakaj to ne, če pes vedno zgasne kam..kljub ograji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Sexy nogice Diana .Mnjama:) Ne!Psa ne na zajlo!Never!Raje ograjico,tudi če ima malo prostora.Je bolj svoboden in manj šanse,da postane agresiven. Jaz pa komaj čakam da ga spomladi dobim.Enega takega,ko bo mene preganjal in jaz njega.Športen a umirjen.Čuvaj.Danes je bilo fajn.Vstal ob osmih,dolg zajtrk in drsanje.Od 11-ih do 15h.Mamo v soboto spet nočno drsanje,le da z kuhanim vinom. Slike,kako lepo sem naredil dve skulpture(le kaj bi le lahko predstavljale ) http://www.shrani.si/f/22/bq/8OSOUSu/p1030309hz.gif Vabljeni!Noge pa že off.....upam da ne bom jutri z nosom kot Tomaž Vnuk: http://www.playboy.si/branje/intervju/tomaz_vnuk-14637.aspx Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Gibanja ima pes na razpeti zajli vsekakor več.Zakaj ne zajla razpeta, pa dolga ketna na zajli?Plus ustrezna koča [se razume].Domnevno povečana agresivnost psa me osebno ne moti.Psu je treba zagotovit gibanje in ukvarjanje z njim [vzgoja].Pes na verigi 5 - 10m [brez zajle razpete], v ograjenem pesjaku nima nobenega gibanja pravega.V nekdanji YU vojski ex YU je mela vojska pse v pesjakih, čez noč na verigah, pripetih na razpetihzajlah ... Kmetje nekateri, drugi prav tako imajo pse na zajlah ...http://yugokronika.mojforum.si/yugokronika-about704.htmlS psom se treba ukvarjat, drugače boljš, da ga nimaš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 če bi mi kdo prijazno razložil, kaj naj bi pomenil saturn na mojem ICju, mu bom zelo hvaležna! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Zajlo čez dvorišče napet, dolga ketna pa nj laufa ...Ali ogradit dvorišče ... In je spuščen.Tu se močno strinjam.Draga je, če pride policija in zaračuna potepanje psa. (300evrčkov)Če je dolga zajla in primerna ketna, se pes lahko giblje na 30 do 40 metrih.Ker je navajen potepanja, se ne bo vrtel v krogih, ampak bo čakal gospodarja in se sam sprehajal. Precej bolj humana je zajla, kot pesjak na nekaj kvadratnih metrih in še vzpenjal se ne po mreži tiste majhne pasice, kar vemo da za psa ni prav zdravo, pardon za njegove kolke. Tantra, tu se s teboj strinjam na celi črti.Praksa. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 Sexy nogice Diana .Mnjama:) Ne!Psa ne na zajlo!Never!Raje ograjico,tudi če ima malo prostora.Je bolj svoboden in manj šanse,da postane agresiven. Jaz pa komaj čakam da ga spomladi dobim.Enega takega,ko bo mene preganjal in jaz njega.Športen a umirjen.Čuvaj.Danes je bilo fajn.Vstal ob osmih,dolg zajtrk in drsanje.Od 11-ih do 15h.Mamo v soboto spet nočno drsanje,le da z kuhanim vinom. Slike,kako lepo sem naredil dve skulpture(le kaj bi le lahko predstavljale ) http://www.shrani.si/f/22/bq/8OSOUSu/p1030309hz.gif Vabljeni!Noge pa že off.....upam da ne bom jutri z nosom kot Tomaž Vnuk: http://www.playboy.si/branje/intervju/tomaz_vnuk-14637.aspx o kako fajn, jaz se zbudim zdajle, moje zunaj na verigah. D zaspala sem pa ob 5 in nekaj je zmanjkalo(cigaretov) ...pa sem morala na črpalko... od ... ne vem al bi k b ali t.. joj, prejoj Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 razmišljam o študiju psihoterapije, pa ne najdem informacij... bo treba nekaj naprej za dušo sprobat treba reiki... alternartivna medicina Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 uau, nove kavbojke mam. uau. po treh letih sem si kupila ene. pa da sem sploh našla take, ki sedejo na mojo rito. nekje vedno nekaj štrli stran, ene cifra je premajhna, naslednja že prevelika, vmes pa ni. te so pa kar ulite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 http://www.matkurja.com/si/katalog/izobraz...tivna_medicina/ preštudirat ponudbo, odkrit tržno nišo, čekirat konkurenco in povpraševanje,... uau, nove kavbojke mam. uau. po treh letih sem si kupila ene. pa da sem sploh našla take, ki sedejo na mojo rito. nekje vedno nekaj štrli stran, ene cifra je premajhna, naslednja že prevelika, vmes pa ni. te so pa kar ulite. tko je pri meni s čevlji... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 tranzitni?ja. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 Jutrcek, zanimiv dan vceraj. Srecala Ireno, ki mi je iz Slovenije prinesla eno knjigco, same zenimive novice, porocila se bo in to v Sloveniji in to takrat, ko bova midva tam, tako da ju mogoce napadeva z rizem , pa na splosno ogromno enih moznosti, zaenkrat se celo za kontinent ne ve, kje bosta. Svet je res majhen. Domcek se je pa tezko mehaniziral vceraj. Pralni stroj sva nabavila . Zdaj ga samo se dostavijo in priklopijo, pol pa eksn . Pa juicer sem videla, sem hotela samo ceno preverit, v eni trgovini je bil 2000, tule pa 500 pesosov (ene 30 EUR), tako da je sel z nama. Dezevalo je, placilni dan je bil in petek, tako da sva na taksi cakala 1 uro. Prevec je bilo vsega za vlacit do metroja, pa itak so tule taksiji za vse, od trgovine do sem je npr. stalo 1 EUR. Ker sem zmrzovala pred trgovino in je doma tudi mraz, sem skuhala kuhano vino , pa vseno stestirala sokovnik s korenckovim sokom. Danes pa koncno po 2 letih v zivo srecam mojega mehiskega internetnega prijateja . Fajn vikendek vsem. 777 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 morgen.... bolanchkan....smrc.....boshchek...smrc.... :o|o: pa ni mi jasno od kod taaaak prehlad...pa she po malem kuha... boshchek skratka... zlomk....tralalacmok...cmok....cmok....etc.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 morgen.... bolanchkan....smrc.....boshchek...smrc.... :o|o: pa ni mi jasno od kod taaaak prehlad...pa she po malem kuha... boshchek skratka... zlomk....tralalacmok...cmok....cmok....etc.... Bošček.A ti čajča pridem skuhat, mam domač antibiotik, prekuhan, iz tefk (beri stara hruškova drevesa, ki vsako leto rodijo noro veliko agrumov za šnopo). Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 Bošček.A ti čajča pridem skuhat, mam domač antibiotik, prekuhan, iz tefk (beri stara hruškova drevesa, ki vsako leto rodijo noro veliko agrumov za šnopo). oooooooooooooo......kok kjutkano..... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 morgen.... :o|o: she kr prehlajen.... :xx!: spal tko rekoch nch.... :xx!: :xx!: chist boshchkan.....pa she program mam dons v K4..... bomo vidl.....je reku slep gluhmu..... zlomk.....tralalacmok ....cmok.....cmok....etc....tja.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2009 Holadrija! ze nekaj casa nisem bla v dnevniku in sm zdej mal brala kako stran se nazaj in je ful lustna atmosferca (sm pa ze misla da je sam jamranje )...Skratka, cestitke za vse opravljene izpite in osmice in dobre prfoxe in nogce in pravljicne zimske slikce in se kej! tko, zivahno, vas je blo lustn prebrat, kaj mate kej. aja, todika, srecno se 1x! in vsem prehlajenim, bolnim, slabotnim in ubosckanim (tko al drugac): In vsem (se posebej pa tistim, k se dolg nismo vidl ): (saturn na ic? frka v bajti. ne sej ne, ampak skoraj ne more bit, da ne bi bla kaksna sprememba, v dobrem smislu kaka izobljsava, boljsi status (morda se kej dokoncno uredi, kar ni blo do zdaj reseno), v slabem 'ohladitve' in podobno. ali 'vsaj' vecji poudarek na biznisu, delu, *materialu*, kot pa na toplini in tem) .......................................................V petek sm zurala po ful dolgem cajtu (morda 1/2 leta al kej) in to na ful gas, na 3 koncih. se v sredo sem pisala v Telovadbo, da nc ne migam, ne telovadim, ne plesem ne nic. No pol sm v cetrtek rocno zacela telovadt spet, sla na daljsi sprehod, kot tud v petek, pol zvecer pa se ven in sm bla ne sam na nogah, pac pa se plesala do kakih 5h zjutraj... in pol sem bla vcer cist zgazhena. jasn, ker nimam ne taksne ne drugacne kondicije nic. ampak je blo pa lustn. (koncno mal miganja pa tega )...Drgac sm mela pa *taborniski teden*. skoda k ne morem fotk prenest ne nic, k sem nardila nekaj fotk... zanimivih, najbrz...veje tik nad reko.... ocitno je voda tolk upadla, da so se pol naredil taki 'stebricki', kot nekaksni kapniki, z vej dol do vode... je zgledal kot da so kristalni lestenci, take lucke, fantasticen prizor.. mal se je se od sonca blescal pa v vodi je bil odsev... res nekaj cudovitega.to je res noro, da mam vse to tlele na dometu, to mi je najbl vsec, poleg razgleda (ki vkljucuje tud to). Vidim labode, chaplje, galebe, cist nove in nove sorte ptic, ki uletijo od bogvekod (npr. kormorani, ena zame nova vrsta rac - liska - crna z belim kljunom) in druge zivali, recimo nutrije. ena je tok lustna na fotki, k je na belem snegu pa take 'rokce' ma hecne pa tako pozo, k da bo glihkar naredila kaksno navihanost.Ce bi mi en pravil, kok je vsega tega tle, najbrz sploh ne bi verjela. torej ce ne bi sama dnevno vsega tega vidla. Tokrat je bla tolk lepa jesen in tud lepa zima, prava pa to: s snegoom in mrazom. vem da ju eni ne marate, sam morte priznat da je pa lepo. men se zdi, k tam hodim, kot da bi v pravljici hodila. drugac pa nc tacga, speshl za govort pa tak.Lep preostanek nedelje! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 V petek sm zurala po ful dolgem cajtu (morda 1/2 leta al kej) in to na ful gas, na 3 koncih. se v sredo sem pisala v Telovadbo, da nc ne migam, ne telovadim, ne plesem ne nic. No pol sm v cetrtek rocno zacela telovadt spet, sla na daljsi sprehod, kot tud v petek, pol zvecer pa se ven in sm bla ne sam na nogah, pac pa se plesala do kakih 5h zjutraj... in pol sem bla vcer cist zgazhena. jasn, ker nimam ne taksne ne drugacne kondicije nic. ampak je blo pa lustn. (koncno mal miganja pa tega )...Fajn , vem, da si rada razmigana, da imas bolj in manj intenzivno gibalna obdobja, tko da ti privoscim, da si spet in . Jaz sem se pa zdaj koncno, prvic odkar sem tule res skipalña delat Tibetancke in jogo vsako jutro, preden kam odpeketam. Mal sem se olesenelo pocutila, ker enih delov telesa v vsakdanu nisem premikala, no zdaj me hrbtenica res ljubi, pa tudi fajn je tko zacet dan . Tokrat je bla tolk lepa jesen in tud lepa zima, prava pa to: s snegoom in mrazom. vem da ju eni ne marate, sam morte priznat da je pa lepo. Jp, so lepi prizori, sam jaz sem res totalno poletna, tako da opisi, pa fotke super fajn in privoscim zimske uzitke vsem, ki ljubite zimo. Tule so vsi navduseni nad snegom in zimo, kako lepo in romanticno je, bi jih pa rada vidla sneg kidat, po plundri hodit al pa avto vozit . Tukaj se zdajle pozimi temperature znizajo zjutraj in cez noc na ene 2-5, cez dan je okoli 17, 18, edino kar je sranje je, da ne ogrevajo prostorov, da sedis in delas na kaksnih 15, 16 . Vceraj koncno spoznala se zadnjega full dobrega internet prijatelja. 2 leti sva bila na liniji, s svojimi idejami mi je 2x "nasel" sluzbo in sem bila res prav srecna, da sem ga se v zivo videla. Najprej je bil mal sramezljiv. Mi je bilo pojasnjeno, da ni pricakoval, ker sem Evropejka intenzivnega veselja ob snidenju, pa se nisem bila sama. Mehicani so pa tule blazno ljubosumni, tako da bi znale biti cele scene. Par barckov smo pomenjali, poklepetali in moram rect, da je tudi v zivo fejst fant , se pa drugo leto poroci in njegov bratranec in njegovo dekle tudi. Kot kaze, se bodo vsi, ki jih srecujem v kratkem porocili, tko da ce ne planirate, nikar okrog mene zdajle . Juicer maltretiram vsako jutro, sem priklopljena na korenckov sok , pa danes je pralni stroj v dostavi, tko da ga bo nujno enkrat ta teden zakurblat. Sploh ne vem vec, kako to zgleda, ce perilo samo v stroj zabrises in poberes ven, ko je oprano . Ze 2.5 leta ven iz tega. , upam, da si se ze pocajtal, al pa da se v ultra kratkem roku bos. 777 zdravilnih Pa navihano nedeljo vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 (saturn na ic? frka v bajti. ne sej ne, ampak skoraj ne more bit, da ne bi bla kaksna sprememba, v dobrem smislu kaka izobljsava, boljsi status (morda se kej dokoncno uredi, kar ni blo do zdaj reseno), v slabem 'ohladitve' in podobno. ali 'vsaj' vecji poudarek na biznisu, delu, *materialu*, kot pa na toplini in tem)hvala! ureditev statusa v smislu it na svoje? kaj pa urejanje družinskih odnosov? samo v smislu ohladitev, ker bom bolj bizi al kaj?no, saj bom poročala .......................................................V petek sm zurala po ful dolgem cajtu (morda 1/2 leta al kej) in to na ful gas, na 3 koncih. kolk mi je všeč, ko znaš tako živet! Tokrat je bla tolk lepa jesen in tud lepa zima, prava pa to: s snegoom in mrazom. čist ta prava ! ..........., no zdaj me hrbtenica res ljubi, pa tudi fajn je tko zacet dan . Juicer maltretiram vsako jutro.................... pa danes je pralni stroj v dostavi, tko da ga bo nujno enkrat ta teden zakurblat. kok si ti ena aktivna in pridna ženskica . res x!x a 2,5 leti je že x!x ej, kako čas leti........... no, v glavnem: lepo te je brat, ko si taka pozitivka vedno. sentimentalno razpoložena vam želim en super teden! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.