Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

jutro, dan. evo, spet sem malo doma. pijem čaj, prišla mal na net pokukat. prejšnjo sredo sem imela slovesno podelitev diplom za magistrska dela, smo imeli to na sedežu univerze v lj, pa bilo tak lepo. šla moja dva in moj zraven. rektor, ki podeljeval, je imel ogrinjalo pa ono čepico, prav fajn je zgledalo vse skupaj. pol nazdravili s penino, pa pecivo blo tam. pa celo prišla do penine in peciva, ker ko imela podelitev diplom, sem karte morala plačati, pa še zakusko naj bi imeli, pa so bli taki mrhovinarji tam, da niso mogli počakati na konec programa, so se kar zagnali proti mizam :o|o: skratka, vse bilo na nivoju. šla pozdravit tudi oba mentorja, se slikali skupaj. se mal pomenli, pol me en mentor začel spraševati, kdaj se bom vpisala na doktorsski študij x:Dx pol nas moj slikal, pa rekel mentor, aha, mal počitka zdaj, zdaj drugi projekti v ospredju :inocent: x:Dx pol imela še zaključek v službi, naslednji dan pa šibala v toplice. zjutraj bila še v službi, šli v gledališče, kjer za par minut zaprla oči, bila tak nenaspana (14 dni začela s službo že pred šesto, pa bolj ali manj cel dan), pol pa tamali to opazli. mi blo prav nerodno x:Ix bi morala delat še popoldan, samo mi bila ena ure dolžna, pa to izkoristila x:px po gledališču šibala domov se spakirat. in v toplice x8Dx prav fajn bilo. imela rezervirano do nedelje, samo sva šla vprašat, če imajo še prosto do ponedeljka, sicer niso imeli, samo so tiste, ki bi naj prišli v najino sobo, premestili drugam x^x sva tam že redna gosta, bila že šestič tam v dveh in pol letih. skratka, spočila sva se fajn. in pol v ponedeljek zvečer odšibala proti domu. zdle pa moram še mal v nabavo, pridejo starši od mojega danes popoldan k nam, pa mi mami napisala listek, kaj vse še rabi, tak da šibam v trgovino

aja, Marsa, tale vajin koledarček je super x^x :palec:

lep dan vsem. sonce je zunaj :8):

veliko zdravja x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

Aeval, čeprav sva se samo ene 2x videla, te lahko čist po psihološko "preberem", da sta ti in lumpa dva čist nezdružljiva pojma x^x ...no, tko siguren še nisem čist, bom pa kmalu x:o)x

nimbus, lepa analiza o koristnostni našega šolskega sistema, ki je samemu sebi namen...glavno, da si Slovenci zvišujemo index povprečne izobrazbe v svetovnem merilu...veš, kako napredna država postajamo, čist pri svetovnem vrhu x8Dx

Cigančica, ne se branit na božične praznike napokati cukra. Bolj, ko ti bo slabo od njega, bolj se boš zavedala, česa se moraš čez celo leto ogibat x;)x

Druidka pa delovna in naspidirana, pa vseeno loviš ravnotežje med delom in počitkom ter zabavo. Vrlina, ki je ne zmore več vsakdo x:)x fajn, da si se odpočila v toplicah... že šestič v teh termah? So vama pa res na kožo pisane x8Dx

včeraj šel po avto k mehaniku, sedaj teče kot urica...po novem letu še servis zavor....no, stroško pa bodo skupno taki, da vseeno, če bi si drugega kupil...bo treba pridno delat, da si nadoknadim tale izpad x:)x

se pa ravno tu zatakne...tale teden me energija spet pušča na cedilu...spim kot polh, skoraj 11-12 ur na dan, kar sem pa buden, sem pa čist apatičen in brezvoljen....tole ni dobro, pa prejšnji teden je šlo že toliko na bolje :ermm: nimam pojma, kako se pobrat nazaj, ampak vseeno upam, da čimprej mine w:Iw

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

se pa ravno tu zatakne...tale teden me energija spet pušča na cedilu...spim kot polh, skoraj 11-12 ur na dan, kar sem pa buden, sem pa čist apatičen in brezvoljen....tole ni dobro, pa prejšnji teden je šlo že toliko na bolje :ermm: nimam pojma, kako se pobrat nazaj, ampak vseeno upam, da čimprej mine w:Iw

Bo potrebno naše strokovnjake malo povprašati, kateri planeti uplivajo na našo zaspanost, zoprnost, brezvolnost.............. x^x

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Dr čer

Cookična :palec: da se postaviš na noge.

Nataly xsrcx xcrossfingx

Marsa, fino, da se je vse uredilo-LK, zobje in vsa štimunga, hvala za čestitke :vio:

Cashy, long time no see :palec:

Druidka :palec: ful pridna

Se strinjam z Nimbusom x;)x x:Dx ...ampak vse je za nekaj dobro.

..v fazonu letanja...kot vedno...zjutraj od doma in pozno zvečer domov...ful dela še doma...jutri se najavilo kar nekaj ljudi na mimogrede, nabasala hladilnik in špajzo do bola, še pri tašči sem zasedla del skrinje. Od vseh svetih obljub da ne bom nič pripravljala za NL sem sila utrujena od kršenja xrolleyesx Danes prvič videla nečaka iiii kok je lep, sem že pozabila kako so dojenčki majceni in drobceni ko se rodijo :inlove: sem dobila častni naslov najljubše tete x^x (ker sem tudi edina x:Dx )-ampak se ne oziram na to, si bom ponosno pripela lento x:px

...kakorkoli že, želim vam predvsem zdravo in uspešno novo leto!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aeval, čeprav sva se samo ene 2x videla, te lahko čist po psihološko "preberem", da sta ti in lumpa dva čist nezdružljiva pojma x^x ...no, tko siguren še nisem čist, bom pa kmalu x:o)x

Luuumpaa! :vragec: :vragec:

x:Dx

Ma ja, kakorkol x;)x

Zase vem, kdaj je kaj narejeno tko, da se nisem ravno pretegnila zraven. Zabušavanje.com x:Dx

Če se je npr. že omenjalo študij -

me prav ne briga, ampak meni so po temle oh in sloh novem boloncu, za katerega seveda še vedno ne vedo, kako naj ga izvajajo ... naprtili par tako grozno brezveznih izpitov (katerih tematiko sem mimogrede že na dodiplomski stopnji vsako leto posebej dodobra predelala in točno vem, kam naj pogledam in katera literatura je ključna...ČE bi SLUČAJNO kaj od tega rabila.... Nee, pri tem, s čimer se nameravam sedaj par let ukvarjati neee :vragec: ), ki mi sploh ne koristijo pri moji raziskavi tj. me le dodatno obremenujejo ...

in jih nameravam (plan seveda šele v oblakih) opravit po liniji najmanjšega odpora!

(edini problem je verjetno tu, da mi v vseh letih študija še vedno ni uspelo ugotoviti kaj dejansko je minimum in sem na koncu vse znala :vragec:)

Meni osebno je bil veliko boljši stari podiplomski program, kjer si si lahko izbral izpite, ki so se navezovali na problematiko izbrane študije, si tako predelal gradivo, ki bi ga itak tako ali drugače prijel v roke...

Ne pa zej - dobiš "kar nekaj", potem ti pa časa zmanjka, da bi se na svojo študijo pripravil :xx!:

Tko da - boli me! - un balast od brezveznih izpitov bo za minimum,

potem grem pa komaj čakam diretissimo v zastavljeno problematiko x:px

Aja pa prijetno silvestrovanje vam želim! :flowerface:

(pa ne da se mi več o študiju nakladat x;)x )

... Say what you mean

And mean what you say ...

Že kršim prednovoletne obljube. Brez veze kar koli si rečt, itak vse zafuštram. Nažrla bifteka in pršuta tako, da dobila izpuščaje na faci x8Dx , zmešala belo in rdeče vino včeraj - še danes posledice - nekam utrujena sicer. Nič drugega...tak, da bolje, da si rečem - nažret, napit do amena, pol pa bo kar bo. Plus vse ostalo, kar sodi zraven.

(kliče včeraj frendica ob desetih zvečer - nat - dve uri še imaš časa, da mi voščiš za rojstni dan x:)x ... )kaj češ druga..pa sva odpeketala tja..in spraznili smo vse odprte flaše, ker recesija in škoda vstran metat - plus to, da cel popoldan hodila okrog od hiše do hiše in od kleti do kleti..(ne vem kje je bila policija včeraj, ampak dobro, da je naši konci niso zanimali)

bo zanimivo leto - očito - polna luna, lunin mrk..ali je to spektakularen zaključek starega??

Kakor koli...če ne uspem še kaj čivknit - vsem čim več dobrega v prihajajočem letu in dobro praznujte. :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Polna luna in mrk? Juhuhu x:o)x

Srečnga pa zdravga vsem skupaj, šibam, tko da mal prehitevam, ampak vseeno...

x:Xx x:Xx x:Xx Vse naj...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aeval, ti boš to itak zrihtala... x;)x

Sicer pa tudi sam ugotavljam, da se ne držim obljub. Danes sem tri ure študiral in pretekel 12km s tem, da sem bolj malo jedel in to zdravo. xDDx Pa sem si obljubil, da se bom čez praznike malo bolj zapustil in spozabil. x:Dx

Vse lepo in zdravo na novem potovanju okoli sonca vam želi,

nimbosho x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:palec: x:Xx

Lep vecer in ljubec in vznesen prehod v novo leto!! :sorcerer:

(ves dan schtraufenpacht, ampak uredila blazote! :switz: xokx!)

v glavnem: mejte se! :kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tazadn cajt, da se spokam od doma.

Grem kuj peš, ker je samo 2km in ni panike zarad polcajev, večja je, ko se bom srečevala s srnami, lisicami............ jupi (skery)

Vse lepo v nadalnih 365 dneh.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

VSEM...upam, da ste imeli/imate fajn praznovanje....v 2010 pa naj vam bo čim bolj lepo in kakor pač komu paše............ x:Xx .......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Srečnega pa zdravga še od mene x:px

pa da se z mal sreče, vsi brez izjeme, postaramo za eno leto xpartyx xwizardx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Srečno 2010 še od mene! xsrcx xsrcx xsrcx

2009 mi ni bilo najbolj naklonjeno, upam da bo to leto vsem veliko bolj. Končalo se je pa sploh bedno.

Sicer sem na koncu šla na žur (želela sem ostati doma) in se ga tudi pošteno napila xrolleyesx xrolleyesx

Nimam nobenih posebnih novoletnih sklepov, vsekakor se bo treba držati poti, ki sem jo začela in planov, ki jih želim uresničiti.

Upam, da delate kaj zabavnega oz. počivate!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Človek ne zna voščiti toliko želja, kot jih zmore uslišati življenje. Preproste stvari in majhne pozornosti delajo čudeže. Naj jih bo v tem letu čimveč. Čudeži obstajajo! Le verjeti je treba vanje. Naj bo novo leto polno čudežev za vse. Da bi v času, ki prihaja, prisluhnili dobri besedi in poiskali trenutek za mnogo lepih želja. Da bilo bi leto pravo, da bilo bi leto zdravo, veliko radostnih dni naj novo leto podari.

Srečno in predvsem zdravo v telu 2010 !

Sandi B.

xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Sicer sem na koncu šla na žur (želela sem ostati doma) in se ga tudi pošteno napila

tudi jaz. x:o)x (v bistvu sem malo spila, sam sem mesala -recimo sem pila tud sampanjec- pa nc kej dost nisem jedla -da si ne razdrmam zobovja, mam tak refleks, da me hrana odbija, ker mi uzivanjje povzroca bolecine)...

Zjutraj sem vceraj v postli razmisljala, da komaj cakam da grem spat dam. x:o)x

ko sem ZE bila doma in sem kao se spala. :D

sam da bo konc, sem si rekla, k nisem vec vedla kje se me glava drzi...

no sem se hotla opravicit -da pac ne bom sla na zurcic- in da grem dam (najbolj sem rabla pocitek, mir in spanje, in pac to sem si najbolj zelela)...

Potem pa tradicionalno pri mami, sem pa nekako se produzila in sla ipak na party in je blo ful dobro, clo ful sem plesala po stotih letih, ampak se mi je tepih spodvihnil al spodmaknil, zdrsnil in me je skoraj dobesedno izstrelilo v drug prostor! x:o)x in sem po zraku letela in pristala v predsobi, 1mm z glavo stran od neke masivne tezke spicaste komode. x:Dx

In me totalno vrat boli, brada in grlo (ocitno sem nagonsko v reflexu hhotla zascitit zobe, pa sem zgleda nekak roko nastavla in priletela z grlom/goltancem na svojo roko oz. pest).

In sem ves dan ze cist zgazena in vse me boli in komaj poziram. x:Dx

Se dobr da sem presodla da ne grem z avtom (pravzaprav so me tud mal 'zaparkiral' - no nc tacga da se ne bi dal ven ga zmutit, sam sem vzela kot sign) in sem sla z busom! :eek: x8Dx

Zdej ko mam ravno Urbano. In sem ob tocno 18h se tle postnila, ob 18:29 pa sem bila ze pri mami v mestu!!

Pa se nekaj mam do postaje, tako od tu, kot tam od postaje do mame.

V bistvu je prec prisel bus in nobene guzve.

Tam pri mami pa vse frej za parkirat (sem se se jezila, ker je tud to bil eden od razlogov da nisem sla z avtom, ker mi ni do se kaksnih kazni al pa 17 krogov po mestu delat pa ga pol pustit kilometer stran....).

No pol je pa se frenda uletela na party in me je dam peljala, k me ima usput. x8Dx

V glavnem: super da nism sla z avtom.

pa se o zobeh se mi je sanjal (kar pa sicer ni nic cudnega x:o)x x:Dx).

Me pa zob oz. dlesen ni bolel(a). xokx

To je pa tud nekaj.

Ceprav sem se ze vidla brez zob, ko sem proti tlom letela. :D

Dons se pa ze ves dan valjam in flosam! x^x xokx

(aja pa se mobi sem pozabla na partyju... tudi prav xDDx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...